ZEKUR Zorgverzekering

★★★☆☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar ZEKUR

ZEKUR is de jongerenverzekering van Univé. Dankzij goede afspraken zijn de premies laag. Verder kan alles snel en makkelijk online worden geregeld.

Voordelen van ZEKUR:

  • In één keer alles goed geregeld voor de laagste prijs
  • Snel en eenvoudig online af te sluiten
  • Altijd een bundel die past bij jouw behoefte, of je nu kiest voor de basisbundel of de uitgebreide bundel, de dekking is precies afgestemd op jouw woonsituatie en je bent nooit oververzekerd
  • Alle premies zijn inclusief assurantiebelasting en je betaalt geen poliskosten, wijzigingskosten en termijntoeslagen

Zorgverzekering ZEKUR 2021

Ben je op zoek naar de ZEKUR zorgverzekering voor 2021? Op deze pagina lees je alles over deze verzekeraar en vind je beoordelingen en reviews. Zo weet je direct of ZEKUR de beste zorgverzekering heeft voor jou. Je kunt bij ZEKUR een basis- en aanvullende zorgverzekering voor 2021 afsluiten. Omdat iedere verzekeraar een andere premie vraagt voor de zorgverzekering, is een zorgverzekering vergelijken heel verstandig.

Voordelen ZEKUR zorgverzekeraar

Basisverzekering ZEKUR (2021)

Bij ZEKUR kun je kiezen uit verschillende basisverzekeringen. Dit zijn de Gewoon ZEKUR (natura polis) en de Gewoon ZEKUR Vrij (restitutie polis). De basisverzekering is verplicht en wat er wordt vergoed vanuit de basisverzekering is bij iedere verzekeraar hetzelfde. Dit wordt bepaald door de overheid. Het verschil tussen de verschillende basisverzekeringen is hoeveel vrijheid je wilt qua zorgverlener. Bij de restitutiepolis heb je 100% keuzevrijheid en wordt de rekening voor je betaald. Hier betaal je wat meer premie voor. Bij de andere polissen moet je naar een gecontracteerde zorgverlener toe. Dit zijn er bij de naturapolis gelukkig erg veel.

Aanvullende zorgverzekering ZEKUR

Wil je graag extra zekerheid? Dan kun je bij de ZEKUR zorgverzekering 2021 een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Je hebt de keuze uit de volgende pakketten:

  • Losse tanddekking
  • Losse fysiotherapie
  • Extra ZEKUR (volledig pakket)

Je krijgt dan bijvoorbeeld een vergoeding voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en spoedeisende hulp in het buitenland.

Tandartsverzekering ZEKUR

Je kunt er ook voor kiezen om de kosten van de tandarts te verzekeren in 2021. Dit doe je met een ZEKUR tandartsverzekering. ZEKUR biedt hiervoor de losse tandverzekering dekking of een compleet pakket met Extra ZEKUR. Je kiest zelf het pakket dat bij jouw wensen past. Ieder pakket dekt een ander bedrag per jaar of percentage per rekening. Ga je alleen voor controle naar de tandarts? Dan is een tandartsverzekering vaak niet nodig. Het is dan voordeliger om de rekening zelf te betalen.

Premie ZEKUR 2021

Hieronder vind je de premie van ZEKUR. Bereken via de vergelijker jouw premie voor 2021.

Jaar Restitutie Natura Budget
2021 € 126,75 € 105,95
2020 € 121,50 € 101,95
2019 € 113,40 € 98,50
2018 € 109,12 € 93,85
2017 € 105,53 € 92,00
2016 € 100,80 € 86,00
2015 € 100,80 € 82,50

Eigen risico ZEKUR 2021

Voor zorg vanuit de basisverzekering betaal je in 2021 een eigen risico van 385 euro. Dit geldt niet voor kinderen. Zij zijn tot 18 jaar gratis verzekerd. Je kunt het eigen risico vrijwillig verhogen tot 885 euro. In ruil hiervoor krijg je een flinke korting op de premie. Doe dit echter alleen als je verwacht geen zorgkosten te maken in 2021.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ZEKUR Zorgverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen