Delta Lloyd Autoverzekering

★★★☆☆ 7.4/10 (365 reviews)

Logo verzekeraar Delta Lloyd

Niets is zeker. Maar dankzij de kennis van Delta Lloyd Groep bent u er zeker van dat uw financiële zaken altijd slim geregeld zijn.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Je krijgt altijd een no-claimkorting op uw premie. Ook als je nog geen no-claimkorting hebt opgebouwd.
  • Heb je een duurdere auto? Dan is het eigen risico niet hoger. Je kunt er wel voor kiezen om een hoger eigen risico te nemen. Je betaalt dan minder premie.
  • Ben je een jonge bestuurder? Ook dan is het eigen risico niet hoger.
  • Wil je een tweede auto verzekeren? Dan krijg je evenveel korting op je premie als de korting die je kreeg bij je eerste auto

Onafhankelijke beoordelingen voor de Delta Lloyd Autoverzekering

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De Delta Lloyd Autoverzekering is op 4 oktober 2010 door Independer.nl beloond met de Independer.nl Garantie.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,3.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,5.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Delta Lloyd Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Delta Lloyd Autoverzekering

Bij het opvoeren van mijn auto op de verzekering van mijn vader, hebben ze WA+ met no-claim garantie gekoppeld aan een ALL RISK premie. In oktober 2014 ben ik daar achter gekomen en heb verschillende keren contact gehad met de klantenservice. Uitleg of een onderbouwing van de premie krijg ik niet. Wel wilde ze, nadat ik gezegd had dat ik mijn auto liet overschrijven en bij een andere verzekering zou gaan, uit coulance de premie aanpassen… (per maand € 50,- goedkoper!). Vervolgens kon ik een klacht indienen om mijn teveel betaalde premies terug te vorderen. Brief aangetekend verstuurd. Nu 2 maanden later nog geen reactie. Ik vind het niet meer dan billijk dat de teveel betaalde premies (€ 1550,-) terug betaald gaan worden. Zij hebben in die periode ook niet het risico hiervan gelopen.

Vooraf….ik ben niet bij Delta Llyod verzekerd, maar werd aangereden door iemand, die géén papieren bij zich had, niet wist waar zij verzekerd was en de naam van de tussenpersoon niet kende. Toch kwam ik erachter waar zij verzekerd was, d.w.z. de houder van de betroffene auto. Alhoewel zij het schadeformulier NIET hadden opgestuurd, werd ik ouderwets behandeld door de schadeafdeling van Delta Lloyd als koning-klant. Een 10 voor de afwikkelaars!

Bij inbraak in een van onze auto's is het ingebouwde navigatie systeem gestolen. Delta Lloyd weigert de schade te vergoeden omdat er geen accessoire verzekering is en ze dit systeem als een accessoire zien. Is een fabrieksysteem wat weliswaar achteraf door de dealer is ingebouwd maar is niet te vergelijken met een tomtom. Zeer teleurstellend.

Onderdeel Nationaal Spaarfonds van Delta Lloyd lokt op Independer, verhoogt premies onaangekondigd en maakt een hoop fouten daarin.

mijn betalingen laat ik automatisch afschrijven, er is een keer gebeurd dat de rekening niet kon afgeschreven worden wat ik niet wist, zodoende kwam ik later te weten dat ik een achterstand liep en mijn verzekering was stopgezet. en dat vond ik zeer teleurstellend hoe snel het allemaal was gegaan. en het heeft veel tijd gekost om dat in orde te maken

Aanpassen van het eigen risico en aanpassing van de premie en geen alternatieve dekking bieden voor oudere auto. Laatst met schade een lange afhandelingstijd en ik moet nog nakijken of mijn eigen risico overgemaakt is.

Wij kregen het advies om bij schade gelijk het formulier in te vullen en op te sturen. Dit hadden wij gedaan maar vervolgens zei de schadeexpert dat de schade minimaal was en dat het niet vergoed werdt als we het zouden laten maken (putjes). Dus hebben wij NOOIT de schade ook echt geclaimd bij delta lloyd. Vervolgens hebben ze toch onze premie omhoog gezet en nu bijna 1 jaar later ben ik er nog mee bezig. Ik zit nu bij Nationale Nederlanden en Delta lloyd heeft in het systeem gezet dat ik -3 schade vrije jaren heb, en dat terwijl de schade NOOIT geclaimd is!!..dus nu nog steeds bezig om dat terug gezet te krijgen naar de jaren die ik had voordat ik het formuliertje opstuurde. Dit doen ze volgens mijn tussenpersoon altijd als ze een formulier binnenkrijgen voor het geval dat de schade wel geclaimd wordt, ze dan niet hoeven te wachten op de premie die betaald moet worden. Schande!!.. Ook hadden wij een andere auto gekocht en hebben ze 2 keer het bedrag ingehouden in 1 maand tijd, dit bedrag zou ik terug krijgen. Heb ik nooit gehad. Waarop ik na 2 keer bellen het bedrag maar zelf gestorneerd heb. Vervolgens schijnen ze het met een andere maand verrekend te hebben. waar ik nooit van op de hoogte gesteld ben. en bleek ik dus ineens achterstand te hebben omdat ik het bedrag gestorneerd had. Ze hebben daarop mijn verzekering stop gezet (waar ik overigens HEEL BLIJ MEE BEN, had niks dan problemen daar) per eind oktober. Krijg ik een brief dat ik nog 200 euro terug krijg. Vandaag gebeld naar Delta Lloyd waar het bedrag blijft. Verteld ze aan de telefoon dat het verrekend is met November en December.. HOE KAN DIT ALS IK PER OKTOBER GEEN VERZEKERING MEER HEB????!!!!!.. dan ga ik toch niet betalen voor november en december terwijl ik per oktober al ben beeindigd daar?? De telefoniste begreep er ook niks van en ging het uitzoeken (ALWEER) en zou me terug bellen. Ben benieuwd wat er uitkomt.. Maar voor mij NOOIT geen delta Lloyd meer.!!

Ik heb via mijn tussenpersoon een autoverzekering bij Delta Lloyd. Daar ben ik redelijk tevreden over. Prima premie en schadeafhandeling.

alles is snel en duidelijk uitgelegt en geregreld. ben dan ook erg tevreden

Duidelijk alles naast elkaar te vergelijke en waar ik niet uitkwam heeft de klantenservice mij heel goed geholpen.

Mijn premie werd verhoogd zonder mijn op de hoogte te brengen. voel me bestolen door Delta loyd. Voorheen betaalde ik 84,26 is met maar lieft €16,33 duurder geworden €100,55. Andere verzekeringen zijn veel goed koper. Betaal al jaren een te hoge premie. Snap niet waarom mijn op de hoogte is gebracht dat ik te veel betaal. Ik rij al jaren schade vrij ik verwacht eerder dat mijn premie om laag gaat. Er is mijn nooit een ander verzekeringmaatschappij aan bevolen. Terwel de andere gemiddeld €20,- goedkoper zijn.

Ongeval met aanrijding van een ree gehad, laat in de avond! Eigenlijk de volgende ochtend was alles al geregeld. Erg tevreden.

Gelukkig niet heel veel hoeven claimen, er was ingebroken in mijn auto (zonder braaksporen). Netjes aangifte gedaan en claim ingediend. Ongeveer een week later ontving ik een brief waar in stond dat in er in zulke gevallen maximaal 250 euro wordt uitgekeerd en dit kreeg ik ook netjes op mijn bankrekening zonder verder onderzoek of moeilijk doen. Nette afhandeling dus!

Ik had een nieuwe auto gekocht en mijn oude weggedaan, mijn verzekering werd simpel en snel omgezet naar mijn nieuwe auto. mijn verzekeringskaart kwam ook erg snel binnen, ben zeer tevreden

Snel en goed verholpen, eigen risico zeer reëel

Nagenoeg alleen maar positieve ervaringen. Jammer dat het schadebedrijf de schade afhandelde in Zoetermeer en de verreden benzine niet is vergoed.

Ik had me nooit zo in de voorwaarden verdiepd, maar het viel me tegen dat de no-claim korting die je kwijtraakt zo hoog is dat je in veel gevallen beter zelf de schade kunt betalen. Blijkbaar heeft deze verzekering alleen nut als je echt je auto total loss rijdt.

1 telefoontje, en me kunnen melden bij schadeherstelbedijf, alles wordt verder geregeld zonder enige bemoeinis van mezelf. Erg prettig! Alleen is de premiestijging enorm, maar cf. voorwaarden.

Na mijn contact met jullie ging alles vanzelf. Zaak was voor ik het wist geregeld. Mensen zijn ook zeer klant vriendelijk.

Ken de maatschappij dus niet. Hoop daardoor nog sneller no-claim korting te krijgen.

Gelukkig geen schade gereden, ook met mijn vorige auto niet. Ik ben al langer verzekerd dan een jaar via Independer bij Delta Lloyd. Daarom niet/nauwelijks contact gehad. Op dit moment heb ik niet het idee dat ik de meest optimale verzekering heb die bij me past. Volgens mij relatief duur. Ik zou daar wat aan moeten doen. Vandaar ook mijn relatief lage score.

Enkele dagen na het indienen van mijn schade aan mijn voorruit is deze factuur volledig en zeer spoedig afgehandeld en uitbetaald.

Snel en gemakkelijk gevonden welke autoverzekering bij ons past. Nog dezelfde dag (binnen een uur!) contact met medewerker gehad en vervolgens alle info via e-mail ontvangen. Beter heb ik het nog niet gevonden!!!

Independer heeft mij zeer goed te woord gestaan en waar nodig perfect geholpen. Tevens was de snelheid waarmee het geheel is afgerond erg goed! Helaas heeft het bedrijf welke Independer/Deltaloyd heeft ingehuurd om de schade te herstellen niet professioneel en slordig gehandeld. Hier kan Independer en/of Deltaloyd niets aan doen.

De dekundigheid van sommige helpdesk medewerkers mag wel omhoog. De kwaliteit is soms hoog en soms laag, het is net met wie je telefonisch op dat moment spreekt.

Alles netjes en vriendelijk afgehandeld tot nu toe

Er is naar mijn verhaal geluisterd en ik ben op de juiste manier geholpen

We zijn verzekerd en betalen een premie voor het geval we de diensten van Independer nodig hebben en wanneer dat het geval is hopen we dat het vlotjes verloopt zonder veel poespas, en dat is dus zo gegaan alles is prima afgehandeld, we zijn dik tevreden

We hebben 1 keer aanspraak moeten maken inzake schade door derden veroorzaakt. Een telefoontje naar hun en schadeformulier opgestuurd en alles was geregeld. Ik kon kiezen uit verschillende schadeherstelbedrijven en alles is prima verlopen, heb ik geen omkijken naar gehad.

ze gaven mij het advies om van verzekering te veranderen en dag heb ik gedaan naar ale tevredenheid

ik zou geen andere verzekering willen ben zeer tevreden

Eeen aantal jaren geleden kwam Delta Lloyd via vergelijking op uw website goed naar voren (prijs/dekking). Aangezien ik geen schade heb gehad tijdens de verzekeringsduur bij Delta Lloyd kan ik verder niets melden over hun services. Momenteel is de prijs/dekking verhouding echter beduidend slechter tov de concurentie en zal ik dan ook binnenkort overstappen naar een andere verzekeraar.

Werd zo n btje afgejast van jah ga mr dr heen en was ook nog eens duur waar ik werd verwezen vr mijn ruit te maken en behoorlijk ondebeschoft daar dus ging zelf op zoek en vond iets goedkoper en kreeg een super goeie en snelle survice van Carglas, moet zeggen dat de eigen bijdragen erg hoog ligt

Schade is gemeld, moet afhandeling nog afwachten.

Afsluiting van de verzekering ging vlot. De informatie verstrekking is voldoende. De prijs/prestatie recentelijk getoetst bij Independer en die is nog steeds prima. Ik heb geen reden om naar een ander over te stappen.

Schade werd snel en efficient opgenomen. Vervolgstappen werden kort, maar duidelijk aangegeven. Medewerker was vriendelijk. Tevreden over de gang van zaken.

kort geleden een verzekering afgesloten via Independer. ik had nog wat vragen en dus de klantenservice gebeld. Duidelijk antwoord gekregen en kreeg gelijk de mogelijkheid om de verzekering door die medewerker te laten afsluiten. een duidelijk verhaal, goede uitleg en een prettige communicatie! Ik vond het wel raar / jammer dat de 7 jaar no-claim komt te vervallen omdat ik 1 jaar geen auto verzekering op mijn naam heb gehad.

In de meer dan veertig jaar dat ik mijn rijbewijs heb, is dit de eerste keer dat ik schade heb door toedoen van een ander. En dan nog wel twee keer snel achter elkaar. Na de eerste melding heeft het drie maanden geduurd en de twee is nu al drie maanden geleden en ik heb nog geen geld gezien.

De jaarpremie loopt elk jaar op, terwijl ik geen schade claim en mijn schadevrije jaren oploopt. Is wel een reden om weer naar een andere verzekeraar over te stappen.

Goede begeleiding en goed advies bij schadegeval.

Jammer dat er weinig tot geen terugkoppeling gegeven word, en dat ik zelf steeds weer moet vragen om een status.

Door steenslag was er een scherfje van mijn voorruit af. Ik kreeg snel bericht van Independer waar ik de schade kon laten herstellen. Dit is kort daarna helemaal vergoed zonder onnodige telefoontjes. Ik ben erg tevreden over de afhandeling.

Vooraf was ik liever beter geinformeerd over de mogelijkheden mbt tot repareren of uitbetalen!

Behalve de prijs heb bij een schade uitstekende medewerking gekregen

schade ontstaan in begin oktober 2011. Definitieve afhandeling op 26-03-2012. Dat duurt te lang.

Schade afgehandeld via mijn garage, wat prima liep. Echter de reactie naar de garage had iets sneller gekund. Moest allemaal via email wat enige dagen in beslag nam. Verder niets dan lof.

Ben alweer prima geholpen, heel vriendelijk en kundig. Bedankt.

The Delta Lloyd insurance offers good coverage for an attractive price. I have not had any damage last year and thus no dealings with the insurance company, therefore cannot comment on the quality of the insurance when something actually happens.

Eerste schade, ruit stuk geslagen, snel antwoord ontvangen zodat mede door het heel slechte weer vervolgschade aan interieur werd voorkomen

De schade van enige jaren geleden is afgehandeld zoals het hoort. Ik was te vreden (maar ook niet meer dan dat!).

heel goed en snel meer kan ik er niet op zeggen

In het begin heb ik wel 3 keer moeten bellen en kreeg ik 3 keer een ander antwoord met waar en hoe ik de schade moest melden. Dit vond ik erg vervelend, ik had al een dag eerder een mail kunnen sturen als de eerste persoon mij dat gelijk had verteld.

ben tevreden over hoe jullie met klanten omgaan kan eigenlijk niet duidelijker zeggen gewoon 1 woord toppie

Zeer tevreden over de snelle afwikkeling van het schadegeval

De schade vond in maart 2011 plaats. Vervolgens werd er door de verzekeringen onderling uitgemaakt, of er tot schadeloosstelling c.q. uitbetaling zou worden overgegaan. Helaas hebben wij onvoldoende kunnen bewijzen, dat de tegenpartij veroorzaker van de schade was, ondanks duidelijke ingevulde schadeformulieren en een getuigeverklaring, waaruit de schuld van de tegenpartij blijkt, dachten wij. Het was zeer teleurstellend, niet in het gelijk te worden gesteld. Tekleurstellend was ook de zeer lange tijdsduur, die men blijkbaar nodig heeft voor het vaststellen van een autoschade. Nu, in januari 2012, 10 maanden na het voorval is de zaak met gesloten beurzen uiteindelijk afgesloten.

Ik heb de verzekering nog niet nodig gehad, dus ik kan er niets van zeggen

Ik zocht een goede en goedkopere verzekering dan Centraal Beheer en vond deze bij Delta Lloyd. Onder de concities die voor mij van belang zijn is deze verzekering bijna 40% goedkoper. Schade heb ik (gelukkig nog) niet gehad dus over die afwikkeling kan ik niets melden.

gedaan wat er beloofd was bij de afsluiting van de polis

Er was iets mis met de offerte van NN. Ik heb gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan. Daarbij kwam als mogelijkheid van omwisseling ter sprake. Aldus geregeld.

Ikzelf had nog geen contact gehad met Independer over een schadegeval. De schadehersteller echter had zijn gegevens reeds naar Independer gestuurd. Hierop werd ik gebeld door een medewerkster van Independer die me vriendelijk om enige info vroeg en vertelde dat ik de schade kon laten herstellen, zoals reeds was afgesproken met de schadehersteller!

ik ben bij het afhandelen telefonisch van mijn schade snel geholpen, maar weinig opties gekregen van hoe ik mijn schadse kan herstellen of laten herstellen..het laatste is de optie die ik gekregen heb…maar onduidelijk als k schade zelf wil laten herstellen door een ander bedrijf

Ik heb geen schade gehad dit jaar. Hierdoor heb ik geen ervaring met de verzekeringsmaatschappij opgedaan.

Opzegging vorig jaar al gedaan. Nu weer per 5-11-2011 wegens verkoop auto. Nog steeds geen royementsaanhangsel binnen. Divers mailcontact waarbij men schuld bij delta loyd legt terwijl dit een volmachtpolis is. Zeer ondeskundig

Gelukkig ook dit jaar geen schade. Alleen een snelle service i.v.m. sterretje in mijn voorruit en geen papieren romslomp !

@ keer voorruitschade gehad. Prima verlopen met Autotaalglas Heerenveen!

GEEN ERVARING IVM HET ONTBREKEN VAN MOEILIJKHEDEN

Nieuwe auto gekocht. Mevrouw zij dat het goedkoper kon. Doordat we 2 x hpx2 hars en 1 x een nieuwe voorruit en 1 x inbraak schade. en 1x zelf schade had gemaakt. werden we nergens aangenomen. Belachelijk. Dacht dat je hiervoor bent verzekerd. Alleen de verzekeraar waar ik al zat wilde me nog wel een 10 voor DELTA LLOYD.

ik vraag me nog steeds af hoe er nog een oude polis kan lopen op de zelfde auto via zelfde verzekeraar, er moest een nieuwe polis gemaakt worden en er zijn er dus 2 als ik t goed begrijp, ik wacht af of ik niet dubbel betaal.

nieuwe premie ineens veeeel hoger als de afgelopen jaren.

ik heb de verzekering gelukkig niet nodig gehad en heb dus geen commentaar

Geeft een goed objectief advies zowel voor verzekeringen, lijfrentes, afkoopregelingen etc. De keuze is aan jezelf met wie je in zee wilt gaan. Je krijgt een gedegen onderbouwd advies. van Independer kan ze bij iedereen adviseren om op INTERNET te kijken zodat ze zelf kunnen zien wat Independer voor je kan betekenen.

Informatie vanuit Independer betrof: u hoeft geen schadeformulier in te vullen omdat het een eenzijdige schade is. Bij inspectie van de schade gaf schade-expert aan dat hij het schadeformulier wilde zien. Reparatie wordt heel degelijk uitgevoerd. Extra spuiten van zijpanelen gebeurt ook terwijl ik dat niet echt nodig vind. Gevolg van deze eenzijdige schade is dat ik behoorlijk minder korting op de premie krijg. Ik vind dat moeilijk te accepteren bij het hebben van een behoorlijk kostbare all risk verzekering.

Schade: Independer gebeld: moet DeltaLLoyd bellen:DL gebeld:moet schadeformulier naar Independer sturen:formulier opgestuurd en zelf alles kortgesloten met de tegenpartij: Independer stuurt het allemaal naar de rechtsbijstandverzekeraar: Nog niets gehoord van aanrijding 30 september: niet tevreden.

Duidelijk antwoord op de gestelde vraag en direct de benodigde informatie toegestuurd.

Gaatje in raam verholpen zonder contact met maatschappij

NA EEN PAAR KEER TE ZIJN DOORVERBONDEN i.V.b met verkeerd telefoon nummer KREEG IK PAS DE JUISTE PERSOON DIE MIJN GOED HEEFT GEHOLPEN

Na afhandeling van mijn schadegeval heb ik reeds mijn mening gegeven. Ik heb nog steeds een zeer goede indruk

Ya learn something new everdyay. It’s true I guess!

Een barst in de voorruit waarvan het ontstaan me niet duidelijk is, heb ik door de dealer zelf laten vervangen. Het was een CarGlass exemplaar waar die barst in zat en de verwarming van de voorruit werkte ook niet lekker. Nu maar weer een originele voorruit. En omdat de verzekering door de dealer is benaderd, had ik er zelf geen omkijken maar naar.

Dit was me eerste schademelding, er was een klein jongetje tegen me auto aangevallen met zijn fietsje. Binnen een maand was alles weer afgehandeld.

Via Independer gezocht naar een andere autoverzekering. Na een goede vergelijking ben ik op deze verzekeringsmaatschappij uitgekomen. Een gerenommeerde naam die mij vertrouwen schonk. Ook dit heeft meegewogen in mijn beslissing.

Iets meer info bij het afsluiten van de verzekering over bereikbaarheid en waar info te verkrijgen is

Independer werkt zo ontzettend snel, is altijd erg fijn om mee te werken.

Aangezien ik gelukkig nog geen schade heb moeten melden bij Delta Lloyd kan ik geen mening geven over hun gedrag in geval van schade.

Ik heb een vraag ik heb nog helemaal geen polis gehad van jullie heb in me post vak gekeken maar niks gevonden hoe kan dat ? met vriendelijke groet M.Tillekens

Ben recent overgestapt naar een andere verzekering. De overgang is ontzettend snel gegaan en tevens telefonisch contact gehad met de klantenservice. Daarna hebben ze mij nog gebeld om extra advies te geven betreft de verzekering. Oftewel, dit is service!

uitstekend bedrijf en perfecte afhandeling van verzekeringen b.v.d albert seine

Verzekering net afgesloten en kan dus geen review geven.

Door koude weer en een steentje, 2x vooruit in 3 maanden gebarsten. Bij eigen garage laten repareren, maar dan betaal je het volledig eigen risco bedrag. Bij Autotaalglas is dit de helft, ook goed service, alleen niet dicht bij huis (1e keer laten doen).

Prima bereikbaar. En dat vind ik belangrijk. Klantenservice is behulpzaam. En gelukkig nog maar zelden van gebruik hoeven te maken.

Ik kwam via Independer uit bij Delta Loyd als goedkoopste zakelijke (BTW verrekening) optie voor mijn auto in combinatie met onbeperkt aantal kilometers. In de afgelopen 8 jaar eenmalig schade gehad (iemand was achterop gereden), vervolgens heeft Delta Loyd een vervangende auto beschikbaar gesteld en alles geregeld met de verzekering van de veroorzaker… Later ook mijn motor(fiets) toegevoegd tegen een scherpe premie. Kortom tevreden!

Comm. Met Arag is shit! NIET TE BEREIKEN TOEN T NODIG. WAS.

Binnen het uur na het invullen van het formulier was mijn verzekering afgesloten en de carkit kreeg ik ook binnen een week opgestuurd. Nu maar hopen dat ik ze niet nodig heb voor een schade, maar ik twijfel er niet over dat dit ook goedkomt!

De klanten service legt alles goed en duidelijk uit en de prijsen van de producten zijn goed voor dat gene wat je krijgt

goede en snelle afhandeling op internet, en ook snelle toezending van papieren

behalve de telefonische bereikbaarheid. Jullie moeten eens iets aan de nummering 1-9 doen, klopt echt niets van.

Goede en snelle service door de prijsvergelijking. Daarbij kwam ook nog dat ik een Bleuthoot belsysteem zou krijgen, deze heb ik alleen tot op heden niet ontvagen. De groene kaart en andere uitleg waren er wel binnen 2 dagen! Perfect!

zeer goede voorwaarden niet de goedkoopste maar wel betere voorwaarden

De snelheid van het afsluiten merkte ik pas echt goed toen ik binnen 2 werkdagen mijn groene kaart thuis ontving. Het wachten is nu nog op de parrot carkit.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen