Bruns ten Brink Autoverzekering

★★★☆☆ 6.5/10 (546 reviews)

Logo verzekeraar Bruns ten Brink

Bruns ten Brink is een in 1940 opgericht assuradeurenbedrijf. Het kantoor is gevestigd in Wormer en zij hebben zo’n 50 medewerkers.

Voordelen van Bruns ten Brink:

  • Bruns ten Brink treedt op als algemene schadeverzekeraar
  • Bij het tot stand komen en onderhouden van verzekeringscontracten treedt Bruns ten Brink op als verzekeraar

Onafhankelijke beoordelingen voor de Bruns ten Brink Autoverzekering

De Bruns ten Brink Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,4.

De Bruns ten Brink Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

De Bruns ten Brink Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

De Bruns ten Brink Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Bruns ten Brink Autoverzekering

Al meer dan tien jaar mijn rijbewijs en drie jaar verzekerd bij Bruns ten Brink. Nooit enige schade gehad. Nu een kleine schade gemeld en meteen 6 jaar terug in schadevrije jaren. Buiten propertioneel en slecht!

Je meot oppassen met goedkope verzekeringen. Want achteraf kun er leuke verrassingen bij zitten. Ik ben, namelijk, verhuisd naar het buitenland, en heb een royementverklaring in het Engels nodig. Ik heb al 3 of 4 keer gebeld, aantal keren een e-mail gestuurd, maar de verklaring nog steeds niet ontvangen. Inmiddels is er al bijna anderhalf maand voorbij… Pas dus op!

Goed ! Redelijke premie, minimaal contact (alleen bij betaling). Geen problemen.

Duurt maanden !!!! Voordat alles geregeld is , heb zelf ervaring mee . Ze reageren nergens op ! Heb vele emails gestuurd , waarop ik geen antwoord krijg . Ben het helemaal zat en vlug over gestapt naar Andere verzekeraar .

Ik kan alleen uit de verzekering moeilijk opmaken welke gegevens je benodigd bij een aanrijding, ? Telefonisch is dit correct opgegeven.

Als het goed is, zijn de kosten van de schade direct betaald door de verzekering van de tegenpartij.

Ik word ten aller tijden goed geholpen communicatie is over het algemeen prima en jaarlijkse autopremie bevalt ook goed. Kortom ik vind Bruns ten Brink een goeie autoverzekering.

Helaas voor de tweede keer na kopen nieuwe auto kreeg ik greigbrief van het RDW. mijn öude"autos waren niet verzekerd en heeft mij heel veel tijd gekost en frustratie om een en ander recht te breien !!!

Vind mijn premie wel wat aan de hoge kant,Ben bij Unive goedkoper uit maar daar is mijn ervaring slecht mee. Heb eenmaal een brief gehad van de RDW dat het voertuig niet door gemeld bleek te zijn. Was na een telefoontje vrij snel opgelost.

slecht afschuiven op brink heb een r 48 moeten regelen om dat verzekering nooit dooris gegeven en wel mail van julie heb gehad

Ik heb 2 registraties in het roy-data systeem. Dit zou niet mogelijk zijn maar toch is het zo, Verschillende partijen spreken elkaar tegen, Waaronder Independer. Tot op heden nooit meer opgelostl Ik als consument kan dit niet oplossen want ik heb geen invloed op roy-data, maar ik krijg wel het gezeik!

geen schademelding nog gehad,hierdoor nog geen goed oordeel te geven.De wijziging van wagen correct en snel afgehandeld.

dit is de goedkoopste, met een prima bereikbaarheid en betrouwbaarheid.

i dont think they are aproffesional , they are rude .

Ik hoop dat ik nooit meer een schade krijg of iets dergelijks.

Goed bedrijf, alleen jammer dat de premie omhoog gaat ook al heb je schadevrije jaren. Dit zou voor mensen moeten gelden die schade rijden.

ik heb nog nooit schade gehad oid dan kom je eer natuurlijk pas achter hoe goed of slecht ze zijn.

Vind het jammer dat ik niet wa plus verzekert kan worden omdat: de auto te oud is.

Prima prijs. Service is moeilijk iets van te zeggen omdat ik die niet nodig heb gehad.

tot nu toe nog geen bericht ontvangen wat betreft de gang van zaken rondom mijn schadeformulier, geen enkele info!

De gestolen TomTom noch de gestolen zonenbril zijn vergoed, ondanks aanwezige aangifte bij de politie.

Wij zijn door Depender aanbevolen, hebben geen diensten nodig gehad. Adm. onnodig veel papierwerk sturen, bij een verhuis of wijziging.(drie groene kaarten bv.), voor 1 wijziging. Banknr. wijziging wordt niet behandeld.

Prijs kwaliteit verhouding kan ik niet inschatten

Al een paar jaar onder de pannen bij B&B nog geen schade gereden maar is prima om goedkoop schadevrije jaren op te bouwen als je nog jonger bent. Zal met een duurdere auto wel overstappen naar een verzekering met iets meer dekking. voor nu prima. Rij nu een oude fiat..

Na twee schades ben ik uit de verzekering gezet. Ik rij al tien jaar en ik heb drie keer schade veroorzaakt, nu toevallig kort op elkaar. M.a.w. je mag wel verzekeringsgeld betalen, maar als de verzekering moet betalen 'hebben ze geen vertrouwen meer in de samenwerking'. Ik vind het belachelijk.

iemand anders heeft tegen mij auto aangezeten de man heeft netjes alle papieren ingevuld en dit al door gestuurd naar zijn verzekering. mijn verzekering opgebeld om het te regelen. kreeg ik te horen dat ze dat wel wilden doen maar dan moest ik wel 150 euro betalen aan mijn verzekering anders gingen ze het niet regelen. Heb zelf maar gebeld naar de verzekering van de tegen partij. Vrijdags is de inspecteur gekomen bij de garage voor de schade en dinsdag had ik het geld al binnen. Snap niet waarom ze bij bruns ten brink niet wilden helpen behalve als ik 150 euro betaalden ben toch gewoon verzekerd bij jullie en het was niet eens mijn schuld belachelijk voor woorden gewoon. Op zo manier kan ik ook hele lage maand bedragen rekenen als je er toch niks voor doet. Dus ik raad iedereen aan om maar iets meer te betalen in de maand bij een verzekering die zijn klanten wel wilt hebben.

Had een claim in gediend,volgens mij wilde de tegenpartij er een slaatje uit slaan. en zie ik die zelfde man in een weekblad staan om over zijn cocaïne verslaving te praten .een keer werd ik gebeld en verder niets meer gehoord

wannneer ik bel om mijn achterstand in te lopen ik uitermate onvriendelijk te woord wordt gestaan.

Geen problemen….geen klachten te melden. Gewoon een goede verzekeringsmaatschappij.

Ik heb gebeld naar de klantenservice omdat iemand ANDERS (niet verzekerd via Independer) mijn auto total loss heeft gereden. Vervolgens werd mij verteld dat jullie NIETS voor mij doen, en dat ik alles zelf moet regelen. Dit vind ik een hele slechte zaak. Ik zit nu al meer dan 2 weken zonder auto en de tegenpartij werkt ook alles behalve mee.

Goede maatschappij. Nog geen probelen mee gehad..

Wel heb ik een aanmerking op de premie stijging van 7,5%, de reden is door Bruns & v/d Brink goed gecommuniceerd. Maar het verschil is wel erg groot. Ik had natuurlijk de keuze om over te stappen op een andere verzekeraar.

je mening geven kan je alleen als je een schade heeft gemeld, daaruit blijkt meestal of je een goede maatschappij heb als je betaalt zijn ze thuis maar als ze moeten betalen meestal niet.

Ik vind dat ze voornamelijk goed informeren over alles wat er veranderd. Prijs en dekking is ook goed

De medewerkers aan de telefoon waren vriendelijk en snel met het afhandelen. Met 3 minuutjes was het geregeld. Dat vond ik erg.fijn. Ze.waren dus duidelijk, vriendelijk en vlot

Goede verzekerar en gereld alles op tijd en alles in orden.Dus ik heb geen las van en ik ben tevreiden.

De klantenservice correct en vriendelijk, de reactie op de ingestuurde documenten snel en correct. De afhandeling weten ik nog niet, omdat de tegenpartij een slaatje uit oude schade lijkt te willen slaan. Wordt vervolgd.

ik ben net benadert 2 dagen geleden maar mijn fout ik heeft het formelier naar bruns ten brink ass gestuurtd ik heeft nu 1nieuwe gestuurd

Ik heb mijn schade gemeld en het is prima behandeld ik heb geen klachten over mijn verzekering

Ik vind BB een goede verzekering ondanks ik nog geen schade heb gemeld en weinig contact met ze heb gehad. Wat ik wel jammer vind is dat de verzekering duurder word omdat andere meer schade claimen en dat ik daar de dupe van moet worden. Hierdoor stap ik mogenlijk naar een andere autoverzekering.

vriendelijk, correcte afhandeling, helemaal oke!

Bruns ten Brink is zeer traag in het doorvoeren van veranderingen of afhandelen van schade. Daarnaast is de communicatie ook zeer slecht. Meestal wordt er nauwelijks gecommuniseerd en kan je zelf blijven bellen.

Je krijgt gelijk een persoon, kan deze je niet helpen verbind diegene je door. Ook als je nog iets anders hebt,bv een aouto wil verzekeren, je hoeft niet opnieuw te bellen, of naar zo'n stom bandje te luisteren maar vordt doorgeschakeld. Claudia

Schade aan een ander toebrengen is naar, en waar je dan al helemaal niet op zit te wachten zijn een trage afhandeling en gezeur over de hoogte van de claim. Deze schade werd snel en soepel afgehandeld en de communicatie over de voortgang was prima.

ik heb nog geen gebruik gemaakt voor een schade maar ik denk dat het wel goed zal gaan als ik ze nodig heb

Ik vind het bedrag dat ik maandelijks betaal best hoog. Bruns informeert me goed bijtariefwijziging en dergelijke en dat vind ik positief.

schade is nog niet afgehandeld maar in behandeling bij rechtsbijstandverzekering.

3 dagen zonder autoruit rondgereden, geen vervangend vervoer gekregen waar ik recht op had. 2 vrije dagen kwijt van het werk. Auto bekleding bevuild tijdens reperatie. Ik ben naar Preuninger te Zoetermeer gestuurd door jullie, daar ben ik zeer slecht behandeld als klant met wat meer informatie vooraf had ik beter voor mijn rechten kunnen opkomen.

Independer reageert adequaat. Maar de maatschappij zelf waar de verzekering is ondergebracht is niet zo best: te laat gemeld naar de RDW, oude verzekering stopgezet enz.

Ik heb wel een vraag over mijn bonus males. Beetje onduidelijk,hoeveel schade vrije jaren

het is een goede maatschapij heeft me nog nooit in de steek gelaten

Om te beginnen spreek ik een medewerker die er totaal geen zin in had om mij te helpen en liet me aan mij lot over, terwijl ik voor het eerst met de verzekering in aanmerking komt heb nooit eerder schade gemaakt en het is zelfs zo dat ik aangeredenben wist nergens van af en werd mij duidelijk gemaakt dat ik mijn schadeformulier naar de tegenpartij moest opsturen.. terwijl ik vroeg wat te doen in zoeen geval mevrouw was kortaf en onduidelijk.. jammer!!

de communicatie gaat niet goed tot slot heb ik weken moeten wachten tot ik echt pas goed geholpen ben

De schade is telefonisch afgehandeld en vastgesteld op E 6230. De schadeexpert liet duidelijk blijken dat dit het absolute maximum was ondanks het feit dat de auto op internet te koop stond voor E 8900 en er reeds een bieding was van E 7250. Ik heb geen bezwaar aangetekend tegen dit besluit maar vraag me wel af of ik dat niet had moeten doen en of dit mogelijk was geweest.

Enige contact met Bruns was de ontvangst van hun acceptgiro

ben verkeerd ingelicht door indipender voor een no-claim protectie. Vervolgens vele dingen met de polis verkeerd gegaan en allerlei bedragen van mijn rekening af gehaald en terug gestort. heb meerdere keren met klantenservice contact opgenomen en wordt het je verteld dat je ze je morgen telefonisch of per mail gaan berichten maar jah die morgen komt er alleen nooit. Nu al 1 maand bezig met mijn polis in orde te krijgen door ondeskundig en onvolledig advies van de medewerkers van indipender.

Schade afhandeling van no claim 130,- heeft 1.5 jaar geduurd. Er zelf steeds achteraan gebeld. In principe had ik nog de expertise kosten moeten krijgen, maar om daar nu weer achteraan te gaan….dat zie ik niet meer zitten. Ik vind dit een slechte afhandeling van mijn schade. Ook al lag het misschien aan de tegenpartij, ik moest er steeds zelf achteraan. Op zich verder wel tevreden over Independer, heb voor mij nieuwe auto ook gebruik gemaakt van Independer.nl om verzekering te zoeken

Bij mijn vorige schade was ik absoluut niet.tevreden maar bij deze hebben jullie het heel netjes afgehandeld me complimenten m.v.g Dwight Hoogeveen

Vindt een slechte verzekeringmaatschapij ze helpen me helemaal niet en misschien daarom ga ik weg bij deze verzekering. En ze staan niet achter mij.

Ik heb laatst een brief gekregen dat de premie verhoogd wordt vanwege de vele schades die gemeld worden bij Bruns. Dus in plaats dat ik minder ga betalen dmv. een jaar no claim korting, moet ik meer betalen. Ik stop ook de verzekering.

Er is helemaal nooit sprake geweest. Desondanks ben ik wel ontelbare keren lastig gevallen. Ik vond dit hoogst vervelend en snap niet hoe dit kan gebeuren.

De tegenpartij heeft mijn schade veroorzaakt, Dit is allemaal goed en snel afgehandelt alleen jammer dat de auto total loss verklaard is. Ik houd de auto wel. dus vezekering kan blijven lopen

Ik kreeg laatst een brief waarin stond dat ik een aangepaste premie kreeg, alleen was deze premie hoger dan het jaar ervoor. Dat terwijl ik geen schade heb gereden en ik er dus vanuit ging dat het omlaag zou gaan

De premies van Independer/ Brinks zijn naar mijn mening zeer concurrerend, dus dat is positief, maar aangezien ik nog nooit een schade heb moeten melden bij uw organisatie kan ik geen mening geven over schadeafhandeling etc.

Prima verzekering. nooit schade gehad. Alleen de voorruit is vervangen dat ging direct tussen autototaal glas en verzekering hoefde alleen eigenrisico te betalen. Wel jammer dat de premie voor nieuwe klanten lager is

Heeft veertien maanden geduurd voor dat het afgehandeld was. Dat vind ik wel heel erg traag.

3 maanden later inmiddels… en wederom zelf maar gebeld.. flinke schade, veroorzaakt door tegenpartij, maar we mogen blij zijn met wat plamuur en spuitwerk…Hoewel na 3 maanden nog niets ontvangen.. Helaas geen rechtsbijstand bij deze auto…

tijdige voorlichting, meedenkend en meewerkend, klantgericht

Ik heb een aantal vragen met nvt beantwoord omdat uitbetaling aan mijzelf niet van toepassing is. Verder wordt in de mail voor deze uitnodiging aangegeven dat de schade afgehandeld is maar hier weet ik niets van.Ik weet niet of de tegenpartij zijn schade al vergoed heeft gekregen.

Ondanks dat ik aangegeven had niet schuldig te zijn geweest aan aanrijding is er toch 50 euro extra ingehouden op mijn verzekeringspremie 3 maanden lang . Ik heb het hazepad gekozen en heb mijn auto overgedaan naar elders .

Vreemd dat een verzekering de prijs mag ophogen omdat er meer schade is geclaimd, krijgen we in de jaren dat er minder schade is geclaimd dan geld terug? of een korting op het komende jaar? Ik vind dit echt vreemde gang van zaken. Het mooie is dat je geen keuze hebt, dus je gaat gewoon vrolijk meer betalen, maar echt eerlijk vind ik het niet.

bruns ten brink zou ik iedereen afraden. ik ben nu 48 jaar nooit geen schade gehad. niet mijn schuld dan. maar bruns ten brink blijft net zo lang irriteren dat je in staat ben om te zeggen steek het geld maar ergens waar de zon niet schijnt.

Er is geen contact opgenomen met de getuige de andere auto heeft gezegd dat hij misschien wel schuldig was maar daar wordt niks mee gedaan

Deze maatschappij is correct en duidelijk. De informatie is ook altijd duidelijk en op tijd.

Er is gelukkig nog geen schade geval geweest, waardoor ik de assistentie van de maatschappij niet nodig heb gehad, en dus niet kon testen. Het is alleen erg jammer, dat ondanks het schade vrij rijden de premie toch fors verhoogd is. Dat zou toch beter beloond moeten worden. Voor de volgende verlenging zeker een punt van aandacht voor mij !

goedkope prijs en goede service echt een aanrader.

Independer is goed, btenb keert veelste weinig uit Expert: 1100 aleen de auto Inboedel? Uiteindelijk 970 totaal

Prima verzekering en fijn geholpen door prima medewerkers(sters) van deze verzekering.

geen bericht ontvangen over een medio december’11 ingediende schadeclaim.

Het dossier was al gesloten terwijl ik nog niets had gehoord over mijn gestolen autoradio. In eerste instantie zou ik de helft van mijn schade zelf moeten betalen, hierop heb ik contact opgenomen en uiteindelijk vergoed gekregen.

je krijgt zeer slechte service, daar kan geen lage premie tegenop. tevens maken te ook veel fouten, zoals een 2de auto niet goed verzekeren en je een andere dekking willen aansmeren vandaar dat ik ook op zoek ben naar een andere verzekering

Bij Bruns zit je gegarandeerd goed en goedkoop! Ik als 26 jarige die het niet breed heeft ben daar erg blij, want ik betaal graag niet meer dan nodig is.

Beide partijen hebben geen claim ingediend. Ik vermoed dat de reden van lange wachttijd was om gewoon te zien wat er zou gebeuren, zonder dat dit uitgesproken was naar mij.

heb goede ervaringen met deze maatschappij. communicatie is oke

Zeer slechte ervaring 1 keer kon het bedrag niet worden afgeschreven na 1 jaar goed te betalen en ik werd direct uit de verzekering gezet belachelijk bedrijf meerdere emails gestuurd en brieven nergens werd op geantwoord

Het wijzigen van een verzekering door aanschaf andere auto gaat op zich redelijk eenvoudig en snel. Echter dit inmiddels al de tweede opvolgende keer dat de oude verzekering, van de auto die ik niet meer bezit, blijft doorlopen. Het wordt dus weer opnieuw mailen en vragen of de oude verzekering aub opgezegd kan worden. Dit zou toch handiger kunnen… Verder een overzichtelijke en duidelijke pagina.

dit was de 2de auto verzekering bij bruins bevalt mij prima

Ik ben tevreden over Independer en de verzekering Bruns ten Brink. Het gemak van afsluiten van de verzekering vond ik erg prettig. Echter was er laatst een prijsverhoging en de informatie die ik daarover kreeg vond ik niet helemaal duidelijk. Ik heb dan ook nog even telefonisch contact opgenomen om het één en ander na te vragen. Dit is wellicht een aandachtspunt om de informatieverstrekking hierover iets duidelijker te maken. Zo vroeg ik mij af of de prijsverhoging er al bij zat toen ik de voordeligheidstest op Independer deed.

Helemaal tevreden, prima verzekerd voor 50,- per maand. Tot dat ik door gaf dat ik 15.000 km meer per jaar zou gaan maken. Toen vondt men het nodig om de premie te verhogen naar € 100,- per jaar. Begrijp me niet verkeerd, verzekering is echt prima, maar zorg even dat je zeker weet dat je kilometers per jaar kloppen!

Had vorig jaar oktober mn auto total los gereden. Bij aanschaf van een andere auto werd ik vrijwel direct telefonisch geholpen met het afsluiten van een verzekering voor het andere voertuig. Hierbij werd ik vriendelijk geholpen, maar wat ook zeker belangrijk is, de nieuwe verzekering werd netjes toegelicht. Was binnen 10min klaar met telefoneren en kon weer verzekerd de weg op.

ik heb eigenlijk geen ervaring ,omdat het nog niet nodig was.

Slechte maatschappij in communicatie naar haar klant, uitbetalen en excuses aanbieden. Independer heeft hierin gelukkig wel wat voor me betekend, als het aan Bruns ten Brink lag had ik nu nog mijn geld niet. Nooit meer excusesbrief/telefoontje gehad vanuit Bruns ten Brink zelf. Coulancevergoeding gehad met behulp van Nederlands instituut van Schaderegelaars.

3e verzekering bij deze maatschappij, snel, duidelijk,betaalbaar, een manier van afsluiten via internet/persoonlijk contact die helemaal bij deze tijd hoort. goede begeleiding door indepeder via telefoon.

qua prijs is het goed te doen, heb verder de verzekering niet ingeschakeld.

ik ben echt super te verreden met zo een maatschappij. niks te klachten. ga zo door jongens en meisjes.

Na mijn eerste schade die ik heb gehad werd mij aanbevolen om rechtsbijstand bij mijn vezekering te nemen omdat ik alles zelf moest vehalen op de tegenpartij. Nu ik rechtsbijstand heb genomen leek het me beter af te gaan in het vervolg. Toevallig ben ik op 5 okt.2011 weer bij een aanrijding betrokken en hierbij moets ik precies dezelfde stappen volgen als toen ik geen rechtsbijstand had. Ik begrijp niet wat een rechtsbijstand dan inhoud en waarom het extra kost want ik zie er geen voordeel in. M.v.g. Michel Fritzen

matige maatschappij,doet niet veel om moeite te doen voor de klant. Incassodatum premie wijzigt ook zomaar! Als een medewerker iets toezegt,wordt deze erg snel overruled. slecht dus!!!!

schade is niet afgehandeld tegen partij ontkent aanrijding! zou fijn zijn als je hulp kreeg van je verzekering!

Niet duidelijk gereageerd waarom ik op 1 maand 650euro van de dagwaarde heb afgereden op een a uto van 2001. Klacht gestuurd over hoe en waarom. Uitleg : slecht Word wel netjes geholpen niets aan de hand maar dagwaarde berekening kwam niet echt overheen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen