IAK Autoverzekering

★★★☆☆ 6.9/10 (9 reviews)

Logo verzekeraar IAK

IAK Verzekeringen is een assurantie-intermediair en volmachtbedrijf in Eindhoven. Ruim 80 jaar ervaring maakt IAK tot een specialist in verzekeringen.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Keuze in verzekerde bedragen
  • Vriendendiensten meeverzekerd
  • Uitwonende, studerende kinderen gratis meeverzekerd
  • Geen eigen risico
  • 60+ korting

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de IAK Autoverzekering

IAK verzekeringen daar betaal je best wel een hoge premie vergeleken bij andere verzekeraars. Als je beginnende bestuurder bent en je hebt na bijna 4 jaar schadevrij 1 schade hebt dan van je terug naar -1 en betaal je 84,- inclusief rechtsbijstandsverzekering. Ik heb 1 jaar gewacht tot ik weer op 0 schadevrije jaren stond en heb de tussentijd nuttig besteed om polissen, premies en eigen risico van andere verzekeraars met elkaar te vergelijken. ik bespaar nu vergeleken met de premie bij IAK verzekeringen bijna 200,- per jaar want mijn verzekering kost nu nog € 65,85. Dit is inclusief assurantiebelasting, rechtsbijstand verzekering en inzittenden verzekering (inzittenden verzekering had ik niet bij het IAK). En per volgend jaar is mijn premie weer onder de 60,-. IAK verzekeringen betaalt keurig netjes uit bij een schade, maar qua service, nadenken met hun eigen klant over de schade en hoe die is ontstaan, en meedenken met de klant en zich buiten de markt plaatsen met hun hoge premies, dat zijn zaken waar je ook over na moet denken als je overweegt om hun wel of niet als verzekeraar te houden.

Ruim 8 jaar loopt mijn autoverzekeringen bij IAK. Ik ben altijd goed, deskundig en op de juiste manier behandeld, wanneer ik ze nodig had.

Kort samengevat de meest waardeloze verzekeraar die ik ooit heb meegemaakt. Bij een ontstaande schade door de tegenpartij weken bezig geweest om de schademelding alleen al an te melden. Meerdere malen een mail gestuurd, geen enkele reactie op ontvangen, vervolgens meerdere malen gebeld en eindelijk met behulp van de plaatselijke dealer gelukt. Vervolgens maanden bezig geweest om uitsluitsel te krijgen. Na een tijd toch een brief ontvangen met het bericht "de tegenpartij erkend geen schuld" nee dat zou makkelijk zijn? En dat terwijl er camera beelden aanwezig zijn. Na enkele weken krijgen we ineens uit het niets een brief dat we een afspraak kunnen maken dat alles toch wel verzekerd word. Door dit hele verhaal gekozen om de verzekering te beëindigen. Hiervoor telefonisch contact opgenomen wat mogelijk is, want telefonisch kon niet! Op 19 december 2012 een email gestuurd met de afmelding. Direct mail terug dat de mail ontvangen is en "Deze zullen wij zo spoedig mogelijk in behandeling nemen." Op 29 december nog steeds geen bericht. Wederom de mail gestuurd en weer het automatische bericht terug. Vandaag 7 januari nog steeds geen bericht ontvangen! Na wederom telefonisch contact gehad te hebben wordt weer gezegd "email sturen". Dus zojuist weer gedaan en nu weer afwachten of er uberhaupt een reactie komt. In deze tijd hebben ze toch het geld afgeschreven, deze hebben wij direct ongedaan laten maken. Blijkbaar geven ze daar ook niet om, want vandaag hebben ze weer het bedrag van de rekening gehaald. Kortom weer betaling ongedaan laten maken en ze direct geblokkeerd! Voor ons ooit maar NOOIT meer!

Deze vragen zijn kennelijk gesteld n.a.v. het overschrijven van m'n autoverzekering op een nieuwe auto. Deze overschrijving is door de autodealer op mijn verzoek telefonisch gedaan. En alles verliep vlot. M.a.w., ik heb zelf geen contact met u gehad.

Tsja, wat moet ik er nog aan toevoegen, heb gelukkig zeer zeer weinig ervaring met schade, wil ik ook graag zo houden, denk echter dat IAK als voorbeeld kan dienen voor hoe een autoschadeverzekeraar dient te funktioneren, afhandelingssnelheid buitengewoon, binnen 4 dagen weer met eigen auto op pad. Bedankt IAK.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen