VOOROP Autoverzekering

★☆☆☆☆ 3.5/10 (7 reviews)

Logo verzekeraar VOOROP

Met VOOROP kies je voor een standaard lage premie en uitstekende dekking. Daarnaast wordt veilig rijden met extra korting op de autoverzekering beloond.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Eén van de goedkoopste basispremies van Nederland
  • Bij veilig rijden stijg je extra hard op de kortingsladder, dus betaal je minder premie
  • 100% inzicht in je rijgedrag
  • Ruime dekking, nieuwe auto’s het eerste jaar verzekerd voor de nieuwwaarde
  • Pechhulp bij (volledig) casco
  • Keuze uit verschillende (aanvullende) dekkingen
  • Extra accessoires meeverzekerd tot 2500 euro, de Chipin is daar bovenop ook gratis meeverzekerd
  • Persoonlijke app en dashboard met diverse widgets

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de VOOROP Autoverzekering

Supertraag met reageren op vragen. Telefonisch vaker niet dan wel bereikbaar. Administratieve puinhoop.

Nogal houtje touwtje gevoel bij deze verzekering. Voelt een beetje als een experiment. Veel storingen in de app, administratie verwarrend, bereikbaarheid klantenservice zeer slecht (zo’n beetje alles per mail!), duur bij wijzigingen zoals verzekering overschrijven op nieuwe auto (nieuw polis met verlies van korting door goed rijgedrag in vorige auto en nieuwe poliskosten). Al met al niet zo’n beste ervaring ondanks paar euro korting per maand.

Slecht communicatie Na mijn schade manden geen contact mogelijk. Ik zou niemand aanraden om bij deze verzekering klant te worden. Niet normaal

Gebrekkige en trage communicatie terwijl ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Enkel online maar met een reactie snelheid van bijna een week. Gelukkig nog niets willen claimen maar tot nu toe bij het geringe contact alles behalve onder de indruk vd klantenservice!

Dit is geen service maar een oplichterij. Ik vraag heel simpel mijn missende facturen van 6 maanden lang aan die ze niet hebben gestuurd en ik krijg ze niet omdat ik net ben afgemeld na verkoop van mijn auto zegt ze. Waar slaat het op. Ben benieuwd of dit bedrijf wel te vertrouwen is als je een schade hebt gemaakt met zo'n service. Wil het niet weten eerlijk gezegd.

Na aanschaf van een andere auto, bel ik elke week met voorop met de vraag waar mijn polis blijft. Telkens is het antwoord de wijziging staat al in ons systeem. En de polis volgt binnenkort. Nu 5 weken verder krijg ik een waarschuwing Gabriel van het RDW dat ik met mijn auto onverzekerd rondrijdt Hartelijk dank voorop . Zelden zo een slechte verzekering meegemaakt

Voorop loopt achterop met schadeafhandeling of ben ik ongeduldig? Wanneer een schade gemeld is op vrijdag in de voormiddag verwacht ik toch wel op maandag een reactie. Niet telefonisch bereikbaar, waardeloos. Dan maar een duurdere telefonisch bereikbare verzekeraar.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen