Ditzo Rechtsbijstandverzekering

★★★☆☆ 7.3/10 (13 reviews)

Logo verzekeraar Ditzo

Ditzo is sinds 2023 a.s.r. (ikkieszelf) geworden. Ditzo is een nieuwe eigentijdse en ambitieuze internetverzekeraar. Je auto, je spullen en je huis heb je online binnen 2 minuten verzekerd.

Voordelen van Ditzo:

  • Verzekeringen direct online afsluiten
  • Dekkingen zelf aan/uitzetten
  • Duidelijke taal

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

  • Standaard verzekerd voor de meest voorkomende juridische conflicten
  • Geen eigen risico
  • Geen wachttijd
  • Alleen verzekeren wat je echt nodig hebt
  • Advies-service, eenmalig telefonisch advies bij dreigend conflict

Onafhankelijke beoordelingen voor de Ditzo Rechtsbijstandverzekering

De Ditzo Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 18 september 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Ditzo Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Ditzo Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Ditzo Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 19 september 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Ditzo Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8 en is daarmee de Beste uit de test.

De Ditzo Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Ditzo Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,8.

De Ditzo Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Ditzo Rechtsbijstandverzekering

verzekeringsmaatschappij is slecht te bereiken, als je belt wordt je tig keer doorgeschakeld uiteindelijk wordt de verbinding verbroken en wordt er verwezen naar de website. KvK handelnr. op de polis klopt ook niet. Er staat geen adres op de polis wel wordt er verwezen naar een tel.nr. Als je die belt wordt de verbinding door hen verbroken. Al met al geen aanrader. Men werkt ook met een derde.

Hele slechte ervaring met Ditzo. Wil ook nooit meer iets van ditzo. Ik moest over al achteraan bellen en elke keer kreeg ik toezeggingen en dit duurde zo een hele lange tijd en uiteindelijk heb ik het opgegeven en zij moeten nogsteeds van zich laten horen. Het ging van de één naar de ander. Kortom, echt heel SLECHT! Mijn tip neem NOOIT iets van Ditzo!!!

Plotseling komt Ditzo met een mededeling dat de polisvoorwaarden op korte termijn bij ARAG veranderd en het eigen risico vanaf 1-2-2014 €200 euro voor elke zaak gaat worden. Ook nog eens 5% premieverhoging erbij. Met Ditzo zit je dus Slechtenzo!

Ik heb 4 verzekeringen afgesloten bij DITZO. Inboedel, rechtsbijstand, reisverzekering en WA verzekering. Ik heb tweemaal een beroep gedaan op de rechtsbijstandverzekering en na een paar obstakels is verder alles keurig en naar mijn zin opgelost. Tot nu toe heft men alles keurig afgehandeld.

Inderdaad, Ditzo rechtbijstandverzekering is echt heel slecht, nog slechter dan ik had verwacht, als je juridisch hulp nodig hebt, willen ze je helemaal niet helpen, ze bellen je niet op, en mailen doe ze ook niet, het lijkt erop dat je ineens niet meer bestaat in hun klantenbestand. ECHT afrader!

Ditzo rechtsbijstandsverzekering is echt afschuwelijk, ze probeert je echt weg te schijven als je echt juridisch bijstand nodig hebt. Ze belooft je te mailen op de zelfde dag, maar dat doe ze gewoon niet, als je een dag later terugbelt, en vraagt om uitleg, dan antwoordt ze doodleuk: ja, eeh, er is iets mis met de emailadres, we hebben opnieuw gecontroleerd, u krijgt vandaag nog mail van ons. Ja, je weet het al, vandaag krijg je weer geen mail, en morgen ook niet, dus je moet ze weer bellen, en het gaat zo door….. Dit is gewoon de werkwijs van Ditzo. ik begrijp echt een dingen niet, waarom zijn ze tot de beste rechtsbijstandsverzekering beoordeeld is, ze zijn eigelijk echt heel en heel slecht, onvoorstelbaar!

De juridische helpdesk zou 24 uur per dag bereikbaar zijn. Dit is in werkelijkheid helemaal niet zo. Een medewerker van de eerstelijn servicedesk noteert je boodschap indien je na werktijd of in het weekend belt. Wanneer je de juridische helpdesk wel te pakken krijgt, krijg je een norse medewerker aan de lijn. Dit heb ik dus laatst meegemaakt. De dame was niet erg hulpverlenend en erg kortaf. Ze vertelde dat ze normaliter zo’n eerste gesprek maar 10 min. aan de lijn met mij hoorde te zijn en ik moest maar blij zijn dat ze al 15 min lang met mij wilde praten!!?? Niet echt een juridische helpdesk dus!!

Mijn werkgever betaalde het overeengekomen salaris niet uit,na een maand of 4 Ditzo rechtsbijstand maar eens in geschakeld, na veel gebel met Ditzo besloten ze maar eens om wat te gaan doen, het heeft al met al 8 maand geduurd voordat ze eens wat op papier hadden, en toen was het te laat ,mijn (ex)werkgever ging failliet. Het heeft me € 2800 gekost door het veel te traag handelen van Ditzo. Ditzo is net als de DSB ,met een grote bek alles beloven maar als het er op aankomt moet je niks verwachten van ze

Ik zag in de consumentengids een tijd geleden een test over rechtsbijstandverzekeringen, het waren er in totaal z’n 50 die getest waren. Hieruit kwam die van Ditzo er als beste uit. En aangezien ik nog geen rechtsbijstandverzekering had en deze eigenlijk wel wou zag ik dit als het moment waarbij ik er een moest gaan afsluiten. Toen heb ik op de website van Ditzo de premie berekend hoeveel deze voor mij zou gaan kosten. En de prijs viel mij eerlijk gezegd wel mee, ik dacht dat die verzekeringen veel duurder waren. Maar ik heb deze verzekering nu z’n 1,5 maand en tot nu toe geen problemen gehad. Het uifsluiten ging online via hun website erg makkelijk en dus ben ik tevreden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen