Ditzo Opstalverzekering

Is onderdeel van ASR Nederland Ervaringen

De opstalverzekering van Ditzo Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Ditzo is een nieuwe eigentijdse en ambitieuze internetverzekeraar. Je auto, je spullen en je huis heb je online binnen 2 minuten verzekerd.

Voordelen van een Ditzo Opstalverzekering

Voordelen van deze opstalverzekering:
  • Direct een woonhuisverzekering afsluiten, zonder wachttijd
  • Nooit meer onderverzekerd met de woonhuisverzekering van Ditzo
  • Verzekerd vanaf €7,26 per maand
Voordelen van Ditzo:
  • Verzekeringen direct online afsluiten
  • Dekkingen zelf aan/uitzetten
  • Duidelijke taal

Deze informatie wordt verstrekt door Ditzo en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze opstalverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Ditzo Opstalverzekering met andere opstalverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Ditzo Opstalverzekering Ervaringen National Academic Opstalverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Communicatie verloopt stroef, e-mails worden niet beantwoord,medewerkers werken langs elkaar heen.... Binnen een dag was de schade opgenomen en reactie binnen een maand na indienen van offerte door ee...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van opstalverzekeringen bij Ditzo

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze opstalverzekering:

MoneyView
De Ditzo Opstalverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 18 June 2018 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
Consumentenbond
De Ditzo Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2015 door beoordeeld met een 7,5.
Consumentenbond
De Ditzo Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2013 door beoordeeld met een 8,0.
Meer tonen...
Consumentenbond
De Ditzo Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 June 2012 door beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.
Consumentenbond
De Ditzo Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2011 door beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.
Consumentenbond
De Ditzo Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2010 door beoordeeld met een 8,6.
Consumentenbond
De Ditzo Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2009 door beoordeeld met een 8,6.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Ditzo

Ontdek verdere meningen die er zijn over Ditzo:

BearingPoint
Ditzo is in de Customer Centric DNA Awards van 24 April 2015 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
BearingPoint
Ditzo is in de Customer Centric DNA Awards van 18 April 2013 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
BearingPoint
Ditzo is in de Customer Centric DNA Awards van 10 May 2012 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
MetrixLab
Ditzo is op 18 May 2010 door MetrixLab 2de plaats bij de Usability Award 2009.
Meer tonen...
De Nederlandse Verzekeringsawards
Ditzo is op 11 June 2009 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor Communicatiecampagne van het Jaar.
Nationale Contact Center Awards
Ditzo. Die het heel anders doen dan Datzo! En dat laten ze ook zien in hun contactcenter. Een zeer persoonlijke service, gericht op het superieur ondersteunen van de klanten die zichzelf helpen. Geen verzekeringsadvies, maar persoonlijk advies voor het afsluiten van de beste verzekering. Ditzo is net begonnen, en vormt een belofte voor de toekomst in 'het anders doen' en het creëren van echte klantloyaliteit.
Nationale Contact Center Awards op 23 April 2009 over de Ditzo Opstalverzekering en werd daarbij beloond met een Starters Award
DCE Consultants
Ditzo is in de WebExcellence Benchmark Schadeverzekeraars 2008 van 28 October 2008 door DCE Consultants WebExcellence Award.
Minder tonen...

Ervaringen met de Ditzo Opstalverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(6 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de opstalverzekering van Ditzo

zegt op 11 March 2012:

Ik ben blij te kunnen zeggen dat Ditzo voor mij de ideale verzekering heeft.Op alle gebied.Mijn volgende verzekering zal mijn autoverzekering zijn.Op dit moment ben ik nog gebonden aan een veel te dure autoverzekering.En daarna komt mijn woningverzekering aande beurt.

zegt op 2 May 2011:

Ik ben blij te kunnen zeggen dat Ditzo voor mij de ideale verzekering heeft.Op alle gebied.Mijn volgende verzekering zal mijn autoverzekering zijn.Op dit moment ben ik nog gebonden aan een veel te dure autoverzekering.En daarna komt mijn woningverzekering aande beurt.

zegt op 5 December 2009:

Ik ben was verzekerd bij ING maar na problemen met afschrijven van geld ging ik op zoek naar een nieuwe verzekeringsmaatschappij voor mijn woonhuisverzekering.

Door die irritante reclames van Ditzo dacht ik eigenlijk meteen aan Ditzo om daar te gaan kijken naar een woonhuisverzekering. Ik wist niet of het uitmaakte maar ik heb een huis met garage en ik dacht dat de verzekering dan misschien anders is. Dat bleek bij Ditzo in iedergeval niet zo te zijn. De lage kosten bij Ditzo spraken mij erg aan en omdat je bij hun huisverzekering geen last hebt van een opzegtermijn heb ik de verzekering maar meteen afgesloten. Tenslotte kan je hem ook zo weer opzeggen!

Nee, ik zou een Ditzo Opstalverzekering niet aanbevelen

uit Bergen op zoom zegt op 17 September 2018:

Het lijkt er op dat Ditzo na eerst een hoop klanten te hebben geworven via scherpe premies en reclames, nu zijn klantenbestand aan het filteren is en enkel de mensen willen houden waar ze nog nooit schade aan hebben hoeven uit te keren.

Wij hebben in het verleden een paar schades gehad (ruitschade auto, autoongeluk en lekkage in huis), je zou zeggen, daar is een verzekering voor! Maar bij ditzo wordt je weggezet als een 'klant die er een potje van maakt'. Zijn allemaal schadegevallen geweest waar we echt niks aan kunnen doen...

Ze geven geen uitleg en verwijzen je alleen maar naar Stichting CIS. Heb op diverse manieren geprobeerd in contact hierover te komen, via whatsapp, mail of telefoon. Reactietijden worden niet nagekomen en meer informatie dan een automatisch gegenereerde mail kunnen ze je niet geven. Ze weigeren je meer informatie of uitleg te geven of hun beslissing te onderbouwen. Je krijgt telkens weer een andere ongeïnteresseerde student aan de lijn.

Ik zou iedereen afraden om bij deze malafide verzekeraar een verzekering af te sluiten.

Stel, je koopt een jaarabonnement bij de Efteling; en je wilt na een jaar dat nog een keer doen, dat ze zeggen 'ja maar je bent vorig jaar te vaak geweest, nu krijg je hem niet meer'.

Dat is exact wat Ditzo nu doet.

uit Lelystad zegt op 17 April 2018:

De communicatie met dit bedrijf laat echt te wensen over. Er kan alleen worden gecommuniceerd via een chat of whatsapp. De whatsapp word doorgaans niet, beperkt en enorm laat beantwoord. Ook de polismap is tot twee maal toe bij ons overhoop gehaald waardoor je niet bij de polis kon. Eerste keer een overeenkomst gesloten met een bol.com bon presentje. Tweede maal ging het zo slecht dat ik een deel van de verzekeringen wilde oversluiten. Hier wilt men geen uitzondering maken m.b.t. de 1 jaar contract duur. Ook al ben je weken bezig om de dienst normaal geleverd te krijgen. Mijn advies als consument, niet deze verzekering afsluiten. Het laat echt te wensen over.

uit Zwijndrecht zegt op 14 December 2014:

Communicatie verloopt stroef, e-mails worden niet beantwoord,medewerkers werken langs elkaar heen.Ik wacht nu al 2 weken tot mijn openliggende woonkamer plafond gerepareerd wordt.Dit was bij mijn vorige verzekering binnen 3 dagen opgelost.Goedkoop is duurkoop!
Kan ditzo helaas niet aanbevelen.Ik had aanvankelijk al mijn verzekeringen ondergebracht bij ditzo, ik heb de meeste inmiddels weer ondergebracht bij mijn vorige verzekeraar daar er werkelijk nog niets vlekkeloos is verlopen:verkeerde schadevrije jaren, premiebetaling,ondoorzichtige restitutie van teveel betaalde premie,aardige maar ondeskundige medewerkers,niet beantwoordde mails, trage afhandeling van beëindigingen etc.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen