Verzekeruzelf.nl Autoverzekering

★★★☆☆ 7.3/10 (60 reviews)

Verzekeruzelf.nl Verzekeringen Ervaringen

Verzekeruzelf.nl is een zelfstandige en onafhankelijke aanbieder van verzekeringen op het internet en staat voor de nieuwe vrijheid in verzekeren.

Voordelen van Verzekeruzelf.nl:

 • U zit nergens aan vast; beëindigen wanneer u wenst
 • De laagste premies met de beste dekking
 • Al uw gegevens overzichtelijk bij elkaar in uw digitale dossier
 • 24-uurs schadeservice die te volgen is in uw digitale dossier
 • Groene en papierloze organisatie waarin het milieu voorop staat
 • Privacy Garantie: helder en zonder verrassingen
 • Inschrijvingen zijn veilig en betrouwbaar

Voordelen van deze autoverzekering:
 • Uitstekende nieuwwaarderegeling
 • Instapkorting van 50%
 • Bonus/Malus-korting tot 80%
 • Met de Bonus/Malus-beschermer niet meteen alle korting kwijt
 • Standaard hulpverlening in Nederland en Europa
 • Diverse voordelen bij reparatie via aangesloten schadebedrijven
 • Schade verzekering inzittenden mee te verzekeren

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Verzekeruzelf.nl

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid'.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid'.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Beperkt Casco'.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid'.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Beperkt Casco'.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid'.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 mei 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2 en is daarmee de Beste uit de test.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Verzekeruzelf.nl Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Verzekeruzelf.nl Commercial Autoverzekering (2012)

Verzekeruzelf.nl Commercial (2012)

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de Verzekeruzelf.nl Autoverzekering

auto ingeruild op een nieuwere , polis proberen te veranderen via het digitaal dossier. sommige gegevens die daar al 8 jaar instaan zijn opeens niet goed/waar zoals mijn tel no dat ik meer dan 30 jaar heb en dan kan je niet verder in het digitaal dossier ... als dat eindelijk wel lukt kan de meldcode niet veranderd worden zodat de auto niet aangemeld kan worden en dus niet verzekerd is. en de helpdesk help je echt niet hiermee. helpdesk is n lachertje , e- mails worden na ruim n dag misschien beantwoord en de livechat is helemaal prachtig luchpauzes van ruim2 uur en vrijdags na 11 uur smorgens niemand meer , maandag om 9 uur lees je dan.
Na wat moeite alsnog goed geholpen.
Ik sluit me aan bij wat anderen al schreven over dit bedrijf. Na het eerste jaar wordt de premie fors verhoogd. In mijn geval van 20 euro per maand naar 30 euro per maand. Dat is gewoon een prijsverhoging van 50% en totaal onacceptabel.
Deze autoverzekeraar is totaal niet aan te raden. Ik betaalde elke maand €56, vorige maand zag ik dat er €181 af werd geschreven, ik dacht dat het een fout was en nu blijkt dat het de nieuwe premie is. Het leukste is dat de reden van de verhoging is dat de verzekeringsmaatschappij verlies heeft gemaakt, en dat mag ik nu gaan betalen. Ik vind het schandelig om zo'n bedrag te vragen voor een autoverzekering. Daarbij ook nog onvriendelijke klantenservice, die je dom noemen. Helemaal klaar met dit bedrijf!
na een jaar wa autoverzekering wordt de premie verhoogd met 46% !!!
Mijn Premie werdt verhoogd na een jaar verzekerd te zijn bij Verzekeruzelf van 54 euro per maand naar 124,79 euro per maand. Ik schrok me een ongeluk toen ik dat zag. Ik heb maar snel de verzekering afgezegd. Ik raad mensen af om hier een verzekering bij af te sluiten
Premie bij afsluiten in mei 2015 €30,90. Afgelopen week een mail dat verzekeringsmaatschappijen van elke betaalde euro aan premie, €1,09 aan schades uitkeren. Met als gevolg een premieverhoging van.. jawel... €18,30!! Belachelijke verhoging, en voor mij de rede om heel snel naar een andere maatschappij op zoek te gaan. Heb een zeer verbaasde mail gestuurd naar Verzekeruzelf, maar daar wordt ook niet op gereageerd helaas. Slechte zaak, begin er niet aan!
Afgelopen jaar mijn auto tot 1 oktober Wa+volledig casco verzekerd bij Verzekeruzelf.nl, voor een jaar premie van 350 euro. Per 1 oktober krijg ik per mail de verlenging voor 1 jaar, er is niets veranderd, geen schade enz. voor het bedrag van 642 euro, dat is bijna 300 meer per jaar, echt oplichterij. Meteen de verzekering bij Verzekeruzelf.nl opgezegd en via de Consumenten Bond een nieuwe verzekering gezocht, goedkope premie en goede voorwaarden. Het is geworden AllSecur, premie per jaar bij AllSecur 335 euro (inclusief 50 euro welkom korting). Ga volgend jaar weer shoppen voor een goede deal…
Ik vroeg via een chatsessie naar het vestigingsadres van de verzekeringsmaatschappij. Het enige adres dat ze gebruiken is een postbusadres in Den Bosch. Hoe betrouwbaar ben je dan?
Premies voor bestaande klanten worden verhoogd met als argument dat er in het algemeen bovenmatig schade wordt geclaimd. Volkomen in tegenstelling hiermee offreert men lagere premies voor nieuwe klanten op diverse websites, o.a. de eigen website. De tactiek is duidelijk. Na het eerste jaar gaan de premies fors omhoog.
Alle communicatie gaat via de e-mail. Vragen zijn meervoudig onvolledig beantwoord. Heel veel e-mails noodzakelijk om een problem of een vraag op te lossen. Gelukkig had ik geen schade want ik vrees dat dit nog veel meer moeite had gekost. MIjn autosure verzekering is na een jaar verlopen en ik krijg na verloop een e-mail dat ik per volgende maand een andere verzekering moet hebben en hun stellen een premie en nieuwe verzekering Triple A voor. Deze is veel duurder dan de eerste en de calculatie van de premie is onduidelijk, Bij hercalculatie op het internet kom ik op een ander (lager) bedrag uit maar krijg hier een vage uitleg zonder calculatie over.
Ik zit( zat nu ) zo'n 9 jaar bij verzekeruzelf, was altijd heel erg tevreden, heb zelfs mijn vader zover gekregen om over te stappen, wat hij vorig jaar gedaan heeft. Ik zat op 11 schadevrije jaren. Nu heb ik vorig jaar een kleine schade gereden met parkeren, kosten 1500 euro, ik kon het meteen laten maken, en de afhandeling was buitengewoon goed en snel. Nu krijg ik echter 2 weken voordat mijn jaar afloopt, een email, dat ik overgezet ben naar Triple A, doordat er teveel schades gedeclareerd worden dan er geld binnen komt. Voor mij betekend dat, dat ik van 344,- nu 810 euro per jaar moet gaan betalen. Is dit legaal???? ik zou van 80% terug vallen naar 76% een verschil van 4 %, dit is een verhoging van meer dan 50% !!! uiteraard heb ik dezelfde dag mijn verzekering bij Verzekeruzelf beëindigd, ik zal mijn vader adviseren hetzelfde te gaan doen. Top verzekering zolang je niets hebt, te slecht voor woorden als je wat declareert.
Ik ben sinds 1-2-2014 verzekerd. Jaarpremie 474.76 euro. Ontvang nu mail: Premie wordt per 1-2-2015: 536,10 euro.(triple A verz.)? Verschil ruim 61 euro. Nu ga ik via uw site op zoek naar een andere verzekering. En wat blijkt. Beste verzekering is, jawel; Verzekeruzelf triple A met jaarpremie van 488,28 Hoe kan dit? Moet ik nu overstappen van Verzekeruzelf naar .... Verzekeruzelf ?
Door wat onfortuinlijke kleine ongelukjes (lichte blikschade) werd de afgelopen 2 jaar ons eigen risico verhoogd naar €750. Daar kan ik inkomen, ondanks dat ik het totaal niet eens ben met de afhandeling van een case die in het voordeel van de tegenpartij is beslist (persoon met motor schrok maar heeft mijn auto niet geraakt. Ik ben verantwoordelijk gesteld. Waanzin.) Nu krijg ik een simpel e-mailtje met de mededeling dat ook nog eens mijn premie vanaf 1 december met €208 per kwartaal wordt verhoogd. Dus een dikke €830 per jaar! Communicatie met VerzekerUZelf is slecht en het duurt vaak weken voor je een reactie terug krijgt. Ik ben weg!
Verzekeraar doet het voorkomen als verhoging van de uitgekeerde schades. Wel toevallig dat in de maand dat ik 70 jaar werd de premie met 25% omhoog ging. Ze noemden de verhoging "beperkt".
Verzekering is met 33 % verhoogd. Als ik n soortgelijke verzekering zou vinden wordt het verlaagd. NIET DUS. Ja als ik meer verzekeringen afneem. Adder onder het gras. Niet eerlijk, niet transparant.
Zit inmiddels 6 jaar bij deze verzekeraar met de autoverzekering. Schades worden soepel verholpen en worden bijgehouden in een persoonlijk dossier wat eenvoudig in te zien is. Europa hulpverlening zit gratis in de dekking. Vergelijk hem elk jaar met de concurrentie maar hij is nog steeds de goedkoopste.
Slechte verzekeraar. Ben er sinds 2007 verzekerd en heb inmiddels het nodige te stellen gehad met VerzekerUZelf. Krijg ineens een mailtje dat ik opgave moet doen van opgebouwde schadevrije jaren. Die moet ik opvragen bij mijn "vorige verzekeraar". Tja... VerzekerUZelf IS mijn vorige verzekeraar, al zeven jaren lang zelfs.. Nu ben ik al mijn opgebouwde schadevrije jaren kwijt en word ik teruggezet naar NUL schadevrije jaren. Om ZIEK van te worden: ik rij immers al meer dan 20 jaar schadevrij. Bedankt hè, VerzekerUZelf! Eén van mijn auto's was 3 jaar lang verzekerd bij VerzekerUZelf en vervolgens 11 maanden geschorst voor restauratie. Toen ik 'm opnieuw wilde verzekeren werd 'ie geweigerd. Reden: auto is geschorst geweest. (...) Gevolg: als ik nu een nieuwe polis aanvraag moet ik de vraag: "Is u ooit een verzekering geweigerd" met "ja" beantwoorden, met de nodige problemen die dan volgen. Bedankt hè, VerzekerUZelf! En zo kan ik nog wel meer misstanden van VerzekerUZelf noemen, zoals premies die afgeschreven werden en je er vervolgens een aanmaning over krijgt enzovoort enzovoort. Op vragen en e-mailtjes wordt vaak totaal NIET gereageerd en je krijgt ze ONMOGELIJK te pakken. Het is me wel eens gelukt om een telefoonnummer te vinden, maar dan wordt je medegedeeld dat ze uitsluitend lang electronische weg corresponderen, vervolgens wordt de verbinding verbroken. Nee, bij VerzekerUZelf kun je maar beter wegblijven! WAARDELOOS!
De wijze van informeren bij jaarlijkse verlenging en het toezenden van de groene kaart blijkt bij deze verzekeraar ondanks uitgebreide E-mail discussies problematies. De communicaties vis internet is van deze tijd, maar kan niet zonder gebruik van normale post; één keer jaar een postbestelling ondervangt zo alle problemen die er met storingen aan de internetverbinding kunnen voorkomen. Ikzelf had in dec. 2013 15 dagen geen internet en telefoon, en was daardoor niet bereikbaar voor mensen die contact met mij zochten, omdat ook de E-mailaccount dan niet werkt. Ik roep de consumentenbond op om hieraan iets te doen. "Verzekeruzelf" zal mij per 1 sept. zien vertrekken naar een lokale verzekeraar, in dit geval de ZLM.
schade gehad maar niet mijn schuld ik wilde daarna me nieuwe auto verzekeren op deze polis kon niet omdat ik een schade heb gehad niet mijn schuld ook kosten me het geen schadevrij jaren ik heb toen me meerdere auto opgezegd in nov de premie pas terug betaald in eind feb steeds de zelfde smoesjes zeer slecht
Let op! Bij het afsluiten van een autoverzekering bij verzekeruzelf via de vergelijker voor autoverzekeringen van de Consumentenbond, moet je ondanks dat je verzekeruzelf machtigt, maandelijks of jaarlijks transactiekosten betalen.
Ondanks relatief lage prijs toch te duur. Kan schadevrije jaren niet meetellen omdat ik nooit eerder een verzekering heb afgesloten. Wel gereden.
Je kunt online makkelijk je schade melden en snel en volledig wordt alles betaald!
ben vorig jaar over gestapt naar verzeker u zelf omdat het erg goedkoop was.niet te weten dat ze daar de schade vrije jaren niet accepteren van me vorige verzekeraar.dus ben gelijk weer over gestapt naar zlm verzekering daar hebben ze me wel geaccepteerd met me 7 jaar vrij schade jaren
Mijn ervaring bij contact is dat het er allemaal wel erg onpersoonlijk aan toe gaat. Vrij logisch natuurlijk het gaat allemaal volgens van te voren vast gestelde regels en programmering. Ik heb het geprobeerd maar ben na een jaar weer weg en voor iets premie kies ik voor wat anders dan een digitaal systeem.
Heb sinds 1 januari 2013 een autoverzekering. maar na herhaalde pogingen kan ik niet op mijn digitale polismap. Het wachtwoord is niet juist. heb al diverse keren een nieuw wachtwoord aangevraagd maar krijg dit om een of andere reden niet binnen. heb al van alles geprobeerd. Krijg standaard antwoorden waar ik niets mee opschiet. Wordt er wanhopig van.
De site is inderdaad niet fijn. Bij de autoverzekering wordt ook mijn kenteken wordt niet herkent dus alles handmatig invoeren. Verder ontbreekt elk telefoonnummer, dit weet men dan positief uit te leggen dat dit een lagere premie betekent. Je houdt je hart vast hoe dit moet gaan bij serieuze claims....
Prima afhandeling van de schade. Kon gewoon digitaal, werd snel gebeld na het melden. Is 'geruisloos' afgehandeld met de tegenpartij. Kon alles goed volgen via mijn inlog op Verzekeruzelf.nl
Via verzeker uzelf heb ik onlangs mijn autoverzekering afgesloten. Dit ging het super gemakkelijk. De website is duidelijk en alles wijst vanzelf. Je kan makkelijke al je gegevens invullen en ter plekke wordt je offerte / voorstel gemaakt. Binnen 2 werkdagen had ik alle spullen in huis met alles duidelijk op de polis. Daarnaast was er informatie materiaal bijgevoegd voor eventuele vragen die je zou kunnen hebben. Kortom; lekekr makkelijk.
Bij het invoeren van een kenteken krijg je een communicatie fout. Je moet dan alle gegevens van de auto dan maar zelf handmatig invullen. Belabberde service. Bij andere websites worden de gegevens van de auto vooringevuld. Als je stug volhoudt blijken ook nog eens de premie hoger te zijn dan bijvoorbeeld op Independer.nl
Prima verzekering. Ik had een vraag via email gesteld en die werd binnen een paar uur beantwoord. Heb eerst de prijs vergeleken met andere verzekeraars, maar bij Verzekeruzelf is het veel goedkoper.
Duidelijke correspondentie via e-mail. Ik had wat vragen en deze werden zeer uitgebreid beantwoord. Maar de prijs blijft toch hun grootste pluspunt.
Na afsluiten van de verzekering bleek de opzegtermijn van de oude verzkering 1 maand te zijn. Pogingen om verzkeruzelf te bereiken waren vruchteloos. Op 5 mail werd niet gereageerd. Dit is de grootste fout die je als service kunt maken. Men reageert op geen enkele wijze !!!!! Verzekering maar weer opgezegd Toevoeging van 3 februari 2012: Aanvullend op mijn eerdere bericht. Ik ben gebeld met het excuus dat de mail er ca. een week uit heeft gelegen. Het voordeel van de twijfel (zie mijn voorgaand bericht !
Eind oktober 2011 heb ik vrijblijvend aanvrage ingediend voor een autoverzekering. Premie en dekking zag er goed uit. Nadien toch bij andere verzekeringsmaatschappij aangemeld, en heb geprobeerd Verzekeruzelf.nl op te zeggen/af te melden als nieuwe klant. Is niet gelukt. In mijn persoonlijk menu kon ik mij niet af melden!(Detailknop op de persoonlijke site niet actief). Eindelijk heeft men gereageerd en mij per e-mail toegezegd dat de verzekering per 01-01-2012 zal worden beëindigd.Tot 3x toe premie afgeschreven en heb dit weer gestorneerd bij mijn bank. Vele e-mails gezonden om daar mee op te houden maar er wordt niet gereageerd en de afschrijvingen gaan maar door. Kom er blijkbaar maar niet van af. Gelukkig dat ik voor een andere maatschappij heb gekozen voor mijn auto/woonhuis en persoonlijke verzekeringen! Je moet er toch niet aan denken... Op 29 januari 2012 dan maar weer het bedrag storneren bij de bank. Begint een routine te worden. Van Verzekeruzelf.nl helemaal geen reactie mogen vernemen. Waardeloos
met 25 opgebouwde schadevrije jaren na deze schadeclaim teruggevallen naar 10 schadevrije jaren wel erg veel zeg!!
Ja, op basis van kosten. Maar wel 50 emailtjes verder en nog niet de juiste gegevens in de polis zoals ik doorgegeven had... En nog het probleem niet goed opgelost, wie de wijzigingen en alle opvolgende facturen voor poliswijziging voor zijn rekening dient te nemen. Moeizaam en onnauwkeurig werken naar mijn idee.
Verzekeruzelf heeft mijn 14 schadevrije jaren gewijzigd in 27! Nu kom ik in de problemen met de nieuwe verzekeraar omdat ik nog geen 27 jaar een rijbewijs heb. Heb ze welgeteld 5 mails gestuurd en na 4 dagen nog geen enkele reaktie. Nu ben ik met handen en voeten gebonden want ze reageren niet op mijn mail en kan ze niet bellen!!
Dit is echt een top verzekeraar. Ruime keuze aan producten, snelle en goede service en dan is er natuurlijk de prijs! Goedkope verzekeringen met top-voorwaarden!
Ben sinds december hier verzekerd. En: zeer tevreden. Je zit als verzekerde zelf achter de knoppen, dus hebt altijd controle over je verzekeringen. Voorwaarden zijn helder, dat is beter dan alle anderen, maar ze bieden wel een scherpe prijs. Ze reageren lekker snel op de mail. En schade meldt je gewoon op de site. En: je kan opzeggen wanneer je wil. Vind het alleen jammer dat ze geen zorgverzekering bieden, maar dat schijnt een apart vak te zijn.
Bij een hele vervelende schade aan mijn auto veroorzaakt door een vrachtauto heeft Verzekeruzelf.nl zeer snel alles voor mij perfect geregeld. Zeer tevreden!
Ik had schade aan mijn auto doordat ik een ongeluk had. Na melding via internet werd ik na 30 minuten al teruggebeld door een schadebehandelaar, daarna ging alles razend snel en kon ik de volgende dag de auto naar de garage brengen en kreeg een vervangende auto. de schade is verder rechtstreeks afgehandeld met de garage, dus daar had ik geen omkijken naar. Twee weken later werd ik gebeld door Verzekeruzelf.nl met een aantal vragen over de schade en of alles naar wens was gegaan. Ik ben eerlijk als ik zeg dat ik een beetje skeptisch was toen ik de verzekering afsloot, maar dat is geheel onterecht. Ik heb ook mijn woonverzekeringen bij Verzekeruzelf.nl lopen. Een club om aan te raden
Ik had schade aan mijn auto en die is zeer correct en snel afgehandeld. Ik werd binnen 1 uur gebeld na schademelding door het schadebedrijf en de volgende dag kon mijn auto direct naar de garage waar ik een leenauto mee kreeg... echt helemaal super geregeld...
Schade werd keurig afgehandeld, meteen na indienen van de schade in de online portal wordt de schade doorgestuurd naar een schadeexpert. Deze stelde per e-mail een aantal aanvullende vragen, waarna de schade netjes werd uitgekeerd. Ook werd in zelf gewezen op de no-blame optie, wat mij veel geld scheelde. Al met al erg tevreden over de online afhandeling van de schade, met als belangrijke voordeel dat je alles in je eigen tijd kunt afhandelen.
ben vanaf het begin in 2002 verzekert bij Verzekeruzelf.nl en ben zeer tevreden. Heb totaal zo'n 4 schades gehad in die periode en die zijn allemaal snel en goed afgewerkt.
Er is volop keuze in verzekeringen en de prijs is zeer scherp. Laatst ook een schade gehad en die is zeeer snel afgehandeld!
Verzekeruzelf.nl is DE online verzekraar! Bij Verzekeruzelf.nl kunt u zelf premies berekenen en zelf in vijf stappen een verzekering afsluiten. Verzekeruzelf.nl maakt bewust geen gebruik van een callcenter of van tussenpersonen. Alle communicatie verloopt via e-mail of via de site. Dat scheelt flink in de kosten. Verzekeruzelf.nl kan daardoor een lagere premie bieden met een betere dekking dan gemiddeld wordt aangeboden. Verzekeruzelf.nl kent geen opzegtermijnen of looptijden. U zit dus nergens aan vast. U kunt uw polis per direct beëindigen en eventueel teveel betaalde premie storten zij binnen 1 week op uw rekening terug. Een bewijs dat Verzekeruzelf.nl staat voor vrijheid en kwaliteit!
Ben zeer te spreken over het feit dat VerzekerUzelf.nl me snel en keurig aan een prima autoverzekering heeft geholpen

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen