Verzekeruzelf.nl Autoverzekering

★★★☆☆ 7.3/10 (371 reviews)

Logo verzekeraar Verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf.nl is een zelfstandige en onafhankelijke aanbieder van verzekeringen op het internet en staat voor de nieuwe vrijheid in verzekeren.

Voordelen van Verzekeruzelf.nl:

 • U zit nergens aan vast; beëindigen wanneer u wenst
 • De laagste premies met de beste dekking
 • Al uw gegevens overzichtelijk bij elkaar in uw digitale dossier
 • 24-uurs schadeservice die te volgen is in uw digitale dossier
 • Groene en papierloze organisatie waarin het milieu voorop staat
 • Privacy Garantie: helder en zonder verrassingen
 • Inschrijvingen zijn veilig en betrouwbaar

Voordelen van deze autoverzekering:

 • Uitstekende nieuwwaarderegeling
 • Instapkorting van 50%
 • Bonus/Malus-korting tot 80%
 • Met de Bonus/Malus-beschermer niet meteen alle korting kwijt
 • Standaard hulpverlening in Nederland en Europa
 • Diverse voordelen bij reparatie via aangesloten schadebedrijven
 • Schade verzekering inzittenden mee te verzekeren

Onafhankelijke beoordelingen voor de Verzekeruzelf.nl Autoverzekering

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Beperkt Casco’.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Beperkt Casco’.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 mei 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2 en is daarmee de Beste uit de test.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Verzekeruzelf.nl Autoverzekering

auto ingeruild op een nieuwere , polis proberen te veranderen via het digitaal dossier. sommige gegevens die daar al 8 jaar instaan zijn opeens niet goed/waar zoals mijn tel no dat ik meer dan 30 jaar heb en dan kan je niet verder in het digitaal dossier … als dat eindelijk wel lukt kan de meldcode niet veranderd worden zodat de auto niet aangemeld kan worden en dus niet verzekerd is. en de helpdesk help je echt niet hiermee. helpdesk is n lachertje , e- mails worden na ruim n dag misschien beantwoord en de livechat is helemaal prachtig luchpauzes van ruim2 uur en vrijdags na 11 uur smorgens niemand meer , maandag om 9 uur lees je dan.

Na wat moeite alsnog goed geholpen.

Ik sluit me aan bij wat anderen al schreven over dit bedrijf. Na het eerste jaar wordt de premie fors verhoogd. In mijn geval van 20 euro per maand naar 30 euro per maand. Dat is gewoon een prijsverhoging van 50% en totaal onacceptabel.

Deze autoverzekeraar is totaal niet aan te raden. Ik betaalde elke maand €56, vorige maand zag ik dat er €181 af werd geschreven, ik dacht dat het een fout was en nu blijkt dat het de nieuwe premie is. Het leukste is dat de reden van de verhoging is dat de verzekeringsmaatschappij verlies heeft gemaakt, en dat mag ik nu gaan betalen. Ik vind het schandelig om zo'n bedrag te vragen voor een autoverzekering. Daarbij ook nog onvriendelijke klantenservice, die je dom noemen. Helemaal klaar met dit bedrijf!

na een jaar wa autoverzekering wordt de premie verhoogd met 46% !!!

Mijn Premie werdt verhoogd na een jaar verzekerd te zijn bij Verzekeruzelf van 54 euro per maand naar 124,79 euro per maand. Ik schrok me een ongeluk toen ik dat zag. Ik heb maar snel de verzekering afgezegd. Ik raad mensen af om hier een verzekering bij af te sluiten

Premie bij afsluiten in mei 2015 €30,90. Afgelopen week een mail dat verzekeringsmaatschappijen van elke betaalde euro aan premie, €1,09 aan schades uitkeren. Met als gevolg een premieverhoging van.. jawel… €18,30!! Belachelijke verhoging, en voor mij de rede om heel snel naar een andere maatschappij op zoek te gaan. Heb een zeer verbaasde mail gestuurd naar Verzekeruzelf, maar daar wordt ook niet op gereageerd helaas. Slechte zaak, begin er niet aan!

Afgelopen jaar mijn auto tot 1 oktober Wa+volledig casco verzekerd bij Verzekeruzelf.nl, voor een jaar premie van 350 euro. Per 1 oktober krijg ik per mail de verlenging voor 1 jaar, er is niets veranderd, geen schade enz. voor het bedrag van 642 euro, dat is bijna 300 meer per jaar, echt oplichterij. Meteen de verzekering bij Verzekeruzelf.nl opgezegd en via de Consumenten Bond een nieuwe verzekering gezocht, goedkope premie en goede voorwaarden. Het is geworden AllSecur, premie per jaar bij AllSecur 335 euro (inclusief 50 euro welkom korting). Ga volgend jaar weer shoppen voor een goede deal…

Ik vroeg via een chatsessie naar het vestigingsadres van de verzekeringsmaatschappij. Het enige adres dat ze gebruiken is een postbusadres in Den Bosch. Hoe betrouwbaar ben je dan?

Premies voor bestaande klanten worden verhoogd met als argument dat er in het algemeen bovenmatig schade wordt geclaimd. Volkomen in tegenstelling hiermee offreert men lagere premies voor nieuwe klanten op diverse websites, o.a. de eigen website. De tactiek is duidelijk. Na het eerste jaar gaan de premies fors omhoog.

Alle communicatie gaat via de e-mail. Vragen zijn meervoudig onvolledig beantwoord. Heel veel e-mails noodzakelijk om een problem of een vraag op te lossen. Gelukkig had ik geen schade want ik vrees dat dit nog veel meer moeite had gekost. MIjn autosure verzekering is na een jaar verlopen en ik krijg na verloop een e-mail dat ik per volgende maand een andere verzekering moet hebben en hun stellen een premie en nieuwe verzekering Triple A voor. Deze is veel duurder dan de eerste en de calculatie van de premie is onduidelijk, Bij hercalculatie op het internet kom ik op een ander (lager) bedrag uit maar krijg hier een vage uitleg zonder calculatie over.

Ik zit( zat nu ) zo'n 9 jaar bij verzekeruzelf, was altijd heel erg tevreden, heb zelfs mijn vader zover gekregen om over te stappen, wat hij vorig jaar gedaan heeft. Ik zat op 11 schadevrije jaren. Nu heb ik vorig jaar een kleine schade gereden met parkeren, kosten 1500 euro, ik kon het meteen laten maken, en de afhandeling was buitengewoon goed en snel. Nu krijg ik echter 2 weken voordat mijn jaar afloopt, een email, dat ik overgezet ben naar Triple A, doordat er teveel schades gedeclareerd worden dan er geld binnen komt. Voor mij betekend dat, dat ik van 344,- nu 810 euro per jaar moet gaan betalen. Is dit legaal???? ik zou van 80% terug vallen naar 76% een verschil van 4 %, dit is een verhoging van meer dan 50% !!! uiteraard heb ik dezelfde dag mijn verzekering bij Verzekeruzelf beëindigd, ik zal mijn vader adviseren hetzelfde te gaan doen. Top verzekering zolang je niets hebt, te slecht voor woorden als je wat declareert.

Ik ben sinds 1-2-2014 verzekerd. Jaarpremie 474.76 euro. Ontvang nu mail: Premie wordt per 1-2-2015: 536,10 euro.(triple A verz.)? Verschil ruim 61 euro. Nu ga ik via uw site op zoek naar een andere verzekering. En wat blijkt. Beste verzekering is, jawel; Verzekeruzelf triple A met jaarpremie van 488,28 Hoe kan dit? Moet ik nu overstappen van Verzekeruzelf naar …. Verzekeruzelf ?

Door wat onfortuinlijke kleine ongelukjes (lichte blikschade) werd de afgelopen 2 jaar ons eigen risico verhoogd naar €750. Daar kan ik inkomen, ondanks dat ik het totaal niet eens ben met de afhandeling van een case die in het voordeel van de tegenpartij is beslist (persoon met motor schrok maar heeft mijn auto niet geraakt. Ik ben verantwoordelijk gesteld. Waanzin.) Nu krijg ik een simpel e-mailtje met de mededeling dat ook nog eens mijn premie vanaf 1 december met €208 per kwartaal wordt verhoogd. Dus een dikke €830 per jaar! Communicatie met VerzekerUZelf is slecht en het duurt vaak weken voor je een reactie terug krijgt. Ik ben weg!

Verzekeraar doet het voorkomen als verhoging van de uitgekeerde schades. Wel toevallig dat in de maand dat ik 70 jaar werd de premie met 25% omhoog ging. Ze noemden de verhoging "beperkt".

Verzekering is met 33 % verhoogd. Als ik n soortgelijke verzekering zou vinden wordt het verlaagd. NIET DUS. Ja als ik meer verzekeringen afneem. Adder onder het gras. Niet eerlijk, niet transparant.

Zit inmiddels 6 jaar bij deze verzekeraar met de autoverzekering. Schades worden soepel verholpen en worden bijgehouden in een persoonlijk dossier wat eenvoudig in te zien is. Europa hulpverlening zit gratis in de dekking. Vergelijk hem elk jaar met de concurrentie maar hij is nog steeds de goedkoopste.

Slechte verzekeraar. Ben er sinds 2007 verzekerd en heb inmiddels het nodige te stellen gehad met VerzekerUZelf. Krijg ineens een mailtje dat ik opgave moet doen van opgebouwde schadevrije jaren. Die moet ik opvragen bij mijn "vorige verzekeraar". Tja… VerzekerUZelf IS mijn vorige verzekeraar, al zeven jaren lang zelfs.. Nu ben ik al mijn opgebouwde schadevrije jaren kwijt en word ik teruggezet naar NUL schadevrije jaren. Om ZIEK van te worden: ik rij immers al meer dan 20 jaar schadevrij. Bedankt hè, VerzekerUZelf! Eén van mijn auto's was 3 jaar lang verzekerd bij VerzekerUZelf en vervolgens 11 maanden geschorst voor restauratie. Toen ik 'm opnieuw wilde verzekeren werd 'ie geweigerd. Reden: auto is geschorst geweest. (…) Gevolg: als ik nu een nieuwe polis aanvraag moet ik de vraag: "Is u ooit een verzekering geweigerd" met "ja" beantwoorden, met de nodige problemen die dan volgen. Bedankt hè, VerzekerUZelf! En zo kan ik nog wel meer misstanden van VerzekerUZelf noemen, zoals premies die afgeschreven werden en je er vervolgens een aanmaning over krijgt enzovoort enzovoort. Op vragen en e-mailtjes wordt vaak totaal NIET gereageerd en je krijgt ze ONMOGELIJK te pakken. Het is me wel eens gelukt om een telefoonnummer te vinden, maar dan wordt je medegedeeld dat ze uitsluitend lang electronische weg corresponderen, vervolgens wordt de verbinding verbroken. Nee, bij VerzekerUZelf kun je maar beter wegblijven! WAARDELOOS!

De wijze van informeren bij jaarlijkse verlenging en het toezenden van de groene kaart blijkt bij deze verzekeraar ondanks uitgebreide E-mail discussies problematies. De communicaties vis internet is van deze tijd, maar kan niet zonder gebruik van normale post; één keer jaar een postbestelling ondervangt zo alle problemen die er met storingen aan de internetverbinding kunnen voorkomen. Ikzelf had in dec. 2013 15 dagen geen internet en telefoon, en was daardoor niet bereikbaar voor mensen die contact met mij zochten, omdat ook de E-mailaccount dan niet werkt. Ik roep de consumentenbond op om hieraan iets te doen. "Verzekeruzelf" zal mij per 1 sept. zien vertrekken naar een lokale verzekeraar, in dit geval de ZLM.

schade gehad maar niet mijn schuld ik wilde daarna me nieuwe auto verzekeren op deze polis kon niet omdat ik een schade heb gehad niet mijn schuld ook kosten me het geen schadevrij jaren ik heb toen me meerdere auto opgezegd in nov de premie pas terug betaald in eind feb steeds de zelfde smoesjes zeer slecht

Let op! Bij het afsluiten van een autoverzekering bij verzekeruzelf via de vergelijker voor autoverzekeringen van de Consumentenbond, moet je ondanks dat je verzekeruzelf machtigt, maandelijks of jaarlijks transactiekosten betalen.

Ondanks relatief lage prijs toch te duur. Kan schadevrije jaren niet meetellen omdat ik nooit eerder een verzekering heb afgesloten. Wel gereden.

Je kunt online makkelijk je schade melden en snel en volledig wordt alles betaald!

ben vorig jaar over gestapt naar verzeker u zelf omdat het erg goedkoop was.niet te weten dat ze daar de schade vrije jaren niet accepteren van me vorige verzekeraar.dus ben gelijk weer over gestapt naar zlm verzekering daar hebben ze me wel geaccepteerd met me 7 jaar vrij schade jaren

Mijn ervaring bij contact is dat het er allemaal wel erg onpersoonlijk aan toe gaat. Vrij logisch natuurlijk het gaat allemaal volgens van te voren vast gestelde regels en programmering. Ik heb het geprobeerd maar ben na een jaar weer weg en voor iets premie kies ik voor wat anders dan een digitaal systeem.

Heb sinds 1 januari 2013 een autoverzekering. maar na herhaalde pogingen kan ik niet op mijn digitale polismap. Het wachtwoord is niet juist. heb al diverse keren een nieuw wachtwoord aangevraagd maar krijg dit om een of andere reden niet binnen. heb al van alles geprobeerd. Krijg standaard antwoorden waar ik niets mee opschiet. Wordt er wanhopig van.

De site is inderdaad niet fijn. Bij de autoverzekering wordt ook mijn kenteken wordt niet herkent dus alles handmatig invoeren. Verder ontbreekt elk telefoonnummer, dit weet men dan positief uit te leggen dat dit een lagere premie betekent. Je houdt je hart vast hoe dit moet gaan bij serieuze claims….

Heb een goedkope verzekering gezocht en jullie hebben die gevonden voor mij. doordat ik geen schade heb gehad weet ik niet hoe de afhandeling zal zijn en ik hoop dat ik het nooit zal weten

Plaatje praatje daadje. Ik zocht, heb die gevonden in verzeker.U.zelf.NL en heb uit praktijk ondervonden [vraag en antwoord] dat het goed werkt en dat geeft vertrouwen.

Ondanks dat het al ruim over ^was toch teruggebeld met de antwoorden op mijn vraag en vervolgens later op de avond nogmaals teruggebeld met de bevestiging Helemaal top zulke service!!

Wat mij tegenviel van Independer is dat ze niks voor me konden betekenen vanwege een voorval mbt een factuur in het verleden. Je kan maar eens een keer pech hebben!! Maar binnen 4 uur had ik het zelf wel voor elkaar! De site is duidelijk en alles is prima en snel geregeld

Prima afhandeling van de schade. Kon gewoon digitaal, werd snel gebeld na het melden. Is 'geruisloos' afgehandeld met de tegenpartij. Kon alles goed volgen via mijn inlog op Verzekeruzelf.nl

op zoek naar een betaalbare verzekering deze gevonden en eindelijk een verzekering waar de voorwaarden in het nederlands staan en niet in (advocaat of notaris jargon) zo zie je maar waar een wil is is een weg petje af voor deze mensen die dit aandurven

Het ging al mis bij de doorschakeling naar de website van Verzekeruzelf.nl voor het afsluiten van de verzekering. Uiteindelijk moest ik na telefonisch advies van Independer, rechtstreeks de verzekering op de website van Verzekeruzelf.nl aanvragen. De communicatie met deze verzekeraa is belabberd. Overzetting van schadevrije jaren c.q. bm-tredes is ronduit een ramp! Niet aan te bevelen!

snel en makkelijk om je auto te verzekkeren omzetten naar andre auto en gelijk kunnen rijden super geregeld

net overgestapt naar deze maatschappij, € 200,00 euro uitgespaard in vergelijking met men vorige verzekering. (ANWB)

Ben zeer tevreden over de afhandelig van het nieuwe contract. De prijs is gunstig ten opzichte van andere aanbieders. Via internet wordt alles snel, duidelijk en goed vastgelegd.

ik zou het niet weten, heb gelukkig nog niet nodig gehad.

Weinig contact gehad, 2 autos voor een goede premie verzekerd en meer heb ik ook niet nodig (tot nu toe\) we gaan zien als het op betalen aankomt.

Ik heb de verzekering nog niet nodig gehad, en hoop em ook nooit nodig te hebben, daarom betaal ik graag een lage prijs.

ik heb nog niks gehad dus kan ik ook niet goed een oordeel geven….

Een autoverzekering bij verzekeruzelf.nl gaat snel en is heel eenvoudig. U vult de gegevens in en de rest gaat automatisch. De lage maandbedragen schelen enorm met andere verzekeringen en is dus zeker een aanrader die een goedkope autoverzekering wil afsluiten. De verzekering heeft genoeg dekking. Ikzelf heb nu ook andere verzekeringen daar lopen. Alles onder 1 dak, 1 rekening, goed verzekerd en zo heerlijk goedkoop. Een topaanrader!

Via verzeker uzelf heb ik onlangs mijn autoverzekering afgesloten. Dit ging het super gemakkelijk. De website is duidelijk en alles wijst vanzelf. Je kan makkelijke al je gegevens invullen en ter plekke wordt je offerte / voorstel gemaakt. Binnen 2 werkdagen had ik alle spullen in huis met alles duidelijk op de polis. Daarnaast was er informatie materiaal bijgevoegd voor eventuele vragen die je zou kunnen hebben. Kortom; lekekr makkelijk.

geeft geen antwoord op mails enzovoorts heel slecht en als je iet s vraag is het niet eens de goede antwoord

Duidelijke polisvoorwaarden, handige website met persoonlijk dossier. Gebruiksvriendelijke interface.

Voordeel, lage premie. Nadeel, geen telefonische schadeafwikkeling. Gelukkig geen schademelding tot nu toe, kan dus niet oordelen over de service.

Geen schade gehad, in het begin wat moeilijk gedaan omdat de schade vrije jaren in het buitenland waren. Na overleggen van de offieciële documenten geen probleem meer.

Heel lang getwijfeld of ik mijn auto wel via het internet zou verzekeren. Maar bij een vraag heb ik nooit eerder zo snel en accuraat een antwoord gehad. En de beloofde premie is ook inderdaad de uiteindelijke premie. Dit scheelde mij wel 50 % . Je krijgt ook netjes via een E-mail de factuur. Heb nog nooit schade gehad dus over de afhandeling weet ik niets te melden.

Het antwoord op de vraag is: prins Willem-Alexander.Ik ben 6 jaar en wil heel graag de dvd wiennn. Groetjes aan alle wrappers

Het aanvragen en afsluiten van een verzekering gaat snel en is goedkoop, wil je daarna een keer advies, of persoonlijk contact met de verzekeraar, dan blijkt dat telefonisch onmogelijk. Ik weet dat dit de opzet is om goedkope verzekeringen te kunnen leveren, maar waarschijnlijk worden ze dan overstelpt met vragen via de mail. Steeds mailen en dan ontvang je een standaard (niet bevredigend) antwoord terug. Persoonlijk contact is onmogelijk.

heb eerst de auto verzekerd bij verzekerruzelf maar omdat ik dik tevreden ben heb ik al mijn verzkeringen ondergebracht bij vzuz.nl en geen stapels met polissen meer.

Bij keuze via beslisboom Independer kwam ik op een aantrekkelijk laag bedrag uit. Achteraf moest ik veel meer betalen omdat ik voorheen schadevrij heb gereden in een leaseauto. Dit werd niet meegenomen in de beslisboom (via Independer). Dit vind ik 'misinformatie'.

Lage premie en snelle afhandeling van schadezonder dat je er zelf wat aan hoeft te doen Ben zeer tevreden over deze verzekeraar

Het is allen jammer dat per telefoon geen contact mogelijk is. Het is voor mij reden geweest om de verzekering te beeindigen.

door deze lage prijs is het mogelijk dat ik een auto kan rijden en hij is goed verzekerd en dat is goed

Telefonisch onbereikbaar en mails duren weken voor een antwoord.Meestal werd de vraag niet beatwoord

zo als ik heb ervaren een vlotte en duidelijke web site prijs is goed te vergelijken volte en snelle afwikkeling op vragen zou zeker bij iedereen aan bevelen op op de site te gaan vergelijken

het was even nadenken maar het ging toch vrij goed en de reactie op mijn aanvraag was zeker goed

Heel tevreden over Verzekeruzelf. Makkelijk af te sluiten en zeer professioneel in het afhandelen van schade.

Ik ben prima geholpen bij de schade, alleen wat jammer dat ik niet naar verzerkuzelf kan bellen. En jammer dat de man die toen naar mijn auto kwam kijken, zo chagerijnig en ongeïnteresseerd overkwam.

Zeer concurrerende prijs voor onze autoverzekering. Het maakt het autorijden wat zorgelozer, vanwege de uitgebreide dekking, en een stuk goedkoper.

Als je dezelfde dag de verzekering wil sluiten voor je auto dan kan het wel lastig zijn dat je niemand kan bellen. Wachten op de bevestiging mail voor voorlopige dekking kan dan toch te lang duren.

Gelukkig heb ik nog geen gebruik hoeven maken van de autoverzekering maar tot nu heb ik niets te klagen gr Sombrerohans

Tot nu toe tevreden. Maar ja, een verzekering gaat zich pas bewijzen als je hem nodig hebt…

tot nu ik ben tevreden met mijn verzekering maar ik heb geen schade gehaalt ik hoop dat zo blijf maar als iets gebeurt dan pas kan ik zeggen iets meer specific

Uitstekende service in zake attent op maken van diverse mogelijkheden binnen de autoverzekering

de noclaim garantie vervalt bij verzekerjezelf, erg jammer. is dit ook bij andere maatschappijen vervallen?

Teruggegaan van 4 naar 1 jaar. Meerdere malen de royementsverklaring opgestuurd, maar daar werd niets mee gedaan. Heeft ook nog een flinke nasleep gehad naar mijn volgende verzekeraar. Gelukkig is het nu in orde, echter de tijd bij Verzekeruzelf heeft mij meer gekost dan eigenlijk noodzakelijk geweest is. De bereidwilligheid om ermee te helpen is dan ook ver te zoeken.

het zal wel goed wezen ik betaal mijn rekening automatisch en heb geen probleem ook niet als ik een andere auto koop

Vragen per email worden snel beantwoord, ook de site en de digitale polismap zijn zeer overzichtelijk en toegangkelijk.

Prima verzekering. Ik had een vraag via email gesteld en die werd binnen een paar uur beantwoord. Heb eerst de prijs vergeleken met andere verzekeraars, maar bij Verzekeruzelf is het veel goedkoper.

Had een nieuwe auto besteld, was rond aan het kijken voor een goedkope allrisk verzekering, rij inmiddels al meer dan 15 jaar schade vrij met gemiddeld 25K/jr. Kwam op verzekeruzelf.nl uit nou eerste kennismaking was al raak, ze hebben geen telefoonnummer voor contact, alles gaat op de mail. Dat vind ik niet erg regel immers al mijn zaken op de mail. Enkel als ze niet reageren dan wordt het een ander verhaal. Allereerst aangemeld, volgens de voorwaarden krijg je binnen 1 dag uitsluitsel over acceptatie, geen reply gehad na 1 dag. Na 2 dagen nog geen reply, dan maar mailen, automatische bevestiging ontvangen dat mijn mail is aangekomen en dat er binnen 2 dagen op gereageerd wordt. Na 2 dagen nog geen gehoor. En dus al 4 dagen zitten wachten op acceptatie. Ballentent, het hele zaakje per direct geannuleerd en gewoon weer verzekert bij mijn oude vertrouwde, klantvriendelijke, eerlijke verzekeraar!!!

Er stond in de offerte :Alle prijzen zijn in Euro’s en incl. 9,7% assurantiebelasting. Waarom wordt dat dan toch op het laatst bij het afsluiten toch berekend?

zonder problemen overgeschreven en ingeschreven en geen overdreven opdringerige mails over meer verzekeringen

prima geholpen, snelle afhandeling en uitbetaling

Zoals de titel al zegt is het een prima internet verzekering. Wel lastig dat er bij een schade of snelle vragen geen telefonisch contact gezocht kan worden. Als je per mail vraagt of ze je bellen willen is dat maar afwachten of ze dat ook doen. Bij mij deden ze dat wel maar vlot ging dat niet. Heb je een WA verzekering moet je het zelf maar uitzoeken zo bleek bij mijn buren. Met mijn WA casco verliep alles goed bij een recente schade. Voldoende om een jaar te verlengen

Ontving een overzicht voor het nieuwe jaar. Een heel verhaal zonder vermelding wat de polis ging kosten. Wel vermelding dat kosten overzicht in maart zou worden toegestuurd. Ik kon nu reageren of de verzekering opzeggen zonder te weten wat de polis voor het komende jaar ging kosten. Dmv mail binnen 24 uur reactie ontvangen. Zag er goed uit

Verzekeruzelf.nl is alleen online te bereiken, maar dat maakt ze ook gelijk snel. Ze reageren met 1 a 2 dagen op je vragen. Schades heb ik nog niet gereden, maar een tijd terug toen er een flinke storm over Nederland heen raasde heb ik de volgende dag een mail gekregen van Verzekeruzelf.nl over het melden van eventuele stormschade. Al met al: een heel nette verzekeringsmaatschappij.

IK HEB GEUKKIG NOG NIETS HOEVEN INSCHAKELEN, DUS TOT NU TOE TEVREDEN.

Maatschappij laat wel lang op zich wachten met beantwoorden van email

Over schadeafhandelingen heb ik gelukkig nog geen ervaringen te melden

Zeer tevreden over deze verzekering,Online verzekering afsluiten en wijzigen elk uur van de dag. helemaal top

Heb sinds ik bij deze firma verzekerd ben nog geen schade gehad.

Aanvullend op mijn eerdere bericht. Ik ben gebeld met het excuus dat de mail er ca. een week uit heeft gelegen. Het voordeel van de twijfel (zie mijn voorgaand bericht !

Duidelijke correspondentie via e-mail. Ik had wat vragen en deze werden zeer uitgebreid beantwoord. Maar de prijs blijft toch hun grootste pluspunt.

Tegen relatief lage prijs een goed product en geen gezeur.

no claim korting van vorige maatschappij werd niet meegenomen

Eind oktober 2011 heb ik vrijblijvend aanvrage ingediend voor een autoverzekering. Premie en dekking zag er goed uit. Nadien toch bij andere verzekeringsmaatschappij aangemeld, en heb geprobeerd Verzekeruzelf.nl op te zeggen/af te melden als nieuwe klant. Is niet gelukt. In mijn persoonlijk menu kon ik mij niet af melden!(Detailknop op de persoonlijke site niet actief). Eindelijk heeft men gereageerd en mij per e-mail toegezegd dat de verzekering per 01-01-2012 zal worden beëindigd.Tot 3x toe premie afgeschreven en heb dit weer gestorneerd bij mijn bank. Vele e-mails gezonden om daar mee op te houden maar er wordt niet gereageerd en de afschrijvingen gaan maar door. Kom er blijkbaar maar niet van af. Gelukkig dat ik voor een andere maatschappij heb gekozen voor mijn auto/woonhuis en persoonlijke verzekeringen! Je moet er toch niet aan denken… Op 29 januari 2012 dan maar weer het bedrag storneren bij de bank. Begint een routine te worden. Van Verzekeruzelf.nl helemaal geen reactie mogen vernemen. Waardeloos

Zelfde verzekeringsmaatschappij maar met voordeligere premie opnieuw kunnen afsluiten

Ik heb tot nu toe nog geen schade gehad waardoor ik in aanmerking kwam met Verzekeruzelf.nl, gelukkig. Maar het is wel een goede site waar alles op te vinden is.

Op dit moment geen schade dus ook geen voorbeeld hoe goed deze maatschappij is dat zal bij schade moeten blijken is mijn mening.

Ik heb gelukkig nog geen ervaring met schade maar gezien de mening van anderen wordt dat prima afgehandeld.

geen klagen, mis soms wel telefonisch contact maar alles wordt snel en duidelijk via mail geregeld

alles was snel geregeld. Polis per email en direct email dat ik verzekerd was. Volgende dag definitieve bevestiging.

Onzekerheden worden snel weggenomen na tel contact met de klantenservice

8 jaar schadevrij rijden werd niet geaccepteerd ondanks royementsverklaring van de leasemaatschappij, werd gelokt met lage prijs om uiteindelijk 50% meer premie per maand te betalen. Independer is verder prima, verzekeruzelf niet

Ik wilde schade per telefoon melden maar vond geen telefoonummer. Nadat ik de schade one line had gemeld kreeg ik gelijk per E mail antwoord met telefoonnr voor nadere informatie. Prima geregeld.

Ik heb hier 2 auto’s verzekerd tegen een zeer gunstige prijs. Op vragen en Emails wordt direct gereageerd De schade die ik had, welke niet mijn schuld was, was nadat ik het gemeld had, binnen 1 uur geregeld, 1 uur later stond mijn auto bij de reparateur, daar een leenauto meegekregen en 3 dagen later was mijn auto weer gerepareerd en kon ik hem weer ophalen. De betaling werd door de verzekering geregeld.

Snel geregeld en prima dekking, gespreid over bekende verzekeraars zodat het ook vertrouwd voelt. Tegen een meer dan redelijke, eerlijke premie.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen