Proteq Autoverzekering

★★★☆☆ 7.2/10 (15 reviews)

Logo verzekeraar Proteq

Proteq bestaat sinds 1988 en zorgt er voor dat u zo min mogelijk geld, tijd en moeite kwijt bent aan verzekeringen. Proteq is onderdeel van SNS REAAL.

Voordelen van Proteq:

 • Voordelige verzekeringen
 • Direct afsluiten via internet
 • Direct contact
 • 14 dagen bedenktijd
 • Heldere voorwaarden

Voordelen van deze autoverzekering:

 • Een van de laagste premies van Nederland
 • Uitgebreide Inzittenbescherming (ook voor uw hond of kat)
 • Accessoires tot €1.000 meeverzekerd
 • 80% no-claimkorting al vanaf 9 schadevrije jaren
 • Zeer voordelige tweede auto regeling
 • Gratis opzegservice van uw huidige verzekering
 • Afsluiten zonder risico met 14 dagen bedenktijd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Proteq Autoverzekering

De Proteq Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,8.

De Proteq Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Proteq Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De Proteq Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Proteq Autoverzekering

Wij hebben deze verzekering genomen omdat, de prijs zeer scherp is en de voorwaarden heel helder zijn. Ook geen lange wachttijden om een polis af te sluiten. Kortom: snel, vriendelijk en een goede/prijs verhouding. Niet verder zoeken en ze direct bellen !!!! M.vr. gr. Marcel Heijnens Duiven

Proteq is een goede verzekeraar. De prijzen zijn goed en ze zijn klantvriendelijk. Ik had mijn autoruit gebroken, zonder problemen werd een monteur gestuurd en werd alles kosteloos (op eigen risico na) gerepareerd. Topservice. Goede dekking, prijzen en service zorgen ervoor dat ik een tevreden klant ben en ook nog wel even zal blijven. Ga zo door Proteq, hier kunnen andere verzekeraars nog wat van leren.

heb opnieuw afgesloten voor 2013 voor de rest heb ik in 2012 geen schade gehad dus over schadeafhandeling kan ik nog niets zeggen

Ik was in eerste instantie tevreden over proteq, tot ik een schade moest declareren. De communicatie is slecht: ik krijg nergens bericht over, medewerkers aan de telefoon lijken er weinig zin in te hebben, geen reactie op berichten, zomaar premie verhogen zonder bericht. Niet voldoende opkomen voor mijn belang als verzekerde en als blijkt dat ik geld terug krijg, is het erg druk en 'word ik teruggebeld', wat vervolgens niet gebeurt. Erg slechte ervaringen met Proteq. Erg klantonvriendelijk zodra er iets mis is. Heb me er enorm in vergist.

Ik heb een vreselijke ervaring gehad met mijn autoverzekering bij Proteq en later met afmelden van deze verzekering. Vier keer een verkeerde brief, met verkeerde bedragen en/of informatie. Bij afmelden kwam ik in een Kafkaiaanse situatie: formulieren waren 'momenteel niet te downloaden', vaak gebeld (naar schatting 35 euro verbeld) wat resulteerde in een pakket tegenstrijdige informatie, mails naar info gestuurd met alleen een hele beleefde ontvangbevestiging, maar geen antwoord. Nu, na maanden, weet ik nog niet of ik nu wel of niet afgemeld ben. Verschrikkelijke club, blijf hier weg! vrgr, Frank Swartjes

als je een verzekering wil die niet eens het slot van je auto dekt na inbraak moet je bij proteq zijn slechte zaak voor 1100 euro premie per jaar zou je meer verwachten

heb al verschillende verzekeringen bij proteq, maar nog nooit een claim gelegd dus daarover geen ervaring.

Goedkoop, regelt alles snel

Toen ik op zoek ging naar een andere autoverzekering, die mogelijk goedkoper uitkwam dan mijn huidige verzekering, balandde ik bij Proteq. Daar scheelde de premie bijna 100% en de keus was dan ook niet moeilijk. Ik kon maandelijks betalen en wist eglijk waar ik aan toe was. Een hele goede keus dus en zeker aan te raden. Bij mijn volgende auto wordt Proteq zeker mijn verzekeraar.

Ik heb een review over Proteq omdat het goedkope en goede verzekeringen verkoopt is altijd goed bereikbaar en je wordt keurig te woord gestaan. Het omzetten van bijvoorbeeld een auto verzekering is snel en kordaat afgehandeld. Heb al mijn verzekeringen bij deze maatschappij.

Hoewel de autoverzekeringen prima zijn is er wel een min punt dat nl dat hoe je ouder je wordt meer premie moet gaan betalen. Oudere wagens ook een hogere premie betalen dan nieuwere. Jongere rijden oduere auto’s en daar moet de oudere voor betalen, immers de jongere maken meer brokken is de redenatie. Voor mij een onlogische redenatie daar de oudere minder ongelukken maken dan de jongere door hun jaren langere ervaringen.

Al jaren verzekerd, non nonsens, ze doen gewoon wat ze beloven!!!!!! Na een autoschade buiten mijn schuld, 1 telefoontje gepleegd en alles werd voor me geregeld, binnen het uur had ik een leen-auto ter beschikking!!!!!! Super!!!!

Proteq auto verzekering via het Fnv,scheel echt wel geld,je krijgt korting omdat je lid moet zijn van het Fnv,je wordt goed en korrekt geholpen door de telefoon,de mensen aan de andere kant van de telefoon zijn vriendenlijk en geduldig,niets is teveel.

Proteq,bekend verzekeraar,ik heb ook dier verzekering bij hun en ook via via andere aanbieders via internet belandt bij autoverzekeringen….kijken bij welk aanbieding je sluit iets met hun af,verder niks negatief. …

De vergelijking van de autoverzekeringen was duidelijk. Alleen bij Ditzo was een probleem. Aangegeven als wens WA-plus. Dit was achteraf niet mogelijk, omdat de auto tien jaar oud is. Dus deze verzekering zou dan eigenlijk niet moeten worden aangeboden. Verder was alles prima verzorgd en snel.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen