Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 6.9/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf.nl is een zelfstandige en onafhankelijke aanbieder van verzekeringen op het internet en staat voor de nieuwe vrijheid in verzekeren.

Voordelen van Verzekeruzelf.nl:

  • U zit nergens aan vast; beëindigen wanneer u wenst
  • De laagste premies met de beste dekking
  • Al uw gegevens overzichtelijk bij elkaar in uw digitale dossier
  • 24-uurs schadeservice die te volgen is in uw digitale dossier
  • Groene en papierloze organisatie waarin het milieu voorop staat
  • Privacy Garantie: helder en zonder verrassingen
  • Inschrijvingen zijn veilig en betrouwbaar

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Schade die u of een van uw gezinsleden aan anderen heeft veroorzaakt
  • Schade door huisdieren veroorzaakt
  • Schade aangebracht tijdens vrijwilligerswerk

Onafhankelijke beoordelingen voor de Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering

De Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,4.

De Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,5.

De Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,6.

De Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 9,2.

De Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 9,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Verzekeruzelf.nl Aansprakelijkheidsverzekering

Ik heb onlangs een klacht bij het KIFID ingediend.<br/><br/> In april 2016 heb ik een claim op mijn AVP ingediend. Verzekeruzelf.nl wees deze claim af. Ook na een interne klacht bleef verzekeruzelf.nl bij dat standpunt. Ik heb daarop een klacht ingediend bij het KIFID. In de (bindende) uitspraak van het KIFID werd ik volledig in het gelijk gesteld, en werd verzekeruzelf verplicht tot het afhandelen van de claim.<br/><br/> Vervolgens heeft verzekeruzelf.nl zonder enige argumentatie al mijn andere verzekeringen opgezegd. Kennelijk vinden ze mondige klanten erg vervelend.

In april 2016 heb ik een claim op mijn AVP ingediend. Verzekeruzelf.nl wees deze claim af. Ook na een interne klacht bleef verzekeruzelf.nl bij dat standpunt. Ik heb daarop een klacht ingediend bij het KIFID. In de (bindende) uitspraak van het KIFID werd ik volledig in het gelijk gesteld, en werd verzekeruzelf verplicht tot het afhandelen van de claim.<br/><br/> Vervolgens heeft verzekeruzelf.nl zonder enige argumentatie al mijn andere verzekeringen opgezegd. Kennelijk vinden ze mondige klanten erg vervelend.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen