United Insurance Autoverzekering

★★★★☆ 9.7/10 (390 reviews)

United Insurance Verzekeringen Ervaringen

United Insurance streeft ernaar goede en vertrouwde verzekeringen aan te bieden en onderscheidt zich door deze keuze reeds voor de klant te hebben gemaakt.

Voordelen van United Insurance:

 • Oerdegelijke verzekering
 • Uitstekende dekking
 • Scherp geprijsd
 • Betrouwbare schadeafwikkeling

Voordelen van deze autoverzekering:
 • Hoge internetkorting
 • Onbeperkt aantal kilometers
 • Dagelijks opzegbaar
 • 14 dagen bedenktijd, niet tevreden dan je geld terug
 • Met de unieke Geïnformeerde Vergelijking
 • Dekking in heel Europa
 • Snelle schadeafwikkeling
 • United Insurance Autoverzekering krijgt een 8,5 uit 10
 • Al meer dan 2 jaar de beste autoverzekering op Zeker.com
 • Met 5 sterren bekroond voor kwaliteit door MoneyView

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij United Insurance

De United Insurance Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid'.

De United Insurance Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid'.

De United Insurance Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.

De United Insurance Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De United Insurance Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 mei 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.

De United Insurance Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 mei 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.

De United Insurance Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De United Insurance Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs' voor producten met een Vol Casco-dekking.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

United Insurance Commercial Let's Buy It Together (2010)

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de United Insurance Autoverzekering

ben netjes te woord gestaan en ze heeft mij ook later weer terug gebeld.
Zou schadeformulier zenden naar mijn e-mailadres,na herhaalde telfoonades is dit uiteindelijk gebeurd.Het schadeformulier invullen was lastig ,ik had hierbij hulp verzocht ,echter niet ekregen. Toen men uiteindelijk belde,was ik na 3 kwartier poeteren en het al dan niet verplicht aangifte doen bij de politie(hetgeen bijgesloten)net klaar met het afronden van het complete schade formulier invullen.
Antwoord op mijn vraag moet nog worden teruggekoppeld.
Schade melden is niet erg duidelijk op de website, het lijkt online te moeten kunnen maar het algemene schadeformulier kon ik niet vinden.
Ik heb een waterschade doorgegeven; volgens mevrouw Polane zou Polygon gisteren komen, maar ik heb niemand gezien; maar waarschijnlijk ligt dit niet aan mevrouw Polane.
heel prettig ,deskundig en vriendelijke behandeling van de problemen. door zijn handelwijze ga ik nooit in op andere aanbiedingen voor de verzekering van mijn auto.
Hulpvaardig, duidelijk, alert, meedenkend, ben heel tevreden met de heer Leonardo Mosquera
Wellicht gelijk effect voor no claim korting melden. Weet je wat de gevolgen zijn
Duidelijk gesprek alleen is het me niet geheel duidelijk waar ik mijn kopie van mijn kentekenbewijs heen moet versturen. Het is jammer dat jullie in de avonduren en in het weekend niet bereikbaar zijn
Mevrouw Polane stond me vriendelijk te woord en hielp me prima met mijn vraag.
Duidelijke uitleg omtrent de aangesloten schadeherstellers. Dit omdat het eigen risico naar 100 euro verlaagd wordt. Dit wist ik niet , en is dus goed gecommuniceerd!
Was heel goed aardige mevrouw die het rustig en duidelijk uitlegt
Ik ben zeer vriendelijk geholpen door deze vrouw,en ben door haar goed ingelicht en geadviseerd.
De heer Mosquera heeft mij uiterst correct en zeer behulpzaam en vriendelijk geholpen. Hij heeft mij gerust gesteld, dat mijn probleem snel en goed opgelost zou worden. Ik ben hem zeer dankbaar (en uiteraard ook het verzekeringsbedrijf!).
toen ik de telefoon die op het formulier was kreeg ik eerst Delta Lloyd. die verbonden mij met Klap.en jullie heten uiteindelijk United Insurance.niet echt duidelijk. op de keuzes mogelijkheden van de telefoon begon de robotstem eerst met "wij zijn gesloten en alleen open v. Maandag tot Vrijdag v. 9 tot 17 uur.ik keek naar mijn horloge en het was 16. 30 uur dus ik zette door met luisteren en toen kwamen de keuzes mogelijkheden.dat uiteindelijk kwam goed en de medewerkster heeft jullie met mij in contact gebracht met jullie..Dat liep perfect.
Goede afhandeling normaal auto totaal loss maar door ons kind met kanker rekening mee gehouden net edn peperdure behandeling in Zwitserland gehad dn hebbdn zd ons al gesponsord super tevreden met jullie. Bedankt voor de afhandeling en zo snel
Bedankt voor het begrip, tijd en uitleg. Het is belangrijk dat hier aandacht voor uitgetrokken wordt .Elke klant wil serieus genomen worden! Mijn man heeft deze ervaring niet gehad. Hij had eerder een medewerkster van bureau Klap gisteren aan de telefoon die geen begrip had voor redelijkheid. Dat is jammer en het geeft de klant een gevoel van frustratie.
Hij heeft mij afdoende geholpenop een vriendelijke manier.
Prima geregeld en op deze manier ook snel klaar.
Ik ben zeer en zeer tevreden over mevrouw Polane ze heeft me uitstekend geholpen, ze heeft me op de hoogte gehouden via de mail en telefonisch, was ik niet te bereiken dan sprak mevrouw keurig voicemail bericht in. Ze heeft veel moeite gedaan voor mij en liet dit ook weten door mij een CC bericht te sturen. Dienstverlening, klantvriendelijkheid een dikke 10! Dit mag van mij op uw website geplaatst worden.
Snel en accuraat te woord gestaan en actie ondernomen
Michelle heft mij snel en goed geholpen op een uiterst vriendelijke wijze.
Een uitstekende service heb ik mogen ervaren! Kan het nog beter dan? Ga zo Door!
Ik had de indruk dat hij of enigszins onervaren was of dat het informatiesysteem onvoldoende beschikbaar was. Mijn vraag had betrekking op het eigen risico en dit lijkt mij een niet al te moeilijke vraag. Vermoedelijk kon hij het niet uit het systeem halen want hij wilde het uitzoeken en mij later terugbellen. Ik vind het wel goede service want op deze manier hoeft de klant niet onnodig lang te wachten.
Zeer behulpzaam, ik wacht echter nog op bevestiging van ontvangst schadeformulier bij mevrouw Mollenbrok-Fransen.
Na het stellen van een aantal vragen duidelijk en heldere antwoorden gekregen.
Zeer duidelijk en professioneel geholpen duidelijke antwoorden op mijn vragen. Vooral op deze manier blijven doorgaan
Ik ben op een vriendelijke en correcte manier geholpen
ze heeft me duidelijk verteld wat ik wilde weten. het nummer keuze menu vindt ik lastig met mijn mobiele telefoon. vindt ik jullie autoverzekering te duur ben met mijn auto bij jullie verzekerd geweest de andere verzekeringen zijn juist wel voordelig.
Het contact met Leonardo was goed al mijn vragen zijn goed en vriendelijk beantwoord. Vind alles perfect bij United Insurance.
Hele aardig vrouw die echt heel goed meedenkt over de situatie
Mijn contact is zeer bevredigend verlopen ik ga ervanuit dat de afhandeling van de schade ook zo verloopt. Het zou prettiger zijn rechtstreeks met de contactpersoon te bellen inplaats van door het hele menu te gaan.
zeer vriendelijk heeft mij uitstekend geholpen Leonardo heeft alles uitgezocht en verteld wat ik de volgende keer moet doen bij schade.
Zeer gedegen, met en met een zakelijk instinct betreft de vragen. de internet site en alles er omheen consument gericht.
Mijn cijfer qua bereikbaarheid is beinvloed door de bereikbaarheid van de tussenpersoon. Ik heb zondag 3 verschillende voicemails ingesproken bij de spoeddienst en na de 3e ben ik teruggebeld. Zij zouden schade doorgeven aan united insurance en toen ik jullie maandag belde was er nog niks doorgegeven. Maar vanaf dat gesprek was de service razendsnel
De heer Mosquera was heel behulpzaam, excellente omgang met oudere Dame. Bedankt.
Mw. Polane heeft mij vriendelijk, klantgericht en vakbekwaam te woord gestaan.
Vriendelijke vrouw en heeft mij snel kunnen helpen. Na een dag had ik al reactie gekregen.
Deze zeer plezierige jongeman was uiterst behulpzaam en ik ben hem erg dankbaar. Mijn complimenten voor het werk dat de zeer capabele meneer heeft verricht.
Hij heeft mij op een zeer vriendelijke en hulpvaardig manier te woord gestaan. Daarnaast heeft hij meegedacht en mij van advies voorzien. Top!
Kan nog niets beoordelen want alles is geregeld via Klap & Bouvrie. Sinds eergisteren en dat hebben zij prima gedaan.
Het lijkt een cliche maar ik kan er niks anders van maken. Dit had ik nooit verwacht van een internetbedrijf. Ik heb hett ervaren als die goede oude tijd van toen waar de klant nog klant was en vooral niet koud en zakelijk de zaak moeilijk afdoen.
Helder en duidelijke website. Erg vriendelijk en behulpzaam bij telefonisch contact.
Uitermate prettig, deskundig, hulpvaardig. Echt top!
Zeer behulpzaam en vriendelijk. Snelle actie en interactie,dit is zoals service hoort te zijn! Tegenwoordig een zeldzaamheid,derhalve zeer aangenaam verrast in een voor mij nare situatie. Keep the good work up
Hele vriendelijke en professionele vrouw. Heel fijn gesprekje.
de opgegeven prijs is in eerste instantie zonder de inschrijfkosten. deze komen altijd later pas aan bod. u kunt dit duidelijker vermelden.
betrof een nog niet ontvangen reactie op mijn ingestuurde schade formulier en Linda gaf me snel antwoord dat het ontvangen was en dat de schade in behandeling was genomen.
Zeer vriendelijk te woord gestaan, kreeg sterk de indruk dat ze de vernieling aan mijn huis als zeer vervelend ervaarde.
Linda kwam heel aardig over, en heeft mij netjes terwoord gestaan, en alles goed geregeld, contacten zijn goed,daarom geef ik linda een dikke 10
Ik ben een jaar hier verzekerd geweest. Reden van opzegging: prijsstijging van 10 euro per maand, ondanks geen schade. Toch wil ik complimenten geven aan dit bedrijf, want ze hebben mij twee keer hierover gemaild en 1x hierover gebeld en tijdig aangegeven dat er een prijsstijging aan zat te komen en ook dat ze gingen kijken voor mij naar een andere aanbieder. Hiervoor had ik een autoverzekering van polisvoormij en die hadden een prijsstijging van 60 euro (ook weer zonder dat ik schade had) en hadden dit niet aangegeven. United Insurance laat in ieder geval zien hoe je met klanten moet communiceren.
Heel soepel, via de email. Er werd gelijk actie ondernomen.
Ik vond dat betrokkene op mij een prettig overkwam. Hij nam rustig de tijd voor mij en alles was voor mij duidelijk. Ik heb ook aangegeven dat ik even rond ga kijken voor de verzekering. Van onze nieuwe auto maar waarschijnlijk wel weer bij u.
Ik ben zeer goed en vriendelijk geholpen. Het was maar een kleine aanrijding maar ik heb nog nooit een ongeluk gehad en was nogal geschrokken. Mevrouw was zeer vriendelijk en hulpvaardig.
Zeer klantvriendelijke en professionele medewerker. Supersnelle afhandeling van de schadeclaim. Wij kunnen (en zullen) deze verzekeraar iedereen aanbevelen.
Heb het nog niet nodig gehad maar de vragen die ik heb gesteld zijn perfect beantwoord.
De man was zeer klantvriendelijk ,zal hem iedereen aanbevolen !!!!
Super sevice. aardig en behulpzaam personals !! mvg.
Hij heeft me erg snel en ontzettend goed geholpen. Ik verwachtte veel gedoe en gezeur maar hij heeft het zo goed gedaan dat ik onder de indruk was dat het ook zo kan gaan. Dit gesprek is zeker een reden waarom ik klant blijf.
een zeer vriendelijke klantgerichte meneer ! Verbetervoorstel: de site is voor mij nogal onduidelijk om te ontcijferen hoe ik nu werkelijk met een medewerker in contact kwam! de telefoonlijn is te lang en als je dan word doorverbonden krijg je geen gehoor! dus al die nummers volgen heeft voor mij weinig zin,beter gelijk op toets spreek medewerker drukken
perfect geregeld, klantvriendelijk, servicegericht. prijzen zijn aanmerkelijk lager dan bij andere verzekeringen
Het contact met Carola was prima, alleen ik heb toch geen mailtje van United Insurance ontvangen van 10 en 17 oktober 2013, ik heb nog steeds geen nieuwe polis ontvangen. Voortaan klant nabellen of mail was ontvangen.
Ik werd zeer klantvriendelijk geholpen en ze beschikt over goede kennis van het product waarover ik belde.
Erg behulpzame en vriendelijke dame. Bedankt Erica!
slechte communicatie, na een jaar verhoging van ruim 300% premie zonder schade geleden te hebben.Geen vooraankondiging, zo van de rekening gehaald.Gebeld, ga akkoord met een verdubbeling van de vorige premie, zou ongeveer 15 euro zijn incl. btw en assu. trekken ze er 17 euro af. Wat gebeurd er allemaal bij united insurance?
Vlot, vriendelijk, begripvol, behulpzaam en doeltreffend.
duidelijk en correct geholpen. behandeld als een mens met een probleem, ipv een nummer met een in het systeem. omdat ik een leek ben op verzekeringsgebied, was af en toe het gebruikte jargon wat lastig. maar ik ben erg blij hoe het bij de afwikkeling door Unitedinsurance.nl is verlopen. een dikke 10, en 2 duimen omhoog
Super fijn en aardig geholpen!! Top bedrijf en top werknemers!
Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en ben heel tevreden over het gesprek
Vond haar super beleeft en behulpzaam. Heeft kennis en kon zelfs extra informatie geven naar de vragen die ik had gesteld. Ben er super blij mij hoe zij mij te woord heeft gestaan
ze heeft me deskundig te woord gestaan. Nadat ik terugbelde heeft Pal Karremans het verder overgenomen, ook al zo perfect.
zeer tevreden over het contact met hr.karremans het enige minpuntje is dat als je belt met UI dat het even duurt voordat je door al die menu,s heen ben om bij de juiste persoon te komen verder heel tevreden Gr D.Egberts
Ik was tevreden over de vlotte en hulpvaardige houding.
Heel tevreden met de schadeafhandeling! Heel attent van Paul om even te bellen en het goede nieuws persoonlijk door te geven!
Duidelijker in de verzekeringspapieren vermelden, welk telefoonnummer je moet hebben.
- Prettig - Behulpzaam - Vriendelijk - Deskundig - Begripvol Bedankt voor jullie hulp.
Hartelijk dank voor de super snelle service en afhandeling! Ik ben ook zeer tevreden over u en de andere medewerkers van United Insurance over de klantvriendelijkheid de snelle service die verleendt wordt.
Ik werd vriendelijk te woord gestaan, met uitleg wat de gevolgen zijn van declareren t.o.v. de premie en de bonus trede en wat de kosten zijn in een tijdbestek van 3 jaar. Alles heel duidelijk en helder.
we hebben hiervoor al ruim 15 jaar een autoverzekering gehad toen hadden we anderhalf jaar geen auto nu kochten we een nieuwe auto en twijfelde geen moment welke verzekering we moesten nemen we zijn altijd correct geholpen
Was meedenkend en adviserend aangaande de vraag die ik voorgelegd had, iets wat belangrijk was voor de voortzetting van de procedure in contact met de tegenpartij.
United Insurance zorgt voor een optimaal verzekerd gevoel. Toen ik de helpdesk eens nodig had werd ik netjes te woord gestaan en hielpen ze me zelfs nog met een extra advies. Ook is het heel fijn dat ze je op tijd op de hoogte stellen van wanneer de verzekering afloopt e.d.
Wegens einde verzekering een nieuw voorstel ontvangen. Wel even rondgekeken natuurlijk, maar verschil met (doe-het-zelf) polissen was dusdanig klein dat we het lekker bij de service van United Insurance houden. In geval van problemen is het gezeur die paar euro niet waard.
heel simpel online afsluiten en alles snel en vakkundig geregeld
Het was voor mij als senior (75) even wennen om volgens deze procedure een nieuwe autoverzekering af te sluiten. Toch maar even hulp gevraagd. Uitstekende en vriendelijke begeleiding en tot mijn verrassing een belangrijk lagere premie. Ik ben er blij mee!
Alles makkelijk te vinden. Echter wel jammer dat de assurantie belasting pas NA het doorklikken te zien is. Scheelt toch een aantal euro's met wat je aan het begin denkt te gaan betalen. Verder 2 keer de klantenservice gesproken en mijn vragen zijn goed beantwoord.
alles duidelijk ,wijzigingen direct aangepast ,prima alles bij afsluiting verzekering
Vriendelijk en zeer klantgericht was zij en doelgericht op de extra informatie die zij nodig had om mijn vragen te beantwoorden.
Zeer behulpzaam , duidelijk en denkt echt goed met de situatie mee.
Een uitstekende verzekering met goede dekkingen en een goede prijs/ kwaliteit
Het afsluiten van de verzekering ging heel snel en eenvoudig. Ik had ook al mijn keuze gemaakt via de website van de consumentenbond, dus wist al veel. Ik had niet verwacht nog een goedkopere verzekering te vinden dan ik al had. Toch scheelt deze weer 40 euro per jaar. Wat ik jammer vind is dat ik niet meer informatie aangeboden kreeg over de rest van de voorwaarden van de verzekering. Ik kon bijvoorbeeld de tabel van de bonus/malus regeling niet vinden. Uiteindelijk heb ik die zelf opgezocht via de website van Delta Loyd en dat was op zich weer eenvoudig te vinden.
Het afsluiten verliep prima.Alles via de mail geregeld en direct de polis ontvangen.
Eerst had ik nog een vraag, maar deze werd snel beantwoord. Vervolgens heb ik een offerte aangevraagd en na de koop van de nieuwe auto de offerte online geaccepteerd. Toen kreeg ik binnen enkele minuten al de bevestiging dat alles was geregeld. Erg makkelijk dus!
Eventueel wat langer bereikbaar zijn.(bv.weekend)
Zonder dat ik het weet krijg ik een email met inlog gegevens van Klap?
Ik werd via het computersysteem doorverbonden naar de afd. schade, maar dat mislukte. Na nogmaals bellen heeft ze tot twee maal toe de schadeafdeling verzocht mij terug te bellen, wat na de tweede keer ook gebeurde. Ik ben vriendelijk geholpen, Van mij mag ze blijven.
Zij is zeer deskundig en geen enkele moeite is haar teveel.
qua prijs vrij goedkoop en snelle afhandeling ik ben helemaal blij ermee
Goede verzekering, goede klantgerichte service met medewerkers die bereid zijn een stapje harder te lopen voor hun klanten
Het lastige is als je ze niet telefonisch kan bereiken dan is het wel email contact met United Insurance dus dat is wel fijn.dat er iemand altijd wel bereikbaar is. Je wordt er wel altijd goed geholpen!
Klant duidelijk protocol uitleggen na schade. Niet iedereen vind het vanzelfsprekend hoe dit proces gaat want niet iedereen heeft hier dagelijks mee te maken gelukkig.
Zeer goede telefonistes altijd vriendelijk en correct aan dé telefoon. Nooit chagrijnig ga zo door
Prijs / kwaliteit kan ik helaas niet elemaal beoordelen, aangezien ik geen duidelijk zicht heb op wat er precies door de polis wordt gedekt. Onlne afsluiten en website: de bedragen die je invult op de website zijn afwijkend van bedragen op de polis, dir maakt het allemaal wat verwarrend. Overall: tevreden
Prijs vind ik goedkoper vergelijken met anderen. Vriendelijke medewerkers die helpen je graag. Tot nu toe is het de beste keuze die ik gemaakt heb!!
netjes en correct alle vragen beantwoord,geduldig mijn vragen laten stellen naar alle tevredenheid geinformeerd. duidelijke taal gesproken. dank voor zo een medewerker
Ik ben snel en accuraat geholpen toen ik de helpdesk nodig had. Verder vindt ik de website en de manier waarop ik de verzekering online aan kon vragen to the point en helder.
Helpdesk kan ik geen cijfer voor geven, want daarmee heb ik nog niet te doen gehad. Geldt ook voor W.U.I.
Ik wilt u even zeggen dat ik het zo goed vindt hoe u de klanten helpt , weer een dikke 10 zoals ik vorig jaar ook al hebt gezegd. Ik weet wel waar ik mijn volgende auto weer verzeker, bij United Insurance verzekeringen.
Eenvoudig en overzichtelijk. Geen helpdesk nodig gehad...
Ik had enkele vragen i.v.m. een aanrijding en het ontbreken van enkele gegevens om het aangifte formulier volledig in te kunnen vullen. Zij heeft mij zeer adequaat kunnen helpen.
Snel geholpen. Begreep het verhaal/probleem. Dacht mee en gaf praktische tips en informatie.
Denkt goed mee met de klant, komt kundig op mij over en erg klantvriendelijk. Suggestie: Transparanter zijn. Doe ik nou zaken met Delta Loyd, United Insurance, Klap of Gouda Bredius??
Ik vind jullie erg goed in verzekering maar het enige wat ik als verbeter punt zou doen is dat je ook online je verzekering op moet kunnen zeggen en in ieder geval informatie over te vinden zijn hoe je op moet zeggen.
Beste United Insurance, Ik heb mijn mening gegeven, doormiddel een cijfer te geven over verschillende dingen. Ik vind uw verzekering voordelig en goed, alleen de website wat minder. Ik weet niet of dat aan mij ligt, maar dat is wel mijn mening. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd. Mvg, A Ahajjam
Duidelijke website en de helpdesk was goed te bereiken. Tot nu toe tevreden!
Mijn vriendin heeft nu een lease auto dus we hebben eigenlijk geen 2e auto meer nodig maar ik wilde nog wel even vermelden dat ik super tevreden ben over jullie service! De klantenservice die jullie hanteren daar kunnen een hoop bedrijven nog veel van leren! Altijd vriendelijke/ behulpzaam aan de telefoon en zeer uitgebreide complete e-mails als er vragen zijn. Top! Als ik een cijfer zou moeten geven dan zou ik jullie een 10 geven! Hierdoor verwijs ik ook iedereen door naar jullie die een auto-verzekering zoekt. Bedankt!
iemand heeft schade veroorzaakt aan mijn auto. Dit had ik nog nooit meegemaakt en wist niet goed hoe ik moest handelen.
Aflsuiten makkelijk en super goedkoop! Direcr mijn oude verzekering opgezegd.
Ik vind de prijs kwaliteit verhouding erg goed! De service is ook uitstekend. Bij een nieuwe aanvraag of bij een opzegging is alles zo geregeld.
Het aanvraagproces is zeer eenvoudig, de verzekering is binnen de kortste keren afgesloten! De prijs is daarnaast ook nog eens zeer gunstig voor een volledige dekking.
Het was erg eenvoudig een verzekering af te sluiten en zeer snel een antwoord
Snel en accuraat auto verzekering afgesloten ruim 300 euro bespaard tov oude verzekering
United Insurance maakt iedere keer weer de belofte waar : Snel, goedkoop, eerlijk en heel betrouwbaar !!!!!! Een zeer positieve uitzondering in verzekeringsland ! Ga zo door.
snelle, goedkope en kwalitatief goede autoverzekering!
Zo snel ben ik nog nooit geholpen en perfect verzekerd. Bedankt!
Verliep allemaal prima ging makkelijk en snel en de premie is super!
Bevalt goed had mijn vorige auto ook bij jullie verzekerd.
Duidelijk en overzichtelijk en emails worden net en secuur beantwoord Ben bezig om woonhuis en 2e auto te verzekeren zodra de opzeg datum bekend is van huidige verzekeraar Ga telefonisch ook over andere eventuele verzekeringen contact opnemen Gezien in crisis tijd ben je dief van eigen portomonee als je niet zelf in deze tijd online gaat regelen Petje af voor U.I.
Via de telefoon heel goed geholpen, met veel info en al mijn vragen zijn beantwoord! Dus erg tevreden met het telefoon gesprek. Ik ga er vanuit dat jullie mijn zaak ook goed kunnen en gaan afhandelen en alvast bedankt.
Verbetervoorstel: Misschien folder/informatie over wat te doen bij schade. Dus informatie die je in je auto kan leggen zodat als je in paniek bent, gewoon de juiste stappen onderneemt.
Verbetervoorstel: In de 7x24 uurs economie gun je dat niemand 's avonds bereikbaar is. Maar toch, openingstijden tot 21.00 uur zou helpen. Anderzijds, wanneer je merkt dat je tussen 9-17.00 uur kunt bellen, dan is dat natuurlijk ook prima!
Men was heel vriendelijk en behulpzaam en dacht met mij over de beste oplossing.
Ik heb deze autoverzekering online afgesloten, omdat alles heel overzichtelijk, correct en zeer duidelijk te overzien is. Daarom heb ik dan ook helemaal geen moeite om ja te bevestigen en kan alleen maar zeggen, dit is een aanrader!
Niets op aan te merken, correct, zakelijk, duidelijk, klantvriendelijk. Klasse!
snelle en zakelijke afhandeling en advies. geen idee dat ik bij united insurance was verzekerd. Maar niet echt belangrijk als het maar werkt.
Kwaliteit goed. Bereikbaarheid wanneer nodig, na 5 uur 's avonds heel slecht.
Op 15 februari heb ik online een autoverzekering afgesloten bij UI. Ik heb een auto geïmporteerd uit het buitenland en moest daarvoor langs bij het RDW en de belastingdienst om de BPM af te rekenen. Vrijdagmiddag het kenteken ontvangen en een uur later had ik de polis en de `groene`kaart in mijn mailbox. Prima gelopen ga me zeker verdiepen in de rest van mijn verzekeringspakket. Één puntje van kritiek, ik kon de premie van mijn verzekering pas berekenen toen ik van het RDW het kentekenbewijs had ontvangen. Het moet toch mogelijk zijn de berekening te maken op merk en type van de te verzekeren auto? Verder niets dan lof UI!
ik ben op de testgegevens van de consumentenbond afgegaan. de keuze was toen snel gemaakt. het kan niet beter.
- Bij een vraag aan de helpdesk kreeg ik binnen een dag afdoende antwoord. Dit is uitstekend. - De website is duidelijk en ik kan alles goed vinden. - De prijs is uitstekend. De kwaliteit is nog onbekend, maar de dekking lijkt goed. - Ik heb wel een tip voor online afsluiten: Als je een offerte opvraagt krijg je de prijs exclusief assurantiebelasting. Als klant heb je daar niets aan. Je wilt natuurlijk de prijs weten wat je moet betalen. In de offerte zou ik dat dan ook vermelden. - Het viel me op dat het betalen per jaar niet goedkoper was dat het betalen per maand. Prima. Bij andere maatschappijen is dit vaak wel het geval. Een idee voor jullie?
In één woord een uitstekende auto-verzekering. Perfecte afwikkeling via het internet, bij vragen kan men gebruik maken van de helpdesk, die mij persoonlijk te woord stonden en enorm snel reageert en zaken perfect en snel afhandelt. Een hele goede aanrader!!!!!
Ontzettend goed geholpen met een lastige zaak! Was helemaal gerustgesteld door deze zeer vriendelijke en behulpzame mdewerker!
Via Google gevonden, bedrijfsbus verzekerd, en had er meteen een goed gevoel bij, andere personenauto, ook weer bij United Insurance verzekerd, kortom gevoelsmatig perfect, en zo blijkt het ook te zijn, vlot antwoord, pechhulp erbij, ben tevreden.
United Insurance is erg behulpzaam geweest en heeft met mij meegedacht. Geeft snel reactie op mijn mailtjes. Ik ben naar alle tevredenheid geholpen.
Alles is zeer duidelijk en erg makkelijk om online een verzekering af te sluiten.
Ik heb gekozen voor deze verzekering omdat de prijs kwaliteitverhouding zeer goed is en je bij deze internet verzekering wel de mogelijk heb om indien nodig ook via de telefoon vragen kan stellen en dat bij vele andere internet aanbieders niet mogelijk. Of ik ook tevreden ben bij het afhandelen van eventueele schade kan ik geen oordeel geven maar ik vertrouw er op dat dit geen problemen zal geven. Ik zit ook niet op schade te wachten Groetjes Karel van Hoorn
Prima prijs/kwaliteit verhouding en eenvoudig af te sluiten. Goede informatie omtrent verzekeren tweede gezinsauto.
Vooral de helpdesk vlot en eerlijk mijn vragen beantwoord, en mijn groene kaart etc: naar mijn wens direct toegestuurd ,Klasse.
Vriendelijke man, luisterde goed. Gaf duidelijk aan wat ik verder moest doen
Medewerkerster heeft mij zeer goed te woord gestaan, en in mijn opinie is ze een aanwinst voor uw organisatie.
Een erg vriendelijk klinkende vrouw, die ontzettend goede informatie verstrekt en niet schroomt om het eea uit te zoeken voor de klanten. Ik belde met een zeer verwarrend gevoel na een aanrijding en legde de telefoon met een sterk tevreden gevoel neer. Was iedereen maar zo klantvriendelijk. Heel erg bedankt nogmaals!!
Onlangs een auto verzekering afgesloten , Is perfect verlopen, de site is zeer duidelijk Denken eraan om ons totaalpakket bij united insurance onder te brengen. Zeer tevreden.
Zeer snel geregeld via internet, op verstuurde mails direct antwoord. Tot zover dus prima. Kwaliteit kan ik nog niet over oordelen gezien ik de verzekering net heb afgesloten.
Pas overgestapt, alles supersnel en makkelijk geregeld en een zeer gunstige prijs. Raad dit voor iedereen aan.
Na het opbellen dat ik het liefst de polis direct wou laten ingaan. Was het binnen 5 minuten geregeld. Was zeer tevreden over de klantenservice. Kunnen veel bedrijven nog wat van leren!!
Het afsluiten ging heel gemakkelijk en snel! Een grote aanrader, ook de voordeligste die te krijgen is!
duidelijk en overzichtelijke sie.. snelle reactie en polis via de mail.. tot nu toe erg tevreden..
Heb geen contact gehad helpdesk dus beoordeling klopt niet maar kon niet n.v.t. kiezen.
Afsluiten van de Autoverzekering was zo geregeld. En tegen een scherpe premie. Goed om te weten dat je ook altijd contact kan hebben met een adviseur, mocht je hulp nodig hebben. Een aanrader.
Handig en snel, het vullen van de info is erg eenvoudig. Direct krijg je een bevestiging per email toegestuurd. Een kind kan de verzekering afsluiten.
Had contact gehad over een schade.Werd snel en netjes geholpen,en al mijn vragen werden fatsoenlijk zonder al te veel moeilijke woorden beantwoord,
Super, makkelijk af te sluiten. Binnen no time een autoverzekering. Ben er enorm blij mee. Alles in duidelijke stappen. Ken gewoon niet beter!
Het zesje voor de prijs/kwaliteit is maar een 6 omdat ik de prijs/kwaliteit nog niet kan beoordelen na slechts 2 dagen. De website vond ik goed, maar ik miste info over het opzeggen van de oude verzekering, en over eventuele korting bij betalen per jaar (die korting bleek er niet te zijn, toen ik dit per telefoon vroeg).
Ik heb 2 auto verzekeringen afgesloten en maak daarom gebruik van de 2e auto regeling. Scheelt naast de lage premie nog weer extra. De vragen die ik had zijn goed beantwoord. Binnen een paar uur had ik de groene kaart van de 1e auto al binnen. De 2e werd digitaal niet helemaal goed verzonden. Na een mailtje had ik die in een paar dagen via de post ook binnen. Goed geregeld.
vrij snel omdat de feestdagen er tussen zaten ging het toch snel
Ik was oprecht verbaasd over de klantvriendelijkheid en ben veel beter geholpen dan ik vooraf had verwacht.
Tot nu toe een uitstekende service en prima prijs.
We hebben goede verwachtingen van de maatschappij maar hopen er weinig gebruik van te hoeven maken. Fam. Hulleman
Vriendelijke mensen aan de telefoon goede uitleg. Website is heel erg duidelijk/makkelijk
Het contact met de medewerkerster was heel goed, ze heeft mij heel goed geholpen.
Verrassend voordelig en verrassend eenvoudig af te sluiten. En dan zijn de polisvoorwaarden ook nog es heel gunstig i.v.t. andere verzekeraars + een korting die oploopt tot 80%.
Website niet geheel duidelijk. Autoidentificatiecode moest tot laatste 4cijfers worden in gekort
Vanaf vandaag mijn nieuwe auto verzekerd bij United Insurance, wat een verschil met mijn vorige verzekering bij Hema verzekeringen! Zoveel problemen bij contact/info/wijzigen bij laatstgenoemde, dan is United Insurance een verademing! Vanaf eerste telefoontje super advies, klantvriendelijk, en bovendien alles zeer overzichtelijk. Alles tijdig in bezit, ga ondanks de sneeuw vandaag met een gerust hart op weg!
Een erg vriendelijke en behulpzame man. Heeft veel expertise in huis en geeft veel tips en advies. Tevens heeft hij mij flink gerust gesteld mbt de afwerking van dit ongeval. Hij heeft echt een zorg uit handen genomen.
Het is voor een leek goed te volgen. Mijn vraag is alleen is de oude autoverzekering bij de nieuwe verzekering automatisch vervallen?
ik zocht een goedkopere autoverzekering, en kwam bij united insurance uit. ik was zeer verbaasd over de prijs, dit scheelt me bijna 40% met mijn vorige verzekering. toen ik de verzekering had afgesloten, kreeg ik een mail met daarin de polis, en de groene kaart. ik was hier zeer verbaasd over, normaal moet je altijd wachten hierop, nu kon ik meteen alles zien, en uitprinten. en mocht je het over de post willen hebben, dan kan dat ook nog. ik was dus super tevreden.
Een lekker duidelijke site, makkelijk alles te vinden en in vergelijking met mijn vorige verzekering bijna de helft goedkoper! Blij dat ik deze overstap gemaakt heb!
De voordeligste autoverzekering van Nederland! Tevens zeer makkelijk af te sluiten.
Ik heb vandaag gebeld ivm een ruitschade aan de Mini. Ik werd perfect geholpen door ene Floor die alle tijd voor mij nam. Ik kan morgen al terecht (wel fijn met de verwachte vorst) en ik krijg ook nog eens nieuwe ruitenwissers. Kortom, al in het voortraject van schadeafhandeling een tevreden klant.
was alles maar zo makkelijk in het leven als een autoverzekering afsluiten bij united insurance
Aanmelden via uw website verliep met telefonische ondersteuning perfect ook de toekenning van de autoverzekering met de polis via de e-mail was binnen twee uur uitgevoerd.hulde voor het afwerken van de aanvraag voor deze autoverzekering. Met vriendelijke groet, Gerd. Spoolder
Prima service, netjes telefonish te woord gestaan. Enigste nadeel ik krijg een korting van 72% i.p.v 72% Jammer dit was niet uit te leggen. Des al niet te min ben ik zeer te vrede.
Buiten gewoon goed,ik ben heel goed geholpen om de verzekering af te sluiten,
Het is een hele duidelijke site, heel eenvoudig om een autoverzekering af te sluiten en dat is heel fijn...
Ik ben verbaasd door de snelle procedure. Ook de
wij zijn goed tewoord gestaan door united insurance. en van velen gehoord dat het een goede verzekering is daarom geef ik jullie de hoogste punten van alle verzekeringen. veel succes.
Snel en accuraat! Goede voorlichting en uitstekende keuzemogelijkheden! Vooral het verwerken ging bijzonder snel en het antwoord uwerzijds kwam eerder dan verwacht. Perfect dus.
Was goed aan het luisteren, en heeft aansluiten mij goed vertel wat voor stappen ik moet. Ben zeer tevreden met zijn advies.
Bij United Insurance heb een prima uitgebreide autoverzekering afgesloten voor de scherpste prijs! Dat is in deze, economisch, 'mindere' tijd toch een welkom voordeeltje. Verder is de digitale en telefonische service snel, efficiënt en vriendelijk. Ik kan deze verzekeraar echt aanraden!
Ik weet nog niet hoe ik jullie precies kan beoordelen met mijn eerste verzekering bij jullie maar ik hoop dat dit goed zal gaan gezien de eerste kennis making via webside en mail
Premies graag inclusief assurantiebelasting vermelden.
afgelopen zaterdag een schade gemeld waarbij ik de auto naar een schadeherstel bedrijf heb laten brengen. Ik heb zaterdag avond de schade meld via de centrale en zou binnen 48 uur terug worden gebeld. Helaas heb ik tot op heden niks van de verzekeraar gehoord.
Nog te vroeg om een echte mening te hebben. Wel lastig dat het opzeggen van ..
Een duidelijke uitleg en een goed advies. Ga zo door!
Overzichtelijke website, makkelijk af te sluiten, vriendelijk en behulpzame medewerkers
Medewerker heeft nog even extra nader bekeken of de glasdekking in de polis was opgenomen, prima terugkoppeling
Het contact was uitstekend. Ik had een korte vraag, maar zij was zeer vriendelijk en duidelijk. Geheel naar tevredenheid!
Het ging lekker snel, ik kreeg ook snel antwoord. Al vond ik de premie toch nog wat aan de hoge kant maar dat komt ook door het aantal schadevrije jaren. Voor de rest super geregeld allemaal.
Allles heel simpel af te sluiten . de laagste premie tegenover de beste dekking.
Medewerker was erg vriendelijk en behulpzaam. Ze denkt met de klant mee duidelijke uitleg. Ik ben blij dat ik mijn schade vrije jaren kan behouden .
Stelt de klant centraal, denkt mee, bevestigd op eigen initiatief per e-mail. Heel prettig.
zeer duidelijke en overzichtelijke website, snel af te sluiten en overzichtelijk per mail ontvangen
Ik heb nog nooit bij een verzekering of instantie meegemaakt daar ik zo klantvriendelijk deskundig en hulpvaardig ben geholpen
ben heel erg tevreden hoe het is afgelopen met het afsluiten van mijn autoverzekering.
meneer is vriendelijk en komt zijn afspraken na. zoals het terugbellen.
Zeer vriendelijke en hulpvaardige man! Berijkbaarheid in het weekeind mag iets beter.
Zeer overzichtelijk en geen nonsens. Een aandachtspunt: Kon geen algemene polis voorwaarden vinden op jullie website. Misschien heb ik dit over het hoofd gezien, maar is wel makkelijk als dit snel te vinden is. Bedankt voor jullie product.
alleen met een perfekte internetsite is het maken van fouten door communicatiestioornissen, 100% af te dekken. Mits er een deskundig back- office achter zit. Door schade en schande wijs geworden, dat een groot Assurantie-kantoor in Rotterdam de zaken helemaal niet op orde kon brengen, ben ik tot volle tevredenheid bij United Insurance uitgekomen. Waar andere aanbieders aantoonbaar faalden, biedt United Insurance , door 100% duidelijk en aantoonbaar te handelen, zekerheid. Als letselschade-advocaat weet ik dat op zijn waarde te schatten. Ook dat Delta Lloyd er achter staat.
Uitstekend geholpen, via de chat met Remco werden mijn vragen direkt beantwoord.
Geen bijzonderheden, ben uitsermate tevreden over de snelheid van diensten. Ga zo door
Diverse contacten gehad via e-mail, niet tot tevredenheid afgerond. Het ging over de einddatum van de polis, Deze staat op 1 september 2013, de begindatum is 21 september 2012, ik betaal een jaarpremie dus zou de einddatum 21 september 2013 moeten zijn. Omdat u de 1e van de maand als einddatum aanhoud heb ik voorgesteld om 1 oktober 2013 als einddatum aan te houden. Ik wacht nog steeds op antwoord. Conclusie: ik ben niet uitermate tevreden.
De inschrijving was eenvoudig, maar de bevestiging kwam pas een dag later. In dit geval was dat geen probleem, maar als je een nieuwe auto koopt kan dat lastig zijn.
Alles snel en prima geregeld, had iets verkeerd ingevuld maar was binnen de kortste keren opgelost.
Niets verder te vertellen, snel service, juiste informatie, kortom gaan zo door. Naethuys, M.R.J.
Het is gewoon SUPER! Binnen paar minuten alles geregeld. Goede prijs,goede kwaliteid en goede deal. Ik ben tevreden hoor!
het afsluiten van de verzekering ging prima, de stappen waren zeer duidelijk en de informatie was goed.
Snel en heel goed geholpen door helpdesk. Chapeau!
ik ben blij met de verzekering was snel en makkelijk af te sluiten
een prima start toen ik belde om inzittenden verzekering toe te voegen, werd ik 3 minuten later teruggebeld dat die er al bij zat. heel alert
helaas ik vind iets niet klopen het geld is al van de bank en heb nog nooit polis of groenekaart en en de naam van de maatschappij en de persoon die geld van de bank haald klopen niet dus heb ik geld laten terug storten tot ik de goede papieren heb en het bedrag klopt niet is te hoog
Het online afsluiten van een verzekering bij United Insurance is zo geregeld en is financieel zeer aantrekkelijk. Als er dan nog vragen zijn helpen de mensen van de helpdesk zeer vakkundig en klantvriendelijk.
Zeer duidelijke website je kunt meteen de polisvoorwaarden zien Voorvragen aan de helpdesk , je wordt prima geholpen en meteen doorverbonden naar de juiste persoon, en de prijs natuurlijk perfect.. Formulieren direct per mail toegestuurd. Met schades heb ik nog geen ervaring met ze, tot nu toe zeer tevreden.
Nooit verwacht dat online verzekeren zo makkelijk en zo snel kon. Binnen een paar uur was de hele verzekering afgerond, vanaf het doorkijken van de website tot het echt verzekerd zijn. Geweldig!
Een hele duidelijke website, waarbij je snel de premie ziet. Ook kun je zonder al je NAW gegevens in te vullen doorklikken en krijg je de premie te zijn INC alle belastingen. Gekozen voor United Insurance vanwege de dekking, geen eigen risico, en itt andere onlne verzekeraars waar ik over twijfelde telefonisch bereikbaar. Ik had daarheen gebeld om te vragen of ik ook een 'echte' groene kaart kreeg. Dat was geen punt, en werd binnen een dag verstuurd! Wat ik wel lastig vond was om de polisvoorwaarden te vinden voor het afsluiten (dat staat dus ergens bij formulieren) Kortom, tot nu toe erg tevreden!
Ik ben zowel met t online als met de prijs tevreden. Ik wil de komende week nog 4 auto`s en een motorfiets verzekeren.. kan dat?
Het afsluiten van deze autoverzekering via internet gaat prima en met name de bevestiging is duidelijk, immers gelijk de polis (en groene kaart) digitaal in je mailbox. De polisvoorwaarden lijken mij goed, echter pas bij een ervaring waarbij je gebruik moet maken van de verzekering blijkt natuurlijk hoe het echt werkt en zit.
Eindelijk een website waar je niet direct al wanhopig wordt omdat je de juiste link niet kan vinden. Ook krijg je direct inzicht in de kosten en hoef je niet eerst al je gegevens vrij te geven om daarna pas een offerte thuis gestuurd te krijgen. En dan de kosten!. Daar werd ik heel blij van. Komend jaar een korting op het pensioen? Ik denk dat ik met het prijsverschil met mijn oude verzekering nog euro's overhoud. Ik heb de verzekering al bij diverse mensen aangeraden.
Ik wist niet dat online verzekeren zo simpel kon. Heldere website die alles eenvoudig maakt en geen verborgen trucjes of kosten.
10 met een griffel ! snel antwoord op mijn vraag, snel verzekerd en papieren
Makkelijk in te vullen en alles verliep snel. Goede prijs met de extra's die nodig wenst.
in tegenstelling met andere maatschappijen een klink klaar antwoord en een overduidelijke website ,heel simpel dus in het kort ,zeer tevreden
Alles wordt vlot, accuraat en vriendelijk afgehandeld. Geen onzinnige eisen of vragen. Heb veel vertrouwen. Tot nu toe een aanrader. Jozina
Online afsluiten ging fantastisch, snel en makkelijk. Prijs en kwaliteit zijn erg goed. Zelf nog niet gebruik hoeven te maken van de helpdesk, dus mijn cijfer is hierbij neutraal. De website van United Insurance ben ik zeer tevreden mee, goed overnagedacht. Informatie makkelijk en snel te vinden.
Bij het online verzekeren van een auto zou het fijn zijn als de verzekering direct in zou gaan. Nu hebben we tijdelijk een andere verzekering moeten afsluiten om onze nieuwe auto in het weekend te kunnen gebruiken.
Snel, duidelijk en makkelijk een autoverzekering vergelijken en afsluiten.
Prima autoverzekering. Alleen was er een storing ergens en kwam ik niet in aanmerking v.d. verzekering, maar na telefoontje is alles goed gekomen en ik krijg de polis opgestuurd. Zeer vriendelijk geholpen door een collega van jullie. Vr.gr Dolores
Van begin tot eind prima geholpen en zeer vriendelijke medewerkers. Via de website was het verder een makkie om af te sluiten. Het mail verkeer en de informatie voorziening waren uitstekend! Hoop dan ook lang plezier te hebben van deze verzekering!
Per e-mail een autoverzekering aanbieding aangevraagd, na korte tijd een aanbieding per mail ontvangen en ben reeds akkoord gegaan met de aanbieding welke U mij aanbood. Bedankt voor de snelle service. Met groet A.Arnts
Helaas veel te duur.. wel goed denk ik.. maar heb toch gekozen bij een andere site
Goede snelle afhandeling, netjes te woord gestaan, duidelijke uitleg (voor zover nodig).
Online afsluiten lukte niet. Zeer goed geholpen door med. helpdesk.
Eenvoudig de kosten berekenen en vervolgens via internet afsluiten. Makkelijker kan het niet. Zeker bij verzekeren in het weekend. En je kunt live chatten op de site met je vragen.
ik heb eindelijk een echte verzekerings maatschappij gevonden voor mijn auto en misschien ook voor mijn huis (inboedel verzekering) tot nu toe ging het heel vlot met mijn mijn vragen en als ik wat nodig heb ontvang ik meteen reactie over. ik ben echt tevreden over als dat niet zo was dan had ik dat eerlijk gezegd want het is goedkoper en je krijgt veel aandacht en hulp. ik kan dat iedereen aanraden en je zult geen spijt van krijgen het is gewoon met een woord top unitedinsurance. grt
Aantrekkelijke prijs, perfecte service qua helpdesk en snelle afhandeling. Super!
Autoverzekeren online is in no time gebeurd. Het is allemaal heel duidelijk en makkelijk. kwa prijs is het ook nog is voordeliger, dan heel veel andere maatschappijen.
uitstekend te woord gestaan, snelle afwikkeling
Helemaal geweldig, eerst even gebeld voor exstra informatie, keurig geholpen, vervolgens oneline afgesloten, en een minuut later ben je verzekerd, TOP! Vriendelijke groet, Marjolein Waanders
Alles is vlot verlopen alleen nog een na controle aangaande aanpassing juiste cataloguswaarde, welke is toegezegd en waar wij vertrouwen in hebben.
Super makkelijk om alle verzekeringen af te sluiten. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding en de helpdesk is zeer behulpzaam als ook snel in het beantwoorden van vragen via de telefoon maar ook via de mail. Kan het alleen maar aanraden en heb niet alleen mijn auto-, maar ook mijn woningverzekeringen en de AVP bij United Insurance afgesloten. Een echte aanrader!!
wij hebben gisteren online een auto verzekering afgesloten, en het was erg makkelijk binnen 1 minuut was onze auto zonder ingewikkeld vragen verzekerd, en klantenservice was ook heel vriendelijk en behulpzaam, een echte gastvrijheid. top service, top prijs kwaliteit, wij zou nooit een andere hebben dan United Isurance. echt goedkoopste mooiste makkelijkste top kwaliteits autoverzekering van heel nederland of moeten wij zeggen van hele wereld. wat een klasse diensten. UNITED INSURANCE IS HART VAN AUTO VERZEKERINGEN. GEWOON PRACHTIG COMPLEET. [--KNIP--]
Het lukte het afgelopen weekend absoluut niet een autoverzekering bij u te sluiten. Al na het intoetsen van het kenteken en de daaropvolgende keuze van de dekking van de verzekering werd het veld blanco.
Ben heel goed geholpen na het betrokken zijn bij een ongeval.
Ik heb een eerste ervaring via het afsluiten van een autoverzekering en de eerste indrukken zijn zeer bevredigend. Duidelijke informatie en snelle afwikkeling van zaken.
Erg duidelijk en overzichtelijk. Snel weten wat je kwijt bent aan premie voor de verzekering..... en erg makkelijk online af te sluiten
Heb net een auto verzekering afgesloten En dit ging snel en vlot ben tot nu erg tevreden
Snel, goed en goedkoop, goede uitleg en service via telefonich contact! een Dikke 8
Na een poosje geen auto in juli vorig jaar toch weer eentje gekocht. Ik dacht dat ik in mijn situatie geen no-claim kon meenemen, 60% bonus/malus vond ik al prachtig. Krijg ik enige tijd later bericht van United Insurance dat ik volgens hun gegevens recht heb op meer korting, namelijk 80%! Kort daarna krijg ik keurig netjes 168,21 teruggestort. Klasse!
Derde auto, tweede verzekering bij United Insurance. Het blijft qua prijs echt de meest goedkope oplossing en je zal denken dat je daarvoor veel moet inleveren op service.. integendeel! Ik werd elke keer met vragen snel geholpen of op tijden dat het me beter uit kwam nam de verzekeraar contact met mij op (na afspraak). Het is ook goed om te zien dat er bedrijven zijn die écht goed gebruik maken van social media: niet zo veel mogelijk volgers verkrijgen maar juist service bieden via dergelijke kanalen. Een echte aanrader (vooral in deze tijden dat autorijden niet meer leuk gemaakt wordt door belastingen en brandstofprijzen) en perfect geprijsd.
Snel een verzekering af te sluiten tegen een zeer redelijke premie en toch goede voorwaarden
Gisteren avond verzekering afgesloten en naar paar uur waren alle papieren al binnen top
Na lang zoeken toch nog de goedkoopste autoverzekering van heel Nederland gevonden. Super!
De prijs/kwaliteit verhouding dat moet de toekomst nog uitwijzen! De helpdesk hebben we nog niet gebruikt, vandaar daar ook een 6.
Via een vergelijkingssite ben ik afgelopen weekend terecht gekomen bij United Insurance. De positieve rescensies, de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en de ruime dekking heeft mij uiteindelijk overgehaald. De polis en groene kaart krijg ik vrij direct per e-mail opgestuurd. Grandioos. Dat United Insurance een onderdeel is van Delta Lloyd Schadeverzekeringen wekt extra vertrouwen. Ik heb mijn familie/vriendenkring een e-mail gestuurd om UI eens een proefberekening te laten maken.
Ik kan nu nog geen mening geven over jullie kwaliteit,daar ik pas gisteren een auto verzekering heb afgesloten.Maar jullie geven aan dat ik al mijn polis en groene kaart heb ontvangen wat niet het geval is.Voor de rest is het okay tot nu toe.
Verbeterpunt: de algemene voorwaarden zijn pas inzichtelijk na het boeken.
keurige behandeling en afhandeling als er iets fout is doorgegeven. m.blokland
Super handig en snel! Alles is goed in te vullen en haalt gegevens op over de auto. Alle papieren binnen een paar minuten over de mail!
Het afsluiten van mijn autoverzekering ging heel makkelijk de prijs is volgens mij de goedkoopste van het land hoe ze het doen weet ik niet. de helpdesk kan soms duidelijker je krijgt elke keer een ander aan de lijn. de groene (witte)kaart en polis netjes via I mail binnen
Ik heb een week geleden een offerte aangevraagd en deze is 2 weken geldig. Wanneer je de offerte wilt bevestigen dan staat hier heel handig een linkje in. Echter werd mijn aanvraag in eerste instantie afgekeurd, omdat de datum in het verleden lag. Ik kreeg netjes een mail dat de aanvraag was afgekeurd, maar vond de mail wel wat kortaf. Ik heb hierna de gegevens direct weer ingevuld op de website en gelukkig was de prijs nog hetzelfde. Mijn aanvraag werd nu direct goedgekeurd en werd heel snel afgehandeld door het toe sturen van het polisblad en groene kaart. Ook vond ik het fijn dat er precies staat wanneer de bedragen worden afgeschreven!
Het is zelfs voor een student als ik betaalbaar in deze tijd met 0 schadevrije jaren!
Het aanvragen van de verzekering ging snel en soepel. Ondanks eerdere schades heb ik via United Insurance toch een scherpe premie kunnen krijgen!
Tot nu toe in 1 woord Super! Wat je in Nederland mist zijn goede helpdesks zoals deze van United Insurance. Ik kom zelf uit een service gerichte werk omgeving en vind zelf goede service heel belangrijk. Dat krijg je bij United Insurance. en de prijs is bovendien ook heel goed. Meer kwaliteit voor je geld is wat je hier krijgt!
Mijn vorige autoverzekering had mijn maandpremie bijna verdubbeld omdat een motorrijder wat schade ingediend had, die hij aan zijn motor had opgelopen doordat hij voor mij moest uitwijken. Daarvoor reed ik jarenlang schadevrij. Toen vond ik United Insurance met een zeer aantrekkelijke maandpremie, goede dekking en een hele snelle service, alles heel gemakkelijk via internet en email. Het loont zeker de moeite om je huidige autoverzekeringskosten te vergelijken met die van United Insurance!
Zeer duidelijke website. makkelijk en snel alles geregeld. kortom ideaal!
Een feitelijke uitspraak over Uw integriteit is op dit moment (nèt WA-autoverzekering voor mijn exellent rijdende Honda Accord) gelukkig niet te geven. Mijn ervaringen met verzekeraars liggen elders. Mocht ik onverhoopt een beroep op de optimale inlossing der door U contractueel aan mij gedane verzekeringen moeten doen, dan zal ik zeker niet aarzelen, mijn indruk zakelijk te verwoorden. Wel wil ik kwijt, dat Uw prijsstelling op voornoemd Delta Lloyd product rond €120 lager is dan het voorstel, mij voor dezelfde DL-WA-verzekering gedaan door het agentschap, waar ik al meer dan 35 jaren een goede relatie mee onderhield. Vandaar de overstap.
Heel netjes en zeer snel geregeld. Ik ben hier erg blij mee.
Goed verzekerd tegen scherpe prijzen. Voor een ieder makkelijk online af te sluiten en indien nodig uitstekende service van de helpdesk.
Tot nu toe een prima verzekering. Alles is ontzettend snel geregeld.
Afsluiten erg makkelijk, lage prijs voor een goede dekking. 1 dag de verzekering en nog niet nodig gehad. Groene kaart direct over de mail. Prima. Alleen schade invul formulier.
Kortgeleden heb ik een autoverzekering van unitedinsurance afgesloten. Ik was op zoek naar een goedkope aanbieder die wel goede en snelle service kan leveren. United Insurance slaagt hier wat mij betreft in. Daarnaast is het erg makkelijk om online de premie te berekenen en af te sluiten, zodat het weinig tijd kost en overzichtelijk blijft. Het feit dat de prijs van UnitedInsurance goed in verhouding staat met de kwaliteit heeft mij doen besluiten de verzekering af te sluiten. Ik hoop dan ook nog lang plezier van deze verzekering te hebben!
Zeer duidelijk! United Insurance verdiend een dikke pluim!
Alles wat je verwacht van een online verzekering. Inzichtelijk, lage premie en hulp als je ergens even niet uitkomt.
Snel kort en krachtig, prijskwaliteit prima, wij komen bij Centraal Beheer vandaan, maar dit doe er niet voor onder. Klasse.
Prima, snel en eenvoudig geregeld. Enige opmerking is dat de verzekering onder een intermediar valt die ik verder niet ken.
Ik vind het fantastisch dat je op zo'n eenvoudige manier online een verzekering kan afsluiten die dan ook nog eens de goedkoopste van Nederland blijkt te zijn.
Ook met slechts 1 jaar schadevrij rijden een uitstekend en scherp geprijsde instappremie.
Ik heb alles snel en makkelijk kunnen regelen. Makkelijk en een erg fijne manier van een verzekering afsluiten. Ik vond het ook heel erg fijn dat ik meteen alle benodigde stukken via de email binnenkreeg. Echt super!
Binnen 2 minuten geregeld, mooier kan het niet!
Snel geregeld en meteen de verzekeringskaart (groene kaart)
Over de Helpdesk kan ik weinig schrijven, nog geen ervaring of te weinig. Vooral het gebruik van de website is erg eenvoudig. Zal deze autoverzekering zeker aanbevelen bij (oud) collega's die ooit eenzelfde (collectieve) autoverzekering hebben afgesloten en nu waarschijnlijk net als ik deed, ongemerkt veel te veel premie betalen.
makkelijk, duidelijk, overzichtelijk, zeer snelle reactie tijd. dikke pluim
Het afsluiten van de verzekering was erg gemakkelijk, snel en duidelijk. We kregen direct, binnen een half uur, online de polis en de groenekaart!! Eindelijk eens een verzekering waar de klant centraal staat.
Het was snel en makkelijk voor het aansluiten van de autoverzekering.
Prima voorwaarden en een prima prijs gaven bij mij de doorslag!!!
Heel goed geholpen door de helpdesk. Eerst een verzekering online afgesloten, en achteraf toch bedacht om maandelijks in plaats van jaarlijks te betalen. Super assistentie! De website kan wat pakkender, al maakt dat voor de verzekeringen die ze aanbieden natuurlijk niet uit. Daarnaast veruit de voordeligste die ik kon vinden op internet, en geloof maar dat ik heel wat vergelijkingen gedaan heb!
Bij het uitzoeken van mijn verzekeringen via consumentenbond bij UI terecht gekomen. [..] 3x contact gehad met de helpdesk [..]. Snel en goed geholpen door deze kundige medewerker. Na het afsluiten de polissen voor auto- en woonverzekering ontvangen. [..] Mail naar het algemeen adres gestuurd. Hier geen antwoord op ontvangen. 3/4 dagen later rechtstreeks naar de medewerker gestuurd [..] Om 8 's avonds een mail gestuurd en dezelfde dag om half 11 antwoord! Vandaar de 9 voor 'Helpdesk'. [..] Door het contact met de helpdesk en vanwege het feit dat het bedrijf dat achter deze site zit al lang bestaat wel een goed gevoel hierover.
Wat ik wilde weten is duidelijk geweest. Binnen 5 min. heb ik drie verzekeringen afgesloten. Dit is mij in 35 jaar nog nooit gelukt. Perfect!
Website is niet echt optimaal, vooral bij het kiezen van de opties. Voor de rest is prijs goed in verhouding met kwaliteit (goedkoopste in vergelijking met andere aanbieders) en snel online verzekering afsluiten vind ik vooral heel erg handig.
Snelle afhandeling en een prima bereikbare klantenservice bij vragen zonder enorne wachttijden.
De Website is overzichtelijk en je kunt er makkelijk doorheen wandelen om het naar je eigen wensen juiste verzekeringspakket samen te stellen. Heb namelijk naast de autoverzekering ook een woonverzekering afgesloten per begin 2012.
Heel eenvoudig af te sluiten met een goede autoverzekering voor een goede prijs.
Prima en snel geholpen aan een goedkopere WA + casco autoverzekering. Alleen jammer dat een verzekering zonder eigen risico niet wordt aangeboden
Goed en snel geregeld via de website. Ook snel reactie via de mail. Tevreden klant dus!!
Helaas is mijn eerste contact niet goed verlopen voor het afsluiten van de Autoverzekering. Ik wilde een autoverzekering afsluiten online. Doordat ik bij de acceptatie 1 vraag niet begreep heb ik verzocht via de site mij te laten terug bellen. Na 15 minuten was er nog niet gebeld...had natuurlijk op Internet te zien moeten zijn dat jullie waren gesloten i.v.m. de kerstborrel dus dat een klant ook niet word terug gebeld. ... Ik moet heel eerlijk zeggen dat mijn eerste ervaring met jullie dus niet erg positief is geweest en vandaar ook deze cijfers.
Ben helemaal niet handig met een computer maar zelfs mij is het gelukt om een autoverzekering af te sluiten , dus iedereen kan dit .
Was helemaal top! Ik had een autoverzekering nodig en jullie hadden de goedkoopste, het was direct geregeld, duidelijk en ik kreeg hem zo in mijn inbox rollen! In 1 woord TOP!
Ik ben heel dik tevreden met mijn nieuwe autoverzekering en bovendien ook nog een perfecte service ik zal zeker u bij anderen bekend maken. Grt.
Ik heb gisteravond deze verzekering on-line afgesloten. Hierdoor vind ik het moeilijk om nu al een review te geven over iets wat ik net ben aangegaan. Je kan een maandpremie winnen als je nu een review schrijft. Komt het daardoor dat het beoordelingscijfer zo hoog is? Ik ben tot nu toe voorzichtig positief. :-)
Eerste indruk is zeer goed . Ook het contact met de helpdesk was zeer goed en duidelijk. Mail verkeer is ook super , reactie meestal de zelfde dag of 1 dag later . De chat is ook aan te raden als je gelijk antwoord wil hebben. Prijs is ook zeer gunstig en de dekking zag er ook goed uit.
Goedkoop en snel verzekerd. Ga United Insurance zeker aanraden aan me vrienden en familie.
Goed geregeld, nu afwachten of alles naar plan verloopt. Groet
Duidelijke website, snel een autoverzekering kunnen regelen. Premie scheelt enorm per maand.
Goede concurende prijs,van de helpdesk geen gebruik gemaakt,alles ziet er goed uit, vriendelijke groet,Ton Paling
Heb nog geen ervaring met de helpdesk, maar ik ga er vanuit dat die goed is!
Ik dacht weer zo'n site, beloven veel, maar uiteindelijk komen er allerlei kosten overheen en ben je nog duur uit. Tot mijn verbazing niet bij United Insurance!!! de prijs is echt superlaag!! En het is erg duidelijk,prijzen incl. worden vermeld, dus geen gereken van hoeveel komt er nog overheen voor assurantiekosten.
Goede duidelijke website, en ook erg makkelijk.
Ik ben heel erg tevreden over wat jullie te bieden hebben en jullie zijn zoiezo de voordeligste autoverzekering! En daar zegt natuurlijk niemand nee tegen! Ik geef jullie persoonlijk een dikke tien!!!
Ik ben goed geholpen door de medewerker en vind de prijs voor de autoverzekering erg meevallen i.v.m. andere aanbieders.
Bij toeval kwam ik op de website terecht , ik was op zoek naar een autoverzekering voor mijn nieuwe Auris . Van te voren had ik diverse vergelijkingen bij andere verzekeringen gedaan. Op de website van United Insurance hebben ze een aparte benadering van vragen die mij zeer aanspreekt, tenminste ik voelde mij direct thuis. En tenslotte natuurlijk ook de autopremie die ze hanteren in mijn geval all-risk met inzittendenverzekering, die veel voordeliger is dan de rest. Mijn aanbeveling is dan ook zich bij United Insurance te laten inschrijven. Mvg, Wim IJsenbrand
Het zou fijn als de dekkingen wat uitgebreider zouden worden beschreven.
Heb nu ruim 1maand de verzekering lopen, plotseling de premie verhoogd zonder bericht vooraf, blijkt dat gegevens van aantal schadevrijde-jaren niet gevonden zijn bij stichting efficiente processen schadeverzekeraars. Klakkeloos zonder bericht vooraf, of een zeer korte periode om alsnog aan te tonen of toe te lichten wordt de premie verhoogd! Blijkt echter dat aantal schade-vrije jaren onder kenteken en persoonsgegevens gewoon bekend is bij stichting. Geen excuus geen voorstel tot oplossing, heb incasso gestorneerd (voorwaarde van United Insurance is dan dat direkt de verzekering beeindigt is). All secure is dan een betere optie, of kruidvat verzakeringinen.
Vind het online veel makelijker en je hebt ook meer tijd om erover na te denken wat je precies wilt.
Snel, makkelijk en duidelijk een verzekering afgesloten via United Insurance. Ben bij deze verzekeraar uitgekomen omdat dit het goedkoopst voor mij bleek te zijn. Kan geen oordeel geven over de helpdesk, maar de website is erg duidelijk.
Echt geweldig. Allerlei vergelijkingsites komen met extreem dure verzekeringen en dan kom ik door wat te Googelen op deze site. Super goedkoop en wat helemaal prachtig is, het afsluiten is een eitje. Voor wie nog twijfelt, dit is dus een aanrader! Over de helpdesk kan ik eigenlijk niets zeggen, heb ze (nog) niet nodig gehad, wat alleen een enorm pluspunt is.
Ik vind mijn nieuwe autoverzekering geweldig. De service is goed, snel en betrouwbaar. De prijsklasse is gelukkig betaalbaar en ik ben van plan voor altijd mijn polis te behouden bij jullie. Ik ben iemand die altijd heel rustig en bescheiden rijdt. Ik heb nog nooit een aanrijding gehad met de auto. Daar ben ik trots op, en let er ook altijd op. Groetjes, Nourdin
Prima verzekering tegen scherpe prijs. Online afsluiten is geen probleem en werkt snel evenals de online reactie, een door mij gemaakte fout die ik doorgaf werdt direct gecorrigeerd. Kortom ik ben dik tevreden. Ik hoop geen schade te krijgen maar als dit gebeurt, hoop ik dat die net zo snel en goed wordt afgewerkt.
Ik heb nog maar net een autoverzekering bij United Insurance afgesloten, dus kan ik niet veel zeggen over service/afhandeling. De premie vind ik zeer scherp! Ik ben deze elders niet zo voordelig tegengekomen. Heb kort gesproken met een van de medewerkers voor ik mijn verzekering afsloot. Een deskundig en vriendelijk persoon.
Prima service. Duidelijk, helder, goede prijzen.
Online verzoek en gelijk verzekerd en alles is duidelijk. Eerder contact gehad en goed geholpen met het juiste advies.
Prima af te sluiten. Verzekering snel goedkoop en nette voorwaarden !!!!! Aan te raden !!!
Tot nu toe heel tevreden! De catalogus waarde klopte niet tijdens het afsluiten, dit is dezelfde dag nog rechtgezet via de mail. Daarbij had ik snel mijn groene kaart nodig en die werd dan ook dezelfde dag verstuurd!
Uw verzekering is beduidend goedkoper dan mijn vorige bij Interpolis. Over de kwaliteit van de helpdesk kan ik niet oordelen want die heb ik (nog) niet nodig gehad. Hopelijk is die net zo goed als uw website!
Prima prijs voor een autoverzekering. Heb hem net afgesloten en ik dacht dat ik al de goedkoopste had, maar blijkbaar kan het nog goedkoper. Toen ik de verzekering afsloot vergat ik de ingangsdatum goed te vermelden. Met een emailtje was het binnen een paar minuten geregeld. Grote klasse.
Ik heb echt overal op internet gezocht naar een betrouwbaar en goedkoop autoverzekering en iedere keer kreeg ik United Insurance te zien. Alles goed doorgenomen en gisteren eind van de middag aangevraagd, en ben nu al verzekerd! Zo snel dus... Voor Online/Prijs en kwaliteit overzicht van de website krijgt UI van mij een 10! Perfect. Servicedesk houd ik het op een 8, tot nu toe nog 1x met ze gesproken en opzich wel ok, maar verwees continu naar het website toe mbt verzekering etc, je mag ook wel wat informatie delen dmv telefoongesprek.
Zeer makkelijk af te sluiten en een zeer voordelige prijs. Het is zeker een aanrader. Youri
Zeer tevreden over de geboden service. Heb tot 2 maal toe de serviscedesk nodig gehad: zij gaven adequate tips en regelden e.e.a. direct. Als dit een voorbode is van kwaliteit dan weet ik zeker dat ik goed zit met deze verzekering. grt. C. v.d. Plas, Katwijk
Nieuwe auto gekocht en natuurlijk even shoppen voor de verzekering. Niet verwacht dat het zoveel zou schelen, ik ben een vrouw en heb nog geen autoverzekering gehad en dat scheelde aanzienlijk in de premie. Direct afgesloten en binnen 2 dagen alles in huis.
Zeer eenvoudig om online af te sluiten. Ik werd binnen 1 uur terug gebeld zoals gevraagd via de website. Correct en klantvriendelijk te woord gestaan, waarbij er met de klant wordt meegedacht. Prima!
Zoals uit de cijfers al blijkt ben ik dik tevreden met de manier zoals e.e.a. is verlopen. Chapeau!
De site is heel duidelijk en gebruikersvriendelijk! Na vergelijkingen te hebben gedaan ben ik tot de conclusie gekomen dat jullie qua prijs/kwaliteit verhouding de beste aanbiedingen hebben. Helpdesk heb ik nog geen gebruik van hoeven te maken, maar dat zal naar positieve verwachting zijn.
Autoruitschade gemeld via de website van United Insurance, ging super makkelijk! Binnen 5 minuten gepiept en ik werd de volgende ochtend al gebeld door Carglass om de afspraak te bevestigen. Geen helpdesk aan te pas gekomen. Fijn geregeld en weer met een nieuwe voorruit op vakantie!
De website is heel duidelijk en het afsluiten van de autoverzekering gaat gemakkelijk. De vragen die ik had over de verzekering heb ik goed beantwoord gezien bij de veelgestelde vragen, dus ik heb een positieve ervaring met United Insurance.
Ik heb de autoverzekering van united-insurance deze week afgesloten. Het ging hartstikke makkelijk online. Erg goede prijs ook voor een verzekering. Het scheelde ons bijna zo 10 euro per maand met een andere aanbieder. Ik raad iedereen deze verzekering aan. In ieder geval bedankt voor het aanbieden hiervan!
Het online afsluiten was erg overzichtelijk, toch mag er best wat meer informatie te vinden zijn bij het vraagteken. Als je kiest voor een inzittenden verzekering weet je niet welk pakket je moet kiezen omdat de bedragen me niks zeggen. Een situatie of gemiddelde zou daarom fijn zijn. Ondanks dit ben ik erg tevreden over prijs en kwaliteit!!
Gaat Prima, opvolging is erg snel. Uitstekende en duidelijke procedure.
Zeer goede duidelijke en prijsbewuste autoverzekering.
Simpel en eenvoudig afsluiten en een mooie prijs
Is veruit de goedkoopste aanbieder, met goede condities en duidelijk overzicht. Aanrader. Heb achteraf gezien jaren teveel betaald.
Het afsluiten van de autoverzekering ging snel en was super handig in te vullen op de website. Heb dezelfde dag de goedkeuring binnen gekregen als dat niet snel is! Hopelijk gaat het afhandelen van eventuele ongevallen ook heel soepel! Voor mij was deze verzekering het goedkoopst.
Ik had problemen met het afsluiten via internet. Ik heb gebeld, en ze stonden direct voor me klaar. Vervolgens opende ik mijn mail, had ik al een bevestigingsmail. Diezelfde avond had ik ook mijn inloggegevens voor het portal. Erg goed geregeld!!!
Makkelijk af te sluiten en de premie is laag. Ik hoop dat de service wel goed en vergelijkbaar met andere is. Puntje van aandacht: Bij andere verzekeringen ging goedkeuring en voorlopige dekking automatisch, bij jullie duurde dit vrij lang.
Wat een geweldige goede service, binnen 10 minuten online afgesloten. Ook de welkoms e-mail kwam binnen 10 minuten binnen en zo ook mijn inlog gegevens dit blijkt dat er een zeer goede klantenservice achter zit. Ook de prijs was uitermate laag, zeker 25 verzekeringen met elkaar vergeleken en na het zien van de prijs en de polis voorwaarden van United Insurance stond mijn besluit meteen vast.
Na lang zoeken kwam ik op jullie site waar alles goed duidelijk is. Toch nog even telefonisch contact gehad waar ze je vriendelijk en duidelijk te woord staan, goede service.
Duidelijk, gemakkelijk en snel af te sluiten. Zeer lage premie in vergelijking met andere aanbieders. Heb even contact gehad met een medewerker. Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk. Prima product en goede service!
Ik heb telefonisch contact gehad met de helpdesk en daarbij waren zij zeer vriendelijk. Er was geen lange wachttijd, en het personeel nam de tijd en wist mij te voorzien van de juiste informatie. Aangezien ik wat specifieke vragen had. Ik ben overgestapt wegens de prijs bij mijn vorige verzekeraar betaald ik het zelfde bedrag voor een wa+ zonder rechtsbijstand, als wat ik hier betaal voor een all risk met rechtsbijstand.
Snelle afwikkeling en duidelijke informatie. De website is zeer gebruiksvriendelijk!!
Duidelijk, heel handig dat het eigen pakket geheel naar wens kan worden gekozen. Zo kan je je eigen premie bepalen en precies kiezen waar je verzekerd voor wil zijn.
Een prima verzekering voor een mooie prijs. De helpdesk is erg vriendelijk en behulpzaam. Handig dat je de helpdesk jou direct kan laten bellen en dat je dus niet heel lang in de wacht staat. Tot op heden erg positief en zeker aan te raden!
Wat direct opvalt is de lage maandpremie met gunstige verzekeringsvoorwaarden. De website is duidelijk opgebouwd en nadere informatie over de autoverzekering is makkelijk te achterhalen. Reactie van de klantenservice is snel en to-the-point. Het online afsluiten is ook erg gemakkelijk en binnen een dag krijg je al de details van je autoverzekering te zien.
Dit is de eerste keer dat ik van u heb vernomen. Toen ik de prijs van de autoverzekering las, viel ik bijna achterover van verbazing. Ik heb verschillende verzekeringen gehad in mijn leven, maar zo goedkoop is me nog nooit gelukt!!!!!!! Nogmaals dank hiervoor. Ik ga mijn andere verzekeringen ook eens belichten. Groetjes Arie Jansen
Nog nooit zo vriendelijk geholpen door een medewerker. Dank u wel.
In een woord perfect. Ik ben twintig euro minder gaan betalen dan bij ASR verzekeringen en daar zat mijn auto in een pakketpolis, dus met korting. Ik ben 100% tevreden over United Insurance.
Was zeer eenvoudig om een auto verzekering af te sluiten, hier heb je absoluut geen dure tussenpersoon voor nodig!
Ik vind dat jullie het heel goed doen. Ik heb mijn auto binnen 10min kunnen verzekeren. Mede dankzij de duidelijkheid wat ik had tijdens het bezoeken van de site en de snelle reactie wat ik kreeg op het moment dat ik er voor koos gebeld te worden. Ook het gesprek dat ik met de telefonist voerde was heel duidelijk, waardoor ik deze autoverzekering snel en gemakkelijk kon afronden. Ik ben nog student met een bijbaan, dus veel verdien ik niet. Dus ook over de prijs dat ik mijn auto heb kunnen verzekeren is te spreken. kortom ik ben ontzettend tevreden.
Afsluiten was makkelijk, alleen werd mij verteld dat de verzekering maandelijks opzegbaar was maar op de toegestuurde pdf stond een jaar. Maakt verder niet uit, ik blijf toch wel bij United Insurance! Bereikbaarheid helpdesk is goed, zeer behulpzaam ook.
Deze autoverzekering is gemakkelijk af te sluiten. Prijs/Kwaliteit verhouding is ook uitstekend. Helpdesk heb ik nog niet nodig gehad want ik heb deze verzekering pas net. De website van United Insurance is geheel duidelijk en overzichtelijk. Een goede aanrader dus. Groeten, De heer Meilink
Over de dienstverlening van United Insurance weet ik nog niets. De enige kennismaking tot zover is het afsluiten van de verzekering geweest en 1 maal telefonisch contact betreffende een vraag over de verzekering. Tot zover is het mij goed bevallen. Vergeleken met andere aanbieders met vergelijkbare polisvoorwaarden is United Insurance verreweg het goedkoopst. De telefonische helpdesk was vriendelijk. Ik hoop dat in geval van schade mijn beleving net zo goed is.
Het zoeken en afsluiten ging gemakkelijk. De helpdesmedewerker stond mij vriendelijk te woord en had alle geduld om mijn vragen naar wens te beantwoorden. Later op de dag toen we besloten om de verzekering een maandje eerder in te laten gaan heb ik gebeld en was het snel geregeld. Zelfs toen we 's avonds mailden en het bedrijf gesloten was kregen we van de directeur een bevestigings email dat de wijziging goed was doorgekomen en dat we snel het polisblad en groene kaart thuis zouden ontvangen.
Kon deze maatschappij niet maar heb gekozen voor de goedkoopste. Tot nu toe gaat alles naar wens. Hoop dat het in de toekomst ook zo blijft. Oordeel: een aan te bevelen vlotte maatschappij.
Zeer snel en ook nog de goedkoopste om een auto verz. af te sluiten.
Het afsluiten via internet ging gemakkelijk en snel. Helemaal duidelijk!! De weekend service kan het e.e.a aan verbeterd worden, misschien beter opgeleid mbt algemene vragen? (kreeg nu het idee dat een student niet zo heel goed wist wat hij moest zeggen). Verder alles prima, prijs de goedkoopste die ik kon ontdekken..tot nu toe...Als de polis en groene kaart ook nog komen, zoals beloofd in de bevestiging`s mail is het een erg goede keus!!
Snel, gemakkelijk en goedkoop. Geen gebruik gemaakt van de helpdesk, dus het voordeel van de twijfel. In ieder geval de goedkoopste.
Lijkt een prima prijs kwaliteit verhouding. Heb alleen geen duidelijke bevestiging en polis. Hoop dat alles ok is! Is dus wat onduidelijk helaas!
Website af en toe traag. Kon nergens vinden welke reparateurs(-keten) en hulpverleningsorganisatie worden gebruikt. Idem voor de minimale contractstermijn; die bleek pas uit de bevestiging. Vind het bedenkelijk dat de eenmalige kosten niet bij de berekening worden vermeld; kwam ze bij toeval tegen tussen de FAQ's. De voorwaarden kunnen een vergelijking met andere goed doorstaan. Bonus/malus-regeling is gunstig, wat prettig is wanneer je eens tegenslag hebt. En de prijs is scherp. Het feit dat Delta Lloyd optreedt als risicodrager gaf uiteindelijk de doorslag.
Gewoon de goedkoopste en snel afgesloten. Via verschillende aanbieders vergeleken en gemiddeld scheelt het me tientallen euro's per jaar.
Acceptatie polis ging heel vlot en professioneel en je bespaart ook nog eens aardig wat geld , want dit is ( voor mij ) de goedkoopst gevonden autoverzekering op internet.
Goede prijs kwaliteit voor de autoverzekering. Goede en duidelijke afhandeling met de aanvraag mail. Gebruiksvriendelijke site!
De informatie is duidelijk en de afhandeling via de telefoon is ook vriendelijk en netjes. Ben tevreden. Met. vr. groet,
Het was wel even zoeken voor ik het vond dus het mag bekend worden.
Tot zover (zojuist aangemeld) prima maatschappij .Helpdesk geen wachttijd en doen ook wat ze toezeggen.Ik wil wel vragen of het mogelijk is de voorwaarden toegestuurd te krijgen, Op prijs bent u praktisch niet te kloppen en de kwaliteit hoef ik hopenlijk nooit te testen maar maar die zal ongetwijfeld ook goed zijn . Mvg P.Diependaal
Ik kan nog niks zeggen over de helpdesk vandaar een 5, het online afsluiten zag er goed uit. Maar het was vervelend dat je na het invullen van je gegevens geen volgende knop was maar dat je moest klikken op sluiten. Dit geeft het idee dat je dan gaat afsluiten in principe word je doorverwezen naar het volgende venster vandaar een 6. Al het andere was prima in orde.
Sterk en compleet product, geschikt voor wie geen persoonlijke hulp nodig heeft en zelfstandig op onderzoek gaat naar 'goed en goedkoop'. Ik mis - na het afsluiten - een opmerking over het vervolg (toezenden papieren en/of mail).
Erg handig dat alles online te regelen is. Geen gedoe met betaalde telefoonnummers of computerstemmen op de lijn. Ik heb tot op heden nog geen gebruik hoeven te maken van de helpdesk, dus het gegeven cijfer is gebaseerd op mijn verwachting die weer is gebaseerd op de andere 3 cijfers.. Keep up the good work
Erg eenvoudig afgesloten en ik was direct verzekerd. Ik ben ook erg tevreden over de premie.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen