ZEKUR Autoverzekering

★☆☆☆☆ 2.5/10 (18 reviews)

Logo verzekeraar ZEKUR

ZEKUR is de jongerenverzekering van Univé. Dankzij goede afspraken zijn de premies laag. Verder kan alles snel en makkelijk online worden geregeld.

Voordelen van ZEKUR:

  • In één keer alles goed geregeld voor de laagste prijs
  • Snel en eenvoudig online af te sluiten
  • Altijd een bundel die past bij jouw behoefte, of je nu kiest voor de basisbundel of de uitgebreide bundel, de dekking is precies afgestemd op jouw woonsituatie en je bent nooit oververzekerd
  • Alle premies zijn inclusief assurantiebelasting en je betaalt geen poliskosten, wijzigingskosten en termijntoeslagen

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Tot wel 75% korting op je premie
  • Geen polis- of afsluitkosten
  • Schade verhelpen bij erkende garages

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ZEKUR Autoverzekering

Meest slechte verzekering in mijn belevenis tot nu toe. Ik rijd rechtdoor, langs een uitvoegstrook. Automobilist bedenkt zich en wilt alsnog rechtdoor en trekt naar rechts, “mijn” rijbaan op en ramt mij vol van links. Vervolgens vlucht hij een parkeerplaats op. Ik bel de politie en ren eveneens de parkeerplaats op. De politie heeft geen tijd en zegt mij het kenteken te noteren en de man aan te spreken. Deze start zijn auto en rijdt recht op mij in, ik meld dit alles aan de politie, die dit opneemt. Dit alles doorgegeven aan Zekur, maar zij geven niet thuis en willen een groenekaart zien. Omdat de man gevlucht is, is deze dus ook niet door hem ondertekend. e.e.a. Ben ik al een jaar mee bezig en krijg steeds nul op het rekest. Wat een waardeloze maatschappij, ik kan dus iedereen deze maatschappij ten sterkste ontraden. P.S. die ene ster is omdat het moet.

Meest slechte klantenservice die ik heb meegemaakt. Ik had een autoverzekering bij ZEKUR, maar vanwege wat financiële problemen werd het één maand niet automatisch van mijn rekening gehaald. Krijg ik pas na ongeveer 4 maanden een brief van de RDW dat mijn auto onverzekerd is. Bel ik ZEKUR op om te vragen wat er aan de hand is en blijkt dat ik één maand te laat betaald heb waardoor de verzekering eruit is gehaald. Het feit dat de verzekering gestopt was heb ik nooit een brief of email van ontvangen om aan mij te bevestigen dat de verzekering is gestopt. Tijdens dit telefoontje heb ik nog aan ze gevraagd of ze mij op een manier tegemoet kunnen komen, want ik heb wel gewoon betaald en ook de maanden daarna gewoon netjes door betaald. Op al mijn verzoeken hebben ze nee gezegd en mij verteld dat ze niks voor mij kunnen doen. ZEKUR is een absurd slechte verzekering die ik absoluut niet meer ga gebruiken voor wat dan ook. De klantenservice de slechtste die ik heb meegemaakt. Ze doen helemaal niks voor je.

ervaringen.nl ZEKUR◂ INBOX Vandaag Polat heeft ervaring 5155244 toegevoegd.Polat heeft het volgende klantnummer toegevoegd: 5160-5160349650 Typ een privebericht #5155244 – Gepubliceer Zwarte dag nachmerie in nacht ZEKUR Wij hebben 18 decemeber een auto verzekering aangevraagd Premie kosten 151 euro 18 december tot 1 februari Daar zijn we akoord mee gegaan Meteen daarna groene kaart ontvangen via email Eind januari nog geen premie geincaseert van mijn rekening of een brief betaal verzoek ontvangen en geen email betalen, 30 januari zijn wij staande gehouden bij een politiecontrole en wat blijkt We zijn wel inschreven en moeten de premie betalen die geld tot 1 februari Maar zijn niet verzekerd 30 januari zelf een email geschreven naar zekur verzekeringen Vandaag 13 februarie pas antwoord gekregen 257 euro direct betalen Vanaf 18 december tot eind februari Er staat na het betalen wordt uw verzekering weer actief gezet Wanneer is mijn verzeking dan gestopt? Waarom krijg ik daar over geen brief of email Vandaag gebeld en dit allemaal uitgelegd Vertellen mij dat ze 3 keer een email hebben gestuurd met betaal verzoek Maar ik heb 4x me hele emailbox gezocht Heb 1 email ontvangen en dat was de groene kaart met premie verzekerd tot 1 februarie Ik wordt nu niet goed geholpen door de telefoon Zit met een schuld van 257 euro Waar ik alleen week voor verzekerd ben geweest We hebben de verzekering 18 december aangevraagd en het is 27 december beindigd Zonder ons op het hoogte te houden. We horen vandaag dat de verzekring na 1 week na de aanvraag stop is gezet Waarom loopt de premie dan nog steedst? En waarom houden julie ons niet op de hoogte? Dat wij niet meer verzekerd zijn? Is dat niet levens gevaarlijk? Wij dachten tot vandaag dat we verzekerd waren tot we bij de controle van een aardige politie agent kwamen.

Toen ik vroeg of er al nieuws was na ik was aangereden op een rotonde omdat mijn autoschade ergens verhaald moet worden, wordt ik gewoon voor een idioot uitgemaakt. Absurd slechte klantenservice, nog nooit zoiets meegemaakt. Absolute afrader! Rampverzekering!

Ik heb nog nooit zo een slecht bedrijf meegemaakt klant onvriendelijk aso ze wijzen allemaal naar elkaar toe maar helpen nee dat doen ze niet wat een kut bedrijf is dit raad iedereen af om hier mee in zee tegaan en doe dat niet via de telefoon of mail want ze weten dan weer nergens van je geld afpakken zijn ze goed in maar iets terug doen nee nog nooit zo vaak van het kastje naar de muur gestuurd Aan mij zullen ze nooit meer wat verdienen ik zit nu ergens anders daar helpen ze me wel netjes en goed kunnen ze hier nog wat van leren !!!’ Ps alleen mevrouw nooteboom doet nog iets voor je de rest is echt KUT

Helaas, makkelijk afgesloten maar bij een percentuele verhoging van de premie van 10% is het niet mogelijk om per de ingangsdatum van de verhoging van het contract af te komen en moet het gewoon uitgediend worden. Klantbeleving uit het jaar kruik en geen enkel signaal waaruit blijkt dat iemand nog zijn best doet om je een beetje fatsoenlijk te woord te staan. Een dik verdiende zwaar onvoldoende.

Ik wacht al weken op een bevestiging van ZEKUR ivm opzeggen autoverzekering. Meerdere berichten via de website ingestuurd, meerdere emails gestuurd via het info adres, wel steeds een bevestiging van ontvangst maar inmiddels 5 weken later en nog steeds helemaal niets terug gehoord. Ook meermaals geprobeerd te bellen maar wat je steeds te horen krijgt is dat er nog meer dan 5 wachtenden zijn, en dat voor meer dan 10 min. Dus steeds maar weer opgelegd. Inmiddels ben ik verzekerd bij een andere verzekeraar maar de betalingsherinneringen voor premies die je niet meer verschuldigd bent ontvang je dan weer wel van ZEKUR. Wat zijn ze bij ZEKUR toch aan het doen? In ieder geval geen klanten voorzien van service. Na 5 weken en meerdere berichten helemaal nog geen reactie plaatst ZEKUR in de top 3 van mijn slechte klantenservice ervaringen ooit. Goed gedaan ZEKUR, ga zo door!

Waardeloze service, afsluiten zo geregeld maar op opzeggingen reageren ze niet. Bellen hoef je niet te proberen want je staat zo 20 minuten in de wacht. GEEN VERZEKERING AFSLUITEN BIJ DEZE PARTIJ!

Ze reageren niet bij klachten. Dreigen met incasso en boetes terwijl je geen autoverzekering meer bij hen hebt. Slordige administratie hebben ze. Verhogen zomaar een kleine week van tevoren de autoverzekering zonder dat je de kans hebt om het op tijd te laten stoppen en verder te zoeken naar een andere autoverzekering. Kosten bellen is veel aangezien er een lange wachtrij is en moeilijk te verstaanbaar medewerkers. Microfoon staat te zacht aan.

In 1 woord waardeloos. Toen ik mijn autoverzekering afsloot was alles zo geregeld maar om er weer van af te komen………. Ik heb inmiddels meerdere mails gestuurd waar niet op gereageerd word en als ik ze na een half uur wachten telefonisch te pakken heb wordt er verteld dat het geregeld wordt maar dat ze achter lopen. Met aanmaningen sturen lopen ze niet achter…… Ik sluit dus nooit weer een verzekering bij Zekur af. ZEKUR….VEEL ELLENDE VOOR VEEL..

Met één woord absoluut niet afsluiten! Niet te bereiken, en de premie van de autoverzekering is na één maand met €15,- verhoogd. Kortom een grote malle file firma! Bah bah..

Nooit meer doen. Slechte service. Gerelateerd aan Unive, daar heb ik ook nog e.e.a. lopen, maar na deze ervaring ga ik die waarschijnlijk ook opzeggen. Onacceptabel. Na een aangepaste dezelfde dag nog gemaild dat er iets niet klopt maar heb na een week nog geen reactie. Ik wacht nog een paar dagen, als ik dan geen reactie heb, annuleer ik de handel. Ik vind het prima dat ik ergens zelf achteraan moet. Alleen bereikbaar per mail ook geen probleem, maar dan wil ik wel op korte termijn een reactie!

Ik wordt afgewezen voor een auto verzekering omdat ik in de laatste 5 jaar 3x betrokken ben geweest bij een schade. Alle drie schades waren niet mijn schuld en zijn verhaald op de tegenpartij. Het maakt bij Zekur niet uit of je wel of niet schuldig bent aan een schade , je staat op de zwarte lijst. Een verklaring schadevrije jaren en brieven van een verzekeringmaatschappij die mijn onschuld aantonen hebben willen ze niet eens bekijken.

Als je ze wilt bellen om een polis af te sluiten krijg je een bandje te horen: " Helaas U bent geen klant" en de verbinding wordt verbroken. Kennelijk zitten ze niet op nieuwe klanten te wachten.

premie voor Zekur Auto Extra (WA Casco) is in combinatie met eigen risico laag. Alleen nu mijn auto is gestolen duurt het erg lang voordat de claim in behandeling word genomen. Wachttermijn is 30 dagen en wij zijn nu inmiddels ruim 40 dagen verder en nog steeds geen uitsluitsel. auto gestolen op 19 juli 2014 en gemeld bij Zekur. En als de kentekendelen en sleutels zijn ontvangen door de verzekeraar kan het nog 30 dagen duren voordat het geld daadwerkelijk wordt overgemaakt. Dat is 3 maanden nadat de auto is gestolen!!! Ze zijn wel vlot met incasseren van de premie maar wanneer het om claim gaat dan is er geen haast bij. Misschien hopen ze dat mijn auto ergens opduikt zodat zij niet hoeven uit te keren. Heb al 2 mailtjes gestuurd voor de status maar ook hierin hebben ze geen haast. Nee voor mij geen Zekur meer hierna.

Deze verzekering is onbereikbaar per telefoon en mail. Heb gelijk alles opgezegd. Nooit geen onZekur meer!!

Belachelijk om vragenlijst te sturen omdat ik de polis verandert zou hebben terwijl ik juist van hun een nieuwe gewijzigde polis kreeg

nieuwe auto gekocht; kenteken nog niet bekend, maar orienteren op poliskosten kan niet op deze site. Alleen mogelijk als je kenteken bekend is. Niet erg klantvriendelijk.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen