Gerust Op Weg Autoverzekering

★★★★☆ 8/10 (20 reviews)

Gerust Op Weg Verzekeringen Ervaringen

De Gerust op Weg biedt verzekeringen met goede voorwaarden tegen een aantrekkelijke premie. Gerust op Weg is een handelsmerk van Aegon Schadeverzekeringen.

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Eenvoudig online afsluiten
  • Hulpverlening na ongeval in binnen- en buitenland
  • No-claimkorting op uw premie tot maar liefst 80%

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Gerust Op Weg

De Gerust Op Weg Autoverzekering is op 4 oktober 2010 door Independer.nl beloond met de Independer.nl Garantie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de Gerust Op Weg Autoverzekering

Heb op 23 september 2011 een expert bij mijn garage gehad en 5 weken later is er nog niets uitgekeerd. Elke keer hoor je een ander kletsverhaal wat de oorzaak hiervan zou zijn. Ik denk zelf dat je gestraft wordt omdat je de schade niet bij een herstel bedrijf van hen laat maken maar bij je eigen garage. Ook van 1 schade maken ze dan opeens 2 schades en ben je twee keer je eigen risico kwijt zodat je no-claim beschermer niet meer werkt. Vriendelijk aan de telefoon maar exacte info krijg je niet!!! Zoek een andere! Voor iets meer geld heb je dan waarschijnlijk veel minder sores. Ik ben ze redelijk beu!
het overstappen loont financieel heel veel, via internet zeer toegankelijk gemaakt en de afwikkeling lijkt in orde
Zéér tevreden, hopen dat het zo blijft. Hebben de vorige verzekering opgezegd vanwege slechte bereikbaarheid per telefoon en mail.
Sterretje in voorruit gerepareerd op lokatie, snel geholpen en 1 telefoontje was voldoende
Lijkt mij prima verzekering, hoop dat deze service net zo goed is als ik een schade meld
Hoewel het niet eenvoudig is om alle informatie mbt verzekeringen op een website te vervatten is dit opgelost dmv een goed callcenter. De mensen aldaar zijn bijzonder gericht op het oplossen van de klant problemen en doen dit zo snel en klantgericht mogelijk. Een voorbeeld voor veel andere bedrijven!
Er zou een nieuwe polis volgen waarin geen klasse 3 alarm noodzakelijk is. 18/4 contact gehad
Kortgeleden de verzekering afgesloten waardoor ik nog niets kan melden over verdere communicatie bij schade en de afhandeling daarvan. Het is puur prijsmatig geweest waarom ik deze verzekering afsloot.
De snelheid van het toesturen van de papieren was heel erg snel
gemakkelijke site met veel duidelijkheden en weinig onduidelijkheden.
Ga zo door..Het kan dus! Klant efficientie en de betaalbaarheid naar ieders omstandigheid.
Gewoon prima
weet ik volgen jaar misschien antwoord op te geven
Tegen een redelijke prijs en zonder franjes enz, met kort en bondig uitleg denk ik toch wel de juiste verzekeraar te hebben gevonden. Maar een jaar is lang en een ongeluk zit in een klein hoekje en als dat dan gebeurd, maar zien hoe dan de afhandeling is. Toi-Toi.
Jammer dat er 8 euro kosten in rekening werden gebracht, die niet van te voren werden gemeld door uw medewerker of op de website. Dat maakt het nou net weer wat minder leuk.
Gemak dient de mens en deskundigheid is zeer plezierig!
Nog te nieuw om hier iets te vermelden
Het afsluiten van de autoverzekering ging erg snel en makkelijk, tevredenheid is hoog. Ik hoop dan ook dat we deze lijn kunnen blijven handhaven,
Info over opzeggen oude verzekering kan duidelijker

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen