Eerdmans Bootverzekering

★★☆☆☆ 4.1/10 (10 reviews)

Logo verzekeraar Eerdmans

Eerdmans is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van pleziervaartuigen. Met een eigen polis en premiestelling onderscheidt Eerdmans zich.

Voordelen van deze bootverzekering:

  • 40% no-claim korting zonder terugval na schade
  • Standaard uitgebreid vaargebied zonder toeslag
  • WA dekking van €5.000.000,-
  • Gratis meeverzekeren bijboot tot €5.000,-
  • Eigengebrek dekking inclusief gevolgschade eigengebrek
  • Vaste taxatie
  • Er wordt uitsluitend gewerkt met erkende schade-experts
  • Gratis 30% inboedel dekking
  • Gratis ongevallen dekking
  • Geen verhoogd eigen risico bij wedstrijden

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Eerdmans Bootverzekering

Zeilboot verzekerd in december 2021 WA*CASCO. In februari 2022 3 dagen storm gehad, het schip lag in Kortgene op een bok .(ik was denk ik in hun ogen te kort verzekerd) Er is schade ontstaan op het dek bij de verstagingen. Ik heb deze schade gemeld, er is een schade expert aangemeld om de schade op te nemen. Helaas word de schade niet uit gekeerd omdat er ongezien schade is aan de wandputting speling. Daar had ik zelf geen weet van. De kosten zijn voor mij zelf, dus ik schakel 3 polyester reparateurs uit om de schade op te nemen en wat het gaat kosten € 2500.00 Ook de vraag gesteld of deze niet zichtbare schade professioneel in het verleden gemaakt was het antwoord was JA. Dus heb ik een contra expertise ingeschakeld die dus met een ander verhaal kwam in mijn voordeel. Helaas was de communicatie en medewerking van Eerdmans vanaf dat moment ZEER slecht. Later is er een arbiter ingeschakeld om te kijken wie er gelijk had. dit liep voor mij niet goed af. (vriendjes???????) Al met al heeft het voor Eerdmans veel geld gekost tegen de kosten van mij €2500.00. Ik dacht ik ben WA +CASCO verzekerd voor de schade die tijdens de februari storm is ontstaan. Nu februari 2023 Heb ik nog een brief geschreven naar Eerdmans, tot op de dag van vandaag geen antwoord. Inmiddels heb ik de verzekering in december 2022 opgezegd. Als iemand aan mij vraagt bij wie kan ik een boot verzekeren dan zal ik EERDMANS zeker niet noemen. NOGMAALS EERDMANS BEDANKT

Wij wilden een schade melden die door een andere partij bij ons was veroorzaakt, blijkt dat wij niet meer verzekerd waren, Wanbetaling. Ze hadden de factuur naar een niet meer bestaand e-mail adres gestuurd. Natuurlijk had ik zelf ook op moeten letten of wij de factuur van de verzekering wel hebben gehad maar in deze digitale tijd was mij dat ontschoten. Na gevraagd te hebben waarom niet een herinnering per post want mijn woonadres is niet veranderd krijg ik als antwoord: nee dat doen wij niet. Hier ben ik wel effe goed van geschrokken wij hadden natuurlijk ook schade kunnen maken aan iemand anders, denk bijvoorbeeld in het ergste invaliditeit, dan waren wij goed in de problemen gekomen door Eerdmans zijn doe dingetje. Nu wij hebben beslist de boot bi Univé te verzekeren vraag ik bij Eerdmans een bonus malus opgave van de 11 jaar schade vrij varen, krijg je als antwoord dat zij daar niet aan doen, dus 11 jaar in het water gegooid, bij de nieuwe verzekering dan nu het volle pond betalen denk het niet, rechtsbijstand is ondertussen ingeschakeld, wat een geboefte.

Via internet offerte gekregen voor een bootverzekering, maar wil je deze , wel prijsgunstig, verzekering afsluiten blijkt dat ze de boot om onduidelijke redenen toch niet willen verzekeren.

Fijne club. Hebben me goed geholpen en hebben echt verstand van zaken. Daarom ook gekozen voor een specialist.

duitstalige telefoniste weet echt van niks (6 telefoontjes vanuit buitenland !!!). Eindelijk rechtstreeks contact met de 'expert' gekregen. Zo kunnen wij het ook, een bedrijfje oprichten en expertje spelen.

Na 7 jaar klant te zijn en altijd netjes betaald te hebben .Krijg je een email dat de verzekering beëindigd wordt. Zonder eerder contact hierover . Dit na het melden van een schade.Zo kan ik ook schade s afhandelen…………… Geen woorden voor … Klant vriendelijk en service is ver te zoeken.

Het duurde vijf weken voordat de schade expert kon komen en pas na drie maanden werd het schadebedrag vastgesteld. Daarnaast blijken de voorwaarden in conflict met advertentieteksten van deze verzekeraar, wat mij betreft een afrader!

Het veranderd bij eerdmans waneer je de eindafrekening stuurd dan heb je ineens veel meer aftrekdan is toegezegd.

top verzekering. perfecte service. personeel met verstand van zaken. Wij hadden snelle correcte afhandeling van onze ingewikkelde schade

Eerdmans is de slechtste en meest onmenselijke maatschappij die er is Na een moord Google zeiler vermoord brazilie doen ze niets!!!!!!! Helemaal niets Boot ligt al een jaar op plaats delict Enige wat Eerdmans doet is verzekering opzeggen via email van overledene omdat premie niet zou worden betaald terwijl er doorlopende incasso op de rekening was en voldoende saldo Nooit bij verzekeren!!!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen