United Insurance Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 7.8/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar United Insurance

United Insurance streeft ernaar goede en vertrouwde verzekeringen aan te bieden en onderscheidt zich door deze keuze reeds voor de klant te hebben gemaakt.

Voordelen van United Insurance:

  • Oerdegelijke verzekering
  • Uitstekende dekking
  • Scherp geprijsd
  • Betrouwbare schadeafwikkeling

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Ruime verzekerde som tot maximaal €2.500.000,-
  • Geen eigen risico
  • Vriendendienst dekking
  • In bruikleendekking
  • Schade door huisdieren meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de United Insurance Aansprakelijkheidsverzekering

De United Insurance Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,6 en is daarmee de Beste koop.

De United Insurance Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 17 september 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De United Insurance Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 18 september 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De United Insurance Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1 en is daarmee de Beste koop in de categorieën Gezin zonder kinderen, Alleenstaande met kinderen en Alleenstaande zonder kinderen.

De United Insurance Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De United Insurance Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de United Insurance Aansprakelijkheidsverzekering

ik wil graag mijn kinderen heel veilig als ze zullen buiten te gaan.

Ik vind het alleen wel gek dat wanneer ik alleen een aansprakelijkheidsverzekering afsluit jullie dit een woonverzekering noemen.

de helpdesk weet ik niet de website heb ik niet bekeken maar omdat ik al een autoverzekering bij u heb lopen wat goed bevald heb ik besloten om ook de inboedel en avp bij julie onder te brengen ook voor de prijs. ook mijn caravanverzekering wil ik bij de firma Klap onderbrengen

Supergemakkelijk af te sluiten tegen een zeer goede prijs. Ook geen extreem hoog eigen risico. Ik had al veel websites en aanbieders van inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen vergeleken, maar ze waren allemaal veel duurder. Of vaag, of gecompliceerd. Mijn goede indruk was zodanig dat ook mijn dochter zich direct heeft verzekerd!

Ik heb een auto- en woonverzekeringen en ook aansprakelijkheidsverzekering. Tot nu toe is alles prima. Ik hoop dat ik geen kans krijg om te checken of ik geld van mijn polissen krijg. Het is er beter zonder problemen :) Groetjes aan UI

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen