United Insurance Autoverzekering

★★★★☆ 9.7/10 (386 reviews)

Logo verzekeraar United Insurance

United Insurance streeft ernaar goede en vertrouwde verzekeringen aan te bieden en onderscheidt zich door deze keuze reeds voor de klant te hebben gemaakt.

Voordelen van United Insurance:

 • Oerdegelijke verzekering
 • Uitstekende dekking
 • Scherp geprijsd
 • Betrouwbare schadeafwikkeling

Voordelen van deze autoverzekering:

 • Hoge internetkorting
 • Onbeperkt aantal kilometers
 • Dagelijks opzegbaar
 • 14 dagen bedenktijd, niet tevreden dan je geld terug
 • Met de unieke Geïnformeerde Vergelijking
 • Dekking in heel Europa
 • Snelle schadeafwikkeling
 • United Insurance Autoverzekering krijgt een 8,5 uit 10
 • Al meer dan 2 jaar de beste autoverzekering op Zeker.com
 • Met 5 sterren bekroond voor kwaliteit door MoneyView

Onafhankelijke beoordelingen voor de United Insurance Autoverzekering

De United Insurance Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De United Insurance Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 22 augustus 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De United Insurance Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De United Insurance Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De United Insurance Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 mei 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De United Insurance Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 mei 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De United Insurance Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De United Insurance Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor producten met een Vol Casco-dekking.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de United Insurance Autoverzekering

ben netjes te woord gestaan en ze heeft mij ook later weer terug gebeld.

Zou schadeformulier zenden naar mijn e-mailadres,na herhaalde telfoonades is dit uiteindelijk gebeurd.Het schadeformulier invullen was lastig ,ik had hierbij hulp verzocht ,echter niet ekregen. Toen men uiteindelijk belde,was ik na 3 kwartier poeteren en het al dan niet verplicht aangifte doen bij de politie(hetgeen bijgesloten)net klaar met het afronden van het complete schade formulier invullen.

Antwoord op mijn vraag moet nog worden teruggekoppeld.

Schade melden is niet erg duidelijk op de website, het lijkt online te moeten kunnen maar het algemene schadeformulier kon ik niet vinden.

Ik heb een waterschade doorgegeven; volgens mevrouw Polane zou Polygon gisteren komen, maar ik heb niemand gezien; maar waarschijnlijk ligt dit niet aan mevrouw Polane.

heel prettig ,deskundig en vriendelijke behandeling van de problemen. door zijn handelwijze ga ik nooit in op andere aanbiedingen voor de verzekering van mijn auto.

Hulpvaardig, duidelijk, alert, meedenkend, ben heel tevreden met de heer Leonardo Mosquera

Wellicht gelijk effect voor no claim korting melden. Weet je wat de gevolgen zijn

Duidelijk gesprek alleen is het me niet geheel duidelijk waar ik mijn kopie van mijn kentekenbewijs heen moet versturen. Het is jammer dat jullie in de avonduren en in het weekend niet bereikbaar zijn

Mevrouw Polane stond me vriendelijk te woord en hielp me prima met mijn vraag.

Duidelijke uitleg omtrent de aangesloten schadeherstellers. Dit omdat het eigen risico naar 100 euro verlaagd wordt. Dit wist ik niet , en is dus goed gecommuniceerd!

Was heel goed aardige mevrouw die het rustig en duidelijk uitlegt

Ik ben zeer vriendelijk geholpen door deze vrouw,en ben door haar goed ingelicht en geadviseerd.

De heer Mosquera heeft mij uiterst correct en zeer behulpzaam en vriendelijk geholpen. Hij heeft mij gerust gesteld, dat mijn probleem snel en goed opgelost zou worden. Ik ben hem zeer dankbaar (en uiteraard ook het verzekeringsbedrijf!).

toen ik de telefoon die op het formulier was kreeg ik eerst Delta Lloyd. die verbonden mij met Klap.en jullie heten uiteindelijk United Insurance.niet echt duidelijk. op de keuzes mogelijkheden van de telefoon begon de robotstem eerst met "wij zijn gesloten en alleen open v. Maandag tot Vrijdag v. 9 tot 17 uur.ik keek naar mijn horloge en het was 16. 30 uur dus ik zette door met luisteren en toen kwamen de keuzes mogelijkheden.dat uiteindelijk kwam goed en de medewerkster heeft jullie met mij in contact gebracht met jullie..Dat liep perfect.

Goede afhandeling normaal auto totaal loss maar door ons kind met kanker rekening mee gehouden net edn peperdure behandeling in Zwitserland gehad dn hebbdn zd ons al gesponsord super tevreden met jullie. Bedankt voor de afhandeling en zo snel

Bedankt voor het begrip, tijd en uitleg. Het is belangrijk dat hier aandacht voor uitgetrokken wordt .Elke klant wil serieus genomen worden! Mijn man heeft deze ervaring niet gehad. Hij had eerder een medewerkster van bureau Klap gisteren aan de telefoon die geen begrip had voor redelijkheid. Dat is jammer en het geeft de klant een gevoel van frustratie.

Hij heeft mij afdoende geholpenop een vriendelijke manier.

Prima geregeld en op deze manier ook snel klaar.

Ik ben zeer en zeer tevreden over mevrouw Polane ze heeft me uitstekend geholpen, ze heeft me op de hoogte gehouden via de mail en telefonisch, was ik niet te bereiken dan sprak mevrouw keurig voicemail bericht in. Ze heeft veel moeite gedaan voor mij en liet dit ook weten door mij een CC bericht te sturen. Dienstverlening, klantvriendelijkheid een dikke 10! Dit mag van mij op uw website geplaatst worden.

Snel en accuraat te woord gestaan en actie ondernomen

Michelle heft mij snel en goed geholpen op een uiterst vriendelijke wijze.

Een uitstekende service heb ik mogen ervaren! Kan het nog beter dan? Ga zo Door!

Ik had de indruk dat hij of enigszins onervaren was of dat het informatiesysteem onvoldoende beschikbaar was. Mijn vraag had betrekking op het eigen risico en dit lijkt mij een niet al te moeilijke vraag. Vermoedelijk kon hij het niet uit het systeem halen want hij wilde het uitzoeken en mij later terugbellen. Ik vind het wel goede service want op deze manier hoeft de klant niet onnodig lang te wachten.

Zeer behulpzaam, ik wacht echter nog op bevestiging van ontvangst schadeformulier bij mevrouw Mollenbrok-Fransen.

Na het stellen van een aantal vragen duidelijk en heldere antwoorden gekregen.

Zeer duidelijk en professioneel geholpen duidelijke antwoorden op mijn vragen. Vooral op deze manier blijven doorgaan

Ik ben op een vriendelijke en correcte manier geholpen

Het contact met Leonardo was goed al mijn vragen zijn goed en vriendelijk beantwoord. Vind alles perfect bij United Insurance.

Hele aardig vrouw die echt heel goed meedenkt over de situatie

Mijn contact is zeer bevredigend verlopen ik ga ervanuit dat de afhandeling van de schade ook zo verloopt. Het zou prettiger zijn rechtstreeks met de contactpersoon te bellen inplaats van door het hele menu te gaan.

zeer vriendelijk heeft mij uitstekend geholpen Leonardo heeft alles uitgezocht en verteld wat ik de volgende keer moet doen bij schade.

Zeer gedegen, met en met een zakelijk instinct betreft de vragen. de internet site en alles er omheen consument gericht.

Mijn cijfer qua bereikbaarheid is beinvloed door de bereikbaarheid van de tussenpersoon. Ik heb zondag 3 verschillende voicemails ingesproken bij de spoeddienst en na de 3e ben ik teruggebeld. Zij zouden schade doorgeven aan united insurance en toen ik jullie maandag belde was er nog niks doorgegeven. Maar vanaf dat gesprek was de service razendsnel

De heer Mosquera was heel behulpzaam, excellente omgang met oudere Dame. Bedankt.

Mw. Polane heeft mij vriendelijk, klantgericht en vakbekwaam te woord gestaan.

Vriendelijke vrouw en heeft mij snel kunnen helpen. Na een dag had ik al reactie gekregen.

Deze zeer plezierige jongeman was uiterst behulpzaam en ik ben hem erg dankbaar. Mijn complimenten voor het werk dat de zeer capabele meneer heeft verricht.

verzekerings papieren niet ontvangen. verzekering ingegaan op 15 08 -2014. De andere verzekeringen op 9 juli 2014 .Waar moet het vertrouwen zijn

Hij heeft mij op een zeer vriendelijke en hulpvaardig manier te woord gestaan. Daarnaast heeft hij meegedacht en mij van advies voorzien. Top!

Kan nog niets beoordelen want alles is geregeld via Klap & Bouvrie. Sinds eergisteren en dat hebben zij prima gedaan.

Het lijkt een cliche maar ik kan er niks anders van maken. Dit had ik nooit verwacht van een internetbedrijf. Ik heb hett ervaren als die goede oude tijd van toen waar de klant nog klant was en vooral niet koud en zakelijk de zaak moeilijk afdoen.

Helder en duidelijke website. Erg vriendelijk en behulpzaam bij telefonisch contact.

Uitermate prettig, deskundig, hulpvaardig. Echt top!

Hele vriendelijke en professionele vrouw. Heel fijn gesprekje.

de opgegeven prijs is in eerste instantie zonder de inschrijfkosten. deze komen altijd later pas aan bod. u kunt dit duidelijker vermelden.

betrof een nog niet ontvangen reactie op mijn ingestuurde schade formulier en Linda gaf me snel antwoord dat het ontvangen was en dat de schade in behandeling was genomen.

Zeer vriendelijk te woord gestaan, kreeg sterk de indruk dat ze de vernieling aan mijn huis als zeer vervelend ervaarde.

Linda kwam heel aardig over, en heeft mij netjes terwoord gestaan, en alles goed geregeld, contacten zijn goed,daarom geef ik linda een dikke 10

Ik ben een jaar hier verzekerd geweest. Reden van opzegging: prijsstijging van 10 euro per maand, ondanks geen schade. Toch wil ik complimenten geven aan dit bedrijf, want ze hebben mij twee keer hierover gemaild en 1x hierover gebeld en tijdig aangegeven dat er een prijsstijging aan zat te komen en ook dat ze gingen kijken voor mij naar een andere aanbieder. Hiervoor had ik een autoverzekering van polisvoormij en die hadden een prijsstijging van 60 euro (ook weer zonder dat ik schade had) en hadden dit niet aangegeven. United Insurance laat in ieder geval zien hoe je met klanten moet communiceren.

Heel soepel, via de email. Er werd gelijk actie ondernomen.

Ik vond dat betrokkene op mij een prettig overkwam. Hij nam rustig de tijd voor mij en alles was voor mij duidelijk. Ik heb ook aangegeven dat ik even rond ga kijken voor de verzekering. Van onze nieuwe auto maar waarschijnlijk wel weer bij u.

Ik ben zeer goed en vriendelijk geholpen. Het was maar een kleine aanrijding maar ik heb nog nooit een ongeluk gehad en was nogal geschrokken. Mevrouw was zeer vriendelijk en hulpvaardig.

Zeer klantvriendelijke en professionele medewerker. Supersnelle afhandeling van de schadeclaim. Wij kunnen (en zullen) deze verzekeraar iedereen aanbevelen.

Heb het nog niet nodig gehad maar de vragen die ik heb gesteld zijn perfect beantwoord.

De man was zeer klantvriendelijk ,zal hem iedereen aanbevolen !!!!

Super sevice. aardig en behulpzaam personals !! mvg.

Hij heeft me erg snel en ontzettend goed geholpen. Ik verwachtte veel gedoe en gezeur maar hij heeft het zo goed gedaan dat ik onder de indruk was dat het ook zo kan gaan. Dit gesprek is zeker een reden waarom ik klant blijf.

een zeer vriendelijke klantgerichte meneer ! Verbetervoorstel: de site is voor mij nogal onduidelijk om te ontcijferen hoe ik nu werkelijk met een medewerker in contact kwam! de telefoonlijn is te lang en als je dan word doorverbonden krijg je geen gehoor! dus al die nummers volgen heeft voor mij weinig zin,beter gelijk op toets spreek medewerker drukken

perfect geregeld, klantvriendelijk, servicegericht. prijzen zijn aanmerkelijk lager dan bij andere verzekeringen

Het contact met Carola was prima, alleen ik heb toch geen mailtje van United Insurance ontvangen van 10 en 17 oktober 2013, ik heb nog steeds geen nieuwe polis ontvangen. Voortaan klant nabellen of mail was ontvangen.

Ik werd zeer klantvriendelijk geholpen en ze beschikt over goede kennis van het product waarover ik belde.

Erg behulpzame en vriendelijke dame. Bedankt Erica!

slechte communicatie, na een jaar verhoging van ruim 300% premie zonder schade geleden te hebben.Geen vooraankondiging, zo van de rekening gehaald.Gebeld, ga akkoord met een verdubbeling van de vorige premie, zou ongeveer 15 euro zijn incl. btw en assu. trekken ze er 17 euro af. Wat gebeurd er allemaal bij united insurance?

duidelijk en correct geholpen. behandeld als een mens met een probleem, ipv een nummer met een in het systeem. omdat ik een leek ben op verzekeringsgebied, was af en toe het gebruikte jargon wat lastig. maar ik ben erg blij hoe het bij de afwikkeling door Unitedinsurance.nl is verlopen. een dikke 10, en 2 duimen omhoog

Super fijn en aardig geholpen!! Top bedrijf en top werknemers!

Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en ben heel tevreden over het gesprek

Vond haar super beleeft en behulpzaam. Heeft kennis en kon zelfs extra informatie geven naar de vragen die ik had gesteld. Ben er super blij mij hoe zij mij te woord heeft gestaan

ze heeft me deskundig te woord gestaan. Nadat ik terugbelde heeft Pal Karremans het verder overgenomen, ook al zo perfect.

zeer tevreden over het contact met hr.karremans het enige minpuntje is dat als je belt met UI dat het even duurt voordat je door al die menu,s heen ben om bij de juiste persoon te komen verder heel tevreden Gr D.Egberts

Ik was tevreden over de vlotte en hulpvaardige houding.

Heel tevreden met de schadeafhandeling! Heel attent van Paul om even te bellen en het goede nieuws persoonlijk door te geven!

Duidelijker in de verzekeringspapieren vermelden, welk telefoonnummer je moet hebben.

– Prettig – Behulpzaam – Vriendelijk – Deskundig – Begripvol Bedankt voor jullie hulp.

Hartelijk dank voor de super snelle service en afhandeling! Ik ben ook zeer tevreden over u en de andere medewerkers van United Insurance over de klantvriendelijkheid de snelle service die verleendt wordt.

Ik werd vriendelijk te woord gestaan, met uitleg wat de gevolgen zijn van declareren t.o.v. de premie en de bonus trede en wat de kosten zijn in een tijdbestek van 3 jaar. Alles heel duidelijk en helder.

we hebben hiervoor al ruim 15 jaar een autoverzekering gehad toen hadden we anderhalf jaar geen auto nu kochten we een nieuwe auto en twijfelde geen moment welke verzekering we moesten nemen we zijn altijd correct geholpen

Was meedenkend en adviserend aangaande de vraag die ik voorgelegd had, iets wat belangrijk was voor de voortzetting van de procedure in contact met de tegenpartij.

United Insurance zorgt voor een optimaal verzekerd gevoel. Toen ik de helpdesk eens nodig had werd ik netjes te woord gestaan en hielpen ze me zelfs nog met een extra advies. Ook is het heel fijn dat ze je op tijd op de hoogte stellen van wanneer de verzekering afloopt e.d.

Wegens einde verzekering een nieuw voorstel ontvangen. Wel even rondgekeken natuurlijk, maar verschil met (doe-het-zelf) polissen was dusdanig klein dat we het lekker bij de service van United Insurance houden. In geval van problemen is het gezeur die paar euro niet waard.

heel simpel online afsluiten en alles snel en vakkundig geregeld

Het was voor mij als senior (75) even wennen om volgens deze procedure een nieuwe autoverzekering af te sluiten. Toch maar even hulp gevraagd. Uitstekende en vriendelijke begeleiding en tot mijn verrassing een belangrijk lagere premie. Ik ben er blij mee!

Alles makkelijk te vinden. Echter wel jammer dat de assurantie belasting pas NA het doorklikken te zien is. Scheelt toch een aantal euro's met wat je aan het begin denkt te gaan betalen. Verder 2 keer de klantenservice gesproken en mijn vragen zijn goed beantwoord.

alles duidelijk ,wijzigingen direct aangepast ,prima alles bij afsluiting verzekering

Vriendelijk en zeer klantgericht was zij en doelgericht op de extra informatie die zij nodig had om mijn vragen te beantwoorden.

Zeer behulpzaam , duidelijk en denkt echt goed met de situatie mee.

Een uitstekende verzekering met goede dekkingen en een goede prijs/ kwaliteit

Het afsluiten van de verzekering ging heel snel en eenvoudig. Ik had ook al mijn keuze gemaakt via de website van de consumentenbond, dus wist al veel. Ik had niet verwacht nog een goedkopere verzekering te vinden dan ik al had. Toch scheelt deze weer 40 euro per jaar. Wat ik jammer vind is dat ik niet meer informatie aangeboden kreeg over de rest van de voorwaarden van de verzekering. Ik kon bijvoorbeeld de tabel van de bonus/malus regeling niet vinden. Uiteindelijk heb ik die zelf opgezocht via de website van Delta Loyd en dat was op zich weer eenvoudig te vinden.

Het afsluiten verliep prima.Alles via de mail geregeld en direct de polis ontvangen.

Eerst had ik nog een vraag, maar deze werd snel beantwoord. Vervolgens heb ik een offerte aangevraagd en na de koop van de nieuwe auto de offerte online geaccepteerd. Toen kreeg ik binnen enkele minuten al de bevestiging dat alles was geregeld. Erg makkelijk dus!

Eventueel wat langer bereikbaar zijn.(bv.weekend)

Zonder dat ik het weet krijg ik een email met inlog gegevens van Klap?

Ik werd via het computersysteem doorverbonden naar de afd. schade, maar dat mislukte. Na nogmaals bellen heeft ze tot twee maal toe de schadeafdeling verzocht mij terug te bellen, wat na de tweede keer ook gebeurde. Ik ben vriendelijk geholpen, Van mij mag ze blijven.

Zij is zeer deskundig en geen enkele moeite is haar teveel.

qua prijs vrij goedkoop en snelle afhandeling ik ben helemaal blij ermee

Goede verzekering, goede klantgerichte service met medewerkers die bereid zijn een stapje harder te lopen voor hun klanten

Het lastige is als je ze niet telefonisch kan bereiken dan is het wel email contact met United Insurance dus dat is wel fijn.dat er iemand altijd wel bereikbaar is. Je wordt er wel altijd goed geholpen!

Klant duidelijk protocol uitleggen na schade. Niet iedereen vind het vanzelfsprekend hoe dit proces gaat want niet iedereen heeft hier dagelijks mee te maken gelukkig.

Zeer goede telefonistes altijd vriendelijk en correct aan dé telefoon. Nooit chagrijnig ga zo door

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen