Gerust Op Weg Autoverzekering

★★★☆☆ 7.8/10 (497 reviews)

Logo verzekeraar Gerust Op Weg

De Gerust op Weg biedt verzekeringen met goede voorwaarden tegen een aantrekkelijke premie. Gerust op Weg is een handelsmerk van Aegon Schadeverzekeringen.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Eenvoudig online afsluiten
  • Hulpverlening na ongeval in binnen- en buitenland
  • No-claimkorting op uw premie tot maar liefst 80%

Onafhankelijke beoordelingen voor de Gerust Op Weg Autoverzekering

De Gerust Op Weg Autoverzekering is op 4 oktober 2010 door Independer.nl beloond met de Independer.nl Garantie.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Gerust Op Weg Autoverzekering

Erg prettig dat je met schade telefonisch contact met de maatschappij kan hebben…

nadat ik mijn schadeformulier per post had opgestuurd kreeg ik de dag erna al een mail met de stappen die worden ondernomen om dez zaak snel af te handelen.. dit is een duidelijke mail met de vermelding als er nog verdere vragen zijn er contact gezocht wordt met mij ik vind dit een prettigge manier van werken

Goede maatschappij waar de service voorop staat. De prijs- kwaliteit verhouding is oke! Ik ben verzekerd van goede hulp!

Op mijn eerste schademelding bij Independer.nl is met grote voortvarendheid gereageerd. Dit was bij een vorige verzekeraar helaas anders. Een goed besluit om over te stappen en de verzekering te continueren als deze qua prijs weer concurrerend is

Dat by ruitschade by ieder bedryf by moet betalen dat was by andere verzekering niet.

Goede service, lage prijs en uitstekende voorwaarden.

Je krijgt ook goede informatie over hoe je er weer vanaf komt, zoals bij het ontvangen van e-mails. Gewoon goed.

De rest kan ik beoordelen als ik ooit een aanrijding veroorzaak. hoop van niet natuurlijk.

Ik vind de voorwaarde de je verplicht bent (ten koste van een groter eigen risico) om naar een door de verzekeraar vastgesteld schadeherstelbedrijf te gaan een min punt.

Ik hoop dat ik de verzekerings maatschappij niet hoef te raadplegen, dat is voor beide partijen een goed teken. !!

Als het contact met de verzekeringmaatschappij niet verder is gegaan als het voldoen van de rekening valt er over de kwaliteit van de dienstverlening weinig te zeggen. Ja, ze hebben het factuurbedrag correct afgeschreven.

Alles heeft door miscommunicatie van mijzelf, de hersteller, de transportservice van de verzekering en U, nogal lang geduurd, ca. 5 maanden

Ik vind de afhandeling erg lang duren. Niemand kan me iets zeggen over de doorlooptijd. je moet maar gewoon wachten.

contactpersoon zie dat de reparatie werd gedekt door de verzekering

Perfecte prijs, maar in eerste instante bleek ik geen juridische rechtsbijstand te hebben. Later bleek dat wel zo te zijn.

de opgeworpen voetangels en klemmen hebben mij ertoe gebracht om de schahde voor eigen rekening af te handelen.

schade afwikkeling via Schade Net verliep snel en vakkundig. vervangende auto was klasse, zeer tevreden.

als je nooit schade hebt of iets te melden, kun je hier geen mening over hebben.

Alles snel en goed geregeld,snelle terugkoppeling,prima prijs

Altijd keurig en snel geholpen, en altijd de goedkoopste verzekeringen. Gewoon goed!!

het nummer gebeld wat op de groene kaart stond met het meer keuze menu keuze kunnen maken en direct doorverbonden met de afdeling schade. perfect!!!!!!!!!

Ik heb geen ervariing met deze verzekering we hebben geen schade geval gehad.

enorm goed behandeld. Ben zelf RVS adviseur geweest,maar menigeen kan hier een punt aan zuigen.Bedankt nogmaals.

afsluiten ging prima , (maar dat lukt overal wel) verdere service nog niet benut

De prijs is goed, maar ik heb nog nooit een schade gemeld, dus ik heb geen ervaring met schade afhandeling.

Heldere uitleg om zaken netjes en snel geregelen

Ik rij al meer dan 25 jaar schadevrij en heb geen recente ervaringen met autoschaderegelingen. Aan communicatie en informatie wordt bij de huidige verzekeraar 'zeker' meer aandacht besteed en voorkomt mogelijk daarmee onnodige discussie en conflictsituaties. Dat is positief voor beide partijen. Ik ben dus niet ontevreden.

Even een belletje en de zaak gaat rollen. Heel adequaat en snel.

Als reactie op mijn schademelding via mail, werd ik de volgende dag al gebeld. Hierbij werd ik helemaal op weg geholpen en het invullen van een schadeformulier was niet nodig. Snel en simpel. Makkelijker kan het niet.

Het afsluiten gaat makkelijk en snel . Telefonische hulp heel goed . Rede dat andere die ik Independer had aanbevolen het niet hebben gedaan is , hadden 1e auto bij andere maatschappij verzekerd . Maar zodra mogelijk gaan ze via Independer .

alles was vlot geregeld, nu maar hopen dat ik ze nooit nodig heb. Mocht dat wel zo zijn, dan hoop ik dat ik ook dan netjes geholpen wordt…

goede maatschappij maar ik weet nog niet of hij goed is ik ben er nog maar net bij

krijg zo langzamerhand steeds minder vertrouwen in een telefoonnummer welke je dient te bellen bij problemen. vaak 38x doorverbonden, met als uiteindelijke resultaat dat de oplossing er (nog) niet is. dit was anders!!! gewoon 1 keer doorverbonden worden, het verhaal doen, oplossing doen, klaar!!!

Helemaal prima geregeld, geen gedoe. Zelfs een leenauto gehad zonder kosten. Top!!

De ruitschade is snel afgehandeld, de rekening ging direct naar de verzekeraar. De verplichting om de ruit bij Autotaalglas te laten repareren maakt concurrentie onmogelijk en drijft de prijs omhoog.

Een tijdje gezocht op internet naar een passende verzekering voor de auto. En heb deze uiteindelijk hier gevonden.Verder geen ervaring met schade afwikkeling,maar die hebben wij gelukkig ook nog niet gehad.De premie vergeleken met andere verzekeringen en deze kwam er als beste voor ons uitrollen.

Bij het afsluiten van een verzekering is er sprake van een voordeel voor twee partijen. In de loop der jaren kan dit voordeel voor een partij wegvallen, waardoor er een scheve verhouding ontstaat. Een controle hierop is voor beide partijen nuttig.

niet makkelijk op gang gekomen maar toch goed geijndigd

Bijzonder nare ervaring zo'n aanrijding. Echter zeer vakkundig geholpen. Was een zorg minder. Ben erg blij met Independer!

Bij schadeafhandeling totnutoe ok; maar moet wel nog even een slag om de arm houden tot alles is afgehandeld. Zou wel graag een e-mail bevestiging willen hebben nadat het schadeformulier per e-mail is opgestuurd.

Prima geholpen door Independer maar duurde 3 maanden voordat de schade werd betaald. De oorzaak hiervan was de halsstarrigheid van de tegenpartij.

De nieuwe autoverzekering was makkelijk en snel geregeld.

Op 12/4 mail van ******** waarin veroorzaker en tegenpartij worden toegesproken, info over schadeafhandeling, en verzoek om nadere toedrachtsomschrijving. Dezelfde dag geantwoord dat de situatie m.i. duidelijk genoeg is .Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag per omgaande. Nooit meer iets gehoord.

Mijn eerste schade in 24 jaar , procedure is goed uitgelegd

Ben pas een jaar bij de club, maar denk wel dat het een goede bedrijf is.

Snelle hulp, beetje onduidelijk in de voorwaarden waar dat de schade behandeld moet worden. In de voorwaarden van Idepender die aan de polis hangt staat schadegarant. Maar omdat ik bij Gerust op weg verzekerd ben gelden weer andere regels terwijl dit niet in de polis vernoemd staat, kan verbeterd worden.

Voorzover ik kan beoordelen een uitstekende verzekering. Als het ooit anders mocht worden zal ik mij melden.

Geen optimale info betreffende de bonus-malus regeling. Verder vriendelijk te woord gestaan.

Ik had een schade geval gemeld, door mij veroorzaakt. Echter de tegenpartij heeft geen schade gemeld, en dat werd mij verteld door uw medewerkster, waardoor mijn schadevrije jaren bleven zoals ze waren, en ik de schade aan mijn eigen auto voor mijn rekening genomen heb.

Ik had niet verwacht dat een goedkope verzekering vinden zo makkelijk en gebruiksvriendelijk zou zijn. Je moet het zelf proberen om het te begrijpen. Een wat mindere kanttekening: het 'gratis' eerste eigen risico is enkel het standaard eigen risico, bv €150. Als je een hoger eigen risico kiest zegt het nog steeds dat het eerste eigen risico door Independer betaalt wordt en zowaar exact naast het gekozen eigen risico bedrag, maar het is niet meer dan de standaard €150. Zeer onduidelijk, erg suggestief en bijna misleidend. Ik werd er iig dus door misleid en had mede daardoor een hoger eigen risico genomen.

Rij 20 jaar schadevrij heb dus geen ervaring in schadeafwikkelingen.

Ik was echt verbaast over de afwikkeling, ik werd constant op de hoogte gehouden met goede informatie. Met telefonische vragen en contact werkelijk perfect geholpen. Dit is echt ouderwetse service net een grote S. Ik heb in mijn mail wisseling ook mijn bewondering en dank uitgesproken over deze service. Dit is echt de uitzondering die de regel bevestigt in deze wereld van even snel iets afwikkelen met een mailtje. Hier werd echt aandacht besteed aan de klant!

netjes geholpen bij autotaalglas leenauto meegehad

schade herstelbedrijf door mij. uitgezocht is dat wel goedkoper !!

zeer tevreden zowel over Independer als Hamers in Voorschoten waar de auto gerepareerd werd. De afhandeling was vlot en efficient en ik heb de auto maar een paar dagen hoeven missen terwijl mij in de tussentijd een andere ter beschikking werd gesteld. Kortom een prima manier om een schade af te handelen.

lage prijs en vriendelijk personeel ook als je het de eerste keer niet begrijpt

Klacht is niet zozeer of de verzekeraar, maar over de autoschadebedrijf. Na afloop van de herstel, was er nog iets mis met de stuurbekractiging. Ik was op reis voor een week, dus het was pas na 2 weken dat ik weer in de auto stapte. De autoschadebedrijf zei dat ze niet weer een nieuwe claim over hetzelfde schade kon indienen bij de Verzekeraar, en nu zit ik met een factuur van Euro 294,71

Geen verder contact gehad met deze maatschappij.

aardige monteur! sterretje nagenoeg onzichtbaar!!! top.

Na een wat ongelukkig misverstand m.b.t. het opzeggen van laatste verzekering waarbij de aanvankelijk toegezonden polis voor de nieuwe verzekering ten onrechte werd geannuleerd, werd de nieuwe polis nog de zelfde dag digitaal toegestuurd. De afhandeling verliep bijzonder snel en zonder verdere problemen.

Nog nooit heeft een verzekeraar mij gevraagd voor een verlengingscertificaat van mijn SCM-3 beveiliging, behalve bij Independer. Een flauwekul keuring die mij circa 35 euro kost. Daar gaat je voordeel?

IK heb de verzekeringpolis geheel via internet afgesloten. Ik ben pas sinds 29 maart verzekert en heb in die zin nog geen ervaring met het afhandelen van een eventuele schade. Medegelet op de info tot nu toe, heb ik er een goed gevoel bij.

Sinds april 2011 ben ik bij Gerust op weg verzekerd. Tot nu toe alleen maar premie betaald. Maar gelukkig ook geen schade gereden. Dat deel van het werk van Gerust op weg heb ik nog niet kunnen uittesten.

Elders goedkoper dus de verzekering per 1 april opgezegd

Ik heb nog geen schade gehad ,dus tot nu toe prima.Ik kan pas echt een mening geven als er zich wat voor doet

het gemak om thuis alles te regelen en binnen enkele minuten was de verzekering geregeld helemaal top ik kan het ieder een aanraden

Bovenstaande betreft de telefonische melding van de schade.

Het prettige van deze verzekering is dat het makkelijk en overzichtelijk is af te sluitenn en direct.

Verzekering afgesloten . En bij navraag omdat wij niets ontvangen hadden, bleken wij 1 week zonder verzekering gereden te hebben!!!

i werd snel geholpen en was ook direct verzekerd. heb later een 2de auto ook erbij gedaan en die was direct meeverzekerd. snelle afhandeling, en zeer snel de papieren in huis

Het overstappen ging heel soepel, er zit alleen een volgorde foutje in volgens mij. Na het formulier waar ik al de gegevens van mijn oude verzekering had ingevuld (dus ook de datum waar de oude verzekering opgezegd moest worden) kreeg ik de check wanneer ik mijn oude verzekering kon opzeggen. Dit zou eigenlijk andersom moeten, dus eerst controle wanneer de oude verzekering opgezegd kan worden en daarna pas het formulier invullen. Die opzegtermijn heb ik natuurlijk zelf wel even uitgezocht. Ook klopt het postbus adres van Onna Onna niet wat automatisch op de opzegbrief is gezet, ik heb na 4 dagen gebeld met Onna Onna om te vragen of mijn opzegbrief binnen was gekomen maar dat was niet het geval, de brief is naar Drachten gestuurd en moest naar Amsterdam.

Gelet op de massa aan aanbiedingen toch een partner gevonden die zakelijk correct de transaktie heeft afgesloten.

het is zo gebeurt om b.v je auto verzekering te regelen

Geweldig, ik heb zelf een auto uit Duitsland geimporteerd en moest daarvoor in eerste instantie een verzekering hebben voor 1 dag zodat ik met een 1 daags kenteken naar het RDW kon rijden, bij Independer GEEN probleem waar andere verzekeraars niet meedenken met de klant doet Independer dat wel zonder moeilijke vragen . Daarna op het kenteken gewacht en voordelig met een goede dekking een verzekering af gesloten. Zo klantvriendelijk en prettig qua prijs en de klanten komen van zelf. Ik hoop nooit schade te krijgen maar mijn vertrouwen "als"……is heel groot, Hulde !

ik heb inderdaad een verzekering bij gerust op weg,maar hem nog geen schades hoeven melden dus ik weet niet hoe zij zullen bevallen wanneer er zeg maar betaald moet worden. meestal komt dan de aap pas uit de mouw.

toch even de telefoon gepakt, en dat is fijn als er goed geholpen wordt

bij allianz kost maandpremie extra prima advies en snel kontakt

Snel geregeld,maar het viel ons tegen dat de oudere auto iets duurder uitkwam.Maar de nieuwere auto was wel stukken goedkoper.

Opzeggen via Mijn Independer van oude verzekering werkte niet. Reden van opzeg was dat het niet mogelijk was om vorige verzekering om te zetten van volledig casco naar beperkt casco.

Schade per email gemeld, dezelfde dag gebeld door de verzekeraar. Goed geholpen.

Makkelijker dan dit gaat het niet worden. Super!

een compacte klantgerichte organisatie die efficiënt en snel werkt en waarschijnlijk daardoor de goede prijs-kwaliteit verhouding kan handhaven.

1e keer belde ik 's avonds, medewerkster kon niet zien wat de inhoud van mijn verzekering was; volgende dag prima geholpen en heb alleen eigen risico bij totaalglas hoeven af te rekenen.

Via een paar muisklikken een goede verkeersverzekering, die me bij gelijkblijvende dekking honderden euro's t.o.v. mijn vorige verzekering bespaarde.

Ik heb nog geen schade gehad dus kan er weinig oververtellen. Wat wel vervelend en kostbaar is dat ik ieder jaar mijn autoalarm moet laten keuren.

Geen ervaring met schade-afwikkeling (Geen schade)

de premie voor een zelfde auto met LPG-G3 of benzine is een premieverschil van 15 euro per maand. Uitleg gevraagd maar niemand kon het goed verklaren. Bij verhogen accesoires voor de LPG tank van 2000 euro was de premieverhoging slechts 1 euro per maand. Nu de auto echt op LPG staat is het verschil 15 euro per maand!!! Deze voorlichting was niet duidelijk bij afsluiten en bleef onduidelijk bij afsluitproces. Ik ben dit bij andere verzekeraars niet tegengekomen zo'n vershil!Daarnaast bleek de aanbieding van Route Mobiel ook niet duidelijk te zijn, de beloofde Europa dekking was ook een extra premie van 28 euro bovenop de 38 euro.Ook dit was niet duidelijk verteld.

Goede informatie, vriendelijk en snel afgehandeld.

Omdat het niet mijn schuld was ivm niet kunnen verhalen op de tegen partij, was het voor mij een prettige verrassing dat mijn verzekeraar de schade toch wilde vergoeden met behoud van no-claim

Prima verzekerd voor een gunstige prijs. Dik tevreden over de service!

telefonisch misverstand kundig en snel opgelost tot volle tevredenheid.

Nadat door een derde schade was toegedaan aan mijn auto,ben ik vanaf het begin van mijn melding tot en met de totale afhandeling uitstekend behandeld en op een korrekte wijze op de hoogte gehouden.

Ik kreeg van een vriendelijke medewerker uitstekende adviezen wat betreft mijn keuze van een nieuwe verzekering; hij wist me met zijn tussenkomst snel en vooral duidelijk uit te leggen wat de beste keuze was en ik kreeg onmiddellijk de bevestiging van mijn keuze.

resultaat reparatie visueel niet bevredigend. Wellicht technisch afdoende. Scheurtje in ruit is nog zichtbaar.

Ideale site als je niet alles op het net wilt afstruinen. Geeft een goed overzicht.

Snelle reactietijd. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prettig alles digitaal af te handelen.

Door communicatieproblemen in het begin, waarvoor Independer haar excuus heeft aangeboden, verliep e.e.a. stroef, maar toen alles duidelijk was en de communicatie geregeld was, liep alles verder op rolletjes. Ik ben tevreden.

ik denk er over om ook in de toekomst andere verzekeringen bij jullie af te sluiten.omdat alles heel goed en correct is verlopen [top]

Het komt nu over of ik een nieuwe klant ben . Dit is het enige min puntje , verder goed.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen