Avéro Achmea Autoverzekering

★★★☆☆ 7.6/10 (62 reviews)

Logo verzekeraar Avéro Achmea

Avéro Achmea biedt aan klanten schade-, pensioen-, inkomens- en zorgverzekeringen. Avéro Achmea werkt met onafhankelijke bemiddelaars en adviseurs.

Voordelen van Avéro Achmea:

  • Avéro Achmea is al bijna 200 jaar actief in de verzekeringsbranche
  • Innoverende producten die aansluiten op de dagelijkse behoefte van klanten
  • Onderdeel van Achmea, één van de grotere financiële dienstverleners in de Benelux

Voordelen van deze autoverzekering:

  • 3 jaar lang je aanschafprijs terug bij total loss en diefstal (bij WA+ of All Risk)
  • Gratis vervangend vervoer bij reparatie door een garage uit ons netwerk (bij WA+ of All Risk)
  • Geen eigen risico bij reparatie door een garage uit ons netwerk (bij WA+ of All Risk)

Onafhankelijke beoordelingen voor de Avéro Achmea Autoverzekering

De Avéro Achmea Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,2.

De Avéro Achmea Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 mei 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Avéro Achmea Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8 en is daarmee de Beste uit de test.

De Avéro Achmea Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor producten met een Beperkt Casco-dekking.

De Avéro Achmea Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,4.

De Avéro Achmea Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Avéro Achmea Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Avéro Achmea Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Avéro Achmea Autoverzekering

Avero is ZZP-onvriendelijk. Avero schort de dekking zonder aankondiging op bij te laat betalen. Het maakt niet uit of je belt met uitleg. Heel erg triest, zeker voor een ZZP-er zoals ik die veel kilometers maakt. Ik zit goed in mijn werk maar betalingen zijn niet regelmatig. Ik betaal altijd maar niet altijd regelmatig. Avero wil mij nu royeren als ik nog 1x te laat betaal omdat kosten maken vanwege aanmanen en royeren. Laat me niet lachen, waardeloze klantonvriendelijke club dat is het.

Omdat je pas weet dat je een goede verzekering hebt, wanneer er ook uitbetaald wordt. Ik heb daar gelukkig nog geen ervaring mee.

Na schade werd alles direct afgehandeld door de schadehersteller met avero. Ingoede er niets aan te doen en alles werd keurig geregeld en betaald.

prijs verzekering is goed en mijn schade is netjes en snel afgehandeld .

verder geen klachten (maar ook geen schade gehad )

Op 14 november reed men tegen mijn geparkeerde auto. Na 5 dagen hadden we al een brief van de verzekeraar van de tegenpartij dat zij aansprakelijk waren voor de schade. Na diverse telefoontjes en mailtjes heb ik uiteindelijk op 8 februari bij mijn zoveelste telefoontje, te horen gekregen dat, na het schadebedrag, ook mijn eigen risico zou worden uitgekeerd. Datzelfde werd op vrijdag 10 februari middels een mail bevestigd. Op dit moment is het eigen risico echter nog steeds niet op mijn rekening gestort. Kortom: een zeer slechte beurt van Independer om zo lang te wachten met de afwikkeling en uitbetaling van een schade terwijl de tegenpartij al meer dan twee maanden geleden zijn aansprakelijkheid (schuld) heeft bevestigd.

Alleen de informatie over herstel hoe en wat is karig

So that’s the case? Quite a reevlatoin that is.

schadeclaim geannuleerd.Schade was beperkt. tel contact met de HEER Reindert afd schade afhandeling.

geen echte ervaringen gehad. ging in eerste instantie voor de prijs en de naam.

Ik hoor wel graag zsm of mijn schadevrije jaren worden goedbevonden door nieuwe verzekeraar

Na invoeren no-claim-beschermer, en in combinatie met inzittendenverzekering, goede voorwaarden tegen een acceptabele prijs

ik heb onlangs een ongeluk gehad in het weekend maar je kunt helemaal niks in het weekend er is niemand en online werkt schade melden ook niet

Eindelijk een maatschappij die je normaal behandeld als je door omstandigheden niet in staat ben geweest om je premie niet te kunnen voldoen. Deskundige hulp bij het zoeken naar een verzekering.

Heb een zelfde auto verzekerd alleen weer nieuw,wel jammer dat de korting eerst 80 % was en nu 75% komt het maandbedrag opeens meer dan 5 euro duurder uit.

Erg snel afgesloten, je bent dan meteen verzekerd, erg makkelijk. Het is ook zeker niet moeilijk om het af te sluiten.

Inlevingsvermogen ontbreekt volledig de inhoudelijke beantwoording en pro-activiteit ver te zoeken bij de afhandeling van de claim

mijn mening is dat er te makkelijk een schade wordt afgedaan als het niet standaard verloopt.dan moet je constant zelf overal achteraangaan en bellen zelf de oplossingen moet aandragen,terwijl daar toch het personeel voor is lijkt mij.

Ik kreeg een schadeclaim, maar er werd niets vermeld over de hoogte van het bedrag. Ook is het onduidelijk wat dit gaat doen voor mijn schadevrije jaren en trede. Ik weet alleen dat ik niet in premie terug val vanwege de no claim beschermer. Ik vind de informatie hierover erg summier en dat zou beter mogen.

Op mijn mail is nooit gereageerd maar na een telefoontje was alles geregeld

goede aanrader

Snel reactie op e-mail contact. Vlotte afhandeling!

Verzekeren via internet. Er was wat koud-water vrees maar inmiddels zijn we erg enthousiast. Prima hulp via Independer ook na schade. Snel te bereiken en correcte afhandeling inclusief een snelle betaling. Complimenten.

Per email, wel bericht over de voortgang/afhandeling van de schade. maar geen reactie op mijn vraag per email. Wel daarna weer een standaard (geautomatiseerde) reactie, maar geen antwoord op mijn vraag.

Independe bewijst dat je geen grote logge assuradeur behoeft te zijn om betrouwbare dienstverlening te kunnen bieden.

Duidelijke informatie en mogelijkheid om direct (per mail bevestigd) verzekerd te zijn, tegen een scherpe prijs met keuze mogelijkheden. Deze review is geschreven 5 dagen na aanmelding, fysieke polis nog niet ontvangen.

Dit gaat, net zoals op internet, erg moeilijk. Bij andere verzekeringen is het 1 telefoontje en binnen 2 min geregeld, hier moet je erg veel gegevens ingeven om tot hetzelfde resultaat te komen. Ik begrijp de achtergrond, het maakt het alleen niet makkelijker.

Goede maatschappij niets mis mee..

Ik heb de schade niet laten maken omdat ik VERKEERD ben geïnformeerd door jullie. Er was mij nadrukkelijk beloofd dat er NIETS zou veranderen als ik de schade zou opgeven. Jullie hebben mij zelf geadviseerd dat als ik de schade nu moet laten maken omdat na november het nieuwe verzekeringsjaar in gaat. Erg jammer.

Schade ingediend via glasreparateur. Rekening ontvangen (niet overeengekomen). Rekening onbetaald retour gestuurd. Sinds dien niets meer gehoord, zowel van Independer als ook niet van de glasreparateur.

Goede maatschappij, erg tevreden. De prijs kan even lager

Lijkt wel of klantvriendelijkheid op nr 1 staat. Super attent en snelle afhandeling. Klein incidentje gehad met voorlichting over schademelding en herstelproces, maar dat is uitermate klantvriendelijk en professioneel afgewikkeld. Voor mij op dit moment geen betere keus!

Opvraag na 2e schade voor alarm certificaat terwijl deze al bij de eerste schade afhandeling was afgegeven. Volgens ons was zelfs bij het afsluiten van de verzekering het alarm document al afgegeven i.v.m. de dekkingtoelating. Verder vinden wij de communicatie bij schade tot nu toe vrij mager. Independer is wel erg vriendelijk, hiervoor onze complimenten.

Prima verzekering. Uitstekende schade afhandeling direct met schadeherstelbedrijf en gratis vervangende auto.

Schade keurig en redelijk snel afgehandeld

Ik ben heel tevreden over Avero Achmea. Heb een eenzijdig ongeval gehad (auto van 2 jaar oud total-loss) en zonder problemen werd het hele bedrag uitbetaald. Ik hoefde niet lang te wachten op het geld en ik was zeer tevreden over de hoogte van het uitgekeerde bedrag. Avero Achmea werkt wel met een tussenpersoon.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen