IAK Autoverzekering

Is onderdeel van Aegon Groep Ervaringen

De autoverzekering van IAK Verzekeringen (voorheen ik! Autoverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

IAK Verzekeringen is een assurantie-intermediair en volmachtbedrijf in Eindhoven. Ruim 80 jaar ervaring maakt IAK tot een specialist in verzekeringen.

Voordelen van een IAK Autoverzekering

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Keuze in verzekerde bedragen
  • Vriendendiensten meeverzekerd
  • Uitwonende, studerende kinderen gratis meeverzekerd
  • Geen eigen risico
  • 60+ korting

Deze informatie wordt verstrekt door IAK en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze autoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de IAK Autoverzekering met andere autoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
IAK Autoverzekering Ervaringen United Insurance Autoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: IAK verzekeringen daar betaal je best wel een hoge premie vergeleken bij andere verzekeraars. Als... Een uitstekende service heb ik mogen ervaren! Kan het nog beter dan? Ga zo Door!
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de IAK Autoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(9 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de autoverzekering van IAK

uit Capelle aan den ijssel zegt op 14 September 2014:

IAK verzekeringen daar betaal je best wel een hoge premie vergeleken bij andere verzekeraars. Als je beginnende bestuurder bent en je hebt na bijna 4 jaar schadevrij 1 schade hebt dan van je terug naar -1 en betaal je 84,- inclusief rechtsbijstandsverzekering.
Ik heb 1 jaar gewacht tot ik weer op 0 schadevrije jaren stond en heb de tussentijd nuttig besteed om polissen, premies en eigen risico van andere verzekeraars met elkaar te vergelijken. ik bespaar nu vergeleken met de premie bij IAK verzekeringen bijna 200,- per jaar want mijn verzekering kost nu nog € 65,85. Dit is inclusief assurantiebelasting, rechtsbijstand verzekering en inzittenden verzekering (inzittenden verzekering had ik niet bij het IAK).
En per volgend jaar is mijn premie weer onder de 60,-.

IAK verzekeringen betaalt keurig netjes uit bij een schade, maar qua service, nadenken met hun eigen klant over de schade en hoe die is ontstaan, en meedenken met de klant en zich buiten de markt plaatsen met hun hoge premies, dat zijn zaken waar je ook over na moet denken als je overweegt om hun wel of niet als verzekeraar te houden.

zegt op 12 February 2014:

Ruim 8 jaar loopt mijn autoverzekeringen bij IAK. Ik ben altijd goed, deskundig en op de juiste manier behandeld, wanneer ik ze nodig had.

zegt op 4 May 2013:

Het verschuiven van de ingangsdatum van de autoverzekering met twee dagen werd probleemloos geregeld! De nieuwe gegevens al na twee dagen op papier (o.a. groene kaart)thuis gekregen. Bedankt!

zegt op 20 March 2013:

Mijn verzekering kon niet worden omgezet naar mijn nieuwe auto omdat ik een betalingsachterstand had die aan mijn aandacht was ontsnapt, logisch. ik heb onmiddelijk het staande bedrag overgeschreven, een screenshot van de overschrijving gemaakt en deze naar IAK gemailt en er vervolgens achteraan gebelt. Zodat ik binnen het uur met een bevestigingsmail de weg op kon.

zegt op 28 December 2012:

Deze vragen zijn kennelijk gesteld n.a.v. het overschrijven van m'n autoverzekering op een nieuwe auto. Deze overschrijving is door de autodealer op mijn verzoek telefonisch gedaan. En alles verliep vlot. M.a.w., ik heb zelf geen contact met u gehad.

zegt op 17 December 2012:

Tsja, wat moet ik er nog aan toevoegen, heb gelukkig zeer zeer weinig ervaring met schade, wil ik ook graag zo houden, denk echter dat IAK als voorbeeld kan dienen voor hoe een autoschadeverzekeraar dient te funktioneren, afhandelingssnelheid buitengewoon, binnen 4 dagen weer met eigen auto op pad. Bedankt IAK.

zegt op 4 November 2012:

Over het algemeen ben ik tevreden tot zeer tevreden over de afhandeling van mijn schade ggeval aan de auto. Alleen ben ik bij de schade hersteller terug geweest omdat men een klein stukje vergeten was te spuiten. Dit heeft me extra tijd, kosten en een snipperdag gekost. Uiteindelijk alles naar tevredenheid hersteld.

zegt op 4 June 2012:

Omdat uw service en klantvriendelijkheid zo uitstekend waren tijdens het afhandelen van de diefstal van mijn vorige auto hebben wij onze nieuwe auto weer bij u verzekerd.

Nee, ik zou een IAK Autoverzekering niet aanbevelen

uit Kesteren zegt op 7 January 2013:

Kort samengevat de meest waardeloze verzekeraar die ik ooit heb meegemaakt.

Bij een ontstaande schade door de tegenpartij weken bezig geweest om de schademelding alleen al an te melden. Meerdere malen een mail gestuurd, geen enkele reactie op ontvangen, vervolgens meerdere malen gebeld en eindelijk met behulp van de plaatselijke dealer gelukt. Vervolgens maanden bezig geweest om uitsluitsel te krijgen. Na een tijd toch een brief ontvangen met het bericht "de tegenpartij erkend geen schuld" nee dat zou makkelijk zijn? En dat terwijl er camera beelden aanwezig zijn. Na enkele weken krijgen we ineens uit het niets een brief dat we een afspraak kunnen maken dat alles toch wel verzekerd word.

Door dit hele verhaal gekozen om de verzekering te beëindigen. Hiervoor telefonisch contact opgenomen wat mogelijk is, want telefonisch kon niet! Op 19 december 2012 een email gestuurd met de afmelding. Direct mail terug dat de mail ontvangen is en "Deze zullen wij zo spoedig mogelijk in behandeling nemen." Op 29 december nog steeds geen bericht. Wederom de mail gestuurd en weer het automatische bericht terug. Vandaag 7 januari nog steeds geen bericht ontvangen! Na wederom telefonisch contact gehad te hebben wordt weer gezegd "email sturen". Dus zojuist weer gedaan en nu weer afwachten of er uberhaupt een reactie komt.

In deze tijd hebben ze toch het geld afgeschreven, deze hebben wij direct ongedaan laten maken. Blijkbaar geven ze daar ook niet om, want vandaag hebben ze weer het bedrag van de rekening gehaald. Kortom weer betaling ongedaan laten maken en ze direct geblokkeerd!

Voor ons ooit maar NOOIT meer!


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen