Ditzo Inboedelverzekering

★★★☆☆ 7.1/10 (10 reviews)

Logo verzekeraar Ditzo

Ditzo is sinds 2023 a.s.r. (ikkieszelf) geworden. Ditzo is een nieuwe eigentijdse en ambitieuze internetverzekeraar. Je auto, je spullen en je huis heb je online binnen 2 minuten verzekerd.

Voordelen van Ditzo:

  • Verzekeringen direct online afsluiten
  • Dekkingen zelf aan/uitzetten
  • Duidelijke taal

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Uitgebreide basisdekking
  • Doorlopend verzekerd
  • Verzekerd vanaf €3,07 per maand

Onafhankelijke beoordelingen voor de Ditzo Inboedelverzekering

De Ditzo Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 18 juni 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Ditzo Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Ditzo Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Ditzo Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De Ditzo Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Ditzo Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De Ditzo Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Ditzo Inboedelverzekering

Heel slechte ervaringen met Ditzo, De klantservices van Ditzo kan geen service noemen. Oplichters, niet mee in zee gaan, het verdienmodel van deze club is "de kluit belazeren" onbetrouwbaar, incapabel en arrogant.

Telefonisch beloven ze je scage ve kapotte telefoon uit te keren maar schriftelijk zeggen ze weer van niet. Klachten nemen ze niet in behandeling, je wordt onbeschoft aangeschrenen en toegesproken EN ze schenden hun eigen voorwaareen. Waardeloze verzekeraar welke van mij op juridische stappen kan rekenen!

Vooral geen gedoe als je een claim doet. Bij diefstal van een fiets uit mijn woning, eerst opgegeven via mailcontact, waarna ze telefonisch contact opnamen over de precieze details, vervolgens snel uitbetaalde.

Door eigen schuld is mijn smartphone uit mijn zak gevallen en het scherm gebarsten. Mijn telefoon mocht ik van Ditzo naar hun reparatie partner opsturen. Zonder eigen risico is een paar honderd euro aan schade binnen een week gerepareerd en zelfs de verzendkosten werden vergoed. Dikke pluim dus.

Ditzo snel met afhandelen! Ik heb een woninginbraak voor mijn kiezen gekregen. Deze is nu ruim 1 maand en een week geleden. Tot nu toe van het kastje naar de muur gestuurd. Schade expert is langs geweest en heeft de schade vast gesteld. Nu hadden ze na ruim een maand de zaak overgedragen aan ASR verzekeringen. Ditzo mag namelijk niet over grotere bedragen beslissen. Dit moet ASR doen. Dus waarom dan bij Ditzo verzekeren. Voor die paar eur per maand verschil!!! Ik heb toen wel deze keuze gemaakt maar nu pluk ik hier de vruchten van. Kan nu niets en zelfs nadat Ditzo een aantal malen beloofd heeft om terug te bellen heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds van hun geen telefoontje mogen ontvangen. Nu had Ditzo beloofd dat de zaak ruim een week geleden over is gedragen aan ASR. Deze bel ik zojuist en verteld mij dat er tot op heden nog steeds niets is ontvangen van Ditzo!!!

Lekkage van bovenbuurman, vloer volledig naar de knoppen en taxateur is geweest. Schade vast gesteld en rapport naar Ditzo, na weken is het pas doorgezet naar ASR?? Nu maar wachten of en wanneer ik schadeloos gesteld wordt. Erg vervelend!!

Helaas slechte ervaring. Schade die ontstaat door 'monteren' is beoordeeld als 'normaal huishoudelijk gebruik' en 'reparatie'. De polis voorwaarden is niet duidelijk genoeg en ze zoeken alle redenen om de claim te weigeren.

Na telefonisch contact te hebben gehad met Ditzo over een brandschade ( schroeien ) is er een taxateur bij mij thuis geweest om eea te bekijken.Na een telefoontje met de reparateur is het schadebedrag vastgesteld.Tot volle tevredenheid.Enige dagen later is het schadebedrag op mijn rekening gestort.

Lang heb ik getwijfeld om met Ditzo in zee te gaan.Ik ben begonnen met een goedkope doorlopende reisverzekering.Er is geen opzegtermijn.Ik heb de proef op som genomen en na een paar maanden opgezegd. En.. Ze doen wat ze beloven.Nu heb ik ook de veel goedkopere inboedelverzekering.

Ik heb een review over ditzo en die is positief gestemd want ditzo heeft altijd de tijd voor haar klanten en heeft veel te bieden nl inboedelverzekering, woonhuis, auto, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en een reisverzekering. Ook betaal je nooit teveel en dat is mooi meegenomen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen