Allsecur Autoverzekering

★★★★☆ 8.5/10 (989 reviews)

Allsecur Verzekeringen Ervaringen

Allsecur is een nieuwe aanbieder van autoverzekeringen. Allsecur werkt duidelijk, transparant, zonder kleine lettertjes en heeft altijd een scherpe premie.

Voordelen van Allsecur:

  • Geen eigen risico
  • Dagelijks opzegbaar
  • Beste dekking en prijs
  • Gratis overstapservice

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Extra accessoires tot €2.500,- gratis meeverzekerd
  • Standaard geen eigen risico
  • Gratis Kwik-Fit Zomer- en Wintercheck Plus t.w.v. €39,95
  • Dagelijks wijzigen & opzeggen

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Allsecur

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Volledig Casco'.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Beperkt Casco'.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid'.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Beperkt Casco'.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid'.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Volledig Casco'.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Volledig Casco'.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Beperkt Casco'.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid'.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit Volledig Casco'.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit Beperkt Casco'.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit Wettelijke Aansprakelijkheid'.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit Volledig Casco'.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit Beperkt Casco'.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit Wettelijke Aansprakelijkheid'.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.

De Allsecur Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Allsecur Autoverzekering is op 13 juni 2012 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 3 sterren.

De Allsecur Autoverzekering is op 10 mei 2012 door hoyhoy.nl beloond met de Gouden hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Autoverzekering 2012.

"Allsecur biedt een brede groep consumenten een scherpe verzekeringspremie aan. De beste premie in combinatie met het Independer.nl Keurmerk en het standaard eigen risico van 0 euro zorgen ervoor dat veel van onze bezoekers hun auto bij Allsecur verzekeren."
Independer.nl op 24 april 2012 over de Allsecur Autoverzekering en werd daarbij beloond met de Independer.nl award

De Allsecur Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Allsecur Autoverzekering is op 31 mei 2011 door hoyhoy.nl beloond met de Gouden hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Autoverzekering 2011.

"Het totaalproduct van Allsecur spreekt de Independer.nl klanten blijkbaar erg aan: een aansprekend product, een hoog klantcijfer (gemiddeld 8,2) en de Independer.nl Garantie. De winnende combinatie van dit jaar."
Independer.nl op 20 maart 2011 over de Allsecur Autoverzekering en werd daarbij beloond met de Independer.nl award

De Allsecur Autoverzekering is op 4 oktober 2010 door Independer.nl beloond met de Independer.nl Garantie.

De Allsecur Autoverzekering is op 3 mei 2010 door hoyhoy.nl beloond met de Gouden hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Autoverzekering 2010.

De Allsecur Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,6.

De Allsecur Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,1.

"Uit onze statistieken komt in die periode de autoverzekering van Allsecur als beste keuze naar voren. Dat consumenten vaak voor Allsecur kiezen, is niet zo verwonderlijk. De autoverzekering heeft immers een goede prijs-kwaliteitverhouding."
hoyhoy.nl op 8 september 2009 over de Allsecur Autoverzekering en werd daarbij beloond met de hoyhoy.nl Award voor Meest Gekozen Autoverzekering 2009

De Allsecur Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Allsecur Commercial Nieuwe auto? Nieuwe premie! (2019)

Allsecur Commercial Doei-Doei Dagen (2018)

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de Allsecur Autoverzekering

Voor mij NOOIT meer AllSecur. Na een kleine schade, val je meteen terug van 25 naar 10 schadevrije jaren en GEEN no claimbescherming mogelijk. Mag dan goedkoop zijn, maar ik betaal liever wat meer premie en betaal mijn schade deze keer zelf wel om die absurde terugval te vermijden. Snel op zoek naar een andere verzekering dus!!
Procederen letselschade slachtoffers kapot om enige uitkering te vermijden. Hierdoor kunnen ze lage prijzen aanbieden. Op papier en bij een kleine deuk scoren ze goed om bovenaan in de lijstjes te komen. Als er echt iets aan de hand is dan heb je Allianz als een van de grootste bedrijven ter wereld tegen je. Kies beter voor een normale Nederlandse verzekeraar.
Wil bij deze iedereen waarschuwen voor de praktijken van Allsecur! Sluit nooit een verzekering af, in welke vorm dan ook bij deze maatschappij, het zijn ronduit boeven.
Wat een boeven zijn dat zeg, bij allsecur. Over lijken gaan ze!
Mijn auto stond bij de rdw als zakelijk geregistreerd (in gebruik en fiscaal altijd prive geweest) maar voor veel verzekeraars schijnt dat ineens een enorm probleem te zijn. Ik wil de auto dus overzetten naar prive maar omdat je dan officieel een andere eigenaar hebt eindigt dan de verzekering. Ik moet dus eerst een voorlopige dekking hebben voor ik de auto kan overschrijven. Bij SNS begrepen ze dat niet en werd ik afgewezen, ook nadat ik aangaf dat de auto echt naar privé ging. Uiteindelijk kwam ik bij allsecur terecht en aan de telefoon was het volgens hen geen probleem (ook niet dat ik eerder bij SNS afgewezen was), ik kreeg voorlopige dekking en ik moest de auto naar prive brengen. Dat heb ik dus gedaan en na twee dagen kreeg ik van allsecur een mailtje: uw wordt niet geaccepteerd (doei doei). Ik heb nu dus een onverzekerde auto en mogelijk een boete van 400€ van de rdw doordat Allsecur telefonisch dingen toezegt maar vervolgens niet nakomt. Ik heb inmiddels een klacht ingediend bij allsecur maar voorlopig zadelt allsecur mij met een probleem op en roepen ze alleen maar: wij hebben het recht om u niet te accepteren.
*slecht communicatie *arrogante medewerker *werken langs elkaar heen *je krijgt tegenstrijdig informatie van de medewerkers *zit de gegevens door elkaar als je meer dan 1 Auto bij hun verzekeren *deze mensen komen uit een ander planeet *Bij eerst schade verlies zo veel jaren ongeacht 20 of 30 of 40 schadevrije jaren dan zak je naar 10 schadevrije jaren, bij alle verzekering maatschappij als je heb 15 of hoog schadevrij jaren dan zak je 6 treden
Heel slecht verzekering maatschappij ze beloven van een problemen op te lossen maar het wordt allen erger, en maken twee problemen van, en de medewerker die kan niet met mensen omgaan
*slecht communicatie *arrogante medewerker *werken langs elkaar heen *je krijgt tegenstrijdig informatie van de medewerkers *zit de gegevens door elkaar als je meer dan 1 Auto bij hun verzekeren *deze mensen komen uit een ander planeet *Bij eerst schade verlies zo veel jaren ongeacht 20 of 30 of 40 schadevrije jaren dan zak je naar 10 schadevrije jaren, bij alle verzekering maatschappij als je heb 15 of hoog schadevrij jaren dan zak je 6 treden met
Allsecur... wat een oplichterij! Voor het eerst in m’n leven rijd ik schade terwijl ik verzekerd ben bij Allsecur. Ik heb een rechtsbijstand afgesloten en wilde daar gebruik van maken omdat ik het idee had dat de tegenpartij niet helemaal eerlijk was... ik heb een brief opgesteld met uitleg en alle whatsapp gesprekken inclusief foto’s van mijn eigen schade (minimaal). NOOIT meer wat van gehoord! In juli krijg ik een mail met de nieuwe premie, deze is VERDUBBELD!!!! Op 6 juli heb ik een mail verstuurd waarin ik heb aangegeven mijn verzekering te willen beëindigen. Hun reactie: is dat wel zo verstandig? Je hebt -3 schadevrije jaren dus kunt beter bij ons blijven. -3 schadevrije jaren???!!!! Oja, die schade die je hebt gereden in januari (waar ik mijn rechtsbijstand voor wilde inschakelen) is toch uitgekeerd aan de tegenpartij dus trekken we 5 jaar van je schadevrije jaren af en verdubbelen we de premie (?!). Maar het houdt niet op... vandaag ontvang ik een mail: “Hallo Mevrouw Moraal, Fijn dat u klant blijft bij Allsecur. Het komende jaar is uw auto goed verzekerd. We waarderen het dat u al 1 jaar klant bent bij Allsecur.” Absoluut geen aanrader dus!
Vanwege een (flink) lagere premie dan mijn vorige autoverzekeraar ben ik overgestapt naar AllSecur. I.v.m. schadevrije jaren kreeg ik een flinke (no claim) korting. Echter, doordat mijn schadevrije jaren nog op de polis van mijn vrouw stonden, kon AllSecur ze niet zien. Gevolg: de korting werd ingetrokken en restant bedrag werd automatisch geind. Toen ik binnen 2 weken mijn schadevrijejaren kon aantonen, werd mij verteld dat ik het geld weer terug kreeg, maar zij hanteren een 8-weken "storneringstermijn". Echter, deze term is voor consumenten bedoeld: als er onterecht een bedrag automatisch wordt afgeschreven, kunnen zij dit binnen 8 weken door hun bank laten storneren. Allsecur had dus het teveel betaalde geld direct moeten terug storten en waren niet voor rede vatbaar. Resultaat: ik heb zelf via mijn bank-App het geld laten storneren. 2e voorval: andere auto gekocht, AllSecur is véél duurder dan mijn vorige verzekeraar. Dan maar weer terug en hier gaan we weer: de teveel betaalde premie wordt pas na 8 weken overgemaakt. En dat bedoelen ze dan letterlijk: pas na 8 weken en een dag wordt (na een extra telefoontje) de betaalopdracht naar de bank gestuurd. En daarna kan het nog een paar dagen duren voordat je je geld weer terug hebt. AllSecur houd je geld dus veel langer vast dan nodig. Ik ga hier niet meer naar terug.
Zeer slechte ervaring. Schadecoach heeft NOOIT contact opgenomen, allen telkens precies na 5 werkdagen een mailtje als reactie, vaak met een tegenvraag en nooit met een antwoord. Was betrokken bij een ongeluk en heb alles zelf gedaan en geregeld. Zelfs direct na het ongeluk. Goedkoop duurkoop verzekering, die er op het moment dat ze er moeten zijn voor je, zeker niet zijn. Ben ook direct overgestapt. Doei Doei!
Schade niet afgehandeld en erbarmelijke communicatie, zelfs bij opzeggen met een vrijwaringsbewijs in de hand. Niet doen dus. Zonde van je geld en de negatieve energie.
autoverzekering na vergelijk bij allsecur afgesloten. Na een jaar ging mijn premie opeens omhoog! Geen schade, niets. Je zou verwachten dan de premie omlaag gaat. Allsecur gebeld.Werd mij doodleuk verteld dat alle autoverzekeringen omhoog gaan en dat zij alleen de eerste waren die dit hadden doorgevoerd. Dit kan natuurlijk maar na een tijdje de prijzen in de gaten te hebben gehouden bleek dat geen een andere verzekeraar in prijs omhoog ging. Allsecur LIEGT dus tegen haar klanten en geeft VALSE informatie.
Mijn auto is schade toegebracht. Schuld bekend door dader. Na overleg auto laten maken en nou houden ze 500 euro eigen risico in. Terwijl ik totaal geen schuld heb en dit ook is erkend.
Schade niet door mij veroorzaakt. Ok. Herstel AllSecur schade reparateur. Ok. Duur reparatie 4 weken. Niet OK. vervangend vervoer 4 weken. Verplaatst naar Mercedes dealer. Ok. Duur reparatie 1 week. Ok. Vervangend vervoer 1 week. Mijn kosten dealer reparatie €500. Niet Ok. Sommetje: verschil tussen 1 en 4 weken auto huren is veel hoger dan €500 euro. Waar zijn ze mee bezig?
Na 1 schadegeval is de premie met 42% (!) gestegen! Ondanks het feit dat de schade is veroorzaakt door een ander (die doorgereden is), hetgeen ook is bevestigd d.m.v. getuigenverklaringen met kenteken - er is niks mee gedaan. De politie doet er niks mee maar verwijst naar de verzekeraar - die doet nog minder, premie verhogen is het enige! De nieuwe premie kregen we overigens al binnen een week door, nog voordat we ook maar iets hadden gehoord over een evneutele schadeafhandeling. Op onze verzoeken, commentaren en mails werd eenvoudigweg niet gereageerd of kregen we een standaard mail. Telefonische klantenondersteuning is ook erg slecht, totaal geen begrip werd er getoond. We hebben gelijk alles opgezegd en zitten nu met 6 schadevrije jaren minder - dit wordt trouwens ook gelijk aan alle andere maatschappijen bekend gemaakt zonder ook maar einige inspanning de echte toedracht te achterhalen.. Ballentent!
Ze doen aan kansberekening en niet iedereen kan zich via allsecure verzekeren. Ze controleren eerst of dat je ergens op een lijstje staat. Ik heb genoeg geld en inkomen om een verzekering te betalen, maar wordt geweigerd omdat ik ergens op een lijst sta waarvan ik het bestaan niet eens weet. Ik wil alleen de wettelijk verplichte WA verzekering voor mijn auto.
Beste, Hierbij zou ik graag mijn ervaring met AllSecur met jullie willen delen. Sinds een aantal jaren heb ik een autoverzekering via AllSecur, ik kan jullie zeggen dat het niet een autoverzekering is die ik u/ jullie kan aanraden. Dit omdat ik heb ervaren dat wanneer je in een geschil raakt deze verzekeringsmaatschappij zich onvoldoende inspant voor zijn cliënt. Dit ondanks dat je duidelijk bewijs hebt dat je als cliënt in je recht staat, buiten dat is mijn ervaring met de verzekeringsmaatschappij dat zij de situatie saboteren, om zelf zo hun voordeel uit de situatie te trekken. Ik raad u/ jullie dan ook bij deze aan om zich zeker niet te laten verzekeren door AllSecur. Een keer is bij deze dus ook nooit meer. Met vriendelijke groet, Elshan, S
Denkt deze maatschapij in verzekeringen nou dat we een stelletje debielen zijn?? Iedereen verzekerd zich toch in de hoop er nooit gebruik van te maken. (uitgezonderd een overlijdensverzekering want dat is onvermijdelijk). Haal a u b deze reclame van de radio en tv v.w.b. pechhulp onderweg Groeten H.Bahlmann.
Tijdens gesprekken is mij opgevallen dat er onvoldoende kennis is, om zo goed mogelijk de klant te helpen.
de premie is met zo'n 25% in 2017 verhoogd , dat vind ik zeer hoog , Aegon ea bieden nog steeds een verzekering aan voor jullie prijs uit 2016.
Jammer van de forse premiestijging. Principe van inkomsten moeten kosten dekken kan ook verrekend worden met brokkenmakers ipv hoofdelijk omslaan. Vervuiler betaalt lijkt eerlijker. Ik rijd zelf al 22 jaar schadevrij (knock wood)
Mijn zoon is bij allsecur verxekerd met een vw polo. Hij kreeg schade buiten zijn schuld. De auto werd total loss vrrklaard. Schade 5800 euro de op de auto werd een bod gedaan door de handel van 3110 euro. Allsecure wilde hem 6300 euro uitbetalen. Dat zou de dagwaarde zijn omdat er op gaspendaal.nl een voor die prijs te koop stond. De auto laten reparen mocht, bovendien zou de auto dan niet meer te verzekeren zijn? Toen ik verklaarde dat ik hier niet mee akkoord ging verzonnen ineens dat hij voor dagwaarde 10% verzekerd was. Kwam zomaar 630 euro bij. Ze hebben hem geen 30 dagen vervangend vervoer aangboden waar hij recht op heeft. Dit betreft dan nog een schade die ze op de tegenpartij kunnen verhalen. De manier van communiseren en de afwikkeling van de schade vind ik uitzonderlijk slecht. Als ik dit vergelijk met mijn verzekeringen die ik in Apeldoorn afgesloten heb, ga ik iedereen aanraden om niet meg Allsecure in zee te gaan. Wat ze in hun reclame beweren is waar. Er worden 100de euros bespaard. Maar dan wel over ons rug.
Gelukkig heb ik nog geen schade gehad anders was het misschien een 5
Ik had gehoopt op elk schadevrij jaar iets mindere premie te hoeven betalen
Flinke prijsverhoging dit jaar ,zijn nu naar inshared omgegaan deze is momenteel het goedkoopst.
Goede service, kijken ook welke verzekering het beste bij je past
Net 5 jaar mijn rijbewijs dus volgens de wet géén beginnend bestuurder meer. En toch gaat mijn polis niet omlaag. Ook afgelopen een jaar een aanrijding gehad. Balen natuurlijk maar was niks aan te doen. Even gebeld met all secur en ik kan alle schade laten vergoeden maar dan werd ik wel eventies 5 treden omlaag gezet wat betekent dat ik bijna 40 euro per maand meer moest gaan betalen.. alle schade in totaal was amper 800 euro.
Ieder jaar meer schadevrije jaren maar ieder jaar een hogere premie !!! En in 2017 40% !!! hoger.
Onlangs ruitschade. Bij klantenservice word je dan doorverbonden naar een extern bedrijf die geen zicht heeft in je polis. Voor vragen daarover word je vervolgens weer doorverbonden. Vervolgens wist t schadebedrijf niet dat ze met mij contact op moesten nemen; was niet goed gegaan in de communicatie. Polisvoorwaarden staan per polis genummerd op de website van allsecur. Het is vervolgens goed zoeken op je polisblad voordat je er achter bent welk nr op je eigen polis van toepassing is. Kortom: processen zijn ingericht op het gemak van allsecur, niet van de klant
Als huidige klant wel offerte uitbrengen voor verzekering nieuwe auto (alle gegevens bekend), maar als puntje bij paaltje komt pertinent weigeren audi A3 te verzekeren omdat het een audi A3 is??? Ik begrijp het niet. Jullie? breng dan geen offerte uit.
Ik kon bij geen één andere verzekeraar zo makkelijk en tegen een scherpe prijs mijn bmw x5 verzekeren. Bij andere maatschappijen was de nieuwwaarde van de auto een probleem terwijl de auto op dit moment al 8 jaar oud is. En dat allsecur de auto meteen 7 dagen in voorlopige dekking neemt is ook heel prettig.
40 procent verhoging van de autoverzekering...... en in de reclame zijn we de goedkoopste????? Grote schande.
Prima prijs en 2x per jaar een gratis check bij Kwikfit. Ideaal.
Nog maar net bij deze maatschappij verzekerd. Het is de goedkoopste die ik kon vinden
Prijs / kwaliteit heel scherp. Gratis wintercheck bij Kwik-Fit
geen problemen bij aanmelden , alles wordt prima afgewikkeld en de prijs is super.
Zeer slechte afhandeling na acceptatie. Botweg er weer uitgekieperd en zoek het zelf maar uit.Geen overleg mogelijk.
Prijs is laag en had geen moeite met het afsluiten van deze verzekering.
Alles prima, alleen het online schade aanmelden kan beter
Duidelijke website, vriendelijke medewerkers, fijn behandelings traject, je wordt goed op de hoogte gehouden, goed afwerking en nabehandeling
Een uitermate goede oplossing van mijn klacht. De klantvriendelijkheid is ongekend groot en er zitten betrokken mensen op de serviceafdeling. Ik kan dan ook geen enkel punt vinden waarvan ik denk dat het beter had gekunnen.
Ook bij eventuele schade neemt Allsecure haar verantwoordelijkheid. Schade wordt netjes afgehandeld en telefonisch vooraf doorgenomen zodat achteraf geen verassingen ontstaan.
Bij een barst in mijn ruit belde ik all secur en kwam er op hele korte termijn iemand bij me langs om zonder enige kosten een nieuwe voorruit te plaatsen. Goede en snelle service voor een goede prijs.
Makkelijk bereikbaar en duidelijk,prijs verzekering in verhouding met kwaliteit.
hebben prima mijn schadecleam afgewerkt zeer tevreden
Goedemorgen, Ik ben in een nachtmerrie terecht gekomen. Wat ik niemand gun vandaar dat ik mij verhaal hier wil delen. Zodat andere consumenten op hun hoede zijn van hun de praktijken van allsecur. Ik heb een aanrijding gehad op 4 weken gelden. Tegenpartij was aansprakelijk gesteld. Schade exper was langs gekomen en heeft de schade ingeschat. Is mij telefonisch verteld door een medewerker dat tegenpartij aansprakelijk is en dat de betaling klaar wordt gezet en ik het bedrag binnen 5 dagen op mijn rekening kan verwachten. 1 week voorbij nog steeds niks ontvangen auto was ondertussen klaar. Ik weer bellen naar allsecur en gevraagd waarom ik het bedrag nog niet heb ontvangen. Kreeg als antwoord dat ze het niet meer gaan betalen omdat ik aansprakelijk wordt gesteld. Terwijl de tegenpartij aansprakelijk is geweest en mij is toegezegd dat ik binnen 5 dagen het bedrag kan verwachten. Nu staat mijn auto klaar bij de garage maar kan ik de auto niet ophalen omdat ik het niet kan betalen!!
De verzekering heb ik afgesloten via Independer. Helaas ben ik niet goed geïnformeerd over het meenemen van mijn zakelijk opgebouwde schadevrije jaren naar een particuliere verzekering. Ondanks dat Independer na contact met AllSecure aangaf dat dit geen probleem was, bleek dit achteraf toch niet mogelijk. De premie valt hierdoor aanzienlijk hoger uit dan in eerste instantie gecommuniceerd.
Qua premie en dekking goede verzekeraar. Slecht is het laten vervallen van de bonusbescherming. Daarnaast matige afhandeling schade. Dankzij zelf lezen van de polisvoorwaarden en bellen verlies bonus malus kunnen voorkomen.
Goede dekking en vaak wat extra's ook leuk!
Geen bijzonderheden in mijn schadeverleden, kreeg na enkele uren al het verzoek om telefonisch contact op te nemen voor aanvullende vragen die niet per email of whatsapp konden worden gesteld. De afdeling is op vrijdag tot 21 uur bereikbaar. Om 17:20 uur telefonisch contact opgenomen, acceptatie afdeling was al naar huis. Maandag kon ik terugbellen ( kan voor mij weer pas na 17 uur) dinsdag verloopt mijn voorlopige dekking ( was 7 dagen en is blijkbaar teruggebracht naar 5) Is hier sprake van een vergissing of misleiding..
Tot nu toe tevredrn over de verzekering, klantenservice.
Goede service waar prijs en kwaliteit altijd voorop staat, juist daar streven wij als klant natuurlijk op aan maar levert Allsecur dat ook "wij vinden van wel" gezien ze ons destijds goed geholpen hebben toen onze auto economisch total los verklaard was en er zich letselschade bij voorgedaan heeft. Juist dan is Allsecur niet de verzekeraar die de klant ermee laat zitten maar het juist voor ze opneemt, dat heeft ons enorm aangesproken om te blijven bij Allsecur.
Terugbel afspraken worden niet nagekomen. Afspraken worden niet nagekomen. Wordt meerdere keren langdurig in de wacht gezet. Iedere keer doorverwezen naar een andere afdeling. Na ruim een week nog geen meter opgeschoten met de afhandeling.
altijd bij hun verzekerd en na een kleine schade van 800 euro (vanwege mijn eerlijkheid) want bij mij doen ze er geen briefje op als iemand een kras bij mij maakt. Maar ik denk dan ik ben verzekerd is wel zo eerlijk wordt je gelijk afgestraft met een verhoging van 250 per jaar belachelijk. Snel over gestapt want dit viel me heel vies tegen. Ben nu eerlijker verzekerd voor het bedrag wat ik voor die schade verzekerd was.
De voorwaarden zijn goed, bij vragen snel en duidelijk antwoord. Premieverhoging 2016 meer als toegestaan.
Heb met de verzekeringsmaatschappij nooit klachten of problemen. Wel eens te laat met de premie geweest, wordt coulant op gereageerd, niet meteen paniek! Tevredenheid heerst over Allsecure
Heb alleen nog maar ervaring met het afsluiten van de verzekering.
Probeerde mijn auto te verzekeren WA + Volledig Casco. Maar dat kon niet want de auto was te nieuw!? Schijnbaar verzekeren ze niet All Risk als de auto te nieuw is want: "Dan is de kans op diefstal en inbraak te groot". Wat een onzin.
Perfecte service, telefonisch vaker contact gehad. Medewerkers zijn erg meedenkend en adviseren je om een juiste keuze te maken.
Net zoals bij anderen is de initiële ervaring prima. Prima premie, soepel proces en correcte medewerkers klantenservice. Echter na 1 jaar procentueel een hele grote premieverhoging (+22%). De gevraagde onderbouwing is zwak (ligt aan de combinatie regio en schades). Na meerdere verzoeken werd het antwoord niet beter en waren ze niet bereid tegemoet te komen. Het lijkt er op dat Allsecur klanten binnenhaalt met een scherp tarief en daarna de prijs met een vage reden zeer sterk opschroeft?
Onlangs afgesloten, nog geen schade gehad gelukkig. De informatie is volledig en de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam bij het wijzigen van de polis.
Verzekering koste mij 440 per jaar. Na aanrijding door een kennis van mij ging hij naar de 1000,€ per jaar
Met toen der tijd een all risk verzekering word er een duidelijk uitleg gegeven over schade die je hebt geleden.. all secure en de rechtsbijstand (die bij all secure staan aangesloten) doen geen of weinig moeite om de kleine consument te helpen. Na afhandeling van zaken word en geen vervolg gedaan mbt premies schadevrije jaren etc etc.
afspraken eerste jaar prima inclusief maand premie teruggave na 12 maanden. Zeer snelle en correcte medewerkers klantenservice. Echter na 1 jaar procentueel best flinke prijsverhoging. Onderbouwing daarvoor is zwak. Nu bij nieuwe auto een slecht prijsvoorstel. Ik stap dus over naar een ander. Het lijkt er op dat Allsecur een leuke optie is voor een jaar en dan weer naar een ander?
Premie-ontwikkeling WA+BeperktCasco voor dezelfde auto: 2015 € 152,16 2016 € 202,60 2017 € 253,52 Voor alle duidelijkheid: er is géén schade geclaimd (24 schadevrije jaren), géén andere auto gekocht en niet verhuisd. Een eenvoudig rekensommetje: premieverhoging € 253,52 - € 152,16 = € 101,36 De premie is in 2 jaar dus (101,36:1,5216 =) 66,61% gestegen! Normaal, toch???
Met alle vragen wordt altijd vriendelijk geholpen
Best wel een goede score ondanks dat ik na 1 jaar schadevrij rijden toch een verhoging kreeg op de premie.
Gewoon prima tot nu toe, snelle service en heldere communicatie
1x schade gehad (tegenpartij schuld) en prima afgehandeld, wordt met alle vragen altijd vriendelijk geholpen. Prijs/kwaliteit verhouding prima
Heb tot nu toe geen schade gehad, maar ben tevreden over de gang van zaken.
Ik heb tot noch toe geen schade gehad, auto is sinds mei 2015 verzekerd
Goed prijs, geen push contact voor andere verzekeringen. 1 jaar verzekerd, cadeau. Top!
prima verzekering, goede prijs-kwaliteit verhouding, geen eigen risico, helder en snel in afhandeling schade (nieuwe voorruit) met vereiste duidelijkheid (email bevestiging nav telefoongesprek). Slechts een minder punt: afgelopen jaar geringe prijsverhoging zonder duidelijke rationale.
Hebben(gelukkig)nog geen schade gehad.Maar zijn uitermate tevreden over de autoverzekering.
Van een prijsvechter verwacht je een matige service: ergens moet tenslotte de relatief lage premie gecompenseerd worden. Niets van dat alles. Op de twee (telefonische) contacten (ruitbruik vanuit het buitenland en een niet kloppende polis) is adequaat gereageerd met een keurige en snelle afhandeling als resultaat.
Zeer duidelijke uitleg wat te doen na een schade, veroorzaakt door een Duitse automobilist. Erg goede informatie over de afhandeling en nasleep.
6 jaar verzekerd bij allsecur, in het 2de jaar (4 jaar geleden) kleine parkeerschade. Gisteren andere auto gekocht maar Allsecur weigert mij te verzekeren. Reden: "De reden hiervoor is dat uw persoonlijk risico te veel afwijkt van de risicogroep die Allsecur wenst te verzekeren." Overstap naar andere auto is dus het momentum voor AllSecur om verzekering wegens leeftijd (ik ben onlangs 65 geworden) te weigeren. Ongehoord maar blijkbaar "normaal".
Nog niet nodig gehad, makkelijk af te sluiten. Na 1 jaar forse premiestijging, ik ging van €21 naar €27 Is geen hoog bedrag maar het is wel 25-30% stijging in de premie.
Mijn auto is 16 jaar en dan kan ik geen autoruitverzekering nemen bij mijn WA VERZEKERING vind ik best wel lastig.....!
Alles wat afgesproken is bij het afsluiten van de verzekering is nagekomen. Verder heb ik de verzekering gelukkig nog niet nodig gehad.
Tot nu toe, gelukkig, nog niet nodig gehad. Echter geen reden tot klagen.
Elk jaar wordt de prijs van je premie verhoogd. Heb een nieuwe auto gekocht en een 3 jaar nieuw garantie afgesloten, zit dus klem, anders was ik overgestapt naar goedkopere autoverzekering
weinig klachten, prijs is vrij hoog aangezien ik nooit wat heb
Tot vorig jaar hadden ze nog een bonusgarantie. Die hebben ze dit jaar helaas niet meer. Anders was het 5 sterren.
Ik liep in het contact met de vorige verzekeraar steeds tegen een ,,muur". Hier vlotte inschrijving en afhandeling.
Verhoging van de premie werd onderbouwd met: berijder en de auto zijn een jaar ouder geworden. Ik maakte bezwaar, immers, dat is toch elk jaar het geval? Daarnaast was weer een jaar schadevrij rijden blijkbaar geen aanleiding de premie te verlagen! Later werd toegegeven dat de verhoging van de premie slecht was onderbouwd, maar bleef verhoogd...
Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en men helpt gelijkt
Het afsluiten is zeer makkelijk en kan snel uitgevoerd worden. Persoonlijk vind ik het afhandelen via internet prima. Er zijn voldoende aanvullende verzekeringen/opties.
nog geen gebruik gemaakt en wil het graag zo houden
Het was en is voor mij de voordeligste. Ik heb 1 keer een sterretje in mn ruit gehad, en dat is prima verholpen en voor mij kostenloos.
Zojuist,week geleden heb ik mij verzekerd bij Allsecur, tot nu toe alles naar wens verlopen. Mijn ervaring zal ik t.z.t.plaatsen!
Snel online te regelen en prima opvolging. Heldere en bondige communicatie.
betaal nog maar alleen. Heb 'm nog nooit nodig gehad, gelukkig!
Afgesloten wegens goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Kleinigheidje met betrekking tot aantal schadevrije jaren na één telefoontje rechtgezet. Correcte en vlotte behandeling aan de telefoon. Na ontvangst continuatievoorstel gebeld en beter voorstel ontvangen. Al met al uitsluitend positieve ervaringen tot nu toe, maar nog geen schade gehad (afkloppen!).
E-mail verzekering werkt goed in het eerste jaar. Maar pas op voor premiestijgingen daarna! Waren ze eens zo goedkoop, in het tweede jaar krijg je gewoon 50% premiestijging om de oren, zelfs bij schadevrij rijden. Want: "de auto is een jaar ouder geworden én de bestuurder is een jaar ouder geworden".
Nog geen gebruik gemaakt wegens schade. Samenwerking met kwikfit is niet goed. Kwikfit probeert een slaatje te slaan uit de samenwerking
na diverse ongelukken was deze verzekering goed gedekt en prima te betalen. Loopt inmiddels een aantal jaar en tevreden. Prijs kwaliteit prima. De prijs is voordelig en dan kan je niet de hoogste service verwachten. maar ik ben tevreden.
Hoor en weder hoor bij een schadegeval in buitenland werkt bij deze verzekeraar kennelijk niet. Premie wordt verhoogd zonder na te gaan wie de schuldige c.q. De veroorzaker is. Geen verzekeraar om aan te bevelen
al jaren prima service....weinig gebruikt ....maar wel altijd o.k
Wij zijn er al een paar jaar bij verzekerd, nog geen schade gehad, dus nog geen beroep op hun behandeling en afhandeling ervan kunnen doen. In tijd van pech en schadegeval, krijgt men de waardering in het echte getal.
Allsecur haalt je binnen als nieuwe klant met een zeer scherpe premie. Helaas wordt deze premie de opvolgende jaren onevenredig verhoogd. In de afgelopen weken hier veelvuldig contact over gehad met de klantenservice. Dit contact verloopt totaal niet soepel. Mijn premie werd (zonder een schadedeclaratie) verhoogd met als reden; auto is ouder en bestuurder is ouder. In beide gevallen zijn dit redenen om de premie te laten zakken. Hier direct over gemaild het eerste antwoord was een standaard mail zonder antwoord op mijn vraag. Uiteraard dus opnieuw terug gemaild en kreeg ik als antwoord dat dit een fout in het systeem is en dat ze hiermee bezig zijn. Aangezien ik deze reden ook vorig jaar op mijn premievoorstel had staan(toen heb ik er niet scherp naar gekeken), ben ik me zeer sterk gaan afvragen hoe lang dit nog gaat duren. Ook dit weer gemeld aan allsecur; geen reactie. Ik ben inmiddels overgestapt (ook de beëindiging verloopt niet soepel en duurt erg lang, zonder goede communicatie)
Voordelig en schade correct en snel afgehandeld.
Ik ben heel ontevreden over deze verzekeraar en raad hem iedereen ook af. Ik heb een auto ongeluk gehad en alles netjes gemeld en heb er verder nooit wat van gehoord maar de premie is wel omhoog gegaan zonder iets te melden (kop staart botsing: het ongeluk was niet mijn schuld). En omdat er vorig jaar veel schade is geleden door de stormen ben ik meer premie gaan betalen terwijl ik geen stom schade had dus met andere worden andere krijgen schade door de storm en ik mag er voor gaan betalen. Toen ik hierover had gebeld om te vragen van hoe en wat werd mij gezegd we hebben een mail gestuurd (nooit ontvangen oog niet in de spam). Ze kunnen we de goedkoopste zijn toen der tijd maar zijn zeker niet de beste en al helemaal niet klantvriendelijk
Bij schade, geen fijne afhandeling; polisafdeling en schadeafdeling werken niet samen en premie valt daarom verkeerd uit, dat oplossen schijnt haast onmogelijk! Erg slecht!
Ik ben tot heden goed tevreden over allsecur, maar heb tot op heden ook nog niets meegemaakt! :)
denk dat de verhoudingen goed zijn en zeker niet te duur
Goede afhandeling bij ruitschade, verder nog geen schade gehad
ik ben tot heden goed tevreden over allsecur,maar heb tot op heden ook nog niets meegemaakt.
Waardeloze klantenservice, er komt gewoon geen antwoord op mailtjes, vragen worden niet beantwoord, ook het reactieformulier op de website is absoluut niet gebruiksvriendelijk
Zeer slechte afwikkeling van schade naar tegenpartij, onwaarheden verkondigen bij klacht op consumentensite
Vorig jaar bij Allsecur en nieuwe autoverzekering afgesloten. Alles naar tevredenheid, tot het verlengingsvoorstel:de premie gaat met 37% omhoog. Ik heb geen schade geclaimed. Redenen die Allsecur opgaf:de auto is een jaar ouder, ik ben een jaar ouder, ik zou schade hebben gehad en de Consumentenbondkorting geldt niet meer. Echter: bij een oudere auto gaat een eventuele uitkering juist omlaag, er is sprake van leeftijdsdiscriminatie (ik ben 62), en ik heb helemaal geen schade gehad of geclaimed. Tsja, zo worden bij Allsecur nieuwe klanten binnengehaald om ze vervolgens met onredelijke prijsverhoging op te schepen. Ik voel mij misleid door Allsecur en ik ga overstappen in elk geval.
Ik ben vorig jaar klant geworden bij Allsecur. De klantvriendelijkheid is prima maar ik ben het afgelopen voorjaar onaangenaam verrast door de meer dan forse premieverhoging na het eerste jaar. Ik heb geen schadeverleden dus dat kan de reden niet zijn. Ik heb her gevoel dat ik beduveld ben.
Ik was zeer tevreden toen ik mijn autoverzekering afsloot. Het hele proces is perfect geregeld via Internet, en de service is voortreffelijk. De surprise kwam bij het 2e jaar: mijn verzekering ging 50% in premie omhoog, zonder dat ik schade heb gereden. Ik was te druk om er werk van te maken op dat moment. Voel me behoorlijk bekocht nu.
Ik wordt uistekend geholpen. Zelfs met alleen wa-dekking krijg ik informatiemen ondersteuning. Ook advies over aanpassen verzekering met premiedaling tot gevolg.
Ik heb mijn auto verzekerd bij Allsecur, maar inmiddels verkocht.. Andere tweede hands gekocht, wilde die verzekeren ook weer bij Allsecur, maar de tweede auto had te veel vermogen in combinatie met mijn leeftijd (23 jr) en dus kon ik die auto daar niet verzekeren, moest naar andere verzekeraar overgaan.
Goed's prijs kwaliteit en heldere verzekeringen
goede klantvriendelijkheid, snelle afwiklkeling
Een 4 omdat en m.i. altijd punten blijven ter verbetering. Het enige minpuntje is wat ik dusver ben tegengekomen is dat wanneer ik een jaar mijn auto bij all secure verzekerd had, ook de prijs gelijk omhoog ging omdat mijn auto een jaar ouder was.....ik had ook weer een jaar extra schadevrij gereden. De prijsverhoging wordt gebracht alsof het niet anders kan en dat het onvermijdelijk is, daar heb ik mijn bedenkingen bij, zeker vanwege de overtuiging die erbij gebuikt wordt. Dat vind ik jammer.
Erg goed geholpen en snelle actie na de hagelschade van een maand geleden. Ben zeer tevreden over AllSecur!
Betalingen worden zeker op tijd geïnd door de verzekeraar, nog geen schade gehad, dus geen positieve of negatieve ervaringen opgedaan waardoor ik hen niet kan beoordelen
Aanmelden ging voorspoedig, een controlerend telefoontje van hun kant. En het was geregeld.
Ik heb 2x schade gehad aan mijn auto die door anderen veroorzaakt is maar niet wordt vergoed. O.a. een fietser die tegen mijn geparkeerde auto was aangereden en een valse naam en adres had opgegeven. Ik was toen volledig verzekerd en betaalde flink elke maand. Mijn schade kon wel vergoed worden maar dan zou ik 2x zo veel gaan betalen aan premie. Dit heb ik nu 2x meegemaakt en heb inmiddels de schade maar zelf vergoed en ben alleen nog WA verzekerd.
Er is gelukkig nog niets voorgevallen dus ik geef ze het voordeel van de twijfel
Makkelijk af te sluiten en goedkoop idd. Totdat je echt wat hebt (in ons geval pech in buitenland). We hadden pechhulp, maar je hebt er geen fluit aan! Ze doen er alles aan om niets te hoeven te vergoeden en proberen al je andere verzekeringen erbij te betrekken en daar naar te verwijzen. Ze spreken elkaar tegen en je wordt er niets wijzer van en daardoor maak je verkeerde beslissingen. 1 grote knuddezooi
Tevreden over informatie, contacten en zo voort.
Gewoon goed en snelle afhandeling, polis en verlenging gaat vrijwel automatisch.
Deze score geef ik omdat ik een mail kreeg dat mijn premie verhoogd wordt omdat mijn auto en ik een jaar ouder worden. Ik word binnenkort 69 jaar. Ik vind dit geen reden om de premie te verhogen. Ben meteen overgestapt naar een andere verzekering.
dat je na een kleine schade en je no claim kwijt bent en je meteen het dubbele tarief mag gaan betalen. Na een telefoontje vind ik het helemaal vreemd dat je na wat rekenen er achter komt drie keer de schade betaalt in totaal.
Iemand die ik niet ken heeft (waarschijnlijk) per ongeluk mijn e-mailadres doorgegeven bij het sluiten van de verzekering. Dmv een noreply mailadres werd ik daardoor welkom geheten. Dit heb ik per mail doorgegeven aan Allsecur, maar ik ontvang geen terugkoppeling. Inmiddels al 5 mails van All secur ontvangen. Ivm niet reageren op mijn mail een 1 als cijfer.
Snelle en vriendelijke respons op vragen en snelle afhandeling van inmiddels 3 schades
Op enig moment, na een vergelijking van energie, eveneens een vergelijking gemaakt voor autoverzekeringen. Allsecur was voor mij de beste aanbieder. Overstap verliep vlekkeloos. Gelukkig nog geen schade geclaimd. Ben aanzienlijk minder premie per maand verschuldigd dan bij de vorige verzekeraar.
Ik had gekozen voor incasso waarop je een acceptemail moest ontvangen. 3x naar gevraagd geen een keer gekregen. Uiteinddlijk betaling handmatig moeten doen ivm verlopen van de factuur. Zeer vervelend.
Ben erg tevreden, maar ik had laatst schade door de schuld van een ander. Heb dat toen doorgegeven aan AllSecur. Ze hebben me toen gevraagd om alle gegevens en vervolgens hoor ik dat ik daar niet voor verzekerd ben en dat ik zelf de schade moet verhalen bij de verzekering van de tegenpartij. Had liever gezien dat ze dat hadden laten weten voordat ik alle papieren had bijeen gezocht,gescand en doorgestuurd.
makkelijk af te sluiten, na een scheur in voorruit werd deze geheel vergoed, zonder rompslomp. goede prijs/kwaliteit verhouding.
In zijn algemeenheid ben ik tevreden over Alsecur, op één na. Had 14 schade vrije jaren. Na een jaar zonder schade werd m'n premie verhoogt met 25% Na wat door vragen naar het waarom kwam de aap uit de mouw. U bent 75 jaar geworden
Nadat ik schade had aangericht bij de tegenpartij was ik niet tevreden over de manier waarop het schadebedrag is vastgesteld, alsmede over de hoogte van het bedrag dat Allsecur aan de tegenpartij heeft uitgekeerd. Hierover heb ik gebeld en mijn eerste ervaring met de telefonische helpdesk was niet al te best, aan gemaakte beloftes werd geen vervolg gegeven. Vervolgens heb ik per e-mail duidelijk gemaakt waarom ik mijn bedenkingen had en heb ik een klacht tegen de telefoniste ingediend. Allsecur heeft mijn verwachtingen overtroffen bij het oplossen van dit geschil. Zij hebben bewezen dat ze klanttevredenheid daadwerkelijk hoog in het vaandel hebben. Overal kunnen fouten gemaakt worden, het gaat mij erom hoe deze worden opgelost.
Site, tarief en telefonische begeleiding zelf in goed. Jammer dat ze niet hebben gelet op de opzegtermijn van de oude verzekering en erg last waren met het doorgeven. Hierdoor ontstond overlapping. Moesten we zelf maar regelen.
gunstige premie en toch keurige afhandeling schades heb na een grote ster die niet onzichtbaar gerepareerd was een hele nieuwe voorruit gekregen 1 min puntje: na de hagelstormschade van vorig najaar ging voor dit jaar in dat gebied de premie iets omhoog
Tegenpartij was bij AllSecur verzekerd en veroorzaakte bij mij schade. Hij was niet bereid het schade formulier in te vullen en te tekenen, ondanks mijn inroepen van politie. Allsecur poogt nu dit feit te misbruiken om mijn schade niet te vergoeden.
Ze hebben voldoende informatie vooraf gestuurd en houden je goed op de hoogte
geen problemen mee, op tijd een verlenging en de daarbij behorende formulieren. bij pech altijd keurig geassisteerd; geen probleem ds
Lekker goedkoop, prima dekking en handige klanttools en makkelijke klantenservice, heel behulpzaam
We zijn zeer goed en vriendelijk geholpen toen er wat mis was gegaan bij het omzetten van de verzekering naar een nieuwe auto. De koop ging uiteindelijk toch niet door. Op een dag was er dus veel heen-en-weer gedoe. Op zich was de site en decstappen die doorlopen moesten worden heel duidelijk. Om zekerheid te hebben dat het uiteindelijk echt goed was, heb ik nog evdn telefonisch contact gezocht. Een aardige dame bekeek samen met mij nogmaals de ingevulde gegevens. Alles bleek in orde. Een gerust gevoel.
Auto was gestolen en later totall-loss teruggevonden. Schadeafwikkeling liep snel en soepel, het hele geval heeft me uiteindelijk geen cent gekost.
Alles online geregeld, direct alles per mail ontvangen. Jammer dat groene kaart niet thuis gestuurd werd. Hier moest ik extra om vragen en kreeg het per mail toegestuurd, werd vlot afgehandeld
Voorlopig al jaren alleen premie betaald en nog niets hoeven claimen
de dochter van mijn ex vriend heeft op mijn laptop via mijn e mail een autoverzekering afgesloten die ik moest betalen, nu loopt de betaling via een deurwaarder. Dit getuigt van oplichting en fraude waar All Secur aan meewerkt. Vriendelijk dank daarvoor. Lijkt mij duidelijk dat die auto niet op mijn naam staat, schandalig dat er dan een autoverzekering kan worden afgesloten. Hartelijk dank dat mijn dochter en ik dit jaar niet op vakantie kunnen, hopelijk komen deze frauduleuze zaken aan het licht en kunnen jullie ook niet op vakantie.
Informatievoorziening is erg compleet, en alles werkt simpel. Heb (gelukkig) nog geen schadeclaims e.d. gehad.
Tot nu toe geen claims hoeven doen, dus wat dat betreft kan ik niet oordelen. Wel kan ik vermelden dat je geen groene kaart met de post ontvangt. Dit vind ik zelf erg jammer. Hierover via de whatsapp (jaha, digitale polis, dus ik doe digitaal contact) contact gehad, maar ze willen het na 3x verzoeken nog niet opsturen. Jammer hoor. Verder zijn ze wel actief in het reageren, dus de snelheid en bereikbaarheid zijn pluspunten. Alleen het reageren op vragen mag inhoudelijk wat accurater.
niks mis met deze verzekeraar alhoewel men zich pas bewijst bij schade natuurlijk!
De polisvoorwaarden zijn duidelijk, mijn vragen werden vlot en goed beantwoord. Ook de bijkomende service zoals oa een gratis zomer- en wintercheck bij Kwikfit of korting bij Coolblue is erg plezierig.
Nog niet vaak nodig gehad, maar de keer dat ik ze nodig had werd er goed gereageerd.
De eerste indrukken zijn goed, maar de verzekering gaat pas per 1 juni in.
ben bijna 1 jaar bij deze maatschappij verzekerd met een leuke premie kreeg voor het nieuwe jaar een nieuw voorstel ging 20% omhoog omdat de bestuurder en de auto 1 jaar ouder zijn geworden bruto premie was 2500 euro nu 2998 euro ik gebeld kreeg toen te horen dat er veel schade's waren gemaakt (niet door mij rijd al 40 jaar schadevrij) dit staat niet in het nieuwe polis voorstel gaat alleen om 1 jaar ouder is gewoon belachelijk als ze dit ieder jaar doen waar ik bang voor bent betaal ik in 2019 een dubbele premie gaat dit snel opzeggen even op mijn 12e maand korting wachten en dan wegwezen ik wil proberen zoveel mensen te verzamelen die dit ook meemaken zodat ik deze klachten kan voorleggen aan radar kassa en consumentenbond graag uw gegevens zenden naar harwies22@gmail.com dan zal ik zorgen dat deze klachten daar terecht komen want dit is pure oplichterij maar ja hun tv reclame moet ook betaald worden is voor die jongens ook niet goed kunnen ze beter mee stoppen anders koopt ook niemand meer een tv bij hun
De 12e maand gratis, aan mijn hoela, net voor de 12e maand gaat de premie ruim 10% omhoog daar ik en de auto een jaar ouder zijn, hoezo discriminatie, een klacht ingediend, het antwoord, zo moet u dat niet lezen.... maar het staat er toch, ja maar zo moet u het toch niet lezen maar waarom dan wel verhoging, Tjaaaaaa. Opgezegd die handel, weg ermee, dit is vals spel spelen en mensen lokken en hopen dat de meeste er in trappen, nou ik niet Hans van Gemerden
Ik ben klant aan het worden bij allsecur. De opzegbrief aan mijn bestaande verzekeraar stuurden ze naar mijn adres. Bel ik ze krijg ik het allerdomste antwoord, systeemfout. Ja, het systeem kent het adres van de klant toe aan de bestaande verzekeraar, lijkt mij geen systeemfout maar een menselijke fout. Lossen ze het dan voor me op? Nee, stuur maar door naar je verzekering, de brief is al gefrankeerd!! Hoe klantonvriendelijk kun je zijn. Ben benieuwd hoe het verder gaat. Ik hoop dat dat als er schade is dat ze wel brieven naar het juiste adres kunnen sturen. Ik vraag het me af..
Goede dekking en prima service Duidelijke voorwaarden
Zolang je geen schade hebt en geen kontakt met ze hoeft op te nemen, gaat alles prima. Ik zou 1/12 e maand terug krijgen omdat ik een jaar lid was. Via een brief werd me verteld dat het binnen 5 werkdagen vanaf 1 mei zou worden overgemaakt. Na herhaaldelijk contact opnemen, heb ik het eindelijk op 17 mei ontvangen. Ruim 2 weken later dus. Als ik niet meerdere kontakt had opgenomen had ik het nu waarschijnlijk nog niet ontvangen. All-Secur staat bij mij daarom nu te boek als hoogst onbetrouwbare partij.
Ik ben pas een paar weken overgestapt naar Allsecur
Er was een berekening gemaakt dat ik geen volledig casco meer nodig heb... maar op mijn nieuwe verzekering was dit wel weer gewoon het geval. De verlenging wordt dus niet automatisch aangepast op het advies waardoor mijn verzekering alsnog automatisch volledig casco blijft. Dat is jammer. Ik vind dat het advies dan aangekruist zou moeten worden ipv het het dure volledig casco te laten terwijl dit niet geadviseerd wordt.
Falende afdeling automatisering - ongehoorde premieverhogingen Nadat in 2015 al zonder enige verklaring te (kunnen) geven de bruto premie (na weer een schadevrij jaar) voor de ene gezinsauto met bijna 25% werd verhoogd (!), was nu de andere aan de beurt: De IT-ers bestookten me binnen 2 dagen met 3 totaal verschillende verlengingsvoorstellen met verhogingen van de bruto premie met resp. 35,8 %, 29,1 % en 5,2% ! Een complete chaos dus daar! Belooft wat in geval van schade.... Vorig jaar zag ik gelukkig dat ik eenvoudig een even goede maar wel goedkopere verzekering kon vinden. Daar gaat de tweede auto nu ook heen.... En spaar de moeite om te bellen: niemand kon mij uitleg geven. Reclame maken met de gebroeders Coronnel is op deze manier weggegooid geld. AllSecur raakt met zo'n dienstverlening zijn nieuwe klanten weer net zo hard kwijt!
Na bij NatNed met een 20% premiestijging te zijn overvallen (zonder schade gehad te hebben o.i.d.) ben ik op zoek gegaan naar een alndere verzekering. De aangeboden verzekering van Allsecur sprong er echt uit qua premie / dekking. De aanmeldingsprocedure is keurig en snel verlopen. Snelle en heldere communicatie. Ik ben dus tot nu toe zeer tevreden.
Prima bereikbaarheid en deskundige service om verzekering prima met de juiste zaken af te sluiten
Goede premie. Je wordt vlot geholpen. Duidelijke voorwaarden in normaal Nederlands.
Heb na een aanrijding standaardbericht van AllSecur gekregen dat ik op grond van schadeformulier van tegenpartij aansprakelijk ben zonder dat dit erbij zat en of ik even mijn schadeformulier wilde opsturen. Formulier van tegenpartij opgevraagd en aangegeven dat ik het niet klantvriendelijk vond dat AllSecur mij zonder enige onderbouwing van de tegenpartij of mijn kant van het verhaal aansprakelijk achtte. Vervolgens alleen maar standaardberichten ontvangen. Pas na indienen van een klacht hebben ze uitleg gegeven over aansprakelijkheid maar niet over hun niet klantvriendelijk handelen. Ik heb hierdoor het vertrouwen verloren dat AllSecur verdere schade wel klantvriendelijk zou kunnen behandelen en heb de verzekering opgezegd
Op de een of andere manier is mijn vorige recensie niet opgeslagen. Bij deze nog een keer. Ik belde Allsecur op om het een en ander te weten te komen over de verzekering. Ik kreeg een of andere Jeroen Putten of Jeroen Ruuten aan de lijn. Al snel word ik doorverwezen naar de website omdat ik daar ook alles kan teruglezen. Stel ik een vraag over de verzekering, wordt alles in 1 keer doorgerateld. Een potentiële klant kan niet alles goed volgen dan. Ik vind hem onvriendelijk en gehaast overkomen. Kan ik net zo goed alles zelf uitzoeken. Ik heb in het verleden ook al een keer gebeld naar uw firma. Het valt me op dat de ene medewerker erg behulpzaam is en de andere hoort gewoon niet thuis op de klantenservice. J.H. Hendrik
Eerst lokken ze je voor een lage premie. Daarna verhogen ze de premie met 25 euro per maand,niets aan te doen zeggen ze. Ze hebben wel gelijk ,wanneer ik naar een andere verzekeringsmaatschappij ga verlies ik mijn nieuwwaarde voorwaarde van 3 jaar. Dus kun je niet naar een ander verzekering maatschappij. Zeer schlechte zaak.maar daar hoor je ze niet over in hun reclame uitingen.
Verzekering afgesloten. Volgens AS was deze vanwege betaalachterstand niet valide. Bij een andere leverancier afgenomen en toen kwam AS ineens met dat er wel nog een verzekering liep. Naar paar x contact met klantenservice werd deze dan stopgezet. Kreeg ik na een maand ineens incassoburo. Dat ik alsog de verzekering, die ik geen 1 dag heb gehad moest betalen. Kostte nog een hoop telefoontjes en mailtjes voordat zowel allsecur en hun incassoburo dat snapte... hierna naar interpolis gegaan.... prima service . . .
Wijziging in verzekering werd vlot en zonder problemen afgehandeld
Ik heb op 31 januari 2016 aanrijding gehad en ik heb op 2 februari 2016 een schade aangemeld naar Allsecur en daarna mijn zaak overgedragen naar Nederland recht bijstand (NRS). Ik heb meerdere keer communicatie via email gestuurd beide via Allsecur and NRS maar ik heb geen goede antwoorden gekregen en altijd alleen en ontvangbevestiging ontvangen. Deze geeft niets aan. Ik moet zelf proactieve en ik moet veel moeite gedaan om alle informatie doorgestuurd naar Allsecure en NRS maar blijkbaar de lui medewerker die werkt als schade behandelaar helpt niet om mij zaak te oplossen. 2,5 maanden later na klacht ingediend tegen Allsecur en NRS , ik heb een bericht gekregen dat handtekening tegenpartij ontbreekt. Het is helemaal niet waar want ik heb al het schade formulier gestuurd met handtekening van tegenpartij. Wat doet eigenlijk NRS voor 2,5 maanden om mijn zaak te behandelen. Het is echt slecht indruk na lang wachten eindelijk er is geen resultaat maar er is geen vooruitgang en geen resultaat in mijn deze zaak. Wat waardeloos bedrijf en waardeloos NRS. Dus ik betaald premie voor niks omdat ik heb geen hulp te krijgen van hun. Als je zoekt voor autoverzekering speciaal voor schade, zeker Allsecur is niet een goede aanbevalon, dus denk goed over na als je zoekt voor autoverzekering, GOEDKOOP IS DUURKOOP. Het blijkt Allsecur reclame zo mooier dan realiteit.
Na een schadevrij te hebben gereden is mijn premie gestegen. Daarvoor had ik schade doordat de bestuurder van een andere auto zat te spelen op zijn telefoon. Ik werd echter als de veroorzaker uitgemaakt.
Allsecur, zeker niet doen. Zijn veel duurder dan andere verzekeraars en ze gaan op hun eigen manier met regels om. Als je een schade meldt kijkt een schade expert via de foto's naar de schade, gaat nog niet eens op locatie kijken. Laat bijna 3 weken op zich wachten voordat er een uitspraak komt. Bij mij was de schade dus al gerepareerd en achteraf zegt de schade expert dat ik de schade zelf heb veroorzaakt, terwijl iemand op de de parkeerplaats tegen mijn auto is aangereden. Ik heb het helaas niet zien gebeuren, kwam er de volgende ochtend pas achter. Heb geprobeerd een contra expertise op los te laten. Heb met 5 verschillende experts gebeld. Allen doen géén uitspraak aan de hand van foto's. Ik val dus van 22 schadevrije jaren naar 6!! In de polis voorwaarden staat dat indien je op 01-01-2016 de verzekering verlengt bij allsecure gaan je schadevrije jaren naar 10. Als je dat dus niet doet, heb je pech, krijg je er dus maar 6. Hoezo verplichte klantenbinding? Voor mij NOOIT meer allsecure Maar de vraag is KAN DIT ZOMAAR?
Ik ben netjes en vlot geholpen bij het afsluiten van de autoverzekering. Tevens was er geen wachtrij bij het call-center
Erg teleurgesteld in Allsecure, claimen goedkoop te zijn maar dat zijn ze niet, verder laat de deskundigheid en klankvriendelijkheid van de klantenservice erg te wensen over. eens maar nooit weer.
Mijn verzekering was verkeerd afgesloten door jullie. Na tig telefoontjes is dat bewuste gesprek geluisterd resterende premie was binnen een dag geïncasseerd, maar ik had schade, die willen vergoeden? Vergeet het maar. 6 telefoontjes verder naar jullie callcenter, wat is dat een ramp! Niemand die je kan helpen, want ze zien geen notitie van het vorige gesprek! Zelfs tegen mij beweren dat daar iemand niet werkt, terwijl ik alle namen heb opgeschreven. Zojuist weer een telefoontje gepleegd, ik blijf volhouden, ik voel mijzelf ronduit belazerd en aan het lijntje gehouden.
Vanaf het begin bij All Secur verzekerd, bevalt goed en ze hanteren een scherpe prijs. Ook veel korting na eerste jaar lidmaatschap
Goede service en de prijs is goed wat wil je nog meer.
Ik had tot voor kort mijn verzekering lopen bij deze zeer onprofessioneel getrainde organisatie, maar daar heb ik gauw verandering in gebracht toen bleek dat (ondanks dat dit telefonisch bevestigd was) ik m'n all-risk verzekering niet kon overzetten. Ik ga er vanuit dat als je belt en je te horen krijgt dat je huidige verzekering gewoon meegenomen kan worden naar je andere auto, dat dit dan ook zo is en dat ik geen onderzoek hoef te doen dat wat een organisatie zegt ook daadwerkelijk klopt. Is er dan helemaal niets en niemand meer betrouwbaar? Ik zit nu bij een wat "duurdere" concurrent maar ben gewoon weer goed verzekerd en ik kan er van op aan dat zij geen dingen roepen die achteraf helemaal niet mogelijk blijken te zijn. Ik vind het persoonlijk getuigen van onprofessioneel ondernemerschap en zwakte als de bal teruggekaatst wordt (die heb ik al vaker gelezen in reviews of is dat assurantie-eigen?) naar de "klant". Je bent m.i. bij deze organisatie alles behalve klant.
Duidelijke voorwaarden, keurig advies over beste pakket, alles digitaal terug te vinden
Netjes alles in orde zoals in de offerte is medegedeeld
Is volgens mij de meest klantvriendelijke en goedkoopste autoverzekering met de meest gunstige voorwaarden
Op zich ging alles prima, er zaten wel een paar keer achter elkaar fouten in de schriftelijke bevestiging(en). Het gaat ditmaal om een tweede autoverzekering binnen ons gezin. Ik schrik overigens wel van de paar erg negatieve reacties hier op de site, herken dat tot op heden niet en hoop het niet mee te hoeven maken.
Ik moet nodig deze verzekering opzeggen. Waarom? Wanneer je op je fiets wordt aangereden door deze partij gaan ze het politierapport als bewijs tegen je gebruiken. Een politie rapport met alleen het verhaal van de automobilist omdat wanneer je met een ambulance naar het ziekenhuis moet, geen verklaring kunt afgeven.... Ga maar procederen.... En dan zit ik ijskoud zelf bij deze verzekeraar.... AllSecure: bedankt voor je mail om me nog even te herinneren dat ik jullie moet opzeggen....
Heel vriendelijk geholpen, alles werd duidelijk en rustig besproken.
Gelokt door een aanlokkelijk aanbod wordt na 4 jaar plotseling de premie verhoogd met 78%. Dit onder het mom, auto en bestuurder zijn een jaar ouder, evenals het aantal schadevrije jaren, van 20 naar 21. Dit is de waanzin ten top
Ik was zeer tevreden bij allsecur. Tot dat ze een beschuldigde van fraude terwijl ik helemaal niet gefraudeerd heb ik ben uit de verzekering gezet zonder dat er onderzocht is. Ik heb hun een brief gestuurd met de volledige uitleg van waarom hun verhaal niet klopt. Toch hebben ze een goed betalende klant uit de verzekering gesteld gezet. Ik was all risk verzekerd met alle extra's en was een goede klant en hun verzekeringen zijn niet goedkoop ik betaalde 86 euro per maand . Mijn advies is heb je verhaal juist alle secur voordat je oordeeld
Is volgens mij de meest klantvriendelijke en goedkoopste autoverzekering met de meest gunstige voorwaarden. Snel geregeld en ja, ook deze verzekering gaat wel eens iets omhoog. Net als alle andere. Als je beter kan moet je gewoon beter gaan, vind ik. Ik blijf nog even. Vind het prima zo.
Ben het niet eens met de verhoging van de polis,daar er weer een schadevry jaar is gereden,normaal gesproken gaat de polis dan omlaag.??
Eerste jaar een goedkope verzekering, vervolgens krijg ik een verlengingvoorstel waarin ik per maand €6,50 meer moet gaan betalen. De klantenservice hierover gebeld, krijg ik te horen dat dit is, omdat er het afgelopen jaar veel schades zijn geweest. Nu moet ik dus een verhoging gaan betalen, omdat andere klanten schade hebben gereden??? Allsecur vind dit een normale manier van werken. Dus met andere woorden, worden klanten die geen schade hebben gereden hiervoor beboet, door meer premie te gaan betalen.
Duidelijk aanbod en voorwaarden. Prijs kwaliteit verhouding prima.
Na heel lang bij Delta LLoyd verzekerd te zijn geweest, ben ik over gegaan naar Allsecur. Zij hadden een mooi aanbod. Dit aanbod heeft slechts 1 jaar geduurd. Na een jaar verzekerd te zijn, kreeg ik verhoging van mijn premie. Deze werd verhoogd met € 25,-- per maand vanwege de ouderdom van mijn auto en de bestuurder. (1 jaar ouder geworden). Dit noem ik leeftijd-discriminatie. 21 jaar schadevrij. Heb ook direct mijn verzekering opgezegd en ben ik overgegaan naar een verzekering die deze regel niet in hun voorwaarden heeft.
Allsecur is een budget verzekering die de verzekering inderdaad goedkoop weet te houden, hierdoor worden bepaalde risicogroepen inderdaad afgewezen, dat wil dus niet zeggen dat er geen goede kennis van zaken is, integendeel, dankzij de prijzen van allsecur heb ik een 2de auto.
Duidelijk aanbod en voorwaarden. Prijs kwaliteit verhouding prima.
Er is een poging tot diefstal gedaan bij de achterlichten van onze auto. We hebben zelf via een onderdelensite nieuwe achterlichten besteld. Ik dacht laat ik toch eens contact opnemen met de verzekering en vragen. Heel vriendelijk werd telefonisch gemeld: Mevrouw diefstal wordt gewoon gedekt door uw WA Casco verzekering. Helemaal blij kon ik gelukkig na 3 dagen alsnog de onderdelen afbestellen. Wat een geluk hadden we en wat een goede verzekering ....... Op advies van de medewerker ook nog aangifte gedaan bij de politie. Krijg ik het schade afhandelingsformulier terug. Zijn we er niet voor verzekerd. Garage had inmiddels de reparatie al uitgevoerd en of ik even zelf €250,- wilde betalen terwijl de bestelde onderdelen incl. verzendkosten €85,- koste. Doodziek van...eens kijken hoe er op het klachtenformulier wordt gereageerd en anders 2 auto's daar meteen uit de verzekering!
goede bereikbaarheid en goed service aan de telefoon en vriendelijk personeel
Zojuist gebeld omdat ik op de site geen berekening kreeg, maar wat een deceptie! Mijn zoon is te jong om een verzekering af te sluiten. Ze accepteren geen mensen onder de 23 zonder schade vrije jaren. En als hij 23 wordt binnenkortd dan is zijn auto te zwaar <75kw, een Mits.Colt. Dus jonge mensen worden niet geaccepteerd, haal je voor niks je rijbewijs. Want als dit al zo moeilijk gaat of eigenlijk onmogelijk is, wat dan als je schade krijgt? Dit voelt helemaal niet goed. Misschien moeten jullie Tim en Tom maar inruilen voor een paar schadevrije oudere saaie mensen dat past veel beter bij All Secur.
duidelijke voorlichting en concurrerende prijzen
Duidelijke voorlichting en afhandeling van zaken.
Ik ben tot nu toe heel tevreden. Goede informatievoorziening, klantenservice en prijs-kwaliteit verhouding
zij besteden vol de aandacht die ik VRAAG EN DENKEN MET ONS MEEen niet vlug een verzekering afsluiten
Ik ben al 7 jaar verzekerd bij Allsecur en heel tevreden.Klantenservice zijn vriendelijk Ik heb Allsecur ook aangeraden bij andere mensen en zijn nu verzekerd bij Allsecur.Het is de moeite waard om over te stappen.
Geweldige klantenservice en behulpzaam. Geduldig gewacht op een document van mij zonder druk uit te oefenen en keurig alles teruggedraaid en verrekend, zoals was gezegd. Een bedrijf dat wat mij betreft doet wat ze zeggen.
Waardeloze organisatie. Anderhalf maand geleden aangereden door een cliënt van AllSecur/ Allianz en deze organisatie geeft gewoon geen thuis. Process verbaal van de politie voorhanden, getuigen voorhanden, het enige wat AllSecur/ Allianz doet is achterover leunen en afwachten hoe lang de gedupeerde het volhoudt. Business model, zo weinig mogelijk uitkeren en niet communiceren. Ofwel, zoek even verder als je overweegt een verzekering af te sluiten. AllSecur/ Allianz faciliteert de verhuftering van de samenleving door hetzelfde gedrag te vertonen.
Het zal je toch gebeuren. Auto total loss. Na 45 jaar rijden zonder enig enige schade en dan is opeens je bijna nieuwe auto in puin. Gelukkig alleen blikschade. Binnen twee weken stond er geld op mijn rekening. Top Allsecur!
Vanaf 2016 heeft all secure besloten om onze verzekering met maar liefst 25 % te verhogen, omdat onze auto diefstal gevoelig zou zijn. Ik heb premies vergeleken en alle andere verzekeringsmaatschappijen denken daar anders over. Dat wordt overstappen dus. Op het forum van Independer lees ik dat wij niet de enigen zijn met een plotselinge premieverhoging. We hebben schadevrij gereden en de auto is een jaartje ouder, je zou dus denken de premie gaat omlaag. Een premieverhoging van 25% vind ik buiten proporties van €69,89 naar €93,75, op jaarbasis dus €286,32.
Vanaf 2016 heeft all secure besloten om onze verzekering met maar liefst 25 % te verhogen, omdat onze auto diefstal gevoelig zou zijn. Ik heb premies vergeleken en alle andere verzekeringsmaatschappijen denken daar anders over. Dat wordt overstappen dus. Op het forum van Independer lees ik dat wij niet de enigen zijn met een plotselinge premieverhoging. We hebben schadevrij gereden en de auto is een jaartje ouder, je zou dus denken de premie gaat omlaag. Een premieverhoging van 25% vind ik buiten proporties van €69,89 naar €93,75, op jaarbasis dus €286,32.
AllSecur heeft rechtvaardig een aanrijding, tijdens geparkeerd staan, netjes afgehandeld!!
Duidelijke communicatie en goed bereikbaar (zowel via mail als telefoon). Je weet precies waar je aan toe bent.
Goed, snel, goedkoop, duidelijk. paar steekwoorden dumbs up you rock!
Goedkoop een verzekering afsluiten, overzichtelijke site, echter nog geen beroep hoeven doen op allsecur.
Allsecur biedt de betere prijs/kwaliteit verhouding als het om auto verzekeringen gaat, daarnaast is Allsecur een gerenommeerde instantie met goede informatie voorzieningen.
Ik heb nog geen beroep gedaan op mijn vezekering. Rij schadevrij ;) Maar all papierhandel (betalingen) lopen perfect.
Snelle reactie op vragen, zeer klantvriendelijk. Zeer scherpe prijs. Papierwerk snel en juist in orde. Alles digitaal. AllSecur denkt graag mee met de klant en dat geeft vertrouwen in het bedrijf. Top!
Tot nu toe maar een keer contact gehad met Allsecur; vanwege een onenigheid met een andere automobilist, die beweerde dat ik zijn auto bij het parkeren had geschranst. Goede begeleiding gehad, zowel telefonisch als per brief en mail: niet zomaar tekenen,ergens mee akkoord gaan etc.. Ik ben intussen bijna een jaar klant en zou vooralsnog niet overstappen naar een andere.
Bij een keer schade stijgt de premie schrikbarend
Ik ben al een aantal jaar lid en dit is altijd zonder problemen verlopen. Er wordt verzekeringsadvies (om eventueel bij te stellen) gegeven voor je auto, zodat je niet te veel zou betalen. Telefonisch contact is altijd prettig en duidelijk verlopen.
Supersnel en altijd keurig met advies. Ze adviseren goed en dekking is heel goed. Schade wordt netjes en snel afgehandeld. Klantenservice is echt klantenservice!
Ik was na 10 jaar bijdezelfde verzekeraar en geen schade overgestapt naar Allsecur. En na 3 weken rij ik met mijn nieuwe auto (600km op de teller) tegen iemand anders aan. Allsecur heeft het allemaal prima voor mij geregeld en vergoed. Natuurlijk voelde ik me wel heel ongemakkelijk.
Goede autoverzekering, service en vriendelijke klantenservice
Helaas een 10% premie verhoging, zonder schade.
Alles wordt snel en vakkundig behandeld en afgehandeld
Duidelijke telefonische uitleg over schadevrije jaren en gebruik van het system erachter. Wel duur als alleen WA dekking (ruim 10 euro duurder dan mijn andere verzekeraar), echter weer goedkoper als Allrisk dekking. Wat ik zeer vreemd vond was het wijzigen van een huidige verzekering kwam de premie een stuk lager uit dan wanneer ik voor dezelfde auto een nieuwe polis af zou sluiten.
Enorm klantvriendelijk en ongevraagd van aanvullende informatie voorzien die er toe deed.
Behoorlijke dekking voor goede prijs. Verder vind ik vooral de extra dingen, zoals uitgebreide gratis wintercheck met vervanging van lampjes, erg relax en klantvriendelijk.
Het afsluiten van de verzekering via de website was binnen 10 minuten gebeurd. Qua prijs-kwaliteit verhouding komt Allsecur als beste uit de bus.
Normaliter heb je je autoverzekering niet nodig als je jaren achtereen schadevrij rijdt. Nu reed iemand achterop tegen mijn auto aan, dus dat meld ik dit ongeval bij mijn verzekeraar. Allsecur meldt vervolgens dat ik zelf maar contact op moet nemen met de verzekeraar van de andere partij. U bent WA verzekerd dus wij doen dan alleen iets voor u als u aansprakelijk bent voor schade toegebracht aan anderen. Zelfs een nieuw schadeformulier wordt niet aangeboden.
Verhoging van de premie van € 152 naar € 202 in één jaar, zonder dat ik schade heb gehad, verhuisd ben of een andere auto heb gekocht. Dat is dus een verhoging 30%, de enige reden die All secur opgeeft: we bekijken elk jaar of en hoeveel de premie verhoogd moet worden.
prijs en kwaliteitsverhouding goed alsmede goede service bij afsluiten verzekering
Makkelijk afgesloten via de telefoon en kreeg ook een lager premie in vergelijking met mijn ander verzekering.
makkelijk eenvoudig en simpel wat wil je nog meer
ben gewoon supertevreden met de service van all secur , keurige afhandeling tijdens contact, vakbekwame mensen die weten waar het over gaat !!!
Al een paar jaar heb ik tot grote tevredenheid een complete autoverzekering met 80% no-claim korting bij Allsecur. Ik heb één keer een diefstalschade gehad die snel en correct tussen Allsecur en de schadehersteller is afgehandeld, waarbij ik keurig schriftelijk op de hoogte werd gehouden en de netjes gerepareerde schade niet ten laste van mijn schadevrije jaren werd gebracht. Mijn goede ervaring met Allsecur kan ik het beste uitdrukken met de volgende kernwoorden: duidelijke en heldere verzekeringsvoorwaarden en polis, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, correcte maandelijkse automatische afschrijvingen van de premie, eenvoudige en toegankelijke communicatie, snelle verwerking en afhandeling, duidelijke en juiste informatie, goed bereikbare en klantvriendelijke klantenservice. In negatieve reviews herken ik mij geheel niet en met vertrouwen kan ik anderen een autoverzekering bij Allsecur zeker aanbevelen.
Maak al enkele jaren gebruik van de autoverzekering. Ieder jaar weer ruim op tijd een goed en zeer helder voorstel voor verlenging. Scherp geprijsd en met uitstekende dekking en voorwaarden. Perfect geregeld.
Ik ben dik tevreden met Allsecur. Ben al jaren lid bij hun en ze helpen je altijd erg goed. Heb je vragen kun je altijd bij ze terecht en ze leggen je alles goed uit. Heb je schade dan wordt je heel netjes geholpen. Twee jaar was mijn auto totall los gereden, ik ben door hun heel goed geholpen met alles in orde maken. Ik zou niet ergens anders lid willen zijn. Prijs, kwaliteit en service is goed.
Vorig jaar toen er uit de auto van mijn man was ingebroken en alles er uit is gehaald wat bruikbaar was, is alles keurig netjes afgehandeld. Helemaal geen op/aanmerkingen op deze maatschappij.
1 jaar geleden All-risk verzekering afgesloten voor Opel Mokka vanwege gunstige verzekeringspremie. Enkele weken geleden nieuw premievoordeel gekregen waarbij premie met ongeveer de helft was verhoogd ondanks het jaar zonder schade en nog 27 jaar daarvoor. Om geen dief van eigen portemonnee te zijn nu bezig andere verzekering af te sluiten.
Ik heb nog nooit problemen gehad. Klantenservice is behulpzaam en allsecur heeft vaak leuke acties. Zoals gratis winter en zomer check en de 12 maandpremie gratis.
Ben sinds een paar jaar van de partij, ook mijn zoon is hier nu verzekerd, als er iets fout gaat met de betaling geen punt. Je krijgt dan gewoon een 2de of 3 de aan maning maar bellen ook. Altijd goed te woord gestaan en zij lossen het probleem op. Voor mij een dikke 9
Al jaren klant en als er wat was, autosleutel niet meer uit je slot krijgen, lekke band, pech onderweg naar vakantie. We zijn altijd direct geholpen en goed ook. Of de auto nou voor de deur stond of ergens ver weg, kregen altijd snel hulp. We kregen kosteloos vervangend vervoer aangeboden als we niet binnen een half uur zicht hadden op een snelle reparatie. Dat hebben we niet nodig gehad, want binnen een kwartier was de sleepwagen er, men had al een garage 3 min. verderop geregeld en die monteur stond al klaar om onze auto voorrang te verlenen, zodat wij snel weer op weg konden. We kregen netjes iets te drinken en hoefden niet lang te wachten. Vorig jaar een ongeval met de auto gehad en zijn snel geholpen en goed geïnformeerd over de mogelijkheden, waardoor we een bewuste keuze konden maken. Wij zijn al jaren tevreden en blij met de lage premie.
Tot dusver helemaal niets op aan te merken op deze maatschappij. Een flinke tak op de auto gewaaid en op 2 plaatsen krassen opgelopen, met een telefoontje en een summier schadeformulier alles keurig geregeld en geen wijziging in de bonus/malus regeling.
Ik ben nu al ruim 5 jaar verzekerd bij AllSecur. 1 keer van talud gesleept ivm glijpartij (verder geen schade, maar auto stond vast) en prima geholpen toen. Duidelijk voorstel voor elk jaar verlenging en erg goed dat je bonusgarantie kunt meeverzekeren. Daardoor heb ik al jaren een veel lagere premie dan bij mijn vorige verzekeraar.Mijn vrouw is nu ook bij AllSecur verzekerd.Bij ons gaat de premie elk jaar omlaag door de no-claim korting.
Per 1-3-2015 een All-Risk verzekering afgesloten bij All Secur tegen een jaarpremie van € 458,40 (excl. aanvullende verzekeringen). Per 1-3-2016 is de jaarpremie verhoogd met een bedrag van € 93,10 naar € 551,50 (excl. aanvullende verzekeringen). Dit is een verhoging van premie bedraagt derhalve 20%. Als relevante argumentatie werd vermeld (LET OP): - de auto is een jaar ouder - de bestuurder is een jaar ouder - de bonuskorting is verhoogt van 75% naar 76%, wegens toename van een nieuw schadevrij jaar.
Wij zijn zeer tevreden over Allsecur. Ook blij met een extra dekking die je eenmalig per jaar kunt gebruiken zonder terug te vallen in je BM-trede. Bovendien is het sympathiek dat er ieder jaar een herberekening plaatsvindt o.b.v. De verzekeringspatroon en dit af en toe een par euro lagere premie oplevert. Ook de mogelijkheid om een 2 of een 3 e auto ban de familie mee te berzekeren en daardoor korting krijgt op de meerdere auto's. Extra salespoint miaschien voor Allsecur om onder de aandacht te brengen. Enfin, bij deze dan. En niet te vergeten de snelle schadeafhandeling als er eens iets gebeurt wat niet mand hoopt maar toch plezierig dat je naast de ellende van ingevallen geen ellende hebt met de autoverzkeringsmaatschappij. Al-met-al dus tevreden.
De jaarpremie voor 2016 van mijn all-risc verzekering is gestegen van 569 naar 683 euro,zonder onderbouwing,ook niet bij navraag. Het betrof dezelfde auto,geen schades geclaimd,niet verhuisd,alleen een jaartje ouder geworden.......
Zeer slecht: wij zijn verhuisd van de ene postcode naar een andere postcode hemelsbreed 1500 meter. Per jan 2016 zouden wij € 57 per maand betalen maar omdat wij in nieuwbouw wijk zijn gaan wonen moeten wij nu € 86 per maand betalen. Volgens de verzekeraar is dit een verhoging omdat wij in een risico vollere wijk zijn gaan wonen. Wij zitten in een nieuwbouw woning van een bepaald bedrag per maand waarbij een inkomen moet zijn van een minimum hoog bedrag per maand. Wat klopt er niet !!!!!
nu al een maand aan het wachten tot ze groen licht geven voor het maken van de auto... moeilijk doen toen ik een motorbrandje had om mijn auto weg te slepen..... geen recht op vervangende auto, alleen tijdens de reparatie en niet wat er vooraf gaat (snap dat nu wel , als het altijd zolang duurt...)
Bij het kopen van mijn 2e hands auto telefonisch direct een autoverzekering afgesloten. Ik ging voor Allsecur, gezien we korting krijgen omdat mijn vriendin daar ook klant is. Telefonisch verliep alles vlotjes. Maar toen begon het gedonderd. De meneer aan de telefoon had mijn e-mail adres verkeerd overgenomen (ik heb het nog wel gespeld) waardoor ik geen automatisch incasso verzoek kreeg. Daarna gebeld of ik alsjeblieft mocht betalen (met name omdat ik anders niet verzekerd was). Maar nee, ze konden het verzoek niet nogmaals mailen. Wel konden ze het email adres veranderen. Ik moest alleen nog online met het foutief gespelde email adres inloggen, maar goed. Ook bleek ineens dat ik geen korting had gekregen omdat de meneer aan de telefoon dit was vergeten aan te vinken. Nog een fout die herstelt moest worden. De eerste indruk was niet goed dus. Maar goed, ik moest afwachten. Er zou nog een betalingsverzoek komen per email. Maar nee hoor, die kwam niet.
Tijd voor een nieuwe autoverzekering voor mijn Volvo van ruim 14 jaar. Via een vergelijkingssite op zoek en vergelijken. Ging voor Allsecur, niet de goedkoopste, wel goede voorwaarden. Kenteken ingevuld, gekozen voor WA+beperkt casco. Dit vanwege dekking bij storm en kapotte ruit. Premie wordt berekent, aanvullende verzekering erbij, en uiteindelijk stap voor stap alles naar waarheid ingevuld. Aangevraagd via de vergelijkingssite die twee uur later terugbelden met de mededeling dat de auto niet kan worden verzekerd vanwege de hoge leeftijd. Althans niet met WA+beperkt casco. Dus kon de vergelijkingssite niets doen. Al de tijd tijdens invullen geen scherm gezien dat mijn auto te oud was voor bedoelde verzekering. Wel steeds de premie gezien en ook in de voorwaarden geen enkele opmerking. Daarom naar de site van Allsecur zelf. Polisvoorwaarden 009 doorgelezen, immers zijn deze nu geldig. Selectiecriterium staat niet in polisvoorwaarden, maar wordt wel toegepast.
Ik ben nu een jaar aangesloten bij All Secur hetgeen mij prima bevalt. Als er vragen zijn worden deze keurig beantwoord. Ik heb ook bij vrienden en kennissen All Secur aangeraden, enkele daarvan zijn inmiddels aangesloten.
il heb geen problemen gehad met de verzekering.
Ik ben tot op heden erg tevreden met het contact wat ik met Allsecure heb gehad. De schade is nog niet volledig afgehandeld, dus over de verdere afhandeling kan ik nog niets zeggen, maar de medewerkers van Allsecure hebben mij tot nu toe erg goed en vriendelijk te woord gestaan. Daarnaast kwam Allsecure als verzekeraar voor mij als aantrekkelijkste partij uit de test.
allsecur maakte reclame met 1 jaar verzekeren voor de auto 12e maand terug betaald, nu na bijna 12 maanden krijg ik als verzekerde die zijn hele leven nog nooit 1 cent hebt geclaimd 37 jaar schadevrij,krijg ik een verlengings aanbod met een premie verhoging van ong.45% 5-2-2015 tot opzegging 5-2-2016 is dus een 1 jaar krijg ik als antwoord dat als ik niet verlengd mijn 12e maand terug betaling niet krijgt. dat is allsecur.
Alle contacten tot nu toe zeer aangenaam verlopen over schadeafhandeling kan ik nog geen ervaring delen dus dat is nog even afwachten, maar heb wel alle vertrouwen dat dit ook goed komt.
Snelle en duidelijke aanmelding, goed en vriendelijk te woord gestaan, scherpe prijs. Geen ervaring met schade afhandeling.
Nog geen schade gehad,dus kan dat niet beoordelen. Vandaar de in het midden.
Wij hebben onlangs na lange tijd lease autos te hebben gereden weer prive een verzekering bij Allsecur afgesloten. Het afsluiten zelf ging prima, alles was op tijd geregeld. Daarnaast heeft Allsecur mijn leaseverklaring meegenomen waardoor we ook nog schadevrije jaren kregen. Het contact wat we met de klantenservice hebben gehad ivm een automatische incasso die niet helemaal goed ging verliep ook prima. Geen lange wachttijd, vriendelijk personeel, kortom: prima!
Duidelijke voorwaarden en goed geholpen bij het overgaan van mijn oude verzekering naar Allsecur.
Scherpe premie, snel en duidelijk afsluitproces per telefoon. Nog geen ervaring met schadeafhandeling, dus dat kan ik niet beoordelen.
Heel aardig aan de telefoon. Waren geen problemen.
makkelijke inschrijving en zeer voordelige premie goede sevice
Heel klantvriendelijk bij afsluiten verzekering. Goede medewerking bij vaststellen aantal schadevrije jaren.
Ze kijken bij aanmelding naar de schadehistorie van de autoverzekeringen, niet alle andere verzekeringen die niets met de auto temaken hebben. Ik vind dat logisch, Allsecur gelukkig ook.
nog geen schade geclaimd. afwerking door verzekeraar van aanmelding, polis etc. zeer correct.
Ondanks dat ik WA verzekerd ben en ik door schuld van derden schade heb opgedaan met mijn auto heb ik een uitstekende hulp gehad bij het verhaal naar de tegenpartij en bij het opstellen van de aanspakelijkheidstelling naar de tegenpartij. Hiervoor mijn dank!
Je wordt vriendelijk geholpen. Ze kijken met je mee. Fijn om zo geholpen te worden.
Goed telefonisch bereikbaar, beloften worden nagekomen. De webbsite is duidelijk en de prijs is vergelijkenderwijs aantrekkelijk
komt het best uit de vergelijkingssites én tegen de laagste prijs (bij 3 jaar nieuwwaarde bij totaal verlies)
Compleet, duidelijk en correct in contact en afhandeling. Een aanrader.
Duidelijke website. Heel transparant en overzichtelijk. Prijs / kwaliteit prima.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Keurig geholpen aan de telefoon bij glasschade.
Zeer informatief, goede uitleg, en klantvriendelijk
Uitstekende klanten service, keurige afhandeling,en geweldige prijs verhouding tot andere maatschappijen.
Prima website, goede telefonische bereikbaarheid. En natuurlijk ......... aantrekkelijke premie en voorwaarden.
Ik ben sinds dit jaar verzekerd bij Allsecure, heb nog geen schade gehad gelukkig dus heb geen ervaring met de eventuele afhandeling hiervan.
Ik kan niet zeggen zeer goed omdat ik nog geen schade heb ondervonden dus ook geen afhandeling. Contact per mail en telefoon tot heden uitstekend verlopen.
Zeer klantvriendelijk en denken met je mee. Ze verkopen niets extra's als die niet noodzakelijk is. Was van plan om "no claim beschermer" extra af te sluiten bij mijn autoverzekering. Medewerker dacht mee en uiteindelijk bleek dat de premie hiervoor niet opwoog tegen het terugvallen in no claim na een schade
Alles snel geregeld en vriendelijke deskundige medewerkers.
Ik was al 8 jaar verzekerd bij verzekeraar maar bij laste auto bij een verlengen van auto verzekering krijg ik brief ,omdat u bent een jaar ouder en u auto ook jaar ouder woord u prime verhogen bijna dubbel.mijn vraag was tussen de afgelopen 8 jaar was nog jong en mijn auto ook.
Telefonisch informatie was bij aanvang verzekering. Goede behandeling. Daarna geen ervaringen gehad tot aan contractverlenging. Zonder informatie vooraf bleek deze ineens 15 procent gestegen terwijl we geen schade hadden geclaimd of een andere auto hadden aangeschaft
deze maatschapij heeft niks over voor de klant. zo onvriendelijk heb ik nog nooit meegemaakt zodra je geld moet beuren voor een schaden beginnen ze moelijk te doen! en als je dan boos word kun je je nergens meer verzekeren daar zorgen hun dan wel voor.
Premieberekening nú op de site blijkt ruim 30% lager dan wat afgelopen jaar in rekening is gebracht. Nagevraagd bij de klantenservice: de premieberekening wordt regelmatig aangepast, dus tarief nu mag niet vergeleken worden met 'n jaar geleden..... huh ? Nu 96,00 per maand, 12 maanden geleden 128,00 per maand ? Verschil 32,00 per maand x 12 = ruim 400 euro. Onmogelijk om iemand te spreken te krijgen die wél bevoegd is om tot een oplossing te komen.... Rest alleen het indienen van een klacht en het opzeggen van de verzekering.
Na schade, help desk van Allsecure heeft een fault gemaakt om mijn auto naar een verkeerde top herstel bedrijf te sturen, en niet naar het top herstel bedrijf bij mij in buurt. Afhandeling heeft meer dan anderhalf week geduurd omdat het bedrijf was dicht. Na 3 dagen bellen was terug gebeld door Allsecure en mijn polis was stop gezet omdat Allsecure wil niet een auto verzekering dat ik gebruikt voor woon werk verkeer dat kan meer dan 100 km per dag zijn.
Schrijven je gewoon uit als je je auto over wil schrijven. Vervolgens rijd je 2 maanden onverzekerd rond en kom je erachter via een boete. De klantenservice is daarbij ook verschrikkelijk.
Ik snap niet hoe zij komen aan hun premie die je moet betalen. Ik ben verhuist van een klein dorp naar een iets groter dorp en moest toen meer premie betalen. 8 maanden later ben ik naar een stad verhuisd. Toen moest ik weer meer premie betalen. OK begrijpelijk. Meer risico op schade in een stad. Onlangs weer verhuisd maar nu naar een dorp met 4000 inwoners en wat denk je moet ik weer meer betalen. Ik verhaal geprobeerd te halen en het enige antwoord wat ik kreeg was dat het te veel werk was om mijn persoonlijk dossier na te kijken. Dus ze kunnen me zomaar alles laten betalen wat zij willen. Ik vind het niet normaal dat ik nog geen eens uitleg krijg. In deze periodes heb ik geen schades gehad of iets geclaimd bij allsecur dus daar kan het ook niet aan liggen. Ik vind ze erg klantonvriendelijk.
Overgestapt jaar geleden naar allsecure .GEEN schade gehad 12 jaar schadevrij krijg je een brief met o.a. er in wij kijken of u niet oververzekerd bent. Nw. Premie vlgd jaar liefst met 26% verhoogd. DUS NOOIT GEEN ALLSECURE.
Overstappen naar AllSecur verliep vlekkeloos. Goede adequate begeleiding en afhandeling. Krijg nu na 1 jaar verlengingsvoorstel met premieverhoging van € 5 per maand omdat -mijn auto een jaar ouder is -ik een jaar ouder ben geworden. Belachelijk.
De premie kan zomaar met tientallen procenten omhoog gaan, zonder enige aanleiding/schade. Schandelijke bedrijfsvoering, blijf weg bij deze maatschappij!
Na 2 jaar zonder schade kreeg ik een 'verlengingsvoorstel' 20% duurder op basis van leeftijd en ? ...gelijk opgezegd...nieuwe verzekering via allianz..nb de moeder ! Nog goedkoper dan het originele tarief!Kreeg ik nog telefoontje waarom? Uitgelegd...oh ok.... Nee, er viel niks te regelen..Bizar toch? Oplichters! Ieder jaar overstappen mensen!
In mei heb ik geprobeerd over te stappen naar Allsecur. Zij hadden een overstapservice dus dat was handig. Maar ik werd al gewaarschuwd dat die service soms niet werkt. En ja hoor, in mei was er niets geregeld. Heel wat keren moeten bellen. Of de computers lagen er uit of de hele telefooncentrale. Iedere keer werd ik verwezen naar mijn vorige verzekeraar. Die moesten van alles doen volgens hun. Wat dus helemaal niet waar was. Half juni was alles rond. In augustus krijg ik een email dat de schadevrije jaren niet terug te vinden zijn in Roydata. Nog geen paar dagen later wel weer. Vervolgens worden de schadevrije jaren omgedraaid. Het hoge aantal op de goedkope auto en het lage aantal op de dure auto. Weer bellen,weer kreeg de vorige verzekeraar de schuld. Terwijl alles was doorgenomen bij het afsluiten. Ik zou teruggebeld worden. Mooi niet. Weer een email erachteraan met ondertekend overdracht formulier voor schadevrije jaren. En weer worden we teruggestuurd naar de vorige verzekeraar.
Ik kreeg vandaag mijn verlengingsvoorstel. Ik denk mooi, een jaartje schadevrij gereden dus meer schadevrije jaren dus minder premie. Niks is minder waar, ik moet maar liefst 17 euro meer betalen voor dezelfde verzekering. De verklaring was dat ze een tariefswijziging hadden doorgevoerd.. een tariefswijziging van 20%, dus maar meteen verzekering opgezegd, stelletje afzetters
Twee keer schade gemeld, slechte service, afspraken worden niet nagekomen. Verhoogde premie voordat bekend was wat er aan de hand was.
Bij een schade val je terug op trede 6 ook als je al 20 schade vrije jaren hebt.
Zeer slechte ervaring met Allsecur. SCHANDALIG HOE JE BEHANDELD WORDT. OVEREENGEKOMEN AFSPRAKEN BESTAAN OPEENS NIET MEER EN JE WORDT ALS LEUGENAAR NEERGEZET EN VERVOLGENS AFGESCHEEPT EN DOORGESTUURD NAAR DE RECHTSBIJSTAND-VERZEKERING; ALS JE DE SCHADES MET EEN HOGERE MOEIJLIJKHEIDSGRAAD, ZOALS BUITENLANDSCHADES, AFWENTELT OP DE RECHTSBIJSTAND, IS HET NATUURLIJK MAKKELIJK OM DE PREMIES LAAG TE HOUDEN EN OM DE BEOORDELINGEN VAN KLANTEN HOOG TE HOUDEN. LET OP MENSEN; IN DIT GEVAL IS 'GOEDKOOP DUURKOOP!' ENORM SPIJT DAT IK NIET MEER BIJ ABNAMRO OF MIJN TUSSENPERSOON VERZEKERD BEN!
het is dat je 1 ster moet geven maar eigenlijk verdienen ze geen ster !!!!!! nooit meer maar dan ook nooit meer allsecur , wat ze eigenlijk zeggen is dat de klant liegt
All secur keerde schade uit aan de tegenpartij, omdat er sprake geweest zou zijn van een "getuige" . Zonder mij om getuigen en feiten te vragen. Noch ik noch mijn vrouw waren op de plaats van het onheil geweest en konden dit met feiten staven. Er was duidelijk sprake van poging tot oplichting. Na veel correspondentie konden we all secur zover krijgen dat ze het"reeds uitgekeerde schadebedrag"niet ten laste van mijn malus korting zouden brengen, zoals eerder meegedeeld. Wij werden door de schadebehandelaar als leugenaar neergezet. Van enige vorm van excuses dat wij zo lang bezig waren met een voor ons niet bestaand "ongeval", was geen sprake!!!!
Ik vindt Allesur gewoon een zootje,eerst krijg ik een polis met datum 26-06-2015 bedrag 19,13 en nog geen 3 dagen later krijg ik een polis met no-claim aftrek van 6 procent en een te betalen bedrag 31,19 een verschil van 12,06 omdat lichte aanrijding heb gehad waarvan de schuldige nog niet eens bewezen en aangewezen is ,maar zegt allescur als je in het gelijk gesteld wordt krijg je de veel betaalde premie, en je no-claim weer terug,maar weet dat ik zeker naar een ander overstap mooie reclame maken op tv.
Voor mij prive alsook zakelijk nooit meer Allsecur / Allianz. Bij diefstal van mij voertuig een totaal niet realistische prijs vastgesteld. Communicatie met de Allsecur 'experts..' is zeer droevig te noemen; volgens mij zijn het stagiaires. Bij een verzekering zou je, in geval van schade, als klant schadeloos gesteld moeten worden. Bij Allsecur is dit echter niet het geval, je wordt genaaid / opgelicht. Er zijn diverse alternatieven voor Allsecur. Deze kosten misschien iets meer maar bij problemen weet je tenminste dat je je geen zorgen hoeft te maken; in tegenstelling tot Allsecur!
Voor mij prive alsook zakelijk nooit meer Allsecur / Allianz. Bij diefstal van mij voertuig een totaal niet realistische prijs vastgesteld. Communicatie met de Allsecur 'experts..' is zeer droevig te noemen; volgens mij zijn het stagiaires. Bij een verzekering zou je, in geval van schade, als klant schadeloos gesteld moeten worden. Bij Allsecur is dit echter niet het geval, je wordt genaaid / opgelicht. Er zijn diverse alternatieven voor Allsecur. Deze kosten misschien iets meer maar bij problemen weet je tenminste dat je je geen zorgen hoeft te maken; in tegenstelling tot Allsecur!
Voor mij prive alsook zakelijk nooit meer Allsecur / Allianz. Bij diefstal van mij voertuig een totaal niet realistische prijs vastgesteld. Communicatie met de Allsecur 'experts..' is zeer droevig te noemen; volgens mij zijn het stagiaires. Bij een verzekering zou je, in geval van schade, als klant schadeloos gesteld moeten worden. Bij Allsecur is dit echter niet het geval, je wordt genaaid / opgelicht. Er zijn diverse alternatieven voor Allsecur. Deze kosten misschien iets meer maar bij problemen weet je tenminste dat je je geen zorgen hoeft te maken; in tegenstelling tot Allsecur!
Verzekering heeft ons niet een voorstel gedaan tot het zelf betalen van de schade. Nu zijn we heel erg teruggevallen in schadevrije jaren. Gevolg een gigantische premie stijging. Ik vind dat ze ons op die mogelijkheid hadden moeten wijzen.
Mijn schade, ontstaan door een botsing met een snorscooter, is zo maar afgedaan aan de hand van het schadeformulier. Ik ben opeens schuldig, terwijl ik niet de veroorzaker ben van het incident. De zaak is zo maar gesloten en ik kan fluiten naar mijn schadevrije jaren. Gauw eens op internet gaan zoeken naar een andere verzekeraar die wel serieus met schades omgaat!
De snelheid waarmee ik een persoon aan de lijn had die mij daadwerkelijk kon helpen
zou mooi zijn wanneer de schadevrije jaren niet vervallen na 1 jaar, maar na 5 jaar.
Onvriendelijke houding. Zeer zwakke communicatie: zowel bij de medewerkers van de aanbieder bij vragen over procedures.
10 maand onterecht doorbetaald! Vanwege emigratie naar het buitenland de auto verkocht. Ik had net de premie a 1300,- per jaar vooruit betaald.. Na ruim 10 maanden terug in Nederland en gevraagd waarom ik geen premie terug kreeg? Nou NEE de autoverzekering is niet opgezegd dus vanaf heden word deze pas opgezegd.. dit ondanks de overschrijving bij de RDW 10/11 maanden ervoor/uitschrijving in Nederland en dat de nieuwe eigenaar natuurlijk direct een verzekering had afgesloten. Schade dik 1000,- euro omdat er ergens in de kleine lettertjes staat dat je de verzekering schriftelijk dient op te zeggen.
10 maand onterecht doorbetaald! Vanwege emigratie naar het buitenland de auto verkocht. Ik had net de premie a 1300,- per jaar vooruit betaald.. Na ruim 10 maanden terug in Nederland en gevraagd waarom ik geen premie terug kreeg? Nou NEE de autoverzekering is niet opgezegd dus vanaf heden word deze pas opgezegd.. dit ondanks de overschrijving bij de RDW 10/11 maanden ervoor/uitschrijving in Nederland en dat de nieuwe eigenaar natuurlijk direct een verzekering had afgesloten. Schade dik 1000,- euro omdat er ergens in de kleine lettertjes staat dat je de verzekering schriftelijk dient op te zeggen.
Waardeloos, ik zit er nu een jaar en ze komen hun afspraken niet na. Krijg je bedrag A te horen aan de telefoon als je je verzekering verlengt en vervolgens wordt bedrag B (wat veel hoger is!!) opgestuurd. Als je dan belt is de service slecht, niemand heeft antwoorden, je wordt afgewimpeld en niet geholpen. Waardeloos, echt waardeloos. Ik stap vandaag nog over naar een andere!
Pas op ze laten je zomaar onverzekerd rondrijden zonder uit te leggen waarom. Ze stoppen je verzekering terwijl je onverzekerd in je auto zit. Na 2 weken werd mijn verzekering zonder reden stilgezet zonder waarschuwing vooraf. Ze hadden de schade van jaren van mij en een andere willekeurige persoon bij elkaar opgeteld. Ik werd neergezet als fraudeur, ik had maar 1 schade gereden in 15 jaar, maar ja foutje bedankt. De verzekering werd stopgezet. Nu rijd ik lekker duurder maar wel goed verzekerd bij Budgio.
Dit is de tweede auto die wij hier verzekerd hebben.. Tot nu een 3-tal schades gehad. Iedere keer zijn wij erg correct behandeld, per telefoon en de financiele afhandeling. Personeel altijd erg correct aan de telefoon en staat ons iedere keer weer met raad en daad bij. Wij vinden het een uitstekende service, snelle respons en daarom een aanrader!
Ik ben hier gelukkig NIET verzekerd, maar helaas wel met All Secur in aanraking gekomen door de tegenpartij bij een total loss aanrijding. Wat een vreselijk bedrijf. All Secur laat je compleet aan je lot over, communiceren helemaal niet en staan je alleen te woord aan de telefoon als je zelf contact met ze opneemt. Als je dan om een bevestiging van het gesprek vraagt belooft All Secur van alles maar komen niets na, helemaal niets. Reageren zelfs niet op een mailtje! Verreweg van klantvriendelijk zoals de site van All Secur aangeeft! All Secur kan dan wel een lage premie vragen maar dat is duidelijk te verklaren. Ze doen graag incasseren maar als ze moeten uitkeren................... Ze worden zelfs boos op je als je vraagt om een spoedige oplossing en uitbetaling!! Kortom, een totaal niet klantvriendelijk en onbekwaam bedrijf (All Secur).
Absoluut een hoofdpijn verzekering die niet te vertrouwen is. Personeel niet deskundig genoeg, de en zegt dit de andere zegt wat anders als je later terug belt. Klant onvriendelijk op zijn top! Ze zijn goedkoop qua premie, maar wanneer je een schade hebt dan moet moet je zaken 3 keer bewijzen en iedereen is onbetrouwbaar. Ga aub ergens anders je auto verzekeren en voor 5 euro per maand beland niet in mijn situatie. Ik ben door de kleine lettertjes van alsecur en ondeskundige medewerkers in -7 beland qua schade vrije jaren. Ben nu nergens acceptabel.
Zelfs cijfer 1 is te veel voor deze hoofdpijn verzekering. Ze zijn onbetrouwbaar en ondeskundig. Qua premie ben je misschien een paar euro goedkoper per maand, maar wanneer je een schade hebt dan zijn ze alles behalve vriendelijk naar je en kan je vele euro's gaan kosten. . Als 6 jaar vaste klant bij deze maatschappij en de maximale korting van schade vrije jaren ben ik in 2,5 jaar (door 2 schades, een keer ruit vervangen en een sterretje laten repareren) op -7 beland. Ik wordt nu nergens geaccepteerd. Echt onmenselijk deze maatschappij.
De schade is prima afgehandeld, ik ben niet tevreden over de afname in schadevrije jaren, hierdoor word ik verplicht om bij mijn huidige verzekeraar te blijven. Bij Allsecur wordt het systeem gehanteerd dat na het melden van 1 schade alle opgebouwde schadevrije jaren boven de 12 jaar komen te vervallen en dat bovenop de terugval van 6 schadevrije jaren, in mijn geval was ik na een schade van nog geen EUR 1.000,-- hierdoor 14 schadevrije jaren kwijt. Iemand die er 40 heeft opgebouwd, houdt er ook maar 6 over, een vrij zware sanctie voor zo'n schade. De oplossing van de verzekeraar is het zelf betalen van de schade, maar dan verzeker je je dus eigenlijk alleen nog maar voor als je auto total loss is bijvoorbeeld. Had ik dit van tevoren geweten, dan had ik voor een andere verzekeraar gekozen.
De schade is goed afgehandeld, de terugval in schadevrije jaren, ik ben er sinds ik dit jaar ben overgestapt naar Allsecur 14 kwijtgeraakt na een relatief kleine schade, paaltje geraakt, nog geen € 1000,00 schade en de gebrekkige communicatie hierover valt mij tegen.
Dure reclames, zeggen dat ze zo goedkoop zijn....maar goedkoop is duurkoop
Afhandelingen van schades die tegenpartijen claimen worden niet naar behoren gedaan. Er wordt niet geluisterd naar de verklaring van hun eigen cliënt.
Bij mijn cerhuizing naar een andere stad de verzekeringspremie telefonisch doorgenomen. Mijn huidige woonplaats zou volgens de medewerker €120 goedkoper zijn. Dit bleek ook uit de berekening op de website can Allsecur. Toen de rekening kwam bleek deze €90 duurder. Toch een verzhil van € 210. Gebeld, gemaild er was geen redelijk overleg meer mogelijk. De toon werd zelfs knbehoorlijk. Het bedrag was inmiddels via automatische incasso afgeboekt en zou eerst per volgende betaaldatum, dus eerst over 1 jaar, geretourneerd worden. Met medewerking van mijn bank is de retournering alsnog goedgekomen.
ik heb dit jaar de pech gehad dat in een wijk waar ik 25 jaar woon dit jaar 2 onverlaten mijn auto hebben beschadigd. en daarom wordt ik geweigerd bij all secure zij mailen mij: Wij hebben uw aanvraag voor een autoverzekering voor een bepaald kenteken ontvangen. Bedankt hiervoor. Op basis van de door u opgegeven informatie kunnen wij deze aanvraag niet accepteren. Vanwege het aantal schadeclaims (ongeacht wie er schuld aan de schade heeft) dat de afgelopen jaren is ingediend, wijkt uw risico te veel af van de risico's die Allsecur wenst te verzekeren.
gebruik gemaakt van de overstap service.reeds min. 6 keer gebeld en gemaild maar betaal nog steeds aan 2 verzekeringen premie? alles wordt beloofd maar er gebeurd niks.wat nu??? valt me zwaar tegen.misschien maar naar Radar!!!!
Het afsluiten en het initiële contact verliep uitstekend. Echter na schade te hebben gehad aan mijn auto waarbij de veroorzaker van de schade netjes een briefje had achtergelaten begon de ellende. Na twaalf mailwisselingen en drie telefoontje kan ik niet anders stelen dat de communicatie intern bij Allsecur/Allianz (Allsecur is een "goedkoop" label van Allianz) een rommeltje is. De schade zou afgehandeld zijn, vervolgens toch niet, daarna toch weer wel en zojuist ontving ik een dreigende email waarin wordt gedreigd me te registreren bij Stichting CIS. Elke keer wanneer ik weer met een andere medewerker spreek blijkt dat men niet op de hoogte is van wat er speelt en erger nog dat het niet goed terug te vinden is in hun systemen. Ik heb zeer veel spijt dat ik ooit met Allsecur/Allianz in zee ben gegaan, een dergelijke manier van zakendoen zoals Allsecur/Allianz die bedrijft heb ik nog niet eerder meegemaakt.
Een goede verzekering die niet duur is. In mijn geval betaal ik geen extra premie omdat ik in vergelijking met andere verz, maatschappijen een oud mens ben.
Snel afgesloten via internet en de dekking is volledig en er is geen eigen risico.
Sinds een aantal jaren heb ik mijn auto verzekerd bij AllSecur. Ik had een bonus malus korting van 80% en meer dan 12 schadevrije jaren, omdat ik 20 jaar schadevrij rijd. Nu had ik dit jaar een kleine schade van (volgens AllSecur) €600,--. Dit heb ik zelf niet gedocumenteerd, omdat AllSecur deze gegevens niet verstrekt. Men regelt dit rechtstreeks met de door hen geadviseerde schadeher-steller. Onlangs kreeg ik de verlengingsbrief met verlengingsvoorstel nieuwe premie en Premie Alert. Hieruit bleek dat ik ben terug gezet naar 6 schadevrije jaren. En gezakt ben naar trede 14 van het bonus malus principe. Concreet zou ik hierdoor 5% inleveren op mijn bonus malus korting en nog steeds 75% korting moeten krijgen. Echter tot mijn verbazing is mijn premie met €121,81 p.j. gestegen. Dit is respectievelijk 27%. Mijn berekening: Voorstel AllSecur Dekking Bruto premie B/M korting Netto WA Volledig Casco € 1.53,12 75% €384,28 Inzittendenverzekering € 47,88 € 47,88 Vrije reparatiekeuze € 39,89 € 39,89 Totale jaarpremie excl. Assurantiebelasting €472,05 ===== Inclusief 21% assurantiebelasting €571,18 Premie 2013 onder dezelfde voorwaarden echter met 80% B/M korting €449,37- Ik betaal meer per jaar €121,81 Dit zou echter 1% van €449,37= €4,49 x 5= € 22,47- moeten zijn. Ik betaal teveel € 99,34 Wat maakt dat bovenop de 5% verhoging door de gemaakte schade mijn premie exact met 22,107% is verhoogd, omdat 1 % van €449,37= €4,4937 x 22,107 %= € 99,34 Bovenstaand heb ik incl. berekening doorgestuurd middels een klachtenformulier naar AllSecur en dit was het antwoord: Beste heer Sieders, Hartelijk dank voor uw e-mail. Zoals al eerder is gecommuniceerd heeft de premiestijging te maken met de schade van schadedatum 03-02-2014. U heeft altijd het recht om binnen een jaar na uitbetaling naar de tegenpartij de schade voor eigen rekening te nemen. In dat geval zullen wij uw schadevrije jaren met terugwerkende kracht aanpassen. Wij hebben op het voorstel de vrije reparatiekeuze aangehouden, omdat u wij pas recentelijk een aanpassing hebben gedaan dat men ook kan kiezen voor reparatiesturing. Dit is geen verhoging van de premie maar een splitsing. Indien u voor reparatiesturing zou kiezen komt de jaarpremie op € 522,91. Bij reparatiesturing kunt u uw auto aanbieden bij een Topherstel-garage. Een overzicht van de garages bij u in de regio kunt u vinden op de website: www.topherstel.nl. Voor meer informatie verzoek ik u telefonisch contact met ons op te nemen via 073 548 50 00. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u liever teruggebeld worden? Via onze website http://www.allsecur.nl/autoverzekeringen/Contact.html kunt u een bel-me-terug afspraak maken. Wij bellen u dan terug wanneer het u uitkomt. Met vriendelijke groet, Lia de Zoete Deskaccountmanager Wat hier het bijzondere is, dat ik nu voor reparatiesturing kan kiezen. Echter hiervoor had ik vrije reparatiekeuze, dus voor de berekening van de huidige premie heb ik dit onveranderd meegenomen. Ik wil deze optie ook behouden. Na het laatste telefoongesprek met een medewerker van AllSecur gaf deze toe dat de verhoging kwam door de door mij gemaakte schade en zo wordt dit opnieuw bevestigd middels dit schrijven. Echter men gaat op geen enkele wijze in waarop deze verhoging naast de begrijpelijke 5% is gebaseerd. Hoe komt men bij de premieverhoging van ruim 22%? Er staat nergens in de polis dat bij een schadegeval de polis met 27% wordt verhoogd. Dit is op de site van AllSecur ook nergens terug te vinden.
Ik had een B/M korting van 80% en meer dan 12 schadevrije jaren. Nu had ik dit jaar een kleine schade van €600,--. Onlangs kreeg ik de verlengingsbrief. Ik ben terug gezet naar 6 schadevrije jaren en gezakt naar trede 14 van het B/M principe, maar zou nog steeds 75% korting moeten krijgen. Echter is de premie met €121,81 p.j. gestegen. Dit is respectievelijk 27%. Voorstel AS Dekking Bruto premie B/M korting Netto WA + Volledig Casco € 1.53,12 75% €384,28 Inzittendenverzekering € 47,88 € 47,88 Vrije reparatiekeuze € 39,89 € 39,89 Totale jaarpremie excl. assur.bel. €472,05 Incl. 21% assur.bel. €571,18 Premie 2013 onder dezelfde voorwaarden echter met 80% B/M korting €449,37- Ik betaal meer per jaar €121,81 Dit zou echter 1% van €449,37= €4,49 x 5= € 22,47- moeten zijn. Teveel € 99,34 Premieverhoging van exact 22,107%, omdat 1 % van €449,37= €4,4937 x 22,107 %= € 99,34
Sinds een aantal jaren heb ik mijn auto verzekerd bij AllSecur. Ik had een bonus malus korting van 80% en meer dan 12 schadevrije jaren, omdat ik 20 jaar schadevrij rijd. Nu had ik dit jaar een kleine schade van (volgens AllSecur) €600,--. Dit heb ik zelf niet gedocumenteerd, omdat AllSecur deze gegevens niet verstrekt. Men regelt dit rechtstreeks met de door hen geadviseerde schadeher-steller.Onlangs kreeg ik de verlengingsbrief met verlengingsvoorstel + nieuwe premie en Premie Alert. Hieruit bleek dat ik ben terug gezet naar 6 schadevrije jaren. En gezakt ben naar trede 14 van het bonus malus principe. Concreet zou ik hierdoor 5% inleveren op mijn bonus malus korting en nog steeds 75% korting moeten krijgen. Echter tot mijn verbazing is mijn premie met €121,81 p.j. gestegen. Dit is respectievelijk 27%.Mijn berekening:Voorstel AllSecur Dekking Bruto premie B/M korting Netto WA + Volledig Casco € 1.53,12 75% €384,28 Inzittendenverzekering € 47,88 € 47,88 Vrije reparatiekeuze € 39,89 € 39,89 Totale jaarpremie excl. Assurantiebelasting €472,05 ===== Inclusief 21% assurantiebelasting €571,18Premie 2013 onder dezelfde voorwaarden echter met 80% B/M korting €449,37- Ik betaal meer per jaar €121,81Dit zou echter 1% van €449,37= €4,49 x 5= € 22,47- moeten zijn. Ik betaal teveel € 99,34Wat maakt dat bovenop de 5% verhoging door de gemaakte schade mijn premie exact met 22,107% is verhoogd, omdat 1 % van €449,37= €4,4937 x 22,107 %= € 99,34Bovenstaand heb ik incl. berekening doorgestuurd middels een klachtenformulier naar AllSecur en dit was het antwoord:Beste heer Sieders, Hartelijk dank voor uw e-mail.Zoals al eerder is gecommuniceerd heeft de premiestijging te maken met de schade van schadedatum 03-02-2014. U heeft altijd het recht om binnen een jaar na uitbetaling naar de tegenpartij de schade voor eigen rekening te nemen. In dat geval zullen wij uw schadevrije jaren met terugwerkende kracht aanpassen.Wij hebben op het voorstel de vrije reparatiekeuze aangehouden, omdat u wij pas recentelijk een aanpassing hebben gedaan dat men ook kan kiezen voor reparatiesturing. Dit is geen verhoging van de premie maar een splitsing. Indien u voor reparatiesturing zou kiezen komt de jaarpremie op € 522,91. Bij reparatiesturing kunt u uw auto aanbieden bij een Topherstel-garage. Een overzicht van de garages bij u in de regio kunt u vinden op de website: www.topherstel.nl.Voor meer informatie verzoek ik u telefonisch contact met ons op te nemen via 073 548 50 00. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.Wilt u liever teruggebeld worden? Via onze website http://www.allsecur.nl/autoverzekeringen/Contact.html kunt u een bel-me-terug afspraak maken. Wij bellen u dan terug wanneer het u uitkomt.Met vriendelijke groet, Lia de Zoete DeskaccountmanagerWat hier het bijzondere is, dat ik nu voor reparatiesturing kan kiezen. Echter hiervoor had ik vrije reparatiekeuze, dus voor de berekening van de huidige premie heb ik dit onveranderd meegenomen. Ik wil deze optie ook behouden. Na het laatste telefoongesprek met een medewerker van AllSecur gaf deze toe dat de verhoging kwam door de door mij gemaakte schade en zo wordt dit opnieuw bevestigd middels dit schrijven. Echter men gaat op geen enkele wijze in waarop deze verhoging naast de begrijpelijke 5% is gebaseerd. Hoe komt men bij de premieverhoging van ruim 22%? Er staat nergens in de polis dat bij een schadegeval de polis met 27% wordt verhoogd. Dit is op de site van AllSecur ook nergens terug te vinden.
Men maakt dagelijks reclame op tv mbt premiebesparing op een bentley terwijl een dergelijke auto door AllSecure helemaal niet verzekerd wordt?
Goed telefonisch bereikbaar, goedkope verzekering.....maar als je een tweede auto wil verzekeren, dan betaal je de hoofdprijs (eventueel met 5% korting). Bij de tweede auto gaan ze standaard uit van 0 (nul !!!) schadevrije jaren, ook al heb je je hele leven schadevrij gereden. De schadevrije jaren wordt maar op 1 auto toegepast. Ik heb dan ook mijn verzekering opgezegd en ben met mijn twee auto elders gegaan waar wel de schadevrije jaren op beide auto's wordt toegepast.
Slecht bedrijf 2 e auto waar partner inrijd samen al 23 jaar getrowud en en ruim 26 jaar rijbewijs zonder schade terugval schadevrije jaren ,en ergste is 2 e betaalt net zoveel voor wa als de 1 e auto voor all risk Bij hun lift de 2 e auto niet mee op de 1e auto !!!! Nu nog zorgen dat ze geen premie meer innen dis goed in de gaten houden
Ik raad iedereen af om met dit bedrijf in zee te gaan. Los van het feit dat ik nog nooit iets van ze gekregen heb bij een claim (ze wisten altijd wel iets te verzinnen) hebben ze nu twee maanden premie van me geroofd omdat ze mijn opzeggingsbrief niet hadden ontvangen. Ze zijn zogenaamd dagelijks opzegbaar dus ze kennen niet met terugwerkende kracht geld teruggeven voor een auto die al twee en een halve maand verkocht is. GAUWDIEVEN. Zogenaamd de brief niet ontvangen. Ja ja.
Eerste schade door vandalisme (all risk verzekerd) 9 JAREN SCHADEVRIJ TERUGVAL dit is puur diefstal. Nog nooit schade gehad. 9 jaar Nooit meer AllsecurNL
Afhandeling schade was correct, maar na 22jaar schadevrij rijden viel ik na 2 schadegevallen terug naar 0 schadevrije jaren
De familieauto (zoals je dat vroeger vaak had) verzekerd op naam van mijn vader werd gestolen bij mij voor de deur. Ik heb de auto die dag in gebruik gehad zoals wel vaker. De uitkering bleef uit op de afgesproken dag en na een telefoontje bleek dat het onderzoek opnieuw geopend werd. Ik werd aangemerkt als hoofdbestuurder. We ontvingen een keurige brief dat we OF premie moesten terug betalen over al die jaren of dat we geen uitkering zouden ontvangen. Slikken of stikken, geen discussie mogelijk. Dus dat doe je; akkoord gaan en een fiks lager bedrag terug krijgen dan de auto waard was (mini cooper is nieuwstaat). Dus..... de premie mag misschien laag zijn maar de uitkering ook als er eens wat is. We hebben nooit eerder geclaimd, al 10 jaar schadevrij gereden en dan dit. De auto van mijn vriend is ook gestolen dezelfde nacht, geen centje pijn bij Centraal Beheer. De nieuwe auto's zijn dus daar verzekerd!
De familieauto (zoals je dat vroeger vaak had) verzekerd op naam van mijn vader werd gestolen bij mij voor de deur. Ik heb de auto die dag in gebruik gehad zoals wel vaker. De uitkering bleef uit op de afgesproken dag en na een telefoontje bleek dat het onderzoek opnieuw geopend werd. Ik werd aangemerkt als hoofdbestuurder. We ontvingen een keurige brief dat we OF premie moesten terug betalen over al die jaren of dat we geen uitkering zouden ontvangen. Slikken of stikken, geen discussie mogelijk. Dus dat doe je; akkoord gaan en een fiks lager bedrag terug krijgen dan de auto waard was (mini cooper is nieuwstaat). Dus..... de premie mag misschien laag zijn maar de uitkering ook als er eens wat is. We hebben nooit eerder geclaimd, al 10 jaar schadevrij gereden en dan dit. De auto van mijn vriend is ook gestolen dezelfde nacht, geen centje pijn bij Centraal Beheer. De nieuwe auto's zijn dus daar verzekerd!
Door een schade van nog geen 1.000,00 euro wordt ik gekort met 16 schade vrije jaren.
Allsecur zijn echt een stel boeven. Feitelijk moet het zo zijn dat ze geen handel meer mogen hebben. Nu zijn er vele verzekeraars die niet geheel netjes handelen, echter spant Allsecur de kroon. Met domme medewerkers aan de telefoon. Geeft al iets aan over de professionaliteit van het bedrijf. Met name hoe ze omspringen met je klacht. Als je problemen neerlegt bij hen zijn ze van mening dat ze er niets mee gaan doen, maken beloftes die ze niet waarmaken en vragen uitstel op uitstel. Alleen als je een enorme strijd wenst aan te gaan met hen, verzeker dan je auto bij hen. Al ben je dan wel direct van je schadevrije jaren beroofd door hen. Geen aanrader!!!
All secur nam Orian Direct over in 2012. De premie bleef in eerste instantie redeijk vergelijkbaar (onder de 300) maar ging voor 2014 ineens naar ruim 900. Na reclameren bleek de schadehistorie bij Orion Direct niet mee over te zijn gegaan, maar dat we voor het gemak maar hoog in de schadeladder waren geplaatst. Uiteindelijk is het wel uitgezocht maar het vertrouwen was weg. We zijn toen naar Onna Onna gegaan. Echter Onna Onna knikkerde ons na een half jaar uit de verzekering (vrijdag opgezegd en maandag eruit, geen discussie mogelijk) omdat All Secur nog steeds niet de juiste gegevens in Roy data had gezet... Dikke min voor beide verzekeraars!
Slechte service, alles via de mail en erg lang wachten bij AllSecur.
Hoe allsecur de schade afhandelt bevalt mij totaal niet Als je het er niet mee eens bent heb je het maar te pikken. Er word gewoon niet geluisterd naar de klant. Slechte zaak, helaas zit ik er weer een jaar aan vast omdat de schade afhandeling gelijktijdig met de verlenging kwam. Zo snel als dit jaar voorbij is ben ik geen klant meer.
Goede ervaring, ook als je twee auto's op 1 verzekeringspolis wil.
Heel erg slecht geholpen. Alles via de mail, en heel lang wachten op je geld als er iets uitbetaald moet worden.
Wanneer je schades hebt gehad welke werden veroorzaakt door een ander, weigert Allsecur je gewoon. Zij tellen deze schades mee! Zelfs als de verzekering van de andere partij de schade heeft vergoed! Je wordt dus gediscrimineerd o.a. op basis van schade die door een ander aan jou is veroorzaakt. Bij ons was een van de schades veroorzaakt doordat iemand tegen onze geparkeerde auto aan reed, netjes afgehandeld, tegenpartij betaalde. Allsecur rekent deze schade mee in acceptatie. Nooit zaken mee doen, met Allsecur, het laat zich wel raden wat er gebeurt als je wel eens schade veroorzaakt, gooien ze je er vast gewoon uit! Dat noem ik geen verzekeren maar misleiding. Verzekeren is in voor- en tegenspoed, en niet zolang het de maatschappij bevalt! Voor mij nooit weer Allsecur!
Als je eenmaal een account hebt ( tegen wil en dank, ook dat nog eens ) word je doodgegooid met spam. Ze zijn de beste dit, de beste dat, of je ff je bek wil opentrekken, of je ff hier wil klikken. Nee, dat wil ik allemaal niet. Verzekeraars blijven 0p1ichters en maken je graag bang. Yeach, naar volk. en te vaak in je inbox. Moet je ze weer aanmerken als spam zodat het allemaal weer wordt weggetosst en als je ze nodig hebt... moet je je spambox in de gaten houden...( en nee, ik scheld niet, geef mijn mening en gebruik daarbij een correct nederlandstalig woord )
AllSecur = 1 groot drama!!! Ik heb helaas 2 keer een schade / diefstal mee gemaakt met mijn golf 5. 1ste keer; scheur in de achterband in Zuid Frankrijk. Hierbij is mijn auto opgehaald om naar de garage te brengen. Hierbij kon ik zelf een paar uur later met de taxi mijn auto weer ophalen. De taxi bon kon ik na overleg met Allsecur declareren omdat ik allrisk verzekert ben. Helaas ben ik met deze declaratie meer dan een half jaar bezig geweest omdat er niet uitbetaald kon worden. Steeds kwam er weer een andere smoes uit de mouw, zoals; wij zijn uw bon kwijt geraakt, kunt u hem nogmaals verzenden? Etc etc. (TIP;maak altijd een kopie of scan van uw bon) Na meer dan een half jaar kon ik eindelijk mijn 58,50 euro ontvangen. Maar vraag me niet hoeveel tijd dit gekost heeft. Het volgende probleem kwam toen in 2013 mijn navigatiesysteem uit de auto gestolen was. Hierbij is er een schade-expert 3 keer bij mijn auto wezen kijken of het navigatiesysteem er nog in zat. En u kunt het al raden; tot op de dag van vandaag is er niets uitgekeerd, en we zijn bijna een half jaar verder en er is nog niets bekent. Hierbij word ik volledig aan het lijntje gehouden door Allsecur en ITEB, wat ze dus bij alle klanten doen. Ik betaal voor 2 auto’s meer dan 70 euro verzekeringsgeld per maand, en als er iets uitgekeerd moet worden door het moederbedrijf Alliance is niemand thuis. Dit alles doet mij sterk denken aan de reclame van Klaverbladverzekeringen: http://www.youtube.com/watch?v=rtBODieEfss Als ik de mensen een tip mag geven; AllSecur NOOIT DOEN. De referenties komen alleen van de mensen die bij Allsecur werken. En denk erom mensen, het moederbedrijf is Allianze Global Assis
Afgelopen donderdag loste een All Securemedewerkster een probleem op. Zeer creatief en het getuigde van intelligentie. Is altijd prettig! Scheelde zoveel tijd en maakte ons dag goed! Bravo!!!!
Schade expert komt nog niet eens op locatie. En maakt beslissing op foto. Na 2 maanden volgt pas de afwijzing voor waarborgfonds. Slechte service. Ik ga weg bij all secure!!!!!!
Ik ben zeer goed behandeld voor de eerste keer.
Weer overgestapt maar Allsecur!! Goeie service bij vragen lossen ze het direct voor je op!
Al jaren klant en tevreden over de lage prijs en persoonlijke service!
Gewoon degelijk en GOED...! Gemakkelijk en goed bij schade en de afhandeling hiervan proficiat!
Altijd direct te woord gestaan en direct geholpen. Alles wordt binnen "no time "geregeld, nergens geen gezeur over of dat je overal zelf nog achter aan moet. Uitstekende service , ik kan en durf iedereen deze autoverzekeraar aan te bevelen !
Binnen een half uur kwam er hulp en na 10 minuten kon ik weer de weg op.
Schandalig hoe Allsecur met zijn klanten omgaat. Ze nemen niet de tijd om moeite om iets uit te zoeken en laten je gewoon in de kou staan. Het geval: Ik koop een andere auto en breng de oude naar de 'sloop'. Kwestie van even de gegevens aanpassen en klaar. Allsecur weigert echter opeens de verzekering omdat er in 2013 alleen al 5 grote schades zijn geweest. Hoe dan? Ik heb alleen in 2012 een kleine aanrijding met de bij hun verzekerde auto gehad. Nadere info willen ze niet geven, alleen de mededeling dat ik overal geweigerd ga worden. Nou bedankt! Ik ga natuurlijk zelf op onderzoek uit en probeer eerst Independer als verzekeraar/ bemiddelaar (Klik
Schandalig hoe Allsecur met zijn klanten omgaat. Ze nemen niet de tijd om moeite om iets uit te zoeken en laten je gewoon in de kou staan. Het geval: Ik koop een andere auto en breng de oude naar de 'sloop'. Kwestie van even de gegevens aanpassen en klaar. Allsecur weigert echter opeens de verzekering omdat er in 2013 alleen al 5 grote schades zijn geweest. Hoe dan? Ik heb alleen in 2012 een kleine aanrijding met de bij hun verzekerde auto gehad. Nadere info willen ze niet geven, alleen de mededeling dat ik overal geweigerd ga worden. Nou bedankt! Ik ga natuurlijk zelf op onderzoek uit en probeer eerst Independer als verzekeraar/bemiddelaar (Klik &Go). Vanzelfsprekend tijdens de acceptatieprocedure nog even gebeld en uitgelegd dat er misschien een persoonsverwisseling plaatsvindt en of ze opletten dat ze de goede persoon checken. Independer heeft dit in 1 telefoongesprek perfect geregeld en dankzij hun weet ik dat er iemand in Klazienaveen woont met dezelfde voorletter, achternaam en geboortedatum. De verzekering is dan ook geregeld. Allsecur: waarom kunnen jullie dit zelf niet bedenken? Deze andere persoon die alle schades veroorzaakt heeft een andere voornaam en woont aan de andere kant van het land. Drie muisklikken of een telefoontje en alles was duidelijk geweest. Over het feit dat je onterecht min of meer voor wegpiraat wordt uitgemaakt en het feit dat ik nu 10 euro per maand meer moet betalen zal ik verder geen woorden vuil maken.
Na 4 jaar schade vrij te hebben gereden nu de eerste schade, val ik 4 treden naar terug en is het uiteindelijk goedkoper om de 1200 euro zelf te betalen dan de verzekering te laten uitkeren. Ik ben all risk verzekerd en heb nu een parkeer schade door eigen schuld.
Het stopzetten van mijn verzekering na het verkopen van mijn auto was zo geregeld. En de nieuwe verzekering voor de nieuwe auto was zo online geregeld.
twee auto verzekeringen de ene stijgt in twee jaar 15% de ander 44% ben je dan tevreden?
Goede goedkope complete autoverzekering nodig? Denk eens aan ALLSecure!
AllSecur is een gewoon een prima autoverzekeraar voor een hele scherpe premie!
wat eerder communiceren. Vooral de polis heeft lang op zich laten wachten, ongeveer een week die had ik veel eerder verwacht
Ik beveel het aan, als ik tevreden ben met de verzekering. Nu weet ik dat nog niet.
Het liefst zou ik toch wel ook nog de groene kaart per post ontvangen, ook al heb ik nu de groene kaart heel snel.
duidelijke informatie als er iets aan de hand is. Snel en klantvriendelijk te woord gestaan door klantenservice.
Dit zijn oplichters. Ik heb een schade gemeld maar met de ten partij afgesproken deze niet bij elkaar te claimen. Toen hebben ze me toch 10 schade vrije jaren afgepakt. Direct opgezegd natuurlijk. Mensen niet doen!!!!
Feedback geven via de mail. Ik heb een schade gehad...digitaal gemeld en daarna hoor je er nooit meer wat van.
Service geven dat gezegd word in plaats kan melden dat het zondag is
Het bergingsbedrijf was niet goed. Auto werd te laat weer terug bezorgd en schade was niet juist beoordeeld.
ik heb het via independer afgesloten en dat ging prima zo
Zorgen dat de communicatiue niet alleen via standaardbrieven verloopt die iets anders zeggen dan je hebt afgesproken
Erkennen dat het niet alleen gaat om de schade vrije jaren op eigen naam, maar ook hoelang iemand zijn rijbewijs heeft. Ik begrijp dat alle verzekeraars dit zo doen, dus daarom zou allsecur zeker uitblinken als ze kortingen gaat rekenen op deze wijze. Het meerendeel van de mensen rijdt al heel lang schade vrij. En is dus ook geen risico groep. Verder is schade rijden toch een moment opnamen die iedereen kan over komen. Door dit te wijzigen zullen mensen direct allsecur onderscheiden en dus aansluiten. (zeker met reclame over dit punt erbij)
ik hoop geen schade te krijgen, maar ben wel benieuwd hoe dan eea wordt opgelost.Daarna besluiten al dan niet aan te raden bij anderen.
Directed naar autototaalglas geen alternatief in mijn buurtreparatie zeer slecht uitgevoerdben nog bezig met herstel
krijg wel een brief waar te repareren, maar er staat niets in over wie schuldig enz. ,toch belangrijk voor reperatie overwegingen
Wederom uitstekend geholpen met een goede service
Goede verzekering (prijs/kwaliteit), klantvriendelijk/goede service en behulpzaam.
Ik vind de correspondentie prettig verlopen, alles digitaal, maar zonder dat ik ge-spamt wordt met allerlei andere aanbiedingen. Onlangs voor het eerst een schade gehad, telefonisch contact om te melden was goed. Ik moest daarna nog wel formulieren invullen. Hele snelle uitbetaling, nog voordat ik de factuur van de garage binnen had gekregen. Helemaal top!
Het service gevoel is goed. Heb gelukkige nog geen gebruik van de verzekering te hoeven maken,
Mag ik iedereen waarschuwen voor de autoverzekering van AllsecurNL. Als je 1 keer schade rijdt, vlieg je van, in mijn geval 15 schadevrije jaren naar 6!! PLUS je No-claim korting daalt met 5%. Dubbelop gepakt. ANWB bv. gaat van 15 naar 9 jaar en je houdt je no-claim korting. Verweer van de dame: Ja, u had het kunnen lezen in de Polisvoorwaarden en u hebt ervoor getekend. Maar ik ga altijd uit van redelijkheid en eerlijkheid. Dus, denk na voordat je een autoverzekering afsluit bij AllsecurNL lees de kleine lettertjes. WEES GEWAARSCHUWD! De schade zelf werd erg slecht en rommelig afgehandeld. De schade expert was niet op de hoogte van de wetgeving in NL inzake snorscooters wel of niet legaal op fietspad, dus heb ik hem de nodige informatie gemaild. Plus, ik heb alle papieren en foto's meteen gemaild, maar kreeg telkens mail van Allsecur waarin ze vroegen om de foto's en het schadeformulier. Tot drie weken na de schade....
Mijn eerste auto gekocht deze zomer, en wat was het toch makkelijk en snel om bij AllSecur mijn verzekering af te sluiten. Binnen een dag had ik alle papieren via de mail. En nu, omdat mijn autootje toch al wat ouder is, pechhulp erbij genomen. Ook nu weer binnen vijf minuten afgehandeld en binnen een kwartier de nieuwe papieren, Top!
Ik had een schade aan mijn auto en het heeft 3 maanden geduurd voordat het afgehandeld was en er was sprake van onduidelijke slechte communicatie en ik kreeg geen vragen op mijn antwoorden. De schade afhandelaar nam de moeite niet om contact met mij op te nemen ook niet als ik er om vroeg. Al met al een zeer slechte ervaring en ik ga dan ook weg bij All Secur want wat ze beloven maken ze niet waar.
Sinds deze zomer een verzekering bij AllSecur. Ze zijn erg vriendelijk aan de telefoon en alles was snel en makkelijk geregeld.
Binnen een half uurtje na mijn telefoontje was er hulp ter plekke.
Binnen een half uurtje na mijn telefoontje was er hulp ter plekke.
AllSecur is voor mij een goede verzekeraar en de eerste in een rij die met je meedenkt. Afspraken worden nagekomen. Supersnelle service. Mooi scherpe tarieven. Ik raad het iedereen aan!
Een betaalbare autoverzekering zonder poespas. Ik heb gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van de verzekering, dus over de afhandeling van eventuele schade heb ik geen ervaring, maar over andere zaken ben ik zeer tevreden.
Ik werd altijd goed geholpen en mijn vragen werden op tijd en duidelijk beantwoord. Dus ik ben een zeer tevreden klant!
Ik heb ondertussen 3 en half jaar mijn rijbewijs, hierbij heb ik 2 keer schade gemaakt - 1 keer een parkeersensor geraakt - 1 keer weg gesleept met de auto, Dit binnen een periode van 1 jaar aan het begin van mijn rijbewijs. Hiervoor hebben ze mij op min 3 schade vrije jaren gezet, ik betaal hiervoor nu 2 en half jaar later nog €85 in de maand voor een benzine auto uit 2005 van 939kg is dit niet erg duur!? Had de verzekering genomen omdat die in eerste instantie de goedkoopste was, maar achteraf... Ga nog opzoek naar een andere verzekering. Groet, Dennis
Service Efficiëntie Conform Utility Rijden
Service en kwaliteit van Allsecur zijn erg goed, je wordt meteen geholpen
Een goede auto verzekering, met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding, ook voor de all risc.
Ik heb mijn auto voor het eerst op de zaak gezet. Ik ben een 1-pitter, dus of ik nu mijn auto op de zaak of privé heb, voor het rijden maakt het niets uit. Er komt geen andere bestuurder in, er wordt niet meer of minder mee gereden en ook niet minder zuinig. Ik rij al meer dan 15 jaar schadevrij. Toen ik mijn auto wilde verzekeren bij mijn oude verzekeraar moest dat opeens binnen de zakelijk polis, waarbij mijn premie ineens verdubbeld werd, maar er dus feitelijk niets veranderde. Niet doorheen te komen.....regeltjes zijn regeltjes, etc. Ik heb daarna om me heen gekeken en kwam zodoende bij AllSecur terecht. Wat een verademing! Even snel wat zaken op een rijtje: - Het is makkelijk om met AllSecur in contact te komen; - Een nette en plezierige manier van communiceren; - Geen 'moeilijk gedoe'; - In no time de papieren in huis; - Duidelijk informatie en last but not least - Een scherpere premie vind je volgens mij niet zo snel Kortom: ik meer dan tevreden over de service van AllSecur
Beste, Was voorheen verzekerd bij Unive totdat ik een nieuwe auto aanschafte. Hierbij kon mijn huidige verzekering het niet dekken van de nieuwe aanwinst omdat ik een auto had aangeschaft boven de 70.000 euro waar ze tot aan kunnen verzekeren. Vervolgens moest ik inboedel etc.. meenemen om mijn auto te verzekeren. Nou raad het al niet gedaan AllSecure opgebeld en voila en kon mijn auto zonder enige rompslomp verzekeren. Ben er erg blij mee met AllSecure en zal hier altijd blijven verzekeren van mijn nieuwe auto`s. En ik raad het iedereen aan om bij AllSecure te gaan want daar pluk je echt je vruchten mee dan bij Unive. mvg, Arvind
Ik ben zeer tevreden over allsecur met meerdere dingen. Ze zijn zeer behulpzaam en handelen alles snel en duidelijk af. En zeker de prijs voor de service die je krijgt ben ik zeer tevreden over.
Men doet wat men zegt en geen verdere problemen met het afsluiten meegemaakt. Nog geen gebruik hoeven maken van eventuele schade afhandeling, dus hier heb ik geen ervaringen mee.
De enige verzekering die waarmaakt wat ze zeggen, is duidelijk en overzichtelijk en komt regelmatig met adviezen, en houdt je scherp t.a.v. veilig de weg op. geweldig dat ze uit zichzelf naar vorderende autoleeftijd adviezen geven over aan te passen lagere premie! Ik heb ook mijn zoon bij AllSecur ondergebracht qua autoverzekering. Goed gevoel !
Ik rijd al jaren schadevrij en ik krijg dus ook (terecht) een flinke bonus malus korting. Nu is wel een keer mijn voorruit gebarsten, dit viel volledig binnen de dekking. Zonder enig probleem een nieuwe ruit erin, geen kosten en geen invloed op mijn schadevrije jaren! Inloggen op de website gaat eenvoudig en mijn polis is overzichtelijk. Ik hoef me over mijn autoverzekering dus geen zorgen te maken en dat rijdt wel zo fijn!
Ik heb ze in die 3 jaar nog nooit nodig gehad, dus geen ervaring met de service. Ik neem aan dat die goed is, daar betaal je tenslotte ook voor nietwaar. Ik vindt het bijzonder prettig dat de contacten per e-mail verlopen, heel overzichtelijk en duidelijk allemaal.
Klantenservice is goed bereikbaar en het afsluiten verliep soepel en snel. Na een jaar schadevrij werd deze verzekering automatisch gewijzigd en werd er een check gedaan of dit nog steeds de juiste verzekering was (niet over- of onderverzekerd). Fijn dat men op deze manier meedenkt!
Erg goede service, voor een goede prijs. Duidelijk en overzichtelijk. Erg tevreden!
De verzekering afsluiten was eenvoudig en is goed verlopen. Inmiddels 1x een schade gehad welke eenvoudig was in te dienen en snel is afgehandeld. Ik ben zeer tevreden.
Wijzigingen worden snel doorgevoerd, schade netjes afgehandeld en dat alles tegen een scherpe premie. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.
Nette klantenservice, prijs zou iets lager mogen zijn voor meer schadevrije jaren.
Ik heb al een aantal jaar een schadeverzekering bij all secur voor mijn auto. Nou heb ik "gelukkig" in al die jaren nog geen beroep hoeven doen op de schadedekking van dit bedrijf, waar ik erg blij om ben en hoop zo nog een tijdje te houden. Maar ik heb inmiddels al wel een redelijke no claim opgebouwd. Ook toen ik net overstapte op deze autoverzekering en toen ik nog weinig jaren had opgebouwd, betaalde ik een lage premie. Het is dus de moeite waard om geld te besparen!, maar ik weet zeker ook bij schade kan je op dit bedrijf rekenen! Groeten een tevreden klant.
Allsecur biedt een volledig pakket aan autoverzekering met de voordelen van een scherpe internetpropositie. De polis is eenvoudig en dagelijks te wijzigen, daarnaast is de klantenservice altijd bereikbaar indien dit nodig is.
Efficiënt, degelijk en goedkoop. Beter dan andere verzekeringsmaatschappijen.
jaren lang verzekerd geweest bij een van de grote maatschappijen had eerder over moeten stappen service net zo goed heb helaas een schade gehad niet mijn schuld trouwens en de prijs is natuurlijk ook interessant
Prima prijs/kwaliteit verhouding en goed toegankelijk
Zorgeloos autorijden in binnen en buitenland. Allsecur is goed bereikbaar en je krijgt deskundig advies. Snelle service.
Door de all risk check bespaar ik komend jaar flink wat geld. Ook de gratis wintercheck is een reden om uw auto te verzekeren bij Allsecur.
Prima verzekering. Ik vergelijk regelmatig, en met andere verzekeringen kom ik al 3 jaar bij AllSecur als goedkoopste uit.
Ik wijzigde telefonisch mijn autoverzekering. De telefonist gaf aan dat ik met een andere polis, met dezelfde dekking als de huidige, ik goedkoper uit zou zijn. Zeer goede service!
Goed geholpen met het uitkiezen van een verzekering. Mocht de verzekering uiteindelijk een te hoge verzekering voor mijn auto zijn dan krijg ik dat ook te horen.
Geen negatieve ervaring en wat vooral erg goed ging was het gemak waarmee het afsluiten van de verzekering verliep.
Na ruim twintig jaar bij dezelfde maatschappij verzekerd te zijn geweest, dwong de recessie me twee jaar geleden toch eens wat kritischer naar de prijs te kijken. Via Independer.nl kwam ik bij AllSecur terecht. Nu, twee jaar en helaas ook al enige schade verder, kan ik alleen maar zeggen dat ik twintig jaar lang teveel heb betaald! De service die ik de afgelopen twee jaar van AllSecur heb genoten, is zeker niet minder dan ik gewend was. Meedenken en advies overtreffen zelfs!
AllSecure doet wat het beloofd en meer! En dat tegen een prijs die geen ander kan bieden met deze voorwaarden en service.
Snel dezelfde dag nog goed verzekerd op weg naar de Ardennen met de die dag gekochte gezinsauto. Prima ontzorgd!
Ik heb deze verzekering sinds 2 jaar en ben uitermate tevreden over de prijs - kwaliteit verhouding. Ook de medewerkers staan mij telefonisch netjes en duidelijk te woord.
Professioneel en zeer klantvriendelijke klant benadering en afwikkeling van zaken. Heldere informatie over het gevoerde product en denkt mee in passende oplossingen.
Erg tevreden over het nu verloopt als jullie mij nou tevreden stellen : )
toen ik van auto wisselde dat de verzekering goed werd meegenomen en ze hebben er rekening mee gehouden toen AllSecur de klanten van polisdirect overnam namelijk ik rij al meer dan 24 jaar schade vrij en wil natuurlijk het minst mogelijk bedrag betalen en dat is gebeurd vond ik wel netjes en de reclame met de broers coronel is top zou het liefst nog minder betalen grt, ergin
Ik ben nu intussen een half jaar klant van All Secur, vooral omdat zij een goede regeling hebben mbt de nieuwwaarde. Heb al een paar vragen gehad en vind dat de klantenservice enorm vriendelijk is en helpen graag mee voor het zoeken naar je antwoord.
De medewerkers zijn professioneel, vriendelijk en behulpzaam. De website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. De autoverzekering dekt meer dan de concurrentie en is toch goedkoper. Ik ben heel tevreden met Allsecur en zal klant blijven als de service en prijs/kwaliteitsverhouding zo goed blijven of zelfs verbetert worden. Met vriendelijke groet,
Ik vind AllSecure erg duidelijk. Bereikbaarheid is voor mij goed net als de service. Nog geen ervaring met daadwerkelijk schade geval.
Allsecur stuurt regelmatig mailings met daarin WEL handige tips en aanbiedingen. Ik maak normaal niet zo vaak gebruik van email aanbiedingen maar bij Allsecur wel, al gebruik gemaakt van een gratis wintercheck en gratis ruitenwissers :)
Na jarenlang bij dezelfde maatschappij verzekerd te zijn geweest overgestapt naar allsecur nooit geen spijt van gehad. vriendelijke klantenservice snelle goede service voor een goede prijs.
Als gevolg van een schietpartij heeft mijn auto flinke schade opgelopen. In eerste instantie leek het erop dat de kosten voor reparatie niet onder mijn dekking zouden vallen. Gelukkig heeft AllSecur voor mij een uitzondering gemaakt en heeft alle schade vergoed. Wat een superservice!
Prettige service en altijd bereid om vragen te beantwoorden of mee te denken.
Duidelijke instructies bij het aanmelden van een verzekering en een goede afhandeling bij schade, of dit nou betreft om een ruitschade of een flinke deuk in de auto.
Was eerst septisch over een "internetverzekering" maar AllSecur is een volwaardige, heldere, betrouwbare verzekering voor een lage prijs.
heel tevreden bij het verzekeren van twee auto's, en worden goed op de hoogte gehouden i.v.m. wijzigingen
Transparante verzekering, schade afhandeling gaat soepel.
Na een jaar geconfronteerd met een premie verhoging van 27,5%. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. De assurantiebelasting was weliswaar gestegen met 11% blijft er toch nog een stijging over van 16,5%. Op de bonusmalus lader was ik gestegen dus zou je denken dat de premie omlaag zou gaan. Nee bij AllSecur niet. Op mijn e-mail hierover kreeg ik een weinig steekhoudend argument over kosten en schades (van anderen) etc. Verder heb ik geen ervaring bij deze maatschappij over afhandelen van schades maar gezien bovenstaande heb ik daar weinig vertrouwen in. Nu een andere verzekering gekozen met betere voorwaarden en lagere premie. Doei AllSecur!
Prima verzekering, nooit problemen. Je kunt ze altijd bellen. Alleen jammer dat het telefoonnummer niet gratis is; je zult maar zonder beltegoed staan...
Goede, transparante voorwaarden. Advies op maat via de mail. En tegen een superscherpe prijs. Petje af; zo hoort het!
Meerdere malen schade gehad en perfect vlot geregeld. Aan en afmelden van auto's wordt meteen goed geregeld. Antwoord op vragen en service perfect.
AllSecur biedt haar klanten een goede, snelle en betrouwbare schadeafhandeling. Daarnaast is de premie altijd scherp. De klantenservice is ruim bereikbaar en altijd bereid om vragen te beantwoorden, snel en vakkundig.
Ik ben zeer tevreden, goede service, bij fouten wordt het vlot recht getrokken. Erg goede service en erg klant vriendelijk. Top!
Helaas heb ik de pech gehad dat mijn vorige auto doelwit was van een bende. Ze hebben tot 3 keer toe mijn auto proberen te stelen en tot 3 keer toe deed All secure niet moeilijk met uitbetalen. ZOnder morren of stoten (en schaamte vanuit mij zelf) werd alles geregeld, van bergingsbedrijf en betaling aan toe. TOP!!!!
Gelukkig heb ik de auto verzekeraar niet vaak nodig maar die ene keer dat het wel nodig was bleek AllSecur een zeer betrouwbare verzekeraar. Ik kon alles digitaal afhandelen zitten achter mijn laptop. De betaling gebeurde snel en ook het aanmelden van de schade was makkelijk en snel via het internet te regelen. Zo snel als de schade ontstond, zo snel was de zaak ook afgehandeld. Een prima ervaring op een moment dat het even niet zo prima is.
degelijke verzekering, zonder allerlei poespas. Doen waar een verzekering voor is, en dat voor een zeer gunstig tarief
Sinds twee jaar heb ik een autoverzekering bij Allsecur en helaas (ongelukje) heel wat contact gehad met allsecur. Mijn ervaring is dat je nooit hoeft te wachten als je belt en altijd snel en vakkundig wordt geholpen. Aanpassen van de verzekering gaat ook heel snel. Alles via de email vind ik ook een plus. Veel sneller en makkelijker dan dikke post pakketten.
Als je van gemak houdt, is Allsecur de autoverzekering bij uitstek !!
Door afwijzingen bij een aantal andere verzekeraars vanwege de hoge leeftijd van mijn auto, was ik binnen 5 minuten wel verzekerd bij AllSecur. Keurig alle gegevens duidelijk en op tijd ontvangen. Erg prettig ervaren.
Sinds anderhalf jaar verzekerd bij AllSecur. Nog nooit een schade gehad, dus weinig mee te maken gehad. Veel mensen in mijn omgeving zijn lid bij AllSecur, allemaal tevreden klant.
Tevreden met de dienstverlening. Krijg elk jaar netjes mijn info per mail en in de digitale omgeving. Zelfs de opmerking of de verzekering nog wel past bij de huidige situatie.
Makkelijk, Eerlijk , Betrouwbaar, kortom Perfect!!
Alles is prima geregeld en nooit geen problemen met allsecur
Ik heb Allsecur via een zoekmachine gevonden en zij zijn verreweg de goedkoopste autoverzekering met een goede service. Geen gedoe, als ik met vragen zit worden deze snel en vakkundig beantwoord. Ga zo door!
Mijn schadevrij jaren waren niet correct opgenomen in Roy Data en Allsecur heeft mij in eerste instantie, omdat ze het zo vervelend vonden een schadevrij jaar van 1 jaar toegekend terwijl dit niet hoefde. Hierna is alles rechtgetrokken in Roy Data en met terugwerkende kracht is mijn premie i.c.m. schadevrije jaren hersteld. Super service, reageren snel, klantvriendelijk en denken met je mee! Bedankt Allsecur!
Ik ben vaste klant bij AllSecur met mijn autoverzekering.Dit bevalt uitstekend omdat ze scherpe prijzen hanteren en ze zijn altijd bereikbaar. Ook als er wat is wordt het snel en goed afgehandeld.
Ik ben laatst overgestapt naar all secur. Ik ben heel tevreden. Geen poespas, niet duur, als je hulp nodig hebt kun je bellen, als je het via internet wil regelen lukt dat ook prima.
Prima service die vooral veel inzicht geeft wat en waarom je verzekerd.
Uitstekende prijs, zeer concurerend t.ov. vorige, ( deltaLloyd)
Er zijn nog verzekeringsmaatschappijen die betrouwbaar zijn. AllSecur is zo'n ouderwets goede verzekeraar. Je krijgt wat je beloofd is, er is een goede klantenservice, er worden tijdig zaken voor je geregeld en de prijs/kwaliteitverhouding is perfect. Voor mij geen andere (auto)verzekeraar zolang AllSecur er is!
Toen ik mijn verzekering voor het volgende jaar wilde aanpassen kon dit telefonisch. Binnen no time had ik mijn nieuwe voorwaarden in de mail voor het komende jaar. Top!
1. gewoon erg goed aanbod van Allsecur, goede dekking voor scherpe prijs! 2. Ook goede pech onder weg dekking 3. Topindersteuning bij pech onder weg, ondanks de jonge leeftijd van de auto (3 jaar), 2 keer pech gehad binnen een jaar (bobine en aanlopende voorremmen) 4. Bij naderen van polisverjaardag gewoon een eerlijk aanbod voor het voortzetten van de polis. Geen geniep, maar open en eerlijk. 5. Bij inruil van de auto voor een nieuwe, opnieuw top contact gehad via de telefoon. Goed en praktisch advies voor het kiezen van de juiste dekking. 6. correspondentie en polis via mail is Top. Geen onnodige post archiveren, heerlijk overzichtelijk alles te raadplegen via internet. 7. Op mijn vraag of AllSecur ook andere schadeverzekeringen aanbiedt, helaas (nog) niet. Alsjeblieft denk er nog eens over na :-)
Mijn ervaring met Allsecur is top. Bij veranderingen handelen ze snel, duidelijk en goed. Geen onbegrijpelijke situaties. Fijn om met zulke bedrijven samen te werken.
Voor een gering maandbedrag een perfecte verzekering afgesloten. Helaas een schadegeval moeten melden, maar dit gaf geen centje pijn! Kort en bondig geïnformeerd en direct uitgekeerd! Chapeau!!
Binnen een maand na afsluiting alles super verlopen!
Beschikbaar, duidelijk, professioneel, klantvriendelijk, volledig
Ik heb nu ruim vier jaar een verzekering lopen bij AllSecure, eerst voor een vrij oude auto en nu voor een nieuwere. Bij gebruik van pechhulpdienst ben ik altijd snel en goed geholpen. AllSecure is goed bereikbaar en de medewerkers zijn snel en servicegericht, tot zover zijn er nooit fouten opgetreden. Ook met het aanpassen van mijn verzekering voor de nieuwe auto ging alles snel en correct. Kan de verzekering beslist aanraden :)
Tot nu toe heb ik nog weinig 'pech' gehad met mijn auto en dus Allsecur niet echt 'nodig' gehad. Gelukkig maar. Maandelijks betaal ik aan Allsecur en het is tot nu toe nog allemaal hartstikke goed, Hopelijk als er echt iets met mijn auto aan de hand is en ik Allsecur nodig heb dat ze voor me klaar staan, maar dit verwacht ik ook van ze, dus ik ben hartstikke tevreden!
Ben al 2 jaar klant bij all secur. Voor een beginnende bestuurder was deze verzekering het goedkoopst en zeker ook goed
AllSecur is voor mij een perfecte autoverzekering. Ze zijn zeer goedkoop en de service is altijd prima. Het overzetten van mijn verzekering naar een nieuwe auto ging met 1 telefoontje. Ook het afschrijven van de premie gaat elke maand netjes zoals het hoort. Ik ben zeer tevreden.
Fijne autoverzekering, in vergelijking met andere verzekeraars scherpe prijs en fijn dat alles via e-mail geregeld kan worden!
Lekker eenvoudig online mijn autoverzekering bij AllSecur afgesloten. Lage premie, goede dekking. Hopelijk blijft mijn contact met AllSecur beperkt tot het betalen van de premie en hoef ik ze niet lastig te vallen met allerlei schadeformulieren.
Mijn auto is 2 jaar verzekerd geweest en in die tijd is alles zonder problemen verlopen. Nadat mijn auto uit de verzekering gehaald moest worden vanwege een aanrijding kreeg ik de tip om de verzekering te schrosen zodat ik nog een jaar tijd had om mijn schadevrije jaren op te bouwen.
Auto verzekering simpel en snel afgesloten. Aantal schade vrije jaren goed overgenomen uit Roy-data. ( bij andere verzekeraars is dit niet altijd zo van zelf sprekend ).
duidelijke contracten en een goed bereikbare en kundige klantenservice.
ALSECUR geeft duidelijke informatie en je hoeft er ook niet lang op te wachten. Telefonisch zijn ze goed bereikbaar en je hoort dat ze er zin in hebben.
AllSecur biedt een goede kwaliteit. Ze zijn zeer behulpzaam en helpen je goed op weg. De service die zij geven is duidelijk en snel, geen lange wachttijden of lang wachten op een antwoord. Ook zijn ze niet duur. Ik ben zeer tevreden.
goede prijs/kwaliteit verhouding (ook naar de concurrentie)
Vanaf mijn eerste auto lid van Allsecur omdat ze de goedkoopste zijn. En er veel goede reviews waren over deze verzekeraar.
Allsecur is een betrouwbare partij die je in principe niet of nauwelijks hoort of ziet, maar het gewoon goed regelt! Vertrouwen is belangrijk in deze en dat krijg ik zeker.
Aangezien wij slechts 1 keer schade hebben gehad en dit zeer goed afgewikkeld is, kunnen wij alleen maar positief zijn over AllSecur
Altijd een snelle reactie op je vragen, zowel telefonisch als per e-mail. Prijs kwaliteit is goed, ik ben al jaren tevreden klant.
We hebben jullie gelukkig nog niet veel nodig gehad maar de keren dat dit wel het geval was werd alles erg goed op- en aangepakt. Vriendelijke, klantgericht en doelgericht!!
ALLSecure heeft een goede service en snelle afhandeling van schade. de informatie voorziening is prima en het online opvragen of wijzigen werkt heel simpel. een zeer goede verzekeraar voor weinig geld.
Fantastisch dat er wordt gewaarschuwd dat de AllRisk niet meer nodig is in verband met de leeftijd van de auto. Moderne manier van meedenken. Zo bindt je klanten!
Lekker alles zelf online regelen, helemaal van deze tijd. En kom je er toch niet uit, dan krijg je te doen met zeer vriendelijke medewerkers die alles voor je in orde maken. Prijs is goed, dekking is goed, ervaring is goed en ook nog gratis ruitenwissers ook via Carglass... wat wil je nog meer?!
Het dossier van een ontrechte claim is bijzonder professioneel en vakbekwaam gesloten en een aanrijding van mijn kant is heel duidelijk en netjes afgehandeld. Ik voelde me er minder schuldig door!
AllSecure is Snel, accuraat en klantvriendelijk.
uitzonderlijk goede medewerking via telefoon , zonder gemaar of gezeur wordt je prima geholpen en wordt alles prima geregeld en verstuurt via de email. echt een aanrader ook met de prijs en kwaliteitsverhouding! voor mij geen andere verzekering meer! M.V.G. Willem Brabers
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en top service.
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Allsecur. De prijs is prima en de service is ook prima. Bij een probleem, is 1 telefoontje voldoende om dingen voor elkaar te krijgen. Ook geeft Allsecur zelf aan of het misschien verstandig is voor een andere verzekering te kiezen die minder duur is. Gewoon een dikke voldoende voor Allsecur.
Zeer tevreden over mijn lopende autoverzekering. Niet alleen vanwege de prijskwaliteit, maar ook vanwege de goede service en klantvriendelijkheid. Mede hierdoor heb ik mijn familie ook aangeraden een verzekering af te sluiten.
Ik ben een aantal jaar terug in aanraking gekomen met allsecur omdat mijn toenmalige autoverzekering erg prijzig was. Aanmelden was zeer eenvoudig en de voorwaarden waren zeer goed. Ik heb zelfs 3 jaar de nieuwwaarde verzekerd en een bonusgarantie afgesloten. Dat kon in mijn vorige verzekering niet eens en betaalde 20% meer per jaar. Ook bij schade, door achter op-rijdend verkeer, werd alles zeer goed en snel afgehandeld. Inmiddels dus 2 auto's verzekerd en absoluut geen aanleiding om te switchen van maatschappij.
Zeer tevreden, goede service en juiste prijs/kwaliteit
Ik had een keer parkeerschade dankzij een Duitse auto. Ondanks dat ik geen rechtshulppakketje aan had staan hebben ze me toch geholpen deze vergoed te krijgen. Ook heb ik twee maal binnen korte tijd mijn voorruit moeten vervangen, met een WA+ verzekering, geen enkel probleem. Dit is hoe een verzekeraar hoort te zijn!
Een nette prijs voor mijn verzekering en een prettige afhandeling van updates en rekeningen en andere administratie.
Hiervoor zat ik bij een andere verzekeringsmaatschappij, U kent het vast wel, waar al je verzekeringen bij aangesloten zijn. Totdat ik werd getipt dat Allsecur de beste service biedt: dat wil zeggen net zo'n goede verzekeringsdekking voor een hele scherpe prijs. Alles uitgezoekt en direct overgestapt. Ben al meer dan 4 jaar lid van Allsecur en het bevalt mij uitstekend. Iedereen aan te raden! Met vriendelijke groet, Patricia Booms
Ik was verzekerd bij een andere maatschappij maar uit een onderzoek test kwam Allsecur als beste naar voren. Zowel de prijs/kwaliteit verhouding als de service zijn goed!
Mijn ervaring met de service is behoorlijk goed
Ik zit al drie jaar bij Allsecur en qua prijs/kwaliteit verhouding kan je geen betere verzekering treffen. Daarnaast krijg je ieder jaar een mail met verlenging van je verzekering, waardoor deze gewoon automatisch wordt verlengd zolang jij zelf niks aangeeft. Geen onnodige administratie, bij Allsecur wordt het voor je geregeld. Daarnaast bieden ze je hele goede service en heb je schade, wordt je telefonisch heel goed te wordt gestaan en verder geholpen.
AllSecur biedt een scherpe prijs, ook voor allrisk-verzekering. Toen we tegen een schadeclaim aanliepen, werden we ook correct behandeld. Bij het overstappen naar een andere auto, waren de nieuwe papieren snel geregeld. Kortom reden genoeg om AllSecur aan te bevelen!
Allsecur biedt wat mij betreft de beste prijs kwaliteit verzekering. Ze bieden een geode dekking en geode service voor een lage prijs. Dit is de reden dat ik klant ben en blijf bij allsecur. Ik zou deze verzekering dan ook iedereen aanbevelen.
Mijn ervaring is gebaseerd op 2 jaar nu deze verzekering te hebben, waarbij reeds eenmaal schade is gemaakt door een tegenpartij die keurig is afgehandeld door de rechtsbijstand.
Na een schademelding werd ik erg kort door de bocht geholpen en was de schuldvraag voor de medewerker al erg duidelijk en pakte negatief voor mij uit. Ondanks het feit dat ik stil stond met mijn auto tijdens het incident en de tegenpartij een leugenachtige verklaring heeft afgegeven dat ik tegen hem aan reed terwijl het omgekeerde gebeurde................foto's van de situatie opgestuurd maar Allsecur bleef bij haar halsstarrige standpunt zonder het degelijk te onderzoeken. Weinig tijd was mijn indruk en niet zo zeuren was de conclusie!!
Via vergelijkingssites kwam ik enkele jaren geleden bij AllSecur terecht. Sindsdien ben ik niet meer weggegaan vanwege een prima service, heldere communicatie en scherpe tarieven.
Ik let vooral op de hoogte van de premie, en tot nu toe heb ik geen goedkopere autoverzekering gevonden. Daarom ben ik tevreden.
Met AllSecur heb ik tot nu toe alleen fijne ervaringen!
Omdat mijn verzekering nog moest doorlopen op oude auto vanwege vrijwaring was ik verrast dat de verzekering op oude auto naar WA was overgezet i.p.v. Allrisk doorliep. Hulde!!
Al jaren tevreden klant, schades worden snel en correct opgelost, en de prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn idee de beste die er te vinden is. Zowel een oudere auto (>15 jaar), als een nieuwe (<2 jaar ) er verzekert gehad, met beide geen problemen.
AllSecur biedt een toptarief en heeft een hele duidelijk website met de juiste informatievoorziening op de juiste momente!
Telefonische vraag m.b.t. (kwijtgeraakte) groene kaart
Mijn ervaring met AllSecur = TOP! Al enkele jaren ben ik klant en heb (gelukkig) nog niet veel schade gehad aan mijn auto. Helaas is het toch een keer voorgekomen en AllSecur heeft me daar ontzettend bij geholpen. Het enige wat ik moest doen was een ingevuld schadeformulier opsturen. De rest werd allemaal geregeld! Met de tegenpartij, maar ook met het schadebedrijf waar mijn eigen auto stond! Ideaal dus. Daarnaast heb ik ook nog een extra verzekering voor een klein bedrag zodat ik niet meer premie ga betalen na een schade door eigen schuld. Ik ben zeer tevreden over AllSecur en kan het iedereen aanraden!
Ik ga hier nooit meer weg. Tenminste een verzekeringsmaatschappij die wel om de klant geeft. Dat zijn er maar weinig. Toppie
Op zoek naar een transparte verzekeraar door het dichte bos van aanbieders! Wij zijn uitgekomen bij Allsecur! Prima verzekering duidelijk, tramsparant en dat voor een goede prijs. Netjes mailberichten dat de verzekering was ingegaan en vervolgens alle papieren keurig en vlot thuis. Wij zijn hier erg tevreden mee .
ik ben altijd zeer geduldig en met respect geholpen door de medewerkers
Als je belt wordt je snel geholpen en krijgt duidelijke en deskundig advies. Ik blijf zeker klant, want een goede autoverzekering hoeft niet duur te zijn!
Gelukkig schade vrij gereden. Echter, heeft Allsecur mijn maandbedrag met 15 euro per maand verhoogt, zonder reden opgave in het contractvoorstel. Ik vind dat a) veel geld en b) moet ik er als klant achteraan bellen etc, in de wacht staan etc.
Tot op heden nog geen negatieve ervaringen met AllSecur. AllSecur is overzichtelijk en duidelijk.
Al meerdere jaren klant bij Allsecur. Bij vragen altijd snelle reactie gekregen. Overzetten verzekering op nieuwe auto ging ook vlot. Kortom tevreden.
Organisatie met producten op maat, waarbij je op vriendelijke en enthousiaste wijze te woord gestaan wordt. De service is goed en men is prima bereikbaar. De prijs zou iets voordeliger mogen, maar is in relatie tot de markt zo slecht nog niet. Ik ben overwegend tevreden met de dienstverlening en zou anderen zeker aanbevelen een verzekering of iets dergelijks bij AllSecur af te sluiten!
Je wordt heel snel en professioneel te woord gestaan! Duidelijke uitleg en super goede dekking voor een lage prijs!
Goede service, goede prijs/kwaliteit verhouding
Op zich zijn ze goedkoop, maar als ze de kans krijgen om je meer te laten betalen doen ze dat ook zeker. Zo had ik 8 jaar schade vrij in een leaseauto gereden en 4x had ik schades zoals iemand die doorrijd na een aanrijding, vogelpoep, portier van een andere auto tegen de auto aan. (dus buiten mijn schuld om) Kreeg ik maar liefst 1 jaar schade vrij van ze. Ik ga binnen kort een 2e auto aanschaffen en dan gaat beide auto's naar een andere verzekeraar.
Het overstappen is allemaal perfect en zeer makkelijk verlopen. We blijven goed op de hoogte van al het nieuws!
Niet bang om een klant te helpen. Na mijn verhuizing was mijn premie omhoog geschoten. Na een belletje werd per direct mijn verzekering omgezet, waardoor ik minder betaalde, maar alsnog dezelfde dekking had. Dit vind ik echt een topper!
Fijn dat bij de 2e autoverzekering de no claim van de 1e verzekering werd meegenomen! Dat scheelt!
Snel voordelig en klantgericht dat is wat Allsecur te bieden heeft. Wie kan daar tegenop, ik ben hem nog niet tegengekomen dus doe uw voordeel. Weg met al dat geleur en stap over op Allsecur. Sam
Sinds kort onze beide auto's bij AllSecur verzekerd en de ervaringen tot nu toe zijn goed. Prima prijs/kwaliteit verhouding en communicatie verloopt snel en helder. Wij zijn tevreden.
Allsecur is al vaak aangemerkt als zijnde 1 van de beste autoverzekeraars. Ik bennu ruim een jaar klant en ben zeer tevreden. Ze zijn zeer duidelijk in wat ze bieden en komen dit ook na. Daarnaast lichten ze je jaarlijks goed in over de mogelijkheden die je hebt omtrent de verzekering. Dit advies is gebaseerd op wat goed is voor jou als consument (oftewel eerlijk, duidelijk).
goede prijs kwaliteit verhouding; snelle en adequate response op vragen per e-mail
Aanmelden was vlot geregeld. Omdat ik een nieuwe auto kreeg kon ik me alleen telefonisch aanmelden. Dit ging ook zeer vlot en prettig. Verzekering is goed en goedkoop minpuntje is dat er weinig reparatie diensten in het noorden zijn waar je terecht kunt.
Ik word altijd netjes geinformeerd, mijn premie wordt automatisch bijgesteld bij schadevrije jaren. Kortom, prima service!
Al 2 jaar op een rij klant bij All Secur en ik ben zeer tevreden. Na het eerste jaar, kreeg ik te horen dat ik beter een downgrade kon doen (van all risks naar lager) aangezien mijn auto al 6 jaar oud was. Dat is goede advies ;) Er wordt ook gekeken naar de lange termijn door regelmatig gratis controle van jouw auto weg te geven. All in aal, dus heel tevreden!
Over het algemeen is Allsecur een prima verzekeringsmaatschappij. Het enige puntje voor verbetering is om meer te communiceren. Bij een aanrijding heb ik voornamelijk zelf achter de zaak aan moeten gaan, die na een half jaar pas afgesloten werd, omdat ik weer een keer had gebeld over hoe het er nu voor staat. Een brief of mail met uitleg en evt. updates als het lang (6 maanden) duurt is gewenst.
Prima verhouding tussen prijs-kwaliteit. Een vd goedkoopste op de markt. Goede, behulpzame en snelle service. Leuke acties en prijzen te winnen via facebook.
Alles volledig via Internet afgesloten. Alle papierwerk correct via internet en dat wat echt nodig is per brief ("groene" vignet). Ook informatie tussendoor niet opdringerig maar uiterst beleefd. Tot nu toe heb ik AllSecur nog niet nodig gehad. De prijsstelling is prima.
ben al een paar jaar klant bij All secur, prima service en snelle online en telefonische afhandeling. zeer tevreden!
Zoals de titel, Eenvoudig in een paar stappen word je door de vragen heen geleid en heb je zo de passende verzekering voor je eigen auto. Heb nooit zin in dit soort werk maar met nog geen 10 minuten was het allemaal geregeld!! Bedankt, weer een tevreden klant.
Dit jaar ben ik van verzekering gewisseld. Vanaf het eerste moment een goed gevoel en dit komt o.a. door de snelle en correcte service. Super!
We wilden graag ook de tweede auto bij onze bestaande verzekering toevoegen. Werd netjes de gezins verzekering aangeboden waardoor ik tevens 10% extra korting krijg op beide verzekeringen.
Jullie zijn TOP Tijdens mijn verhuizing ben ik goed geholpen door de klantenservice om gegevens te wijzigen Daarbij hebben ze gekeken of het ook voordeliger voor mij uitkwam, dit scheelde me €30,- Ik ben zeer tevreden! Ik ga dus echt niet weg!!
Ik heb voor allebei mijn auto's een verzekering lopen bij AllSecur, ik ben erg te spreken over de manier van een verzekering afsluiten. De voorwaarden zijn erg helder, alles wordt per mail naar je toe gestuurd, even je groene kaart uitprinten en je kan binnen 5 minuten de weg op met je nieuwe auto. Naast die tankpas van 450 Euro, ontvang ik ook graag een super grote kussen van AllSecur. Deze kan ik dan gebruiken als zitzak!! :)
Met geheel en al is dit een gezond en snelle verzekeraar. Geen slappe praatje, maar een bedrijf die dit ook daadwerkelijk waar maakt. Een woord( zeer goed)
allsecurnis duidelijk snel en goed te bereiken. iets waar ik als klant waarde aan hecht
Een verzekeringsmaatschappij waar je klantvriendelijk geholpen word. Een betaalbare verzekering .
Sinds een ruim een jaar ben ik verzekerd via AllSecur en ben blij met hun service! Ik had een barst in mijn voorruit en na een telefoontje was deze binnen een dag vervangen inclusief nieuwe ruitenwissers. Ze houden je heel goed op de hoogte van leuke acties, zoals gratis wintercheck. Ik ben superblij met mijn autoverzekering bij AllSecur. Dank jullie wel!
Ik ben de ideale klant want ik heb jullie nog nooit nodig gehad, haha....klop af!
Ondanks ik geen ervaring met AllSecur m.b.t. schade of schadeafhandeling heb, ben ik bijzonder te spreken over de voorlichting, de persoonlijke behandeling toen ik mijzelf heb aangemeld en het enthousasme van de mensen met wie ik gesproken heb. Zij verdienen een dikke tien. Ook heb ik een goede kennis weten te bewegen over te stappen naar AllSecur. Ook hij is dik tevreden. Proficiat!!!!!! Vr. groet, P. Meijer Rijnsburg.
Bij het afsluiten van de verzekering werd ik zeer vriendelijk geholpen. Bij schade hoefde ik niets zelf te regelen. Ik bracht mijn auto weg en alles werd geregeld. Ik heb nog nooit problemen gehad. De prijs is voordelig.
Al zo'n 3 jaar verzekerd, niet de goedkoopste, maar wel goed bereikbaar en goede ervaringen met de klantenservice.
Duidelijk, goede service, goede dekking ruitschade en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
beste, tot op heden heb ik 4 positieve jaren achter de rug met AllSecur. alle zaken die geregeld moeten worden zijn ook goed geregeld. alle zaken die geregeld moeten worden worden snel geregeld. alle zaken die digitaal kunnen, de ik op de momenten die mij zelf het beste uit komen. helaas al wel de nodige malen gebruik moeten maken van de verzekering (voornamelijk schuld door derden), met alleen maar goede ervaringen, en voor de kleinste prijs !!! groeten, koen
AllSecure is mijn allereerste autoverzekeringsbedrijf waar ik mee te maken heb gehad en het bevalt mij uitstekend.
Erg tevreden over omgang met klanten. Tevens een uiterst goede prijs die je betaald voor een autoverzekering. Al met al, ik blijf!
Ik heb 1 keer schade gehad en deze was binnen 2 weken helemaal afgehandeld. De schade bleek achteraf mee te vallen en ik kon ( binnen 1 jaar ) de schade terug betalen zodat ik mijn schade vrije jaren niet kwijt was. Dit was ook binnen 2 weken geregeld. Top verzekering en ook nog een van de goedkoopste. Top toch!
Nu een jaar verzekerd bij all secur en moet zeggen dat ik heel tevreden ben over de service die mij geboden wordt. Met al mijn vragen word ik snel behulpzaam geholpen en de prijs is vergeleken met andere auto verzekeringen ook prima (wat ook niet onbelangrijk is!)
Altijd vlot geregeld en flexibel in hun aanpak. Scherpe tarieven en geen overbodige post. Lekker alles via de mail. Eenvoudig overzicht en kostenbesparend.
Ik heb Allsecur nog niet nodig gehad om geld uit te keren, maar administratief ben ik zeer tevreden over de snelle communicatie!
1x maal ruitschade gehad, werd snel en vakkundig afgehandeld, zonder bijbetaling, en doordat ik bij een aangesloten bedrijf de schade heb laten herstellen had dit geen gevolgen voor mijn no claim. Top!
Bij het overstappen naar AllSecur werd ik meer dan prima geholpen. Ik had een fout gemaakt bij de ingangsdatum en deze werd tijdens mijn telefoongesprek met de servicedesk aangepast. Vervolgens ontving ik direct een bevestiging en volgde de overige stukken vrij snel daarna. Wat mij opviel is dat de servicedesk zeer klantvriendelijk was en ongevraagd nog een keer mijn keuze (pakket en polis) doornam zodat ik zeker was welk product ik had afgenomen (zeer transparant).
Al jaren verzekerd bij Allsecur. Bereikbaarheid en service zijn uitstekend.
De mensen van AllSecur zijn zeer vriendelijk en duidelijk, er word niet het duurste pakket tegen wil en dank aangeboden. Heel belangrijk in onze huidige economie is een zeer scherp tarief en goede dekking. Kortom ik ben een zeer tevreden klant, en ik raad iedereen aan zijn auto bij AllSecur onder te brengen.
Allsecur bied een zeer goede service en is proffesioneel binnen haar vakgebied. Allsecur is op diverse manieren goed te bereiken. Korte wachttijden aan de telefoon. Snelle schade-afhandeling. Wat ik wel een minpunt vind is dat ik na 1 schadevrije jaar nog steeds ongeveer dezelfde premie betaal maar dit zal wel aan een mogelijk verhoging van de assurantiebelastingen liggen. Ik kan Allsecur aanraden aan een ieder.
Een verzekeringsmaatschappij heb je als het goed is niet veel nodig, maar als je ze nodig hebt, dan heb je eerlijk en snel advies nodig. Geen langdradige verhalen, maar gewoon een snelle reactie waar je iets aan hebt zonder daarvoor steeds in de wacht voor te staan. Allsecur heeft mij elke keer opnieuw steeds vakkundig geholpen.
Er ging wat fout bij de vorige beoordeling, hierbij probeer ik het opnieuw. Hierbij wou ik laten weten dat AllSecur een goede verzekering is, eigenlijk nooit geen problemen gehad met het bedrijf, soms duurt de wachttijd aan de telefoon wat te lang maar dat is maar een heel klein puntje, verder staan ze altijd voor je klaar. Ik wil hierbij zeggen: Goed bezig AllSecur. :)
Ik heb laatst gebruik moeten maken van de pechservice van All Secur ivm een lege accu. Binnen een kwartier stond er iemand bij de auto en ipv gelijk wegslepen toch de auto gestart en de computer van de motor gereset waardoor ik zelf naar de garage kon rijden. Ik heb een aantal jaren geleden ook een keer gebruik gemaakt van de pechservice ivm een gebroken snaar. Heel snel een oplegger ter plaatse en naar een depot gebracht waar ik meteen een leenauto kon meenemen. Zeer goed en snel geregeld! Ook de medewerkers aan de telefoon zijn erg aardig en behulpzaam!
Heb prive altijd een autoverzekering. Bij aanscahf nieuwe auto echter lange tijd onderverzekerd, eigen fout ook, werd toen snel aangepast, maar misschien ook handig klanten te waarschuwen bijonderverzekering.
goede dekking en goedkoop, verder gelukkig nog weinig mee te maken gehad
Duidelijke verzekering, je weet waar je aan toe bent. Bij schade word je zsm geholpen en afwikkeling gaat soepel.
Ik was jarenlang verzekerd bij Achmea maar bemerkte opeens dat de verzekeringspremie abnormaal gestegen was zonder mij daarover in te lichten. Bij navraag bleek de verhoging ontstaan te zijn doordat de btw van 7 naar 21% gegaan was. Maar dat was allang niet de gehele verhoging en bij verdere navraag kreeg ik te horen dat er ook wel een premieverhoging in het spel was, geen bericht vooraf, geen nadere uitleg. Dat deed voor mij de deur dicht en op hoyhoy.nl bleek dat AllSecur als beste voor mij uit de bus kwam. Het scheelt mij € 120,00 per jaar en het was met een paar muisklikken "gepiept". Proficiat en nog bedankt voor deze supersnelle service. PS De groene kaart werd keurig over de post nagestuurd.
meestal duidelijk en adequaat in de advertenties
Behalve dat mijn auto prima verzekerd is, ben ik ook verzekerd van geweldige aanvullende service. Denk hierbij aan een gratis wintercheck van de auto of aantrekkelijke acties!
Dit is mijn eerste autoverzekering en na veel vergelijken kwam Allsecur als match uit de bus. Ik had mijn autoverzekering binnen no-time telefonisch afgesloten. Omdat dit mijn eerste autoverzekering was had ik veel vragen, deze werden vriendelijk beantwoord. Snelle service was voor mij erg belangrijk gezien ik diezelfde dag nog mijn auto ging ophalen. Korting, top service van de medewerkers van de klantenservice!
Prettige verzekeraar, goed telefonisch bereikbaar! Daarbij zijn ze een van de laagste in prijs vwb onze autoverzekering, en is de dekking net zo goed als bij andere verzekeraars, dus wij zijn en blijven klant!
Hoewel ik nog geen schade heb gereden met mijn auto's ben ik zeer tevreden over all secure. Ik ben namelijk niet zo goed in formulieren in vullen en bij mijn eerste auto had ik dan ook prompt een verkeerde ingangsdatum op mijn verzekering gezet. Namelijk van 2 maanden na dat ik mijn citroën ax zou krijgen. Ik heb naar ze opgebeld en mijn fout uitgelegd. En de dame aan de telefoon heeft direct voor mij geregeld. Top! Nu heb ik een nieuwere auto gekocht en ben ik weer telefonisch top geholpen met het overzetten van de verzekering en het stoppen van de oude. Dit ging allemaal veel makkelijker dan ik had verwacht.
Na lang zoeken omdat we, door ontslag, veranderen moesten van verzekeringsmaatschappij, kwamen we uit bij AllSecur en dit bevalt prima. Duidelijk en snel!
Gelukkig heb ik nog geen schades gehad. De overstap naar Allsecure werd zeer correct geregeld. Tot zover goede informatie en zeer correcte benadering
Goede en heldere autoverzekering voor een goede prijs!
Uitvoerig diverse verzekeringen bekeken en allsecure komt er als beste uit.
Ze luisteren naar je probleem en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen.
Na een ongeval, maakte een medewerker een fout door de schade niet in het systeem op te nemen waardoor later onduidelijkheid ontstond tussen hersteller en mij. Vervelende situatie waar All Secure de plank missloeg maar dit toegaf en oploste Prettige ervaring als er geluisterd wordt en je klacht serieus genomen wordt
Mijn schade werd netjes hersteld, binnen enkele dagen én door een herstelbedrijf dat ook mijn voorkeur had met originele onderdelen ! Geen factuur gezien - én garantie op de herstelling zwart op wit.
Actie met carglass helemaal goed. Excellente service aldaar die pat ij all secur
Ik heb een auto verzekering bij all secur. Werd goed geholpen door de medewerker aan de telefoon. Ze krijgen van mij een 10 kwa service. En de verzekering is betaalbaar.
Goede prijs, adequate communicatie per email en ook toen ik per telefoon de verzekering wilde wijzigen tien minute later een bevestiging in de vorm van eeen nieuwe polis in de email.
Ik kreeg afgelopen jaar via een concurrent een heel aantrekkelijk aanbod voor mijn autoverzekering. Allsecure heeft toen meteen dit aanbod gedaan. Ook toen wij voor de vakantie een extra auto hadden hebben zij deze heel makkelijk meegenomen in onze lopende verzekering. Top!
Duidelijke informatie, advies, prijs, kwaliteit en service it 's AllSecur. Vriendelijke groeten, Evert Jan Gorter
Goede goedkope verzekering, nooit gezeur Gewoon zoals het hoort.
Zoek het pakket dat bij je past en je bent voordelig uit!!
Na een vergissing van de Glasgarage, betalingsherinnering, na vervanging van een ruit, werd er door AllSecur gelijk actie ondernomen en gaf men aan dat zij alles gingen afregelen met de Glasgarage.
Van het aanvragen van de verzekering tot autoschade tot vragen .... bij ieder contact ben ik ontzettend vriendelijk en respectvol behandeld en goed geholpen!
Ik had, na enkele maanden verzekerd te zijn bij AllSecur, een aanrijding. Via AllSecur was de schade snel gemaakt bij een Tophersteller en dat zonder eigen risico bijdrage!
Iniatief, correct en gericht op klant en service!
Ik heb 2 auto's bij allsecur in de verzekering. Als er wat is dan hoef ik maar een belletje te doen en het word geregeld. Vriendelijke mensen die je dag en nacht te woord staan . Ik ben echt super tevreden met allsecur.
Nette service Vriendelijke klanten service Niet dure verzekering
Ik heb gelukkig nog geen gebruik hoeven te maken van de verzekering. Een paar jaar geleden over gegaan naar all secur. Er ging toen iets niet goed met de schadevrije jaren. Dit heeft allsecur netjes voor ons uitgezocht en ons telefonisch erg netjes geholpen. Ik hoop ook even geen gebruik te maken maar nadat ze dit voor ons nerjes hebben uitgezocht verwacht ik zeker als het nodig is dat je op ze kan rekenen.
Zeer klantgerichte communicatie, zowel op schrift, als telefonisch
Klant vriendelijk, overzichtelijk, efficient & uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Top! De service bij schade is direct, duidelijk en praktisch
Bij een aanrijding door tegenpartij moest ik alles zelf regelen!
Ik kan niet zo goed snappen als ik als particulier een bedrijfsauto koop dat ik die niet kan verzekeren en met andere auto al klant ben bij allsecur kein minpuntje
goede bereikbaarheid,vriendelijke en deskundige voorlichting.snelle schadeafhandeling.lage premie .
Allsecur is een prima autoverzekering. Bij onze nieuwe auto zochten wij een passende verzekering via independer. Allsecur kwam er als beste uit en terecht. Na een half jaar werd dooor een kind bij het spelen in de straat de auto beschadigd. Allsecur heeft alles voor ons geregeld (met de wederpartij). Super, die zorg waren we kwijt. Bedankt.
Voor nieuwe klanten wil ik zeggen 'doen'. Uitstekende service en klantvriendelijk. En zeker niet duur.
Mijn ervaring als vaste klant is een en al positief. Geen lange wachttijden aan de telefoon, pech hulp verloopt ook erg goed. Omzetten van nieuwe auto is ook zo gepiept . En dat allemaal voor een mooie prijs . Lees niet telang de ervaringen van anderen, maar zorg dat je de zelfde ervaring kan delen. Van een tevreden vaste klant .
Verzekeringen zijn een noodzakelijk kwaad. Kosten kunnen op jaarbasis behoorlijk oplopen. Daarom verstandig prijzen en voorwaarden te vergelijken. AllSecur biedt prima voorwaarden tegen een scherpe premie.
Die keer dat ik schade had is het allemaal fantastisch geregeld! Daar ga ik voor!
Drie keer een beroep op moeten doen, drie keer snel en uitstekend geholpen.
een zeer tevreden klant, die graag bij jullie verzekert is
Heel goed geholpen met schade aan mijn splinternieuwe auto. Hoefde mijn auto niet te brengen naar hun vaste schadehersteller maar kon mijn auto laten repareren bij de dealer zodat mijn garantie niet in gevaar kwam.
Ik wilde bij mijn vorige verzekering een nieuwe verzekering afsluiten voor mijn nieuwe auto. Daar was het 2x zo duur en met 150 euro eigen risico. Bij Allsecur betaal je de beste prijs en met geen eigen risico. Mijn man heeft een jaar geleden een autoruit moeten inslaan omdat de deur op slot was gegaan en mijn dochter nog in de auto zat. Meteen kon hij komen naar een bedrijf en werd er een nieuwe ruit in de auto gezet, kosteloos! Dat was zeer goede service. Ik heb verder nog geen ervaring met ongelukken, maar ik weet zeker dat dit correct wordt afgehandeld.
Ik ga zeker met gerust hart op weg met de ALLSECUR VERZEKERING WAARHEEN DAN OOK.
Gelukkig slechts één keer een schadegevalletje gehad, maar alles is keurig en snel afgehandeld, zonder dat ik er enige rompslomp van had. En een goedkopere autoverzekering heb ík niet kunnen vinden!
We zijn al 5 jaar erg tevreden met AllSecur!! Een echte aanrader
AllSecur is voor mij al jarenlang de beste keuze wat betreft de autoverzekering en aanvullende verzekeringen. Schade wordt vakkundig afgewikkeld. Personeel aan de telefoon is vakkundig.
Via de mail een goed contact gehad met All Secur n.a.v. een foutje in onze verzekeringspapieren We hadden zelf iets verkeerd ingevuld waardoor we onverzekerd rond hadden gereden. All Secur heeft ons prima geholpen om de zaak weer recht te zetten en daar zijn we hen ontzettend dankbaar voor. Scheelde ons een hoop geld!
Ik werd altijd vriendelijk behandeld en ook snel, kreeg altijd antwoorden op mijn vragen en ik vindt de service en prijs uitzonderlijk goed
allsecur is een goede verzekering met een lage prijs. goede service aan de telefoon en proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen.
Sinds 3 jaar heb ik mijn auto verzekerd via AllSecur. De lage premie gaf de doorslag. Tot op heden heb ik verder geen zaken hoeven te regelen, zodat ik dat deel van de dienstverlening niet kan beoordelen. Wel zou ik het apprecieren als goede klanten zoals ik (wel premie, geen schade) daarvoor beloond worden !
Mijn ene auto zit bij Allsecur, de andere bij Achmea. Waarbij Achmea er meer bureaucratische processen worden gevolgd, wordt je bij Allsecur geholpen door iemand die met je mee denkt. Waarom mijn andere auto niet over naar allsecur: prijs.
Duidelijke site, alles online regelen. Lage prijs.
In mijn achtien jaar ervaring achter het stuur helaas in 1 jaar tijd twee schades gereden. Mijn verbazing was groot hoe de medewerkers van Allsecur verbaasde mij met hun proffesionaliteit. Ik werd snel en netjes geholpen en heb na het telefoontje naar Allsecur mij geen enkele zorgen meer gemaakt omtrent de afhandeling. Na de aanrijdingen een hoop stress gehad maar die hebben de medewerkers van allsecure snel weggenomen!
Ik ben al een tijd klant bij Allsecur en vorig jaar heb ik twee schades gehad. Zij hebben me hierin goed en helder geadviseerd over wel/niet claimen, gevolg op kortingpercentage etc. Erg prettig - en ik weet nu nog steeds zeker dat ik niet teveel betaal!
Keer gladschaafde gehad. Netjes en snel opgelost. Voor de rest, gelukkig, verder niks met ze te maken gehad.
ik ben nu al een aantal jaren lid bij allsecur, en in die tijd heb ik een paar situaties meegemaakt waarbij ik allsecur moet inschakelen. en telkens boden ze de helpende hand en namen ze het voortouw om het probleem op te lossen. Tevens vind ik dat allsecur een duidelijk overzichtelijke site heeft en heldere prijzen hanteert en precies levert wat je van een goede autoverzekeraar mag verwachten. met vriendelijke groet. Mathys
zeer goed, zowiezo beste prijs-kwaliteitverhouding
Ik wil nog wel eens wisselen van auto, van kleine auto naar grote gezins auto, en vind het fijn om goed verzekerd te zijn voor een laag bedrag en dat is nou juist wat allsecure mij bied! En ik kan via 1belletje het kenteken overzetten, en krijg dan mijn nieuwe verzekering zo thuisgestuurd.
Na een hoop speurwerk en vergelijken kwam ik tot de conclusie dan AllSecur de enige autoverzekeraar is in Nederland met een zeer volledige dekking en de optie voor een no-claim beschermer tegen een uitermate lage premie, daarbij komt dat alles prima wordt afgehandeld bij schade en je daar zelf weinig omkijken naar hebt we hebben het tegenwoordig al druk genoeg en AllSecur is dan ook absoluut de beste in zijn vak! Zoals de naam al zegt is het ook echt All Secur bij AllSecur!
Ik ben al ongeveer 5 jaar klant en heb al drie schades moeten opgeven door toedoen van andere. Alle keren werd ik goed en deskundig geholpen. Ook de afhandeling van nieuwe polissen wordt nauwkeurig gedaan.
Panne, op de A10, regen, spitsuur. AllSecur gebeld, zeer goede vragen - kinderen in de auto ? - medische hulp nodig ? enz. Wegslepen duurde lang, takelauto stond ook in de file, werd regelmatig gebeld ook door de takelwagen chauffeur. Vervangend vervoer stond klaar met duidelijke instructies. Mijn auto werd de volgende dag bij mijn garage afgeleverd. Dat hoor je wel eens anders
toen ik met mijn auto vaststond en niet verder kon rijden wegens een mankement, ben ik snel en uitstekend geholpen door het centraal alarmnummer van Allsecur bij schade en pech onderweg. Er kwam snel hulp en ik kon snel mijn reis vervolgen.
Bij dit bedrijf hebben wij al jaren onze 2 auto verzekerd, perfect geregeld.
jammer dat je premie schijnbaar kan wijzigen als je 500m verhuist naar een andere postcode
Na schade heel erg goed geholpen,echt goede service
Ik had mijn verzekering even stop gezet en toen ik weer een nieuwe auto had was het geen probleem om mijn verzekering weer te activeren. Altijd heel vriendelijke aan de telefoon.
Goede prijs - kwaliteit verhouding, superservice als je gebruik maakt van een tophersteller (beter van van mijn eigen dealer) en bovenal zeer vriendelijke medewerkers aan de telefoon, daar kunnen de callcenters van o.a. de mobiele telefonie nog heel wat van leren. Bij mij ooit iets misgegaan door een communicatiefoutje en gelijk een dag erna een bos bloemen ontvangen !
Altijd doen. Gewoon een goede club en onderdeel van Alliance. Netjes, duidelijk.
2 x schade gehad en 2 x erg goed geholpen. Snelle afwikkeling!
heb alenige jaren naar volle tevredenheid een autoverzekering hier.
Prijs was al goed. Kreeg klein ongelukje en werd zo snel en makkelijk afgehandeld dat ik dacht dat ik nog iets was vergeten, bleek niet het geval. Allsecur deed alles en ik kon verder met mijn leven.
leveren een goed verzekeringsproduct die past bij mijn behoefte
Heb nu een jaar of twee mijn tweedehands BMW verzekerd bij AllSecur. Niet alleen werken zij zeer efficiënt en worden vragen snel en goed beantwoord, ook merk ik dat concurrerende aanbieders niet met een beter prijsaanbod kunnen komen voor de zelfde dekking. Ik denk dat ik nog lang klant blijf bij AllSecur als ze deze prijs/kwaliteitverhouding kunnen vasthouden.
Goed service. Altijd bereikbaar. Bellen netjes weer terug. Een woord: perfect. P.s. nu wil ik korting krijgen :p
Mijn auto was op eens stuurlos gewoorden op de snelweg omdat de suurbekrachting kapot was en alle lampje ging branden , met alle macht en heel veel moiete naam ik de eerste afslag 100 meter verder dat toevalig was de afslag was mijn woonplaats. Ik belde allsecuur mij auto verzekeraar waar ik al meer dan 6 jaar klant ben zonder schade en de aantwoord was dat zij mij niet kon helpen omdat ik pech heb op mijn woon plaats. Had ik maar 50 meter eerder gestopt, mischieen had ik help kunnen krijgen.
Allsecur vindt ik de beste auto verzekeraar altijd vriendelijk en deskundige en een goede service
Mijn ervaring is zeer goed, snelle service en alles keurig geregeld!
Ik heb een snelle en correcte behandeling van Allsecur ervaren na mijn melding van schade aan mijn auto door tegen een hekje aan te rijden. Binnen 2 dagen kon ik mijn auto afleveren bij een herstelbedrijf van uitstekende kwaliteit. De betaling werd ook vlot afgehandeld. Als klap op de vuurpijl kreeg ik vlak voor het verstrijken van het jaarcontract de optie om mijn auto opnieuw te verzekeren ,maar dan met een lagere premie vanwege de leeftijd van de auto. Kortom hulde voor de service van Allsecur R.W. te Amsterdam
Nog geen schades hoeven melden dus in die zin geen mening. De ervaringen tot nu toe vooral in kader van adreswijzigingen etc.. Deze contacten zijn prettig, snel en servicegericht
Wederom spontaan, meedenkend en dus klantgericht geholpen. Prima ervaring dus waar menig bedrijf nog wat van kan leren.
Duidelijke en goede prijs/kwaliteit autoverzekering. Tot nu toe profesioneel en vriendelijk geholpen.
Altijd correct te woord gestaan. Gegevens kloppen altijd (2 auto's in de verzekering) en indien van toepassing altijd een snelle afhandeling van zaken. Ik hoor of lees wel eens van andere aanbieders dat een 'internet-verzekeraar' wellicht minder zou zijn qua dienstverlening en 'tijd die ze effectief aan je besteden' bij bijvoorbeeld afhandeling van schade.... en daardoor zou men zo scherp kunnen aanbieden. Dat moet dan bij blijkbaar steeds fout lopen, want ben tot op heden altijd naar tevredenheid (en uitvoerig) geholpen en heb onze auto's vrijwel altijd tegen het scherpste tarief goed verzekerd. Kortom... Een tevreden klant.
Blij dat ik allsecur kan beoordelen via een site zodat andere mensen kunnen lezen wat allsecur is en wat je van een verzekeringsmaatschappij kan en mag verwachten. Dus kortom voor mij geen andere verzekeringsmaatschappij dan allsecure
Nooit geweten dat een autoverzekering zo duidelijk en no-nonsens kan zijn. Geen verborgen regels/kleine lettertjes, alles is transparant. Bij een schade afhandeling zijn de lijnen kort en de medewerkers zeer servicegericht. Elegante efficiency voor een acceptabele prijs! Wat mij betreft mag deze autoverzekering uitgebreid worden naar bijv. campers en motoren.
Vorig jaar schatte ik een kruispunt verkeerd in en botste er een auto op mij. We hebben samen gelijk het formulier ingevuld en ik heb op internet de gebeurtenis gemeld. Ik had verwacht dat hierna nog meer papier werk en vragen zouden komen maar dit was niet het geval. Ik kreeg al snel een brief waarin stond hoe het afgehandeld was. Het mooiste van de brief was dat er stond : het dossier is nu afgesloten. Na veel schuldgevoel en de schrik is het toch fijn om te lezen dat je het nu zelf ook kan afsluiten. Bedankt voor de snelle afhandeling. Na deze schade is mijn premie wel fors gestegen maar dat is logisch, eerst maar weer meer schade vrije jaren opbouwen.
Inmiddels ben ik al ruim 2 jaar klant van all-secur en hier ben ik erg blij mee. Er was een poging gedaan tot het stelen van mijn auto, gelukkig is dat ze niet gelukt, maar er was wel schade aan mijn auto. all-secur deed hier niet moeilijk over en heeft mij direct een bericht gestuurd, dat ik gebruik kan maken van een leenauto, en de reparatie was ook vergoedt. Een aantal maanden geleden had ik een auto-ongeluk. na contact opgenomen te hebben met allsecur, kwam er meteen een bedrijf om mijn auto mee te nemen en alles ging vrij soepel en snel. Mijn auto was total-loss verklaard en heel kort daarna kreeg ik de dagwaarde van mijn auto. Uit ervaring van vrienden, gaat dit allemaal heel moeizaam en heel langzaam bij andere verzekeraars. hierbij dus mijn complimenten voor de snelle en goede service van allsecur!!!
Schades worden snel afgehandeld en bij telefonisch contact krijg je altijd een vriendelijke medewerker aan de lijn die je graag verder helpt.
Altijd bereikbaar, goede website, snelle service en alles wat ik kan verwachten van een verzekering.
We worden altijd zeer snel en accuraat geholpen top
vriendelijk,snelle afhandeling goedkope autoverzekering met goede voorwaarden
De verzekering die ik zocht was snel en voordelig gevonden, ik ben zeer tevreden
Met veel plezier waren we verzekerd bij Allsecur, totdat vorig jaar het bericht kwam dat bij een volgend schadegeval wij geroyeerd zouden worden als klant. Dat was nogal schrikken vooral omdat 2 van de 3 geclaimde schades buiten onze schuld waren. Ja, Allsecur blijft de goedkoopste maar heeft ons hiermee behoorlijk schrik aangejaagd. Omdat Allsecur het goedkoopste is zijn we gebleven. Gelukkig hebben we het afgelopen jaar verder geen schades meer gehad en dus geen dreigementen meer over royement.
Goede snelle professionele service na schade. All secur geeft zelfs aan wat voordeliger voor je is. Regelmatig mails met acties. Al met al super tevreden.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Je wordt snel te woord gestaan aan de telefoon, dus geen oeverloos wachten totdat je aan de beurt bent wat bij anderen vaak het geval is. Goede service!
Ik heb nog wel eens een andere auto als hobby naast mijn auto-van-de-zaak. Nooit een probleem gehad om te wisselen, er tijdelijk geen of zelfs twee te hebben.
Ik heb mijn verzekering gelukkig nog nooit nodig gehad, dus ik kan de schadeafhandeling niet beoordelen. Wel is AllSecur goed bereikbaar voor vragen en opmerkingen en word ik telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan.
Via united custumor in contact gekomen om een nieuwe verzekering af te xluiten, tevreden
Ik ben nu bijna 4 jaar verzekerd bij Allsecur. Tot nog toe alleen maar goede ervaringen. Snelle reacties op mails en kundige mensen bij de klantenservice. Kortom ik raad iedereen Allsecur aan!
schade aan de spiegel netjes afgehandeld door allsecur bij Purmerends schadebedrijf leenauto mee
Hier kan ik heel kort over zijn, goedkoop, duidelijk en heldere antwoorden, enigste nadeel betalingen worden wat traag verwerkt, tijdig betalen is dus aan te raden. Gezien de huidige tijd zouden betalingen sneller verwerkt kunnen worden, als dit nog aangepast wordt zijn ze briljant! Neemt niet weg nu zijn ze zeker uitzonderlijk goed en komen bij mij zeker niet over als te commercieel zoals vele andere wel zijn! Kortom als u uw auto nu niet bij AllSecur heeft verzekerd, dan raad ik u zeker aan dit wel te doen.
Dankzij het goed zoeken en vergelijken op internet kwam ik al snel op Allsecure uit. Een goede autoverzekering voor een aantrekkelijke en voordelige premie. Gelukkig heb ik de verzekering niet nodig gehad, bij administratieve vragen werd ik vriendelijk en adequaat telefonisch door medewerkers geholpen. Een aanrader! Tim van der Hammen, Amersfoort.
Ik ben zeer tevreden met de service die allsecur verleent, zij zijn volgens mij de goedkoopste autoverzekering en daarom blijf ik klant.
Zeer goede prijs/kwaliteit vergeleken met andere verzekeraars. Altijd de juiste info, als je belt. Vriendelijke medewerkers aan de telefoon die je direct helpen. Ik raad AllSecur aan bij vrienden, kennissen en familie.
Een goede service met uitstekende communicatie. Daarnaast scherpe prijzen.
Ik heb gelukkig Allsecur zo lang ik verzekerd ben nog niet nodig gehad. Door bovenstaande kan ik dus moeilijk over ervaring spreken. Heb echter wel een goed gevoel over hun service indien er in de toekomst ooit een schade of ongeval mocht plaats vinden.
Ik heb nog schade gehad gelukkig maar het is transparant, duidelijk en volgens mij ook dé laagste prijs... 2x per jaar een check gratis... Verlengen wordt netjes aangegeven met een aanbod.. Verzekering is compleet tegen een lager tarief dan als je ook nog eens een ANWB service abbo moet afsluiten .. kortom zeer tevreden en voor beide uitzonderlijk goed genoteerd... Briljant is als ik geld terug krijg.. en zover is het nog niet..:-)
Ik vind dat AllSecur autovezekeraar goed is. Hij geef veel information over auto.
Niemand hoopt het natuurlijk, maar twee jaar geleden had het dievengilde mijn auto meegenomen... Binnen twee uur had ik een (leen)auto om de maand door te komen; na de maand wachttijd was het schadebedrag vliegensvlug bijgeschreven. Je hoort wel eens over verzekeringen die vooral vlot zijn bij het incasseren van premies, maar daar hoort deze duidelijk niet bij. De nieuwe auto heeft overigens een klasse-5-alarm aan boord, dus wie hem nog eens jat weten we te vinden...letterlijk!
Direct bleek bij het eerste contact al dat vragen etc.duide;ijk beantwoord werden zonder allerhande omwegen enz. Voor mij een bijzonder gevoel.
Goede service, goede communicatie met haar klanten
Op Independer zocht ik een betere, voordeligere autoverzekering zonder eigen risico. Die vond ik bij Allsecur. Ik ging met mijn nieuwe, grotere wagen praktisch even veel betalen als bij mijn oude wagen !
Tot nu toe heb ik geen klachten over AllSecur. Als je er niet uit komt op op hun website, dan kan je ze gewoon ook bellen. Geen lange wachttijden en je wordt netjes geholpen. En je krijgt regelmatig een nieuwsbrief met aanbiedingen waar je wat aan hebt.
Het afsluiten van de polis ging online. Binnen no-time had ik de stukken in huis. De premie is concurrerend en de voorwaarden zijn goed. Ook de nieuwsbrieven zijn nuttig, zoals ook nu weer de gratis KwikFit wintercheck twv EURO 29 voor AllSecur-autoverzekerden. Al met al een tevreden klant.
-Scherpe tarieven -Goede en vriendelijke klantenservice -Duidelijk leesbare polisvoorwaarden
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Efficiënte en effectieve aanpak als er wat aan de hand is.
Ik ervaar Allcecur als een hele prettige auto verzekering. Het afsluiten ging gemakkelijk en snel telefonische. Als klant van Allsecur word je goed op de hoogte gehouden met duidelijke correspondentie. Je weet van te voren waar je aan toe bent. En met Allsecur weet je dat alles goed geregeld is.
All secur is een verzekeringsmaatschappij waarbij je weet waar je aan toe bent, met een goede prijskwaliteits verhouding
Door de aankoop van een andere auto op zoek gegaan naar een andere autoverzekering. Deze zoektocht gedaan via vergelijkingsmodule van oa consumentenbond en independer. Hierbij kwam steeds in de top 3 allsecur tevoorschijn als een goede verzekering op basis van prijs en kwaliteit van de verzekeringsvoorwaarden. Nadat we de verzekering al hadden gesloten bleken er toch wat vraagjes te zijn mbt inzittendenverzekering ed. Dit was ons eerste persoonlijk telefonisch contact. We werden snel en deskundig te woord gestaan en geadviseerd, Omdat achteraf bleek dat het aantal opgebouwde schadevrije jaren bij onze oude verzekering 1 jaar hoger was dan opgegeven aan allsecur hebben we weer contact gezocht. Ondanks het feit dat dit eigenlijk pas in 2014zou ingaan werd toch de polis en maandelijkse premie meteen al aangepast. Grote klasse dat hier zo met je wordt meegedacht.
Voorwaarden zijn heel helder, je kunt tijdens verzekering eenvoudig veranderen en de prijs die je betaalt is laag in de markt.
2 auto's verzekerd bij allsecure all-risk en wa-extra dat geeft ons een veilig alles zeker gevoel voor onderweg.
Wij hebben 2 auto's bij AllSecur verzekerd, en dit tot volle tevredenheid. Service en afhandeling van vragen staat op hoog niveau. Wij zijn nu 6 jaar klant en hebben gelukkig nog nooit een schade hoeven te melden, maar mocht dit ooit voorkomen ben ik er van overtuigd dat dit ook goed geregeld zal worden.
Na een hoop gedoe en discussies met de eerste verzekeraar overgestapt naar All-Secur ongeveer 6 jaar geleden en nog nooit spijt gehad of verder willen kijken. Ze staan dag en nacht klaar voor alle vragen en alles kan geregeld worden met 1 belletje. Nieuwe auto gekocht? Binnen 5 minuten ter plekke verzekerd per telefoon, geen gezeur alleen maar prima service. Klantvriendelijk, professioneel en doelgericht. En niet te vergeten - Geen eigen risico!
Een betrouwbare verzekeraar, zonder al te veel rompslomp. Prijs- en kwaliteit is prima. Goede service, kortom een betrouwbare dienstverlener.
via independer georienteerd en daar is dit voor mij het beste gebleken. Nooit spijt van gehad.
Mijn ervaring met Allsecur is uitstekend alles gaat naar wens
Ik ben sinds 1 oktober 2013 verzekerd bij AllSecur. Mijn eerste ervaringen zijn zeer zeer positief !
Beste wat ik kon vinden. Goed getest en goede prijs. Geen problemen gehad met de service.
Een schadegeval is soepel, vlot en efficiënt afgewerkt.
Mijn eerste auto, en mijn eerste autoverzekering. Snel, simpel en goed geregeld via Allsecur. Daarnaast ook nog eens een zeer nette prijs en heldere, duidelijke voorwaarden.
Een aantal jaar terug een aanrijding gehad met een meisje van 7 jaar. Dat is al naar genoeg, dus het was erg prettig dat alles met de verzekering voor mijn gevoel vanzelf ging. Wel balen dat mijn schade vrije jaren de min in gingen. Maar liever dat dan dat er iets ergs met het meisje aan de hand was!
Voor het eerst schade aan mijn nieuwe auto. Kon gewoon bij mijn eigen garage schade laten herstellen. Kreeg ook nog eens ter compensatie en geheel onverwacht EUR 200,- op mijn rekening gestort omdat de nieuwwaarde van mijn auto was gedaald. Echt geweldige service. Ga zo door!
Vannaf het begin voor goedkoopste aanbieder met beste pakket gekozen, en het blijft elk jaar goedkoper worden doordat ik blijf! Top service!
AllSecur levert een goed product voor een betaalbare prijs. Meer heb je niet nodig.
Goed, snel en praktisch! Ik kan snel op weg met mijn nieuwe auto, betrouwbaar!
Goede polisvoorwaarden en een scherpe premie. Ze hebben niet voor niets 4x op rij de beste keuze award gewonnen!
We hebben onze auto voor het tweede jaar verzekerd bij AllSecur. Deze verzekeraar denkt mee met de klant. We werden zelfs 2x gebeld om ons te vertellen dat hun - goedkopere - verlengde verzekering andere voorwaarden had. Geweldig!
Ik had een vraag over mijn eigen risico. Deze stelde ik via de mail en ik kreeg snel een reactie terug en we konden zelfs een aantal keren heen new eer mailen omdat ik aanvullende korte vragen had. Fijne service.
Een heel tevreden klant, die waar nodig is goed wordt geholpen. Service is uitstekend en prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Ik kan iedereen All Secur aanbieden en doe dit dan ook regelmatig! Voor het verdere verloop van mijn autoverzekering zal ik altijd terug komen bij All Secur. Ik ben al 4 jaar een trouwe klant en verander ook niet zomaar van verzekering op de een op andere dag. Zeker niet hoe ik de service en klantvriendelijkheid beleef binnen All Secur. Hier spreekt een heel tevreden klant en ik hoop dat we dit nog jaren kunnen voortzetten!
Tot nu toe heb ik geen schade gehad, dus ik kan ik de service niet zo goed beoordelen. Het contact wat ik heb gehad via de website was prima! De prijs is gewoon erg goed!
Mijn ervaring met AllSecur is dat ze makkelijk te bereiken zijn. Ze laten regelmatig iets van zich horen met leuke aanbiedingen en/ of tips. Daarnaast worden schades netjes en snel geregeld via een aangesloten schadebedrijf. Echt top. En dat allemaal voor een relatieve lage premie.
Alleen erg jammer dat je melding krijgt dat je de groene kaarten niet meer thuis krijgt gestuurd een hoop mensen hebben geen printer en als je daar voor een keer per jaar er een moet aanschaffen. is dat te gek voor woorden, want bij gebruik dan zijn de inktpratonen weer verdroogd kosten 48,00 euro per keer dus ik denk voor een blijvende goede service blijf die groene kaarten toch gewoon per post aan de klanten versturen. alvast bedankt.
Een autoverzekering moet er gewoon zijn. Zonder gezeur en gedoe. Maar als je 'm nodig hebt, moet je 'm wel hebben en is het fijn dat de mensen aan de andere kant van de telefoon hun best doen je te begrijpen en met je meedenken. Dit alles heb ik de afgelopen jaren ondervonden bij Allsecur. Vriendelijke mensen, een goede premie en ontzorging. Wat wil je nog meer? Met vriendelijke groet, Michiel
Ben inmiddels al een aantal jaren klant bij Allsecur. Wanneer ik vragen heb, kan ik ze altijd opbellen. De klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam. Sinds het begin heb ik een fijne gevoel bij het organisatie. Alles wordt snel en duidelijk afgehandeld.
Enige maanden geleden een autoverzekering afgesloten bij AllSecur. Het aanbod was scherp, de reviews positief. Het aanvragen ging soepel, snel de papieren in de mail, snel duidelijkheid, oftewel snel en goed geregeld! Vervolgens in een later stadium een aanvullende vraag per mail gesteld en ook daar snel en duidelijk antwoord op. Verder nog geen service nodig gehad, maar het vertrouwen dat het goed komt is er!
Contact met AllSecur, Prima uitleg van de diensten, Een van de beste terugkoppeling die ik ooit gehad. In 1 woord super onderneming.
Erg blij met de service en prijs/kwaliteit verhouding
De aanvraag en verwerking van onze autoverzekering was ongekend soepel, snel en correct. We zijn als klein bedrijf erg blij met de dekkingsgraad en premie hoogte.
Zonder ervaring met schade (gelukkig) kan ik alleen maar zeggen dat bij AllSecur alles razendsnel gaat; aanmelden voor een verzekering, reacties op een vraag, toesturen van polissen (digitaal en per post).
jarenlang verzekerd via all secure. Goeie ervaringen mee zowel service als prijs voor verzekering. Goed verzekerd op weg bij all secure! Tevens de pechhulp is goed geregeld en goedkoper dan meeste!
Wat mij zeer bevalt van Allsecur, is het directe contact met een medewerker. Als men belt, krijgt men snel een deskundige medeweker aan de lijn . Dat is heel wat prettijger dan bij bedrijven\websites, die er alles aan doen om (telefonisch) contact met hun klanten proberen te vermijden. Ook een door mij onlangs gestuurde e0-mail werd vlot beantwoord.
Al een aantal jaar auto verzekerd bij AllSecur. Jaarlijks vergelijk van autoverzekeringen doet mij niet overstappen vanwege de zeer goede transparante service en zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding.
Allsecure kwam als beste uit de test qua prijs / kwaliteitsverhouding en de service bevalt mij goed.
Ik ben zeer tevreden met de verzekering en bespaar veel geld aan andere duren verzekeringsmaatschappijen
Ik ben al ca 6 jaar verzekerd bij Allsecur, en ben zeer tevreden over hun dienstverlening: een schade is perfect en snel afgehandeld en de overschrijving van de verzekering op een andere auto is ook probleemloos verlopen. Wat wil je nog meer?
Pas sinds een maand is mijn auto verzekerd bij Allsecur en helaas deze maand ook mijn eerste aanrijding meegemaakt. Telefonisch waren jullie goed bereikbaar en ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan. De eerste vraag van de telefoniste was: Hoe gaat het met u? Ipv doorgaan met de gegevens. Ook kon ik mijn schadeformulier inscannen mailen waardoor we hem direct konden bespreken. Helaas schade voor eigen rekening, maar zeer tevreden over de service tot nu toe.
Ik ben sinds kort klant en prima geholpen door jullie medewerkers. Ook de actie van de wintercheck is erg leuk! Wij zijn dik tevreden.
Prijs kwaliteit staat goed in verhouding. Ik heb 1 keer schade gehad, het melden ging makkelijk, en de afhandeling was ook top&#128540;&#128077;. Ga zo door
Na inbraak in mijn auto waarbij mijn multimedia/navigatie systeem uit de auto is gestolen was twee weken later alles geregeld en stond het geld op mijn rekening. Klasse!
Ik zit inmiddels al 5 weken met schade aan de auto die ik graag had gerepareerd voor ik naar het buitenland zou vertrekken. Het zou aanvankelijk maar 3 tot 4 weken duren maar dat blijkt maar weer. Ik vertrek a.s. dinsdag en dat de schade voor die tijd niet meer opgelost wordt lijkt me wel duidelijk.
normaal zonder problemen, ik heb ze nog niet nodig gehad
Nog niet zo lang ben ik klant van AllSecur, maar tot nog toe ben ik zeer tevreden.
Laagste prijs voor mijn autoverzekering. Daarnaast toch goede service
Makkelijke overstap en een besparing van 56% per maand gerealiseerd. De online communicatie is simpel maar doeltreffend!
Het is een fijne autoverzekering, waar ik niet veel voor hoef te betalen. Ik had laatst ruitschade en jullie hebben mij prima geholpen. Jullie zijn ook goed te bereiken en helpen mij vriendelijk en goed. bedankt daar voor.
Sinds ik was overgestapt, niets dan goede ervaringen. De keren dat er wat was, is altijd alles en zonder veel rompslomp opgelost. Wat ik helemaal als ok en nieuw ervoer was, nadat ik mijn auto had verkocht, de mogelijkheid mijn opgebouwde no-claim etc. even in de koelkast te kunnen plaatsen. Dat is alles bij elkaar gewoon goede service.
Als nieuwe klant in 2013 heb ik beleefd dat was alles wat AllSecur zegt ook waar maakt. Snelle afhandeling en juiste informatie bij het afsluiten. Een beschadiging aan de auto, buiten onze schuld, is perfect en snel afgehandeld. En dit alles voor een betaalbare prijs, wat zou je nog meer willen.
Onze auto kreeg schade door aanrijding met hert. De schade inspecteur van allianz was zeer slecht. Maar desondanks heeft AllSecur de schade alsnog volledig vergoed. Dat vind ik top! Zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Met vriendelijke grroet Cindy Mooij
Na een aanrijding (mijn schuld) gebeld, schadebedrijf toegewezen, papieren ingevuld en opgestuurd, schade is hersteld, alles was al geregeld. Na een maand een brief dat de zaak was afgehandeld. Ik hoefde niets te doen, nergens achteraan te zitten alles perfect geregeld.
Ik ben al sinds 2008 verzekerd bij AllSecur. Geen gedoe, je wordt gelijk geholpen, goede prijs. Niets te klagen, je hoeft er nooit naar om te kijken!
Ik ben erg tevreden over Allsecur, de beste prijs en een heel goed bedrijf.
klantvriendelijk, goed, snel, makkelijk en niet duur
Scherpe prijs, heldere informatie, eenvoudig om af te sluiten: dat is mijn start met AllSecur. Daarna ben ik nog aangenaam verrast: Eerst door hun soepele opstelling bij het wijzigen en verlengen van mijn verzekering. Maar ook door hoe ze mij op de hoogte houden van de mogelijkheden die de verzekering biedt, zoals het laten repareren van mijn voorruit (met als bonus gratis ruitenwissers).
Ik heb geen evaring met de schadeafhandeling van AllSecur, maar ik heb wel een aantal keer contact gehad met de klantenservice. Dit contact is altijd soepel en snel verlopen en mijn vragen/opmerkingen zijn altijd serieus genomen. Dus zeker geen klagen met AllSecur als autoverzekeraar.
Goede voorlichting Betrouwbaar Afspraken worden nagekomen Goede service
Dacht ik dat ik een complete wa extra verzekering had afgesloten voor de auto van mijn vrouw, komt er na een paar weken een mailtjes dat de inzittende niet verzekerd zijn en of ik dat ook wil afsluiten. De bekende adder onder het gras. Dus de premie omhoog als je doet en weer assurantie belasting. Ik had beter bij mijn oude verzekering kunnen blijven want als dit zo door gaat ben ik over een paar weken weer net zo duur uit. als je achteraf alles moet gaan aanvullen. Dus volgend jaar weg bij AllSecur.
Via independer.nl was dit één van de goedkoopste verzekeringen voor mijn auto. Wat mij erg aanspreekt in de voorwaarden is: - geen eigen risico - goede prijs - bij geclaimde schade achteraf de mogelijkheid om schadebedrag terug te betalen, zodat je niet terugvalt in schadevrije jaren
Niet alleen is het afsluiten van een (voordelige) autoverzekering een eitje, maar ook het opschorten en weer activeren was met een telefoontje gebeurd. De vriendelijke medewerker regelde het meteen op een datum die ik wilde en de bevestiging heb je supersnel in je mailbox.
Ja, dat ben ik wat betreft mijn autoverzekering. Ik rij al aardig wat jaartjes rond in Nederland. En heb natuurlijk altijd mijn auto verzekerd gehad bij verschillende verzekeraars. Maar bij AllSecur gaat alles lekker relaxed en met een persoonlijk tintje. Zij waren ook de eerste die mij attent maakten om mijn verzekering om die aan te passen naar een andere dekking. Helemaal geweldig: AllSecur
Vandaag in de showroom een nieuwe auto opgehaald, maar vergeten de verzekering te regelen....letterlijk in de showroom de verzekering afgesloten! Hoe gemakkelijk, keurige bevestigings sms op de telefoon ontvangen voor de geruststelling dat je ook echt verzekerd bent. Wat een gemak.....
AllSecur heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding een prima service.
Een hele Duidelijke site met inderdaad een goedkope verzekering. Snel en makkelijk af te sluiten.
ervaring na schade in oostenrijk door schuld tegenpartij is zeer goed en deskundig afgehandeld, reeds in de fase dat ik nog daar vertoefde. klasse voor de mensen die op dat moment er ook voor je zijn, ver van huis en tijdens vakantie.
Afnemer van autoverzekering al meerdere jaren naar volle tevredenheid
Gewoon een prima verzekering voor weinig geld met prima voorwaarden kan ik iedereen aanbevelen
Zowel telefonisch als online is de service goed, snel en betrouwbaar. Papieren zijn snel in orde.
Bij All Secur moet je zijn voor een goede prijs/kwaliteit ratio. Ik heb zelf de goedkoopste wa verzekering voor mn auto.
Ik ben nu net een jaar klant bij Allsecur maar heb toe nu toe zeer goede ervaringen met deze maatschappij. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed en ik kan dus zeker aanraden dat mensen overstappen naar Allsecur!
Snelle service, duidelijke afspraken. Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen! Enorme aanrader!
Prima verzekering. 1x schade door eigen schuld en 1x schade door andermans schuld gehad en dat is snel, soepel en naar tevredenheid opgelost.
keurige verzekering, met nette schadeafwikkeling. Het enige wat mij niet duidelijk wordt is het aantal schadevrije jaren dat resteert indien je die verzekering neemt die je beschermt tegen extra premie na een declaratie / ongeluk. De premie blijft dan inderdaad relatief laag, maar het aantal schadevrije jaren wordt na die declaratie wel drastisch gekort, zodat je effectief niet gemakkelijk meer naar een ander overstapt, want je jaren zijn wel omlaag...
AllSecur werkt zeer vlot en nauwkeurig. Via de website zijn je wensen qua verzekering duidelijk te zien en gemakkelijk aan te passen.
Erg goede service, telefonisch altijd goed te woord gestaan en korre wachttijden. Erg prettig om alle documenten en correspondentie online af te handelen.
Goede ervaringen. Klantvriendelijk en niet duur.
Ik heb gelukkig nog niks te maken gehad met declareren. Maar zowel vorig jaar als dit jaar heb ik gekeken wat voor mij de voordeligste verzekering was en in beide gevallen kwam ik bij allsecur uit.
Ik ben al paar jaar vaste klant en ben zeer tevreden over de prijs van de verzekering en de dekking daarvoor...goede service en bovenal de laatste prijs voor de beste verzekering vind ik persoonlijk. ..ga zo door allsecur....met vriendelijke groet pascal hop
Professioneel, begripvol, behulpzaam, concreet en snel
vragen worden altijd vakkundig, en snel behandeld. Helaas ok al eens een schadegeval gehad, Voordeel hiervan was, dat ik een goede ervaring op gedaan heb met het afhandelen hiervan. Toppie!
Stuurt niet te veel onnodige email of belt niet voor reclame. Behulpzame en bekwame klantservice. Fijn dat er veel digitaal geregeld kan worden.
Vorig jaar overgestapt. Veel vooronderzoek gedaan en bij allsecur uitgekomen. Geen spijt! Beste prijs/kwaliteit verhouding. Heldere voorwaarden. Eindelijk een verzekering die je gewoon begrijpt. Leuke acties door het jaar heen. Ik viel me een gewaardeerde klant.
Allsecur is duidelijk en eerlijk naar haar klanten. Allsecur geeft een duidelijk overzicht van je lopende verzekeringen en begrijpt dat je als klant 'ontzorgd' wilt worden. Allsecur is gewoon goed bezig!
Nog nooit last of moeite gehad, maar ook nog nooit schade. Goede reacties gehoord van anderen over de service! Oa van familieleden. Ik blijf graag bij deze verzekeraar.
Onlangs schade gehad door achterligger. Dit ook gecommuniceerd met AllSecur. Bedrijf heeft mij goed op weg geholpen naar mijn TopHersteller en deze ook goed in orde gemaakt. Afwikkeling en bevestiging mooi geregeld door de medewerkers. Zeer Goed!
Je word netjes geholpen altijd zijn niet te beroerd om dingen uit te leggen aan je Altijd leuk begroet word je en bij hun geld jij tevreden hun ook..
Door een vervelende afhandeling van mijn schade, niet zo positief overAllSecur. Ik had een schade die buiten mijn schuld om was waarvan de tegenpartij bekend was. Deze was verkeerd in geboekt bij AllSecur en meteen werd mijn premie verhoogd. Kan gebeuren, maar dit is begin september fout gegaan en is pas eind januari van het jaar erop teruggedraaid. Dat vind ik schandalig!
Waardering voor hun snelle behandeling per email. Al een aantal jaren een prijs/kwaliteit vergelijker en Allsecur komt steeds als goedkoopste uit de bus.
Ik ben zeer tevreden als klant met mijn verzekering!
Onze ervaring is dat zowel de offerte snelheid, de voorwaarden alsmede de gunstige prijsstelling een juiste keuze is om met AllSecur in zee te gaan.
Fijn, dat je voor het verstrijken van de looptijd een offerte ontvangt. Telefonisch zeer goed bereikbaar. Geen lange wachttijden. Je wordt geholpen door kundige medewerkers.
Snelle correcte afhandeling van vragen, en werknemers die goed op de hoogte zijn van lopende zaken. Daarbij wordt er jaarlijks gecontroleerd of je niet oververzekerd bent, en wordt er automatisch een voorstel gedaan voor het nieuwe verzekeringsjaar. Een service die je niet snel tegenkomt bij andere verzekeraars. Erg fijn dat er nog "eerlijke" verzekeraars zijn.
Goedkoop en geen gedoe bij opzeggen verzekering, duidelijke voorwaarden, niet voor niks 4x op rij "Beste keuze" autoverzekering!
Altijd zeer vriendelijke mensen bij de helpdesk, die goed naar je verhaal luisteren en komen met een concrete oplossing.
ik ben vaste klant bij allsecur en dat zal ik ook wel blijven de contacten worden altijd correct uitgevoerd je kan het krijgen zo als je het hebben wild of het nu schade of wijzigingen ect
Good insurance provider. I have not any accident yet. But every year I receive coupon for gratis check by Kwik-fit. The only thing is when I move my address, my premie increased.
Bij AllSecur weet je waar je aan toe bent voor en na een schade; eerlijk en no nonsense.
Ik ben zeer tevreden met AllSecur. Ze staan altijd voor je klaar en regelen alles heel snel en goed. Mijn lof gaat uit naar AllSecur en naar hun medewerkers. Ze zijn vriendelijk en altijd behulpzaam. Ik heb helaas al wat kleine probleempjes met mijn nieuwe auto gehad en dat hebben zij prima afgehandeld. Ik blijf zeker klant en raad het vrienden en familie aan.
Medewerkers van Allsecur altijd vriendelijk en bereikbaar. Prijs tot nu altijd de laagste met de beste voorwarden
Mijn ervaring met AllSecur,door een paar vervelende omstandigheden kwamen wij middels een brief (met daar aan vast een boete t.h.v. 390,- euro) van het RDW erachter dat wij al zo'n maand of 3 niet meer verzekerd waren omdat de mensen bij AllSecur een beetje te goed hun werk hadden gedaan,zij dachten namelijk door een door mij nieuwe verzekering ook afgesloten bij AllSecur te weigeren ik niet dubbel verzekerd zou zijn en dus ook geen dubbele kosten zou hebben,helaas hadden zij mijn oude verzekering die over een paar dagen afgelopen zou zijn stop moeten zetten en de nieuwe in moeten laten gaan,maar middels 1 telefoontje hebben zij alles perfect hersteld en er voor gezorgd dat tevens de boete is kwijt gescholden. PERFECT, toch? Wij vinden van WEL!!!
Super beleefd en duidelijk aan de telefoon en snelle behandeling en afwerking van de schade
Bij AllSecur krijg je exact datgene wat je meg/kan verwachten van een verzekeringsmaatschappij. Duidelijk doch vriendelijk Actief en pro-actief Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Na jaren van geklooi met andere (goedkope) verzekeraars en het gedoe als je ze een keer nodig hebt, ben ik overgestapt naar Allsecur, ze zijn niet alleen goedkoop maar bieden ook een goede service, altijd vriendelijk en ik hoef bijna niks zelf te regelen behalve op tijd te betalen. Een auto verzekeraar die ik graag aanbeveel aan andere.
zeer goede verzekering en klant vriendelijk goede service,s ook in geval van nood s,nachts
Staan altijd direct voor je klaar en helpen je met een en regelen verder alles voor je .
Voor een cijfer 10 moet je je als autoverzekeringsbedrijf duidelijk laten zien En dat kan bij QuickFit voor zomer- en winterchecks; door mij graag gezien Dit laatste is dan niet alleen bedoeld als reclamestunt voor nieuwe klanten Maar als een "total drive" van een verzekeringsbedrijf dat weet van wanten Zo blijven onverhoopte schademeldingen van de relaties binnen de perken En kan AllSecur weer aan nog betere polisvoorwaarden en premies werken
je wordt behandelt als een persoon en niet als nummer zoveel
Gelukkig hebben wij geen ervaring met schade, maar afgaande op de contacten die wij hadden met AllSecur over andere zaken hebben wij het volste vertrouwen in dit bedrijf. Prettig: alle documenten in PDF formaat. En waar vind je de verzekeraar die je een vrijblijvend advies geeft over de verlenging van je verzekering: over- of onderverzekering en dergelijke. Zeer attent!
Ben erg goed geholpen door de service center. En altijd netjes geïnformeerd over aanpassing in de polisen.
goede klantenservice, duidelijke communicatie, en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Mijn autoverzekering loopt er. Ze zijn vriendelijk, hebben voordelen voor klanten. Gelukkig heb ik ze m.b.t. Een schade nog niet nodig gehad:-)
Goed bedrijf, de communicatie is helder. De service is goed, ze leggen zaken helder uit en doen op de klantenservice veel voor je als je vragen hebt. Het enige nadeel van de gratis wintercheck (en in de zomer de andere variant) is dat dit alleen bij kwik-fit kan. In mijn woonplaats is kwik-fit een erg slechte garage, en ik zou liever de vrijheid hebben om bij mijn eigen garage de gratis check te laten doen. (garage glasmeijer)
Allsecur heeft een handige en via Internet zeer overzichtelijke autoverzekering. de gratis zomer- en winterchecks zijn plezierig en bevorderen de veiligheid.
Aantal jaren hier verzekerd. Nog nooit schade gehad, dus over de afhandeling hiervan en de dekking van de kosten kan ik weinig zeggen. Wel is de site en de informatie overzichtelijk, je auto tegen een gunstige prijs verzekerd en het eea snel geregeld. Pluspunt is dat ze elk jaar ruim van tevoren aangeven dat er weer verlengd wordt en adviseren ze je nav de waarde en leeftijd van je auto bijv iets te wijzigen in je polis (in mijn geval werd vorig jaar notabene geadviseerd minder uitgebreid en goedkoper te verzekeren dan ik had lopen). De ene keer dat ik telefonisch contact met de klantenservice heb gehad, ben ik ook goed geholpen.
erg tevreden over deze verzekeraar. Prijs is prima en je wordt op een hele prettige manier geïnformeerd over vanalles. Keep it up!
Gelukkig weinig gebruik van moeten maken, 1 keer, ruitschade, en dat was snel en goed opgelost. Ook als er onduidelijkheden zijn kunnen ze je snel en goed helpen, zo is mijn ervaring.
Na ruim 20 schade vrije jaren helaas een aanrijding gehad, dus niet echt bekend met de procedure na Contact met AllSecur is alles goed verlopen en in overleg ook goed afgehandeld voor alle partijen.
2 auto's verzekerd all-risc + wa, recentelijk schade opgelopen en heb 1 (EEN) telefoontje gedaan en BINNEN 12 dagen auto gerepareerd en betaling ontvangen!!! Zulke bedrijven mag je mij altijd aanbevelen. premies zijn overzichtelijk en duidelijk en bovendien....goedkoop!! Leon Winkelmolen zzp met ca.25000 km door Europa.
alleen telefonisch contact gehad maar altijd zeer correct.
omdat ik al 12 jaar geen schade heb kan ik hier geen oordeel over geven
Ik heb in november 2012 een ongeluk veroorzaakt. Ik en de tegen partij waren zeer tevreden over goede en snelle afhandeling. De medewerkers van Allsecur waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Geen reden om over te stappen naar een andere verzekering,
Toen er een steen (tje) tegen mijn voorruit kwam gaf dat een grote ster. Ik had geen idee hoe dit aangepakt moest worden maar de klantenservice heeft mij zeer goed geholpen. Zeer vriendelijk en duidelijk.
heldere communicatie, leuke acties en uitstekende voorwaarden. je weet waar je van te voren aan toe bent.
Tot heden zeer betrouwbaar gebleken.(Ik heb gelukkig nog geen ongeval moeten doorgeven)
Duidelijk, transparant en het gevoel geven dat de klant centraal staat. Heb zo'n 20 jaar een autoverzekering gehad bij Univé en sinds 2 jaar bij Allsecur, een verademing, achteraf gezien had ik al veel eerder de overstap moeten maken naar ALLSECUR.
Ik heb op mijn vragen altijd professionele antwoorden gekregen. Geen lange wachttijden bij telefonisch contact. Servicegerichte benadering. Ik betaal niet meer dan nodig is. Kortom, ik blijf ook in 2014 klant!
Ik heb op mijn vragen altijd professionele antwoorden gekregen. Geen lange wachttijden bij telefonisch contact. Servicegerichte benadering. Ik betaal niet meer dan nodig is. Kortom, ik blijf ook in 2014 klant!
Ik heb op mijn vragen altijd professionele antwoorden gekregen. Geen lange wachttijden bij telefonisch contact. Servicegerichte benadering. Ik betaal niet meer dan nodig is. Kortom, ik blijf ook in 2014 klant!
Ik heb op mijn vragen altijd professionele antwoorden gekregen. Geen lange wachttijden bij telefonisch contact. Servicegerichte benadering. Ik betaal niet meer dan nodig is. Kortom, ik blijf ook in 2014 klant!
Ik heb op mijn vragen altijd professionele antwoorden gekregen. Geen lange wachttijden bij telefonisch contact. Servicegerichte benadering. Ik betaal niet meer dan nodig is. Kortom, ik blijf ook in 2014 klant!
Weinig gebruikt gemaakt van de verzekering, maar ervaringen die ik heb zijn goed qua service en prijs en uiteindelijk is dat wat je zoekt in een verzekering
Beste mensen, Als jullie willen goed geld sparen, dan kunnen jullie ALLSecur De autoverzekeraar kiezen. Veel succes allemaal . Mustafa
was vroeger als chauffeur collectief verzekerd bij transvemij. toen ondekte ik all secur; de service is misschien gelijk,maar de premie is dag en nacht verschil.en dat is mooi mee genomen als je op vacantie gaat. dus raad ik iedere automobilist aan breng je verzekering onder bij allsecur,en je zit gebijteld.
gewoon een top klantenservice je merk het steeds vaker dat bij andere druk zit en hier nemen ze de tijd voor je
Helaas heb ik 1 maal gebruik moeten maken van mijn auto verzekering bij All Secur toen een dik bebrilde dame mijn geparkeerde auto een aardige deuk had bezorgd. Ik vreesde voor toestanden en lange wachttijden om mijn geld terug te krijgen. Verassend genoeg bleek All Secur alles snel geregeld te hebben en kon ik mijn Mazda Demio snel op laten knappen Hulde All Secur! Groeten Cleo Nieuwegein
we hebben na een korte check van andere verzekeraars gekozen voor all secure, vanwege de prijs kwaliteit. Top service als er wat is en als je iets wil regelen ben je echt na 1 belletje klaar. Nooit gedoe, voor mij dus top.
Een verzekeraar dat adequaat optreedt voor haar cliënten en een oplossing zoekt. Fijne communicatie en vriendelijk, het moment dat je hulp nodig hebt lijkt het of heel AllSecur op dat moment voor jou bezig is wat een fijn gevoel geeft. Heb twee keer pech met de auto gehad en ben beide keren voortreffelijk geholpen, ben dus zeer tevreden.
Een fantastische service! En ik denk een van de goedkoopste daarbij ook nog. En ze geven de klanten net iets meer door winterchecks voor je auto etc. Prima! Ik blijf!
Heb tot op heden (gelukkig) nog geen serieuze schade meegemaakt, maar ook de kleine schades zoals een sterretje in de voorruit worden probleemloos afgehandeld. Ook de telefonische hulp bij administratieve zaken, zoals veranderen van auto/verzekeringsvorm, is heel vriendelijk en efficiënt. Een pré is ook de gemakkelijke site waar je zelf veel zaken kunt bekijken en aanpassen. Qua prijs zitten ze volgens mij ook bij de goedkoopsten van Nederland. Kortom, een aanrader.
Wat ze in reclames beloven komen ze ook na. Goede service en overzichtelijke website waar je veel zelf kunt regelen.
Mijn eerste auto (december 2008) had ik na 1 maand een aanrijding door een andere auto. Ik had absoluut geen problemen, alles werd voor mij afgehandeld. Smooth sailing! Mijn 2e auto (oktober 2013): ik was overgehaald door de autodealer om een andere verzekeringsmaatschappij te kiezen. Heb toen Allsecur opgebeld en opgezegd. Geen probleem, zeer vriendelijk. Helaas, toen ik de documenten/voorwaarden etc. van de nieuwe verzekeringsmaatschappij ontving merkte ik dat, niet alleen was ik voor minder verzekerd, maar het was duurder, en ook beperkend, mocht alleen bij een specifieke schadebedrijf laten repareren in geval van schade. Heb ik Allsecur terug opgebeld om terug te gaan: zeer professioneel, advies en geen probleem. Voor meer verzekerd, voordeliger prijs en meer opties voor topherstelservice geval van schade. Al met al, gewoon geruststellend, veilig gevoel!
Als je een verzekeringsmaatschappij nodig hebt, heb je waarschijnlijk genoeg zorgen aan je hoofd. Belangrijk dus dat je adequaat en zorgvuldig wordt geholpen. Mijn ervaring is dat dit bij AllSercure gebeurt zoals je dit hoopt + een beetje extra!
eenmaal ruitschade gehad. alles was in no-time geregeld, eerst kreeg ik een tijdelijke ruit, later de echte en ook de krassen waren snel weggehaald. allemaal zonder kosten, heerlijk
Gewoon eenvoudig en snel objecten verzekeren, goede administratieve afhandeling, markt interessante prijzen. Eenmaal daar en niet meer weg.
Na kleine schade gereden te hebben snelle actie van hun kant. Heldere uitleg
Allsecur heeft altijd correcte correspondentie. Ook wordt je telefonisch altijd netjes te woord gestaan. Prijzen zouden nog wel iets omlaag mogen. Verder al met al prima service en een goede verzekering om af te sluiten
Allsecur heeft een prima autoverzekering en is niet duur. Toen mij autoruit stuk was is dit heel snel en goed gerepareerd zonder dat ik iets hoefde te betalen. Ook voor het maken van aanpassingen kun je gemakkelijk en snel bij Allsecur terecht.
Echt de goedkoopste en optimale service. Klant is hier nog echt Koning!
Elk jaar een nieuw aanbod van de verzekering, een zeer scherpe prijs en als er wat is een snelle afwikkeling wat wil je nog meer!
Sinds 2009 bij Allsecur verzekerd, alles word snel en duidelijk geregeld via internet. Geen wachttijden en lekker duidelijk.... Prima firma, ook de ruitschade werd vorig jaar zonder problemen direct vergoed.
Gelukkig heb ik tot op heden niet vaak gebruik hoeven te maken van de diensten van AllSecur, maar van De keren dat het nodig was heb ik ze als prettig ervaren. Bij pech werd er snel gehandeld. Gegevens zijn ook goed in te zien en er wordt op tijd gecommuniceerd over verlenging van de verzekering.
na probleempjes met een ander bedrijf heb ik me via internet vergelijksite,s me verdiept over een andere verzekeringen.Daar kwam ALLSecur als 1 van de beste uit.Na het lezen was ik overtuigd dat ik deze maar moest proberen.heb er nog geen seconde spijt van gehad zo makkelijk en ja als vent van 64 moet je ook met de tijd meegaan he..alles wordt voor je geregeld en dat lekker van huis uit achter de comp.
Een autoverzekering ZONDER eigen risiko? dat zie je niet veel, zie je ze wel dan betaal je extra premie maar niet bij Allsecur. Ik heb mijn auto al jaren daar verzekerd en nog geen goedkopere verzekering gevonden met dezelfde voorwaarde, een absolute aanrader
Ben nu al zo'n 10 jaar een vaste klant van en dus verzekerd bij AllSecur, en ben zowel wat betreft het uitstekende prijs/kwaliteit aspect, als de goede service die ik ervaren heb met een schadegeval door mijn schuld enkele jaren geleden, uitermate tevreden met het geboden totaalpakket.
Als er iets aan de hand is of als er onduidelijkheden zijn, kun je altijd terecht bij AllSecur. Ook in het buitenland staan ze voor je klaar, en wordt je adequaat geholpen. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Wel vind ik het jammer dat een tweede auto niet dezelfde korting krijgt als je eerste auto. Maar dat is het enige minpunt dat ik kan bedenken.
Aantal keren schade gehad en je krijgt wat er beloofd wordt. Goedkoop en goede service|!
De medewerk(st)ers van AllSecur zijn zeer klantvriendelijk en hulpvaardig. Ook bij schademelding blijven ze erg geduldig om je verhaal aan te horen en wordt je erg geruststellend toegesproken. Ze ondernemen zeer snel aktie bij schadegeval en doen dan ook het voorwoord bij de rechtsbijstandverzekeraar zodat je niet opnieuw je verhaal hoeft te doen. Ook als je een andere (extra) auto wilt verzekeren leiden ze je geduldig door het hele proces en je kunt wijzigingen ook op een zelf gekozen tijdstip doorgeven via "Mijn AllSecur", waar je je eigen polissen kunt inzien.
Goede prijs voor een goed product, snelle service
Goede en snelle service zonder gezeur na eerste schade in jaren, goed bereikbaar en prima prijs/ kwaliteitverhouding. Kortom: Allsecur, voor alles verzekerd en geholpen.
Qua prijs bij vergelijkingen altijd in de top3 aanwezig. De polisvoorwaarden zijn zeer klantvriendelijk. Snel respons op vragen en\of opmerkingen. Schadeafhandeling verloopt zeer soepel.
wij hebben 2 maal een beroep moeten doen op allsecure een maal schade goed geregeld. een maal een ster in ons voorruit dit werd ook snel en goed geregeld.
Geen omkijken naar en altijd nieuwe papieren standaard in de mail.
Ik ben nu al geruime tijd klant bij AllSecur. Het is prettig dat als je vragen hebt je altijd kan bellen en je een antwoord krijgt waar je wat aan hebt. Ook de prijs/kwaliteits verhouding is ok, en je kan het zo duur maken als je zelf wilt door je polis zelf via internet aan te passen. Ook krijg je altijd netjes op tijd bericht als je polis verandert.
Al jaren heb ik mijn autoverzekering bij all secur en ben daar tot op heden zeer tevreden mee. Een transparant bedrijf, je weet waar je aan toe bent, het kost je zelf nagenoeg geen inspanning want alles wordt automatisch geregeld en de prijs/kwaliteit is zeer gunstig. Een verandering aanbrengen is zo geregeld en kost je niets. Een minder puntje vind ik de no claim regeling bij schade die je kan mee verzekeren. Als je goed leest is het de vraag of je dat wel wat oplevert. Na me hier flink in verdiept te hebben vond ik er teveel addertjes onder het gras zitten en heb ik dat deel uit mijn verzekering gegooid. Wat er gebeurd als je een grote schade maakt weet ik niet, dit heb ik nooit meegemaakt. Mijn kapotte ruit die vervangen moest worden ging in elk geval zeer gemakkelijk en zonder eerst eigen risico te hoeven betalen, ook een erg prettige service
Een verzekering waar je geen omkijken naar hebt. Laatst nog eens gekeken of het nog goedkoper kon, maar kwam gewoon weer bij All-secur uit!
AllSecur vind ik tot heden de beste autoverzekering, in Prijs, Service en Kwaliteit. Goede afwikkeling in de Administratie en niet te vergeten de Klant vriendelijkheid, ook gericht vragen of alles naar wens is verlopen en of er nog op of aanmerkingen zijn van uit de klant gezien zodat AllSecur zich daar in de toekomst weer verbeteringen op toe kan passen, om de klant het nog makkelijker en gerichter kan maken. AllSecur ga zo door ben SUPER tevreden met jullie. En ik hoop voor 2014 dat jullie ook weer BESTE KEUS 2014 worden. Vriendelijke groeten Sandro
Gelukkig nog nooit schade gehad,maar je blijft geweldig op de hoogte via de berichten die per mail worden verzonden. Super service voor een geweldig scherpe prijs.
Wij hebben twee auto's verzekerd bij All Secur en dat is niet voor niets zo. De bereikbaarheid is uitstekend. Ook krijgen wij jaarlijks een advies over een mogelijke aanpassing van de polissen als daarmee geld te besparen is. Schadeafhandeling is probleemloos. Kortom geen zorgen bij ons als we het hebben over een autoverzekering en dat heb ik bij veel andere maatschappijen in het verleden wel eens anders ervaren.
Al enige jaren ben ik klant van AllSecur en ik ben uiterst tevreden over de service en de professionele manier waarop je als klant wordt benaderd. Daarnaast is het natuurlijk lekker meegenomen wanneer je jaarlijks checkt of je niet teveel betaald en er telkens achterkomt dat je uitstekend verzekerd bent voor een concurrerende prijs.
Correcte afhandeling van schades. Wordt goed op de hoogte gehouden van wijzigingen e.d.
Na ruim een jaar meldde ik weer een auto aan maar kreeg uit eindelijk toch mijn schadevrije jaren en hoefde niet bij nul te beginnen.
Voor mijn eerste auto zocht ik een betaalbare autoverzekering met een goede kwaliteit. Na een tijdje gezocht te hebben kwam ik bij allsecur uit. Nu bleek na verloop van tijd ook dat ze een goede servise hebben geven ruim voor tijd veranderingen in je verzekering aan en je krijgt ruim op tijd je verlengings voorstel binnen. Nu zit ik onderhand 6jaar bij ze en ben zeer te vreden. Vriendelijke groet Roelof Kruimer
Mijn vrouw was aangereden en kreeg vervolgens een claim. prettig afgehandeld door Allsecur
1min punt,ze worden ieder jaar duurder ipv goedkoper
Geen poespas.... ook de actie samen met carglass is goed.
Prima service, prijskwaliteit klopt ook wel. Ben zeer tevreden.
ik zit al 7 jaar bij jullie en heb 1x een ongeluk gehad en jullie vroegen eerst naar mij als persoon en niet gelijk de gegevens en hier mee gaven jullie mij een zeer fijn gevoel !
Waarom moet een autoverzekering duur zijn? AllSecur levert een goed, flexibele dekking tegen een alleszins redelijke prijs. De website is helder en gemakkelijk in gebruik, erg belangrijk! De dekking wijzigen is kinderlijk eenvoudig.
Allsecur heeft zeer goed meegedacht met de klant toen wij door een verhuizing niet op de hoogte waren van onze betalingsachterstand. Door echt in het klantbelang te handelen heeft Allsecur uitstekend geholpen en mij zeer positief verrast!!!
Duidelijk-service gericht en zeer klant vriendelijk
Snelle afwikkeling van schade's alleen beetje jammer dat men we mensen soms op een verkeerde manier benaderen waardoor je toch geneigd ben om dan minder positief te reageren op de situatie toen ik helaas werd aan gereden de derde schade met mijn nieuwe auto waar ik zelf ziek van was kreeg ik email dat het wel aan mij rijstijl zou liggen en waar het op neer kwam was dat als ik nog een keer in een schade afwikkeling zou zitten ik niet meer verzekerd zou zijn wat nou jammer is dat ik alle de drie keten werd aan gereden door een ander eenbeetje jammer !!!!!!!!!
we hebben twee keer schade veroorzaakt door een verkeerde manoeuvre. Beide keren heeft Allsecur dit zeer snel en efficiënt afgehandeld. Ook van onze tegenpartij hebben we niets dan lof ontvangen voor de zorgvuldige afhandeling. En dat is waarvoor je verzekerd bent!
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding bij deze maatschappij voor de autoverzekering
Een van de beste autoverzekeraar, tot nu toe wat ik heb gehad. Ik ga zonder zorgen onderweg want ik weet als er iets is, kan ik met een simpele telefoontje alles regelen. zonder al te veel moeite. Snel en Simpel.
Vanaf mijn eerste auto, een Ford uit 1991, klant bij Allsecur en tot op de dag van vandaag erg tevreden. Niet alleen een scherpe prijs t.o.v. Concurrenten maar ook een goede service en goed bereikbaar. Veranderen van verzekering is voor mij geen optie.
AllSecur is lekker modern, alles digitaal geregeld. Verder heb ik ze nog niet nodig gehad, maar ik weet zeker dat ik goed verzekerd ben bij ze.
Het heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.Snelle afhandeling van schadegevallen plus goede service.
Zijn duidelijk en helder in hun voorwaarden gaan verder met hun no-claim korting dan de meeste verzekeringen. Werken samen met top herstel bedrijven die op hun beurt de reparaties keurig uitvoeren. Automatische maandelijkse afschrijving is zonder extra kosten t.o.v een jaarpremie en een aanrader om ineens een de totale jaarpremie voorgeschoteld te krijgen.
de mensen die voor allsecur werken zijn heel goed service ook heel goed ja ik ben zeer blij met dit bedrijf ga zo
Ben niet langer tevreden door niet nakomen afspraak.
Allescur heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding met de meest uitgebreide dekking. Goede service en schade afhandeling.
Bij schade of diefstal snelle en goede afwikkeling met een scherp tarief voor de verzekering
Laatste jaren veel van auto gewisseld, ook ingewikkelde meervoudige verzekeringen. AllSecur tipt mij zelfs als het goedkoper kan. Hulde!
Erg tevreden over het op de hoogte houden van mijn autoverzekering door de verzekeringnemer AllSecur. Heb al zes jaar een autoverzekerking bij AllSecur, Nog geen gebruik hoeven te maken. Maar ik weet wel wat de staat van mijn verzekering is.
elke poliswijziging en schade worden snel en netjes en goed afgehandeld
Erg fijne werknemers en niet duur. De perfecte combinatie!!!!
Op zich ben ik heel tevreden over Allsecur, alleen de jaarlijkse prijsstijging vind ik niet echt fijn. Ik weet niet hoe dat bij andere verzekeraars gaat, maar ik begon in 2009 met een premie van Euro 40,83 en zit nu al op een premie van Euro 57,09! Dat is een verhoging van Euro 16,26 in slechts 4 jaar tijd! Natuurlijk zit hierin ook de verhoging van de assurantiebelasting wat volgens mij begin 2013 is ingevoerd, maar dan nog vind ik het een flinke prijsstijging (bijna 40 %).
Wijzigingen worden snel doorgevoerd. Lage premie
Duidelijke voorlichting over wat er mogelijk is. Geen papieren over de post. Goede prijs-/kwaliteitverhouding.
Sinds kort mijn verzekering bij All Secur. Behandeling prima.
Had pas schade en er ging in eerste instantie een en ander niet goed, maar dat werd uiteindelijk heel goed opgelost. Werd niet van kastje naar muur gestuur.
snel, accuraat, vriendelijk, schappelijke prijs, daarom ben ik tevreden
Niet de goedkoopste premie maar verder ook geen eigen risico. En dat is prettig bij dure voorruitschade wat je elk moment, buiten je eigen schuld, kunt oplopen.
Heldere communicatie is een pre. Prijs ontloopt uiteindelijk die van anderen niet heel veel.
Ik vind de verzekering bepaald niet goedkoop, maar veel schades zijn inclusief en dat is een pre.
In februari, conform de toegestane wijze, mijn autoverzekering opgezegd. Pas in april kwam ik erachter dat Allsecur nog steeds premie inde voor een autoverzekering die niet meer liep. Hierop heb ik Allsecur gebeld. In het systeem kon de dame niet terugvinden dat ik een brief had verstuurd met daarin het vrijwaringsbewijs en de opzegging. Ik moest maar begrijpen dat de premie zeker niet gerestitueerd zou worden. Een zeer onprettig gesprek was dit. Ik ben netjes gewezen op het feit dat ik wel de mogelijkheid had om een klacht in te dienen alhoewel dit in de ogen van de medewerker weinig zin zou hebben. Ondanks mijn slechte voorgevoel heb ik netjes een brief gestuurd met daarin mijn en de kopietjes van mijn opzegging daterend uit februari 2013. Na vier weken geen bericht te hebben gehad inzake mijn klacht heb ik Allsecur wederom gebeld. En wederom werd mij te verstaan gegeven dat zij geen klacht van mij hebben ontvangen. Zij gaf mij te kennen dat er wel vaker stukken zoek raken in de post. Wederom heb ik mijn verhaal uitgelegd. Er werd mij te verstaan gegeven dat ik wederom mijn klacht in moest dienen via een email. Dit wederom gedaan. Daags naderhand kreeg ik een mail terug van Allsecur met de inhoudelijk mededeling dat "zoals reeds eerder is meegedeeld" geen premierestitutie mogelijk is. Verder wordt er niet inhoudelijk ingegaan op het feit dat ik keurig netjes de procedure heb gevolgd en de afwikkeling bij Allsecur telkenmale niet goed is. Ik heb toen nog maar eens contact gezocht met Allsecur. Geïrriteerd werd mij gevraagd of ik het niet goed begreep. Na veel moeite is mij beloofd om er de volgende dag op terug te komen. Dit is reeds 3 dagen te laat.. SLECHT!
Zeer onduidelijk informatie Vertellen tegen de dealer ee ander verhaal als tegen klant. Toen de dealer hun belde heeft hij dat gedaan waar ik bijstond, nu zeggen ze van niks te weten. Dit terwijl dealer en ik hun hebben aangegeven dat de informatie anders is als doorgegeven. Zeer onbettrouwbaar
Glasschade proberen ze de boel op een wel zeer gemakkelijke manier af te wikkelen ten nadele van de klant! Plus dat hun manier van werken je ertoe dwingt om hem naar een bedrijf te gaan wat zij willen! Niet doen zoek een onafhangkelijke maatschappij anders moet je als je pech heb km rijden om je ruit te laten maken ! Dit terwijl de dealer om de hoek zit!
Zeer slechte service vertellen anders dan dat ze doen. Onduidelijk in uitvoering ! Niet verzekeren
Ik ben blij met mijn autoverzekering bij Allsecur! Ze zijn letterlijk altijd bereikbaar wat goed is! Je word ook nog gelukkiger als ze genomineerd zijn voor beste autoverzekering van het jaar. Als je een goed autoverzekering zoekt dan raad ik je aan om naar deze over te stappen. Je word goed geholpen en schade word snel afgehandeld.
Premiestijging van 50% t.o.v. vorig jaar voor mijn WA autoverzekering. Geen schades geclaimd afgelopen jaar.
paar brieven gehad dat jullie geen schadeformulier hadden ontvangen. Aantal keer gebeld ook en dan kreeg ik weer te horen ja klopt we hebben hem wel
Wij hadden een rechtsbijstandnodig bij de schade. Tussen door werden we niet op de hoogte gehouden van de status van de afhandeling, dat had wel beter gekund.
Heb de verzekering in november aangevraagd met verzoek de oude te beeindigen, na herhaald contact zoeken pas per 1 maart geeffectueerd
Snellere afhandeling. Krijg na 2 maand bericht over de afhandeling.Vind het erg lang duren
Ben zeer tevreden over Allsecur echter voor de zelfde verzekering bij ASR ben ik nu 100?ó?ÇÜ?¼ per jaar minder kwijt.Met vriendelijke groet.
Het overnemen van mijn schadevrije jaren door Allsecure, is niet goed gegaan waardoor ik een hogere premie moest betalen.
Na 5 dagen nog geen reactie op een online schademelding vind ik niet erg klantvriendelijk. vervolgens moeten bellen voor status.
het is de eerste keer dat ik bij u een verzekering afsluit.het proces is prima verlopen.dus dat kan ik andere aanbevelen.
ik ben gewoon tevreden geweest over de verzekering. Kreeg nu een verzekering aangeboden via de dealer van mijn nieuw aangeschafte auto, maar kijk zeker weer aan het einde van het jaar of er andere mogelijkheden zijn!
De kosten naar beneden brengen van de premie. In vergelijk met andere aanbieders zijn jullie lang niet de goedkoopste en hebben jullie ook lang niet de beste prijs/kwaliteitsverhoudig
Het duurde allemaal wel lang voordat duidelijk werd dat ik niet de veroorzaker van de schade was.
beloften nakomen en correspondentie goed bewaren
ik had een auto gekocht van 29 jaar oud deze kon niet in de verzekering als dat wel kon was ik gewoon gebleven
Ik vond de schade claim betrekkelijk hoog maar verder is het netjes afgehandeld.
Het traject naar de uiteindelijke schadeafhandeling ging moeizaam, telefonische terugbelverzoeken werden niet nagekomen tot een paar maal toe. Nadat eenmaal het contact er was, ging het vrij vlot.
Jullie zijn best wel duur ten opzichte van andere aanbieders
is lastig aan te geven, service was prima maar bij een andere verzekeraar ben ik veel voordeliger uit
Er staat niet duidelijk omschreven dat je een royementsverklaring nodig hebt om je schadevrije jaren te kunnen aantonen.
meer duidelijk geven bij de telefonisch keuzemenu indien er meer schade is dan alleen ruitschade. Voor iemand die erg onervaren is in schades is dat erg verwarrend.
Niet opeens alle onderdelen van de premie verhogen
mijn panorama dak was bij jullie niet meeverzekerd, nu een verzekering voor dezelde premie incl het dak.ik was zeer tevreden over jullie.zonder het panorama dak was ik niet weggegaan.
Er is door u gemeld dat de schade is afgehandeld. U hebt echter geen bericht gedaan hoeveel de schade bedraagt. Dit kan namelijk van belang zijn bij een evt. 2e schade. Graag zou ik nog van u het schadebedrag vernemen.
eerder contact zoeken als de tegenpartij geen schadeclaim indient
Ik heb een verzekering afgesloten bij deze maatschappij en de voorwaarden versus prijs zijn echt positief. Ik heb degelijk onderzoek gedaan naar andere aanbieders van verzekeringen maar die komen allen niet in de buurt van de voorwaarden die de verzekering van All Secure biedt. Zo kent deze verzekering bijv. Geen eigen risico bij ruitvervanging. Mede daarom ben ik zeer tevreden over de polois en kan deze dan ook echt aanbevelen bij vrienden en kennissen.
All secur is een verzekeraar met goede klantenservice en een overzichtelijke gebruiksvriendelijke user site. Ze hebben goede en goedkope prijzen. De site is erg intuitief, en alles wat je zoekt kan je makkelijk vinden. Bij een ongeval is de telefonische helpdesk vriendelijk en behulpzaam, en als nodig bellen ze even na hoe het gaat.
We hebben Allsecur gekozen omdat het de goedkoopste bleek: dat vonden wij belangrijk. Afsluiten ging snel, vooral omdat alles digitaal kan. De polis bleek ook overzichtelijk. En Toen we waterschade aan de auto hadden, werden we heel goed geholpen en begeleid.
Via independer.nl de autoverzekering drie weken geleden afgesloten. Alles verliep perfect. Daarnaast heb ik direct mee gedaan aan een klanttevredenheidsonderzoek. Helaas kreeg ik vandaag na het afschrijven van de eerste premie een email waarin een premieverhoging per direct wordt doorgevoerd. Dit is echt belachelijk!
Ik zocht begin januari 2012 een all risk verzekering zonder eigen risico. Via Independer vond ik deze bij Allsecur. Op dat moment de goedkoopste. Daarnaast vond ik belangrijk dat er een goede/grote verzekeringsmaatschappij achter moest staan en dat was bij deze. Nu in oktober 2012 kreeg ik een mail dat Allsecur tussentijds zijn verzekeringspremie met 3% of 4%verhoogd. Dat vond ik nogal plus in 2012 gaat de assurantiebelasting van 9.7% naar 21%. Dus ik ben nu weer via Independer en andere sites gaan kijken en ben bij een maatschappij uitgekomen die op dit moment 11% goedkoper is dan Allsecur met precies dezelfde dekking. Dus ik zit voorlopig weer goed. Ik heb mijn verzekering bij Allsecur opgezegd, binnen 4 werkdagen via de mail geregeld. Dit ging prima. Ook een voorwaarde. Ik wil de verzekering dagelijks kunnen royeren. Ook bij deze nieuwe maatschappij staat het in de voorwaarden. De autoverzekering blijft een product om mee te shoppen. Het loont.
Mijn autoradio was gestolen en ik had geen aankoopbewijs meer,maar heb toch nog een vergoeding gekregen van 136 euro
Bij telefonische opzegging werd ik geholpen door een zeer arrogante telefoniste.
Na 3 weken dat ik mijn auto had werd deze achter aangereden. Leuke schade, aanrijder onbekend. Ia internet schade opgegeven, 2 dagen later kreeg ik van Allsecur brief over de reparatie, incl. Ophalen, leenauto, reiniging van de auto. Fantastisch. Nog nooit zo soepel meegemakt.
Afhandeling gaat relatief snel, echter, als Allsecur zelf een fout maakt, dan is het een enorm gedoe om die weer recht te zetten. Administratief gaat er ook nogal eens iets mis.
Snel, goedkoop, waar voor je geld en goede informatie.
Een van degoedkoopste autoverzekering met gern eigen risico op glas en prima service
De service was bij mijn laatste ervaring ronduit slecht. Ik had een schadegeval en voor het uitkeren, had ik verzocht om mij eerst op de hoogte te stellen van het uit te keren bedrag, zodat ik wellicht goedkoper uit was om zelf te betalen. Dit is niet gebeurt en mijn premie is verhoogd (omdat dit samen viel met mijn jaarlijkse verlaging, toen niks gemerkt). Kom er na 2 jaar achter dat mijn schadevrije jaren nu met -5 is aangepast en mijn premie dus voorlopig veel hoger dan nodig is waarschijnlijk.
Ik ging van een lease auto over op een eigendom auto en vroeg bij hen een verzekering aan. Ik werd als een halve crimineel behandeld, de door mij aangeleverde data van de leasemij werden niet geloofd, er werd meerdere keren naar dezelfde data gevraagd door verschillende personen.
schade wordt snel verhaald ,goed en snel contact vanuit all secure zelf
Ik heb inmiddels al haast zeven jaar mijn autoverzekering lopen bij AllSecur en ik ben er zeer over te spreken. Keurig krijg ik elk jaar een nieuwe polis met daarop eventuele wijzigingen en mijn premie die ik moet betalen. Bij vragen zijn ze heel duidelijk en ik vind het fijn te weten dat ik dagelijks kan opzeggen mocht ik dit willen. Door schadevrij te rijden zakt je premie ook naar beneden en dat is natuurlijk altijd fijn. Ook de schadecoach van Allsecur vind ik erg prettig. Een sleepauto of vervangend vervoer wordt voor je geregeld. Ik adviseer AllSecur zeker aan!
Hoi ik had bijna 4maand verzekering opgezegd toch jullie gaan van mijn rekening afschrijven ik weet hoe moet meer zeggen
gebeurtenis ik was afslaand verkeer meneer rechtdoor weg was glad ijzel meneer ging vermoedelijk door oranje met extra gas we remden allebij maar we gleeden door polisnr 1915042 tel 0644165631
Overstappen in 24 uur. Deskundige hulp prima. Zelfs info over een 2e auto op èèn adres, wordt gezinspolis.De 2e auto lift dan mee op de bonus/malus van 1ste auto. Scheelt bijna de helft in premie. Alleen kan 2e auto zich niet verzekeren voor bonus/malus regeling. Het is of - of. Ik ben zeer tevreden met Allsecur!
Via internet AllSecur gevonden als absoluut de goedkoopste autoverzekering voor mij. Heel eenvoudig af te sluiten, en alles gaat via internet en mail. Geen extra papierwerk en andere rompslomp. Gewoon recht door zee, makkelijk en goedkoop. Ook contact mer klantenservice gaat goed, geen lange wachttijden nog meegemaakt en juiste en correcte informatie gekregen.
Ongelovelijk slechte verzekeraar. de klantenservice wil je niet te woord staan. en slechte communicatie. ze hebben hun administratie niet op orde . vreselijk , ik hoef hier nooit meer klant te worden. zelfs al wil je wat op lossen helpen ze je totaal niet
Eerste keer verzekering afgesloten, dit ging perfect. Later zelfde verzekering overgezet naar nieuwe auto, dit ging even fout maar is prima opgelost. Deze verzekeraar heb ik van harte aan anderen aanbevolen.
AANRADER! Snel uw autoverzekering omzetten via internet, direct bevestiging en polis per mail. Uitstekende voorwaarden tegen een hele scherpe prijs. Voor de zomer en de winter ontvang je een gratis autocheck, dat is een attent extraatje. Ik ben dus zeer tevreden met AllSecur.
Ik heb redelijke review over AllSecur, aangezien deze maatschappij durft op te boksen tegen de bestaande grote maatschappijen met hun landelijk net van tussenpersonen, dan wel bestaande direct writers, die een relatief groot marktaandeel en historische bekendheid kunnen inzetten in de strijd om vergroting van het cliëntenbestand.
Ben zelden zo enthousiast geweest over een verzekeraar als AllSecur. Na jaren besloten om mijn auto eens via online te verzekeren. Via zoekmachines bij AllSecur terechtgekomen. Zijn inderdaad de goedkoopste en het makkelijkste om een autoverzekering af te sluiten. Lekker simpel via internet aanvragen, je print de voorwaarden uit en dan loopt alles vanzelf elke maand. Simpele site ook, niet het gevoel dat je alle kleine lettertjes moet gaan oeken en lezen.
Tegen een bumper aan gereden, kosten 130 euro. Deze heeft de verzekering vergoed (hier hebben ze ons niet van op de hoogte gebracht) anyway per keer dat je schade hebt krijg je -6 schade vrije jaren!!!!! Ook al gaat het om zo'n lullig bedrag. Je hebt bij hun dus al snel een negatief schadevrije jaren! GEEN ALLSECUR DUS!
Even gegevens invullene, vergelijken op belangrijkste items, uitkiezen en afsluiten maar!
zeer makkelijk alles op te zoeken.
erg tevereden met de verzekering van allsecure ze zijn ook snel voor antwoorden te berijken
Bij schade snelle afhandeling. Keuzevrijheid eigen onderhoudsbedrijf te behouden. Wel flink hogere premie het jaar erop.
het afsluiten ging makelijk, en vlot een bevestiging via mail.
Duidelijke site, overzichtelijk, snel geregeld, Toppie service!!
de polisvoorwaarden zijn makkelijk te vergelijken en kun je adhv snel een keuze maken. Het oversluiten ging vrij soepel en snel
Nog geen ervaring met deze maatschappij
Verzekering is makkelijk af te sluiten. De site bied een goed overzichtelijk aanbod van verzekeringen. Jammer van de verzekeringsmaatschappij dat zij WEL de definitieve polis hebbenn vertsuurd maar nog niet de schadekaart en de groene kaart. terwijl mijn verzekering inmiddels al is ingegaan.
Al een kleine 3 jaar bij AllSecur verzekerd. Wanneer weet je of een maatschappij goed is? Als je ze nodig hebt! En wij hadden AllSecur helaas nodig. Onze 2 jaar oude auto is te water geraakt en bleek al snel total loss. Vanaf het 1e contact met de maatschappij is alles zeer soepel verlopen! De huurauto, de expert, contact tussendoor. Allemaal super! We kregen eerst een auto van het schadebedrijf. Na 5 dagen moesten we die inleveren en werden we met een taxi naar een verhuurbedrijf gebracht, daar was een (kleine) vervangauto beschikbaar, was voor ons prima. Maar na 2 dagen belde AllSecur dat de huurauto niet gelijkwaardig was en werd de auto dezelfde avond nog omgeruild voor een prachtige BMW. Dat is nog eens service (we hebben er niet eens om hoeven vragen)! En tot slot de financiele afhandeling: geen addertjes onder het gras maar er werd (volgens polis) nieuwwaarde van de auto uitgekeerd. En dat alles binnen 3 weken. Ondertussen een prachtig vervangauto. En dat alles voor een goede (lage) prijs.
Het gemak van het vergelijken van de polissen onderlinge verzekeraars was voor mij zeer aantrekkelijk. Het afsluiten van de autoverzekering was zeer eenvoudig met voldoende informatie. De opname door de verzekeraar was zeer snel en tot tevredenheid. Het vervolg met betrekking tot het toesturen van de polis vind ik perfect.
Zeer triest, 1 kleine schade meteen de premie 30 euro omhoog, en -4 schadevrije jaren zodat je niet meer naar iemand anders kunt! Belachelijk!
ik had mijn verzekering geweizigd via internet,later bleek dat mijn verzekering was stop gezet (waar ik toevallig achter kwam) geen schrijven van Allsecure gekregen. Gebeld kreeg te horen dat er iets was fout gegaan met afd financien. Oorzaak ik moest 24 euro betalen ,maar ze waren vergeten om een accept giro te sturen. ik zou terug gebeld worden hoe dit zou worden opgelost (nog steeds niks gehoord)ik heb wel door hun een tijdje onverzekerd rond gereden,ben in die tijd zelfs nog op vakantie geweest in de veronderstelling dat we goed verzekered waren. Wacht nu nog op de accept giro . Gisteren maar weer een mail gestuurd, op deze manier kan ik niet zeggen dat Allsecure betrouwbaar is ,wel goedkoop maar??
Ik ken allsecur van de reclame en een vriend van mij was ook bij hun verzekerd.
De website van Allsecur vond ik erg makkelijk werken. Ik kwam op hun website terecht, ik vulde mijn kenteken in en direct was alles duidelijk wat Allsecur mij kon bieden. Hun premie en voorwaarden waren veel beter dan mijn huidige autoverzekering bij de ANWB. Om er zeker van te zijn dat ik Allsecur de goedkoopste is heb ik nog bij twee andere autoverzekeraars de premie berekend. Maar ook deze konden niet tippen aan het aanbod van Allsecur. Nu heb ik mijn autoverzekering bij de ANWB opgezegt en ben ik nu verzekerd bij Allsecur. Tot zo ver geen problemen. Het afsluiten van de verzekering kon super eenvoudig online!
Ergens in het begin van december zag ik in het tv programma Kassa Allsecur positief voorbij komen. En toevallig wou ik overstappen naar een verzekeraar voor mijn autoverzekering omdat me huidige nogal duur bleek te zijn. Daarom ging ik naar de website van Allsecur. De website was niet een standaard website zoals alle anderen. Zelf vind ik het een overzichtelijke website met leuke effecttjes. Maar het gaat natuurlijk om de premie die ik kon berekenen op de website. Dit ging eenvoudig en ik hoefde alleen me nummerplaat op te geven en ik kreeg een voorstel. Inmiddels ben ik overgestapt naar Allsecur en tot op heden geen problemen ondervonden. Prijs van premie was oke, mijn ervaring is dus positief.
Ik moet zeggen, ik ben onder de indruk van de premie die ik bij AllSecur moet betalen. Echte stukken minder dan de premie die ik nu betaal. Goedkope verzekering en prijstechnisch zijn ze ook wel heel aantrekkelijk. Het is natuurlijk wel eventjes afwachten hoe ze eventuele schaden gaan afhandelen. Voor wat het waard is: bij Independer scoorde AllSecur hoog qua klanttevredenheid. Dat was met zo'n nieuwe partij natuurlijk wel gebaseerd op flink wat minder klanten dan bij andere verzekeraars.
Door de reclame nieuwsgierig geworden, wil ook wel rijden in een coole cabrio. De stappen op de site gevolgd en mijn premie bij Allsecur is inderdaad wat lager. Via Allsecur ben ik 16,35 euro goedkoper uit.
Ik moet zeggen, ik ben onder de indruk van de premie die ik bij Allsecur moet betalen. Echte stukken minder dan de premie die ik nu betaal. Het is natuurlijk wel eventjes afwachten hoe ze eventuele schaden gaan afhandelen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen