onna-onna Autoverzekering

★★★☆☆ 7.3/10 (53 reviews)

onna-onna Verzekeringen Ervaringen

onna-onna is geen verzekeraar zoals alle andere verzekeraars. Bij onna-onna vinden we dat verzekeren prettiger, attenter, ja zelfs leuker mag zijn.

Voordelen van deze autoverzekering:
  • €0,0 eigen risico
  • Geen opzegtermijn
  • Eenvoudige polisvoorwaarden
  • Handtasdekking
  • Eenvoudig overstappen

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij onna-onna

De onna-onna Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit Beperkt Casco'.

De onna-onna Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid'.

De onna-onna Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit Wettelijke Aansprakelijkheid'.

De onna-onna Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.

De onna-onna Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,4 en is daarmee de Beste uit de test.

De onna-onna Autoverzekering is op 13 juni 2012 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 3 sterren.

De onna-onna Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 mei 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.

De onna-onna Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4 en is daarmee de Beste uit de test.

De onna-onna Autoverzekering is op 31 mei 2011 door hoyhoy.nl beloond met de Bronzen hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Autoverzekering 2011.

De onna-onna Autoverzekering is op 15 april 2011 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 3 sterren.

De onna-onna Autoverzekering is op 4 oktober 2010 door Independer.nl beloond met de Independer.nl Garantie.

De onna-onna Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs' voor producten met een WA-dekking.

De onna-onna Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs' voor producten met een Vol Casco-dekking.

De onna-onna Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 september 2009 door Consumentenbond uitgeroepen tot Voordelige Keus in de categoriën WA + Beperkt Casco (WA+) en WA + Volledig Casco (Allrisk).

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de onna-onna Autoverzekering

Op 9 juni mijn verzekering opgezegd vanwege een achterlijke premieverhoging die men nodig vond omdat ze een nieuwe minimum leeftijd ingesteld hebben. Ik mocht klant blijven als ik ruim 25 euro meer zou gaan betalen. Die dag direct opgezegd en elders een premie afgesloten voor 35 euro minder. 2 weken later nog geen ontvangstbevestiging gekregen, dus ik voor de zekerheid gebeld. Staat er vermeldt dat klant op wilde zeggen per nieuwe premie! Terwijl het meisje aan de telefoon het helemaal met me eens was dat de premie te hoog was en het beter was om per direct op te Zeggen. We hebben zelfs nog gesproken over het feit dat de telefoon rood gloeiend stond hierdoor. In het 2e telefoon gesprek, zou de beste meneer de Voicelog afluisteren, want ik zou me toch zeker wel vergist hebben. Maar mocht het niet opgezegd zijn, zou hij de verzekering per direct beëindigen.... ik kreeg vandaag een brief van mijn nieuwe verzekering, dat er geen schade vrije jaren vermeld staan in Roy-data, dit kan komen doordat er nog een verzekering loopt!!!! Binnen 14 dagen gaat men nogmaals proberen de schadevrije jaren op te vragen, lukt dit niet krijg ik een premie verhoging. Inmiddels heeft Onna - onna ook nog vrolijk door gefactureerd en de achterlijke hoge premie van 95 euro gewoon geïncasseerd! Weer gebeld vandaag en ik mag maar weer wachten totdat men me gaat terugbellen.... Sorry maar wat een waardeloze klantenservice en wat een waardeloos bedrijf.. hoe moeilijk kan het zijn om een verzekering op te zeggen??????? REGEL HET GEWOON met terugwerkende kracht! Danku..
REVIEW 2 Ik heb jaren gespaard om mijn droomauto te kopen. Toen het eindelijk zo ver was heb ik mijn auto natuurlijk helemaal goed willen verzekeren. Ik ben hierbij bij Aegon uitgekomen. Ik heb met de medewerker alle vragen doorgenomen en ook de vraag omtrent mijn alarmklasse. Ik heb aangegeven dat mijn voertuig alarmklassse 3 had en dit was helemaal goed. Onlangs is mijn auto gestolen en tot mijn grote verbazing heeft Aegon de schade afgewezen omdat de alarm niet aan de eisen voldeed. Bij nader onderzoek bleek dat ik alarmklasse 4 moest hebben Ondanks mijn herhaalde verzoeken en mijn vraag waarom zij dit niet netjes hebben medegedeeld, mocht ik geen cent ontvangen. Zeer slechte verzekeraar. Ik zal nooit meer iets verzekeren daar.
Let op dat je bij Onna Onna niet je auto op chassisnummer kunt verzekeren bij import uit ander EU land. Ook is 't daarna niet mogelijk om je auto op een goedgekeurd RDW eendagskenteken te verzekeren, ook al weet je 5 werkdagen daarna wel je (nieuwe) kenteken. Nu moeten we verder kijken voor een andee verzekeraar, dus geen klant van Onna Onna geworden. Jammer voor ons en Onna Onna: gemiste kans en ter verbetering vatbaar.
Volgens hun voorwaarden nemen ze de schadevrije jaren van mijn zakelijke lease auto over. Pas na afsluiten van de verzekering en na de 14 dagen bedenktijd wordt mij gemeld dat deze jaren niet gebruikt kunnen worden omdat de auto door het bedrijf geleased was en dat daarom de premie aangepast zou worden. Hoeveel deze premie zou worden konden ze me niet eens vertellen. Het maakt hun dus niet uit of ik als enige bestuurder geregistreerd stond. Erg vreemd. Een lease auto van de zaak staat altijd op naam van de zaak. En het lijkt mij logisch dat ik ook wil weten hoeveel premie ik moet betalen. Verzekering per direct opgezegd en naar Inshared gegaan. Zij namen, aan de hand van dezelfde leaseverklaring, zonder problemen de schadevrije jaren over. Bleek nog goedkoper te zijn ook.
Ik ontving het polisblad met het bedrag dat ik voor 1 jaar moest betalen. Er stond niet op wanneer het geld af zou gaan van de rekening. Ik heb ze daarvoor 3 keer gebeld, waarvan de 3de keer lukte. Helaas was de dame aan de telefoon niet vriendelijk om het advies aan te nemen die ik gaf dat men graag wil weten wanneer het van de rekening afgeschreven wordt. In plaats daarvan gaf ze alleen redenen over de polis en dat het er afgaat. Ze had kunnen zeggen "Hartelijk dank voor uw advies en dat u mij hierover belt, wij gaan het meenemen in onze ontwikkeling naar de klanten toe en kijken of wij hiermee iets kunnen doen en onze klanten beter op de hoogte stellen van de betalingstermijnen. Is er nog iets anders dat ik voor u kan doen?" Nou en dan was ik tevreden geweest. Maar dat niet, waardoor ik heel boos werd dat mijn advies niet wordt meegenomen en niet laten zien dat men snapt wat voor frustratie het voor iemand kan zijn dat er in een keer dat geld afschreven wordt.
Ik ontving het polisblad met het bedrag dat ik voor 1 jaar moest betalen. Er stond niet op wanneer het geld af zou gaan van de rekening. Ik heb ze daarvoor 3 keer gebeld, waarvan de 3de keer lukte. Helaas was de dame aan de telefoon niet vriendelijk om het advies aan te nemen die ik gaf dat men graag wil weten wanneer het van de rekening afgeschreven wordt. In plaats daarvan gaf ze alleen redenen over de polis en dat het er afgaat. Ze had kunnen zeggen "Hartelijk dank voor uw advies en dat u mij hierover belt, wij gaan het meenemen in onze ontwikkeling naar de klanten toe en kijken of wij hiermee iets kunnen doen en onze klanten beter op de hoogte stellen van de betalingstermijnen. Is er nog iets anders dat ik voor u kan doen?" Nou en dan was ik tevreden geweest. Maar dat niet, waardoor ik heel boos werd dat mijn advies niet wordt meegenomen en niet laten zien dat men snapt wat voor frustratie het voor iemand kan zijn dat er in een keer dat geld afschreven wordt.
Zojuist de nieuwe polis ontvangen. De premie stijgt op jaarbasis ineens met 55%. Een kleine stijging is te begrijpen maar dit is ronduit asociaal. En om nou te zeggen dat het duidelijk werd aangekondigd...nee dus! Direct een andere autoverzekering genomen. Als ik dan ook nog bekijk dat ik ze een aantal jaren terug er op heb moeten wijzen dat mijn treden en schadevrije jaren te laag waren en de reactie van Onna-Onna alles behalve beleefd was. De kwaliteit van telefonische klantenservice laat bovendien zwaar te wensen over. Vriendelijk in het begin maar het uiteindelijke resultaat blijft ondanks de toezeggingen nul komma nul
Ik heb deze verzekering afgesloten omdat ik dacht dat het wel een prima verzekering zou zijn... maar helaas na een jaar ging mijn premie met 55% omhoog nadat ik was vehuist, beetje veel maar goed. Vervolgens word ik aangereden en mag je van onna onna zelf alles afhandelen met de tegen partij want je bent bij hun alleen maar WA verzekerd. Ronduit schandalig! 106 euro durven vragen voor alleen een wa verzekering en zelf je schadevergoeding mogen achterhalen.. ik ben gelijk overgestapt naar centraal beheer dezelfde dag nog!
0% kennis aanwezig bij de medewerkers. Ze hebben totaal geen idee waar ze het over hebben.
Autodiefstal meegemaakt. Op de klantenservice hele wisselende contacten gehad, de meeste helaas erg kortaf en totaal niet deskundig. Vaak totaal geen kloppend antwoord op de vraag die je stelt, of gewoon geen antwoord. Je krijgt geen vervangend vervoer bij diefstal, maar 12.50 per dag. Erg weinig, en dit krijg je pas na ruim een maand bij het schadebedrag uitbetaald. Na de 30 dagen wachttermijn (normaal bij diefstal) behandelen zij niet het dossier maar Aegon. Hierdoor duurt de afwikkeling tergend lang, en in de tussentijd heb je geen vervoer/ tegemoetkoming van vervoerskosten die je maakt. Onna Onna kan geen informatie geven wanneer je dossier behandeld wordt door Aegon of door wie. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik van de 10 personen die ik gesproken heb er 2 wel echt aardig en doortastend waren, maar helaas gaan ik en mijn familie hier niet meer verzekeren. Kleine krasjes zouden ook gratis verholpen worden, dit moet je gewoon zelf betalen.
Slechte communicatie! Door overstappen naar een andere bank, ontving OnnaOnna helaas mijn jaarbetaling niet. OnnaOnna heeft daarna alleen per brief contact met mij opgenomen dat mijn verzekering beeindigd werd, in plaats van ook per mail. De brief hebben ze ook nog eens alleen naar mijn oude adres gestuurd. Ik kwam er na 4 maanden achter dat ik geen autoverzekering meer had!
Schandalig, na 5 jaar schadevrij verzekert te zijn een vaag mailtje dat premies veranderen. Voor mij een prijsstijging van meer dan 50(!!!!!!!!) procent. (Van 42 naar 68 euro) daarmee vele malen duurder dan anderen. Ga het direct opzeggen. Geen uitleg niets.
In het begin was ik blij met deze verzekerings-maatschappij. De premie was betaalbaar. In het begin van 2015 was door slecht zicht een fietser op mijn auto geknald. Uiteraard ben je altijd schuldig als je een fietser niet ziet. Dus heeft de verzekering de schade aan de fietser betaald. Daarna heb ik een andere auto gekocht en de premie was steeds betaalbaar. Ik heb begrip voor als de premie omhoog gaat vanwege het ongeluk maar als je premie plotseling na 1 jaar met 55% omhoog gaat dan schrik je wel van. Ik moet vanaf nu ipv ongeveer 400 Euro nu ongeveer 840 Euro per jaar aan premie betalen voor een WA verzekering. Shocking!!!
Na onze verhuizing naar een adres 3 straten verder, ging de premie van onze autoverzekeringen met ruim 25% omhoog. Mijn partner belde daarom met Onna-Onna, vervolgens kreeg hij 20% korting op zijn nieuwe premie. Ik belde een maand daarna met dezelfde vraag, ik zou teruggemaild worden, nooit meer iets van gehoord. Na twee maanden nogmaals gebeld, kreeg dit keer wel een mail met de mededeling dat ik de korting niet kreeg, omdat ik in een "ander soort auto" rijd en de wijziging al een tijdje geleden was doorgevoerd. Wat een onzin! Voel me oneerlijk behandeld, ga mijn verzekering per direct opzeggen.
Al vanaf 2012 heb ik mijn autoverzekering lopen bij Onna-Onna, zowel voor mijn eerste als mijn nieuwe auto. Tot nu toe ben ik erg tevreden over deze organisatie geweest. Vorig jaar heb ik mijn schadeinzittenden en rechtsbijstand uit mijn pakket laten halen. Ik kreeg direct een premieverhoging toegestuurd, terwijl je bij het afsluiten van een autoverzekering geen korting krijgt op je algemene premie als je extra zekerheden toevoegd aan je verzekering. Uit coulance hebben ze me toen verteld dat ik het komend jaar nog de oude prijs (ten tijde van afsluiten verzekering) mag betalen, maar dat ik dit jaar toch echt de actuele premies mag gaan betalen. Ik ga van 674,31 inclusief assurantie belasting naar 760,70 inclusief assurantie belasting en verhoging schadevrije jaren. De kans is groot dat ik een overstap ga maken naar een andere verzekering, terwijl ze aan mij toch echt een goede en tevreden klant hadden.
Op 30 november heb ik de opzegging voor mijn autoverzekering naar onna-onna gestuurd en kreeg daarna een bericht dat ik alsnog mijn opzegbrief moest sturen. En kreeg te zien op de website dat ik nog € 4,53 moet betalen voor het opzeggen (de poliskosten voor de beëindiging). Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Je betaalt bij het afsluiten en nu ook nog voor het opzeggen. Echt ongewoon!
Eerst anderhalf jaar te veel premie betaald omdat ze de schadevrije jaren waren vergeten over te nemen van de oude verzekering. Ik moet dus een flink bedrag terug krijgen. Tot nu toe alleen twee vage bedragen retour op mijn rekening, totaal onduidelijk hoe dit is berekend maar in ieder geval te weinig. Vandaag bovendien een herinneringsfactuur dat ik mijn premie niet heb betaald!!!! Terwijl ik dus heel veel geld terug moet krijgen!!! Neem deze verzekering niet!!!
Zeer onvriendelijk en onprofessioneel te woord gestaan door medewerker van Onna Onna. Er wordt gewerkt volgens een strikte handleiding, op elke afwijkende vraag is geen antwoord mogelijk. Ik vind de opzet van deze maatschappij in theorie prima, in de praktijk werkt het echter niet. Jammer!
Zij geven een maximimun aan schadejaren. Dat is 15 jaar. Ik had 18, kwam er te laat achter.
Er is géén communicatie over hoe een schade werd afgehandeld (erkend door Onna Onna zelf) De schuldvraag was duidelijk (tegenpartij, zowel erkend door mij als tegenpartij en ondertekend op officieel schade formulier) Ik heb zelf moeten achterhalen dat er bedragen zijn afgeschreven, en dusdanig hoog, dat ik de schade alsnog zelfstandig heb betaald (ik ben all Risk verzekerd), én mijn schadevrije jaren zijn hierdoor ook nog eens ver terug gezet waardoor mijn jaarpremie is verdubbeld. Hetzelfde is bij de tegenpartij ook gedaan. Naar mijn mening doen de verzekeraars onderling aan handjeklap, aangezien ze nu fors verdienen op dit specifieke schadegeval. Verder laten ze je stikken, en je mag het uitzoeken. Dossier ligt nu bij rechtsbijstand.
Op 15 juni 2014 heb ik mijn autoverzekering met polisnummer 5146113,conform de verzekeringsvoorwaarden, per 30 juni 2014 bij u opgezegd. Op 17 juni 2014 heb ik een bevestiging per post van de verzekeraar ontvangen. Aangezien het feit dat ik voor het hele jaar betaald heb, heb ik verzocht het restitutie bedrag op mijn bankrekening over te maken en tot 2 keer toe heb ik mijn IBAN doorgegeven.Bovendien, heb ik voor mijn polis via internet bankieren betaald dus onna-onna was al in november 2013 i.b.v mijn IBAN nummer. Op 5 juli jl. heb ik een bericht ontvangen dat mijn bankrekeningnummer/IBAN niet bij onna-onna bekend is en voor de 3 keer heb ik u mijn gegevens toegestuurd. Op 14 juli jl. heeft onna-onna mij schriftelijk belooft het restitutie bedrag deze week nog (14.07 t/m 18.07.2014) op mijn rekening over te maken. Deze week is al voor de banken om en u heeft het restitutie bedrag ondanks de beloftes niet overgemaakt. De klantenservice van onna-onna neemt de klant niet serieus maar belofte maakt schuld. Relatienummer 69017253
Verzekering zelf niets mis mee (nooit hoeven te gebruiken in 3 jaar. Zorgvuldigheid echter dramatisch. Kreeg de groene kaart telkens opnieuw opgestuurd terwijl er niks veranderd was (in het begin maandelijks). Bij het opzeggen kreeg ik een brief dat mijn verzekering juist verlengd was. Maar met name het klantcontact is vreselijk. Ben nu 2 maanden bezig om een schadevrij jaar erbij te zetten wat mijn vorige verzekeraar verkeerd in Roy data had gezet. Onna onna moet zorgen dat het totaal van schadevrije jaren goed is ingevoerd voor mijn volgende verzekeraar (wat ze in eerste en tweede instantie ontkennen) onna onna is goed bereikbaar en de medewerkers zijn niet onvriendelijk. Echter lijken ze er gewoon niets van te snappen. 35 telefoontjes later lijkt het nu goed te komen maar ik heb nergens excuses, buitengewone vriendelijk of maar iets gemerkt dat ze het vervelend voor me vonden dat ik hier zoveel tijd en geld aan heb gespendeerd. Wellicht omdat ik al geen klant meer was?
de communicatie is erg moeizaam, zijn geenzins van plan ook maar enigszins van de standaard routes af te wijken of op een normale manier een case te behandelen. het is allemaal erg langdradig en alles laat heel lang of oneindig op zich wachten.
Ik heb nu een aantal keer te maken gehad met de dienstverlening van Onna Onna. Ze zijn netjes, vriendelijk, accuraat en stellen je gerust waar mogelijk.
Hier is ook mijn tas en de inhoud ervan verzekerd :) Leuke website hebben ze en ze maken duidelijk wat je krijgt. Fijn!
Ik ben erg tevreden over mijn autoverzekering bij Onna Onna. Helaas heb ik veel pech gehad met mijn auto, lekke band, meerdere malen niet willen starten en ik ben telkens snel en goed geholpen door de pechhulp. Bovendien heb ik altijd snel reactie gehad, zowel via email als telefonisch (1 maal uitzondering tijdens grote drukte door kou). Prijs-kwaliteit verhouding: super!
heeft in januari premi verhoogd voor dieselrijders met ruim 20% !!! Dus bieden premie eerst laag aan, maar verhogen deze na een jaar met ruim 20%.
Hoewel Onna-onna een internetverzekeraar is heb ik het gevoel dat ik bij een tussenpersoon zit met wie je gewoon kunt praten. Ze nemen de tijd stellen de goede vragen en leven zich echt in. Het was allemaal zo geregeld en heel prettig gewoon. Dat je er geen eigen risico hebt vind ik echt super.
Voor de 2e keer pech op vrijdagavond! Nu is mijn uitlaat losgeraakt, niet een klein stukje, maar over de hele lengte, ik kan er geen meter meer mee rijden. Hoe krijg ik die auto naar een garage? Hoe kom ik op mijn werk maandag. Eerst ONNA ONNA gebeld. En ook deze keer gaat de hulpdienst mij perfect helpen. Morgen wordt de auto naar kwikfit (ik was er even niet op gekomen) gebracht en GEMAAKT. Morgen kan ik dus weer autorijden. En wat word je aardig te woord gestaan! Ook de vorige keer is mijn auto op zaterdag door een monteur voor de deur gemaakt. Niks lang wachten, hij was er zo. Een aanrader deze verzekering voor alle vrouwen.,
geen malleur en andere ongemakken met de auto gehad. SO far so good.
de offerte die is aangeboden wijkt ver af van de factuur die is ontvangen, hierover is gebeld en er word naar gekeken. tot op heden nog niets vernomen.
Ik heb de verzekering snel online kunnen afsluiten. En ik had de papieren een paar dagen later binnen. Goed geregeld!!
Zojuist gebeld voor informatie over een nieuwe verzekering. Werd zeer vriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan, en zelfs binnen 10 minuten terug gebeld omdat de medewerker iets voor mij moest nakijken. Aanrader.
Ben hier vertrokken, maar wel tevreden. Snel geregeld en zeker niet alleen voor vrouwen (ben een man) Had de polis binnen twee dagen binnen. Dat is bij andere wel anders..
ze hebben goede afspraken tegen scherpe prijzen en tot nu toe heb ik ze nog niet nodig gehad en daar ben ik alleen maar blij mee :)
Ik ben er zelf niet verzekerd maar mijn voormalig huisgenootje wel. Zij heeft mijn autootje overgenomen toen ik deze wilde verkopen. Nu kom ik door een fout van mezelf achter (niet goed mijn eigen autoverzekering bij Interpolis opgezegd en er pas veel later achter komen dat deze nog altijd liep..) dat door een fout van Onna Onna de auto nog steeds op mijn naam verzekerd was ipv op naam van huisgenootje. Dit door een verkeerde combi kenteken- aanmeldcode die zij heeft doorgegeven. Alleen hebben ze hierover nooit bij haar aan de bel getrokken! Door die foute combi was de nieuwe verzekering niet bij het RDW terug te vinden en kan ik fluiten naar de overbodige premie die ik afgelopen maanden heb betaald. Nu doet Onna Onna ook nog moeilijk naar Interpolis toe,die het overigens netjes willen regelen, en komen met een onprofessioneel verhaal aanzetten dat zij niet in de databank kunnen kijken van het RDW en dus "niet wisten dat de auto dubbel verzekerd was".
Fijn contact gehad met de klantenservice. Wel vind ik een aantal punten op het opverstapformulier onduidelijk, zoals de datum waneer de huidige verzekering vervalt/opgezegd moet worden.
Snel geregeld en een paar dagen later polisblad+groene kaart ontvangen.
Ik heb ze 3x getracht Onna telefonisch te bereiken, echter ik kwam alle keren direct in de wacht en kreeg zeer onaangename KEIHARDE muziek te horen, 3x 15 minuten lang, ook op een mail kwam er pas na 5 dagen reactie, stel je voor dat je ze echt nodig hebt om een schade te melden, nee geen prettig gevoel bij deze verzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen