Ditzo Autoverzekering

★★★☆☆ 7.2/10 (118 reviews)

Ditzo Verzekeringen Ervaringen

Ditzo is een nieuwe eigentijdse en ambitieuze internetverzekeraar. Je auto, je spullen en je huis heb je online binnen 2 minuten verzekerd.

Voordelen van Ditzo:

  • Verzekeringen direct online afsluiten
  • Dekkingen zelf aan/uitzetten
  • Duidelijke taal

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Premie afhankelijk van het aantal kilometer dat je per jaar rijdt
  • Keuze uit drie opties voor basisdekking en verschillende aanvullende verzekeringen
  • Bereikbaarheid en schadeafhandeling beoordeeld met een 8,8 door klanten

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Ditzo

De Ditzo Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Volledig Casco'.

De Ditzo Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Beperkt Casco'.

De Ditzo Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid'.

De Ditzo Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Ditzo Autoverzekering is op 13 juni 2012 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 2 sterren.

De Ditzo Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Ditzo Autoverzekering is op 15 april 2011 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 2 sterren.

De Ditzo Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs' voor producten met een WA- en Vol Casco-dekking.

De Ditzo Autoverzekering is op 3 mei 2010 door hoyhoy.nl beloond met de Zilveren hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Autoverzekering 2010.

De Ditzo Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,8.

De Ditzo Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Ditzo Autoverzekering is op 11 juni 2009 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor Schadeservice van het Jaar.

De Ditzo Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Ditzo Commercial Autoverzekering met John de Wolf (2013)

Ditzo Commercial Kijk Kanker De Wereld Uit (2013)

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de Ditzo Autoverzekering

Ik probeerde mijn autoverzekering om te zetten omdat ik een andere auto heb aangeschaft. Ipv 5 minuten ben ik 2 uur bezig geweest om de wijzigingen in te vullen. Het formulier invullen is eenvoudig maar zodra je akkoord geeft gebeurd er niks. Volgens de site zijn ze tot 21:00 bereikbaar via whatsapp, Facebook en messenger dus om 20:40 via whatsapp contact geprobeerd te leggen. De volgende ochtend weer geprobeerd de verzekering om te zetten en contact gezocht via whatsapp en Facebook maar ter vergeefs, uiteindelijk ter plekke bij de dealer voor een andere autoverzekering gekozen zodat ik verzekerd de weg op kon. Inmiddels is het ruim 24 uur na het eerst gelegde contact en nog steeds niets gehoord van Ditzo. Met dit slechte bereik ben ik alleen maar heel dankbaar dat ik ze nooit nodig heb gehad Igv een ongeval.
Nieuwe auto bij Ditzo verzekeren onmogelijk! Het is bij Ditzo (blijkbaar) niet mogelijk om een nieuwe auto te verzekeren! De (volledig nieuwe, GEEN import) auto werd bij de dealer netjes geregistreerd en op naam gezet (bij de RDW), maar voordat het in de systemen van Ditzo bekend is, kan wel enkele dagen duren aldus een medewerker van de klantenservice, pas dan is het mogelijk om een verzekering af te sluiten. Verzekering dus maar bij een andere verzekeraar ondergebracht, want je mag (en wil) niet onverzekerd rondrijden. Ik heb een dag later nogmaals online gekeken bij Ditzo en nog steeds is de auto niet bekend in hun systeem.
Lees dit [ UPDATE 19-01-2018 ] zodat het jullie niet kan overkomen . zorg er voor dat je niet alle verzekeringen op een naam hebt staan. Zoals ik al eerder zei ,Ik heb een andere auto gekocht en betaald maar kon deze nergens verzekeren omdat naar aanleiding van de gegevens van het CIS afgewezen is [Alle schade die u cleamd/maakt van alle verzekeringen gaan naar het CIS .Dus als je een verzekering afsluit dan kijkt de verzekeraar in het CIS dossier. Onbegrijpelijk het gaat kennelijk om 5 schade gevallen in 5jaar over 4 verschillende verzekeringen nu heb ik ook een camper verzekering die schade had en ook een woonhuis verzekering waar ik een schade geclaimd heb en een reisverzekering ,maar in 50 jaar geen enkele aanrijding gehad. Wel door toedoen van anderen schade geleden aan mijn auto ,bij geen enkele schade is er twijfel geweest van fraude. DITZO en veel verzekeraars handhaven ruckzichtloos 5 x schade in 5 jaar dan verzekering geweigerd , wel of geen schuld daar kijken ze niet naar. Nu ben ik gaan googlen of er ook verzekeringen zijn die niet aan gesloten zijn bij het CIS. OHRA gaf de uitkomst, men had de zelfde vragen als DITZO op de laatste vraag na . De afwijkende vraag was .Heeft u de laatste 2 jaar een aanrijding gehad door uw eigen schuld ? Nee, was mijn antwoord en ik was binnen 5 min. verzekerd.daar heb ik 3 dagen voor aan de telefoon de chat de email en de wappsap gezeten. De verzekering was net bij OHRA gesloten ,toen na 3 dagen het 'hoofd' belde van DITZO en haar er op wees dat ik daardoor mijn vlucht heb gemist en deze opnieuw moest boeken en dat ik dat op hun zou verhalen en weet u wat ze zei, u kunt dat toch verhalen op uw reis verzekering ,de rest is niet voor publicatie geschikt.
Val na kleine schademelding (250 - 300 euro) terug van 30 naar 10 schadevrije jaren. Gevolg....je betaalt zelf de rekening. Wil je een gesprek ? Kan niet....stuur maar een vraag via de app. "Daarom zijn wij zo goedkoop..." zegt dan zo'n beljurk Kansloze verzekering...ik ga morgen zoeken naar een iets duurdere maar wel klantvriendelijkere verzekeraar
Pure oplichters. Tijdens 1e jaar schade opgelopen. Gevolg: Verdubbeling van de premie en terug naar -5.
Prima verzekering, totdat er een schade geclaimd wordt en de financiele gevolgen duidelijk zijn. Eerste autoverzekering en daardoor geen schadevrije jaren opgebouwd. Schade geclaimd ten gevolge van vandalisme. Blijkt er ineens een terugval in no-claimkorting te zijn waardoor de premie verdubbelt voor een periode van minimaal 3 jaren. Alternatief is schade zelf betalen. Als daar dan meer informatie over wordt gevraagd, wordt mij verteld dat ik mijn vraag via de app kan stellen... Op zoek naar een andere autoverzekering...
Oplichters. Ze verhogen de premie zonder mededeling en automatische incasso is om de 2 weken. Ditzo is niet aan te raden.
Via de consumentenbond gekozen op basis van prijs, maar na 3 maanden verhoogd Ditzo de prijs zonder enkele mededeling van 40,76 naar 54,00 euro per maand. In de royal data staat tevens dat de berijder ipv 3 maar 4 schade vrijejaren heeft. Daarnaast is er totaal geen telefosnich contact te krijgen.
Zeer misleidende reclame op de televisie. Men schept de indruk dat AllSecur besparend is Hoe kunnen de heren Coronel aan de buitenkant zien de verzekering goedkoper kan. Men weet niet hoe men verzekerd is. Men weet geen no-claim korting. men weet niet hoe oud de bestuurder is i.v.m. een hogere premie. Het is beter om de reclame te beginnen, mogelijk kunt u ook besparen Mijn berekening kwam hoger uit dan bij mijn huidige verzekeraar
Ik had een autoverzekering bij ditzo. Wat een chaos in hun administratie. Na 15 maanden weg te zijn bij deze club, krijg ik een schriven van een deurwaarder. Ditzo zou nog een tegoed hebben in de premie, hetgeen erg vreemd is na 15 maanden en men zelf de premies inde. Dit alles is echt te gek voor woorden. Ditzo neemt geen contact op met klanten, maar stuurt gewoon de deurwaarder en deze doet gewoon wat zijn broodheer vraagt. Om een lang verhaal kort te maken, Ditzo is een onfatsoenlijke club, die zijn klanten niet serieus neemt en al heeft het alle feiten tegen, gaat men erg ongenuanceerd door. Ik heb nu een advocaat in de hand genomen om het tegendeel te bewijzen en een schadeclaim in te dienen.
Dreigbrief Ik ben al 3 jaar verzekerd bij Ditzo en heb in Janauri 2015 mijn voorruit moeten laten vervangen - een opspattende steen op de A2 had een grote scheur veroorzaakt. Schade is dus volledig buiten mijn schuld ontstaan. Ik ben daar wel voor verzekerd via de module "Ruitbreuk". Heb de schade geclaimd, die was ruim € 400 - had wel een eigen risico van € 75,00. Nu een dreigbrief ontvangen van directeur Trip van Ditzo: ik claim teveel kleine schades en ze gaan bij een volgende schade een Eigen Risico van maar liefst € 500 op mijn verzekering zetten - terwijl ik nu GEEN Eigen Risico heb! Ik rij gemiddeld 25.000 km/jaar en heb "slechts" 24 schadevrije jaren - tja, dan ben ik natuurlijk niet zo'n goeie chauffeur en claim ik natuurlijk erg veel :-) Triest vind ik, dat je WEL een module "Ruitbreuk" aanbiedt, ik daar vervolgens iedere maand braaf premie voor betaal, maar als ik dan een ruitbreuk claim mij een dreigbrief stuurt. Ga snel een andere WEL betrouwbare verzekeraar opzoeken.
Schadevergoeding adequaat geregeld. Korte lijnen tussen Ditzo en Schadebedrijf.
Waardeloze klantenservice. Telefoonsysteem slecht. E-mail antwoord 10 werkdagen!!!
Waardeloos na schade dagen lang geen gehoor van ditzo reparateur zit te wachten op accoord Eerdere schade wel ok op gepakt maar nu niet met uren lange telefoongesprekken Inmiddels niet meer klant waardeloos
Goedkoop blijkt duurkoop! Bij de eerste ruitschade door steenslag gewezen op eigen risico van € 500,00 na evt volgende niet verhaalbare schade. Nu pech en 1e schuldschade na 37 jaar en nu komt in de polis bij eventueel volgende niet verhaalbare schade is een eigen risico van € 500,00 van toepassing. Ook bij ruitschade dus. Deze werkwijze blijkt niet uit de gegeven informatie over de autoverzekering. Ik neem z.s.m. een andere verzekeraar.
Mijn schadevrije jaren worden niet meegenomen, omdat de verzekering op naam van mijn moeder stond.
Schade toegebracht op een parkeerterrein, dader op het kerkhof. Na claimen beweerde Ditzo dat ik tegen een vangrail was aangereden. Baarlijke nonsens, de schade zat trouwens veel te laag, dat kon sowieso niet. Ik had 3 getuigen (geen familie) dat ik mijn auto onbeschadigd had geparkeerd. Rechtzaak GEWONNEN! Schandalig behandeld en te woord gestaan. Nooit meer Ditzo.
Een gewaarschuwd man telt voor 2! Afsluiten gaat hèèl eenvoudig, en zolang je netjes betaald en nooit schade hebt gaat alles prima. TOTDAT je een keer wèl schade hebt, of een wijziging wilt doorvoeren, of je verzekering wilt stopzetten wegens verkoop. Dan is Ditzo opeens niet meer te bereiken. De webportal is regelmatig offline en via de telefoon sta je al gauw 20minuten in de wacht en als je dan eindelijk iemand te spreken krijgt dan wordt je doorverwezen naar de website?!?! Wees verstandig en sluit een verzekering af bij een grote partij, kost iets meer, maar dan heb je ook minder snel dit soort gezeik! Voor mij NOOOOOOIT geen DITZO meer!!!
Zeer moeilijk telefonisch bereikbaar. Geen duidelijk antwoord aan de telefoon (altijd afschuiven naar een collega). Zeer vaak mailen voordat je een antwoord krijgt.
Ditzo heeft per november 2013 eenzijdig de contractvoorwaarden aangepast; Als je nu een schadevrijjaar rijdt kan je premie netto dalen (da's mooi en was al zo) maar ze kunnen dan tegelijk de voorwaarden en premies opschroeven en het contract zo openbreken.
Klantonvriendelijk nadat ze 3keer niet afkonden schrijven terwijl er wel geld op stond werden we uit de verzekering gegooid. En moesten we halsoverkop een andere opzoeken
Het eerste jaar dat ik verzekerd was heb ik 3 kleine ongelukje gehad, de verzekering verhoogde mijn eigen risico en verhoogde mijn premie en na ze gebeld te hebben konden ze mij niet vertellen tot wanneer die verhoging zou blijven, na 3 jaar hebben ze nu begin dit jaar onze eigen risico verlaagd, maar de premie is hoger, nog steeds. Van 60 naar 80 Euro dan betalen we nog steeds voor de drie schades, lijkt mij.
t.o.h. geen negatieve berichten dus niks te klagen.
Ditzo is gereorganiseerd, blijkbaar waren de resultaten toch niet geweldig. Het werd steeds minder; voorwaarden; niet meer gratis bellen; geen 24/7 service meer; geen archief thuis alles via internet totdat dat werd afgeschaft en je geen feitelijke gegevens meer had. Daarna een aantal maanden aan het lijntje gehouden : u krijgt uw gegevens per email maar dat heeft heel lang geduurd. Toen waren waren er problemen met incasseren en kwamen er vreemde namen op je bankafschrift te staan. Wie had daar schuld aan? Natuurlijk niet Ditzo maar de eu en de banken die onmogelijke eisen stelden. Uiteindelijk had ik er genoeg van en heb mijn verzekeringen beëindigd; ze prutsen maar zonder mij verder. Maanden later herinneringen over premie over de periode na mijn opzegging. Ik heb er geen goed woord voor over: blijf er maar weg.
Ook ik heb al sinds het afsluiten van mijn autoverzekering bij DITZO op 6-12-2013 problemen. Ook ik kan niet meer in het account, en kan dus niets inzien of wijzigen. Ook kreeg ik al te maken met gewijzigde polisvoorwaarden. Het telefonisch contact is vrijwel onmogelijk. Ik weet helemaal niet meer waar ik aan toe ben. Ik heb er spijt van.
Helaas is de laatste tijd Ditzo aan het rommelen met de website en de mogelijkheid mutaties te doen op verzekeringen. Telefonisch en via de mail vrijwel niet te bereiken. Op zich geen slechte ervaringen met het product en de afhandeling van schades maar wel met de bereikbaarheid, betrouwbaarheid en de voorspelbaarheid van Ditzo.
Online gegevens inzien niet meer mogelijk; beloofd polis per email te versturen; twee maanden later nog niet gebeurd; incasso staat klaar niet ten gunste van Ditzo maar iets van Assurantiehuys. Waar is Ditzo mee bezig? Klant is zeker niet zo belangrijk als Ditzo liet geloven.
Ik heb deze verzekering inmiddels al weer meer dan 3 jaar. In de eerste maand heb ik een ongelukje gehad. Na een telefoontje en het opsturen van het schadeformulier is dit snel en goed afgehandeld.
Snelle afhandeling van schade. Komen hun belofte na.
Nog nooit schade gehad, dus weinig over te zeggen.
Van het begin af aan dat ik verzekerd wilde worden via ditzo heb ik problemen met mijn schadevrije jaren. Ik heb verschillende keren gebeld, en ieder x zeiden ze we bellen u terug. Ik ben nog NOOIT teruggebeld door de Ditzo. Vervolgens hoorde ik helemaal niks meer van hen. Na enkele weken keek ik weer op internet hoe het met mijn status was, en iedere x weer stonden mijn schadevrije jaren op 0!!! terwijl ik toch echt 8 schadevrije jaren heb. Daardoor betaalde ik dus ook teveel premie. Nog maar een x gebeld en WEER gingen ze het uitzoeken en zou ik teruggebeld worden. U begrijpt het al.....wat er ook gebeurde, ik werd niet teruggebeld. Vervolgens schrijven ze 2 x premie af in dezelfde maand. Ik heb 1 bedrag terug laten storten door de bank en gebeld met de Ditzo waarom ik dit gedaan had. Ik zou wederom teruggebeld worden maar helaas.......De volgende dag ligt er een brief van de Ditzo in mijn brievenbus met de mededeling dat ik het bedrag moet betalen. Nou dacht het niet. Ik wil uitleg waarom er 2x premie afgeschreven is. Het vervolg kunt u waarschijnlijk al raden.....2 weken hoor ik niks van de Ditzo. Tot er een enveloppe in de brievenbus ligt. Daarin staat dat ik een achterstallige betaling heb en daardoor mijn verzekering is stopgezet en ik me voortaan NOOIT meer bij de Ditzo kan verzekeren!!!!! En dat ze nog wel even van me verwachten dat ik de achterstallige betaling ga betalen. Ik heb per direct al mijn verzekeringen bij de Ditzo opgezegd. Voor mij nooit meer Ditzo!!!
Ik heb een goede ervaring met Ditzo autoverzekering, vanwege een snelle en accurate afhandeling van mijn schademelding. Daarbij had ik 2 keuzes uit schadebedrijven in mijn woonplaats met behoud van eigen risico en vervangende auto!!
Mijn mening over ditzo is positief. Was daar nog niet zo lang verzekerd en voor het eerst sinds 15 jaar dat ik mijn rijbewijs heb een aanrijding gehad.ik heb toen contact gezocht en gevraagd hoe ik dit moest regelen. Dat hebben ze goed uitgelegd en alles is goed afgehandeld.
Mijn vrouw heeft een autoverzekering bij Ditzo, ze heeft een paar keer schade gehad maar dat wordt allemaal niet echt goed afgehandeld. De twee schades waren niet haar schuld maar ditzo ging er niet achteraan om het geld terug te krijgen want daar waren we niet voor verzekerd. Dus hier telt goedkoop is duurkoop ga gewoon naar een goed tussenpersoon en die handelen alles voor je af.
Met Ditzo alleen maar super goede ervaringen, supersnelle en correcte afhandeling!Ook was ik niet gelijk de noclaime kwijt, en was ook de tegepartij dik tevreden over deze supersnelle afwikkeling. Een echte aanrader goed. Stipt en vertrouwd.
Zonder problemen auto verzekerd bij Ditzo. Website werkt snel en zonder problemen. Wijzigingen kun je zelf aanpassen op de site. Dit zou de standaard moeten zijn. Ook het telefonisch contact verliep zoals het moet. Een vlotte hulp op je vragen en de afhandeling was helemaal correct.
De reactie na het melden van de schade was zeer snel bij de melding en binnen een half uur wist ik waar ik terecht kon.Ook de vragen die ik had werden zeer vakkundig beantwoord. Men was zeer beleefd en behulpzaam. Er werd meteen verteld dat er een leenauto klaar stond en dat ik geen eigen risico had en de schade viel in de eerste schade die ik had en dus zonder gevolgen voor mijn no claim Ook financieel alles zeer snel geregeld.
Duidelijke propositie. Goede app. Goed bereikbaar en snelle afhandeling. Als je belt, geen wachttijden en direct afsluiten van een verzekering. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.
Om een goede vergelijking te maken, moest ik het aantal schadevrije jaren invullen, die wist ik niet. Dus klantenservice gebeld. Advies; vult u maar wat in, na het afsluiten van de verzekering wordt dit dan door ons gecontroleerd en eventueel aangepast, met de daarbij behorende verhoging van de premie. Hoezo omgekeerde wereld. Ditzo bedankt voor het overduidelijk advies om maar een andere maatschappij te kiezen.
's ochtends gebeld om een auto te verzekeren die ik direct daarna ging halen. Dit was makkelijk en snel geregeld. Drie weken later kon ik de verzekering opzeggen (auto werd geexporteerd). De opzegging ging was telefonisch, er werden geen lastige vragen gesteld en de procedure kostte maar een minuut. Super
Handig zo,n ''DitZo Auto Uitdeukcheque'' maar dan moet je hem niet nodig hebben. Eergisteren kom ik terug op de parkeerplaats, en ja hoor! Een klein deukje ''zonder lakschade'' in de wielkast achter van mijn nieuwe auto. Dus de DitZo lijn maar gebeld. Ik kon alleen terrecht bij 3 door DitZo geselecteerde bedrijven van Schadenet.b.v. ! 1 in Amersfoort, 36 Km rijden voor me, of 1 in Zwolle wat 45 Km rijden is, en 1 in heerlen, wat zo,n 70 Km van me vandaan is! Dus maar het bedrijf in Amersfoort op gezocht via Google! Het adres gaven ze geeneens erbij van DitZo. Het bedrijf opgebeld, en verteld dat het een klein deukje van 3mm diep is in de wielkast is waar ze zo bij kunnen, en zonder lakschade! Ik moest 3 foto,s opsturen per mail, en dan waarschijnlijk nog langskomen om het te laten zien. En daarna kon ik pas een afspraak maken. Dat zou dus 2 x heen en weer Amersfoort worden voor een klein deukje , ofterwel 146 Km tijd en benzine. Maar op mijn mail met de schadefoto,s is tot op heden geeneens een reactie gekomen! Dus ben ik maar langs mijn eigen Chevrolet dealer in Harderwijk. gereden, ze bekeken het deukje en vertelden dat ze het plekje wel even tijdens de eerste beurt (over 3 weken) er gelijk uit zouden halen. Iets wat hoogstens 20 a 30 € exstra zou kosten. Dat bedrag was ik anders toch al aan benzine en tijd kwijt met die toestand bij DitZo. Dus gaat mijn auto gewoon naar mijn eigen dealer, en betaal ik die paar tientjes wel aan hun. Ik vind de sevice bij DitZo wel ongeloofelijk beroerd, ik hoop dan ook dat ik nooit een echte schade krijg in de tijd dat ik daar nog verzekerd ben. Ik ga intussen wel uitkijken naar een betere verzekerraar!
prima verzekering goede voorwaarden lage kosten etc. heel erg tevreden zou niets anders meer willen
Ik heb al een verzekering bij Ditzo en nu heb ik ook mijn autoverzekering over gesloten. De prijs en het gemak zijn de twee hoofdredenen. Via mijn ditzo kun je alles zelf regelen. Ook telefonisch zijn ze snel te bereiken en je krijgt vriendelijk en deskundig antwoord op je vragen.
Het opgeven van het aantal schadevrije jaren was aanvankelijk op de site niet nader gedefinieerd. Schadevrije jaren betekende , pas achteraf door Ditzo aangegeven, de jaren die bekend waren bij een bepaald bureau. De door mij daardoor geleden schade, i.c. hogere maandpremie voor de autoverzekering, werd niet vergoed, ondanks het feit dat ik daarover reclameerde.
Leuk als je nooit schade zal hebben. Heb je schade, dan raad ik Ditzo niet aan.. All Risk verzekerde auto.. 1 april schade door diefstal, 3 april alle gevraagde stukken opgestuurd, achteraan gebeld en 3,5 week later nog geen teken van leven van de vriendelijke verzekeraar. Nog gebeld of alles binnen was maar dan word je inderdaad onbeschoft te woord gestaan en als een of andere zakkenvuller behandeld.
Na het vergelijken van diverse verzekeraars heb ik gekozen voor de autoverzekering van Ditzo. Ik heb voor deze verzekeraar gekozen omdat ze de hoogste klantencijfer hadden en hun prijzen goed betaalbaar zijn. Ze zijn niet de goedkoopste, maar ook absoluut niet duur en hun service vind ik toppie. Laatst had ik schade en de afhandeling was snel, soepel en vriendelijk
Na diverse verzekeraar vergeleken te hebben op Autoverzekering Vergelijken heb ik gekozen voor Ditzo. Ik heb gekozen voor Ditzo omdat ze het hoogste klantencijfer hadden en hun prijzen goed betaalbaar zijn. Ze zijn niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste en ik zelf vind persoonlijk service het belangrijkste. Ik heb al een keer schade gehad en hun afhandeling was zeer vriendelijk/soepel en snel. Ben zeer tevreden en raad iedereen deze verzekeraar aan.
Ditzo heeft ons goed geholpen toen de auto rond de jaarwisseling vernielt werd door vuurwerk. De achterruit was er uit geknalt en plaatwerk ingedeukt. De auto is opgehaald door een Bergings bedrijf en volgende dag naar garage van keuze gebracht. Binnen een week auto terug en schade door Ditzo betaald. Enigste min punt als je niet de keuze van garage van Ditzo neemt ze hebben hierin een soort onderverdeling krijg je geen leenauto.
Mijn partner had al een auto verzekering bij Ditzo en ik wilde er ook eentej afsluiten. Spontaan werd aangeboden dat ik kon meeliften op de korting die mijn partner genoot. Dit heeft geen invloed op de bonus/malus opbouw die loopt gewoon per persoon door, maar scheelt mij wel enkele tientjes per maand aan premie.
Ik ben 1 februari overgestapt naar Ditzo, maar wat heb ik een spijt! Wat een slechte communicatie. Mijn schadevrije jaren worden op 0 gezet, terwijl het er 25 zijn. Zo staat het ook in het RoyData- systeem. Ik heb al een royementsverklaring opgestuurd en mijn schadevrije jaren zouden worden aangepast naar 25 met een bonuskorting van 55%. Krijg je een paar weken later doodleuk een mailtje dat je schadevrije jaren niet overeen komen met wat je hebt opgegeven. De schadevrije jaren stonden dus op 0. Na telefonisch contact zou het allemaal goed komen en zou het aantal schadevrije jaren weer op 25 worden gezet. Wat schetst een dag later mijn verbazing, mijn premie is met 55% verhoogd. Nu ben ik al 5 dagen bezig mijn verzekering te beëindigen. Zelfs dat lukt niet, terwijl je dagelijks kunt opzeggen. Ik heb nog nooit zo’n waardeloze verzekering meegemaakt.
Mijn ervaring is goed, zelfs de bonuspremie op de klik-site wordt netjes betaald. De premie wordt volgens afspraak netjes aan het begin van de maand ingehouden. Bij eventuele vragen of problemen wordt de zaak snel en netjes afgehandeld.
Ik ben overgestapt van autoverzekering naar Ditzo. Ben zeer blij met de overstap en zij kennen wel bonus, maar geen malus. Wanneer je een ongeluk krijgt, gaat dus niet je premie omhoog, maar blijf je een jaar op dezelfde premie. Het lezen van de algemene voorwaarden is een verademing en aanrader! Het is een A4-tje en het eerste punt is: "We dekken alle schade waarvan je redelijk mag verwachten dat die gedekt is." Verder worden er een aantal voorbeelden genoemd, om het eea te verduidelijken. Inmiddels heeft iemand mij aangereden. ik reed niet en een dame verliet de parkeerhaven, achteruit in mijn auto. Ik belde Ditzo en ze zei: "je bent hier voor verzekerd en je kan hem laten maken. Niks moeilijk doen en ik raad iedereen een Ditzo verzekering aan!.
Goedkope autoverzekering. Luisteren naar je. Klantvriendlijke. Goede service
Ik ben klant van Ditzo vanaf eerste dag. Nooit problemen gehad en premie is veel lager dan bij de concurenten. Je kan echter een verzekering pas beoordelen als je schade hebt gehad. En dat is een paar maanden geleden gebeurd. Auto totallos. Niet onze schuld. Binnen 4 weken alles afgehandeld en geld op mijn rekening bijgeschreven. Hele tijd had ik vervangend vervoer. Ik kon vergelijkbare auto uitkizen. Alles prima geregeld!!
Na enige vergelijkingingen op het internet is ditzo de goedkoopste met autoverzekeringen. ook erg fijn is de maandelijkse betaling in plaats van jaarlijks of halfjaarlijks
Mijn geparkeerde auto was aangereden door een Ditzo verzekerde. Samen formulier ingevuld en vervolgens op de site van Ditzo gekeken wat ik in zo'n geval moet doen. Daar hebben ze een hele pagina aan gewijd, inclusief een sorry service! Alleen geldt dat schijnbaar niet met minder ernstige schade, want het nummer dat ik moest bellen bleek van een alarmnummer te zijn. Maar die mensen gaven mij een nummer van de klantenservice, dat dus gebeld. Waarna ik vervolgens op zo'n ontzettend onbeschofte manier behandeld werd, dat ik er nog steeds kwaad over ben. Teriwjl ik echt alleen maar gewoon een vraagje had wat ik moest doen. Is dit werkelijk die Ditzo van de commercials, laat me niet lachen. Sorry Ditzo: ipv een onduidelijke sorry service, kun je mensen beter gewoon even beleefd te woord staan. Ik twijfelde over een nieuwe verzekering, maar ik betaal liever iets meer (met zekerheid van nette behandeling) dan het risico om zo behandeld te woorden.
Ben na veel zoeken voor een goedkope autoverzekering bij Ditzo terecht gekomen. Dacht dat ik bij mijn bedrijfsverzekering goedkoop uit was, maar Ditzo was VÉÉL goedkoper. Het bleek niet alleen een "lokkertje" te zijn, maar Ditzo is echt werkelijk goedkoop gebleken. Mijn advies, zo snel mogelijk overstappen!
Ik heb een verzekering afgesloten bij Ditzo omdat het de consument een goed product met bijbehorende service aanbied. Daarbij is de prijs ook nog eens zeer scherp waarbij jaarlijks een deel van de ontvangen premie wordt teruggegeven aan de verzekeringsnemer ook. Top dus!
In 2010 hebben wij een nieuwe auto gekocht en waren op zoek naar een goede verzekering. Ik heb verschillende keren een berekening gemaakt, maar misschien ligt het aan mij, maar ik kon nergens vinden, of je ook een verzekering kon afsluiten zonder eigen risico.Daarom hebben wij er vanaf gezien. Hebben jullie geen telefooonnummer waarop je gratis kunt bellen, of teruggebeld kunt worden. Wij zijn nu verzekerd bij Univé.
Goede verzekeraar die 24 uur bereikbaar is. Bij een ongeval of schade, pluspunt is ook dat je o800 belt dus geen beltegoed hoeft te hebben en ze 24 uur kunt bereiken. Goede klantenservice die altijd vriendelijk is, die aandacht aan je besteed en niet een die je zo snel als mogelijk liever kwijt is.
Had Ditzo ineens ruim 40 euro van mijn rekening afgeschreven! Een automatische incasso van een maandpremie voor een auto die ik niet bezit en nooit in mijn bezit heb gehad. Heb er een melding van gemaakt via Twitter en kreeg een snelle reactie. Binnen no-time hadden ze het weer rechtgezet. Misschien ga ik mij toch bij hen verzekeren??? 'Duidelijke uitleg' en 'waar voor je geld' kan ik niet beoordelen, vandaar toch een voldoende ;-)
Naar ik meen was ik één van de allereerste klanten van Ditzo. Ik heb 2 maal een kleine schade gehad en beide keren zijn zonder problemen snel en naar tevredenheid opgelost. Daarbij heb ik een vervangende auto gekregen. Mijn nieuwe auto gaat zonder meer weer bij Ditzo verzekerd worden, de premie, de service alsmede de eenvoudige schade afhandling zijn erg aantrekkelijk.
Vorige maand mijn auto total loss gereden. Gelukkig all risk verzekerd. Ik Ditzo bellen. Was toevallig vrijdag avond. Werd doorgeschakeld naar de schadeafdeling. Dit is dus gewoon de sos hulpcentrale. Meneer kon niet zien of ik wel of niet all risk verzekerd was. Dus geen vervangende auto. Wacht maar tot maandag, dan kunnen we weer contact opnemen met Ditzo… (Hoezo 24X7 bereikbaar). Uiteindelijk krijg ik zo’n 750 euro minder terug voor mijn auto dan de goedkoopste zelfde auto, waar dan ook !!! Maar goed, ik heb 3 weken geleden gebeld en er is mij verteld dat alles in orde was en dat ik gebeld zou worden wanneer ik mijn geld krijg. Daarna nog 2X per week gebeld, Werd van alles beloofd, zelfs spoedoverboeking!! Maar nu nog steeds geen cent. Wat ben ik ongelofelijk kwaad. Ik wou dat ik die Rob van de reclame eens even aan kon spreken met zijn gelieg. Kortom: Ditzo… ONFATSOENLIJK VERZEKERD. Weinig premie betalen? Bel Ditzo, Maar mocht je bang zijn dat je ooit schade rijdt.. Doe dan maar niet !
Gene Ditzo voor mij. Ik heb een vraag gesteld aan Ditzo op 29 januari en een ticketnummer gekregen, deze vraag zou zsm mogelijk beantwoord worden. Tot op heden taal nog teken van Ditzo, terwijl ik alleen maar wil weten hoe het moet met een oldtimer die in de verzekering zou moeten van mij. Dus na 2 weken nog niets...............als dat het visitekaartje van Ditzo moet zijn hoe gaan ze dan om met de verzekring an sich. Geen Ditzo voor mij dus. Ik vind een betrouwbare verzekering waar ik met vragen terecht kan en ook antwoord krijg erg belangrijk. Inge
Sinds maart 2010 autoverzekering bij Ditzo, door pech 2 keer schade. In allebij de gevallen de schade's snel gerepareerd, korte lijnen, leenauto, keurig gerepareerd, aardig personeel dus alleen maar lof, tot nu toe, over Ditzo en zeker een ieder aan te bevelen.
Ik zag een poos geleden een nieuwsitem over dat premies van autoverzekeringen zo laag zijn. Daarom ben ik maar is gaan checken of dat klopt. En verrek, het klopte. Op de website van Ditzo had ik mijn premie berekend en die was 30 euro per maand geodkoper!! Meteen mijn autoverzekering daar bij Ditzo afgesloten. Dus ik raad nu iedereen aan hun auto premie te checken bij ditzo, het scheelt mij een flinke zak duiten.
Onlangs heb ik gebruik moeten maken van mijn Ditzo autoverzekering en dit is niet goed bevallen. Het betrof een schade met eigen schuld en ondanks mijn all risk verzekering moest ik meerdere keren contact opnemen met Ditzo om de schade vergoed te krijgen.
Ik vind ditzo een waardeloze verzekeringsmaatschappij, ik heb gebeld met de firma,kreeg en medewerker aan de telefoon, ik vrog of ik mjn bedrijfswagen een renault kangoo kon verzekeren,hij zegt nee dat doen wj niet, wij verzekeren geen bedrijfswagens!
Ik heb een review over ditzo, omdat ik een autoverzekering bij hen hebt. Ditzo maakt reclame over goede service en dit hebben ze ook. Medewerkers die ik telefonisch spreek zijn altijd netjes en spreken beschaafd Nederlands.
Ik heb een minder goede review over Ditzo, omdat de reclame misleidend is. In de spotjes wordt gesuggereerd dat Ditzo zo goedkoop is enzo. Na het invoeren van allerlei gegevens t.a.v. Nieuwe autoverzekering, bleek dat de verzekering van Ditzo veel duurder was dan mijn huidige verzekering.
Ik heb een review over Ditzo omdat ik wil laten weten dat ik zeer tevreden ben over deze maatschappij. Door de reclame op tv, ben ik gericht aan het lezen gegaan en ik kon geen addertjes onder het gras vinden eigenlijk. Ik zit nu al ruim een jaar bij Ditzo en ben tevreden.
Ditzo vind ik uitstekend. Nooit problemen gehad. Ook zeer zeker niet duur.wat ik persoonlijk erg makkelijk vindt is dat je alles via internet kan regelen.en je krijgt korting bij meerdere producten. Als je schdes rijdt ga je niet een tree terug wat bij veel verzekeringen wel zo is.
Mijn meinig is dat ze klantvriendelijk aan de telefoon zijn altijd bereikbaar maakt niet uit wanneer je beld snel als geregeld via internet kun je ook al je gegevens inzien en veranderen als dit nogdig is duidelijk heb je een klacht proberen ze het zo snel mogelijk op te lozen.
Ik heb een review over Ditzo, omdat ik mijn auto vorig jaar had verzekerd bij Ditzo via internet, alles verliep vlot, overzichtelijk en precies zoals ik het bedoelde, en daar houd ik wel van. Vlot, overzichtelijk en duidelijk.
Ditzo beweert de goedkoopste autoverzekeringen aan te bieden. Vergelijk en zie wat je bespaart. Bij ditzo betaal ik in ieder geval ruim een tientje meer per maand dan bij mijn huidige verzekering, hoezo de goedkoopste?
De meeste verzekaars zijn helaas nog altijd zakkenvullers.
Ik heb een goede review over ditzo omdat ik bij hun een autoverzekering heb afgesloten en eerst sceptisch ertegenover stond omdat het allemaal via internet gaat, maar na schade aan mijn auto te hebben gehad, is alles goed verlopen en ben dus positief.
Doordag ditzo een heel ander noclaim systeem heeft krijg je een heel groot probleem indien je overstapt naar een andere verzekeringsmaatschappij. Zij gaan niet verder dan 55% waardoor je bij een andere maatschappij moet vechten om weer op die 75 te komen plus dat je de opgebouwde schadevrije jaren voor een gedeelte kwijt bent.
Ik heb een review over Ditzo, omdat ik zeer tevreden ben over deze verzekeringsmaatschappij. Is heel duidelijk, makkelijke site om alles zelf te regelen, dag en nacht. Is verder ook een pluspunt als de verzekering opgezegd wordt, gewoon per direct! .
Ik heb een review over Ditzo omdat ik bijzonder tevreden ben over Ditzo en dat mag ook wel eens gezegd worden, meestal lees je alleen de dingen die mis gaan en bijna nooit als het wel goed gaat, vandaar. Wij hebben pas met maart dit jaar onze auto bij Ditzo laten verzekeren, in eerste instantie omdat de premie bij Ditzo laag is. We hadden de pech dat we in die tijd tweemaal met een schadegeval te maken kregen, en die zijn door Ditzo snel en goed opgelost, we hebben nu al onze verzekeringen bij Ditzo, Prima.
Ditzo is een modern en snel bedrijf. Geen gezeur maar doen waarvan je zegt dat je het goed kan! Een goede klantenservice en goede algemene voorwaarden zorgen ervoor dat ik me snel thuis voelde bij dit moderne bedrijf waar je per maand kan opzeggen!
Solid verzekeraar vergelijken wel van tevoren,ik heb een verzekering gehaad bij hun en was alles goed, komt in spits met andere goedkoopere aanbieders,wel via site vergelijken met meer andere aanbieders.
Mijn ervaring met Ditzo is slecht omdat ze verzekeringen stopzetten zonder de klant daarvan op de hoogte te stellen.Hierdoor zijn de gevolgen niet te overzien.Erg onbeschoft personeel.
Ik ben blij met mijn auto verzekering bij Ditzo. Ik ben enorm goed voorgelicht en geïnformeerd. Je kan per dag je verzekering aan passen (bijv. Inzittenden, all-risk, accessoires). Dame aan de telefoon luisterde goed en geduldig naar mijn vragen.
De autoverzekering van Ditzo is snel via internet geregeld en bovendien goedkoop. Ze zijn snel en erg betrouwbaar. Je kunt opzeggen wanneer je wilt zonder opzegtermijn.
Ik heb een revieuw over ditzo autoverzekeringen omdat ik hier erg tevreden over ben omdat deze makkelijk en goedkoop is.
Een sterk punt van ditzo is de naam en de reclame waarin deze naam vaak herhaald wordt. Tegelijkertijd is dit een valkuil, want op een gegeven moment weet je het wel als kijker/luisteraar. Dan hoor je alleen die naam en luister je verder niet meer!
Net een verzekering afgesloten en stukken goedkoper dan ASR hun moedermaatschappij. ASR schaft de bonus malus beschermer af. Bij Ditzo kun je niet zakken in je schade vrije jaren. Op 21 juni telefonisch de verzekering afgesloten. Super professioneel. De volgende dag de groene kaart al in huis! Via Mijn Ditzo kun je de polis en de polisvoorwaarden dowloaden en printen. Zeer duidelijke polisvoorwaarden. Eef
Ik ben sinds januari 2009 All Risks verzekerd bij Ditzo. De premie is lekker laag en de service is top. Ik heb nu 2 schades gehad. Beide keren zonder gezeur zoals beloofd bij afsluiten, een vervangende auto en de schade hersteld bij een 1e klas herstelbedrijf (Schadenet). Alles tip-top geregeld, niets zelf hoeven te betalen. Auto en schade door Ditzo rechtstreeks met het schadeherstelbedrijf geregeld. Ik had eerst een leaseauto waar dit soort zaken gemeengoed is en had dit als particulier verzekerde niet verwacht, maar ze maken waar wat ze beloven. Verder zou ik me geen zorgen maken over dat je hier te maken zou hebben met een klein bedrijf. Ditzo is de Internet-dochter van ASR, één van de grootste schadeverzekeraars in Nederland.
Ik ben net overgestapt van FTBO naar Ditzo. Ben pas 21, maar betaalde voor mijn BMW 320D bij FBTO €250. 6 maanden geleden een aanrijding gemaakt, wat niet mijn fout was en nu pas na 6 maanden het geld ontvangen. Gelijk overgestapt naar ditzo wat mij €150 euro scheelt. IPV 250 per maand betaal ik nu voor dezelfde verzekering €100!! WA+
De Prijzen van Ditzo blijken heel scherp is mijn ervaring tot nu toe als ik de premies onderling vergelijk. Echter wat is deze premie uiteindelijk waard als het eens echt fout gaat? Ik dacht bij de concurent Interpolis goed te zijn verzekerd totdat mijn zoon bij een eenzijdig ongeval mijn auto total los reed en er geen enkele Euro anders dan wat premie restitutie werd terug gestort. Ik overweeg nu serieus mijn opstal en inboedel verzekering ook Bij Ditzo onder te brengen.
nou laat ik het zo zeggen geen ervaring maar wel gebeld met hun en ze hebben me alles uitgelegd hoe hetw erkt 40 minuten aan de tel gehangen !!! geen van heeft u nog vragen afbreek methoden zoals anderen. nee netjes blijven hangen en luisteren naar de vragen hadden ze geen antwoord gingen ze het ff navragen voor je.
Net als vele anderen zijn mijn ervaringen met Ditzo erg positief. Verzekeraars zijn goed in het geld verdienen maar als er een keer is iets is dan zijn ze er nooit. Wat ik heel erg bijzonder vond is dat iemand die bij Ditzo was verzekerd bij mij achterop reed toen ik stilstond. Mijn achterkant lag flink in elkaar. Voor mij vervelend want ik was WA + verzekerd en dan moet je lang op je geld wachten. De volgende ochtend word ik gebeld door Ditzo, dat ze mijn auto bij mijn werk op kunnen komen halen, vervangend vervoer wordt gebracht en ik helemaal niets hoeft voor te schieten. En mijn auto werd voor de deur thuis weer omgeruild. Nou dat vond ik pas een superservice. Terwijl ik niet eens een klant van Ditzo was. Inmiddels ben ik met de meeste verzekeringen overgestapt naar Ditzo. Alleen jammer dat ze geen caravanverzekering hebben. En ze zijn niet de allergoedkoopste. Laatst ging er ook iets mis met de premieincasso, maar dat hadden ze heel netjes opgelost. Normaal spendeer ik weinig van mijn tijd in verzekeringen, maar voor Ditzo wil ik een uitzondering maken. Leuke goedkope auto verzekering + dikke vette negen!
Prima, snel geregeld en ook nog goedkoper als mijn huidige verzekering. Ben nu zo’n € 19,35 goedkoper uit per maand.
Omdat ik een nieuwe auto heb gekocht, ben ik opzoek gegaan naar de goedkoopste en best dekkende verzekering voor mijn nieuwe auto. Na wat speurwerk bij verschillende verzekeringen, bleek dat ik bij Ditzo de goedkoopste en beste dekkende verzekering kon afsluiten. Dit heb ik dan ook meteen gedaan
De autoverzekering van Ditzo is naar mijn ervaring veel completer dan de rest van de aanbieders. Ik heb ook gekozen voor ditzo, niet alleen omdat ze goedkoop zijn. Maar omdat de autoverzekering uitgebreid is en tevens een lage premie.
Ik ben heel tevreden over de autoverzekering die ik bij ditzo heb afgesloten.Het afsluiten van de autoverzekering ging heel gemakkelijk. En de support via de website en telefoon was heel goed.
Dit was voor mij de eerste keer dat ik een autopolis via internet afsloot. Maar ben zeer tevreden hoe ik geholpen ben bij Ditzo. De site is duidelijk, mensen behulpzaam en ik ben ook nog goedkoper uit dan bij mijn oude verzekering. Binnen enkele dagen had ik alles in huis.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen