onna-onna Autoverzekering

★★★☆☆ 7.3/10 (603 reviews)

Logo verzekeraar Onna-Onna

onna-onna is geen verzekeraar zoals alle andere verzekeraars. Bij onna-onna vinden we dat verzekeren prettiger, attenter, ja zelfs leuker mag zijn.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • €0,0 eigen risico
  • Geen opzegtermijn
  • Eenvoudige polisvoorwaarden
  • Handtasdekking
  • Eenvoudig overstappen

Onafhankelijke beoordelingen voor de onna-onna Autoverzekering

De onna-onna Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit Beperkt Casco’.

De onna-onna Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De onna-onna Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De onna-onna Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De onna-onna Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,4 en is daarmee de Beste uit de test.

De onna-onna Autoverzekering is op 13 juni 2012 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 3 sterren.

De onna-onna Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 mei 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De onna-onna Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4 en is daarmee de Beste uit de test.

De onna-onna Autoverzekering is op 31 mei 2011 door hoyhoy.nl beloond met de Bronzen hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Autoverzekering 2011.

De onna-onna Autoverzekering is op 15 april 2011 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 3 sterren.

De onna-onna Autoverzekering is op 4 oktober 2010 door Independer.nl beloond met de Independer.nl Garantie.

De onna-onna Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor producten met een WA-dekking.

De onna-onna Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor producten met een Vol Casco-dekking.

De onna-onna Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 september 2009 door Consumentenbond uitgeroepen tot Voordelige Keus in de categoriën WA + Beperkt Casco (WA+) en WA + Volledig Casco (Allrisk).

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de onna-onna Autoverzekering

Op 9 juni mijn verzekering opgezegd vanwege een achterlijke premieverhoging die men nodig vond omdat ze een nieuwe minimum leeftijd ingesteld hebben. Ik mocht klant blijven als ik ruim 25 euro meer zou gaan betalen. Die dag direct opgezegd en elders een premie afgesloten voor 35 euro minder. 2 weken later nog geen ontvangstbevestiging gekregen, dus ik voor de zekerheid gebeld. Staat er vermeldt dat klant op wilde zeggen per nieuwe premie! Terwijl het meisje aan de telefoon het helemaal met me eens was dat de premie te hoog was en het beter was om per direct op te Zeggen. We hebben zelfs nog gesproken over het feit dat de telefoon rood gloeiend stond hierdoor. In het 2e telefoon gesprek, zou de beste meneer de Voicelog afluisteren, want ik zou me toch zeker wel vergist hebben. Maar mocht het niet opgezegd zijn, zou hij de verzekering per direct beëindigen…. ik kreeg vandaag een brief van mijn nieuwe verzekering, dat er geen schade vrije jaren vermeld staan in Roy-data, dit kan komen doordat er nog een verzekering loopt!!!! Binnen 14 dagen gaat men nogmaals proberen de schadevrije jaren op te vragen, lukt dit niet krijg ik een premie verhoging. Inmiddels heeft Onna – onna ook nog vrolijk door gefactureerd en de achterlijke hoge premie van 95 euro gewoon geïncasseerd! Weer gebeld vandaag en ik mag maar weer wachten totdat men me gaat terugbellen…. Sorry maar wat een waardeloze klantenservice en wat een waardeloos bedrijf.. hoe moeilijk kan het zijn om een verzekering op te zeggen??????? REGEL HET GEWOON met terugwerkende kracht! Danku..

REVIEW 2 Ik heb jaren gespaard om mijn droomauto te kopen. Toen het eindelijk zo ver was heb ik mijn auto natuurlijk helemaal goed willen verzekeren. Ik ben hierbij bij Aegon uitgekomen. Ik heb met de medewerker alle vragen doorgenomen en ook de vraag omtrent mijn alarmklasse. Ik heb aangegeven dat mijn voertuig alarmklassse 3 had en dit was helemaal goed. Onlangs is mijn auto gestolen en tot mijn grote verbazing heeft Aegon de schade afgewezen omdat de alarm niet aan de eisen voldeed. Bij nader onderzoek bleek dat ik alarmklasse 4 moest hebben Ondanks mijn herhaalde verzoeken en mijn vraag waarom zij dit niet netjes hebben medegedeeld, mocht ik geen cent ontvangen. Zeer slechte verzekeraar. Ik zal nooit meer iets verzekeren daar.

Let op dat je bij Onna Onna niet je auto op chassisnummer kunt verzekeren bij import uit ander EU land. Ook is 't daarna niet mogelijk om je auto op een goedgekeurd RDW eendagskenteken te verzekeren, ook al weet je 5 werkdagen daarna wel je (nieuwe) kenteken. Nu moeten we verder kijken voor een andee verzekeraar, dus geen klant van Onna Onna geworden. Jammer voor ons en Onna Onna: gemiste kans en ter verbetering vatbaar.

Volgens hun voorwaarden nemen ze de schadevrije jaren van mijn zakelijke lease auto over. Pas na afsluiten van de verzekering en na de 14 dagen bedenktijd wordt mij gemeld dat deze jaren niet gebruikt kunnen worden omdat de auto door het bedrijf geleased was en dat daarom de premie aangepast zou worden. Hoeveel deze premie zou worden konden ze me niet eens vertellen. Het maakt hun dus niet uit of ik als enige bestuurder geregistreerd stond. Erg vreemd. Een lease auto van de zaak staat altijd op naam van de zaak. En het lijkt mij logisch dat ik ook wil weten hoeveel premie ik moet betalen. Verzekering per direct opgezegd en naar Inshared gegaan. Zij namen, aan de hand van dezelfde leaseverklaring, zonder problemen de schadevrije jaren over. Bleek nog goedkoper te zijn ook.

Ik ontving het polisblad met het bedrag dat ik voor 1 jaar moest betalen. Er stond niet op wanneer het geld af zou gaan van de rekening. Ik heb ze daarvoor 3 keer gebeld, waarvan de 3de keer lukte. Helaas was de dame aan de telefoon niet vriendelijk om het advies aan te nemen die ik gaf dat men graag wil weten wanneer het van de rekening afgeschreven wordt. In plaats daarvan gaf ze alleen redenen over de polis en dat het er afgaat. Ze had kunnen zeggen "Hartelijk dank voor uw advies en dat u mij hierover belt, wij gaan het meenemen in onze ontwikkeling naar de klanten toe en kijken of wij hiermee iets kunnen doen en onze klanten beter op de hoogte stellen van de betalingstermijnen. Is er nog iets anders dat ik voor u kan doen?" Nou en dan was ik tevreden geweest. Maar dat niet, waardoor ik heel boos werd dat mijn advies niet wordt meegenomen en niet laten zien dat men snapt wat voor frustratie het voor iemand kan zijn dat er in een keer dat geld afschreven wordt.

Ik ontving het polisblad met het bedrag dat ik voor 1 jaar moest betalen. Er stond niet op wanneer het geld af zou gaan van de rekening. Ik heb ze daarvoor 3 keer gebeld, waarvan de 3de keer lukte. Helaas was de dame aan de telefoon niet vriendelijk om het advies aan te nemen die ik gaf dat men graag wil weten wanneer het van de rekening afgeschreven wordt. In plaats daarvan gaf ze alleen redenen over de polis en dat het er afgaat. Ze had kunnen zeggen "Hartelijk dank voor uw advies en dat u mij hierover belt, wij gaan het meenemen in onze ontwikkeling naar de klanten toe en kijken of wij hiermee iets kunnen doen en onze klanten beter op de hoogte stellen van de betalingstermijnen. Is er nog iets anders dat ik voor u kan doen?" Nou en dan was ik tevreden geweest. Maar dat niet, waardoor ik heel boos werd dat mijn advies niet wordt meegenomen en niet laten zien dat men snapt wat voor frustratie het voor iemand kan zijn dat er in een keer dat geld afschreven wordt.

Zojuist de nieuwe polis ontvangen. De premie stijgt op jaarbasis ineens met 55%. Een kleine stijging is te begrijpen maar dit is ronduit asociaal. En om nou te zeggen dat het duidelijk werd aangekondigd…nee dus! Direct een andere autoverzekering genomen. Als ik dan ook nog bekijk dat ik ze een aantal jaren terug er op heb moeten wijzen dat mijn treden en schadevrije jaren te laag waren en de reactie van Onna-Onna alles behalve beleefd was. De kwaliteit van telefonische klantenservice laat bovendien zwaar te wensen over. Vriendelijk in het begin maar het uiteindelijke resultaat blijft ondanks de toezeggingen nul komma nul

Ik heb deze verzekering afgesloten omdat ik dacht dat het wel een prima verzekering zou zijn… maar helaas na een jaar ging mijn premie met 55% omhoog nadat ik was vehuist, beetje veel maar goed. Vervolgens word ik aangereden en mag je van onna onna zelf alles afhandelen met de tegen partij want je bent bij hun alleen maar WA verzekerd. Ronduit schandalig! 106 euro durven vragen voor alleen een wa verzekering en zelf je schadevergoeding mogen achterhalen.. ik ben gelijk overgestapt naar centraal beheer dezelfde dag nog!

0% kennis aanwezig bij de medewerkers. Ze hebben totaal geen idee waar ze het over hebben.

Autodiefstal meegemaakt. Op de klantenservice hele wisselende contacten gehad, de meeste helaas erg kortaf en totaal niet deskundig. Vaak totaal geen kloppend antwoord op de vraag die je stelt, of gewoon geen antwoord. Je krijgt geen vervangend vervoer bij diefstal, maar 12.50 per dag. Erg weinig, en dit krijg je pas na ruim een maand bij het schadebedrag uitbetaald. Na de 30 dagen wachttermijn (normaal bij diefstal) behandelen zij niet het dossier maar Aegon. Hierdoor duurt de afwikkeling tergend lang, en in de tussentijd heb je geen vervoer/ tegemoetkoming van vervoerskosten die je maakt. Onna Onna kan geen informatie geven wanneer je dossier behandeld wordt door Aegon of door wie. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik van de 10 personen die ik gesproken heb er 2 wel echt aardig en doortastend waren, maar helaas gaan ik en mijn familie hier niet meer verzekeren. Kleine krasjes zouden ook gratis verholpen worden, dit moet je gewoon zelf betalen.

Slechte communicatie! Door overstappen naar een andere bank, ontving OnnaOnna helaas mijn jaarbetaling niet. OnnaOnna heeft daarna alleen per brief contact met mij opgenomen dat mijn verzekering beeindigd werd, in plaats van ook per mail. De brief hebben ze ook nog eens alleen naar mijn oude adres gestuurd. Ik kwam er na 4 maanden achter dat ik geen autoverzekering meer had!

Schandalig, na 5 jaar schadevrij verzekert te zijn een vaag mailtje dat premies veranderen. Voor mij een prijsstijging van meer dan 50(!!!!!!!!) procent. (Van 42 naar 68 euro) daarmee vele malen duurder dan anderen. Ga het direct opzeggen. Geen uitleg niets.

In het begin was ik blij met deze verzekerings-maatschappij. De premie was betaalbaar. In het begin van 2015 was door slecht zicht een fietser op mijn auto geknald. Uiteraard ben je altijd schuldig als je een fietser niet ziet. Dus heeft de verzekering de schade aan de fietser betaald. Daarna heb ik een andere auto gekocht en de premie was steeds betaalbaar. Ik heb begrip voor als de premie omhoog gaat vanwege het ongeluk maar als je premie plotseling na 1 jaar met 55% omhoog gaat dan schrik je wel van. Ik moet vanaf nu ipv ongeveer 400 Euro nu ongeveer 840 Euro per jaar aan premie betalen voor een WA verzekering. Shocking!!!

Na onze verhuizing naar een adres 3 straten verder, ging de premie van onze autoverzekeringen met ruim 25% omhoog. Mijn partner belde daarom met Onna-Onna, vervolgens kreeg hij 20% korting op zijn nieuwe premie. Ik belde een maand daarna met dezelfde vraag, ik zou teruggemaild worden, nooit meer iets van gehoord. Na twee maanden nogmaals gebeld, kreeg dit keer wel een mail met de mededeling dat ik de korting niet kreeg, omdat ik in een "ander soort auto" rijd en de wijziging al een tijdje geleden was doorgevoerd. Wat een onzin! Voel me oneerlijk behandeld, ga mijn verzekering per direct opzeggen.

Al vanaf 2012 heb ik mijn autoverzekering lopen bij Onna-Onna, zowel voor mijn eerste als mijn nieuwe auto. Tot nu toe ben ik erg tevreden over deze organisatie geweest. Vorig jaar heb ik mijn schadeinzittenden en rechtsbijstand uit mijn pakket laten halen. Ik kreeg direct een premieverhoging toegestuurd, terwijl je bij het afsluiten van een autoverzekering geen korting krijgt op je algemene premie als je extra zekerheden toevoegd aan je verzekering. Uit coulance hebben ze me toen verteld dat ik het komend jaar nog de oude prijs (ten tijde van afsluiten verzekering) mag betalen, maar dat ik dit jaar toch echt de actuele premies mag gaan betalen. Ik ga van 674,31 inclusief assurantie belasting naar 760,70 inclusief assurantie belasting en verhoging schadevrije jaren. De kans is groot dat ik een overstap ga maken naar een andere verzekering, terwijl ze aan mij toch echt een goede en tevreden klant hadden.

Eerst anderhalf jaar te veel premie betaald omdat ze de schadevrije jaren waren vergeten over te nemen van de oude verzekering. Ik moet dus een flink bedrag terug krijgen. Tot nu toe alleen twee vage bedragen retour op mijn rekening, totaal onduidelijk hoe dit is berekend maar in ieder geval te weinig. Vandaag bovendien een herinneringsfactuur dat ik mijn premie niet heb betaald!!!! Terwijl ik dus heel veel geld terug moet krijgen!!! Neem deze verzekering niet!!!

Zeer onvriendelijk en onprofessioneel te woord gestaan door medewerker van Onna Onna. Er wordt gewerkt volgens een strikte handleiding, op elke afwijkende vraag is geen antwoord mogelijk. Ik vind de opzet van deze maatschappij in theorie prima, in de praktijk werkt het echter niet. Jammer!

Zij geven een maximimun aan schadejaren. Dat is 15 jaar. Ik had 18, kwam er te laat achter.

Op 15 juni 2014 heb ik mijn autoverzekering met polisnummer 5146113,conform de verzekeringsvoorwaarden, per 30 juni 2014 bij u opgezegd. Op 17 juni 2014 heb ik een bevestiging per post van de verzekeraar ontvangen. Aangezien het feit dat ik voor het hele jaar betaald heb, heb ik verzocht het restitutie bedrag op mijn bankrekening over te maken en tot 2 keer toe heb ik mijn IBAN doorgegeven.Bovendien, heb ik voor mijn polis via internet bankieren betaald dus onna-onna was al in november 2013 i.b.v mijn IBAN nummer. Op 5 juli jl. heb ik een bericht ontvangen dat mijn bankrekeningnummer/IBAN niet bij onna-onna bekend is en voor de 3 keer heb ik u mijn gegevens toegestuurd. Op 14 juli jl. heeft onna-onna mij schriftelijk belooft het restitutie bedrag deze week nog (14.07 t/m 18.07.2014) op mijn rekening over te maken. Deze week is al voor de banken om en u heeft het restitutie bedrag ondanks de beloftes niet overgemaakt. De klantenservice van onna-onna neemt de klant niet serieus maar belofte maakt schuld. Relatienummer 69017253

Ik heb nu een aantal keer te maken gehad met de dienstverlening van Onna Onna. Ze zijn netjes, vriendelijk, accuraat en stellen je gerust waar mogelijk.

Ik had per ongeluk mijn verzekering te laat in laten gaan, 12 sept ipv 5 september. De mensen van Ona Ona hebben mij op zeer prettige wijze geholpen dit te corrigeren, waarvoor dank! Met vriendelijke groet, Michiel Terwindt

Bij een andere autoverzekering moest je perse telefonisch een ingevoerde auto verzekeren.Gelukkig kon ik bij onna Online terrecht

Nu constateer ik dat die NIET in de verz. was begrepen.

Goede service met leuke extra's voor vrouwen, ik kreeg recentelijk een bon om mijn nagels gratis te laten lakken. Heeft natuurlijk niets met een autoverzekering te maken maar is toch leuk;) Ook goede hulp bij pech onderweg (op papier, nog niet meegemaakt)

Vanwege de mededeling dat de premie verhoogd zou worden heb ik gechecked of er een goedkopere verzekering was. Bij het opvragen van prijzen kreeg ik de mededeling dat gezien de leeftijd van de auto een WA-verzekering afdoende zou zijn. Daarna online verzekering afgesloten. Fluitje van een cent. Helaas ging er iets mis bij het aangeven van de opzegzervice. Een mailtje erachteraan en ….. geregeld.

Eerste ervaring en jazeker goeie maatschappij. Dus ben zeer tevreden tot op nu hoop geen problemen te krijgen in de toekomst.

Ik heb nog geen gebruik hoeven te maken van hun diensten, maar ze hebben nu wel leuke acties voor vrouwen waardoor je je toch net even wat specialer voelt

Hier is ook mijn tas en de inhoud ervan verzekerd :) Leuke website hebben ze en ze maken duidelijk wat je krijgt. Fijn!

Binnen 2 dagen was eigenlijk alles geregeld, had ik de polis al binnen! Alleen de nieuwe groene kaart moet ik nog ontvangen maar dat hebben ze in de mail gezet dat er aan zal komen, dus afwachten.

Leuk pakket, vrolijk en deskundige hulp een aanrader

ik heb tot op heden echter nog niets gehoord van Onna Onna

Ik heb 5-7-2012 helaas een schade moeten melden zonder tegenpartij. Hierbij hoorde ik dat ik hierdoor dubbele premie moet gaan betalen als ik de schade via Ona Ona laat repareren. Mijn maand bedrag zou dan van 49 euro naar 100 euro p/m gaan. Ik vind dit belachelijk en heb hier nog nooit van gehoord dus ga de schade op een andere manier laten repareren en stap binnenkort over naar een andere verzekering.

heb een verander door gegeven ,is niet aan gekomen.

communicatie nog niets over te zeggen,papieren zijn nog niet binnen.

Na een aantal maanden ontving ik een nieuwe polis waarin een stijging van rond de 50% van de premie was verwerkt. Ik had geen schade gemaakt, maar Onna-Onna die vertelde mij dat de stijging van de premie nodig was om de kosten te dekken, maar waarom moet ik als klant daarvoor opdraaien? Toen ook direct mijn verzekering beëindigd.

goede communicatie met de klant helder duidelijk en snel

Zoals gezegd alles prima behalve 1 ding. Ik heb de verzekering op een zondag afgesloten en ik zou binnen 2 uur bericht krijgen aangezien er toch 24/7 staat ging ik er ook van uit dat dat goed zou komen. Na het bellen met Onna Onna en Independer is het uiteindelijk toch nog goed gekomen. Normaal was het geen probleem een dag later maar het was vaderdag dus ik had de auto echt binnen die 2 uur nodig. Verder prima geholpen.

Onlangs mijn autoverzekering afgesloten bij Onna Onna op basis van vergelijkingen bij Independer.nl. Tot op heden lijkt alles goed te gaan.

Alleen nog maar ruitschade gehad maar prima geholpen.

3 jaar nieuwwaarderegeling heeft doorslag gegeven

Geen moeilijk begrijpelijke tekst voor een "Allrisk" auto verzekering. ( Bijna zo makkelijke als boem is ho, en kip zegt tok ) Je zou er bijna spreekwoordelijk "blond" voor worden.

Ik heb nu 5 schadevrije jaren (11 in werkelijkheid) en betaal ongeveer € 17,50 per maand. Ik heb nog geen gebruik gemaakt van de gratis pechhulp, ben benieuwd of het vergelijkbaar is met de ANWB.

Ik ben niet meer verzekerd bij onna onna prijs ging ineens omhoog

Onna-Onna is een autoverzekering die ik aan kan raden. Zeer klantvriendelijke medewerkers, snelle service en niet duur.

Goede maatschapij en heeft mij noog nooit in de steek gelaten

Veel te trage klantenservice. al 3 maanden bezig en nog steeds geen uitsluitsel wat betreft premie restitutie omdat de auto verkeerd was ingeschaald. rij een 1.2 SC, verzekering ingeschaald op 1.4 hatchback met verkeerd aantal schadevrije jaren. geen aanrader…

How old is Calvin?And I agree, pitted fruit seoasn rocks. I wish we were back in SF, though; here in LA we're renting a room at a friend's house and I have no space to do jam making and canning and freezing. I am making lots of pies, though.Next year, though. Next year we'll be in SF and the bounty of the summer fruit shall me mine. Oh yes.

Het is lastig om nog iets te zeggen over de prijs-kwaliteitverhouding. Aangezien ik nog weinig aan kwaliteit kan merken in 1 week. De afhandeling van de aanvraag vind ik snel en correct gebeurd. Werd binnen korte tijd terug gebeld met de uitslag van de aanvraag. Binnen een paar dagen het polisblad binnen en alle andere informatie. Goed bereikbaar zijn ze. Tot nu prima!

zomaar schade aan de tegen partij uitkeren zonder overleg met mij en terwijl ik geen schuld had aan de aanrijding kost me nu me schade vrije jaren oftewel slechte zaak

Ik heb Onna-Onna nog niet nodig gehad maar het is een fijn gevoel om ze achter de hand te hebben!

de verzekering ONNA ONNA geloofd niet dat de auto geschorst is geweest bij t RDW

schadeafhandeling duurde ontzettend lang, stukken waren verloren. veel irritaties.

Informatief, d.m.v. mailtjes. Keurige, overzichtelijke pols.

Ik heb Onna-Onna nog niet nodig gehad gelukkig.

Sms gehad gelijk na het afsluiten en dat was op een vrijdag. De maandag gelijk depolis in de mail. Heerlijk makkelijk en goed. Nergens meer over na te denken.

Heb op 25 april een mail gestuurd i.v.m. een deukje in mijn rechter portier dat een andere automobilist heeft veroorzaakt.Dader onbekend.Heb in mijn mail gevraagd wat onder de verzekering valt en of dat ik dit deukje(zeer klein maar wel opvallend) kan laten repareren.Tot op heden nog geen enkele reactie mogen ontvangen.Ben ik in teleurgesteld.Maar wil graag dat deukje laten verwijderen.Het is een vrij nieuwe auto. dus!!!! Kan dus bovenstaande vraag niet helemaal beantwoorden want ik weet het nog niet.Hoop dat er snel contact wordt opgenomen.

Goede en duidelijke verzekering voel mij daar als man ook welkom

Er waren wat onduidelijkheden over het oversluiten van mijn oude verzekering. De klantenservice van Onna-Onna heeft me zeer vriendelijk en begripvol te woord gestaan en echt haar best gedaan om de zaak op te lossen, wat ook naar tevredenheid gelukt is.

In januari met pech langs de weg gestaan voorbij Breda, met defecte koppeling. Hebben gebeld naar servicenummer en na ongeveer een half uur kwam de vrachtwagen met oplegger en heeft onze auto naar de dichtsbijzijnde Fiat-garage gebracht in Breda. We hadden ook nog de keus om de auto naar onze woonplaats Almelo te laten vervoeren.

Voor ik op vakantie ging moest ik vragen naar een groene kaart die wel geldig was. Dat is niet fijn als je naar buiten de EU reist.

Het afsluiten van de verzekering ging heel gemakkelijk en snel. Bij deze specifieke verzekering werd een gratis pechhulp aangeboden wat erg fijn is. Alleen bij het invullen van alle gegevens werd nog eens een aanbieding gedaan voor een pechhulp. Dit was erg verwarrend. Na met de klantenservice te hebben gebeld was alles duidelijk. De klantenservice was erg vriendelijk en behulpzaam. Het is nu anderhalve week geleden dat ik mijn verzekering hen afgesloten en heb nog niets vernomen van de verzekeraar zelf, dat is jammer.

Prima dekking, geen eigen risico en goede prijs

Prijs is goed. Overigens wel flinke verhoging ontvangen. Communicatie met de klantenservice verliep stroef, pas na drie keer contact een automatisch incasso in gesteld kunnen krijgen.

Hele goede verzekeraar, na een inbraak met ingeslagen zij-ruit, opgebeld en binnen anderhalf uur zat er een nieuwe in. Geen eigen risico en meteen afgehandeld. Perfecte service! Aanrader

Het personeel is vriendelijk en snel van reageren. Na een leven zonder veel schade, na 5 jaar geen auto,was ik mijn opgebouwde no claim kwijt.(zeer onrechtvaardig) Na 2 kleine schades(all-Risk) werd ik uit de verzekering gegooid,(was wel geschrokken) (+ ontvangst van brieven die niet voor mij bestemd waren) na telefonisch contact werd het royement opgeheven maar de prijs van de premie werd drastisch verhoogd. Nog een schade en ik wordt alsnog uit de verzekering gegooid. Ik heb me wel afgevraagd of het mogelijk is om over te stappen(voorwaarden ?) maar kan daar niets over vinden op verschillende sites. Het Bonus/Malus systeem vindt erg ondoorzichtig!!

Goede complete verzekering, snelle uitbetaling. ondanks dat Onna Onna een vrouwen verzekering is nemen ze gelukkig ook mannen aan ;-)

mijn nieuwe maandprijs flink verhoogd volgend jaar kijk ik uit naar een andere verzekering

Netjes een polis afgesloten voor 62,50 per maand allrisk, helaas was de polis voor 76 euro..

lijkt een goede maatschappij maar kan er nog geen oordeel over geven. administratief alles op tijd en correct

Ik heb gelukkig nog geen schade hoeven melden, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het dan goed komt! De voorwaarden zijn erg goed, beter dan mijn vorige verzekering en tegen een lagere prijs, dankzij Independer.nl op deze verzekering terecht gekomen.

binnen die 5 dagen wel de route mobiel geanuleerd, maar daar kreeg ik vandaag wel al de papieren van (nog niet verwerkt ?) moet ik nog eens route mobiel laten weten dat ik ervan afzie ? of moet ik nog afwachten ? Van onna onna hab ik nog geen papieren ontvangen. groeten en hoop nog op een antwoord. Antoinet Godding.

Goede maatschappij. Heeft de administratie goed op orde!

Ik zit nu een jaar bij Onna Onna en kreeg onlangs een brief dat de premie omhoog is gegaan met 21% omdat dieselrijders naar verhouding meer ongelukken maken. Ik vind het asociaal dat ik zo een enorme premieverhoging heb gekregen, zonder dat ik verantwoordelijk ben voor een schade.

Net het Onna-welkomspakket ontvangen. Erg leuk en orgineel! Daar wordt ik blij van! :) Verder prima prijs/ kwaliteit verhouding.

Er is bij mij sinskort ingebroken en ik kon een uur later weer een raam in late zeten en het koste mij niks dat vond ik wel heel erg fijn

iemand had bij mij schade gereden en dat heeft onna onna goed op gelost voor me met mij samen

Ik had met de overeenkomst een goed gevoel over de verzekeraar, tot ik plots een schade kreeg dat niet eens mijn fout was, waarin werd verteld dat mijn premie niet werd verhoogd omdat ze dat kon terug vorderen ( weet de naam van de instantie niet meer ) , en even later werd toch mijn premie verhoogd, is niet erg want het ging om een paar euro's. En nu heb ik pas geleden me auto laten schorsen i.v.m met een nieuwe auto + autoverzekering van de dealer en als ik die uitdien terug kom, vertelde de de telefoniste dat er nog een rekening nog openstond, i.v.m schade waar ik niks van afwist, geen brief gehad. En het niet betaald hoeft te worden. En nu hebben ze toch dat geld van me bankrekening geïncasseerd. Ik vind dit een kwalijke zaak, zo kan je toch nergens vanuit gaat!!! Krijg geen hoogte van deze verzekeraar! zeer onduidelijk, vind ik echt jammer! Toch maar in de toekomst een andere verzekeraar zoeken!

Het aanmelden is een fluitje van een cent deskundige helpdesk en zeer vriendelijk. Ik zeg doen.

ben echt super geholpen door jullie medewerkers

Prima eerste jaar bij Onna ONNA. Tweede jaar prolongatie polis, blijkt dat a. W.A. premie met 30% werd verhoogd en de Cascopremie met 11%. Onna heeft dat niet "vooraangekondigd" en verklaart dat het komt door het schadeverloop bij aangesloten Diesels. Desgevraagd blijkt dat een stille verhoging te zijn, waarbij niet perse ook andwer maatschappijen deze hebben toegepast. MISLEIDEND vinden wij dat!!

Ik ben erg tevreden over mijn autoverzekering bij Onna Onna. Helaas heb ik veel pech gehad met mijn auto, lekke band, meerdere malen niet willen starten en ik ben telkens snel en goed geholpen door de pechhulp. Bovendien heb ik altijd snel reactie gehad, zowel via email als telefonisch (1 maal uitzondering tijdens grote drukte door kou). Prijs-kwaliteit verhouding: super!

In mijn brievenbus een doosje… ‘Maak mij snel open, het is hier zo donker’ prijkt er op het omhulsel. Na gevolg te hebben gegeven aan die kreet verrast de inhoud mij bijzonder. Waar ik verwachtte een stoffig en duf verzekeringspakket aan te treffen, viel mijn oog op een ontzettend leuk blikken doosje. Hierin de polis met zijn bijbehorende voorwaarden. Mooi vormgegeven, op een goed en eigentijds briefpapiertje. Dat ‘het oog ook wat wil’ is wel duidelijk. Ik ben, voordat ik ooit een beroep heb gedaan op deze verzekering, nu al blij!. Goed marketingconcept; ‘alleen voor vrouwen, gratis pechhulp en een handtasverzekering’. Het heeft mij over de streep getrokken om voor Onna Onna te kiezen. Het pakketje in het blikken doosje doet hier een schep bovenop. Mocht ik ooit in de onfortuinlijke situatie geraken dat ik daadwerkelijk een beroep op hen moet doen, dan heb ik er het volste vertrouwen in dat dat ook al mijn verwachtingen zal overtreffen. Net als de rest…

ik heb een jaar geleden een nieuwe auto gekocht, onna onna kwam er toen voor mij het beste uit. Nu ben ik afgelopen maand verhuisd, dit was hemels breed miss 100 meter van mijn oude huis. Nu kwam ik tot de ontdekking dat mijn premie hierdoor flink omhoog gegaan is. Ik kon dit mij haast niet voorstellen ,dus klanten service gebeld en die bevestigden dit. Dit is voor mij echt ongelofelijk, aangezien mijn auti nu in een beveiligde afgesloten parkeer kelder staat. Ik weet nog niet wat ik hier mee doe, maar ga wel uitzoeken of er nu nog andere opties zijn buiten onna onna om.

Ik heb mijn autoverzekering net afgesloten. Ik ben erg tevreden over de service tot nu toe. Mijn oude verzekering is direct door Onna Onna opgezegd en verder kreeg ik alle nieuwe info en bijbehoren snel gemaild/thuisgestuurd.

heeft in januari premi verhoogd voor dieselrijders met ruim 20% !!! Dus bieden premie eerst laag aan, maar verhogen deze na een jaar met ruim 20%.

Duurde wel wat langer dan ik had verwacht voor ik de papieren in huis had. Er waren in eerste instantie twee polissen aangemaakt, waarvan er weer 1 stopgezet moest worden. De medewerkers bij de klantenservice waren erg vriendelijk en hebben goed geholpen!

Heel handig om in een paar muisklikken te zien of de verzekering goedkoper kan. Alleel wel jammer dat ik er achteraf achter kwam dat er geen rekening wordt gehouden met de opzegtermijn van mijn oude verzekering, daar moet ik nu dus achteraan bellen…

Later wel via telefoon de zaak goed kunnen afhandelen

heb dus eigenlijk nog geen gebruik gemaakt van hun diensten

Alles was goed geregeld na het afsluiten van de verzekering. Als je de klantenservice nodig hebt dan heb je binnen 1 minuut een medewerker aan de lijn. Echt goed!

De prijs van de verzekering bleek anders dan aangegeven. Op de vacature bleken ineens administratiekosten gerekend te worden van enkele euros per maand. De verzekering kosten dus meer dan aangegeven.

Bij het afsluiten was dit de best prijs voor mij, verder nog geen contact gehad met de organisatie. Er zijn geen voorvallen geweest met mijn auto.

de schade die ik heb gemaakt bij mijn moeders “buurman” is -denk ik- snel afgehandeld, alleen heb ik niets vernomen over bijv hoogte van de schade, evt. vermindering van mijn no-claim en de gevolgen voor de no0claim korting……jammer.

Maakte zelf een fout met invoeren van kenteken; dealer een foute meldcode. alles opgemerkt en hersteld en in goede banen geleid.Klasse Let wel u vraagt naar ervaring; bovenstaande heeft betrekking op de Suzuki Alto die ik verzekerde ipv de Mitsubishi Colt

Tot nu toe geen contact gehad met de maatschappij.Alleen nog maar betaald.Hopelijk blijft dit zo.Maatschappij komt betrouwbaar over.

Ondanks dat er ook nog goedkopere te vinden waren stond deze me het meeste aan destijds. Je moet ook voorwaarden natuurlijk vergelijken. Wat ik jammer vond dat men zich voornamelijk richt op de doelgroep “vrouwen”

Had een vraag over de toegestuurde groene kaart. Reeds na 10 seconden telefonisch contact. Een verademing!!!

snelle en vlotte afhandeling bij het afsluiting van de verzekering.

Er is teveel verzekeringspremie afgehaald van mijn bankrekening. Heb hierover gebeld, helaas snapten ze het niet of wilden dit niet snappen. Het gaat om een 1 maandbedrag. Verder kreeg ik een popie jopie brief met de mededeling dat diesel rijders meer schade hebben, waardoor de premie met ca. 5,00 euro per maand is verhoogd. De populaire benadering in de correspondentie waardeer ik ook niet zo, overweeg om over te stappen!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen