ZEKUR Zorgverzekering

★★★☆☆ 6.6/10 (136 reviews)

Logo verzekeraar ZEKUR

ZEKUR is de jongerenverzekering van Univé. Dankzij goede afspraken zijn de premies laag. Verder kan alles snel en makkelijk online worden geregeld.

Voordelen van ZEKUR:

  • In één keer alles goed geregeld voor de laagste prijs
  • Snel en eenvoudig online af te sluiten
  • Altijd een bundel die past bij jouw behoefte, of je nu kiest voor de basisbundel of de uitgebreide bundel, de dekking is precies afgestemd op jouw woonsituatie en je bent nooit oververzekerd
  • Alle premies zijn inclusief assurantiebelasting en je betaalt geen poliskosten, wijzigingskosten en termijntoeslagen

Zorgverzekering ZEKUR 2024

Ben je op zoek naar de ZEKUR zorgverzekering voor 2024? Op deze pagina lees je alles over deze verzekeraar en vind je beoordelingen en reviews. Zo weet je direct of ZEKUR de beste zorgverzekering heeft voor jou. Je kunt bij ZEKUR een basis- en aanvullende zorgverzekering voor 2024 afsluiten. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Voordelen ZEKUR zorgverzekeraar

Basisverzekering ZEKUR (2024)

Bij ZEKUR kun je kiezen uit verschillende basisverzekeringen. Dit zijn de Gewoon ZEKUR (natura polis) en de Gewoon ZEKUR Vrij (restitutie polis). De basisverzekering is verplicht en wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering is bij iedere verzekeraar hetzelfde. Dit wordt bepaald door de overheid. Het verschil tussen de verschillende basisverzekeringen is hoeveel vrijheid je wilt qua zorgverlener. Bij de restitutiepolis heb je 100% keuzevrijheid en wordt de rekening voor je betaald. Hier betaal je wat meer premie voor. Bij de andere polissen moet je naar een gecontracteerde zorgverlener toe. Dit zijn er bij de naturapolis gelukkig erg veel.

Aanvullende zorgverzekering ZEKUR

Wil je graag extra zekerheid? Dan kun je bij de ZEKUR zorgverzekering 2024 een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Je hebt de keuze uit de volgende pakketten:

  • Losse tanddekking
  • Losse fysiotherapie
  • Buitenland en reis
  • Extra ZEKUR (volledig pakket)

Je krijgt dan bijvoorbeeld een vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en spoedeisende hulp in het buitenland.

Tandartsverzekering ZEKUR

Je kunt er ook voor kiezen om de kosten van de tandarts te verzekeren in 2024. Dit doe je met een ZEKUR tandartsverzekering. ZEKUR biedt hiervoor de losse tandverzekering dekking of een compleet pakket met Extra ZEKUR. Je kiest zelf het pakket dat bij jouw wensen past. Ieder pakket dekt een ander bedrag per jaar of percentage per rekening. Ga je alleen voor controle naar de tandarts? Dan is een tandartsverzekering vaak niet nodig. Het is dan voordeliger om de rekening zelf te betalen.

Premie ZEKUR 2024

Hieronder vind je de premie van ZEKUR. Bereken via de vergelijker jouw premie voor 2024.

Jaar Restitutie Natura Budget
2024

2023

2022

€155,15

€ 136,70

€147,30

€ 122,95

-€ 0

€ 110,40

2021 € 126,75 € 105,95
2020 € 121,50 € 101,95
2019 € 113,40 € 98,50
2018 € 109,12 € 93,85
2017 € 105,53 € 92,00
2016 € 100,80 € 86,00
2015 € 100,80 € 82,50

Eigen risico ZEKUR 2024

Voor zorg vanuit de basisverzekering betaal je in 2024 een eigen risico van 385 euro. Dit geldt niet voor kinderen. Zij zijn tot 18 jaar gratis verzekerd. Je kunt het eigen risico vrijwillig verhogen tot 885 euro. In ruil hiervoor krijg je een flinke korting op de premie. Doe dit echter alleen als je verwacht geen zorgkosten te maken in 2024.

Onafhankelijke beoordelingen voor de ZEKUR Zorgverzekering

De ZEKUR Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 30 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Naturapolissen’.

De ZEKUR Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 30 november 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Restitutiepolissen’.

De ZEKUR Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 22 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Naturapolissen’.

De ZEKUR Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 22 november 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Restitutiepolissen’.

De ZEKUR Zorgverzekering is in de Zorgmonitor van 1 november 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De ZEKUR Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 1 december 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Naturapolissen’.

De ZEKUR Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 1 december 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Restitutiepolissen’.

De ZEKUR Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 11 december 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Naturapolissen’.

De ZEKUR Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 15 december 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Naturapolissen’.

De ZEKUR Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 16 december 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De ZEKUR Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 18 december 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Basisverzekeringen’.

De ZEKUR Zorgverzekering is in de Special Item Zorgverzekeringen van 20 december 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De ZEKUR Zorgverzekering is op 31 oktober 2011 door kiesBeter.nl beoordeeld met een 7,7.

De ZEKUR Zorgverzekering is in de Research Special Zorgverzekeringen van 20 december 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor basisverzekeringen.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ZEKUR Zorgverzekering

Wat een nachtmerrie. Ik wist niet dat natura polis van Zekur zo slecht is. Ik zit nu met torenhoge schulden omdat ik had moeten weten dat het grote ziekenhuis LUMC, niet wordt vergoed. Ik loop dat al vanaf 2015 omdat ik een hersentumor heb gehad. Dit jaar al mri ’s en echo ’s laten maken in Lumc. Alrijnen ziekenhuis in Leiden, toch ook niet de minste, wordt ook niet vergoed. Hoe ik hier achter kwam Alrijne stuurde mij een brief over niet gecontracteerd zijn bij Unive Zekur. Lumc haar dat niet gedaan, maar zo is het balletje gaan rollen. Volgens Jan van klantenservice had ik maar niet zo n goedkope verzekering moeten aangaan, want dan zijn dit de consequenties. Denk je nou echt dat expres bij Lumc blijf met de wetenschap dat minimaal 20% zelf moet betalen van mri????? Ze helpen mij verder ook niet. Het is mijn schuld. Sluit deze verzekering NOOIT AF!!!!

Al jaren bij deze zorgverzekeraar omdat alles goed ging. Tot enkele maanden alleen maar problemen en gezeur met deze verzekeraar. Gegevens die kwijtraken of niet goed aankomen terwijl je een formulier via hun eigen website invult. Mensen die je van het kastje naar de muur sturen en je alleen maar opnieuw weer laten beginnen. Ik heb mijn neus ooit gebroken en kan steeds slechter ademhalen. Ze wijzen mijn ingreep af omdat ze concluderen dat het om een cosmetische ingreep gaat. Dit terwijl het echt om mijn gezondheid gaat omdat zuurstof je hele lichaam reguleert en ik er ook slecht van slaap door vaak wakker te worden. Vervolgens heb ik al het juiste papierwerk opgestuurd en raken ze dit kwijt of wijzen het daarna weer af. Waar betalen we anno 2023 nog zoveel zorg voor per maand? Joost mag het weten. Ik snap er de ballen niet meer van.

Klantenservice is waanzinnig slecht. Geen kennis van zaken. Aanvragen duren veel te lang. Zelf opzeggen is bijna onmogelijk.

Als unive verzekerde onze drie zoons een zekur zorgpolis laten nemen toen zij 18 werden. De domste zet ooit. Niets wordt vergoed tenzij je de allerduurste polis neemt. Anders wordt je verwezen naar ziekenhuizen die ver ver buiten Rotterdam liggen. Het is de allerslechtste zorgverzekeraar ooit Helaas net januari dus moeten wachten tot december … maar dit was het laatste zekur-jaar voor ons ooit. Ik raad u aan deze zorgverzekeraar niet eens te overwegen.

Als je Zelf alles netjes na kijkt van te voren , en als je er niet uit komt . altijd fijn contact goed geholpen. meeste word geheel vergoed. Maar wel zelf even opletten. Daarom is ZEKUR prijs ook na.

Prima prijs-kwaliteit voor de Extra Zekur Zorgverzekering. Ruim pakket met goede dekking. Duidelijke website met alle declaraties in te zien via inloggen bij mijn Zekur omgeving. Een declaratie fout werd netjes recht gezet en opgelost via het klachtenmanagement. Top! Ik blijf voorlopig nog even bij Zekur voor mijn zorgverzekering.

Prima verzekering voor n redelijke prijs( basis verzekering is voor iedere verzekering het zelfde) Goede snelle afhandeling Ook aanvullende verzekering (incl reisverzekering) werkt zoals het hoort

Rampzalige verzekering. Het kost niet wat maar je krijgt er ook niks voor terug; slechte correspondentie, nota's waarop constant te zien is dat Zeker niks vergoed en dat jij alles zelf moet bekostigen. Dan maar maandelijks iets meer betalen, maar in ieder geval niet die constante frustraties als er wéér een mail over een nota binnen komt…. Samengevat: doe het niet!!!!

Enorm slechte verzekering. Goedkoop is duurkoop. Pas op mensen. Hun e-mail is klachtenmanagement@vgz.nl

Waardeloze verzekering. Ik raad niemand aan! Enorm slechte ervaring.

Onmogelijk om een autoverzekering op te zeggen. Stuur je een email, krijg je een error dat de ontvanger niet beschikbaar is. Terwijl het mailadres van hun eigen site komt. Stuur je een bericht via hun eigen contactformulier, krijg je een bevestiging dat er binnen 5 dagen wordt geantwoord. gebeurd niet. Zekurnooitmeerdus.

Afgelopen jaar een voorschotregeling mbt eigen risico aangegaan met Zekur. Alles keurig op tijd af laten schrijven, geen kinken in de kabel. Echter, Zekur betaalt het restoverschot niet eerder terug dan 'het eerste kwartaal' cq 'voor 1 april' terug. Ik vind het schandalig dat Univé/Zekur MIJN geld drie maanden lang vasthoudt. M.a.w. Univé/Zekur houdt geld achter en voldoet niet binnen redelijke termijn haar schuld aan mij . Als ik omgekeerd zo handel moet ik een boete betalen, liggen er vallen herinneringen en dwangbevelen op de mat en krijg ik een deurwaarder langs.

Dure premie en kan nog duurder, slechte service, wordt niet goed geholpen, interesse ligt niet bij de klant maar bij het geld verdienen, zorgkeuze is er niet, je moet velen kilometers reizen voor een simpele behandeling zoals bloedprikken, slaat nergens op. Velen vergoedingen moet je uit je eigen zak betalen. Wordt langzamerhand moe van deze zorgverzekeringen.

Sinds 1 januari 2017 overgestapt van besured naar zekur.nl in goede mood omdat zekur Univé is en ik eerder goede ervaringen met Univé hebt gehad. Maar dat blijkt dus niet waar te zijn. Enorme problemen met premie afschrijven, ik hoor per maand 92 euro te betalen maar nee hoor zekur schrijft een bedrag van 93 euro af voor januari en voor februari 95,07 euro zonder duidelijk toe te lichten waarom de premie hoger is. Zulke zorg verzekeraar heb ik nog nooit mee gemaakt. Die iedere maand een andere premie afschrijft. Ongelooflijk mensen!! Neem geen zorgverzekering bij zekur hè krijgt alleen maar problemen ermee, klantenservice is gewoon super slecht en niks is duidelijk uitgelegd. Ben niet tevreden over zekur en had in geval als het kon mijn zorgverzekering opzeggen en terug gaan naar mijn vorige verzekeraar. 1 grote kutbedrijf is zekur wel????

Slechte service, mensen werken langs elkaar heen, hierdoor zeer onpersoonlijke benadering. Je moet meerdere malen contact opnemen en dan is het probleem nog niet opgelost

Heel kort gezegd is de administratie niet op orde, waardoor je alles zelf moet doen. Om bij het begin te beginnen, ik vind het fijn om jaarlijks mijn contracten af te sluiten, online stond er niets over een jaarlijkse premie regeling, dus ik heb hierover gebeld. Dit was mogelijk, ik zou na het afsluiten dit zelf online handmatig moeten doen. niet gelukt, dus weer gebeld. De medewerker heeft dit voor mij aangepast. Toen werd er een maandelijkse premie van mijn rekening af gehaald, terwijl ik wel een jaarlijkse accept giro had staan. Weer iemand gebeld, die beweerde dat ik dit bedrag halverwege januari terug zal krijgen. nooit gebeurd. dus ik weer bellen. ik moest het overgebleven verschil overmaken volgens meneer (stond niet in de brief die ik later hierover kreeg), hij vertelde dat dit verschil in het bedrag van mijn jaarlijkse premie al was berekend(was niet zo, wilde gewoon meer geld aftroggelen)! niet gelukt en vertik het weer contact op te nemen. slechte service.

Vanaf begin 2016 klant bij Unive ZEKUR. Nooit problemen mee gehad, echter kwam dit door het feit dat ik ook geen beroep hoefde te doen op mijn zorgverzekering. Tot ik eind 2016 een brief kreeg met een overzicht wat ik allemaal moest gaan betalen. Dit was veel meer dan mijn maandelijkse premie. Eind december 2016 direct contact opgenomen met de klantenservice en vanaf hier begint de ellende. Ten eerste betaal je 50 cent per gesprek en ten tweede werken de collega's totaal langs elkaar heen. We zijn inmiddels een maand verder en er is meer dan 1000 euro teveel geïncasseerd door Unive ZEKUR. De klantenservice geeft steeds maar weer aan er mee bezig te zijn, en dat het 5 tot 10 werkdagen duurt voordat ik het geld ontvang op mijn rekening. Tot op heden nog geen geld gezien, maar er is wederom weer een belofte gedaan door Unive ZEKUR dat ze het gaan regelen. Kortom: Klantenservice van ZEKUR is gewoon heel erg matig. Qua prijs een redelijke verzekering, maar service heel slecht.

Absoluut af te raden. Ze zijn weliswaar een paar euro goedkoper dan andere partijen, maar mocht je je gedwongen zien ooit met ze te moeten communiceren dan zou je willen dat je die paar euro meer betaald had voor een competente partij. Contact kan alleen via een betaald nummer (50 cent per gesprek) of een email formulier. Duidelijk is dat er alles aan gedaan wordt om je te ontmoedigen contact op te nemen. Het formulier is zeer irritant omdat voorgaande correspondentie niet zichtbaar is. Aangezien de kans minimaal is dat je met 1 keer contact klaar bent (vragen worden het liefst ontweken of ronduit incorrect beantwoord) moet je dus vaak 4 of 5 tabs openhouden met alle correspondentie. Afdelingen communiceren niet met elkaar en werken langs elkaar heen. Zo bevestigd de ene afdeling dat een incasso niet klopte, terwijl de andere afdeling vrolijk doorgaat met een deurwaarder inschakelen.

Ik was verplicht een andere apotheek te nemen. Deze stuurde de medicijnen via GLS. Ik kreeg geen berichtje van de apotheek wanneer deze verstuurd waren en wanneer ik ze kon verwachten. GLS belde vaak niet eens aan en stopte regelmatig geen afhaalbericht in de bus, zodat ik almaar zat te wachten. En dan ging ik bellen en dan bleek mijn doosje medicijnen bij de doe-het-zelf handel in een aangrenzende wijk te liggen (GLS heeft geen fatsoenlijke afhaalpunten. En omdat het ook een nieuwe apotheek betreft, krijg je bij ieder medicijn weer het kennismakings'consult' met bijbehorende kosten. En als je na een jaar balen besluit om een andere verzekering te nemen en weer naar je oude apotheek te gaan, dan ga je die kosten daar wéér opnieuw betalen omdat het dan officieel een 'nieuw' medicijn is. Ik heb bovendien een klacht geschreven naar ZEKUR en geen enkele reactie gehad

Ik ben twee maanden klant geweest, toen kon ik overstappen. In het nieuwe jaar kreeg ik nog steeds rekeningen van premie voor maanden waarin ik inmiddels een andere verzekering had. Gevraagd om een specificatie en wat ik precies moest betalen voor de twee maanden die ik klant was (oud jaar en nieuw jaar waren op 1 grote hoop gegooid), dat was erg moeilijk. De administratie bij ZEKUR is zeker een grote puinhoop! Uiteindelijk heb ik een afrekening gekregen, die heb ik maar betaald, ook al was het voor februari terwijl ik sinds januari een andere verzekering had. Ik kreeg ook een aanmaning waarin stond dat ik post had gekregen en niet op tijd had betaald, terwijl ik geen enkele brief ontvangen had. Erg klantonvriendelijk.

ik dacht dat ik ook goed verzekerd zat vwb fysio, maar door in mijn ogen misleidende tekst kwam ik er gaande dit jaar achter, dat ik slechts rechthad op enkele behandelingen

Verschrikkelijk. Laat je niet overhalen door de lage tarieven. Ik woon vlakbij een van de grootste en beste ziekenhuizen van Nederland, de enige zorgverzekering die geen contract met hen heeft is Zekur. Hierdoor moet ik voor medische zorg 45(!) minuten rijden. Ze hebben met zo weinig zorgaanbieders contracten, dat je eerst goed uit moet zoeken of je dat ervoor over hebt… Verschrikkelijk…

Wat een waardeloze lui, ik kom nooit meer naar Zekur en al die andere verzekeraars die bij de groep horen ook niet. Administratie is een puinhoop en klantenservice is niet goed op de hoogte en behoorlijk onvriendelijk. Ook heb ik daar nog nooit binnen de beloofde tijd iemand aan de lijn gehad ("de wachttijd bedraag 6 minuten" en dan 15:38 wachten (ja ik heb het getimed…)). Nooit meer Univé voor mij!

Helaas ben ik ook niet al te positief over Zekur. Het lijkt wel prima totdat je ze nodig hebt: 1. schriftelijk contact. Het is een online verzekeraar maar over declaraties kunnen ze per e-mail geen informatie geven. Of je even telefonisch contact met ze wil opnemen a 0,50 euro per gesprek….(?) Reply op e-mail, dat kan niet. Vul het ingewikkelde contactformulier maar weer in. Ook zo handig. 2. ze hebben met een zeer beperkt aantal zorgaanbieders een contract. Medicijnen ontvang je via de Nationale Apotheek. Handig als ze de medicijnen niet afleveren als je niet thuis bent. Bij de buren afgeven, nee dat kan niet. Inmiddels stap ik na 3 jaar over na een andere met meer contactmogelijkheden.

rommel , oneerlijk en zeer slordig, raken geld kwijt etc etc

Oké de premie is laag , maar dat is dan ook alles je kunt op heel veel plaatsen niet terecht wanneer het om zorg gaat Slechts met 16 zorginstellingen(landelijk) heeft men contracten Je betaalt dus altijd, … ziedaar je voordeel (premie) verdwijnen Zelf ben ik weg bij Zekur betaal liever iets meer premie met een vrije zorgkeuze die ook nog eens 100% word vergoed

Ja… je moet wel weten waar je aan begint met een naturaverzekering. Bij planbare zorg altijd eerst kijken of de zorg die je aan wil schaffen wel betaald wordt! Maar die paar euri per maand (al gauw tientallen!) die je in de knip kan houden zijn dan wel mooi meegenomen!

na maanden betaald te hebben voor extra zorg ook voor tandarts een maand te laat betaald werden we direkt terug gezet naar basis, bekijk het maar zekur

Zeer slechte afhandeling van declaraties en zeker niet aan te raden voor personen die de verzekering uiteindelijk stop willen zetten. Ik probeer nu al 2 jaar de verzekering stop te zetten aangezien ik niet in Nederland woon of werkzaam ben, maar door slechte communicatie in het bedrijf gaat dit telkens mis bij het invoeren. Ze zeggen zelf dat ze de aangetekende brief niet hebben ontvangen terwijl ik daar zelf een bevestiging van heb. Veel problemen dus en er is zelfs een advocaat nodig om dit stop te zetten. Als je de rest van je leven bij deze verzekering wilt blijven, zal het best een redelijke verzekering zijn (met een slechte organisatie).

Deze verzekering draait je een poot uit je krijgt niets vergoed wat je bij andere wel krijgt ook al ben je chronisch ziek dan laten ze je nog betalen. echt mensen van deze zorgverzekering wordt je ziek!!!

Via deze weg wil ik iedereen waarschuwen voor de praktijken van Zekur, alias Univé. In oktober 2013 werd mijn broer in Zweden met spoed opgenomen in het ziekenhuis, waar vervolgens de diagnose acute leukemie werd gesteld. Om de medische kosten in het buitenland vergoed te krijgen, ben je volgens de algemene voorwaarden verplicht om direct contact op te nemen met de alarmcentrale van Zekur, dit heb ik dus gedaan. De alarmcentrale van Zekur blijkt echter uitbesteed te zijn aan de ANWB, maar dat moet geen probleem zijn toch? Omdat repatriëring naar Nederland noodzakelijk was heb ik gevraagd of dit onder de dekking van zijn polis viel, dit was helaas niet het geval. Op mijn vraag of ze mij konden adviseren hoe ik dit moest regelen werd afwijzend gereageerd, ik moest het zelf maar uitzoeken. Ondanks het feit dat elke instantie in Nederland je laat barsten, heb ik zelf kunnen regelen dat mijn broer naar Nederland gerepatrieerd werd. Terug in Nederland stromen de facturen voor de medische kosten in het buitenland langzaam binnen. Ik neem vervolgens contact met Zekur op om aan te geven dat ik deze als declaratie in ga dienen. Zekur geeft aan dat deze kosten niet worden vergoed omdat ik geen contact met de alarmcentrale gehad zou hebben. Blijkbaar loopt de communicatie tussen Zekur en hun (ANWB) alarmcentrale niet zoals het hoort. Inmiddels heeft mijn broer een volmacht afgegeven, zodat ik zijn dossier bij Zekur mag opvragen en wijzigen. Op woensdag 29-1-2014 contact gehad om het rekeningnummer te wijzigen, de zeer onvriendelijke vrouw die mij te woord staat geeft aan dat ik dat niet mag wijzigen omdat er geen volmacht is afgegeven, deze zijn ze dus ook "verloren". Ik heb direct aangegeven dat ik inmiddels al 10x zonder problemen contact heb gehad, maar dit mag niet baten. Via Twitter heb ik mijn ongenoegen laten weten, direct stuurt het webcare team van Zekur een bericht of ik mijn klacht in een email wil omschrijven, met een telefoonnummer erbij zodat ze contact op kunnen nemen. Dit heb ik direct gedaan en Inmiddels ben ik nog steeds aan het wachten tot ze contact opnemen. Kort samengevat: – repatriëring wordt niet gedekt – medische kosten worden in eerste instantie niet gedekt omdat ze de melding bij de alarmcentrale "verloren" zijn. Na veel aandringen en overleg van bewijslast toch overgegaan tot het vergoeden van de medische kosten – geen advies/hulp bij het in gang zetten van een repatriëring. Heeft u enig idee waar je moet beginnen? – volmacht is "verloren" gegaan – a-sociale klantenservice Ik vind het belangrijk dat mensen op de hoogte zijn van de praktijken van deze verzekering, vandaar deze uitgebreide beoordeling. Wees gewaarschuwd.

Ben inmiddels 5 weken bezig om helder te krijgen of een betalingsherinnering die zij hebben verstuurd wel juist is. Daarnaast ook al 4 weken bezig om een antwoord te krijgen op de dekking van de Zekur Extra polis die ik mogelijk wil afsluiten. Krijg niet eens meer een bevestiging dat mijn vraagstelling is aangekomne. ten einde raad nu via de site een klachtenformulier ingevuld.

Reageren snel en veel vergoedingen gaan automatisch

Goedkoop op t eerste gezicht, maar duur zodra je gebruik maakt van de zorg in zijn algemeenheid.

Zorgverlener heeft frauduleuze declaraties ingediend voor diensten die ik niet heb afgenomen. Zekur heeft deze betaald. Toen kreeg ik een overzicht. Ik met Zekur contact opgenomen zonder enig resultaat. Zekur vond dat ik het maar moest uitzoeken met de zorgverlener. Hebben ze me voor de rechter gesleept om alsnog het eigen risico te betalen. Daar ik geen regelmatig gebruik maak van de zorg had ik mijn eigen risico met 500 euro verhoogd. Het heeft zeer lang geduurd, maar het is toch nog goed gekomen. Zekur heeft waardeloze fraude-opsporing en helpdesk. Het kan ze niet schelen of de ingediende declaraties juist zijn, want er komt blijkbaar genoeg geld binnen.

Bestellen van medicijnen bij nationale apotheek.nl een groot drama. Want je bent verplicht om hier je medicijnen te bestellen. Als een medicijn niet vergoed wordt door de verzekering krijg je gewoon een alternatief toegestuurd. Al kun je er niet tegen moet je gewoon de medicijnen vernietiggen en ook nog betalen.???????

Deze verzekering geeft iedere keer problemen als je medicijnen moet bestellen. Ik heb van cardioloog receptvoorgeschreven gekregen een a4tje getypt met stempel van ziekenhuis Ik scan dit in en mail het vervolgens naar zekur. Maar het wordt weer niet goed bevonden. Een waardeloze verzekering Ik kan niet zonder deze medicijnen.Dit is al de tweede keer dat ik dit meemaak.

Nou, dit is al helemaal geweldig!! Hele kantoor gesloten ivm goede vrijdag, echt niet te filmen. Ik krijg doodleuk mijn ingediende declaratie retour met de mededeling dat de genoemde dieetiste niet bevoegd is!!!. Mevrouw is lid van de nederlandse vereniging voor dietisten, staat in het kwaliteitsregister voor paramedici en heeft een eigen zorgverlenercode!!! Wat willen ze nu nog meer dan? Krijg een enorme sukkel aan de lijn, die me na 10 minuten a 10 eurocent eigenlijk alleen maar toegeeft het ook niet te snappen. De website is trouwens ruk want ze zijn gewoon niet duidelijk in de voorwaarden. En dan vandaag nog dicht ook!!!!!

Sinds 01-01-2012 overgestapt van zorgverzekering naar Zekur, je raadt het al…omdat Zekur goedkoper was dan mijn huidige zorgverzekeraar, ongeveer 150 euro op jaarbasis voor 3 personen. Spijt, spijt spijt als haren op mijn hoofd dat ik dit gedann heb. Onze jongste zoon van 17 jaar kreeg acute last van zijn pols op een Outdoor-kamp in de Ardennen. In het verleden had hij een botje gebroken in zijn pols en deze oude breuk gaf zoveel pijn dat hij niet meer kon deelnemen aan de activiteiten. Ter plekke is door een arts besloten dat hij een duim/pols spalk moest. Kosten: 28,33 euro. De rekening hebben wij voldaan en daarna doorgestuurd naar Zekur. Dit was al niet makkelijk, je moest een formulier in tweevoud indienen. Conclusie: Het bedrag werd niet vergoed omdat Zekur geen toestemming/ machtiging had gegeven voor de spalk van mijn zoon. Dus ook al was het door een arts beoordeeld, stond het licentie nummer van de arts erop, het adres van de apotheek waar het vandaan kwam, geen vergoeding, basta! Ik ben zeer pissig, heb bij mijn vorige verzekeraar ( F.B.T.O. ) nooit problemen gehad als het ging om een rekening van de kinderen, je hoefde ook geen ingewikkelde formulieren in te vullen maar kon gewoon de nota insturen die vervolgens binnen 48 uur vergoed werd. U begrijpt, aan het einde van het jaar…hardrennend terug naar mijn ‘oude’ verzekeraar!

Ik heb twee keer een nota bij Zekur ingediend. De tweede keer aangetekend met de nota’s van het ziekenhuis ingesloten.Men neemt niet eens de moeite te antwoorden. Nederland op zijn hufterigst.

ezc70d , [url=http://nxlbdelrvzyf.com/]nxlbdelrvzyf[/url], [link=http://qnkwvjqainmy.com/]qnkwvjqainmy[/link], http://rjnbeocmpkfx.com/

Ik schreef mij in bij Unive Zekur, met het extra zorg polis, omdat dat goedkoper leek te zijn dan mijn huidige zorgverzekering. Alles leek goed te gaan, tot ik daadwerkelijk een keer in het ziekenhuis terecht kwam en zeer hard tegen een muur opliep bij Zekur. Ik kwam op de Spoedeisende Hulp aan met een ernstig gebroken vinger, de vinger was gebroken, verbrijzeld en 180 graden gedraaid. Omdat ik op het moment ook in verwachting was moest er snel worden gehandeld om te voorkomen dat er infectie op zou treden. Op de Spoed Eisende Hulp werd dan ook snel besloten dat er binnen 4 dagen een operatie nodig was. Deze werd gepland, en in afwachting werd in naar huis gestuurd (met het nodige gips om mijn hand) Thuis kon ik geen wijs worden uit het polisoverzicht op de site, dus besloot ik ze te bellen. Er werd mij vervolgens verteld dat ik naar een ander ziekenhuis moest, met mijn ziekenhuis, in mijn woonplaats hadden ze geen contracten. Het probleem was dat het ziekenhuis in kwestie waar ik naartoe zou moeten een wachtlijst had van 3 tot 4 weken voor mijn operatie. Deze operatie kon alleen niet wachten, dan konden ze net zo goed mijn vinger afzetten (zeiden ook de artsen bij de second opinion). Ik belde Unive Zekur dus weer op aangezien deze situatie niet kon wachten. Dit maal werd ik keihard uitgelachen aan de telefoon, er werd mij verteld dat ik een drama schopte en dat ik dan de polis eens had moeten doorlezen. In de polis staat alleen niks over dit soort situaties. Toen ik de mevrouw die mij zo onbeleefd behandelde vroeg om haar naam, weigerde ze deze te geven en vertelde ze mij dat ze nu de verbinding ging verbreken. Bij later terug bellen werd mij verweten dat ik zou liegen, zo kon ik niet behandeld zijn. Ik had geen keuze meer, dus belde ik het ziekenhuis bij mij in de buurt om de operatie af te zeggen. Na 2 uur werd ik terug gebeld door de Orthopedisch Chirurg met de vraag waarom ik in godsnaam zo’n belangrijke operatie af wilde zeggen. In tranen legde ik het verhaal uit, dat ik geen geld had om 20% van de operatie te betalen zoals Zekur van mij aan het eisen was. De Chirurg werd woedend, niet op mij, maar op Zekur. Hij is met de directeur van het ziekenhuis bij mij in de buurt gaan overleggen, en samen met de advocaat kwamen ze binnen een dag tot de conclusie dat een verzekering dit soort eisen niet eens mag stellen in het geval van een spoedoperatie. We hebben besloten de operatie door te laten gaan, en dan maar af te wachten. Nadat er een advocaat op was gezet kon ik wel opeens worden geopereerd, Unive Zekur beweerde zelfs dat ik het hele verhaal verkeerd had begrepen. Ik ben een vrouw die altijd haar polis heeft betaald, zelfs nooit een achterstand. Ik heb mij altijd keurig aan de voorwaarden gehouden maar ben wel als oud vuil behandeld op het moment dat ik ze nodig had. Ik ben voor leugenaar uitgemaakt, iemand die een drama schopte om niks, ik ben voor aansteller uitgemaakt en er is nooit ook maar een persoon menselijk genoeg geweest om de situatie te bekijken. Ik raad iedereen ten zeerste af om deze verzekering te nemen, zelfs met het extra zorg polis kost het je een vermogen op het moment er daadwerkelijk iets misgaat.

Het duurde minimaal een maand voordat ik mijn polisinformatie kreeg. En er is nog steeds niets bekend bij mijn huisarts over mijn nieuwe zorgverlener.

Volgend jaar er er ZEKUR 1 klant minder! Wat een waardeloze lege huls van een verzekering. Holle beloftes die niet worden waargemaakt. Het is bijna diefstal. Werkelijk schofterige service.

Wij hebben Zekur extra, maar we krijgen minder vergoed dan verleden jaar bij IZZ.( b.v.halfjaarlijkse controle bij de tandarts wordt bij u niet helemaal vergoed, sommige medicijnen worden door u niet meer vergoed, terwijl bij andere verzekeraars dit wel vergoed wordt.)Dit klopt niet helemaal wat u beloofd had in de offerte.Bij u betalen we minder premie per maand, maar krijgen ook minder vergoed. Met vriendelijke groet, Cecile van Vliet.

Om je verzekering te stoppen, duurt het jaren, kan beter dood gaan.

het laag tarief voor een verzekering is welkom.

Zekur bleek 6 maanden nodig te hebben om de teveel betaalde premie TRIAS(=Unive) polis 2010 te verrekenen met de Zekur(=Unive) polis 2011

nog niet veel met de maatschappij in contakt geweest! gelukkig maar, dan blijkt dat ik best gezond ben! en dus verder geen klachten heb!

het vooral de onduidelijkheid over de apotheek,na 7 mail berichten was het pas duidelijk dat ik gewoon bij mijn eigen apotheek kon blijven ,eerst moest ik het recept,opsturen naar een internet apotheek,nu dat werkte voor geen meter, ook vind ik het vervelend dat je voor een vraag niet even kunt bellen alles moet per mail,en via dit kanaal duurt het soms enkele dagen voor er bericht terug komt.verder geen vrije keuze van ziekenhuis,dat is niet meer van deze tijd,

Men communiseert uitsluitend per E-mail. Men heeft ten onrechte gemeend een achterstand in betaling te constateren. Binnen korste keren Mijnheer Craydon op mijn dak, men gaf toe fout te zijn verzoek Mijnheer Craydon terug te roepen werd geantwoord dat ik dit zelf moest doen.

Ik ben wel tevreden maar ik vind dat bepaalde dingen die in de Basisverzekering zit zoals bv Kraamzorg voor mij weinig van toepassing is maar ik moet er wel voor betalen.

Mijn keuze was goedkoop kiezen, omdat ik zelden gebruik maak van de ziektekostenverzekering. Informatie en voortgang was prima.

Als je niet teveel premie wilt betalen en bereid bent daar zelf wat risico voor te nemen is dit een goede keuze. Snelle afhandeling van declaraties. Medicijnen worden bezorgd. Een aanrader!

Graag zou ik een nog meer persoonlijke en gepaste polis willen afsluiten, gezien ik geen beroep doe op enige declaraties!

Prima verzekering, alleen de internetapotheek vind ik niet prettig. Drie dagen op medicijnen wachten is te lang. Dit moet dezelfde dag verstuurd kunnen worden. Dat gebeurt bij normale internetsites ook.

ben nu bijna `n jaar lid, en weet niet zeker of ik wel lid zal blijven

Geen gezeur over declaraties. Betalingen altijd correct en dat voor zo’n laag maandbedrag.

Een en al ELLENDE! OVERAL moet je zelf achter aan gaan, oftewel als je declareert dan raken ze hem kwijt en betaal je het nog steeds uit je eigen zak! SCHOFTEN en ze zijn ook nog eens moeilijk bereikbaar… ZEKUR NIET DOEN! Zoals ze zelf zeggen… "Weinig verzekering voor veel problemen!"

Ik heb een minder goede review over Zekur, omdat ik ngoal moeite had om de juiste informatie te vinden op de website. Waar ik ook zocht naar bijvoorbeeld de voorwaarden van de verzekering, ik kon het niet vinden. Het enige dat zichtbaar was, was een kort lijstje met voordelen. Helaas waren er geen gedetailleerde voorwaarden te vinden.

Al het zoek werk wordt voor je gedaan, al moet je wel opletten dat als je een hoger eigen risico wilt de prijs veranderd, waardoor een andere optie goedkoper kan worden. en voor een paar centen ga voor een verzekeraar met een hogere waardering, (maar dat is mijn mening_

prima service snel geholpen maar duurt heel lang eer je wat hoort van je verzekringskaart

het afsluiten was makkelijk, maar unive is erg slordig, laat niets van zich horen en ik weet nog steeds niet waar ik aan toe ben.

Een lagere prijs dan andere maatschappijen voor dezelfde diensten.

De prijs van de afgesloten polis klopte niet, was duurder natuurlijk. Zou erover worden teruggebeld. Nooit meer iets gehoord, natuurlijk

Het afsluiten van de verzekering was snel en simpel.Echter heb ik nog niets mogen ontvangen (pasje inschrijving) etc maar is het maandbedrag inmiddels wel afgeschreven van mijn rekening.

Uiteindelijk heb ik niets met Independer te maken want als ik vragen heb over mijn verzekering kunnen ze me niet helpen en wordt ik door gestuurdt naar mijn eigen verzekering. Dit vindt ik geen goede surves, dat kost mijn alleen maar meer geld. Want ik moet 2 keer bellen en in de wacht staan.

Vanwege een aanstaande kaakoperatie, die medisch noodzakelijk is, heb ik een beugel. Hiervoor heb ik van de ‘normale’ Unive zorgverzekering een volmacht gekregen, die Zekur heeft overgenomen toen ik overstapte naar hun zorgverzekering. Maar kennelijk komt het woord ‘volmacht’ niet voor in hun woordenboek, of zijn de werknemers te dom om te checken of iemand een volmacht heeft, want ik krijg keer op keer zelf de rekening vorgeschoteld. Dit speelt nu al zo’n anderhalf jaar en ondanks vele boze emails en telefoontjes blijft Zekur de bedragen van mijn rekening afschrijven. Ik moet nu in totaal enkele honderden euro’s van Zekur ontvangen, maar ze geven geen thuis….. Heel, heel vervelend. Tevens vergoeden ze andere behandelingen (dus niet orthodontisch) niet of niet geheel uit, terwijl ik volgends de polis hier wel recht op heb! Per 1 januari stap ik dus zeker over naar een andere verzekeraar, Unive zekur is KUT!!!!

Ongelooflijk hoeveel moeite je moet doen om klant te worden. Verhaal kort samengevat (voor zover mogelijk). Vooraf ter informatie: ik ben absoluut geen zeikerd, jaren in de Antillen gewoond maar zelfs daar was het beter geregeld. Voor mijn terugkomst vanuit Bonaire heb ik bij Zekur aangegeven dat ik per datum aankomst in Nederland, een zorgverzekering wilde aangaan. Ik wist dat ik eerst ingeschreven moest zijn bij de gemeente en verwachte dus een reactie waarin stond dat de verzekering geactiveerd zou worden als ik een inschrijvingsbewijs kon aantonen. (erg kromme regel van de overheid want dit betekend dat je tijdens het proces van inschrijving (4-6weken), je nergens kunt verzekeren) Tot mijn verbazing kreeg ik een bevestiging terug met mijn polisnummer en een ingangsdatum van 6 november (dag van Aankomst). Wat mij betreft prima, dacht dat de overheid misschien het gat gedicht had en het nu dus mogelijk was een verzekering af te sluiten zonder inschrijving. Eind November ben ik contact gaan zoeken met Zekur omdat ik nog steeds geen polis had ontvangen. De telefoniste kwam tot de conclusie dat mijn verzekering niet actief was gemaakt en blijkbaar moet je als klant daar zelf achteraan want ik heb niets van post gehad waarin dit duidelijk werd gemaakt. De telefoniste gaf aan de zaak op te nemen en binnen 2 weken kreeg ik een brief door de bus met het verzoek mijn inschrijvingsbewijs op te sturen en dat de verzekering na ontvangst dan direct geactiveerd zou worden in terugwerkende kracht. Op zichzelf logisch maar had dit niet 1.5 maand eerder gecommuniceerd kunnen worden…? Mijn bewijs van inschrijving was inmiddels binnen, en heb deze direct op de post gedaan. 2 Weken op reactie gewacht maar niets gehoord. Opnieuw gebeld en kreeg hetzelfde verhaal: Verzekering niet geactiveerd etc. Ik kreeg het verzoek opnieuw een bewijs van inschrijving op de post te doen.. om dit deel samen te vatten. Het bewijs van inschrijving is zowel via de mail als scan als per post in totaal 5 keer verstuurd en steeds hetzelfde resultaat. Diverse mails naar de klachtencommissie zonder resultaat. Op 4 Februari kreeg ik na meerdere telefoontjes die week, een mail van de klachtencommissie dat ze mijn bewijs van inschrijving hadden weten te onderscheppen en de polis toegestuurd zou worden. Toen ik de polis ontving bleek dit niet de, door mij aangevraagde Extra Zekur polis te zijn maar de basispolis. Ik dacht dat ik met een commercieel bedrijf te maken had die afhankelijk zijn van betalende klanten maar dit lijkt in ieder geval totaal niet het geval!!! Alles bij elkaar heeft het 3 maanden, 8 telefoontjes, 6 e-mails, 5 brieven en 3 chatsessies gekocht om verzekerd te worden. Zojuist heb ik mijn derde mail gestuurd om betalingen via automatische incasso geregeld te krijgen waar ik inmiddels sinds half februari mee bezig ben. Aan de mails vooraf zijn 2 getekende officieele formulieren mbt tot machtiging met kopie legitimatie gegaan. Ook mijn broertje heeft in een later stadium 4 maal zijn bewijs van inschrijving moeten versturen voordat hij verzekerd was. Mvg, Andre

Zeer slechte ervaring bij de lijn voor kraamzorg. Omdat we kraamzorg bij een ander wilden dan waar hun contracten mee hebben (omdat wij daar iemand kennen) werden we zeer onbeschoft behandeld. Geen antwoorden op vragen, geen hulp, niks nakijken (bv wel of geen recht op kraampakket) of nazoeken, wil niks inschrijven. Aan het eind van het gesprek wil de betreffende medewerker haar naam niet eens meer noemen, anders hadden we direct een klacht ingedient. Later door iemand anders wel redelijk geholpen, maar als je aangeeft hoe je bent behandeld krijg je een antwoord als ‘dat gebeurt nou eenmaal’… wij gaan in ieder geval weg bij Unive Zekur, wat een onbeschoft klantonvriendelijk bedrijf.

Hallo, ik ben heel ontevreden over zekur. Declaraties worden niet uitgevoerd. Krijg steeds nota’s binnen die ikzelf moet betalen , terwijl Zekur de nota’s notabene zelf hoort te vergoeden.

nog geen ervaring met zekur,is overigens onderdeel van VGZ/Univé ,maar had voor mij betere mogelijkheden in pakketsamenstelling.wel is polis/klantnummer hetzelfde gebleven .Dat was handig

vriendelijke en eerlijke manier van telefonisch contact gehad. top!

Ergens lijkt het me een goede zaak dat er een goedkope zorgverzekering voor studenten op de markt is, omdat verreweg de meeste verzekeringen veel te duur worden. Dat tezamen met de steeds meer stijgende kosten in hoger onderwijs en kosten in de levensonderhoud is het voor veel studenten moeilijk om het hoofd boven water te houden. Ik denk dat een goedkope basisverzekering volstaat, tenzij er echt iets verkeerds met je gebeurt dat je dan niet in aanmerking komt voor aanvullende zorg. Maar in 8 van de 10 gevallen gebeurt dat niet en betaal je vaak veel meer dan nodig is. 1 Lichtpunje: je ontvangt verhoudingsgewijs ook zorgtoeslag dat jouw hoge kosten tegemoet komt.

Alles is zeer vlot en naar alle tevredenheid verlopen.

Zowel Independer en Zekur/Unive zijn snel met het communiceren en volledig afgestemd op deze tijd waarin we leven

Ik ken de maatschappij niet. Dus het moet zich nog gaan bewijzen

Eenmaal afgesloten,hoor je niks meer,tot je hem nodig hebt dan merk je dat hij prima werkt.Heb mijn buurvrouw ook deze verz.aanbeloven en ze heeft het ook afgesloten!jammer dat ik telaat zag dat ik voor deze bemiddeling ook geld had kunnen krijgen!

De overdracht verliep tot zover goed maar gezien ik ook zeer slechte ervaringen heb van financiele aard waarvan de eigenaar toegeeft dat zij ook fouten hebben gemaakt maar ik er voor op draai , wacht ik ook dat gedeelte nog even af voor ik een 10 uitdeel. Dus doe dit over 3 maanden nog een keer!

Basisverzekering heeft overal dezelfde dekking. Ik snap het prijsverschil niet tussen de verzekeraars.

verder nog geen ervaring met zekur opgedaan

Voor degenen die nauwelijks of geen gebruik maken van zorgvoorzieningen is de vergelijkingssite van Independer `de` manier bij uitstek om snel en efficient je verzekering te regelen.

Na 11 dagen heb ik nog geen bevestiging gehad en werd er alsnog geld afgeschreven door mijn oude verzekeraar, omdat de opzegservice niet snel genoeg heeft gewerkt.

opzeggen oude verzekering slecht (can VGZ na Zekur) heb jan 2011 dubbele premie betaald!!

wat in het pakket zorg zit is meer dan genoeg voor deze prijs

Tot nu toe is de overstap van Univé naar Univé Zekur goedgegaan. Ik hoop dat het zo blijft

Doordat de basisverzekering bij alle verzekeraars gelijk is kan je maandelijkse premie makkelijk vergelijken. Ook het overzicht van de premie voor de aanvullende verzekeringen was overzichtelijk en goed te vergelijken.

Goede maatschappij veel service en duidelijk.

1e jaar zelf zorgverzekering moeten gaan betalen in 2011Voorheen zat ik via ouders bij unive en nu ga ik dus zelf naar zekur, scheelt me zekur een hoop voor een zorgverzekering en ik hoop dat alles is gedekt wat ik nooit nodig heb, snappie?

geen enkel telefoon nr kan ik te weten komen graag antwoord hierop s.v.p

Ik heb teveel problemen met zekur en al helemaal met de nationale apotheek waarmee zekur een contract. Er zijn teveel misverstanden geweest. Ik ben er heel kwaad over.

Als je kunt volstaan met de basisverzekering kun je het beste deze verzekering nemen want die heeft dezelfde dekking als alle andere verzekeraars maar wel tegen de laagste premie. De enige adder is de beperking in de keuze van zorgverleners.

Zeer goed verlopen,de nieuwe zorgverzekering scheelt ons ruim 450 euro p/j.Zekur is eigenlijk een jongerenverzekering,wij zijn resp.61 en 62 jaar oud,maar kunnen gewoon meedoen.Independer heeft het ons erg gemakkelijk gemaakt om over te stappen.Daarvoor bedankt. Vr.gr.Jan Wesseling en Nelke Adrichem.

Overgestapt, vandaag, van de CZ naar zekur zekur zorgverzekering maar dan speciaal voor jongerenHun jongerenzorgverzekering scheelt me gewoon 50 euro per maand (600!!!!!) euro per jaar is dat, echt veelEn staat unive achter zekur, lijkt mij betrouwbaar.

Ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord maar een vriend van mij heeft bij zekur zijn nieuwe zorgverzekering afgesloten en was daarmee een paar 100 euro goedkoper uit dan zijn huidige zorgverzekering. Toen besloot ik mijn premie te berekenen en zag dat ook ik daar veel bespaarde als je vergelijkt met mijn huide ziektekostenverzekering. Daarom heb ik meteen mijn nieuwe zorgverzekering afgesloten bij Zekur!

Ook al heb je gekozen voor een aangesloten ziekenhuis en staat in het overzicht dat betreffende kosten 100% vergoed worden zonder een verwijzing naar uitzonderingen, kan je achteraf toch nog voor kosten komen te staan omdat het ziekenhuis hogere kosten berekend heeft dan het standaard tarief. Wanneer je vraagt hoe je dit van te voren had kunnen weten, is hun advies altijd eerst een prijsopgaaf aan betreffend ziekenhuis te vragen en deze voor te leggen aan Unive Zekur. Hoe absurd en moeilijk wil je het hebben? Wanneer je ze vervolgens aangeeft dat hun vergoedingsoverzicht dus misleidend is, verwijzen ze je door naar de polisvoorwaarden. Wanneer je vervolgens vraagt waar je precies in hun 45 pagina

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen