Avéro Achmea Autoverzekering

★★★☆☆ 7.6/10 (25 reviews)

Avéro Achmea Verzekeringen Ervaringen

Avéro Achmea biedt aan klanten schade-, pensioen-, inkomens- en zorgverzekeringen. Avéro Achmea werkt met onafhankelijke bemiddelaars en adviseurs.

Voordelen van Avéro Achmea:

  • Avéro Achmea is al bijna 200 jaar actief in de verzekeringsbranche
  • Innoverende producten die aansluiten op de dagelijkse behoefte van klanten
  • Onderdeel van Achmea, één van de grotere financiële dienstverleners in de Benelux

Voordelen van deze autoverzekering:
  • 3 jaar lang je aanschafprijs terug bij total loss en diefstal (bij WA+ of All Risk)
  • Gratis vervangend vervoer bij reparatie door een garage uit ons netwerk (bij WA+ of All Risk)
  • Geen eigen risico bij reparatie door een garage uit ons netwerk (bij WA+ of All Risk)

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Avéro Achmea

De Avéro Achmea Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,2.

De Avéro Achmea Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 mei 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.

De Avéro Achmea Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8 en is daarmee de Beste uit de test.

De Avéro Achmea Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs' voor producten met een Beperkt Casco-dekking.

De Avéro Achmea Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,4.

De Avéro Achmea Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Avéro Achmea Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De Avéro Achmea Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Avéro Achmea Commercial Wij zijn er voor ú (2013)

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de Avéro Achmea Autoverzekering

Avero is ZZP-onvriendelijk. Avero schort de dekking zonder aankondiging op bij te laat betalen. Het maakt niet uit of je belt met uitleg. Heel erg triest, zeker voor een ZZP-er zoals ik die veel kilometers maakt. Ik zit goed in mijn werk maar betalingen zijn niet regelmatig. Ik betaal altijd maar niet altijd regelmatig. Avero wil mij nu royeren als ik nog 1x te laat betaal omdat kosten maken vanwege aanmanen en royeren. Laat me niet lachen, waardeloze klantonvriendelijke club dat is het.
Omdat je pas weet dat je een goede verzekering hebt, wanneer er ook uitbetaald wordt. Ik heb daar gelukkig nog geen ervaring mee.
Na schade werd alles direct afgehandeld door de schadehersteller met avero. Ingoede er niets aan te doen en alles werd keurig geregeld en betaald.
Van A tot Z prima verlopen. Het bespaart me toch heel veel geld en tijd bij elke verzekering.
Men heeft me geaccepteerd toen ik het moeilijk had en is oplossingsgericht te werk gegaan. Hierdoor heb ik mijn auto kunnen verzekeren en verzekerd kunnen houden.
Inlevingsvermogen ontbreekt volledig de inhoudelijke beantwoording en pro-activiteit ver te zoeken bij de afhandeling van de claim
Bij eerste contact om 17:40 werd mij verteld ruitschade kunt u de volgende ochtend pas melden, u wordt terug gebeld. Mijn vraag was dit voor 10 uur te doen. Ik heb zelf vroeg op de ochtend gebeld met een medewerker die mij vriendelijk hielp maar onjuist informeerde over de gevolgden voor mijn schadevrije jaren en premie. Werd wel teruggebeld om 11 uur 10.(dat is niet voor 10 uur). Vervolgens belde iemand op woensdag om een afspraak met te maken voor het langskomen van een expert , de auto was toen reeds gerepareerd en klaar. Tenslotte volgde er 10 dagen na de eerste melding een mailtje dat ik een no claim garantie aan mijn polis heb toegevoegd bij het afsluiten dus dat de schadevrije jaren gelijk blijven (bij het telefoongesprek was mij verteld dat ik terug zou vallen naar een lagere trede). Goed nieuws maar jammer van de eerdere foute info!
Op mijn mail is nooit gereageerd maar na een telefoontje was alles geregeld
Snel reactie op e-mail contact. Vlotte afhandeling!
Per email, wel bericht over de voortgang/afhandeling van de schade. maar geen reactie op mijn vraag per email. Wel daarna weer een standaard (geautomatiseerde) reactie, maar geen antwoord op mijn vraag.
Goede maatschappij niets mis mee..
Ik heb de schade niet laten maken omdat ik VERKEERD ben geïnformeerd door jullie. Er was mij nadrukkelijk beloofd dat er NIETS zou veranderen als ik de schade zou opgeven. Jullie hebben mij zelf geadviseerd dat als ik de schade nu moet laten maken omdat na november het nieuwe verzekeringsjaar in gaat. Erg jammer.
No-claim beschermer beschermt alleen de premie en niet de schade vrije jaren, dit was destijds niet goed aangegeven
Ik ben heel tevreden over Avero Achmea. Heb een eenzijdig ongeval gehad (auto van 2 jaar oud total-loss) en zonder problemen werd het hele bedrag uitbetaald. Ik hoefde niet lang te wachten op het geld en ik was zeer tevreden over de hoogte van het uitgekeerde bedrag. Avero Achmea werkt wel met een tussenpersoon.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen