Bruns ten Brink Autoverzekering

★★★☆☆ 6.5/10 (18 reviews)

Bruns ten Brink Verzekeringen Ervaringen

Bruns ten Brink is een in 1940 opgericht assuradeurenbedrijf. Het kantoor is gevestigd in Wormer en zij hebben zo’n 50 medewerkers.

Voordelen van Bruns ten Brink:

  • Bruns ten Brink treedt op als algemene schadeverzekeraar
  • Bij het tot stand komen en onderhouden van verzekeringscontracten treedt Bruns ten Brink op als verzekeraar

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Bruns ten Brink

De Bruns ten Brink Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,4.

De Bruns ten Brink Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

De Bruns ten Brink Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

De Bruns ten Brink Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de Bruns ten Brink Autoverzekering

Al meer dan tien jaar mijn rijbewijs en drie jaar verzekerd bij Bruns ten Brink. Nooit enige schade gehad. Nu een kleine schade gemeld en meteen 6 jaar terug in schadevrije jaren. Buiten propertioneel en slecht!
Je meot oppassen met goedkope verzekeringen. Want achteraf kun er leuke verrassingen bij zitten. Ik ben, namelijk, verhuisd naar het buitenland, en heb een royementverklaring in het Engels nodig. Ik heb al 3 of 4 keer gebeld, aantal keren een e-mail gestuurd, maar de verklaring nog steeds niet ontvangen. Inmiddels is er al bijna anderhalf maand voorbij... Pas dus op!
Goed ! Redelijke premie, minimaal contact (alleen bij betaling). Geen problemen.
Duurt maanden !!!! Voordat alles geregeld is , heb zelf ervaring mee . Ze reageren nergens op ! Heb vele emails gestuurd , waarop ik geen antwoord krijg . Ben het helemaal zat en vlug over gestapt naar Andere verzekeraar .
Na een korte vergelijking op internet bij deze firma uitgekomen. Ben vriendelijk en duidelijk geholpen.
Afhandeling van de schade ging snel ondanks dat de tegenpartij niet opschoot. Toppertje dus!
verzuimd auto schademelding door te geven reparateur stuurde cliënt de rekening en aanmaningen heeft ruim een jaar geduurd
Prima geholpen. Ik heb in meerdere dagen 3 auto's moeten verzekeren danwel afgemeld. Is prima verlopen. Ben correct behandeld en de feedback van uw medewerksters was prima, zakelijk en direct. Prima keuze dus...
klant vriendelijk en behulpzaam en snelle reactie
mederwerkers weten niet wat ze doen bij overschrijving op de zelfde verzekering met een andere auto
stond net over de grens in duisland met een klapband. noodr gebeld en binnen 1/2 door seepldienst opgehaald en weer afgezet bij de dealer om een nieuwe band te laten monteren.
Tot nu toe (gelukkig) nog geen gebruik hoeven maken van de verzekering voor schade. De premie is stukken lager dan mijn vorige WA+ verzekering.
Mijn man heeft de verzekering voor mij geregeld via internet. Het bedrag wordt automatisch afgeschreven. En verder loopt alles vanzelf. Makkelijker kan het niet voor mij.
Helaas zelf verantwoordelijk geweest voor schade aan eigen auto en andere bestuurder. Schade bedroeg meer dan 1000 euro voor de tegenpartij en mijn no claim is nu van 60% naar 0%! Terwijl ik begon met 40% bij 0 schadevrije jaren. Dat vind ik wel minder, weet niet hoe dit bij andere verzekeraars is geregeld.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen