AXA Autoverzekering

★★☆☆☆ 4.6/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar AXA

In Nederland was AXA actief in arbeidsongeschiktheidverzekeringen, levensverzekeringen, pensioenverzekeringen en schadeverzekeringen voor particulieren.

Voordelen van AXA:

  • Wereldwijd heeft AXA 50 miljoen klanten en 96.000 werknemers
  • AXA stond in 2006 op de 15e plaats in de Fortune Global 500-lijst van de grootste ondernemingen ter wereld

LET OP: AXA is overgenomen door REAAL verzekeringen

Onafhankelijke beoordelingen voor de AXA Autoverzekering

De AXA Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de AXA Autoverzekering

Super slechte ervaring. We hadden pech met de auto en toen gebeld. Stonden paar minuten in de wacht en eindelijk werd en opgenomen. Wij hadden onze gegevens gegeven en er zou binnen max. 1,5uur iemand aankomen en we zouden een telefoontje krijgen om ons op de hoogte te houden. Nou… We hadden terug gebeld, omdat we nog niet waren gebeld en niemand kwam opdagen en eindstand hangt die persoon op terwijl we 16min in de wacht stonden… Alweer gebeld en toen werd er verteld dat er GEEN dossier is aangemaakt??? Voor niks 2uur lang gewacht. Er was NIEMAND onderweg. We waren dus gewoon voor niks aan het wachten… Dus uiteindelijk de volgende dag de auto gaan ophalen… en alsnog NIEMAND die ons af kon zetten. Hun excuus was dat het weekend was :))) Alsof er niemad in het weekend rijdt of werkt… :))) Maarja op familie kan je ten minste rekenen dus die bracht ons heen en weer :)))

Al maanden ben ik bezig om een kras schade retour te krijgen. Ik word van kastje naar de muur gestuurd en weer terug. Vaak duurt het weken alvorens ik een antwoord krijg en dan is het altijd weer opnieuw wachten. Laatst kwam dan eindelijk het bericht dat ze zouden betalen. Dat is inmiddels drie maanden terug…ze beweren dat ze hebben betaald maar dat kunnen ze toevallig niet bewijzen met een afschrift. Ik ben er klaar mee…dit soort verzekeraars verpesten het voor iedereen.

Ik heb op 14 maart 2019 een schadegeval aan mijn wagen en dien hiervoor klacht in bij de Politie. Ik stel zelf een hersteller voor, maar daar werd niet op ingegaan en ik moest een erkende hersteller kiezen, anders zou er een expert aan te pas komen. Mijn ervaring leerde mij al eerder dat de erkende hersteller meer dan dubbel zo duur was dan de andere hersteller. Ik stuur een copij van mijn klacht bij de Politie door aan verzekering en erkende hersteller. Bij aankomst met mijn voertuig, liet de erkende hersteller mij al verstaan, zelfs zonder het voertuig al gezien te hebben dat AXA niet zou tussenkomen. Nadien heeft hij met zijn tablet 4 foto's van mijn voertuig genomen. Ik vroeg uitdrukkelijk om mijn voertuig te laten herstellen en heb hiervan schriftelijk bewijs, de eerste week van de paasvakantie omdat we dan in verlof waren en het voertuig vrij was. Dat kon voor de erkende hersteller niet, omdat hij volzet was. Hij zou een expert laten aanstellen en ik drong aan op een dringende expertise, maar dat zou volgens hem lang op zich laten wachten. Indien ik mijn voertuig zou elders laten herstellen diende ik normaliter 100€ te betalen voor de 4 foto's met zijn tablet. Finaal nam ik afspraak voor een herstelling elders en plots op het moment dat het voertuig hersteld is krijg ik een uitnodiging tot expertise bij de hersteller van Innovation Group. Het is crimineel en te gek voor woorden. Speelt de erkende hersteller onder één dak met AXA of speelt Innovation Group mee zodat AXA finaal de herstelling niet te moeten betalen. Ik zie geen andere manier om als jarenlange klant zonder schadegevallen op zoek te gaan naar een verzekering die het spel wel eerlijk speelt

Heel slechte service, dossier niet terug te vinden als je problemen hebt, niemand kan je verder helpen, antwoorden in Franse brieven bij ongeval. En alles aan doen om zelf zoveel mogelijk geld te besparen. Alles behalve wat het zou moeten zijn. Zeer teleurstellendende firma

Als klant ben je onbelangrijk. Je staat in de kou ook met rechtsbijstand en pechverhelping. Zolang je hen betaalt is het ok.

als er een probleem is met je factuur, veel geluk om alles recht te zetten… verschillende keren moeten bellen om alles in orde te zetten, ze lijken niets op te zoeken voor ze een antwoord geven.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen