PMA Autoverzekering

★★☆☆☆ 4.1/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar PMA

PMA is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot de grootste aanbieder van kortingsproducten en collectieve verzekeringen. PMA heeft meer dan 600.000 tevreden relaties.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Bespaar honderden euro’s per jaar
  • Snel en makkelijk overstappen
  • Gratis opzegservice
  • Ondergebracht bij Allianz Nederland
  • Uitstekende service en voorwaarden
  • Nu ook incl. pechhulp mogelijk

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de PMA Autoverzekering

autoverzekering negatief. beloven goedkoop per maand maar je krijgt duurkoop en je kunt er niet onderuit. is misleidend.

Pas op, de premie wordt aanzienlijk hoger dan het lijkt!! Mijn ervaring: na afsluiten van de verzekering blijkt dat de geoffreerde premie maar 12 maanden geldig is (computerfout!?). Na 12 maanden wordt deze 4 keer hoger! Hun partner, Allianz verzekeringen, verschuilt zich achter het feit dat de polis maar een jaar geldig is en dat ze wettelijk de mogelijkheid hebben om de premie te verhogen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen