Verzekeruzelf.nl Autoverzekering

Is onderdeel van Intrasurance Ervaringen

De autoverzekering van Verzekeruzelf.nl Verzekeringen (ook bekend als Verzekeruzelf.nl AutoSure) zijn als volgt gewaardeerd:

Verzekeruzelf.nl is een zelfstandige en onafhankelijke aanbieder van verzekeringen op het internet en staat voor de nieuwe vrijheid in verzekeren.

Voordelen van een Verzekeruzelf.nl Autoverzekering

Voordelen van deze autoverzekering:
 • Uitstekende nieuwwaarderegeling
 • Instapkorting van 50%
 • Bonus/Malus-korting tot 80%
 • Met de Bonus/Malus-beschermer niet meteen alle korting kwijt
 • Standaard hulpverlening in Nederland en Europa
 • Diverse voordelen bij reparatie via aangesloten schadebedrijven
 • Schade verzekering inzittenden mee te verzekeren
Voordelen van Verzekeruzelf.nl:
 • U zit nergens aan vast; beëindigen wanneer u wenst
 • De laagste premies met de beste dekking
 • Al uw gegevens overzichtelijk bij elkaar in uw digitale dossier
 • 24-uurs schadeservice die te volgen is in uw digitale dossier
 • Groene en papierloze organisatie waarin het milieu voorop staat
 • Privacy Garantie: helder en zonder verrassingen
 • Inschrijvingen zijn veilig en betrouwbaar

Deze informatie wordt verstrekt door Verzekeruzelf.nl en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze autoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Verzekeruzelf.nl Autoverzekering met andere autoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Verzekeruzelf.nl Autoverzekering Ervaringen United Insurance Autoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Na wat moeite alsnog goed geholpen. Ik ben heel erg tevreden over wat jullie te bieden hebben en jullie zijn zoiezo de voordeligste au...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Verzekeruzelf.nl

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze autoverzekering:

MoneyView
De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 August 2018 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid'.
MoneyView
De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 August 2017 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid'.
MoneyView
De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 August 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Beperkt Casco'.
Meer tonen...
MoneyView
De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 August 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid'.
MoneyView
De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 August 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Beperkt Casco'.
MoneyView
De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 August 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid'.
MoneyView
De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 August 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
Consumentenbond
De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 November 2012 door beoordeeld met een 7,5.
MoneyView
De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 May 2012 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
Consumentenbond
De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 October 2011 door beoordeeld met een 7,2 en is daarmee de Beste uit de test.
Independer.nl
De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 January 2010 door beoordeeld met een 7,3.
Independer.nl
De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 May 2009 door beoordeeld met een 7,3.
Independer.nl
De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 February 2009 door beoordeeld met een 7,3.
Minder tonen...

Ervaringen met de Verzekeruzelf.nl Autoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(46 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de autoverzekering van Verzekeruzelf.nl

uit Vriezeveen zegt op 7 August 2017: Geverifieerde klant

Na wat moeite alsnog goed geholpen.

zegt op 30 October 2014:

Verzekeraar doet het voorkomen als verhoging van de uitgekeerde schades. Wel toevallig dat in de maand dat ik 70 jaar werd de premie met 25% omhoog ging. Ze noemden de verhoging "beperkt".

uit Hilversum zegt op 14 August 2014:

Zit inmiddels 6 jaar bij deze verzekeraar met de autoverzekering. Schades worden soepel verholpen en worden bijgehouden in een persoonlijk dossier wat eenvoudig in te zien is. Europa hulpverlening zit gratis in de dekking. Vergelijk hem elk jaar met de concurrentie maar hij is nog steeds de goedkoopste.

zegt op 15 January 2014:

Let op! Bij het afsluiten van een autoverzekering bij verzekeruzelf via de vergelijker voor autoverzekeringen van de Consumentenbond, moet je ondanks dat je verzekeruzelf machtigt, maandelijks of jaarlijks transactiekosten betalen.

zegt op 5 November 2013:

Ondanks relatief lage prijs toch te duur. Kan schadevrije jaren niet meetellen omdat ik nooit eerder een verzekering heb afgesloten. Wel gereden.

uit Apeldoorn zegt op 26 August 2013:

Je kunt online makkelijk je schade melden en snel en volledig wordt alles betaald!

zegt op 7 August 2013:

Mijn ervaring bij contact is dat het er allemaal wel erg onpersoonlijk aan toe gaat. Vrij logisch natuurlijk het gaat allemaal volgens van te voren vast gestelde regels en programmering. Ik heb het geprobeerd maar ben na een jaar weer weg en voor iets premie kies ik voor wat anders dan een digitaal systeem.

uit Zwolle zegt op 31 July 2012:

Prima afhandeling van de schade. Kon gewoon digitaal, werd snel gebeld na het melden. Is 'geruisloos' afgehandeld met de tegenpartij. Kon alles goed volgen via mijn inlog op Verzekeruzelf.nl

zegt op 16 June 2012:

Via verzeker uzelf heb ik onlangs mijn autoverzekering afgesloten. Dit ging het super gemakkelijk. De website is duidelijk en alles wijst vanzelf. Je kan makkelijke al je gegevens invullen en ter plekke wordt je offerte / voorstel gemaakt. Binnen 2 werkdagen had ik alle spullen in huis met alles duidelijk op de polis. Daarnaast was er informatie materiaal bijgevoegd voor eventuele vragen die je zou kunnen hebben. Kortom; lekekr makkelijk.

uit Goirle zegt op 19 March 2012:

Prima verzekering. Ik had een vraag via email gesteld en die werd binnen een paar uur beantwoord. Heb eerst de prijs vergeleken met andere verzekeraars, maar bij Verzekeruzelf is het veel goedkoper.

uit Breda zegt op 2 February 2012:

Duidelijke correspondentie via e-mail. Ik had wat vragen en deze werden zeer uitgebreid beantwoord. Maar de prijs blijft toch hun grootste pluspunt.

uit Hellevoetsluis zegt op 1 February 2012:

Na afsluiten van de verzekering bleek de opzegtermijn van de oude verzkering 1 maand te zijn. Pogingen om verzkeruzelf te bereiken waren vruchteloos. Op 5 mail werd niet gereageerd. Dit is de grootste fout die je als service kunt maken. Men reageert op geen enkele wijze !!!!! Verzekering maar weer opgezegd

Toevoeging van 3 februari 2012:
Aanvullend op mijn eerdere bericht. Ik ben gebeld met het excuus dat de mail er ca. een week uit heeft gelegen. Het voordeel van de twijfel (zie mijn voorgaand bericht !

uit Nodig? zegt op 15 July 2011:

Ja, op basis van kosten. Maar wel 50 emailtjes verder en nog niet de juiste gegevens in de polis zoals ik doorgegeven had... En nog het probleem niet goed opgelost, wie de wijzigingen en alle opvolgende facturen voor poliswijziging voor zijn rekening dient te nemen. Moeizaam en onnauwkeurig werken naar mijn idee.

zegt op 23 February 2011:

Dit is echt een top verzekeraar. Ruime keuze aan producten, snelle en goede service en dan is er natuurlijk de prijs! Goedkope verzekeringen met top-voorwaarden!

zegt op 30 December 2010:

Ben sinds december hier verzekerd. En: zeer tevreden. Je zit als verzekerde zelf achter de knoppen, dus hebt altijd controle over je verzekeringen. Voorwaarden zijn helder, dat is beter dan alle anderen, maar ze bieden wel een scherpe prijs.
Ze reageren lekker snel op de mail. En schade meldt je gewoon op de site. En: je kan opzeggen wanneer je wil.
Vind het alleen jammer dat ze geen zorgverzekering bieden, maar dat schijnt een apart vak te zijn.

zegt op 29 July 2010:

Bij een hele vervelende schade aan mijn auto veroorzaakt door een vrachtauto heeft Verzekeruzelf.nl zeer snel alles voor mij perfect geregeld. Zeer tevreden!

zegt op 29 July 2010:

Ik had schade aan mijn auto doordat ik een ongeluk had. Na melding via internet werd ik na 30 minuten al teruggebeld door een schadebehandelaar, daarna ging alles razend snel en kon ik de volgende dag de auto naar de garage brengen en kreeg een vervangende auto. de schade is verder rechtstreeks afgehandeld met de garage, dus daar had ik geen omkijken naar. Twee weken later werd ik gebeld door Verzekeruzelf.nl met een aantal vragen over de schade en of alles naar wens was gegaan. Ik ben eerlijk als ik zeg dat ik een beetje skeptisch was toen ik de verzekering afsloot, maar dat is geheel onterecht. Ik heb ook mijn woonverzekeringen bij Verzekeruzelf.nl lopen. Een club om aan te raden

zegt op 7 July 2010:

Ik had schade aan mijn auto en die is zeer correct en snel afgehandeld. Ik werd binnen 1 uur gebeld na schademelding door het schadebedrijf en de volgende dag kon mijn auto direct naar de garage waar ik een leenauto mee kreeg... echt helemaal super geregeld...

zegt op 28 June 2010:

Schade werd keurig afgehandeld, meteen na indienen van de schade in de online portal wordt de schade doorgestuurd naar een schadeexpert. Deze stelde per e-mail een aantal aanvullende vragen, waarna de schade netjes werd uitgekeerd. Ook werd in zelf gewezen op de no-blame optie, wat mij veel geld scheelde. Al met al erg tevreden over de online afhandeling van de schade, met als belangrijke voordeel dat je alles in je eigen tijd kunt afhandelen.

zegt op 4 November 2009:

ben vanaf het begin in 2002 verzekert bij Verzekeruzelf.nl en ben zeer tevreden.
Heb totaal zo'n 4 schades gehad in die periode en die zijn allemaal snel en goed afgewerkt.

zegt op 4 November 2009:

Er is volop keuze in verzekeringen en de prijs is zeer scherp. Laatst ook een schade gehad en die is zeeer snel afgehandeld!

zegt op 29 October 2009:

Verzekeruzelf.nl is DE online verzekraar!
Bij Verzekeruzelf.nl kunt u zelf premies berekenen en zelf in vijf stappen een verzekering afsluiten. Verzekeruzelf.nl maakt bewust geen gebruik van een callcenter of van tussenpersonen. Alle communicatie verloopt via e-mail of via de site. Dat scheelt flink in de kosten. Verzekeruzelf.nl kan daardoor een lagere premie bieden met een betere dekking dan gemiddeld wordt aangeboden. Verzekeruzelf.nl kent geen opzegtermijnen of looptijden. U zit dus nergens aan vast. U kunt uw polis per direct beëindigen en eventueel teveel betaalde premie storten zij binnen 1 week op uw rekening terug. Een bewijs dat Verzekeruzelf.nl staat voor vrijheid en kwaliteit!

uit Landgraaf zegt op 25 March 2009:

Ben zeer te spreken over het feit dat VerzekerUzelf.nl me snel en keurig aan een prima autoverzekering heeft geholpen

Nee, ik zou een Verzekeruzelf.nl Autoverzekering niet aanbevelen

zegt op 16 December 2016:

Ik sluit me aan bij wat anderen al schreven over dit bedrijf. Na het eerste jaar wordt de premie fors verhoogd. In mijn geval van 20 euro per maand naar 30 euro per maand. Dat is gewoon een prijsverhoging van 50% en totaal onacceptabel.

zegt op 15 November 2016:

Deze autoverzekeraar is totaal niet aan te raden. Ik betaalde elke maand €56, vorige maand zag ik dat er €181 af werd geschreven, ik dacht dat het een fout was en nu blijkt dat het de nieuwe premie is. Het leukste is dat de reden van de verhoging is dat de verzekeringsmaatschappij verlies heeft gemaakt, en dat mag ik nu gaan betalen. Ik vind het schandelig om zo'n bedrag te vragen voor een autoverzekering. Daarbij ook nog onvriendelijke klantenservice, die je dom noemen. Helemaal klaar met dit bedrijf!

zegt op 17 August 2016:

na een jaar wa autoverzekering wordt de premie verhoogd met 46% !!!

zegt op 2 August 2016:

Mijn Premie werdt verhoogd na een jaar verzekerd te zijn bij Verzekeruzelf van 54 euro per maand naar 124,79 euro per maand. Ik schrok me een ongeluk toen ik dat zag. Ik heb maar snel de verzekering afgezegd. Ik raad mensen af om hier een verzekering bij af te sluiten

zegt op 18 May 2016:

Premie bij afsluiten in mei 2015 €30,90. Afgelopen week een mail dat verzekeringsmaatschappijen van elke betaalde euro aan premie, €1,09 aan schades uitkeren. Met als gevolg een premieverhoging van.. jawel... €18,30!! Belachelijke verhoging, en voor mij de rede om heel snel naar een andere maatschappij op zoek te gaan. Heb een zeer verbaasde mail gestuurd naar Verzekeruzelf, maar daar wordt ook niet op gereageerd helaas. Slechte zaak, begin er niet aan!

zegt op 5 October 2015:

Afgelopen jaar mijn auto tot 1 oktober Wa+volledig casco verzekerd bij Verzekeruzelf.nl, voor een jaar premie van 350 euro. Per 1 oktober krijg ik per mail de verlenging voor 1 jaar, er is niets veranderd, geen schade enz. voor het bedrag van 642 euro, dat is bijna 300 meer per jaar, echt oplichterij. Meteen de verzekering bij Verzekeruzelf.nl opgezegd en via de Consumenten Bond een nieuwe verzekering gezocht, goedkope premie en goede voorwaarden. Het is geworden AllSecur, premie per jaar bij AllSecur 335 euro (inclusief 50 euro welkom korting). Ga volgend jaar weer shoppen voor een goede deal…

zegt op 14 April 2015:

Ik vroeg via een chatsessie naar het vestigingsadres van de verzekeringsmaatschappij. Het enige adres dat ze gebruiken is een postbusadres in Den Bosch. Hoe betrouwbaar ben je dan?

zegt op 23 March 2015:

Premies voor bestaande klanten worden verhoogd met als argument dat er in het algemeen bovenmatig schade wordt geclaimd. Volkomen in tegenstelling hiermee offreert men lagere premies voor nieuwe klanten op diverse websites, o.a. de eigen website. De tactiek is duidelijk. Na het eerste jaar gaan de premies fors omhoog.

zegt op 19 March 2015:

Alle communicatie gaat via de e-mail. Vragen zijn meervoudig onvolledig beantwoord. Heel veel e-mails noodzakelijk om een problem of een vraag op te lossen. Gelukkig had ik geen schade want ik vrees dat dit nog veel meer moeite had gekost. MIjn autosure verzekering is na een jaar verlopen en ik krijg na verloop een e-mail dat ik per volgende maand een andere verzekering moet hebben en hun stellen een premie en nieuwe verzekering Triple A voor. Deze is veel duurder dan de eerste en de calculatie van de premie is onduidelijk, Bij hercalculatie op het internet kom ik op een ander (lager) bedrag uit maar krijg hier een vage uitleg zonder calculatie over.

zegt op 22 January 2015:

Ik zit( zat nu ) zo'n 9 jaar bij verzekeruzelf, was altijd heel erg tevreden, heb zelfs mijn vader zover gekregen om over te stappen, wat hij vorig jaar gedaan heeft. Ik zat op 11 schadevrije jaren. Nu heb ik vorig jaar een kleine schade gereden met parkeren, kosten 1500 euro, ik kon het meteen laten maken, en de afhandeling was buitengewoon goed en snel. Nu krijg ik echter 2 weken voordat mijn jaar afloopt, een email, dat ik overgezet ben naar Triple A, doordat er teveel schades gedeclareerd worden dan er geld binnen komt. Voor mij betekend dat, dat ik van 344,- nu 810 euro per jaar moet gaan betalen. Is dit legaal???? ik zou van 80% terug vallen naar 76% een verschil van 4 %, dit is een verhoging van meer dan 50% !!! uiteraard heb ik dezelfde dag mijn verzekering bij Verzekeruzelf beëindigd, ik zal mijn vader adviseren hetzelfde te gaan doen. Top verzekering zolang je niets hebt, te slecht voor woorden als je wat declareert.

zegt op 17 January 2015:

Ik ben sinds 1-2-2014 verzekerd. Jaarpremie 474.76 euro. Ontvang nu mail: Premie wordt per 1-2-2015: 536,10 euro.(triple A verz.)? Verschil ruim 61 euro. Nu ga ik via uw site op zoek naar een andere verzekering. En wat blijkt. Beste verzekering is, jawel; Verzekeruzelf triple A met jaarpremie van 488,28 Hoe kan dit? Moet ik nu overstappen van Verzekeruzelf naar .... Verzekeruzelf ?

zegt op 14 November 2014:

Door wat onfortuinlijke kleine ongelukjes (lichte blikschade) werd de afgelopen 2 jaar ons eigen risico verhoogd naar €750. Daar kan ik inkomen, ondanks dat ik het totaal niet eens ben met de afhandeling van een case die in het voordeel van de tegenpartij is beslist (persoon met motor schrok maar heeft mijn auto niet geraakt. Ik ben verantwoordelijk gesteld. Waanzin.) Nu krijg ik een simpel e-mailtje met de mededeling dat ook nog eens mijn premie vanaf 1 december met €208 per kwartaal wordt verhoogd. Dus een dikke €830 per jaar! Communicatie met VerzekerUZelf is slecht en het duurt vaak weken voor je een reactie terug krijgt. Ik ben weg!

zegt op 4 October 2014:

Verzekering is met 33 % verhoogd. Als ik n soortgelijke verzekering zou vinden wordt het verlaagd. NIET DUS. Ja als ik meer verzekeringen afneem. Adder onder het gras. Niet eerlijk, niet transparant.

uit Amsterdam zegt op 20 June 2014:

Slechte verzekeraar. Ben er sinds 2007 verzekerd en heb inmiddels het nodige te stellen gehad met VerzekerUZelf.

Krijg ineens een mailtje dat ik opgave moet doen van opgebouwde schadevrije jaren. Die moet ik opvragen bij mijn "vorige verzekeraar". Tja... VerzekerUZelf IS mijn vorige verzekeraar, al zeven jaren lang zelfs..

Nu ben ik al mijn opgebouwde schadevrije jaren kwijt en word ik teruggezet naar NUL schadevrije jaren. Om ZIEK van te worden: ik rij immers al meer dan 20 jaar schadevrij. Bedankt hè, VerzekerUZelf!

Eén van mijn auto's was 3 jaar lang verzekerd bij VerzekerUZelf en vervolgens 11 maanden geschorst voor restauratie. Toen ik 'm opnieuw wilde verzekeren werd 'ie geweigerd. Reden: auto is geschorst geweest. (...)

Gevolg: als ik nu een nieuwe polis aanvraag moet ik de vraag: "Is u ooit een verzekering geweigerd" met "ja" beantwoorden, met de nodige problemen die dan volgen. Bedankt hè, VerzekerUZelf!

En zo kan ik nog wel meer misstanden van VerzekerUZelf noemen, zoals premies die afgeschreven werden en je er vervolgens een aanmaning over krijgt enzovoort enzovoort.

Op vragen en e-mailtjes wordt vaak totaal NIET gereageerd en je krijgt ze ONMOGELIJK te pakken. Het is me wel eens gelukt om een telefoonnummer te vinden, maar dan wordt je medegedeeld dat ze uitsluitend lang electronische weg corresponderen, vervolgens wordt de verbinding verbroken.

Nee, bij VerzekerUZelf kun je maar beter wegblijven! WAARDELOOS!

zegt op 17 May 2014:

De wijze van informeren bij jaarlijkse verlenging en het toezenden van de groene kaart blijkt bij deze verzekeraar ondanks uitgebreide E-mail discussies problematies. De communicaties vis internet is van deze tijd, maar kan niet zonder gebruik van normale post; één keer jaar een postbestelling ondervangt zo alle problemen die er met storingen aan de internetverbinding kunnen voorkomen. Ikzelf had in dec. 2013 15 dagen geen internet en telefoon, en was daardoor niet bereikbaar voor mensen die contact met mij zochten, omdat ook de E-mailaccount dan niet werkt. Ik roep de consumentenbond op om hieraan iets te doen. "Verzekeruzelf" zal mij per 1 sept. zien vertrekken naar een lokale verzekeraar, in dit geval de ZLM.

zegt op 27 February 2014:

schade gehad maar niet mijn schuld ik wilde daarna me nieuwe auto verzekeren op deze polis kon niet omdat ik een schade heb gehad niet mijn schuld ook kosten me het geen schadevrij jaren ik heb toen me meerdere auto opgezegd in nov de premie pas terug betaald in eind feb steeds de zelfde smoesjes zeer slecht

zegt op 26 August 2013:

ben vorig jaar over gestapt naar verzeker u zelf omdat het erg goedkoop was.niet te weten dat ze daar de schade vrije jaren niet accepteren van me vorige verzekeraar.dus ben gelijk weer over gestapt naar zlm verzekering daar hebben ze me wel geaccepteerd met me 7 jaar vrij schade jaren

uit Tilburg zegt op 28 January 2013:

Heb sinds 1 januari 2013 een autoverzekering. maar na herhaalde pogingen kan ik niet op mijn digitale polismap. Het wachtwoord is niet juist. heb al diverse keren een nieuw wachtwoord aangevraagd maar krijg dit om een of andere reden niet binnen. heb al van alles geprobeerd. Krijg standaard antwoorden waar ik niets mee opschiet. Wordt er wanhopig van.

zegt op 30 September 2012:

De site is inderdaad niet fijn. Bij de autoverzekering wordt ook mijn kenteken wordt niet herkent dus alles handmatig invoeren. Verder ontbreekt elk telefoonnummer, dit weet men dan positief uit te leggen dat dit een lagere premie betekent. Je houdt je hart vast hoe dit moet gaan bij serieuze claims....

zegt op 11 April 2012:

Bij het invoeren van een kenteken krijg je een communicatie fout. Je moet dan alle gegevens van de auto dan maar zelf handmatig invullen. Belabberde service. Bij andere websites worden de gegevens van de auto vooringevuld. Als je stug volhoudt blijken ook nog eens de premie hoger te zijn dan bijvoorbeeld op Independer.nl

uit Boxtel zegt op 29 January 2012:

Eind oktober 2011 heb ik vrijblijvend aanvrage ingediend voor een autoverzekering. Premie en dekking zag er goed uit. Nadien toch bij andere verzekeringsmaatschappij aangemeld, en heb geprobeerd Verzekeruzelf.nl op te zeggen/af te melden als nieuwe klant. Is niet gelukt. In mijn persoonlijk menu kon ik mij niet af melden!(Detailknop op de persoonlijke site niet actief). Eindelijk heeft men gereageerd en mij per e-mail toegezegd dat de verzekering per 01-01-2012 zal worden beëindigd.Tot 3x toe premie afgeschreven en heb dit weer gestorneerd bij mijn bank. Vele e-mails gezonden om daar mee op te houden maar er wordt niet gereageerd en de afschrijvingen gaan maar door. Kom er blijkbaar maar niet van af. Gelukkig dat ik voor een andere maatschappij heb gekozen voor mijn auto/woonhuis en persoonlijke verzekeringen! Je moet er toch niet aan denken... Op 29 januari 2012 dan maar weer het bedrag storneren bij de bank. Begint een routine te worden. Van Verzekeruzelf.nl helemaal geen reactie mogen vernemen. Waardeloos

zegt op 13 November 2011:

met 25 opgebouwde schadevrije jaren na deze schadeclaim teruggevallen naar 10 schadevrije jaren wel erg veel zeg!!

zegt op 6 April 2011:

Verzekeruzelf heeft mijn 14 schadevrije jaren gewijzigd in 27! Nu kom ik in de problemen met de nieuwe verzekeraar omdat ik nog geen 27 jaar een rijbewijs heb. Heb ze welgeteld 5 mails gestuurd en na 4 dagen nog geen enkele reaktie. Nu ben ik met handen en voeten gebonden want ze reageren niet op mijn mail en kan ze niet bellen!!


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen