Eerdmans Bootverzekering

★★☆☆☆ 4.1/10 (8 reviews)

Logo verzekeraar Eerdmans

Eerdmans is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van pleziervaartuigen. Met een eigen polis en premiestelling onderscheidt Eerdmans zich.

Voordelen van deze bootverzekering:

  • 40% no-claim korting zonder terugval na schade
  • Standaard uitgebreid vaargebied zonder toeslag
  • WA dekking van €5.000.000,-
  • Gratis meeverzekeren bijboot tot €5.000,-
  • Eigengebrek dekking inclusief gevolgschade eigengebrek
  • Vaste taxatie
  • Er wordt uitsluitend gewerkt met erkende schade-experts
  • Gratis 30% inboedel dekking
  • Gratis ongevallen dekking
  • Geen verhoogd eigen risico bij wedstrijden

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Eerdmans Bootverzekering

Via internet offerte gekregen voor een bootverzekering, maar wil je deze , wel prijsgunstig, verzekering afsluiten blijkt dat ze de boot om onduidelijke redenen toch niet willen verzekeren.

Fijne club. Hebben me goed geholpen en hebben echt verstand van zaken. Daarom ook gekozen voor een specialist.

duitstalige telefoniste weet echt van niks (6 telefoontjes vanuit buitenland !!!). Eindelijk rechtstreeks contact met de 'expert' gekregen. Zo kunnen wij het ook, een bedrijfje oprichten en expertje spelen.

Na 7 jaar klant te zijn en altijd netjes betaald te hebben .Krijg je een email dat de verzekering beëindigd wordt. Zonder eerder contact hierover . Dit na het melden van een schade.Zo kan ik ook schade s afhandelen…………… Geen woorden voor … Klant vriendelijk en service is ver te zoeken.

Het duurde vijf weken voordat de schade expert kon komen en pas na drie maanden werd het schadebedrag vastgesteld. Daarnaast blijken de voorwaarden in conflict met advertentieteksten van deze verzekeraar, wat mij betreft een afrader!

Het veranderd bij eerdmans waneer je de eindafrekening stuurd dan heb je ineens veel meer aftrekdan is toegezegd.

top verzekering. perfecte service. personeel met verstand van zaken. Wij hadden snelle correcte afhandeling van onze ingewikkelde schade

Eerdmans is de slechtste en meest onmenselijke maatschappij die er is Na een moord Google zeiler vermoord brazilie doen ze niets!!!!!!! Helemaal niets Boot ligt al een jaar op plaats delict Enige wat Eerdmans doet is verzekering opzeggen via email van overledene omdat premie niet zou worden betaald terwijl er doorlopende incasso op de rekening was en voldoende saldo Nooit bij verzekeren!!!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen