Acura Autoverzekering

★★★☆☆ 6.1/10 (63 reviews)

Logo verzekeraar Acura

Acura Assuradeuren is een intermediare verzekeraar en heeft verzekeringsproducten ontwikkeld voor zowel de particuliere als de (agrarische) zakelijke markt.

Voordelen van Acura:

  • Goede en voordelige verzekeringen
  • Opzegservice voor huidige verzekeringen
  • Dagelijks online af te sluiten en op te zeggen
  • Direct voorlopige dekking
  • Binnen 2 werkdagen de polis in huis

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Acura Autoverzekering

Slecht ervaring overal Geen service of klante vriendelijk service en als nog betalen de schade niet en zet ze het op je naam Niet aanbevelen

Zeer slechte maatschappij. Geven je eerst een offerte en op het moment dat je die geaccepteerd hebt, krijg je een brief dat ze geen schadevrije jaren in Roy data kunnen vinden. De premie wordt dus aanzienlijk hoger. De auto is pas sinds 1 mei in mijn bezit, maar volgens Acura had ik een premie achterstand van de maand april. Ik zou niet weten hoe. Vervolgens melden ze me af bij het RDW. Gevolg een boete van ruim € 400. Ik heb hemel en aarde bewogen om Acura zo ver te krijgen het RDW een bericht te sturen over de foutieve afmelding, maar zij verlenen geen enkele medewerking.Ik ben nu verzekerd bij Centraal beheer en zij konden mijn schadevrije jaren wel direct vinden. Ik zou Acura dus zeker niet aanbevelen. Ze lezen niet wat je schrijft, zijn onpersoonlijk en zeer klantonvriendelijk.

Zeer slechte ervaring met deze verzekeringsmaatschappij. De autoverzekering opzeggen heeft jaren geduurd. Auto was geschorst en later verkocht. Verzekeren was niet meer nodig. Toch moeten doorbetalen. Hoewel duidelijk per email was aangegeven dat de verzekering stop gezet diende te worden. Meteen incasso bureau achter je aan. Bah nare ervaring. Nooit meer.

De telefoniste was dramatisch, ongeinteresseerd, onvriendelijk, en de uitleg onder de maat. Verder ben ik 6 keer doorverbonden toen ik belde om te vragen hoe de voortgang verliep. Over de communicatie ben ik erg ontevreden, de uiteindelijke afhandeling van de claim was redelijk. Ik vraag me toch wel iets af; waarom word een claim niet meteen uitgekeerd aan de aanvrager, en gaat de verzekeraar daarna de claim verhalen bij de tegenpartij? Nu had ik een redelijk kleine schade, maar stel; mijn schade is zo groot dat de auto niet meer kan rijden, en ik heb zelf geen geld om het repareren voor te schieten, dan had ik al die weken tot aan het uitkeren van de claim niet kunnen rijden?! Dat moet toch anders kunnen, zeker gezien het feit dat dit ongeluk mij overkomen is, en ik er zelf geen schuld aan heb. Hier zou ik graag antwoord op krijgen.

er word maandelijks teveel geld afgehouden en geen toestemming tot automatische incasso maar toch gebeurd

Bij de schade gemeld door de telefoon heeft zij netjes gemeld bij welke schade bedrijf bij in de buurt zit. En ben er netjes door het bedrijf geholpen en een afspraak gekregen.

mijn wa+ is bijna de helft duurder dan de all-risk van mijn broer, die een duurdere en nieuwere auto bezit…

Als beginnend bestuurder toch goed verzekerd voor een mooie prijs.

het bleef lang onduidelijk of de schade verhaalt werd. Begin maart tot half augustus

Op 27 juli kreeg ik per email van Acura te horen dat “Met ingang van uw eerst volgende betalingstermijn [dus over 4 dagen] zal de premie van uw autoverzekering worden verhoogd met 50%. Daarnaast zal het eigen risico voor het casco gedeelte op EUR 250,- [het zat op 0,-] worden gesteld.” De brief gaat verder met “Deze maatregelen moeten leiden tot een gezonde autoportefeuille.”. Ik wens Acura een gezonde toekomst, maar zonder mijn verzekeringsgeld!

ik ben er net 3 weken verzekerd, en dan komen ze gelijk met een premieverhoging van 50 %. Acura, leek me een goede en goedkope verzekeraar. Dus niet

Ik heb hem pas afgesloten dus ben benieuwd hoe het gaat lopen

Eerste kennismaking, maar alles is erg goed afgehandeld. Bij deze mijn hartelijke dank voor jullie inzet.

je kan je hier rustig laten verzekeren goede bereikbaarheid service en klantvriendelijk

Bij wijzigiging van auto is mijn autoverzekering per direct geroyeerd. Dit terwijl de auto ongeveer hetzelfde gewicht en motorinhoud heeft. Kortom ze laten me gewoon met een onverzekerde auto op mijn werk staan en kan ik niet eens naar huis rijden. Bij navraag bij mijn rechtsbijstand hebben ze dit recht niet, maar de verzekering blijft geroyeerd. Zij geven als reden op dat het bedrijf waar ik werkzaam ben niet meer genoeg met deze partij samenwerkt, maar wat heb ik daar privé mee te maken? Met andere woorden uit commercieel belang zeggen ze een prive verzekering van een werknemer op. Belachelijk!

Voor mij was dit mijn eerste verzekering dus alles was nieuw. Ben ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Ook de prijzen zijn duidelijk aangegeven. Top!

Wordt geadverteerd met bereikbaarheid in het weekend maar werd zeer onbeschoft te woord gestaan en gezegd dat ik maandag terug moest bellen. Bleef lange tijd stil, schade afhandeling heeft bijna 3 maanden geduurd en altijd moest ik zelf bellen over de voortgang. Op mail werd niet (snel) gereageerd.

Goede en snelle communicatie. Duidelijk en goed koop, zeker voor jongeren

Het is echt een bedrijf van deze tijd. Voor zover ik kan zien is alles top geregeld. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Echt een aanrader!

word goed geholpen en telefonisch prima bereikbaar

Premie per maand is €8,- hoger dan was afgesproken. Klaverblad komt uit op €59,- betaal nu € 68,-

In vergelijking met andere maatschappijen heb ik zeer goede ervaringen met Acura. Helemaal top!

Ik ben heel goed geholpen met de afhandeling van de schade en verdere informatie, alleen was het in het begin even onduidelijk welk telefoon nummer ik moest bellen. Acura of Independer. Toen dat duidelijk was ging alles vloeiend

Bij kleine schade wordt flink uitgekeerd aan tegenpartij, waardoor mijn premie stijgt.

Ik zou 11 mei 2011 een expert thuis krijgen maar die kwam niet opdagen. Wat blijkt iemand van afdeling Acura heeft de expert afgezegt op 9 mei 2011. Maar ik ben daarvan niet op de hoogte gesteld en heb dus een heledag thuis gezeten i.p.v. mijn normale werkzaamheden te doen. Ik vind dat niet kunnen. Een klant moet van te voren op de hoogte gesteld worden. Of heeft de klant geen waarde bij Acura?

Krijg eerst een mail dat alles word afgehandeld en vervolgens een bericht dat ik schade moet vermelden bij mijn oude verzekeraar.

Zoals ik al zei heb ik 2 en een halve moeten wachten. De taxatie van de garage is kwijtgeraakt. Ik heb zelf elke keer moeten bellen,omdat ik nog niks had gehoord en ik zou 1400 krijgen, maar heb 1100 gekregen en daar kan ik niks tegen doen

Naar mijn mening is deze schade niet naar behoren afgehandeld. Medewerkers zijn kortaf en er wordt maar geen rekening gehouden met de jurispudentie. Er is beweert dat ik uit een uitrit kom. Terwijl de wet geen definitie heeft voor een uitrit. Daardoor heb ik een klacht ingediend.

de snelheid waarmee ik geholpen werd is goed , alleen werd eerst de schade geschat op zo;n 1300 euro en uiteindelijk is er 824 uitgekeerd maar voor de rest goed afgehandeld

Ik heb een autoongeluk gehad met mijn ‘net’ nieuwe auto. Ik heb vorige week een mail gehad dat ik 1790 euro terugkreeg. Maar ik had het nog steeds niet op mijn rekening. Dus ik ga bellen, blijkt dat ik de email is niet verzonden moet zien. Erg slecht. Ik vind het allemaal erg onduidelijk wat er allemaal gedaan wordt. Ik ben er niet tevreden over !!

nog geen problemen mee gehad!

vreselijke maatschappij heb me geld pas na 3.5 maand gekregen het hoorde maximaal 8 weken te duren en de claim was niet eerlijk want die auto is echt geen 450 euro waard het liefst wil ik ze aanklagen maargoed daar heb ik het geld niet voor het gaat om de acura verzekering assudeuren.

Een redelijke premie voor een startende chauffeur die net zijn rijbewijs heeft gehaald.

Aangezien ik pas veertien dagen klant ben kan ik nog geen correcte mening geven. Het feit dat ik twee facturen voor dezelfde periode heb ontvangen stemt mij twijfelachtig. e.e.a. zal afhankelijk zijn van de reactie hier op.

ik vind het gewoon een goed verzekering en voordelig en betaalbaar

ervaren medewerker, oude dossier direct gesloten, nieuwe binnen de kortste keren klaar, prima

slechts een kleine kanttekening: specificatie van de maandelijkse werkelijke kosten wijkt licht af van offerte op site

Ik had zelf de oude verzekering opgezegd. Het afsluiten van deze verzekering was een eitje. Independer ingevuld en een paar dagen later de groene kaart ontvangen. Nu moet ik er natuurlijk wel bij zeggen dat het afsluiten van een verzekering nooit echt een probleem is. Meer het opzeggen en in dat optiek was mijn vorige verzekeraar, ING, bijzonder net. Het kon gewoon over de telefoon. Ik hoop dat dit bij de nieuwe ook het geval is. Wat wel een indicatie geeft is dat deze verzekeraar bijvoorbeeld is aangesloten bij 2 ruitschade bedrijven. Bij beide krijg je de 50% korting wat het leven bij ruitschade weer makkelijk maakt. Ik hoop dat dit gemakt op meer punten naar voren komen.

Erg prettig dat iemand die niet de regelmatige bestuurder is , wel de verzekering kan afsluiten.

Het eerste telefoontje over het afsluiten van de verzekering ging zeer moeizaam. de medewerkster wilde niet gelijk afsluiten, wat wel noodzakelijk was. Zij deed erg moeilijk en uiteindelijk lukte het niet. vervolgens werden wij teruggebeld dat het wel mogelijk was. Heel vreemd.

mijn auto is ouder dan 20 jaar. ik sloot een verzekering af die geen oude auto’s verzekert. binnen 5 minuten ben ik gebeld en geholpen bij het afsluiten van een juiste verzekering voor mijn auto, geweldige service

Uitstekende communicatie en, ook niet onbelangrijk, heel prettige premies! Duidelijke voorwaarden, snelle toezending van de polis e.d. Zou hier zeker vaker zaken mee doen!

goed geregeld lekker snel. Was wel verbaasd dat verzekering geldig is tot feb. 2011. Had dit nergens gezien en heb geen zin om elke 2 maanden weer opnieuw de verzekering af te moeten sluiten…

Minpunt was onduidelijkheid over opzegtermijn.

Ten eerste heb ik nergens anders op internet zo snel een vooral goedkope verzekering kunnen vinden. Als ik via Google.nl naar een goedkope verzekering zoek, kom ik niet uit op zo een goedkope verzekering als ik bij Independer.nl heb gevonden. Daarnaast was alles heel simpel en snel, alles wordt duidelijk uitgelegd; kortom: helemaal top. Er is echter één verbeterpuntje. Ik kreeg een SMSje van uw firma met kort samengevat de tekst dat mijn auto vanaf 02-11-2010 is verzekerd. Dus ik ging er van uit dat ik dan gelijk mocht rijden. Maar daarna staat er dat mijn verzekering pas definitief is als mijn verzekeraar mijn aanvraag goedkeurt. Dus dat was wel verwarrend: Mocht ik vanaf dan juist wel of niet rijden? Verder nogmaals: Zeer tevreden over de service, snelheid, en prijs. Complimenten!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen