ZEKUR Autoverzekering

Is een label van Univé Ervaringen

De autoverzekering van ZEKUR Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

ZEKUR is de jongerenverzekering van Univé. Dankzij goede afspraken zijn de premies laag. Verder kan alles snel en makkelijk online worden geregeld.

Voordelen van een ZEKUR Autoverzekering

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Tot wel 75% korting op je premie
  • Geen polis- of afsluitkosten
  • Schade verhelpen bij erkende garages
Voordelen van ZEKUR:
  • In één keer alles goed geregeld voor de laagste prijs
  • Snel en eenvoudig online af te sluiten
  • Altijd een bundel die past bij jouw behoefte, of je nu kiest voor de basisbundel of de uitgebreide bundel, de dekking is precies afgestemd op jouw woonsituatie en je bent nooit oververzekerd
  • Alle premies zijn inclusief assurantiebelasting en je betaalt geen poliskosten, wijzigingskosten en termijntoeslagen

Deze informatie wordt verstrekt door ZEKUR en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze autoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de ZEKUR Autoverzekering met andere autoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
ZEKUR Autoverzekering Ervaringen United Insurance Autoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Deze verzekering is onbereikbaar per telefoon en mail. Heb gelijk alles opgezegd. Nooit geen onZek... Eindelijk een website waar je niet direct al wanhopig wordt omdat je de juiste link niet kan vinde...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de ZEKUR Autoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(15 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de autoverzekering van ZEKUR

Ben je wel tevreden over deze verzekering? Reageer dan meteen!

Nee, ik zou een ZEKUR Autoverzekering niet aanbevelen

uit Rotterdam zegt op 3 September 2019:

Toen ik vroeg of er al nieuws was na ik was aangereden op een rotonde omdat mijn autoschade ergens verhaald moet worden, wordt ik gewoon voor een idioot uitgemaakt. Absurd slechte klantenservice, nog nooit zoiets meegemaakt. Absolute afrader! Rampverzekering!

uit Den haag zegt op 29 August 2019:

Ik heb nog nooit zo een slecht bedrijf meegemaakt klant onvriendelijk aso ze wijzen allemaal naar elkaar toe maar helpen nee dat doen ze niet wat een kut bedrijf is dit raad iedereen af om hier mee in zee tegaan en doe dat niet via de telefoon of mail want ze weten dan weer nergens van je geld afpakken zijn ze goed in maar iets terug doen nee nog nooit zo vaak van het kastje naar de muur gestuurd Aan mij zullen ze nooit meer wat verdienen ik zit nu ergens anders daar helpen ze me wel netjes en goed kunnen ze hier nog wat van leren !!!’ Ps alleen mevrouw nooteboom doet nog iets voor je de rest is echt KUT

uit Haarlem zegt op 21 February 2019:

Helaas, makkelijk afgesloten maar bij een percentuele verhoging van de premie van 10% is het niet mogelijk om per de ingangsdatum van de verhoging van het contract af te komen en moet het gewoon uitgediend worden. Klantbeleving uit het jaar kruik en geen enkel signaal waaruit blijkt dat iemand nog zijn best doet om je een beetje fatsoenlijk te woord te staan. Een dik verdiende zwaar onvoldoende.

uit Achterhoek zegt op 4 February 2019:

Ik wacht al weken op een bevestiging van ZEKUR ivm opzeggen autoverzekering. Meerdere berichten via de website ingestuurd, meerdere emails gestuurd via het info adres, wel steeds een bevestiging van ontvangst maar inmiddels 5 weken later en nog steeds helemaal niets terug gehoord. Ook meermaals geprobeerd te bellen maar wat je steeds te horen krijgt is dat er nog meer dan 5 wachtenden zijn, en dat voor meer dan 10 min. Dus steeds maar weer opgelegd. Inmiddels ben ik verzekerd bij een andere verzekeraar maar de betalingsherinneringen voor premies die je niet meer verschuldigd bent ontvang je dan weer wel van ZEKUR. Wat zijn ze bij ZEKUR toch aan het doen? In ieder geval geen klanten voorzien van service. Na 5 weken en meerdere berichten helemaal nog geen reactie plaatst ZEKUR in de top 3 van mijn slechte klantenservice ervaringen ooit. Goed gedaan ZEKUR, ga zo door!

uit Heerhugowaard zegt op 28 January 2019:

Waardeloze service, afsluiten zo geregeld maar op opzeggingen reageren ze niet. Bellen hoef je niet te proberen want je staat zo 20 minuten in de wacht. GEEN VERZEKERING AFSLUITEN BIJ DEZE PARTIJ!

uit Amsterdam zegt op 27 January 2019:

Ze reageren niet bij klachten. Dreigen met incasso en boetes terwijl je geen autoverzekering meer bij hen hebt. Slordige administratie hebben ze. Verhogen zomaar een kleine week van tevoren de autoverzekering zonder dat je de kans hebt om het op tijd te laten stoppen en verder te zoeken naar een andere autoverzekering. Kosten bellen is veel aangezien er een lange wachtrij is en moeilijk te verstaanbaar medewerkers. Microfoon staat te zacht aan.

uit Lemmer zegt op 15 January 2019:

In 1 woord waardeloos.
Toen ik mijn autoverzekering afsloot was alles zo geregeld maar om er weer van af te komen..........
Ik heb inmiddels meerdere mails gestuurd waar niet op gereageerd word en als ik ze na een half uur wachten telefonisch te pakken heb wordt er verteld dat het geregeld wordt maar dat ze achter lopen.
Met aanmaningen sturen lopen ze niet achter......
Ik sluit dus nooit weer een verzekering bij Zekur af.
ZEKUR....VEEL ELLENDE VOOR VEEL..

uit Tilburg zegt op 3 January 2019:

Met één woord absoluut niet afsluiten! Niet te bereiken, en de premie van de autoverzekering is na één maand met €15,- verhoogd. Kortom een grote malle file firma! Bah bah..

uit Eibergen zegt op 17 January 2018:

Nooit meer doen. Slechte service. Gerelateerd aan Unive, daar heb ik ook nog e.e.a. lopen, maar na deze ervaring ga ik die waarschijnlijk ook opzeggen. Onacceptabel. Na een aangepaste dezelfde dag nog gemaild dat er iets niet klopt maar heb na een week nog geen reactie. Ik wacht nog een paar dagen, als ik dan geen reactie heb, annuleer ik de handel. Ik vind het prima dat ik ergens zelf achteraan moet. Alleen bereikbaar per mail ook geen probleem, maar dan wil ik wel op korte termijn een reactie!

uit Barendrecht zegt op 23 June 2017:

Ik wordt afgewezen voor een auto verzekering omdat ik in de laatste 5 jaar 3x betrokken ben geweest bij een schade. Alle drie schades waren niet mijn schuld en zijn verhaald op de tegenpartij. Het maakt bij Zekur niet uit of je wel of niet schuldig bent aan een schade , je staat op de zwarte lijst. Een verklaring schadevrije jaren en brieven van een verzekeringmaatschappij die mijn onschuld aantonen hebben willen ze niet eens bekijken.

uit Almelo zegt op 26 April 2017:

Als je ze wilt bellen om een polis af te sluiten krijg je een bandje te horen: " Helaas U bent geen klant" en de verbinding wordt verbroken. Kennelijk zitten ze niet op nieuwe klanten te wachten.

uit Amsterdam zegt op 1 September 2014:

premie voor Zekur Auto Extra (WA Casco) is in combinatie met eigen risico laag. Alleen nu mijn auto is gestolen duurt het erg lang voordat de claim in behandeling word genomen. Wachttermijn is 30 dagen en wij zijn nu inmiddels ruim 40 dagen verder en nog steeds geen uitsluitsel. auto gestolen op 19 juli 2014 en gemeld bij Zekur. En als de kentekendelen en sleutels zijn ontvangen door de verzekeraar kan het nog 30 dagen duren voordat het geld daadwerkelijk wordt overgemaakt. Dat is 3 maanden nadat de auto is gestolen!!! Ze zijn wel vlot met incasseren van de premie maar wanneer het om claim gaat dan is er geen haast bij. Misschien hopen ze dat mijn auto ergens opduikt zodat zij niet hoeven uit te keren. Heb al 2 mailtjes gestuurd voor de status maar ook hierin hebben ze geen haast. Nee voor mij geen Zekur meer hierna.

uit Bunschoten zegt op 30 June 2014:

Deze verzekering is onbereikbaar per telefoon en mail. Heb gelijk alles opgezegd. Nooit geen onZekur meer!!

uit Venlo zegt op 11 December 2013:

Belachelijk om vragenlijst te sturen omdat ik de polis verandert zou hebben terwijl ik juist van hun een nieuwe gewijzigde polis kreeg

uit Eindhoven zegt op 24 January 2013:

nieuwe auto gekocht; kenteken nog niet bekend, maar orienteren op poliskosten kan niet op deze site. Alleen mogelijk als je kenteken bekend is. Niet erg klantvriendelijk.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen