AutoWeek Autoverzekering

Is onderdeel van Intrasurance Ervaringen

De autoverzekering van AutoWeek Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Met de Autoverzekering wil Autoweek zo helder mogelijk te zijn. Deze verzekering kan worden samengesteld, op elk gewenst moment, via internet.

Voordelen van een AutoWeek Autoverzekering

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Lage premie
  • Snelle hulp bij schade
  • Géén eigen risico
  • Dagelijks wijzigen & opzeggen

Deze informatie wordt verstrekt door AutoWeek en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze autoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de AutoWeek Autoverzekering met andere autoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
AutoWeek Autoverzekering Ervaringen United Insurance Autoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Scherpe premie en veel betere bm-ladder dan andere verzekeringen. meneer is vriendelijk en komt zijn afspraken na. zoals het terugbellen.
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij AutoWeek

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze autoverzekering:

MoneyView
De AutoWeek Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 August 2017 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid'.
Consumentenbond
De AutoWeek Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 October 2011 door beoordeeld met een 6,9.
MoneyView
De AutoWeek Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 May 2010 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs' voor producten met een WA- en Vol Casco-dekking.

Ervaringen met de AutoWeek Autoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(17 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de autoverzekering van AutoWeek

uit Papendrecht zegt op 20 March 2014:

Recentelijk afgesloten. Prima prijs en een mooie pioneerbox ontvangen.

zegt op 2 January 2014:

Bij Autoweek betaal je minimaal premie, maar daar krijg je dan ook niks voor terug. Ik was betrokken bij een ongeluk, waarvan de andere partij schuld had. Autoweek regelde niets voor me. Voor schadeafhandeling moest ik maar naar de verzekering van de tegenpartij, aangezien zij ook moesten uitbetalen. Op het moment wordt er binnen Autoweek ook van verzekeraar gewisseld, maar het is één organisatorische ramp en de website is al dagen onbereikbaar. Dus minimale premie = minimale service. Alleen aan te raden als ze de goedkoopste premie bieden.

zegt op 25 August 2013:

Scherpe premie en veel betere bm-ladder dan andere verzekeringen.

zegt op 27 September 2011:

Ik heb gekozen voor de Autoweek Verzekering vanwege de goede en duidelijke voorwaarden met de dekking waar ik naar op zoek was. Ze zijn misschien niet de allergoedkoopste, maar voor wat je ervoor krijgt kan je zeggen dat de prijs/kwaliteit verhouding wel het beste is. Ik heb een schade gehad die probleemloos is afgehandeld. Kortom: heel tevreden! Als ik toch een minpunt moet noemen, is het dat mijn premiekorting waar ik bij het afsluiten voor gekozen heb, al een paar maanden op zich laat wachten, ondanks (prettig) contact en beloftes hierover. Best jammer, had anders 5 sterren kunnen geven.

zegt op 16 April 2011:

De HELFT van de premie en met dezelfde voorwaarden ,dat maakt mij gelukkig.Voorwaarden,uitsluitingen e.d erg duidelijk en overzichtelijk en bovenal BEGRIJPELIJK.Nog geen schade gehad (gelukkig) maar ik lees dat dat OOK goed geregeld is,dus een dikke TIEN.

zegt op 31 March 2011:

Na het behalen van mijn rijbewijs (augustus vorig jaar) was mijn eerste auto al snel aangeschaft. Echter liep ik als 18 jarige beginnend bestuurder tegen het bekende probleem van de verzekering aan. Met nul schadevrije jaren en behorend tot de grootste “risicogroep” van bestuurders, was het enorm lastig om een passende verzekering te ...vinden die met mijn gereden kilometers ook nog eens te betalen was. Na vele verzekeringen te hebben vergeleken kwam ik op de site van autoweek verzekeringen. Na mijn gegevens ingevuld te hebben voor een vrijblijvende offerte viel mijn mond open van verbazing. Mijn premie kwam zo’n 130,- euro per jaar lager uit dan bij de goedkoopste aanbieder die ik eerder al gevonden had. Zowel de lage premie als het ontbreken van een opzegtermijn waren voor mij genoeg redenen om dezelfde avond nog een verzekering af te sluiten. Dit afsluiten gebeurde volledig online waarbij de service prima te noemen was, alle papieren waren zeer snel in huis en ik kon goed verzekerd de weg op!

zegt op 21 February 2011:

ik ga nu uitzoeken of het mogelijk is om jaar in en jaar uit, telkens de 6 wintermaanden de auto te verzekeren en de 6 zomermaanden niet( word niet gebruikt) wat zijn de verschillen biij verschillende maatschappij-en.want het word wel een kostbare zaak om de 2e auto als die 6maanden nietgebruikt wordt,ook te verzekeren.

uit Ermelo zegt op 9 February 2011:

De voordelen voor mij zijn fiks lagere premie, geen eigen risico meer en bij total loss de dagwaarde + 10%, daar komt bij dat ik overal in Nederland in geval van pech of schade wordt geholpen ideaal toch, plus het woordje poliskosten kennen ze niet

uit Utrecht zegt op 9 February 2011:

Na een lange zoektocht voor een nieuwe autoverzekering, uiteindelijk bij Autoweek belandt. Nu ben ik voor € 10.- p/m minder volledig verzekerd! Subliem! Kon het eerst niet geloven, maar het is echt waar. Minder premie en veel beter verzekerd! Eeen echte aanrader. Alle administratieve handelingen waren binnen no time geregeld!

zegt op 9 February 2011:

Ben nog maar net verzekerd via Autoweek en kan dus alleen maar iets zeggen over voorwaarden en premie. Daar is alvast niets mis mee.

uit Oijen zegt op 18 January 2011:

Dit is voor mij de eerste keer in mijn leven, dat een schade probleemloos is afgehandeld, waarvoor mijn complimenten! Heb vrienden en collega`s hierover al ingelicht en ze overwegen allen over te stappen naar de AutoWeek Autoverzekering, vanwege de uitermate goede prijs/kwaliteit verhouding & de klare taal.Dank voor alle medewerking!

Nee, ik zou een AutoWeek Autoverzekering niet aanbevelen

uit Den haag zegt op 10 February 2019:

Werd na 9 jaar allrisk bij autoweek (a 3800 euro inleg) en zonder schade op zeer korte termijn met verhoging geconfronteerd. Besloot om bij hun WAplus te nemen die ondanks mijn historie bij autoweek behoorlijk te duur was vergeleken bij andere verzekeraars. Jammerlijk zo weg te zijn gezet.
J.Prins

uit Leusden zegt op 30 May 2018:

Ontving zomaar, na de initiële dekking een mail met het bericht dat de verzekering niet accepteerd werd. Zonder enige toelichting.
Ik heb zelf moeten achterhalen wat de reden was ( in dit geval een formaliteit maar inmiddels had ik mijn buik vol en was de auto elders verzekerd).

uit Sittard zegt op 2 October 2014:

Ze hebben sinds het begin van het contract de royementsverklaring van de vorige verzekering niet meegenomen. Gevolg een veel te hoge premie!
Omdat ze ontzettend slecht bereikbaar zijn en niet reageren op mailtjes blijft dit een probleem.
Mijn volgende stap zal de rechtsbijstandverzekering (bij Interpolis) zijn. Die reageren tenminste.

De Autoweek verzekering is echt een afrader dit in tegenstelling tot het blad.

zegt op 2 October 2014:

Ze hebben sinds het begin van het contract de royementsverklaring van de vorige verzekering niet meegenomen. Gevolg een veel te hoge premie! Omdat ze ontzettend slecht bereikbaar zijn en niet reageren op mailtjes blijft dit een probleem. Mijn volgende stap zal de rechtsbijstandverzekering (bij Interpolis) zijn. Die reageren tenminste. De Autoweek verzekering is echt een afrader dit in tegenstelling tot het blad.

uit Groningen zegt op 25 June 2014:

Ik was redelijk tevreden met AW verzekering. Tot dit jaar waarbij de verzekering werd ondergebracht bij Nationale Nederlanden ipv ASR. Het blijkt dat de adminstratie een chaos is. (waar je wel iedere maand ruim 1 euro aan transactiekosten voor mag betalen, maar dat terzijde)

Ik raad niemand meer aan om nu een verzekering af te sluiten bij AW verzekeringen.

zegt op 30 November 1999:

 http://www.carpassion.it/render-lamborghini-cabrera-lp600-4/


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen