ZEKUR Aansprakelijkheidsverzekering

☆☆☆☆☆ 1/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar ZEKUR

ZEKUR is de jongerenverzekering van Univé. Dankzij goede afspraken zijn de premies laag. Verder kan alles snel en makkelijk online worden geregeld.

Voordelen van ZEKUR:

  • In één keer alles goed geregeld voor de laagste prijs
  • Snel en eenvoudig online af te sluiten
  • Altijd een bundel die past bij jouw behoefte, of je nu kiest voor de basisbundel of de uitgebreide bundel, de dekking is precies afgestemd op jouw woonsituatie en je bent nooit oververzekerd
  • Alle premies zijn inclusief assurantiebelasting en je betaalt geen poliskosten, wijzigingskosten en termijntoeslagen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ZEKUR Aansprakelijkheidsverzekering

mijn ervaring met deze zekurrrr zzp aansprakelijkheids verzekering,, is zeeer slecht!! ik raad deze niet\nooit aan!! er zijn betere verzekeraars want hier krijg je zeer weinig verzekering voor je geld!! als je niet oppast, zit je voor jaren in problemen!! ik heb schade ook gehad! en waar deze zeer lang over doen om iets duidelijk te krijgen van ze!!! slecht te bereiken, en zeer brutaal en dwingend aan de telefoon!!! nooit deze verzekeraar zekuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrr NIET!!!!!!!!

Gewoon een kut verzekeraar ben er 3 maand verzekerd geweest met een zzp verzekering en er is in die 3 maand ook gewoon verzekering betaald en krijg ik vandaag ineens bericht van ze dat ik per direct uit de verzekering ben gehaald om dat ik op een chalet park woon en dus helemaal niet verzekerd mocht zijn dus vraag ik of ik dan al dat geld terug kan krijgen want ja ben toch niet verzekerd geweest en dan wordt je afgebekt door die vrouw die er aan de telefoon zit die zegt dan nee sorry want het is stop gezet vanaf 07-12-22 daar zijn ze wel slim in heb per direct mijn zorgverzekering ook maar stop gezet en die van mijn vriendin ook hun krijgen geen rooie rot cent meer van ons en dan wordt er ook nog gezegd het staat in de voorwaarden die je van ons hebt gekregen dat je daar niet mag wonen nou heb het na gekeken en daar staat helemaal niks van in aleen dat je moet wonen in Nederland…..

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen