Ditzo Opstalverzekering

★★★☆☆ 7.4/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar Ditzo

Ditzo is sinds 2023 a.s.r. (ikkieszelf) geworden. Ditzo is een nieuwe eigentijdse en ambitieuze internetverzekeraar. Je auto, je spullen en je huis heb je online binnen 2 minuten verzekerd.

Voordelen van Ditzo:

  • Verzekeringen direct online afsluiten
  • Dekkingen zelf aan/uitzetten
  • Duidelijke taal

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Direct een woonhuisverzekering afsluiten, zonder wachttijd
  • Nooit meer onderverzekerd met de woonhuisverzekering van Ditzo
  • Verzekerd vanaf €7,26 per maand

Onafhankelijke beoordelingen voor de Ditzo Opstalverzekering

De Ditzo Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 18 juni 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Ditzo Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Ditzo Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Ditzo Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Ditzo Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Ditzo Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,6.

De Ditzo Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Ditzo Opstalverzekering

Het lijkt er op dat Ditzo na eerst een hoop klanten te hebben geworven via scherpe premies en reclames, nu zijn klantenbestand aan het filteren is en enkel de mensen willen houden waar ze nog nooit schade aan hebben hoeven uit te keren. Wij hebben in het verleden een paar schades gehad (ruitschade auto, autoongeluk en lekkage in huis), je zou zeggen, daar is een verzekering voor! Maar bij ditzo wordt je weggezet als een 'klant die er een potje van maakt'. Zijn allemaal schadegevallen geweest waar we echt niks aan kunnen doen… Ze geven geen uitleg en verwijzen je alleen maar naar Stichting CIS. Heb op diverse manieren geprobeerd in contact hierover te komen, via whatsapp, mail of telefoon. Reactietijden worden niet nagekomen en meer informatie dan een automatisch gegenereerde mail kunnen ze je niet geven. Ze weigeren je meer informatie of uitleg te geven of hun beslissing te onderbouwen. Je krijgt telkens weer een andere ongeïnteresseerde student aan de lijn. Ik zou iedereen afraden om bij deze malafide verzekeraar een verzekering af te sluiten. Stel, je koopt een jaarabonnement bij de Efteling; en je wilt na een jaar dat nog een keer doen, dat ze zeggen 'ja maar je bent vorig jaar te vaak geweest, nu krijg je hem niet meer'. Dat is exact wat Ditzo nu doet.

De communicatie met dit bedrijf laat echt te wensen over. Er kan alleen worden gecommuniceerd via een chat of whatsapp. De whatsapp word doorgaans niet, beperkt en enorm laat beantwoord. Ook de polismap is tot twee maal toe bij ons overhoop gehaald waardoor je niet bij de polis kon. Eerste keer een overeenkomst gesloten met een bol.com bon presentje. Tweede maal ging het zo slecht dat ik een deel van de verzekeringen wilde oversluiten. Hier wilt men geen uitzondering maken m.b.t. de 1 jaar contract duur. Ook al ben je weken bezig om de dienst normaal geleverd te krijgen. Mijn advies als consument, niet deze verzekering afsluiten. Het laat echt te wensen over.

Communicatie verloopt stroef, e-mails worden niet beantwoord,medewerkers werken langs elkaar heen.Ik wacht nu al 2 weken tot mijn openliggende woonkamer plafond gerepareerd wordt.Dit was bij mijn vorige verzekering binnen 3 dagen opgelost.Goedkoop is duurkoop! Kan ditzo helaas niet aanbevelen.Ik had aanvankelijk al mijn verzekeringen ondergebracht bij ditzo, ik heb de meeste inmiddels weer ondergebracht bij mijn vorige verzekeraar daar er werkelijk nog niets vlekkeloos is verlopen:verkeerde schadevrije jaren, premiebetaling,ondoorzichtige restitutie van teveel betaalde premie,aardige maar ondeskundige medewerkers,niet beantwoordde mails, trage afhandeling van beëindigingen etc.

Ik ben blij te kunnen zeggen dat Ditzo voor mij de ideale verzekering heeft.Op alle gebied.Mijn volgende verzekering zal mijn autoverzekering zijn.Op dit moment ben ik nog gebonden aan een veel te dure autoverzekering.En daarna komt mijn woningverzekering aande beurt.

Ik ben blij te kunnen zeggen dat Ditzo voor mij de ideale verzekering heeft.Op alle gebied.Mijn volgende verzekering zal mijn autoverzekering zijn.Op dit moment ben ik nog gebonden aan een veel te dure autoverzekering.En daarna komt mijn woningverzekering aande beurt.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen