Avéro Achmea Rechtsbijstandverzekering

★★★☆☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar Avéro Achmea

Avéro Achmea biedt aan klanten schade-, pensioen-, inkomens- en zorgverzekeringen. Avéro Achmea werkt met onafhankelijke bemiddelaars en adviseurs.

Voordelen van Avéro Achmea:

  • Avéro Achmea is al bijna 200 jaar actief in de verzekeringsbranche
  • Innoverende producten die aansluiten op de dagelijkse behoefte van klanten
  • Onderdeel van Achmea, één van de grotere financiële dienstverleners in de Benelux

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

  • Je bent verzekerd van advies en hulp: ook bij kleine zaken
  • Geen eigen risico
  • Geen maximum bedrag voor de hulp van Achmea Rechtsbijstand

Onafhankelijke beoordelingen voor de Avéro Achmea Rechtsbijstandverzekering

De Avéro Achmea Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2017 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Avéro Achmea Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Avéro Achmea Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Avéro Achmea Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Avéro Achmea Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Avéro Achmea Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De Avéro Achmea Rechtsbijstandverzekering is in de Special Item Rechtsbijstandverzekeringen van 16 mei 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Avéro Achmea Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,6.

De Avéro Achmea Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Avéro Achmea Rechtsbijstandverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen