Promovendum Autoverzekering

★★★★☆ 9.6/10 (644 reviews)

Logo verzekeraar Promovendum

Promovendum richt zich op hbo’ers, academici, en middelbaar en hoger personeel en biedt hen kwaliteit op het gebied van verzekeringen.

Voordelen van Promovendum:

 • De voordeligste verzekeringen van Nederland
 • Uitstekende dekkingen
 • Gratis overstapservice
 • Persoonlijk contact met goed opgeleid en gecertificeerd personeel
 • Geen 0900-nummer, binnen 2 minuten iemand aan de lijn
 • Snelle schadeafhandeling
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
 • Geen poliskosten of andere verborgen kosten
 • Verzekeringen zijn naadloos op elkaar afgestemd
 • Dagelijks opzegbaar

Voordelen van deze autoverzekering:

 • Gratis thuisbrengservice
 • Gratis leenauto
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • De beste nieuwwaarderegeling
 • Altijd bereikbaar
 • Altijd originele onderdelen
 • De goedkoopste pechhulpservice
 • Maandelijks opzegbaar

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Promovendum Autoverzekering

Ze slepen je met een mooi aanbod naar binnen en een jaar later VERDUBBELEN ze premie!! Het telefonisch contact daarover leverde 20eur premieverlaging op, verwaarloosbaar dus. Ga niet in zee met deze cowboys!

Let op! Ze lijken goedkoop, maar als je eenmaal binnen bent, gaat je premie snel omhoog. Schadevrije jaren worden omlaag afgerond, en je premie wordt bijgesteld. Deze gaat jaarlijks flink omhoog, ook al nemen je schadevrije jaren toe. Het eigen risico was 150 euro en is in twee jaar tijd naar 500 euro omhoog gegaan (tenzij je voor een herstelbedrijf van hun kiest). Kies je voor je eigen bedrijf, dan vergoeden ze nog niet als deze duurder blijkt dan een bedrijf van hun keuze (waar ze waarschijnlijk een wurgcontract mee hebben). Dat vertellen ze er niet bij aan de telefoon (staat wel in de voorwaarden), waardoor je onverwacht met een rekening van duizenden euro’s zit die niet vergoed wordt.

Premieverhoging van pakweg 120% met als reden: “Weersomstandigheden worden extremer en auto-onderdelen geavanceerder. Het herstellen van auto’s wordt daardoor duurder.“ Ruim 158 euro premie per maand voor een WA + Beperkt casco bij een Kia Rio uit 2011 met een catalogus waarde van 15.000 euro.

In juli een schade gemeld omdat mijn raam was ingeslagen. Nu 4,5 maand verder en de schade is nog niet volledig hersteld door het schadeherstelbedrijf. auto is daar al geweest maar ze gaven aan dat ze het niet kunnen repareren (geen kennis), herstelbedrijf reageren slecht, moet auto brengen ipv dat ze komen ophalen conform polisvoorwaarden. Ik kan niet naar een ander schadeherstelbedrijf want dan moet ik 500 euro eigen risico betalen. Promovendum is op de hoogte van de wijze van schade afhandeling door schade herstelbedrijf maar doen totaal niets! Ja verwijzen naar schade herstelbedrijf en zeggen ik kan naar een ander maar moet dan wel 500 euro eigen risico betalen.

Only thing going for them is lower price….but only for a bit as once you are signed in they will review your premium and as in my case decide to double the original quote, when asked to explain why my wife in very similar car has 1/3 lower price they could not explain. My advise is to sign in, when they try to raise the price cancel the insurance and close cheapest one on the market. Month later return to Promovendum and use their 25% korting for new customers…existing customer mean less than dirt to them.

Verzekering voor hoog opgeleiden omdat deze minder schade maken. Wat een gelul… Iemand met een lage opleiding maakt dus meer schade volgens hun. Wat een eikels….. Dus nooit dat verzekeren.

Schade buiten mijn schuld gehad. Na tel.contact bleek e.e.a. wat afwikkeling betreft fout te zijn gegaan. Na wederom contact te hebben gehad is alles netjes en correct opgelost met als klap op de vuurpijl een mooi bloemstuk als excuus gekregen. Dat noem ik nu klantvriendelijk werken!!! Chapeau!!!

De financiële administratie bij deze verzekeraar is niet op orde. Zij hadden een fout gemaakt en hebben vervolgens een bedrag van mijn rekening geïncasseerd zonder eerst contact me me op te nemen om hun fout toe te lichten. Omdat ik deze incasso niet snapte, heb ik deze laten storneren. Ik stuurde e-mails naar hun financiële afdeling… twee maanden lang geen reactie en vervolgens een aanmaning met bijkomende kosten ad 40 euro. Toen ben ik het zelf uit gaan zoeken en kwam ik er achter dat zijnsleer een fout hadden gemaakt. Tot op heden geen uitleg of excuses van dit bedrijf. In het verleden ooit een schade gehad, daarbij zelf alles moeten regelen omdat de schade afdeling van Promovendum vrijwel niks deed. Uiteindelijk wilde ik dan maar naar de rechtbank om de schade te gaan verhalen, toen kwam er ineens wat beweging bij deze organisatie. Ik zou hier mijn verzekering nooit meer afsluiten!!!

Schade aan mijn auto gehad veroorzaakt door tegenpartij (er achterop gereden) Moest telkens zelf navraag doen over schade afhandeling. Auto is Total loss verklaard en t schadebedrag werd opgedeeld in opbrengst wrak en restant bedrag. Je moet zelf met de opkoper van t wrak gaan communiceren over betaling en afhandeling. Vervolgens keert Promovendum t restant bedrag uit met inhouding eigen risico. Hoezo eigen risico als tegenpartij schuld is en heeft erkend? Weer bellen en nu uit “coulance” t eigen risico uitbetaald gekregen. In de tijd dat de auto bij de hersteller stond kreeg ik een huurauto. Deze zou vergoed worden tot Max 14 dagen. Ik heb dit beperkt tot 10 dagen. De factuur voor de huurauto moest ik mailen Promovendum zou voor betaling zorgen. Na 4 weken kreeg ik een aanmaning van t schadeherstelbedrijf dat de huurpenningen nog niet waren betaald. Wederom Promovendum weer gebeld en moest weer de factuur sturen. Zij zouden t weer gaan verhalen op tegenpartij. Na 2 weken bericht dat ze 80% van de huurkopen gaan vergoeden. Ik tref totaal geen blaam en dan wordt je nog gestraft ook nog. Al met alleen waardeloze organisatie met een waardeloze service. 25% goedkopere premie maar 100% meer ellende

Helaas een gemiste kans. Wij zitten al ruim 10 jaar bij dezelfde verzekering, en door een advertentie contact gezocht en een offerte laten maken om eens te vergelijken. Alles netjes binnen gekregen maar helaas toen onze opleiding ter sprake kwam (MBO 4) werden we geweigerd, ondanks onze 27 schadevrije jaren. Dat er in de huidige tijd hier nog onderscheid in gemaakt wordt echt schandalig !!

Voorzichtigheid geboden. Deze verzekering keert niet uit bij schade! Gaat u alstublieft naar een andere verzekering… En niet alleen ik maar ook een vriend en mijn schoonmoeder hadden hetzelfde probleem helaas…. Deze toko zou echt gesloten moeten worden!!

Helaas, een verzekering aangevraagd, maar in de kleine lettertjes staat: als er de afgelopen 3 jaar 2 schademedlingen zijn op één huisadres, word je afgewezen. Nu heeft mijn partner afgelopen 3 jaar een klein ongelukje gehad (met een eigen all rsk verzekering bij een andere maatschappij) en ik heb er eentje gehad (ook all risk bij weer een andere maatschappij), dus mijn aanvraag wordt afgewezen. Dat geeft op zijn minst te denken. Promovendum: alleen voor hoger opgeleiden en lagere verzekeringsvoorwaaarden…

Hele slechte verzekering!!! Wacht al ruim 1 maand tot de schade wordt betaald!!!! Moesten perse mijn diploma hebben! Wat een mafkezen!!!! Gemaild maar moest gechekt worden!!! Ik stap over want er zit onprofessioneel personeel aan de telefoon!!! Terwijl de tegenpartij al uit betaald heeft aan hun!!! Ik ga de media inschakelen! Je wordt gewoon belazerd!!! Idioten daar! Zelf hebben ze geen diploma!!! Dus iedereen is gewaarschuwd!!! Ga NOOIT!!! Met hun in zee!!!!

Waardeloze autoverzekering. Niet klantvriendelijk. Je wordt geweigerd voor 8 jaar omdat je een kleine fout hebt gemaakt in de aanvraag. Na het indienen van een klacht wordt het nog niet opgelost. Kan de verzekering goedkoper zijn. Scheelt trouwens maar 2 euro. Maar als je waardeloos wordt behandeld heb je daar weinig aan.

Ik ben al sinds 17 juli bezig om mijn nieuwe auto verzekerd te krijgen en om mijn schade van oude auto vergoed te krijgen. Notabene schade die door een monteur van Promovendum veroorzaakt is. Mijn auto was in stuurslot gevallen. Promovendum gebeld, stuurt monteur met sleepauto. Monteur belt kan lang duren voordat hij er is, hij komt uit Leiden ?? In de nachtelijke uren sta ik op hem te wachten eindelijk rond 01.30 uur is hij er. Probeert zelf het stuurslot open te krijgen, eerst met wrikken en trekken aan het stuur. Lukt niet. Toen met schroevendraaier waarop hij met houten hamer tikt. Lukt niet. Toen met schroevendraaier en moker ( stalen vuist ), het is nu rammen geblazen. Lukt niet. Inmiddels is het hele stuurslot naar zijn grootje. Auto wordt op sleepauto getrokken waarbij ik bang ben dat de vooras breekt immers de wielen staan scheef. Maar goed het lukt. De auto wordt de maandag daarop bij mij voor de deur gezet. Monteur er bij gehaald die constateert dat het stuurslot kapot is maar constateert ook dat de monteur mijn stuurkolom kapot heeft geslagen waarbij de stuurmodule ook vervangen moet worden. De auto is op 3 juni gekeurd, goedgekeurd, dit voorval geschied op 12 juni. De auto is voor ons goud waard. Schade expert ingeschakeld, die constateert hetzelfde als de monteur. De kolom schijn gewoon afgebroken te zijn zo hart heeft hij geslagen. Schade rapport opgemaakt waarbij als gevolgschade de keuring en het keuringsbedrag wordt meegenomen zijnde 480,= euro. Totale schade incl. gevolgschade bijna € 3000,= euro. Het is nu 10 augustus, jl vrijdag heb ik vernomen dat men het schaderapport heeft ontvangen, dat hadden ze al lang want is door mij op 17 juni toegestuurd. Van de schade weet ik nog niets, helemaal niets. Inmiddels heb ik nieuwe auto ( tweedehands) moeten kopen. Kan gewoon niet zonder auto. Voor de schade auto betaal ik nog wegenbelasting, staat voor mijn deur. Het is nog steeds niet opgelost, al mijn verzekeringen lopen bij Promovendum. Ik ga niet zeggen dat je je niet moet verzekeren bij deze maatschappij dat moet je zelf ondervinden. Erg best is het allemaal niet daarmee wil ik afsluiten in de hoop dat het nu snel geregeld wordt.

Promovendum verzekering voor hoog opgeleiden….wohaaaaaa…zelf kunnen de medewerkers niet rekenen of lezen…denk dat ze zelf 2 klasse lagere school en 2 dans lessen hebben gehad..

Slechte verzekering ze kunnen niet rekenen..eerst 18 euro betalen half jaar laten 54 euro voor een autoverzekering.. Ga hier niet mee in zee..

Promovendum: slecht. Ik wacht al ruim twee maanden op afhandeling autoschade van 26 maart. Het duurt steeds een week voor je antwoord krijgt op een email. Zaken lopen mis met taxateur, stukken worden niet doorgestuurd. Er wordt in e-mails steeds van alles beloofd, maar er gebeurt niks. Ik ben inderdaad door medewerker gebeld, afgelopen maandag over deze review en hij beloofde mij, vandaag, vrijdag 11 juni terg te bellen. Is niet gebeurd. Ik zou zeggen: We rijden minder met z’n allen, maar ga niet naar Promovendum.

Communicatie is ronduit slecht, mails worden niet goed gelezen of er wordt gewoon niet op gereageerd.

Op 30 juni krijg ik een prachtig aanbod van een medewerker van Promovendum om 2 auto's vanaf 12 juli te verzekeren op 1 naam en als service wordt mijn huidige verzekering voor 2 auto's opgezegd. Ik krijg nog een mail om persoonlijke gegevens door te spelen naar Promovendum; direct alle polissen, betaalgegevens en andere privacy gevoelige informatie verstuurd naar afdeling "Acceptatie"; tot 12 juli hoor ik niets meer. Ik heb meerdere brieven gestuurd voor een bevestiging met steeds een reply "u krijgt binnen 5 dagen een reactie van ons. Op 20 juli heb ik gebeld om te vragen of ik nog wel verzekerd ben. Ze hadden nog niks kunnen doen. alle medewerkers zijn te druk geweest vanwege de reclamecampagne "25% korting op je premie". Tijdens het telefoongesprek word ik doorgeschakeld naar afdeling Acceptatie om nu wel snel de zaak af te handelen; Nadat ik 2x 15 minuten in de wacht had gestaan voor een "spoedbehandeling" kreeg ik te horen nog eens een 1/2 uur te wachten op een mail met het verlossende antwoord of wij u "accepteren". Na 2 uur krijg ik een mail met de zinsnede: "Aan de hand van uw toelichting op de schademeldingen is besloten uw aanvraag voor beide autoverzekeringen niet te accepteren". Ik heb de volgende dag nagevraagd wat bedoeld wordt met mijn "toelichting". Een vriendelijk vrouw geeft aan, dat ik niks verkeerd gezegd heb: bij het invoeren van de gegevens zegt de computer: "no". Nog gevraagd of er 1 verzekering mogelijk is: wat blijkt de computer zegt wederom "no".

Op 30 juni heb ik telefonisch contact gehad met de klantenservice over mijn bonus malus tredes en heb ik tevens naar aanleiding hiervan nog een e-mail gestuurd. Ik zit op dit moment op trede 16 met 75% korting. Ik heb nu al ruim 2 jaar een all-risk autoverzekering bij Promovendum lopen. Op de website wordt aangegeven dat ik beloond word voor mijn opgebouwde schadevrije jaren. Wat mij echter opviel is dat ik zelf erop moest letten dat mijn premie niet te hoog werd. De eerste keer, 2 jaar geleden, verschilde het premiebedrag bijna 110 euro. Ik heb toen via een herberekening opnieuw mijn autoverzekering bij Promovendum afgesloten tegen een lagere premie, zonder veranderingen. Ik had tenslotte geen schades gereden. Dit jaar hetzelfde. Mijn premie kon bijna 80 euro goedkoper, dus dit heb ik telefonisch geregeld. Nu zie ik ineens dat mijn bonus malustrede gezakt is naar 14, terwijl mijn schadevrije jaren gewoon omhoog gegaan zijn, ik heb tenslotte (gelukkig) nog steeds geen schade gereden. Na contact met de klantenservice vandaag, blijkt dat dit normaal is bij een herberekening sinds 2020 (en er werd ook terloops benoemd dat Promovendum een herberekening aanmoedigen, wat ik niet heb gehad). Dus ik ben vorige week op goed vertrouwen akkoord gegaan met de herberekening, om vervolgens 'afgestraft' te worden door slechter op de bonus malus ladder gezet te worden. Hier is mij niets over verteld. Vervolgens wordt mij gezegd dat ik wel weer naar trede 16 terug kan, door mijn oude premie door te laten lopen, maar dat kost mij dus 80 euro per jaar meer. Dit voelt niet als het 'beloond' worden zoals de website zegt dat Promovendum doet bij het opbouwen van schadevrije jaren. Want hoe dan ook ga ik er op achteruit. Hetzij in hogere premiekosten, hetzij in afzakkende bonus malus treden. Promovendum moedigt mensen aan om een herberekening te laten doen, terwijl die bestaande klanten daardoor zonder weten bonus malus tredes gaan zakken. Ik wil graag beloond worden voor mijn lange tijd schade vrij rijden, zoals de website beloofd. En ik wil graag openheid van zaken als ik telefonisch iets bij Promovendum afsluit, want dit is ook niet het geval. Ik ben altijd tevreden geweest over Promovendum, maar ik ben door deze gang van zaken echt ontdaan. Overigens vertelde de medewerker mij telefonisch dat er niets aan te doen was en dat als ik het hier niet mee eens was, ik maar een andere autoverzekering moest gaan zoeken. Uiteindelijk nog een reactie hierop gekregen en ik ben later terug gebeld met het bericht dat ze met mij mee gaan kijken om wat te regelen: het komt er uiteindelijk op neer dat er absoluut niets te regelen is. Kortom: u wordt als klant aangemoedigd om een herberekening uit te laten voeren en zo goedkoper op je premie uit te komen, echter zeggen ze er niet bij dat omdat je als bestaande klant een 'nieuw contract' afsluit, je ook stiekem zakt op de bonus malus tredes! Trap er dus niet in! Je wordt je een oor aangenaaid waar je bij staat en Promovendum lacht erom!

Prima geholpen. Medewerker was erg vriendelijk en wist de wijziging probleemloos door t e voeren.

Zeer slecht (0 sterren). De auto is na schade niet goed herstelt. Er is juist schade ontstaan door de herstelpoging.

Ben goed en deskundig geinformeerd, snel teruggebeld

Goede site waarbij snel tot actie kon worden overgegaan.Het zou prettig zijn om bij de aanvraag van de verzekering een mogelijkheid was om een tekst in te voeren met opmerking of bijzonderheden.Na verzenden van mijn aanvraag heb ik nog even tel contact gehad met een medewerker van u: binnen enkele seconden contact, geen lange wachtrij en snel én verstaanbaar deskundige beantwoording van mijn vraag. Klasse!

Ondanks het niet vlot reageren vanuit mijn kant heeft Promovendum een schade aan mijn auto snel en correct afgehandeld. Mijn dank daarvoor.

Promovendum heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarbovenop worden vragen zeer snel beantwoord en er wordt meegedacht met persoonlijke omstandigheden teneinde de premie zo gunstig mogelijk te laten zijn. Goede service!

Goede schade afwikkeling en helemaal erg goed dat ik ongevraagd korting krijg op mijn premie omdat er, vanwege Corona, minder gereden wordt. Dat vind ik nog eens klantvriendelijk!

Zware tijden voor iedereen in de wereld en dan komt 10% korting op de autoverzekering goed van pas. Erg netjes!

Tot nu prima gehandeld door Promovendum na schade melding.Ben in afwachting van de verdere afwikkeling.

Ontzettend slecht op de hoogte gehouden van mijn claim.Nu blijkt er opeens actie te zijn ondernomen, zonder overleg en zonder mijn toestemming, bijna 5 maanden later!! Onacceptabel.

Snel en goed geholpen via de chat. Dank voor de service!

Vlotte en deskundige hulp. Jammer dat het totale verzekeringspakket niet concurrerend genoeg was. De autoverzekering wel, die heb ik dus genomen. Mijn zoon was sceptisch en verwachtte dat volgend jaar de autoverzekering vermoedelijk (sterk) zal worden verhoogd. Is dit niet het geval dan komt er een klant bij.

Afsluiting nieuwe autoverzekering evenals opzegging oude verzekering binnen één dag geregeld.Niets dan lof voor de prettige persoonlijke begeleiding via telefonisch contact met medewerker

Perfecte afhandeling zonder gedoe. Wat n verademing.

Erg goed en snel geholpen en alles ook netjes op orde. Ben geholpen door een aardige jongedame. Graag wil ik haar ook bedanken voor haar medewerking en wat betreft de afhandelingen endergelijke.

Prettig en snel geïnformeerd.Hartelijk dank daarvoor.

De stormschade aan mijn auto is bijzonder correct afgehandeld, zowel door de medewerker van Promovendum, als door het schadeherstelbedrijf. Mijn beschadigde auto werd op mijn thuisadres opgehaald, een vervangende auto werd achtergelaten, en op mijn werkadres werden de auto's weer gewisseld. Klasse!

Ik heb het gehoopte antwoord op een verduidelijkingsvraag gekregen!! Jammer alleen dat ik die vraag twee keer moest stellen, daar de eerste keer geen beantwoording binnen 5 werkdagen had plaatsgevonden. Duid ik overigens niet euvel.

Gebruikersvriendelijke site.Makkelijk aanvragen.Gunstige voorwaarden.Correcte afwikkeling!

Door de medewerker ben ik heel netjes, professioneel en duidelijk geholpen. Voorwaarden zijn hetzelfde als mijn vorige verzekeraar, maar dan 20% goedkoper; goed aanbod dus.

De verzekering is snel tot stand gekomen en daarna is ook nog aangepast naar de correcte vrijgegeven schadevrije jaren.

Telefonisch klachtmelding netjes verlopen. Goed de tijd voorgenomen en alles uitgelegd. Vervangend vervoer prima en volgende dag al beschikbaar. Had wel iets meer geïnformeerd willen worden over de tussenliggende periode van klachtmelding en weer retour komen van de auto. Nu moest ik er maar op vertrouwen dat alles liep. Aan de andere kant is de verzekerden meer informeren wsl niet te doen gezien alle diverse klachtmeldingen ;-)

De wachttijd was redelijk en de hulp was deskundig. Ik kreeg goed advies over de af te sluiten verzekering. De medewerkster was vriendelijk en niet onpersoonlijk.

Ik heb vind promovendum echt een aanrader voor iedereen …dus waar wacht je op !!

Schade aan mijn auto werd soepel afgehandeld. Bij het door Promovendum aangeboden herstelbedrijf kreeg ik gratis een (vrijwel nieuwe) leenauto en werd ik ook erg goed geholpen.

Helaas moest de auto tot 2x toe worden opgehaald door het schadebedrijf omdat de schade niet goed was afgehandeld. Nu nog ben ik niet helemaal tevreden. 2 x de auto een week moeten missen.Ik ben het er niet mee eens dat ik van trede 19 naar 14 ben gegaan. De tegenpartij heeft gewoon niet opgelet. Dat zei hij ook. "Ik heb je gewoon niet gezien!" Het is onmogelijk om als je vooruit het parkeervak uitrijdt een aanrijding te veroorzaken. Tegenpartij vertelde dat hij mij niet had gezien. Het feit is dat hij niet heeft opgelet en gewoon zonder uit te kijken het vak is uitgereden. Ik wil u verzoeken de schuldvraag te herzien.Â

Prima geholpen door de medewerkster.Nogmaals mijn dank.

ben ontzettend tevreden over de service daarnaast ook nog de goedkoopsteook telefonisch zeer goede service een must voor mensen met weinig pc ervaring

Super service!Zaterdag per e-mail benaderd over een aanpassing op mijn autoverzekering en zelfs op zondag een reactie. Top!

Als je klant wil worden halen ze je snel binnen maar zodra je een verzekering moet opzeggen ivm verkoop van je auto is het nog teveel moeite om op de afgesproken tijd terug te bellen tot 3x toe. Ik ben al een week bezig om een autoverzekering op te zeggen… gebeld gemaild nummer achtergelaten in het weekend kunnen ze ook alleen een terugbelverzoek achterlaten. Ik ben er wel klaar mee. Als ik elders iets meer moet betalen voor een betere service dan doe ik dat maar. Ik ben inmiddels voornemens om alle verzekeringen weg te trekken.

Erg tevreden over het attente bericht zodat schadevrije jaren niet verloren gaan

Snel afgehandeld. Weinig werk nodig van mijn kant. Schadeherstel regelen en leenauto door Promovendum afgehandeld. Perfect

Een geduldig en luisterend oor met een prima dienstverlening. Top!

Stom had iets verkeerd ingevuld maar vlot door medewerker verholpenTop bedankt

Snelle afhandeling, duidelijke communicatie, advies en eerlijk over gevolgen noclaim.

reactie duurt lang en dan wordt de actie weer bij neergelegd.Ik ben niet tevreden over deze service.

De autoverzekering is door Promovendum opgezegd. In de e-mail staat dat de schadevrije jaren mogelijk onderling worden uitgewisseld. Indien de verzekering is opgezegd lijkt het mij handig dat meteen ook de schadevrije jaren worden uitgewisseld zodat de algemene tekst in de bevestigingsmail alleen nodig is wanneer dit niet is gebeurd. Verder helemaal top!

Zeer goed en proactief geholpen.Erg vriendelijk te woord gestaan.Door het deskundig advies met een goed gevoel de nieuwe verzekering afgesloten!

Na schade auto online formulier ingevuld met daarin nog enkele vragen. Daarna zeer snelle tel. reactie van zeer vriendelijke dame van Promovendum. Ook schadebedrijf belde al binnen een dag na melding om alles verder af te stemmen.Zeer positieve ervaring!

Door een kapotte turbo …mijn 2.0Tdi op hol geslagen, met vlammen onder de motorkap en onder de auto alles.Toch nog via mijn allrisk verzekering de kosten kunnen dekken.!Ik blij ! Verzekering blij !

Hele slechte ervaring, communicatie ging niet goed. Ik heb altijd zelf moeten bellen naar promovendum om de schadebehandelaar informatie te vragen over de schade hoe ver ze ermee was. Het duurde te lang. Ik werd niet geinformeerd door haar zolang ik niet zelf achteraan ging. Ik wil graag mijn dossier inzien.

Niks geen eigen kosten, prettig schadebeperking dat na een dag alKlaar was en een hele prettige vervangende auto meegekregen.Enerzijds jammer dat we het herstellen niet bij onze eigen garage konden doen, de auto moest toevallig diezelfde week daar een beurt hebben en de schade kon zo worden meegenomen, maar dat koste ons onze eigen risico. Mij lijkt dat elk bedrijf met bijv een schadekeurmerk oid dat zou moeten kunnen doen, maar goed; regels zijn regels! Verder was t heel goed!!!!

Na mijn melding van mijn autoschade aan de specialist schaderegeling van Promovendum, kreeg ik vrijwel direct reactie via de mail. Ook had ik telefonisch direct contact en werd ik op een zeer prettige manier duidelijk te woord gestaan.

Schade keurig afgehandeld. Vervangende auto. Geen klagen.

Fantastisch snel geholpen met de schademelding aan mijn auto. Heel erg behulpzaam. Top!

Wijziging doorgegeven van nieuwe auto; vlot en correct verwerkt.

Per omgaande keurig de informatie gekregen waarom ik had gevraagd.

Er is meer specifieke informatie nodig op uw website als het gaat over de keuze voor het type autoverzekering. Met name waar het gaat om schade bij aanrijdingen. Wat is wel gedekt en wat niet, m.n. bij aanrijdingen veroorzaakt door anderen. Dit is ook niet terug te vinden in de polisvoorwaarden. Ik ben hier op het verkeerde been door gezet toen ik veranderde van all risk naar WA+. Ik heb nu een niet verhaalbare schade van meer als â1.000

Met het omzetten vergeten een dag extra voor de oude auto te regelen. Één mailtje en het is direct geregeld! Goede service.

Goed geholpen, duidelijk advies en klantvriendelijk

Bij miscommunicatie goede telefonische bereikbaarheid en zeer adequate actie ondernomen.Problem solved! Top!

Aanvraag per mail voor een nieuwe verzekering is niet goed gelezen. Medewerker denkt dat het over een wijziging gaat. Vragen die worden gesteld worden beantwoord in het polisblad van mijn huidige verzekering die ik in de bijlage had toegevoegd.

Zeer vriendelijk en gaf duidelijk antwoord op mijn vragen.

prima via telefoon geholpen met het omzetten van de autoverzekering i.v.m.aanschaf nieuwe auto!

veel dank voor Uw mail met aanbod van 20n punten: dat lijkt me een prima deal!veel groeten

Verzoek om verzekering te van auto te heractiveren na bij dagen nog niet uitgevoerd!

Prima geholpen door een vriendelijke medewerkster en duidelijke uitleg gekregen!

Belabberd. Zodra promovendum geld aan de verzekerde moet uitkeren, gaan ze op hun achterste poten staan. Ik adviseer niemand een verzekering af te sluiten bij promovendum

Prima gesprek met uw medewerkster van het serviceteam terplekke geregeld, alles duidelijk. Een opmerking voor dat ik uw medewerkster aan de telefoon had, dat duurde wel lang 2x terugbellen na 15 min en dan nog al onze medewerkers in gesprek, denk wel misschien de zus van uw medewerkster ook op kantoor achter de telefoon plaats nemen. Of ze had net een vrijen dag.

Mer de helpdesk gebeld en hetgeen ik gevraagd heb, geheel volgens afspraak, binnen 24 uur netjes nagekomen

Heel goed ervaring, meeting al de antworden op mijn aanvrag

UItstekend en supersnel geholpen met mijn autoverzekering van het oude kenteken naar de nieuwe. Groene kaart al na een uurtje binnen, chapeau!

Prima toelichting van gevolgen van de voorliggende keuzen. De opties worden proactief aangedragen en met gezond verstand toegelicht.Afwikkeling van de schade ging vlotjes en zonder problemen.

Contactpersoon luisterde goed en dacht mee met mij als aanvrager van autoverzekering van 2 auto's waarvan er telkens 1 in de stalling gaat.

Ik ben net vriendelijk te woord gestaan. Schadebehandelaar gaf duidelijk uitleg over de voortgang van afwikkeling van mijn schade ..Een goede ervaring

Schade is prima hersteld door aangesloten schadehersteller en door Promovendum uitstekend op de hoogte gehouden van de verhaalsprocedure.

Aanpassing binnen de autoverzekering (verhoging jaarlijkse km's) binnen 10min geregeld en zonder extra (maandelijks/tarief) kosten!

Zeer vriendelijke behulpzame medewerkster. Ze weet waar ze over praat en is behulpzaam bij een juiste keuze.

Deskundige en snelle schadeafhandeling met korte lijntjes.Het schadeherstelbedrijf waar mijn auto is hersteld, Lotte in Purmerend verdient ook een pluim.

Wederom zeer prettig contact met professionele mensen die zich optimaal inspannen voor de klant: zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. En dat levert wederom een zeer tevreden klant op!

Voortreffelijk geholpen, kort, deskundig en uiterst vriendelijk!

Prima gesprek, goed geholpen, snel afgehandeld, de nieuwe papieren reeds in bezit.

Wat ik wilde was snel geregeld. Achteraf mis ik de informatie over de consequentie van het wijzigen van de kilometer afstand. Is dit goedkoper dan de 30.000 per jaar waarop de Astra stond? Of ….Verder prettige manier van communiceren.

N.a.v. de groene kaart voor onze auto, gelezen dat wij ook een groene kaart nodig hebben voor onze caravan. Gemaild, bevestigd gekregen dat het opgestuurd zou worden en zojuist gekregen. Kortom wederom ervaring met Promovendum.

Een terug bel verzoek is ver te zoeken. Als ik in de ochtend bel ben ik eind van de middag nog niet terug gebeld. Iemand spreken is niet mogelijk en ik moet terug gebeld worden. Tevens krijg ik te horen dat de verzekering omhoog gaat zonder dit eerst met mij te overleggen, dit omdat de auto onderdelen "duurder"worden. Dan geef ik aan dan een zo kaal mogelijke WA verzekering te willen(over de mail) te willen. Die eind van de dag beantwoord wordt met is goed.Dan denk je nu ben ik er vanaf… Nee, het verhoogde bedrag van de WA+ wordt dood leuk eind van de maand van mijn rekening gehaald.

De schade was snel geregeld en de auto is weer als nieuw. Bedankt.

Deze verzekeraar is zeer selectief bij haar toelatingsbeleid. Omdat ik over wilde gaan heb ik geïnformeerd maar gezien mijn leeftijd en het feit dat ik vier jaar geleden een lichte parkeerschade had veroorzaakt werd ik niet geaccepteerd.

Ik heb drie keer aangegeven mijn schade niet te willen laten herstellen en in alle correspondentie blijft men vragen naar een herstelnota om de gecalculeerde schade volledig vergoed te krijgen. Ik voel me slecht behandeld, terwijl ik all risk verzekerd ben en de tegenpartij de schade heeft geaccepteerd.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen