Ditzo Inboedelverzekering

Is onderdeel van ASR Nederland Ervaringen

De inboedelverzekering van Ditzo Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Ditzo is een nieuwe eigentijdse en ambitieuze internetverzekeraar. Je auto, je spullen en je huis heb je online binnen 2 minuten verzekerd.

Voordelen van een Ditzo Inboedelverzekering

Voordelen van deze inboedelverzekering:
  • Uitgebreide basisdekking
  • Doorlopend verzekerd
  • Verzekerd vanaf €3,07 per maand
Voordelen van Ditzo:
  • Verzekeringen direct online afsluiten
  • Dekkingen zelf aan/uitzetten
  • Duidelijke taal

Deze informatie wordt verstrekt door Ditzo en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze inboedelverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Ditzo Inboedelverzekering met andere inboedelverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Ditzo Inboedelverzekering Ervaringen InShared Inboedelverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Door eigen schuld is mijn smartphone uit mijn zak gevallen en het scherm gebarsten. Mijn telefoon ... Ik heb nog geen ervaringen met Uw afhandelen met eventuele schade,wat komt omdat ik deze gelukkig ...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van inboedelverzekeringen bij Ditzo

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze inboedelverzekering:

MoneyView
De Ditzo Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 18 June 2018 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
Consumentenbond
De Ditzo Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2015 door beoordeeld met een 7,4.
Consumentenbond
De Ditzo Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 June 2014 door beoordeeld met een 7,3.
Meer tonen...
Consumentenbond
De Ditzo Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 July 2013 door beoordeeld met een 7,6.
Consumentenbond
De Ditzo Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 June 2012 door beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.
Consumentenbond
De Ditzo Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2011 door beoordeeld met een 8,0.
Consumentenbond
De Ditzo Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 May 2010 door beoordeeld met een 8,6.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Ditzo

Ontdek verdere meningen die er zijn over Ditzo:

BearingPoint
Ditzo is in de Customer Centric DNA Awards van 24 April 2015 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
BearingPoint
Ditzo is in de Customer Centric DNA Awards van 18 April 2013 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
BearingPoint
Ditzo is in de Customer Centric DNA Awards van 10 May 2012 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
MetrixLab
Ditzo is op 18 May 2010 door MetrixLab 2de plaats bij de Usability Award 2009.
Meer tonen...
De Nederlandse Verzekeringsawards
Ditzo is op 11 June 2009 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor Communicatiecampagne van het Jaar.
Nationale Contact Center Awards
Ditzo. Die het heel anders doen dan Datzo! En dat laten ze ook zien in hun contactcenter. Een zeer persoonlijke service, gericht op het superieur ondersteunen van de klanten die zichzelf helpen. Geen verzekeringsadvies, maar persoonlijk advies voor het afsluiten van de beste verzekering. Ditzo is net begonnen, en vormt een belofte voor de toekomst in 'het anders doen' en het creëren van echte klantloyaliteit.
Nationale Contact Center Awards op 23 April 2009 over de Ditzo Inboedelverzekering en werd daarbij beloond met een Starters Award
DCE Consultants
Ditzo is in de WebExcellence Benchmark Schadeverzekeraars 2008 van 28 October 2008 door DCE Consultants WebExcellence Award.
Minder tonen...

Ervaringen met de Ditzo Inboedelverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(10 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de inboedelverzekering van Ditzo

uit Leeuwarden zegt op 8 September 2014:

Vooral geen gedoe als je een claim doet. Bij diefstal van een fiets uit mijn woning, eerst opgegeven via mailcontact, waarna ze telefonisch contact opnamen over de precieze details, vervolgens snel uitbetaalde.

uit Utrecht zegt op 21 August 2013:

Door eigen schuld is mijn smartphone uit mijn zak gevallen en het scherm gebarsten. Mijn telefoon mocht ik van Ditzo naar hun reparatie partner opsturen. Zonder eigen risico is een paar honderd euro aan schade binnen een week gerepareerd en zelfs de verzendkosten werden vergoed. Dikke pluim dus.

zegt op 21 January 2011:

Na telefonisch contact te hebben gehad met Ditzo over een brandschade ( schroeien ) is er een taxateur bij mij thuis geweest om eea te bekijken.Na een telefoontje met de reparateur is het schadebedrag vastgesteld.Tot volle tevredenheid.Enige dagen later is het schadebedrag op mijn rekening gestort.

zegt op 15 September 2010:

Lang heb ik getwijfeld om met Ditzo in zee te gaan.Ik ben begonnen met een goedkope doorlopende reisverzekering.Er is geen opzegtermijn.Ik heb de proef op som genomen en na een paar maanden opgezegd.
En.. Ze doen wat ze beloven.Nu heb ik ook de veel goedkopere inboedelverzekering.

zegt op 13 September 2010:

Ik heb een review over ditzo en die is positief gestemd want ditzo heeft altijd de tijd voor haar klanten en heeft veel te bieden nl inboedelverzekering, woonhuis, auto, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en een reisverzekering.
Ook betaal je nooit teveel en dat is mooi meegenomen.

Nee, ik zou een Ditzo Inboedelverzekering niet aanbevelen

uit Rotterdam zegt op 26 July 2019:

Heel slechte ervaringen met Ditzo, De klantservices van Ditzo kan geen service noemen. Oplichters, niet mee in zee gaan, het verdienmodel van deze club is "de kluit belazeren" onbetrouwbaar, incapabel en arrogant.

uit Drachten zegt op 2 February 2016:

Telefonisch beloven ze je scage ve kapotte telefoon uit te keren maar schriftelijk zeggen ze weer van niet. Klachten nemen ze niet in behandeling, je wordt onbeschoft aangeschrenen en toegesproken EN ze schenden hun eigen voorwaareen. Waardeloze verzekeraar welke van mij op juridische stappen kan rekenen!

uit Luyksgestel zegt op 5 December 2012:

Ditzo snel met afhandelen! Ik heb een woninginbraak voor mijn kiezen gekregen. Deze is nu ruim 1 maand en een week geleden. Tot nu toe van het kastje naar de muur gestuurd. Schade expert is langs geweest en heeft de schade vast gesteld. Nu hadden ze na ruim een maand de zaak overgedragen aan ASR verzekeringen. Ditzo mag namelijk niet over grotere bedragen beslissen. Dit moet ASR doen. Dus waarom dan bij Ditzo verzekeren. Voor die paar eur per maand verschil!!! Ik heb toen wel deze keuze gemaakt maar nu pluk ik hier de vruchten van. Kan nu niets en zelfs nadat Ditzo een aantal malen beloofd heeft om terug te bellen heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds van hun geen telefoontje mogen ontvangen. Nu had Ditzo beloofd dat de zaak ruim een week geleden over is gedragen aan ASR. Deze bel ik zojuist en verteld mij dat er tot op heden nog steeds niets is ontvangen van Ditzo!!!

uit Rotterdam zegt op 1 November 2012:

Lekkage van bovenbuurman, vloer volledig naar de knoppen en taxateur is geweest. Schade vast gesteld en rapport naar Ditzo, na weken is het pas doorgezet naar ASR?? Nu maar wachten of en wanneer ik schadeloos gesteld wordt. Erg vervelend!!

uit Leiden zegt op 4 August 2011:

Helaas slechte ervaring. Schade die ontstaat door 'monteren' is beoordeeld als 'normaal huishoudelijk gebruik' en 'reparatie'. De polis voorwaarden is niet duidelijk genoeg en ze zoeken alle redenen om de claim te weigeren.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen