Allsecur Autoverzekering

★★★★☆ 8.5/10 (2373 reviews)

Logo verzekeraar Allsecur

Allsecur is een nieuwe aanbieder van autoverzekeringen. Allsecur werkt duidelijk, transparant, zonder kleine lettertjes en heeft altijd een scherpe premie.

Voordelen van Allsecur:

  • Geen eigen risico
  • Dagelijks opzegbaar
  • Beste dekking en prijs
  • Gratis overstapservice

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Extra accessoires tot €2.500,- gratis meeverzekerd
  • Standaard geen eigen risico
  • Gratis Kwik-Fit Zomer- en Wintercheck Plus t.w.v. €39,95
  • Dagelijks wijzigen & opzeggen

Onafhankelijke beoordelingen voor de Allsecur Autoverzekering

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Volledig Casco’.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Beperkt Casco’.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Beperkt Casco’.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Volledig Casco’.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Volledig Casco’.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Beperkt Casco’.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit Volledig Casco’.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit Beperkt Casco’.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit Volledig Casco’.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit Beperkt Casco’.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De Allsecur Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Allsecur Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Allsecur Autoverzekering is op 13 juni 2012 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 3 sterren.

De Allsecur Autoverzekering is op 10 mei 2012 door hoyhoy.nl beloond met de Gouden hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Autoverzekering 2012.

“””Allsecur biedt een brede groep consumenten een scherpe verzekeringspremie aan. De beste premie in combinatie met het Independer.nl Keurmerk en het standaard eigen risico van 0 euro zorgen ervoor dat veel van onze bezoekers hun auto bij Allsecur verzekeren.”””
Independer.nl op 24 april 2012 over de Allsecur Autoverzekering en werd daarbij beloond met de Independer.nl award

De Allsecur Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De Allsecur Autoverzekering is op 31 mei 2011 door hoyhoy.nl beloond met de Gouden hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Autoverzekering 2011.

“””Het totaalproduct van Allsecur spreekt de Independer.nl klanten blijkbaar erg aan: een aansprekend product, een hoog klantcijfer (gemiddeld 8,2) en de Independer.nl Garantie. De winnende combinatie van dit jaar.”””
Independer.nl op 20 maart 2011 over de Allsecur Autoverzekering en werd daarbij beloond met de Independer.nl award

De Allsecur Autoverzekering is op 4 oktober 2010 door Independer.nl beloond met de Independer.nl Garantie.

De Allsecur Autoverzekering is op 3 mei 2010 door hoyhoy.nl beloond met de Gouden hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Autoverzekering 2010.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Allsecur Autoverzekering

Voor mij NOOIT meer AllSecur. Na een kleine schade, val je meteen terug van 25 naar 10 schadevrije jaren en GEEN no claimbescherming mogelijk. Mag dan goedkoop zijn, maar ik betaal liever wat meer premie en betaal mijn schade deze keer zelf wel om die absurde terugval te vermijden. Snel op zoek naar een andere verzekering dus!!

Procederen letselschade slachtoffers kapot om enige uitkering te vermijden. Hierdoor kunnen ze lage prijzen aanbieden. Op papier en bij een kleine deuk scoren ze goed om bovenaan in de lijstjes te komen. Als er echt iets aan de hand is dan heb je Allianz als een van de grootste bedrijven ter wereld tegen je. Kies beter voor een normale Nederlandse verzekeraar.

Wil bij deze iedereen waarschuwen voor de praktijken van Allsecur! Sluit nooit een verzekering af, in welke vorm dan ook bij deze maatschappij, het zijn ronduit boeven.

Mijn auto stond bij de rdw als zakelijk geregistreerd (in gebruik en fiscaal altijd prive geweest) maar voor veel verzekeraars schijnt dat ineens een enorm probleem te zijn. Ik wil de auto dus overzetten naar prive maar omdat je dan officieel een andere eigenaar hebt eindigt dan de verzekering. Ik moet dus eerst een voorlopige dekking hebben voor ik de auto kan overschrijven. Bij SNS begrepen ze dat niet en werd ik afgewezen, ook nadat ik aangaf dat de auto echt naar privé ging. Uiteindelijk kwam ik bij allsecur terecht en aan de telefoon was het volgens hen geen probleem (ook niet dat ik eerder bij SNS afgewezen was), ik kreeg voorlopige dekking en ik moest de auto naar prive brengen. Dat heb ik dus gedaan en na twee dagen kreeg ik van allsecur een mailtje: uw wordt niet geaccepteerd (doei doei). Ik heb nu dus een onverzekerde auto en mogelijk een boete van 400€ van de rdw doordat Allsecur telefonisch dingen toezegt maar vervolgens niet nakomt. Ik heb inmiddels een klacht ingediend bij allsecur maar voorlopig zadelt allsecur mij met een probleem op en roepen ze alleen maar: wij hebben het recht om u niet te accepteren.

*slecht communicatie *arrogante medewerker *werken langs elkaar heen *je krijgt tegenstrijdig informatie van de medewerkers *zit de gegevens door elkaar als je meer dan 1 Auto bij hun verzekeren *deze mensen komen uit een ander planeet *Bij eerst schade verlies zo veel jaren ongeacht 20 of 30 of 40 schadevrije jaren dan zak je naar 10 schadevrije jaren, bij alle verzekering maatschappij als je heb 15 of hoog schadevrij jaren dan zak je 6 treden

Heel slecht verzekering maatschappij ze beloven van een problemen op te lossen maar het wordt allen erger, en maken twee problemen van, en de medewerker die kan niet met mensen omgaan

*slecht communicatie *arrogante medewerker *werken langs elkaar heen *je krijgt tegenstrijdig informatie van de medewerkers *zit de gegevens door elkaar als je meer dan 1 Auto bij hun verzekeren *deze mensen komen uit een ander planeet *Bij eerst schade verlies zo veel jaren ongeacht 20 of 30 of 40 schadevrije jaren dan zak je naar 10 schadevrije jaren, bij alle verzekering maatschappij als je heb 15 of hoog schadevrij jaren dan zak je 6 treden met

Allsecur… wat een oplichterij! Voor het eerst in m’n leven rijd ik schade terwijl ik verzekerd ben bij Allsecur. Ik heb een rechtsbijstand afgesloten en wilde daar gebruik van maken omdat ik het idee had dat de tegenpartij niet helemaal eerlijk was… ik heb een brief opgesteld met uitleg en alle whatsapp gesprekken inclusief foto’s van mijn eigen schade (minimaal). NOOIT meer wat van gehoord! In juli krijg ik een mail met de nieuwe premie, deze is VERDUBBELD!!!! Op 6 juli heb ik een mail verstuurd waarin ik heb aangegeven mijn verzekering te willen beëindigen. Hun reactie: is dat wel zo verstandig? Je hebt -3 schadevrije jaren dus kunt beter bij ons blijven. -3 schadevrije jaren???!!!! Oja, die schade die je hebt gereden in januari (waar ik mijn rechtsbijstand voor wilde inschakelen) is toch uitgekeerd aan de tegenpartij dus trekken we 5 jaar van je schadevrije jaren af en verdubbelen we de premie (?!). Maar het houdt niet op… vandaag ontvang ik een mail: “Hallo Mevrouw Moraal, Fijn dat u klant blijft bij Allsecur. Het komende jaar is uw auto goed verzekerd. We waarderen het dat u al 1 jaar klant bent bij Allsecur.” Absoluut geen aanrader dus!

Vanwege een (flink) lagere premie dan mijn vorige autoverzekeraar ben ik overgestapt naar AllSecur. I.v.m. schadevrije jaren kreeg ik een flinke (no claim) korting. Echter, doordat mijn schadevrije jaren nog op de polis van mijn vrouw stonden, kon AllSecur ze niet zien. Gevolg: de korting werd ingetrokken en restant bedrag werd automatisch geind. Toen ik binnen 2 weken mijn schadevrijejaren kon aantonen, werd mij verteld dat ik het geld weer terug kreeg, maar zij hanteren een 8-weken "storneringstermijn". Echter, deze term is voor consumenten bedoeld: als er onterecht een bedrag automatisch wordt afgeschreven, kunnen zij dit binnen 8 weken door hun bank laten storneren. Allsecur had dus het teveel betaalde geld direct moeten terug storten en waren niet voor rede vatbaar. Resultaat: ik heb zelf via mijn bank-App het geld laten storneren. 2e voorval: andere auto gekocht, AllSecur is véél duurder dan mijn vorige verzekeraar. Dan maar weer terug en hier gaan we weer: de teveel betaalde premie wordt pas na 8 weken overgemaakt. En dat bedoelen ze dan letterlijk: pas na 8 weken en een dag wordt (na een extra telefoontje) de betaalopdracht naar de bank gestuurd. En daarna kan het nog een paar dagen duren voordat je je geld weer terug hebt. AllSecur houd je geld dus veel langer vast dan nodig. Ik ga hier niet meer naar terug.

Zeer slechte ervaring. Schadecoach heeft NOOIT contact opgenomen, allen telkens precies na 5 werkdagen een mailtje als reactie, vaak met een tegenvraag en nooit met een antwoord. Was betrokken bij een ongeluk en heb alles zelf gedaan en geregeld. Zelfs direct na het ongeluk. Goedkoop duurkoop verzekering, die er op het moment dat ze er moeten zijn voor je, zeker niet zijn. Ben ook direct overgestapt. Doei Doei!

Schade niet afgehandeld en erbarmelijke communicatie, zelfs bij opzeggen met een vrijwaringsbewijs in de hand. Niet doen dus. Zonde van je geld en de negatieve energie.

autoverzekering na vergelijk bij allsecur afgesloten. Na een jaar ging mijn premie opeens omhoog! Geen schade, niets. Je zou verwachten dan de premie omlaag gaat. Allsecur gebeld.Werd mij doodleuk verteld dat alle autoverzekeringen omhoog gaan en dat zij alleen de eerste waren die dit hadden doorgevoerd. Dit kan natuurlijk maar na een tijdje de prijzen in de gaten te hebben gehouden bleek dat geen een andere verzekeraar in prijs omhoog ging. Allsecur LIEGT dus tegen haar klanten en geeft VALSE informatie.

Mijn auto is schade toegebracht. Schuld bekend door dader. Na overleg auto laten maken en nou houden ze 500 euro eigen risico in. Terwijl ik totaal geen schuld heb en dit ook is erkend.

Schade niet door mij veroorzaakt. Ok. Herstel AllSecur schade reparateur. Ok. Duur reparatie 4 weken. Niet OK. vervangend vervoer 4 weken. Verplaatst naar Mercedes dealer. Ok. Duur reparatie 1 week. Ok. Vervangend vervoer 1 week. Mijn kosten dealer reparatie €500. Niet Ok. Sommetje: verschil tussen 1 en 4 weken auto huren is veel hoger dan €500 euro. Waar zijn ze mee bezig?

Na 1 schadegeval is de premie met 42% (!) gestegen! Ondanks het feit dat de schade is veroorzaakt door een ander (die doorgereden is), hetgeen ook is bevestigd d.m.v. getuigenverklaringen met kenteken – er is niks mee gedaan. De politie doet er niks mee maar verwijst naar de verzekeraar – die doet nog minder, premie verhogen is het enige! De nieuwe premie kregen we overigens al binnen een week door, nog voordat we ook maar iets hadden gehoord over een evneutele schadeafhandeling. Op onze verzoeken, commentaren en mails werd eenvoudigweg niet gereageerd of kregen we een standaard mail. Telefonische klantenondersteuning is ook erg slecht, totaal geen begrip werd er getoond. We hebben gelijk alles opgezegd en zitten nu met 6 schadevrije jaren minder – dit wordt trouwens ook gelijk aan alle andere maatschappijen bekend gemaakt zonder ook maar einige inspanning de echte toedracht te achterhalen.. Ballentent!

Ze doen aan kansberekening en niet iedereen kan zich via allsecure verzekeren. Ze controleren eerst of dat je ergens op een lijstje staat. Ik heb genoeg geld en inkomen om een verzekering te betalen, maar wordt geweigerd omdat ik ergens op een lijst sta waarvan ik het bestaan niet eens weet. Ik wil alleen de wettelijk verplichte WA verzekering voor mijn auto.

Beste, Hierbij zou ik graag mijn ervaring met AllSecur met jullie willen delen. Sinds een aantal jaren heb ik een autoverzekering via AllSecur, ik kan jullie zeggen dat het niet een autoverzekering is die ik u/ jullie kan aanraden. Dit omdat ik heb ervaren dat wanneer je in een geschil raakt deze verzekeringsmaatschappij zich onvoldoende inspant voor zijn cliënt. Dit ondanks dat je duidelijk bewijs hebt dat je als cliënt in je recht staat, buiten dat is mijn ervaring met de verzekeringsmaatschappij dat zij de situatie saboteren, om zelf zo hun voordeel uit de situatie te trekken. Ik raad u/ jullie dan ook bij deze aan om zich zeker niet te laten verzekeren door AllSecur. Een keer is bij deze dus ook nooit meer. Met vriendelijke groet, Elshan, S

Denkt deze maatschapij in verzekeringen nou dat we een stelletje debielen zijn?? Iedereen verzekerd zich toch in de hoop er nooit gebruik van te maken. (uitgezonderd een overlijdensverzekering want dat is onvermijdelijk). Haal a u b deze reclame van de radio en tv v.w.b. pechhulp onderweg Groeten H.Bahlmann.

de premie is met zo'n 25% in 2017 verhoogd , dat vind ik zeer hoog , Aegon ea bieden nog steeds een verzekering aan voor jullie prijs uit 2016.

Tijdens gesprekken is mij opgevallen dat er onvoldoende kennis is, om zo goed mogelijk de klant te helpen.

Jammer van de forse premiestijging. Principe van inkomsten moeten kosten dekken kan ook verrekend worden met brokkenmakers ipv hoofdelijk omslaan. Vervuiler betaalt lijkt eerlijker. Ik rijd zelf al 22 jaar schadevrij (knock wood)

Mijn zoon is bij allsecur verxekerd met een vw polo. Hij kreeg schade buiten zijn schuld. De auto werd total loss vrrklaard. Schade 5800 euro de op de auto werd een bod gedaan door de handel van 3110 euro. Allsecure wilde hem 6300 euro uitbetalen. Dat zou de dagwaarde zijn omdat er op gaspendaal.nl een voor die prijs te koop stond. De auto laten reparen mocht, bovendien zou de auto dan niet meer te verzekeren zijn? Toen ik verklaarde dat ik hier niet mee akkoord ging verzonnen ineens dat hij voor dagwaarde 10% verzekerd was. Kwam zomaar 630 euro bij. Ze hebben hem geen 30 dagen vervangend vervoer aangboden waar hij recht op heeft. Dit betreft dan nog een schade die ze op de tegenpartij kunnen verhalen. De manier van communiseren en de afwikkeling van de schade vind ik uitzonderlijk slecht. Als ik dit vergelijk met mijn verzekeringen die ik in Apeldoorn afgesloten heb, ga ik iedereen aanraden om niet meg Allsecure in zee te gaan. Wat ze in hun reclame beweren is waar. Er worden 100de euros bespaard. Maar dan wel over ons rug.

Ik had gehoopt op elk schadevrij jaar iets mindere premie te hoeven betalen

Flinke prijsverhoging dit jaar ,zijn nu naar inshared omgegaan deze is momenteel het goedkoopst.

Ieder jaar meer schadevrije jaren maar ieder jaar een hogere premie !!! En in 2017 40% !!! hoger.

Net 5 jaar mijn rijbewijs dus volgens de wet géén beginnend bestuurder meer. En toch gaat mijn polis niet omlaag. Ook afgelopen een jaar een aanrijding gehad. Balen natuurlijk maar was niks aan te doen. Even gebeld met all secur en ik kan alle schade laten vergoeden maar dan werd ik wel eventies 5 treden omlaag gezet wat betekent dat ik bijna 40 euro per maand meer moest gaan betalen.. alle schade in totaal was amper 800 euro.

Goede service, kijken ook welke verzekering het beste bij je past

Onlangs ruitschade. Bij klantenservice word je dan doorverbonden naar een extern bedrijf die geen zicht heeft in je polis. Voor vragen daarover word je vervolgens weer doorverbonden. Vervolgens wist t schadebedrijf niet dat ze met mij contact op moesten nemen; was niet goed gegaan in de communicatie. Polisvoorwaarden staan per polis genummerd op de website van allsecur. Het is vervolgens goed zoeken op je polisblad voordat je er achter bent welk nr op je eigen polis van toepassing is. Kortom: processen zijn ingericht op het gemak van allsecur, niet van de klant

Als huidige klant wel offerte uitbrengen voor verzekering nieuwe auto (alle gegevens bekend), maar als puntje bij paaltje komt pertinent weigeren audi A3 te verzekeren omdat het een audi A3 is??? Ik begrijp het niet. Jullie? breng dan geen offerte uit.

40 procent verhoging van de autoverzekering…… en in de reclame zijn we de goedkoopste????? Grote schande.

Ik kon bij geen één andere verzekeraar zo makkelijk en tegen een scherpe prijs mijn bmw x5 verzekeren. Bij andere maatschappijen was de nieuwwaarde van de auto een probleem terwijl de auto op dit moment al 8 jaar oud is. En dat allsecur de auto meteen 7 dagen in voorlopige dekking neemt is ook heel prettig.

Prijs / kwaliteit heel scherp. Gratis wintercheck bij Kwik-Fit

Nog maar net bij deze maatschappij verzekerd. Het is de goedkoopste die ik kon vinden

Prima prijs en 2x per jaar een gratis check bij Kwikfit. Ideaal.

geen problemen bij aanmelden , alles wordt prima afgewikkeld en de prijs is super.

Prijs is laag en had geen moeite met het afsluiten van deze verzekering.

Zeer slechte afhandeling na acceptatie. Botweg er weer uitgekieperd en zoek het zelf maar uit.Geen overleg mogelijk.

Alles prima, alleen het online schade aanmelden kan beter

Duidelijke website, vriendelijke medewerkers, fijn behandelings traject, je wordt goed op de hoogte gehouden, goed afwerking en nabehandeling

Een uitermate goede oplossing van mijn klacht. De klantvriendelijkheid is ongekend groot en er zitten betrokken mensen op de serviceafdeling. Ik kan dan ook geen enkel punt vinden waarvan ik denk dat het beter had gekunnen.

Bij een barst in mijn ruit belde ik all secur en kwam er op hele korte termijn iemand bij me langs om zonder enige kosten een nieuwe voorruit te plaatsen. Goede en snelle service voor een goede prijs.

Ook bij eventuele schade neemt Allsecure haar verantwoordelijkheid. Schade wordt netjes afgehandeld en telefonisch vooraf doorgenomen zodat achteraf geen verassingen ontstaan.

Goedemorgen, Ik ben in een nachtmerrie terecht gekomen. Wat ik niemand gun vandaar dat ik mij verhaal hier wil delen. Zodat andere consumenten op hun hoede zijn van hun de praktijken van allsecur. Ik heb een aanrijding gehad op 4 weken gelden. Tegenpartij was aansprakelijk gesteld. Schade exper was langs gekomen en heeft de schade ingeschat. Is mij telefonisch verteld door een medewerker dat tegenpartij aansprakelijk is en dat de betaling klaar wordt gezet en ik het bedrag binnen 5 dagen op mijn rekening kan verwachten. 1 week voorbij nog steeds niks ontvangen auto was ondertussen klaar. Ik weer bellen naar allsecur en gevraagd waarom ik het bedrag nog niet heb ontvangen. Kreeg als antwoord dat ze het niet meer gaan betalen omdat ik aansprakelijk wordt gesteld. Terwijl de tegenpartij aansprakelijk is geweest en mij is toegezegd dat ik binnen 5 dagen het bedrag kan verwachten. Nu staat mijn auto klaar bij de garage maar kan ik de auto niet ophalen omdat ik het niet kan betalen!!

hebben prima mijn schadecleam afgewerkt zeer tevreden

De verzekering heb ik afgesloten via Independer. Helaas ben ik niet goed geïnformeerd over het meenemen van mijn zakelijk opgebouwde schadevrije jaren naar een particuliere verzekering. Ondanks dat Independer na contact met AllSecure aangaf dat dit geen probleem was, bleek dit achteraf toch niet mogelijk. De premie valt hierdoor aanzienlijk hoger uit dan in eerste instantie gecommuniceerd.

Qua premie en dekking goede verzekeraar. Slecht is het laten vervallen van de bonusbescherming. Daarnaast matige afhandeling schade. Dankzij zelf lezen van de polisvoorwaarden en bellen verlies bonus malus kunnen voorkomen.

Goede dekking en vaak wat extra's ook leuk!

Geen bijzonderheden in mijn schadeverleden, kreeg na enkele uren al het verzoek om telefonisch contact op te nemen voor aanvullende vragen die niet per email of whatsapp konden worden gesteld. De afdeling is op vrijdag tot 21 uur bereikbaar. Om 17:20 uur telefonisch contact opgenomen, acceptatie afdeling was al naar huis. Maandag kon ik terugbellen ( kan voor mij weer pas na 17 uur) dinsdag verloopt mijn voorlopige dekking ( was 7 dagen en is blijkbaar teruggebracht naar 5) Is hier sprake van een vergissing of misleiding..

Goede service waar prijs en kwaliteit altijd voorop staat, juist daar streven wij als klant natuurlijk op aan maar levert Allsecur dat ook "wij vinden van wel" gezien ze ons destijds goed geholpen hebben toen onze auto economisch total los verklaard was en er zich letselschade bij voorgedaan heeft. Juist dan is Allsecur niet de verzekeraar die de klant ermee laat zitten maar het juist voor ze opneemt, dat heeft ons enorm aangesproken om te blijven bij Allsecur.

Terugbel afspraken worden niet nagekomen. Afspraken worden niet nagekomen. Wordt meerdere keren langdurig in de wacht gezet. Iedere keer doorverwezen naar een andere afdeling. Na ruim een week nog geen meter opgeschoten met de afhandeling.

De voorwaarden zijn goed, bij vragen snel en duidelijk antwoord. Premieverhoging 2016 meer als toegestaan.

altijd bij hun verzekerd en na een kleine schade van 800 euro (vanwege mijn eerlijkheid) want bij mij doen ze er geen briefje op als iemand een kras bij mij maakt. Maar ik denk dan ik ben verzekerd is wel zo eerlijk wordt je gelijk afgestraft met een verhoging van 250 per jaar belachelijk. Snel over gestapt want dit viel me heel vies tegen. Ben nu eerlijker verzekerd voor het bedrag wat ik voor die schade verzekerd was.

Heb met de verzekeringsmaatschappij nooit klachten of problemen. Wel eens te laat met de premie geweest, wordt coulant op gereageerd, niet meteen paniek! Tevredenheid heerst over Allsecure

Probeerde mijn auto te verzekeren WA + Volledig Casco. Maar dat kon niet want de auto was te nieuw!? Schijnbaar verzekeren ze niet All Risk als de auto te nieuw is want: "Dan is de kans op diefstal en inbraak te groot". Wat een onzin.

Heb alleen nog maar ervaring met het afsluiten van de verzekering.

Perfecte service, telefonisch vaker contact gehad. Medewerkers zijn erg meedenkend en adviseren je om een juiste keuze te maken.

Net zoals bij anderen is de initiële ervaring prima. Prima premie, soepel proces en correcte medewerkers klantenservice. Echter na 1 jaar procentueel een hele grote premieverhoging (+22%). De gevraagde onderbouwing is zwak (ligt aan de combinatie regio en schades). Na meerdere verzoeken werd het antwoord niet beter en waren ze niet bereid tegemoet te komen. Het lijkt er op dat Allsecur klanten binnenhaalt met een scherp tarief en daarna de prijs met een vage reden zeer sterk opschroeft?

Verzekering koste mij 440 per jaar. Na aanrijding door een kennis van mij ging hij naar de 1000,€ per jaar

afspraken eerste jaar prima inclusief maand premie teruggave na 12 maanden. Zeer snelle en correcte medewerkers klantenservice. Echter na 1 jaar procentueel best flinke prijsverhoging. Onderbouwing daarvoor is zwak. Nu bij nieuwe auto een slecht prijsvoorstel. Ik stap dus over naar een ander. Het lijkt er op dat Allsecur een leuke optie is voor een jaar en dan weer naar een ander?

Met toen der tijd een all risk verzekering word er een duidelijk uitleg gegeven over schade die je hebt geleden.. all secure en de rechtsbijstand (die bij all secure staan aangesloten) doen geen of weinig moeite om de kleine consument te helpen. Na afhandeling van zaken word en geen vervolg gedaan mbt premies schadevrije jaren etc etc.

Premie-ontwikkeling WA+BeperktCasco voor dezelfde auto: 2015 € 152,16 2016 € 202,60 2017 € 253,52 Voor alle duidelijkheid: er is géén schade geclaimd (24 schadevrije jaren), géén andere auto gekocht en niet verhuisd. Een eenvoudig rekensommetje: premieverhoging € 253,52 – € 152,16 = € 101,36 De premie is in 2 jaar dus (101,36:1,5216 =) 66,61% gestegen! Normaal, toch???

Met alle vragen wordt altijd vriendelijk geholpen

1x schade gehad (tegenpartij schuld) en prima afgehandeld, wordt met alle vragen altijd vriendelijk geholpen. Prijs/kwaliteit verhouding prima

Gewoon prima tot nu toe, snelle service en heldere communicatie

Heb tot nu toe geen schade gehad, maar ben tevreden over de gang van zaken.

Ik heb tot noch toe geen schade gehad, auto is sinds mei 2015 verzekerd

Hebben(gelukkig)nog geen schade gehad.Maar zijn uitermate tevreden over de autoverzekering.

prima verzekering, goede prijs-kwaliteit verhouding, geen eigen risico, helder en snel in afhandeling schade (nieuwe voorruit) met vereiste duidelijkheid (email bevestiging nav telefoongesprek). Slechts een minder punt: afgelopen jaar geringe prijsverhoging zonder duidelijke rationale.

Goed prijs, geen push contact voor andere verzekeringen. 1 jaar verzekerd, cadeau. Top!

6 jaar verzekerd bij allsecur, in het 2de jaar (4 jaar geleden) kleine parkeerschade. Gisteren andere auto gekocht maar Allsecur weigert mij te verzekeren. Reden: "De reden hiervoor is dat uw persoonlijk risico te veel afwijkt van de risicogroep die Allsecur wenst te verzekeren." Overstap naar andere auto is dus het momentum voor AllSecur om verzekering wegens leeftijd (ik ben onlangs 65 geworden) te weigeren. Ongehoord maar blijkbaar "normaal".

Zeer duidelijke uitleg wat te doen na een schade, veroorzaakt door een Duitse automobilist. Erg goede informatie over de afhandeling en nasleep.

Van een prijsvechter verwacht je een matige service: ergens moet tenslotte de relatief lage premie gecompenseerd worden. Niets van dat alles. Op de twee (telefonische) contacten (ruitbruik vanuit het buitenland en een niet kloppende polis) is adequaat gereageerd met een keurige en snelle afhandeling als resultaat.

Nog niet nodig gehad, makkelijk af te sluiten. Na 1 jaar forse premiestijging, ik ging van €21 naar €27 Is geen hoog bedrag maar het is wel 25-30% stijging in de premie.

Alles wat afgesproken is bij het afsluiten van de verzekering is nagekomen. Verder heb ik de verzekering gelukkig nog niet nodig gehad.

Mijn auto is 16 jaar en dan kan ik geen autoruitverzekering nemen bij mijn WA VERZEKERING vind ik best wel lastig…..!

Verhoging van de premie werd onderbouwd met: berijder en de auto zijn een jaar ouder geworden. Ik maakte bezwaar, immers, dat is toch elk jaar het geval? Daarnaast was weer een jaar schadevrij rijden blijkbaar geen aanleiding de premie te verlagen! Later werd toegegeven dat de verhoging van de premie slecht was onderbouwd, maar bleef verhoogd…

Ik liep in het contact met de vorige verzekeraar steeds tegen een ,,muur". Hier vlotte inschrijving en afhandeling.

Tot vorig jaar hadden ze nog een bonusgarantie. Die hebben ze dit jaar helaas niet meer. Anders was het 5 sterren.

weinig klachten, prijs is vrij hoog aangezien ik nooit wat heb

Elk jaar wordt de prijs van je premie verhoogd. Heb een nieuwe auto gekocht en een 3 jaar nieuw garantie afgesloten, zit dus klem, anders was ik overgestapt naar goedkopere autoverzekering

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en men helpt gelijkt

Het afsluiten is zeer makkelijk en kan snel uitgevoerd worden. Persoonlijk vind ik het afhandelen via internet prima. Er zijn voldoende aanvullende verzekeringen/opties.

nog geen gebruik gemaakt en wil het graag zo houden

Het was en is voor mij de voordeligste. Ik heb 1 keer een sterretje in mn ruit gehad, en dat is prima verholpen en voor mij kostenloos.

Zojuist,week geleden heb ik mij verzekerd bij Allsecur, tot nu toe alles naar wens verlopen. Mijn ervaring zal ik t.z.t.plaatsen!

betaal nog maar alleen. Heb 'm nog nooit nodig gehad, gelukkig!

Snel online te regelen en prima opvolging. Heldere en bondige communicatie.

Afgesloten wegens goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Kleinigheidje met betrekking tot aantal schadevrije jaren na één telefoontje rechtgezet. Correcte en vlotte behandeling aan de telefoon. Na ontvangst continuatievoorstel gebeld en beter voorstel ontvangen. Al met al uitsluitend positieve ervaringen tot nu toe, maar nog geen schade gehad (afkloppen!).

E-mail verzekering werkt goed in het eerste jaar. Maar pas op voor premiestijgingen daarna! Waren ze eens zo goedkoop, in het tweede jaar krijg je gewoon 50% premiestijging om de oren, zelfs bij schadevrij rijden. Want: "de auto is een jaar ouder geworden én de bestuurder is een jaar ouder geworden".

na diverse ongelukken was deze verzekering goed gedekt en prima te betalen. Loopt inmiddels een aantal jaar en tevreden. Prijs kwaliteit prima. De prijs is voordelig en dan kan je niet de hoogste service verwachten. maar ik ben tevreden.

al jaren prima service….weinig gebruikt ….maar wel altijd o.k

Wij zijn er al een paar jaar bij verzekerd, nog geen schade gehad, dus nog geen beroep op hun behandeling en afhandeling ervan kunnen doen. In tijd van pech en schadegeval, krijgt men de waardering in het echte getal.

Allsecur haalt je binnen als nieuwe klant met een zeer scherpe premie. Helaas wordt deze premie de opvolgende jaren onevenredig verhoogd. In de afgelopen weken hier veelvuldig contact over gehad met de klantenservice. Dit contact verloopt totaal niet soepel. Mijn premie werd (zonder een schadedeclaratie) verhoogd met als reden; auto is ouder en bestuurder is ouder. In beide gevallen zijn dit redenen om de premie te laten zakken. Hier direct over gemaild het eerste antwoord was een standaard mail zonder antwoord op mijn vraag. Uiteraard dus opnieuw terug gemaild en kreeg ik als antwoord dat dit een fout in het systeem is en dat ze hiermee bezig zijn. Aangezien ik deze reden ook vorig jaar op mijn premievoorstel had staan(toen heb ik er niet scherp naar gekeken), ben ik me zeer sterk gaan afvragen hoe lang dit nog gaat duren. Ook dit weer gemeld aan allsecur; geen reactie. Ik ben inmiddels overgestapt (ook de beëindiging verloopt niet soepel en duurt erg lang, zonder goede communicatie)

Voordelig en schade correct en snel afgehandeld.

Bij schade, geen fijne afhandeling; polisafdeling en schadeafdeling werken niet samen en premie valt daarom verkeerd uit, dat oplossen schijnt haast onmogelijk! Erg slecht!

Goede afhandeling bij ruitschade, verder nog geen schade gehad

denk dat de verhoudingen goed zijn en zeker niet te duur

Ik ben tot heden goed tevreden over allsecur, maar heb tot op heden ook nog niets meegemaakt! :)

Waardeloze klantenservice, er komt gewoon geen antwoord op mailtjes, vragen worden niet beantwoord, ook het reactieformulier op de website is absoluut niet gebruiksvriendelijk

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen