Gerust Op Weg Autoverzekering

★★★☆☆ 7.8/10 (497 reviews)

Logo verzekeraar Gerust Op Weg

De Gerust op Weg biedt verzekeringen met goede voorwaarden tegen een aantrekkelijke premie. Gerust op Weg is een handelsmerk van Aegon Schadeverzekeringen.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Eenvoudig online afsluiten
  • Hulpverlening na ongeval in binnen- en buitenland
  • No-claimkorting op uw premie tot maar liefst 80%

Onafhankelijke beoordelingen voor de Gerust Op Weg Autoverzekering

De Gerust Op Weg Autoverzekering is op 23 januari 2021 door Independer.nl beloond met de Independer.nl Garantie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Gerust Op Weg Autoverzekering

Erg prettig dat je met schade telefonisch contact met de maatschappij kan hebben…

nadat ik mijn schadeformulier per post had opgestuurd kreeg ik de dag erna al een mail met de stappen die worden ondernomen om dez zaak snel af te handelen.. dit is een duidelijke mail met de vermelding als er nog verdere vragen zijn er contact gezocht wordt met mij ik vind dit een prettigge manier van werken

Goede maatschappij waar de service voorop staat. De prijs- kwaliteit verhouding is oke! Ik ben verzekerd van goede hulp!

Op mijn eerste schademelding bij Independer.nl is met grote voortvarendheid gereageerd. Dit was bij een vorige verzekeraar helaas anders. Een goed besluit om over te stappen en de verzekering te continueren als deze qua prijs weer concurrerend is

Dat by ruitschade by ieder bedryf by moet betalen dat was by andere verzekering niet.

Een telefoontje naar Independer voor aanmelde schade. Doorverwijzing gekregen naar aangesloten schade herstelbedrijf, daardoor geen eigen risico. Vervangend vervoer was inbegrepen en schade is perfect hersteld. Bovenal, de communicatie over het geheel was perfect, zowel van verzekeraar alswel herstelbedrijf!

Goede service, lage prijs en uitstekende voorwaarden.

Ik vond het vreemd dat ik de opbrengst van het wrak uiteindelijk contant in ontvangst moest nemen van de schadehersteller. Dat bedrag, samen met het bedrag dat Independer overigens wel snel overmaakte, vormde de geschatte dagwaarde van mijn auto. Die dagwaarde was alleszins redelijk.

Je krijgt ook goede informatie over hoe je er weer vanaf komt, zoals bij het ontvangen van e-mails. Gewoon goed.

De rest kan ik beoordelen als ik ooit een aanrijding veroorzaak. hoop van niet natuurlijk.

Ik vind de voorwaarde de je verplicht bent (ten koste van een groter eigen risico) om naar een door de verzekeraar vastgesteld schadeherstelbedrijf te gaan een min punt.

nog geen ervaring, geen beroep gedaan op de verzekering

Lijkt mij een goede maatschappij, maar spreek niet uit ervaring met een schade. Maar dat hoeft ook niet, blijf liever schadevrij rijden.

Ik hoop dat ik de verzekerings maatschappij niet hoef te raadplegen, dat is voor beide partijen een goed teken. !!

Ik kreeg mail waarin sprake was van 'mijn' schade, maar die had ik niet. Teruggemaild met correctie. Week later weer een mail over 'mijn" schade. Toen gebeld. Helpdesk kon meteen zien dat eerste correctie verwerkt was. Tweede mail kwam van andere afdeling. Verder alles keurig afgewerkt.

Als het contact met de verzekeringmaatschappij niet verder is gegaan als het voldoen van de rekening valt er over de kwaliteit van de dienstverlening weinig te zeggen. Ja, ze hebben het factuurbedrag correct afgeschreven.

Alles heeft door miscommunicatie van mijzelf, de hersteller, de transportservice van de verzekering en U, nogal lang geduurd, ca. 5 maanden

Ik vind de afhandeling erg lang duren. Niemand kan me iets zeggen over de doorlooptijd. je moet maar gewoon wachten.

Vlot en soepel geregeld bnnen een paar minuten. Mooie korting via Independer!

-Opzeg/overstap service houdt niet veel in als je maatschappij niet voorkomt in het lijstje. -Uitgaande van de wettelijke opzegtermijn van 1 maand kan eea sterk verbeterd worden zonder dat je de polisvoorwaarden van je oude maatschappij moet gaan lezen en de datum van ingang moet gaan gokken!

contactpersoon zie dat de reparatie werd gedekt door de verzekering

prima proactieve reactie. Deskundig advies inzake invulling schadeformulier bestuurder tegenpartij ivm zijn gezondheidstoestand

Of wij de juiste auto verzekering hebben gekozen zal pas duidelijk worden als er schade ontstaat. Maar…dat is al lang geleden en dat houden we graag zo!

Vereder nog geen schade gehad. Moeilijk te beoordelen dus.

Perfecte prijs, maar in eerste instante bleek ik geen juridische rechtsbijstand te hebben. Later bleek dat wel zo te zijn.

heb de verzekering gelukkig nog niet nodig gehad. Kan derhalve nog geen oordeel geven over de verzekering.

de opgeworpen voetangels en klemmen hebben mij ertoe gebracht om de schahde voor eigen rekening af te handelen.

schade door tegenpartij gekregen, schade gerepareerd, weinig moeite hoeven doen bij de verzekering, alles prima en naar tevredenheid afgehandeld. goede communicatie terug naar mij over de voortgang van de te verhalen schade.

schade afwikkeling via Schade Net verliep snel en vakkundig. vervangende auto was klasse, zeer tevreden.

als je nooit schade hebt of iets te melden, kun je hier geen mening over hebben.

Alles snel en goed geregeld,snelle terugkoppeling,prima prijs

Alleen afgesloten, geen schades oid. Maar contact over polis verliep soepel en snel.

Altijd keurig en snel geholpen, en altijd de goedkoopste verzekeringen. Gewoon goed!!

het nummer gebeld wat op de groene kaart stond met het meer keuze menu keuze kunnen maken en direct doorverbonden met de afdeling schade. perfect!!!!!!!!!

Ik heb geen ervariing met deze verzekering we hebben geen schade geval gehad.

enorm goed behandeld. Ben zelf RVS adviseur geweest,maar menigeen kan hier een punt aan zuigen.Bedankt nogmaals.

Nog geen schade gehad, dus ken de afwikkeling daarvan (gelukkig nog niet. Wel contact gehad mbt het niet juist toepassen van de schade vrije jaren, no claim korting. Dat is uiteindelijk wel goed gekomen, maar door andere termen te hanteren, schade vrije jaren ipv BM trede, wordt je eerst wel op kosten gezet!

afsluiten ging prima , (maar dat lukt overal wel) verdere service nog niet benut

De prijs is goed, maar ik heb nog nooit een schade gemeld, dus ik heb geen ervaring met schade afhandeling.

Heldere uitleg om zaken netjes en snel geregelen

voor het eerst in contact met schade voor jullie my, we zijn tevreden

Ik rij al meer dan 25 jaar schadevrij en heb geen recente ervaringen met autoschaderegelingen. Aan communicatie en informatie wordt bij de huidige verzekeraar 'zeker' meer aandacht besteed en voorkomt mogelijk daarmee onnodige discussie en conflictsituaties. Dat is positief voor beide partijen. Ik ben dus niet ontevreden.

Even een belletje en de zaak gaat rollen. Heel adequaat en snel.

Als reactie op mijn schademelding via mail, werd ik de volgende dag al gebeld. Hierbij werd ik helemaal op weg geholpen en het invullen van een schadeformulier was niet nodig. Snel en simpel. Makkelijker kan het niet.

Het afsluiten gaat makkelijk en snel . Telefonische hulp heel goed . Rede dat andere die ik Independer had aanbevolen het niet hebben gedaan is , hadden 1e auto bij andere maatschappij verzekerd . Maar zodra mogelijk gaan ze via Independer .

alles was vlot geregeld, nu maar hopen dat ik ze nooit nodig heb. Mocht dat wel zo zijn, dan hoop ik dat ik ook dan netjes geholpen wordt…

goede maatschappij maar ik weet nog niet of hij goed is ik ben er nog maar net bij

Afwachten hoe schade wordt afgehandeld, maar deskundigheid schadebehandelaars trek ik in twijfel.

krijg zo langzamerhand steeds minder vertrouwen in een telefoonnummer welke je dient te bellen bij problemen. vaak 38x doorverbonden, met als uiteindelijke resultaat dat de oplossing er (nog) niet is. dit was anders!!! gewoon 1 keer doorverbonden worden, het verhaal doen, oplossing doen, klaar!!!

Helemaal prima geregeld, geen gedoe. Zelfs een leenauto gehad zonder kosten. Top!!

De ruitschade is snel afgehandeld, de rekening ging direct naar de verzekeraar. De verplichting om de ruit bij Autotaalglas te laten repareren maakt concurrentie onmogelijk en drijft de prijs omhoog.

Toen ik zelf schade aan mijn auto had veroorzaakt heb ik gebeld met Independer met de vraag of dit vergoed zou worden en wat de consequenties zouden zijn. Ik heb hierin goed advies gekregen en besloten de auto te laten repareren. Na de reparatie gaf de schadehersteller aan dat er nog geen schademelding gedaan was bij Independer, terwijl ik dit wel al gemeld had bij Independer. Na een mailtje werd ik snel teruggebeld en is meteen een melding vastgelegd. Independer heeft dit toen rechtstreeks met de schadehersteller geregeld. Geen omkijken naar gehad. Daarna kreeg ik nog een mail dat het schadebedrag uitgekeerd was en wat mijn nieuwe premie zou worden. Heel duidelelijk dus.

Een tijdje gezocht op internet naar een passende verzekering voor de auto. En heb deze uiteindelijk hier gevonden.Verder geen ervaring met schade afwikkeling,maar die hebben wij gelukkig ook nog niet gehad.De premie vergeleken met andere verzekeringen en deze kwam er als beste voor ons uitrollen.

Bij het afsluiten van een verzekering is er sprake van een voordeel voor twee partijen. In de loop der jaren kan dit voordeel voor een partij wegvallen, waardoor er een scheve verhouding ontstaat. Een controle hierop is voor beide partijen nuttig.

niet makkelijk op gang gekomen maar toch goed geijndigd

Wij hebben nog geen schade of iets dergelijks gehad, maar vinden deze verzekering prijstechnisch prima!

Schademelding werd snel opgevolgd met duidelijke aanwijzingen en verwijzing naar aangesloten schadebedrijf. Autoverzekering van Gerust Op Weg was bij schadebedrijf niet bekend en naamsverandering van het schadebedrijf gaf later verwarring bij afhandeling via Independer. Maar de schade werd snel gerepareerd en op een enkele vraag na is alles netjes op de achtergrond afgehandeld. Gewoon goed, zoals het hoort.

Bijzonder nare ervaring zo'n aanrijding. Echter zeer vakkundig geholpen. Was een zorg minder. Ben erg blij met Independer!

Bij schadeafhandeling totnutoe ok; maar moet wel nog even een slag om de arm houden tot alles is afgehandeld. Zou wel graag een e-mail bevestiging willen hebben nadat het schadeformulier per e-mail is opgestuurd.

Prima geholpen door Independer maar duurde 3 maanden voordat de schade werd betaald. De oorzaak hiervan was de halsstarrigheid van de tegenpartij.

De nieuwe autoverzekering was makkelijk en snel geregeld.

met jullie eerst contact gehad of dit onder de dekking viel en dat het geen eigen risico betrof daarna de reparatie uit laten voeren

Ik werd er zelfs aan herinnerd dat ik de schade nog moest laten repareren

Eerste contact zeer goed en behulpzaam. We zijn er natuurlijk nog niet, dit was enkel de aanmelding. Als de rest van het proces gelijk verloopt als bij de aanmelding van de schade, komt helemaal goed.

Tot nu toe heb ik alleen nog maar premie betaald en die is niet erg hoog, dus dat is een positief punt. Gelukkig heb ik nog geen beroep hoeven doen op de verzekering, maar over waar het dus werkelijk om gaat (schade afhandeling en service) kan ik nog weinig zeggen.

Op 12/4 mail van ******** waarin veroorzaker en tegenpartij worden toegesproken, info over schadeafhandeling, en verzoek om nadere toedrachtsomschrijving. Dezelfde dag geantwoord dat de situatie m.i. duidelijk genoeg is .Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag per omgaande. Nooit meer iets gehoord.

Een prima prijs. Maar onbekend is of het product van goede kwaliteit is omdat er het afgelopen jaar geen aanspraak op de verzekering is gemaakt! Ik weet dus bijvoorbeeld niet of een mogelijke schade correct en naar tevredenheid wordt afgehandeld als er iets is gebeurd. Ik hoop natuurlijk dat er niets gebeurd. Dat is een groot nadeel van verzekeren. Als het goed is en goed gaat heb je het nooit nodig en betaal je er wel voor en dat is iets wat je natuurlijk liever niet doet. Betalen voor niets.

Mijn eerste schade in 24 jaar , procedure is goed uitgelegd

Snelle service, enige verbetering die ik kan zien, is tijdens de offerte de auto tijdelijk verzekerd te hebben, nu is dat pas zo als de offerte geaccepteerd is zeg maar…

Ben pas een jaar bij de club, maar denk wel dat het een goede bedrijf is.

Snelle hulp, beetje onduidelijk in de voorwaarden waar dat de schade behandeld moet worden. In de voorwaarden van Idepender die aan de polis hangt staat schadegarant. Maar omdat ik bij Gerust op weg verzekerd ben gelden weer andere regels terwijl dit niet in de polis vernoemd staat, kan verbeterd worden.

Voorzover ik kan beoordelen een uitstekende verzekering. Als het ooit anders mocht worden zal ik mij melden.

Geen optimale info betreffende de bonus-malus regeling. Verder vriendelijk te woord gestaan.

Voor een wat meer bijzonder geval werd in een handomdraai een passende oplossing gevonden.

Ik had een schade geval gemeld, door mij veroorzaakt. Echter de tegenpartij heeft geen schade gemeld, en dat werd mij verteld door uw medewerkster, waardoor mijn schadevrije jaren bleven zoals ze waren, en ik de schade aan mijn eigen auto voor mijn rekening genomen heb.

Ik had niet verwacht dat een goedkope verzekering vinden zo makkelijk en gebruiksvriendelijk zou zijn. Je moet het zelf proberen om het te begrijpen. Een wat mindere kanttekening: het 'gratis' eerste eigen risico is enkel het standaard eigen risico, bv €150. Als je een hoger eigen risico kiest zegt het nog steeds dat het eerste eigen risico door Independer betaalt wordt en zowaar exact naast het gekozen eigen risico bedrag, maar het is niet meer dan de standaard €150. Zeer onduidelijk, erg suggestief en bijna misleidend. Ik werd er iig dus door misleid en had mede daardoor een hoger eigen risico genomen.

Rij 20 jaar schadevrij heb dus geen ervaring in schadeafwikkelingen.

Ik was echt verbaast over de afwikkeling, ik werd constant op de hoogte gehouden met goede informatie. Met telefonische vragen en contact werkelijk perfect geholpen. Dit is echt ouderwetse service net een grote S. Ik heb in mijn mail wisseling ook mijn bewondering en dank uitgesproken over deze service. Dit is echt de uitzondering die de regel bevestigt in deze wereld van even snel iets afwikkelen met een mailtje. Hier werd echt aandacht besteed aan de klant!

de schade is nog niet afgehandeld, auto nog niet terug. Nog geen mening over de afhandeling. Maar de communicatie voor de afhandeling is prima.

voor het 2e jaar verzekerd – gelukkig nog niet hoeven claimen

netjes geholpen bij autotaalglas leenauto meegehad

schade herstelbedrijf door mij. uitgezocht is dat wel goedkoper !!

zeer tevreden zowel over Independer als Hamers in Voorschoten waar de auto gerepareerd werd. De afhandeling was vlot en efficient en ik heb de auto maar een paar dagen hoeven missen terwijl mij in de tussentijd een andere ter beschikking werd gesteld. Kortom een prima manier om een schade af te handelen.

Makkelijk en snel geregeld. Hoop indien nodig op de zelfde snelheid en service.

lage prijs en vriendelijk personeel ook als je het de eerste keer niet begrijpt

Klacht is niet zozeer of de verzekeraar, maar over de autoschadebedrijf. Na afloop van de herstel, was er nog iets mis met de stuurbekractiging. Ik was op reis voor een week, dus het was pas na 2 weken dat ik weer in de auto stapte. De autoschadebedrijf zei dat ze niet weer een nieuwe claim over hetzelfde schade kon indienen bij de Verzekeraar, en nu zit ik met een factuur van Euro 294,71

In voorwaarden staat: gestolen auto niet retour in 30 dagen, uitkering is dan de "verkoopwaarde" ANWB/Bovag koerslijst + 10%. Telefoniste kon geen antwoord geven op wat onder die verkoopwaarde wordt verstaan en verwees mij naar de schade expert die ik niet kon contacten. Gaf als antwoord dat binnen een paar dagen de expert contact met mij op neemt. Het lijkt mij beter dat U in uw E mail naar klanten vermeld dat er met U contact kan worden opgenomen over het proces van schade afhandeling i.p.v. over de schade. Hoop dat U hier iets mee kan. PS tel. contact vond plaats 16-04-2012 om ca. 10.20 uur.

Geen verder contact gehad met deze maatschappij.

Gelukkig heb ik nog geen gebruik hoeven te maken van de verzekering. De mailwisseling en de info verloopt goed. Als alles bij een schade ook zo loopt is het perfect

aardige monteur! sterretje nagenoeg onzichtbaar!!! top.

Ik heb een schade gehad, deze is zeer goed afgehandeld, ook uw medewerkers waren zeer behulpzaam, misschien wel een voorbeeld voor andere maatschappijen die de klanten zo min mogelijk informatie geven. Ik zou zeggen een dikke 8 voor alles en dan zullen jullie zeker als een van de besten uit de bus komen.

Na een wat ongelukkig misverstand m.b.t. het opzeggen van laatste verzekering waarbij de aanvankelijk toegezonden polis voor de nieuwe verzekering ten onrechte werd geannuleerd, werd de nieuwe polis nog de zelfde dag digitaal toegestuurd. De afhandeling verliep bijzonder snel en zonder verdere problemen.

Snelle en simpele afsluiting, dit is goed geregeld.

Nog nooit heeft een verzekeraar mij gevraagd voor een verlengingscertificaat van mijn SCM-3 beveiliging, behalve bij Independer. Een flauwekul keuring die mij circa 35 euro kost. Daar gaat je voordeel?

Door het afsluiten van een auto verzekering via Independer heb ik heel snel veel geld verdiend.

IK heb de verzekeringpolis geheel via internet afgesloten. Ik ben pas sinds 29 maart verzekert en heb in die zin nog geen ervaring met het afhandelen van een eventuele schade. Medegelet op de info tot nu toe, heb ik er een goed gevoel bij.

Sinds april 2011 ben ik bij Gerust op weg verzekerd. Tot nu toe alleen maar premie betaald. Maar gelukkig ook geen schade gereden. Dat deel van het werk van Gerust op weg heb ik nog niet kunnen uittesten.

Elders goedkoper dus de verzekering per 1 april opgezegd

Ik heb nog geen schade gehad ,dus tot nu toe prima.Ik kan pas echt een mening geven als er zich wat voor doet

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen