AutoWeek Autoverzekering

★★★☆☆ 7.2/10 (17 reviews)

Logo verzekeraar AutoWeek

Met de Autoverzekering wil Autoweek zo helder mogelijk te zijn. Deze verzekering kan worden samengesteld, op elk gewenst moment, via internet.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Lage premie
  • Snelle hulp bij schade
  • Géén eigen risico
  • Dagelijks wijzigen & opzeggen

Onafhankelijke beoordelingen voor de AutoWeek Autoverzekering

De AutoWeek Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De AutoWeek Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De AutoWeek Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor producten met een WA- en Vol Casco-dekking.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de AutoWeek Autoverzekering

Werd na 9 jaar allrisk bij autoweek (a 3800 euro inleg) en zonder schade op zeer korte termijn met verhoging geconfronteerd. Besloot om bij hun WAplus te nemen die ondanks mijn historie bij autoweek behoorlijk te duur was vergeleken bij andere verzekeraars. Jammerlijk zo weg te zijn gezet. J.Prins

Ontving zomaar, na de initiële dekking een mail met het bericht dat de verzekering niet accepteerd werd. Zonder enige toelichting. Ik heb zelf moeten achterhalen wat de reden was ( in dit geval een formaliteit maar inmiddels had ik mijn buik vol en was de auto elders verzekerd).

Ze hebben sinds het begin van het contract de royementsverklaring van de vorige verzekering niet meegenomen. Gevolg een veel te hoge premie! Omdat ze ontzettend slecht bereikbaar zijn en niet reageren op mailtjes blijft dit een probleem. Mijn volgende stap zal de rechtsbijstandverzekering (bij Interpolis) zijn. Die reageren tenminste. De Autoweek verzekering is echt een afrader dit in tegenstelling tot het blad.

Ze hebben sinds het begin van het contract de royementsverklaring van de vorige verzekering niet meegenomen. Gevolg een veel te hoge premie! Omdat ze ontzettend slecht bereikbaar zijn en niet reageren op mailtjes blijft dit een probleem. Mijn volgende stap zal de rechtsbijstandverzekering (bij Interpolis) zijn. Die reageren tenminste. De Autoweek verzekering is echt een afrader dit in tegenstelling tot het blad.

Ik was redelijk tevreden met AW verzekering. Tot dit jaar waarbij de verzekering werd ondergebracht bij Nationale Nederlanden ipv ASR. Het blijkt dat de adminstratie een chaos is. (waar je wel iedere maand ruim 1 euro aan transactiekosten voor mag betalen, maar dat terzijde) Ik raad niemand meer aan om nu een verzekering af te sluiten bij AW verzekeringen.

Recentelijk afgesloten. Prima prijs en een mooie pioneerbox ontvangen.

Bij Autoweek betaal je minimaal premie, maar daar krijg je dan ook niks voor terug. Ik was betrokken bij een ongeluk, waarvan de andere partij schuld had. Autoweek regelde niets voor me. Voor schadeafhandeling moest ik maar naar de verzekering van de tegenpartij, aangezien zij ook moesten uitbetalen. Op het moment wordt er binnen Autoweek ook van verzekeraar gewisseld, maar het is één organisatorische ramp en de website is al dagen onbereikbaar. Dus minimale premie = minimale service. Alleen aan te raden als ze de goedkoopste premie bieden.

Scherpe premie en veel betere bm-ladder dan andere verzekeringen.

Ik heb gekozen voor de Autoweek Verzekering vanwege de goede en duidelijke voorwaarden met de dekking waar ik naar op zoek was. Ze zijn misschien niet de allergoedkoopste, maar voor wat je ervoor krijgt kan je zeggen dat de prijs/kwaliteit verhouding wel het beste is. Ik heb een schade gehad die probleemloos is afgehandeld. Kortom: heel tevreden! Als ik toch een minpunt moet noemen, is het dat mijn premiekorting waar ik bij het afsluiten voor gekozen heb, al een paar maanden op zich laat wachten, ondanks (prettig) contact en beloftes hierover. Best jammer, had anders 5 sterren kunnen geven.

De HELFT van de premie en met dezelfde voorwaarden ,dat maakt mij gelukkig.Voorwaarden,uitsluitingen e.d erg duidelijk en overzichtelijk en bovenal BEGRIJPELIJK.Nog geen schade gehad (gelukkig) maar ik lees dat dat OOK goed geregeld is,dus een dikke TIEN.

Na het behalen van mijn rijbewijs (augustus vorig jaar) was mijn eerste auto al snel aangeschaft. Echter liep ik als 18 jarige beginnend bestuurder tegen het bekende probleem van de verzekering aan. Met nul schadevrije jaren en behorend tot de grootste “risicogroep” van bestuurders, was het enorm lastig om een passende verzekering te …vinden die met mijn gereden kilometers ook nog eens te betalen was. Na vele verzekeringen te hebben vergeleken kwam ik op de site van autoweek verzekeringen. Na mijn gegevens ingevuld te hebben voor een vrijblijvende offerte viel mijn mond open van verbazing. Mijn premie kwam zo’n 130,- euro per jaar lager uit dan bij de goedkoopste aanbieder die ik eerder al gevonden had. Zowel de lage premie als het ontbreken van een opzegtermijn waren voor mij genoeg redenen om dezelfde avond nog een verzekering af te sluiten. Dit afsluiten gebeurde volledig online waarbij de service prima te noemen was, alle papieren waren zeer snel in huis en ik kon goed verzekerd de weg op!

ik ga nu uitzoeken of het mogelijk is om jaar in en jaar uit, telkens de 6 wintermaanden de auto te verzekeren en de 6 zomermaanden niet( word niet gebruikt) wat zijn de verschillen biij verschillende maatschappij-en.want het word wel een kostbare zaak om de 2e auto als die 6maanden nietgebruikt wordt,ook te verzekeren.

De voordelen voor mij zijn fiks lagere premie, geen eigen risico meer en bij total loss de dagwaarde + 10%, daar komt bij dat ik overal in Nederland in geval van pech of schade wordt geholpen ideaal toch, plus het woordje poliskosten kennen ze niet

Na een lange zoektocht voor een nieuwe autoverzekering, uiteindelijk bij Autoweek belandt. Nu ben ik voor € 10.- p/m minder volledig verzekerd! Subliem! Kon het eerst niet geloven, maar het is echt waar. Minder premie en veel beter verzekerd! Eeen echte aanrader. Alle administratieve handelingen waren binnen no time geregeld!

Ben nog maar net verzekerd via Autoweek en kan dus alleen maar iets zeggen over voorwaarden en premie. Daar is alvast niets mis mee.

Dit is voor mij de eerste keer in mijn leven, dat een schade probleemloos is afgehandeld, waarvoor mijn complimenten! Heb vrienden en collega`s hierover al ingelicht en ze overwegen allen over te stappen naar de AutoWeek Autoverzekering, vanwege de uitermate goede prijs/kwaliteit verhouding & de klare taal.Dank voor alle medewerking!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen