Kuiper Bootverzekering

★☆☆☆☆ 3.1/10 (12 reviews)

Logo verzekeraar Kuiper

Kuiper Verzekeringen is opgericht in 1946 en telt inmiddels meer dan 50 medewerkers. Sinds de jaren 70 heeft Kuiper eigen verzekeringsproducten ontwikkeld.

Voordelen van Kuiper:

 • Van alle markten thuis
 • Voor alle disciplines deskundigen in huis
 • Ook voor pensioenen, levensloopregelingen, financiële planning en hypotheken
 • Adfiz-lidmaatschap

Voordelen van deze bootverzekering:

 • De inboedel is gratis meeverzekerd tot maximaal 20% van het verzekerd bedrag van het vaartuig
 • Premieberekening over de dagwaarde
 • Keuze uit diverse eigen risico’s
 • Keuze uit drie pakketten voor ongevallen opvarenden
 • Vergoeding voor bijkomende kosten (sleep- en hulplonen, lichtings- en opruimingskosten, repatriëringskosten, etc.)
 • Keuze uit diverse verzekeringsgebieden
 • No-claimkorting tot maximaal 50%
 • Contractduur 12 maanden (standaard) of 36 maanden (10% premiekorting)
 • Voor bepaalde schepen is “deskundigentaxatie” mogelijk

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Kuiper Bootverzekering

Roofridders. Data combinatie is bijna de helft goedkoper. Het eigen risico is een kwart van het bedrag wat Kuipers vraagt.

Slechte communicatie. Al jaren een dure bootverzekering en kregen te horen dat een schade niet vergoed werd omdat het een bouwtechnisch probleem was van Vedette ter aar. Achter onze rug werd een coulance afspraak gemaakt en besloten ze eenmalig uit te keren. Indirect gaven ze hiermee toe aan vedette en hebben ze daardoor de deur voor ons dichtgegooid. Durven nu ook nog om 650 euro eigen risico te vragen. Schande!!!! Coulance voor de rijken zullen we maar zeggen. Mw. Vd hoeven

Erg teleurgesteld dat verzekeringspremie opeens meer dan 6-voudige was dan in de jaren daarvoor. Op deze manier verspeel je direct je goede naam en kostbare klanten. Slechts een brief met daarin de zinsnede: "een premieverhoging was niet te voorkomen", maar wanneer je met terugwerkende kracht daarmee niet akkoord bent, ben je binnen een maand onverzekerd. Nee, Kuiper Verzekeringen is niet betrouwbaar meer.

Betreft Kuiper Bootverzekering Breedpad 21 8442 AA Heerenveen. Dit is een heel slechte verzekering. 14 april 2017 Wijk bij Duurstede zeilboot Endeavour valt, op de wal staande, tegen onze motorboot Dolfijn aan. 19 september 2017 Ondanks herhaalde verzoeken gaat Kuiper Bootverzekeringen NIET over tot betaling van de schade.

Betaal ene jaar voor casco verzekering sloep 133 euro, nu krijg ik een brief voor aankomend jaar 271 incl ass. belasting. tja op advies mag ik binnen maand schriftelijk opzeggen. Maarhuh we schrijven bedrag binnen 14 dagen van uw rekening……… Wanneer je van goed betaalde klanten af wilt dan is dat hierbij gelukt. Wij stappen over! D.Jansen

Nadat de mast van de buurman op onze boot was gevallen, heeft Kuiper erg slechte medewerking verleend. De boot, 10 jaar plus oud, was volgens hun nog in nog helemaal in orde. Medewerkers van Port Zelande hebben echter scheuren in de boot en in de spreaders van de mast geconstateerd. Echter Kuiper wilt niet eens de helft uitkeren nog soepele medewerking verlenen voor herstel. Terwijl er geen enkele blaam aan onze kant is. Wij gaan nooit meer terug naar deze oplichters. Want wat is de bedoeling van een bootverzekering die zich profileert als DE watersport verzekeraar als ze geen idee hebben van wat ze doen.

zij keren slecht 18.5% uit van je werkelijke schade via allerlei regeltjes die ze toepassen! let enorm op indien je met hun in zee gaat!! lijkt prima partij maar wacht tot je schade hebt….

Kijk op: www.watersportverzekeringen.com Voor uitgebreid verslag over Kuiper Verzkereingen

slechte behandeling na 15 jaar,blijkt de valk als tussenpersoon te hebben gefungeerd,nooit iets van kuiper vernomen over dit feit.Nu worden de polissen verkocht aan de tussenpersoon DNA,en ben ik opeens klant .Vandaag polis opgezegd,en kuipers gaat hiermee direct akkoord,waardeloos bedrijf. Verder als Belgisch ingezetene 22% assurantie belasting berekend door Kuipers,niet juist maximum 6 %.

bij schade aan de hekschroef wordt er zomaar 25 % afgetrokken, de zgn. nieuw voor oud regeling! Was pas 4 jaar oud. Met premieverhoging en 125 euro eigen risico kan je het beter zelf betalen!!

Teleur stellende verzekeraar, claimen kan uitbetalen ho maar, Misselijke Händelswijze.

Let goed op de voorwaarden! Eigen gebrek wordt niet gedekt. Bijvoorbeeld een ontmasting kan zo tot een gigantische niet gedekte schade leiden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen