Delta Lloyd Autoverzekering

★★★☆☆ 7.4/10 (36 reviews)

Delta Lloyd Verzekeringen Ervaringen

Niets is zeker. Maar dankzij de kennis van Delta Lloyd Groep bent u er zeker van dat uw financiële zaken altijd slim geregeld zijn.

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Je krijgt altijd een no-claimkorting op uw premie. Ook als je nog geen no-claimkorting hebt opgebouwd.
  • Heb je een duurdere auto? Dan is het eigen risico niet hoger. Je kunt er wel voor kiezen om een hoger eigen risico te nemen. Je betaalt dan minder premie.
  • Ben je een jonge bestuurder? Ook dan is het eigen risico niet hoger.
  • Wil je een tweede auto verzekeren? Dan krijg je evenveel korting op je premie als de korting die je kreeg bij je eerste auto

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Delta Lloyd

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit Wettelijke Aansprakelijkheid'.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De Delta Lloyd Autoverzekering is op 4 oktober 2010 door Independer.nl beloond met de Independer.nl Garantie.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,3.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,5.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Delta-Lloyd Commercial Autoverzekering (2010)

Delta Lloyd Commercial De Optimist (2013)

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de Delta Lloyd Autoverzekering

Bij het opvoeren van mijn auto op de verzekering van mijn vader, hebben ze WA+ met no-claim garantie gekoppeld aan een ALL RISK premie. In oktober 2014 ben ik daar achter gekomen en heb verschillende keren contact gehad met de klantenservice. Uitleg of een onderbouwing van de premie krijg ik niet. Wel wilde ze, nadat ik gezegd had dat ik mijn auto liet overschrijven en bij een andere verzekering zou gaan, uit coulance de premie aanpassen... (per maand € 50,- goedkoper!). Vervolgens kon ik een klacht indienen om mijn teveel betaalde premies terug te vorderen. Brief aangetekend verstuurd. Nu 2 maanden later nog geen reactie. Ik vind het niet meer dan billijk dat de teveel betaalde premies (€ 1550,-) terug betaald gaan worden. Zij hebben in die periode ook niet het risico hiervan gelopen.
Vooraf....ik ben niet bij Delta Llyod verzekerd, maar werd aangereden door iemand, die géén papieren bij zich had, niet wist waar zij verzekerd was en de naam van de tussenpersoon niet kende. Toch kwam ik erachter waar zij verzekerd was, d.w.z. de houder van de betroffene auto. Alhoewel zij het schadeformulier NIET hadden opgestuurd, werd ik ouderwets behandeld door de schadeafdeling van Delta Lloyd als koning-klant. Een 10 voor de afwikkelaars!
Bij inbraak in een van onze auto's is het ingebouwde navigatie systeem gestolen. Delta Lloyd weigert de schade te vergoeden omdat er geen accessoire verzekering is en ze dit systeem als een accessoire zien. Is een fabrieksysteem wat weliswaar achteraf door de dealer is ingebouwd maar is niet te vergelijken met een tomtom. Zeer teleurstellend.
Onderdeel Nationaal Spaarfonds van Delta Lloyd lokt op Independer, verhoogt premies onaangekondigd en maakt een hoop fouten daarin.
mijn betalingen laat ik automatisch afschrijven, er is een keer gebeurd dat de rekening niet kon afgeschreven worden wat ik niet wist, zodoende kwam ik later te weten dat ik een achterstand liep en mijn verzekering was stopgezet. en dat vond ik zeer teleurstellend hoe snel het allemaal was gegaan. en het heeft veel tijd gekost om dat in orde te maken
Aanpassen van het eigen risico en aanpassing van de premie en geen alternatieve dekking bieden voor oudere auto. Laatst met schade een lange afhandelingstijd en ik moet nog nakijken of mijn eigen risico overgemaakt is.
Wij kregen het advies om bij schade gelijk het formulier in te vullen en op te sturen. Dit hadden wij gedaan maar vervolgens zei de schadeexpert dat de schade minimaal was en dat het niet vergoed werdt als we het zouden laten maken (putjes). Dus hebben wij NOOIT de schade ook echt geclaimd bij delta lloyd. Vervolgens hebben ze toch onze premie omhoog gezet en nu bijna 1 jaar later ben ik er nog mee bezig. Ik zit nu bij Nationale Nederlanden en Delta lloyd heeft in het systeem gezet dat ik -3 schade vrije jaren heb, en dat terwijl de schade NOOIT geclaimd is!!..dus nu nog steeds bezig om dat terug gezet te krijgen naar de jaren die ik had voordat ik het formuliertje opstuurde. Dit doen ze volgens mijn tussenpersoon altijd als ze een formulier binnenkrijgen voor het geval dat de schade wel geclaimd wordt, ze dan niet hoeven te wachten op de premie die betaald moet worden. Schande!!.. Ook hadden wij een andere auto gekocht en hebben ze 2 keer het bedrag ingehouden in 1 maand tijd, dit bedrag zou ik terug krijgen. Heb ik nooit gehad. Waarop ik na 2 keer bellen het bedrag maar zelf gestorneerd heb. Vervolgens schijnen ze het met een andere maand verrekend te hebben. waar ik nooit van op de hoogte gesteld ben. en bleek ik dus ineens achterstand te hebben omdat ik het bedrag gestorneerd had. Ze hebben daarop mijn verzekering stop gezet (waar ik overigens HEEL BLIJ MEE BEN, had niks dan problemen daar) per eind oktober. Krijg ik een brief dat ik nog 200 euro terug krijg. Vandaag gebeld naar Delta Lloyd waar het bedrag blijft. Verteld ze aan de telefoon dat het verrekend is met November en December.. HOE KAN DIT ALS IK PER OKTOBER GEEN VERZEKERING MEER HEB????!!!!!.. dan ga ik toch niet betalen voor november en december terwijl ik per oktober al ben beeindigd daar?? De telefoniste begreep er ook niks van en ging het uitzoeken (ALWEER) en zou me terug bellen. Ben benieuwd wat er uitkomt.. Maar voor mij NOOIT geen delta Lloyd meer.!!
Ik heb via mijn tussenpersoon een autoverzekering bij Delta Lloyd. Daar ben ik redelijk tevreden over. Prima premie en schadeafhandeling.
Na schade geen statusupdate maar verder een prima verzekering
Prima bereikbaar. En dat vind ik belangrijk. Klantenservice is behulpzaam. En gelukkig nog maar zelden van gebruik hoeven te maken.
Het afhandelen is allemaal soepel verlopen, over de verdere afhandeling bij schades hoop ik dat dit ook zo is, kan er nu nog niet over mee praten dat moet de toekomst uitwijzen
Prima maatschappij. Was een van de weinige die een dure auto wilde verzekeren. Alleen jammer dat het eigen risico omhoog ging dit jaar.
Goedkope verzekering, makkelijk af te sluiten! hoop em nooit nodig te hebben ;)
heb pensioen via delta lloyd
snel verzekerd en voordeliger dan bij de bank
Bonus/malustrede was niet duidelijk. Na afsluiting van de verzekering bleek deze hoger te zijn, dus is een deel van de premie gecrediteerd. Na ontvangst van de polis bleek dat er een alarm in de auto moet zitten. Dit vergt een investering van 899,- euro, dus de vraag is of het voordeel daarmee niet weer teniet is gegaan.
Via de site snel en gemakkelijk deze verzekering gevonden. Vijf dagen geleden, dus nog geen problemen van welke aard dan ook ondervonden.
net afgesloten dus nog geen ervaring mee
op vraag 1 wat is je antwoord als je nog geen schade hebt hoeven claimen ??????? waarom bij aanschaf van een nieuwe en of ander kenteken auto niet op dezelfde gewijzigde polis ????????
Schade werd keurig afgehamdeld. Wel heb ik de indruk, dat de prijs voor "nieuwkomers" lager is dan vaste klanten.
De auto na schade bij schadegarant bedrijf gebracht. kon hem 3 dagen later ophalen. Heb een betere auto meegekregen dan ik heb. Zelf niks hoeven te betalen zelfs geen eigen risico.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen