Acura Autoverzekering

De autoverzekering van Acura Verzekeringen (ook bekend als Acura Auto-Online) zijn als volgt gewaardeerd:

Acura Assuradeuren is een intermediare verzekeraar en heeft verzekeringsproducten ontwikkeld voor zowel de particuliere als de (agrarische) zakelijke markt.

Voordelen van een Acura Autoverzekering

Voordelen van Acura:
  • Goede en voordelige verzekeringen
  • Opzegservice voor huidige verzekeringen
  • Dagelijks online af te sluiten en op te zeggen
  • Direct voorlopige dekking
  • Binnen 2 werkdagen de polis in huis

Deze informatie wordt verstrekt door Acura en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze autoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Acura Autoverzekering met andere autoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Acura Autoverzekering Ervaringen United Insurance Autoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: zeer snelle afhandeling. Dit is mijn eerste keer via een dergelijke manier een verzekering af te s... In een woord perfect. Ik ben twintig euro minder gaan betalen dan bij ASR verzekeringen en daar za...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de Acura Autoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(12 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de autoverzekering van Acura

zegt op 19 February 2011:

Een redelijke premie voor een startende chauffeur die net zijn rijbewijs heeft gehaald.

zegt op 17 February 2011:

Aangezien ik pas veertien dagen klant ben kan ik nog geen correcte mening geven. Het feit dat ik twee facturen voor dezelfde periode heb ontvangen stemt mij twijfelachtig. e.e.a. zal afhankelijk zijn van de reactie hier op.

zegt op 20 January 2011:

ervaren medewerker, oude dossier direct gesloten, nieuwe binnen de kortste keren klaar, prima

zegt op 18 January 2011:

's Avonds laten verzekeren en de volgende dag verzekerd. Zonder problemen. En een paar dagen later de groene kaart ontvangen.

zegt op 13 January 2011:

Klantvriendelijkheid voert duidelijk de boventoon.

zegt op 12 January 2011:

zeer snelle afhandeling. Dit is mijn eerste keer via een dergelijke manier een verzekering af te sluiten en dat is heel goed bevallen. Met 2 dagen had ik al de groen kaart in huis.

Goed werk.

zegt op 12 January 2011:

Ik ben blij met deze prijzen en goede service. Het is nog even afwachten hoe het verder verloopt, sinds kort klant.

zegt op 6 January 2011:

Goed vergelijk te maken tussen de voorwaarden. Verhouding tussen eigen risico en premie is goed.

Nee, ik zou een Acura Autoverzekering niet aanbevelen

uit Soest zegt op 18 October 2017:

Zeer slechte maatschappij. Geven je eerst een offerte en op het moment dat je die geaccepteerd hebt, krijg je een brief dat ze geen schadevrije jaren in Roy data kunnen vinden. De premie wordt dus aanzienlijk hoger. De auto is pas sinds 1 mei in mijn bezit, maar volgens Acura had ik een premie achterstand van de maand april. Ik zou niet weten hoe. Vervolgens melden ze me af bij het RDW. Gevolg een boete van ruim € 400. Ik heb hemel en aarde bewogen om Acura zo ver te krijgen het RDW een bericht te sturen over de foutieve afmelding, maar zij verlenen geen enkele medewerking.Ik ben nu verzekerd bij Centraal beheer en zij konden mijn schadevrije jaren wel direct vinden. Ik zou Acura dus zeker niet aanbevelen. Ze lezen niet wat je schrijft, zijn onpersoonlijk en zeer klantonvriendelijk.

uit Wwijk zegt op 18 April 2017:

Zeer slechte ervaring met deze verzekeringsmaatschappij. De autoverzekering opzeggen heeft jaren geduurd. Auto was geschorst en later verkocht. Verzekeren was niet meer nodig. Toch moeten doorbetalen. Hoewel duidelijk per email was aangegeven dat de verzekering stop gezet diende te worden. Meteen incasso bureau achter je aan.
Bah nare ervaring. Nooit meer.

uit Eindhoven zegt op 5 July 2011:

Bij wijzigiging van auto is mijn autoverzekering per direct geroyeerd. Dit terwijl de auto ongeveer hetzelfde gewicht en motorinhoud heeft. Kortom ze laten me gewoon met een onverzekerde auto op mijn werk staan en kan ik niet eens naar huis rijden. Bij navraag bij mijn rechtsbijstand hebben ze dit recht niet, maar de verzekering blijft geroyeerd. Zij geven als reden op dat het bedrijf waar ik werkzaam ben niet meer genoeg met deze partij samenwerkt, maar wat heb ik daar privé mee te maken? Met andere woorden uit commercieel belang zeggen ze een prive verzekering van een werknemer op. Belachelijk!

zegt op 20 February 2011:

vreselijke maatschappij heb me geld pas na 3.5 maand gekregen het hoorde maximaal 8 weken te duren en de claim was niet eerlijk want die auto is echt geen 450 euro waard het liefst wil ik ze aanklagen maargoed daar heb ik het geld niet voor het gaat om de acura verzekering assudeuren.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen