Acura Autoverzekering

★★★☆☆ 6.1/10 (12 reviews)

Acura Verzekeringen Ervaringen

Acura Assuradeuren is een intermediare verzekeraar en heeft verzekeringsproducten ontwikkeld voor zowel de particuliere als de (agrarische) zakelijke markt.

Voordelen van Acura:

  • Goede en voordelige verzekeringen
  • Opzegservice voor huidige verzekeringen
  • Dagelijks online af te sluiten en op te zeggen
  • Direct voorlopige dekking
  • Binnen 2 werkdagen de polis in huis

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de Acura Autoverzekering

Zeer slechte maatschappij. Geven je eerst een offerte en op het moment dat je die geaccepteerd hebt, krijg je een brief dat ze geen schadevrije jaren in Roy data kunnen vinden. De premie wordt dus aanzienlijk hoger. De auto is pas sinds 1 mei in mijn bezit, maar volgens Acura had ik een premie achterstand van de maand april. Ik zou niet weten hoe. Vervolgens melden ze me af bij het RDW. Gevolg een boete van ruim € 400. Ik heb hemel en aarde bewogen om Acura zo ver te krijgen het RDW een bericht te sturen over de foutieve afmelding, maar zij verlenen geen enkele medewerking.Ik ben nu verzekerd bij Centraal beheer en zij konden mijn schadevrije jaren wel direct vinden. Ik zou Acura dus zeker niet aanbevelen. Ze lezen niet wat je schrijft, zijn onpersoonlijk en zeer klantonvriendelijk.
Zeer slechte ervaring met deze verzekeringsmaatschappij. De autoverzekering opzeggen heeft jaren geduurd. Auto was geschorst en later verkocht. Verzekeren was niet meer nodig. Toch moeten doorbetalen. Hoewel duidelijk per email was aangegeven dat de verzekering stop gezet diende te worden. Meteen incasso bureau achter je aan. Bah nare ervaring. Nooit meer.
Bij wijzigiging van auto is mijn autoverzekering per direct geroyeerd. Dit terwijl de auto ongeveer hetzelfde gewicht en motorinhoud heeft. Kortom ze laten me gewoon met een onverzekerde auto op mijn werk staan en kan ik niet eens naar huis rijden. Bij navraag bij mijn rechtsbijstand hebben ze dit recht niet, maar de verzekering blijft geroyeerd. Zij geven als reden op dat het bedrijf waar ik werkzaam ben niet meer genoeg met deze partij samenwerkt, maar wat heb ik daar privé mee te maken? Met andere woorden uit commercieel belang zeggen ze een prive verzekering van een werknemer op. Belachelijk!
vreselijke maatschappij heb me geld pas na 3.5 maand gekregen het hoorde maximaal 8 weken te duren en de claim was niet eerlijk want die auto is echt geen 450 euro waard het liefst wil ik ze aanklagen maargoed daar heb ik het geld niet voor het gaat om de acura verzekering assudeuren.
Een redelijke premie voor een startende chauffeur die net zijn rijbewijs heeft gehaald.
Aangezien ik pas veertien dagen klant ben kan ik nog geen correcte mening geven. Het feit dat ik twee facturen voor dezelfde periode heb ontvangen stemt mij twijfelachtig. e.e.a. zal afhankelijk zijn van de reactie hier op.
ervaren medewerker, oude dossier direct gesloten, nieuwe binnen de kortste keren klaar, prima
's Avonds laten verzekeren en de volgende dag verzekerd. Zonder problemen. En een paar dagen later de groene kaart ontvangen.
Klantvriendelijkheid voert duidelijk de boventoon.
zeer snelle afhandeling. Dit is mijn eerste keer via een dergelijke manier een verzekering af te sluiten en dat is heel goed bevallen. Met 2 dagen had ik al de groen kaart in huis. Goed werk.
Ik ben blij met deze prijzen en goede service. Het is nog even afwachten hoe het verder verloopt, sinds kort klant.
Goed vergelijk te maken tussen de voorwaarden. Verhouding tussen eigen risico en premie is goed.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen