Let op: de autoverzekering van Proteq wordt voortgezet als de nowGo Autoverzekering.

Proteq Autoverzekering

Is onderdeel van Vivat Ervaringen

De autoverzekering van Proteq Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Proteq bestaat sinds 1988 en zorgt er voor dat u zo min mogelijk geld, tijd en moeite kwijt bent aan verzekeringen. Proteq is onderdeel van SNS REAAL.

Voordelen van een Proteq Autoverzekering

Voordelen van deze autoverzekering:
 • Een van de laagste premies van Nederland
 • Uitgebreide Inzittenbescherming (ook voor uw hond of kat)
 • Accessoires tot €1.000 meeverzekerd
 • 80% no-claimkorting al vanaf 9 schadevrije jaren
 • Zeer voordelige tweede auto regeling
 • Gratis opzegservice van uw huidige verzekering
 • Afsluiten zonder risico met 14 dagen bedenktijd
Voordelen van Proteq:
 • Voordelige verzekeringen
 • Direct afsluiten via internet
 • Direct contact
 • 14 dagen bedenktijd
 • Heldere voorwaarden

Deze informatie wordt verstrekt door Proteq en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze autoverzekeraar.

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Proteq Autoverzekering met andere autoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Proteq Autoverzekering Ervaringen United Insurance Autoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: heb opnieuw afgesloten voor 2013 voor de rest heb ik in 2012 geen schade gehad dus over schadeafha... Zeer klantvriendelijke en professionele medewerker. Supersnelle afhandeling van de schadeclaim. Wi...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Proteq

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze autoverzekering:

hoyhoy.nl
De Proteq Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 April 2010 door beoordeeld met een 7,8.
Independer.nl
De Proteq Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 January 2010 door beoordeeld met een 7,4.
Independer.nl
De Proteq Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 May 2009 door beoordeeld met een 7,5.
Meer tonen...
Independer.nl
De Proteq Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 February 2009 door beoordeeld met een 7,5.
Minder tonen...

Ervaringen met de Proteq Autoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(15 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de autoverzekering van Proteq

uit Duiven zegt op 21 January 2014:

Wij hebben deze verzekering genomen omdat, de prijs zeer scherp is en de voorwaarden heel helder zijn. Ook geen lange wachttijden om een polis af te sluiten. Kortom: snel, vriendelijk en een goede/prijs verhouding. Niet verder zoeken en ze direct bellen !!!! M.vr. gr. Marcel Heijnens Duiven

zegt op 12 January 2013:

Proteq is een goede verzekeraar. De prijzen zijn goed en ze zijn klantvriendelijk. Ik had mijn autoruit gebroken, zonder problemen werd een monteur gestuurd en werd alles kosteloos (op eigen risico na) gerepareerd. Topservice.
Goede dekking, prijzen en service zorgen ervoor dat ik een tevreden klant ben en ook nog wel even zal blijven. Ga zo door Proteq, hier kunnen andere verzekeraars nog wat van leren.

uit Zaltbommel zegt op 30 December 2012:

heb opnieuw afgesloten voor 2013 voor de rest heb ik in 2012 geen schade gehad dus over schadeafhandeling kan ik nog niets zeggen

zegt op 25 May 2011:

heb al verschillende verzekeringen bij proteq, maar nog nooit een claim gelegd dus daarover geen ervaring.

uit Aalsmeer zegt op 2 October 2010:

Goedkoop, regelt alles snel

zegt op 18 September 2010:

Toen ik op zoek ging naar een andere autoverzekering, die mogelijk goedkoper uitkwam dan mijn huidige verzekering, balandde ik bij Proteq. Daar scheelde de premie bijna 100% en de keus was dan ook niet moeilijk. Ik kon maandelijks betalen en wist eglijk waar ik aan toe was. Een hele goede keus dus en zeker aan te raden. Bij mijn volgende auto wordt Proteq zeker mijn verzekeraar.

zegt op 17 September 2010:

Ik heb een review over Proteq omdat het goedkope en goede verzekeringen verkoopt is altijd goed bereikbaar en je wordt keurig te woord gestaan. Het omzetten van bijvoorbeeld een auto verzekering is snel en kordaat afgehandeld. Heb al mijn verzekeringen bij deze maatschappij.

zegt op 15 September 2010:

Hoewel de autoverzekeringen prima zijn is er wel een min punt dat nl dat hoe je ouder je wordt meer premie moet gaan betalen. Oudere wagens ook een hogere premie betalen dan nieuwere. Jongere rijden oduere auto's en daar moet de oudere voor betalen, immers de jongere maken meer brokken is de redenatie. Voor mij een onlogische redenatie daar de oudere minder ongelukken maken dan de jongere door hun jaren langere ervaringen.

zegt op 11 September 2010:

Proteq auto verzekering via het Fnv,scheel echt wel geld,je krijgt korting omdat je lid moet zijn van het Fnv,je wordt goed en korrekt geholpen door de telefoon,de mensen aan de andere kant van de telefoon zijn vriendenlijk en geduldig,niets is teveel.

zegt op 11 September 2010:

Al jaren verzekerd, non nonsens, ze doen gewoon wat ze beloven!!!!!!
Na een autoschade buiten mijn schuld, 1 telefoontje gepleegd en alles werd voor me geregeld, binnen het uur had ik een leen-auto ter beschikking!!!!!! Super!!!!

zegt op 9 September 2010:

Proteq,bekend verzekeraar,ik heb ook dier verzekering bij hun en ook via via andere aanbieders via internet belandt bij autoverzekeringen....kijken bij welk aanbieding je sluit iets met hun af,verder niks negatief. ...

zegt op 31 August 2010:

De vergelijking van de autoverzekeringen was duidelijk. Alleen bij Ditzo was een probleem. Aangegeven als wens WA-plus. Dit was achteraf niet mogelijk, omdat de auto tien jaar oud is. Dus deze verzekering zou dan eigenlijk niet moeten worden aangeboden. Verder was alles prima verzorgd en snel.

Nee, ik zou een Proteq Autoverzekering niet aanbevelen

uit Den bosch zegt op 11 December 2012:

Ik was in eerste instantie tevreden over proteq, tot ik een schade moest declareren. De communicatie is slecht: ik krijg nergens bericht over, medewerkers aan de telefoon lijken er weinig zin in te hebben, geen reactie op berichten, zomaar premie verhogen zonder bericht. Niet voldoende opkomen voor mijn belang als verzekerde en als blijkt dat ik geld terug krijg, is het erg druk en 'word ik teruggebeld', wat vervolgens niet gebeurt. Erg slechte ervaringen met Proteq. Erg klantonvriendelijk zodra er iets mis is. Heb me er enorm in vergist.

uit Utrecht zegt op 10 November 2012:

Ik heb een vreselijke ervaring gehad met mijn autoverzekering bij Proteq en later met afmelden van deze verzekering. Vier keer een verkeerde brief, met verkeerde bedragen en/of informatie. Bij afmelden kwam ik in een Kafkaiaanse situatie: formulieren waren 'momenteel niet te downloaden', vaak gebeld (naar schatting 35 euro verbeld) wat resulteerde in een pakket tegenstrijdige informatie, mails naar info gestuurd met alleen een hele beleefde ontvangbevestiging, maar geen antwoord. Nu, na maanden, weet ik nog niet of ik nu wel of niet afgemeld ben. Verschrikkelijke club, blijf hier weg!

vrgr,
Frank Swartjes

uit Ammerstol zegt op 21 June 2011:

als je een verzekering wil die niet eens het slot van je auto dekt na inbraak moet je bij proteq zijn slechte zaak voor 1100 euro premie per jaar zou je meer verwachten


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen