United Insurance Inboedelverzekering

★★★★☆ 9.1/10 (72 reviews)

Logo verzekeraar United Insurance

United Insurance streeft ernaar goede en vertrouwde verzekeringen aan te bieden en onderscheidt zich door deze keuze reeds voor de klant te hebben gemaakt.

Voordelen van United Insurance:

  • Oerdegelijke verzekering
  • Uitstekende dekking
  • Scherp geprijsd
  • Betrouwbare schadeafwikkeling

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Bespaar vele euro’s per jaar
  • Garantie tegen onderverzekering tot €175.000,-
  • All risk dekking
  • Geen regionale beperkingen

Onafhankelijke beoordelingen voor de United Insurance Inboedelverzekering

De United Insurance Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De United Insurance Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de United Insurance Inboedelverzekering

ik wil graag mijn kinderen heel veilig als ze zullen buiten te gaan.

Ik ben zeer tevreden, het enige wat mij verbaasd is dat mijn gezins situatie (alleenstaand met kind) niet in het rijtje hierboven staat. Met vriendelijke groet. D.Olivier.

Afsluiten en communicatie is prima. Jammer alleen, dat de premie niet goed inzichtelijk is! Er komt tóch weer €13,05 aan niet inzichtelijke kosten en assurantiebelasting bij. Vooraf enige uitleg hierover was welkom geweest. Op deze manier wordt een internet-polis minder aantrekkelijk!

Tot op heden is alles soepel verlopen. Heb nu twee woonverzekeringen afgesloten en zowel de gepresenteerde premie als het verzekerde pakket spreken mij zeer aan! Hopelijk zal ik beide verzekeringen niet snel nodig hebben, maar als 'de nood aan de man' is ben ik natuurlijk nieuwsgierig naar dié afhandeling.

Een klanttevredenheidsonderzoek op deze wijze heeft net zoveel zin als een rijtest van een auto waar je nog niet in gereden hebt. De daadwerkelijke waarde van een verzekering blijkt immers pas indien er sprake is van schade. Wordt er voldoende uitgekeerd? Zijn er factoren die de schadevergoeding negatief beïnvloeden en die de klant niet heeft kunnen voorzien?

overzichtelijke website en superscherpe premies. de woonverzekering koste mij bijna €40, minder per kwartaal, met de zelfde dekking.

Dit was de eerste keer dat ik een verzekering moest afsluiten. Op andere sites begreep ik totaal niet hoe het werkte en moest ik continu mijn moeder vragen om te helpen. Op deze site was het ontzettend makkelijk en was het zo geregeld. Ook was dit de goedkoopste verzekering, wat voor mij heel veel scheeld. Al met al ben ik erg blij met jullie, ookal heb ik pas 5 minuten geleden een verzekering bij jullie afgesloten!

Een duidelijke website, een vraag door de helpdesk vlot en vriendelijk beantwoord, de beste prijs en een heldere opbouw van de offerte- en afsluitprocedure. Ik hoop de verzekering niet nodig te hebben, maar in het eventuele geval hoop ik dat de schade afwikkeling even voortvarend zal zijn als de offerteaanvraag/ het afsluiten.

ik vroeg een woonverzekering aan, maar kreeg de melding dat ik niet direct geaccepteerd kon worden. Ik kreeg vervolgens 3 keer wat vage mail en na 9 dagen had ik opeens een verzekering. Niks geen verklaring, uitleg of bevestiging, maar alleen een welkomstbericht, tegelijk met een algemene informatiemail, waar ook informatie in staat over hoe ik goedkoop een lening kan afsluiten. [..] United insurance krijgt voor mij zo een negatieve lading en ik heb er weinig vertrouwen in.

Woonverzekering snel en gemakkelijk af te sluiten via internet. Duidelijke website! Over de schadeafhandeling kan ik natuurlijk nog geen mening geven. Heb er alle vertrouwen in dat als ik onverhoo0pt schade heb deze naar tevredenheid wordt afgewikkeld.

bin sehr zufrieden mit der woonverzikering abgesclossen zu haben.ich hoffe das dies auch so bleibt auch wenn ich mal einen schaden haben sollte.

Zeer eenvoudig af te sluiten tegen een zeer aantrekkelijke premie

Vriendelijke mensen aan de lijn en behulpzaam. Snelle reactie. En reden meer om met plezier verzekerd te zijn. Zo doorgaan

Snel af te sluiten, behoorlijk goedkoop, goede resenties

Duidelijke feedback en goede hulp en zeer keurige en fatsoenlijke uitleg over de producten van United Insureance Ik ben erg tevreden

Duidelijke website, en het afsluiten gaat supersnel. Nog geen ervaring met de hulpdesk gehad.

Online afsluiten, zeer eenvoudig. Prijs is prima gezien de meeste andere maatschappijen,zoals de maatschappij waar ik tot 01-04-2014 verzekerd ben, die per 1 januari een premie verhoging heeft doorgevoerd van € 20,- per kwartaal. Duidelijke en overzichtige site.

Heel eenvoudig en overzichtelijk afsluiten. Lage premie!

Ik werd door 1 van de medewerkers naar de website verwezen. Ik ging uit vanzelfsprekendheid naar www.klap.nl ipv naar www.united-insurance.nl Op www.klap.nl klikte ik door naar Wonen. Rechts beneden kon ik doorklikken naar de formulieren. Via deze linken kwam ik 2 keer op een site terecht waarvan de pagina niet meer bestond. Ik heb daarna met Klap gebeld, heb dit doorgegeven en ben netjes naar de goede site doorverwezen. Daarna verliep de aanvraag soepel. Ik hoop dat jullie iets aan de review hebben en de fouten op de site www.klap.nl kunnen corrigeren. Misschien is het een idee om op de site www.klap.nl per verzekering een link te maken naar www.united-insurance.nl

het was heel makkelijk en zeer zeker ook snel om de verzekering af te sluiten TOP

Makkelijk online te regelen. informatie goed verzorgd. tevreden over de afwikkeling. goede prijs/kwaliteit verhouding. ook over mijn autoverzekering tevreden

Na lang zoeken en vele verzekeringen vergeleken te hebben, kwam ik toch op google de site van Unitedinsurance tegen. Een zeer praktische site om gelijk, ongeachte welke verzekering, de premie uit te laten rekenen. Direct een totaal goed overzichtelijk beeld van de kosten en het totale bedrag. [knip ivm lengte] Ik heb dan ook het internetadres van Unitedinsurance al doorgemaild naar vele vrienden, dat ook zij het zelf kunnen ervaren dat voor een mooie prijs goede kwaliteit geleverd kan worden. Unitedinsurance hartelijk dank voor de goede service :-)

Telefonisch werd ik snel en goed geholpen, vervolgens stelde ik een vraag per mail en daar kreeg ik na een paar dagen nog geen antwoord op, na nogmaals een mail te sturen kwam het antwoord snel. Ik had het fijner gevonden dat ik sneller een antwoord zou ontvangen.

Na enig zoeken op internet vond ik deze goedkope woonverzekering, knap dat jullie zo'n premie kunnen maken, terwijl andere verzekeringen 30 tot 60 euro per jaar duurder zijn, zelfs op vergelijkingssites!

Door de overzichtelijke en duidelijke Website,waardoor een goed prijsvergelijk en vergelijk van polisvoorwaarden met mijn toenmalige en andere woonverzekering mogelijk was.heb ik gekozen voor UNITED INSURANCE.

Ik vind het niet netjes dat aan het eind van het afsluiten er opeens nog € 10 poliskosten worden berekend, terwijl ik nb.zelf de polis moet afdrukken !die had u eerder moeten benoemen ik voel me beet genomen.

Bij eerste telefoongesprek was het een beetje vervelend iedere keer piepjes te horen (het wekt de indruk, dat het telefoonnummer gecontroleerd wordt) i.p.v. een leuk muziekje. Het is klantvriendelijker en het binnenkomen is prettiger indien er een muziekje te horen is i.p.v. de piepjes. Verder werd ik uitstekend te woord gestaan door Romeo, die me concreet en vriendelijk antwoord gaf op de gestelde vragen en goede suggesties gaf.

Ik ben net overgestapt naar een inboedelverzekering en ben zeer tevreden zeker over de jaarpremie

Zoals het tot heden is verlopen zijn wij heel tevreden over de afhandeling.

ben erg goed geholpen en tot nog toer zeer tevreden

Helder en overzichtelijk. Hoop natuurlijk van de verzekering geen gebruik te hoeven maken. Pas dan zou ik natuurlijk ook pas weten hoe goed de verzekering is….. Tot nu toe geen gebruik gemaakt van de helpdesk dus daarover geen oordeel.

Het ziet goed uit, makkelijk, mens vriendelijk. Ik geloof dat het zal ook goed werken, als nodig. Ik ben tevreden. Gewoon goed.

WIJ HEBBEN BIJ JULLIE EEN AUTO – INBOEDEL – AANSPRAKELIJKHEIDS – ZIEKTEKOSTEN EN REIS VERZEKERING . HET AFSLUITEN GAAT SUPER DE WEBSITE GEEFT VEEL INFO EN VERDER HEB IK NOG GEEN GEBRUIK HOEVEN MAKEN VAN DE HELPDESK

helpdesk was goed website niet bezocht. woonverzekering was snel afgesloten. heb hier ook mijn autoverzekering lopen . en mijn caravan verzekering. dit is een van de goedkoopste maatschappijen

Prima service, zowel via E-mail als telefonisch

we hebben nog nooit zo'n snelle service gehad bij geen enkele verzekeringsmaatschappij

Na jarenlang verzekerd te zijn bij een andere maatschappij is nu de keuze gevallen op United Insurance omdat ik voor dezelfde verzekering €11,– per maand kan besparen !!!! Waanzinnig

Het is de duidelijkste site die ik op mijn zoektocht naar verzekeringen ben tegengekomen. Ben daar zeer enthousiast over. Geen gezeur gewoon recht voor zijn raap. Toppy. Met vr. groet, Kees

Aardige mensen maar zo vaag over de naam united insurance waarom wel als Klap Direct opnemen en verder alles onder de naam united etc leg het nou eens goed uit.

Van de helpdesk heb ik nog geen gebruik gemaakt, daar kun je alleen niet voor kiezen hier. Verder hebben jullie een scherpe prijs en ziet de dekking er goed uit. Mogen kiezen voor geen eigen risico zou nog prettig zijn.

Het prijsverschil met mijn voorgaande verzekering is € 15,00 p/m! Of te wel € 180 per jaar

Een ongelofelijk prijsverschil! tegenover mijn vorige verzekering is het voordeel € 15,00 p/m Woon /opstal /aansprakelijkheid verzekering

Via internet gevonden en vergeleken met andere verzekeringen. Het ziet er goed uit en zeer overzichtelijk, daarom was de keuze voor ons niet moeilijk

wat is er niet goed aan? makkelijk,duidelijk,snel en ook niet onbelangrijk: voordelig en geen addertjes onder het gras zoals bij vele wél het geval is

Goede verzekering met een prima dekking voor een goede prijs!!!!

Duidelijke website met duidelijke informatie en een goede prijsverhouding. Helpdesk kan ik nog niet over oordelen.

Wij vinden het vreemd dat het bedrag waarover premie wordt berekend veel lager is dan het verzekerde bedrag. Dat heb ik noch nooit eerder gehoord? Hoe kan dat?

het ging zoals je mag verwachten dat het gaat. prima. ga zo verder. een verademing t.o.v. vele andere bedrijven

Had al goede berichten vernomen over United Insurance. Daarom vergelijking gemaakt met andere door mij bekeken opties. United Insurance kwam er als beste uit. Meteen alles online afgesloten. Makkelijk, goedkoop en snel.

overzichtelijke website en makkelijk in gebruik,zeer snelle reactie over de verzekering alles met elkaar zeer tevreden over United Insurance.

Alles was snel geregeld, en echt voor een scherpe prijs

De informatie en vlotheid van afsluiten is prima. Jammer dat reisverzekering niet gelijk meegenomen kan worden

Tot nog toe met grote tevredenheid klant van United Insurance.

Het is makkelijk om online een verzekering af te sluiten,en de acceptaties is super snel geregeld, Ik vindt het buiten gewoon goed

Werkt allemaal prima en het scheelt enorm vergeleken mijn vorige verzekering.

alles was heel duidelijk, via internet gegevens niet helemaal correct aangeleverd maar na telefonisch contact per omgaande alles prima en snel geregeld, kortom heel tevreden.

goed georganiseerd ;een opmerking bij het afsluiten word niets gevraagd of aangegeven dat United Insurance jouw polissen worden opgezegd ;ook niet dat je datzelf moeten doen dat is heel slordig onzorgvuldig.

zeer gemakkelijk het afsluiten van een verzekering op uw site

Snel online kunnen afsluiten van een duidelijke woonverzekering! Alles is en wordt duidelijk aangegeven op de site. Alles is helder geformuleerd en je krijgt snelle reactie via de mail.

Makkelijk af te sluiten en een van de goedkoopste verzekeringen ging lekker snel.

zeer vlotte afwikkeling door on line afsluiten en prima prijs-kwaliteit verhouding

Snel en effectief geholpen in zeer korte tijd. Vriendelijke mensen die je ook willen helpen. Kortom….. een aanrader.

ik hoop dat de woonverzekering net zo goed loopt als mijn autoverzekering bij u ik ben van de zomer aangereden en u heeft keurig alles geregeld mijn complimeneten

zojuist de woonverzekering afgesloten en gisteren de autoverzekering. tot nu toe verloopt alles prima, bijna direct erna antwoord per mail en de premies zijn natuurlijk laag, daar gaat het toch ook om in deze moeilijke tijd, oftewel we zijn tevreden.

Afsluiten en premieberekening heel simpel zonder moeilijke berekeningen en vragen etc. gewoon WOZ waarde invullen en klaar. Omdat wij recent een schade hadden kon de acceptatie niet automatisch en zou ik binnen 24 uur bevestiging krijgen. Binnen 2uur was die er al en zijn we dus nu over. Inboedel is ook ruim voldoende, het dubbele van wat wij hadden voor een lagere prijs. Super verzekering, groet, John.

snel en makkelijk! ideaal! en een hele fijne premie met top dekking!

door het toch wel onduidelijke weergave van het product heb ik per abuis naast een kombinatie brand /inboedel verzekering ook een pparte inboedel verzekering afgesloten wilt deze dubbele inboedel verzekering ongedaan maken Dank C.J.Rota miesenchrisrota@kpnmail.nl

Zo dat is snel, een offerte bevestigd en binnen 15 minuten een e-mail met de bevestiging. Ik weet meteen waar ik aan toe ben.

Recent heb ik een aansprakelijkheids- en inboedelverzekering bij u afgesloten. Zoals ik al bij mijn autoverzekering gewend ben, scherpe prijs en gemakkelijk af te sluiten! Verder kan ik er nog niet veel over zeggen.

Ik had al een autoverzekering bij United Insurance. Zeer goedkoop. Ik was aan het rondkijken voor een inboedelverzekering. Snel geregeld hier. Goeie club!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen