Verzekeruzelf.nl Rechtsbijstandverzekering

★★★☆☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar Verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf.nl is een zelfstandige en onafhankelijke aanbieder van verzekeringen op het internet en staat voor de nieuwe vrijheid in verzekeren.

Voordelen van Verzekeruzelf.nl:

 • U zit nergens aan vast; beëindigen wanneer u wenst
 • De laagste premies met de beste dekking
 • Al uw gegevens overzichtelijk bij elkaar in uw digitale dossier
 • 24-uurs schadeservice die te volgen is in uw digitale dossier
 • Groene en papierloze organisatie waarin het milieu voorop staat
 • Privacy Garantie: helder en zonder verrassingen
 • Inschrijvingen zijn veilig en betrouwbaar

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

 • Lage premie
 • Uitstekende polisvoorwaarden
 • Basispakket: conflicten met werkgevers, buren, winkels en familie
 • Uit te breiden met aanvullende modules

Onafhankelijke beoordelingen voor de Verzekeruzelf.nl Rechtsbijstandverzekering

De Verzekeruzelf.nl Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De Verzekeruzelf.nl Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De Verzekeruzelf.nl Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 21 september 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Verzekeruzelf.nl Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 21 september 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De Verzekeruzelf.nl Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Verzekeruzelf.nl Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Rechtsbijstandverzekeringen van 20 september 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Basis’.

De Verzekeruzelf.nl Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Verzekeruzelf.nl Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Verzekeruzelf.nl Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Verzekeruzelf.nl Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Rechtsbijstandverzekeringen van 16 mei 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorieën ProductRating ‘Prijs Basisdekking’ en ‘Prijs Compleet’.

De Verzekeruzelf.nl Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Verzekeruzelf.nl Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Verzekeruzelf.nl Rechtsbijstandverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen