Avéro Achmea Reisverzekering

★★★☆☆ 6.7/10 (24 reviews)

Avéro Achmea Verzekeringen Ervaringen

Avéro Achmea biedt aan klanten schade-, pensioen-, inkomens- en zorgverzekeringen. Avéro Achmea werkt met onafhankelijke bemiddelaars en adviseurs.

Voordelen van Avéro Achmea:

  • Avéro Achmea is al bijna 200 jaar actief in de verzekeringsbranche
  • Innoverende producten die aansluiten op de dagelijkse behoefte van klanten
  • Onderdeel van Achmea, één van de grotere financiële dienstverleners in de Benelux

Onafhankelijke beoordelingen van reisverzekeringen bij Avéro Achmea

De Avéro Achmea Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 maart 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.

De Avéro Achmea Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Avéro Achmea Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 19 maart 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Kwaliteit'.

De Avéro Achmea Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Avéro Achmea Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,0.

De Avéro Achmea Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,2.

De Avéro Achmea Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 3,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Avéro Achmea Commercial Wij zijn er voor ú (2013)

Allianz Global Assistance Reisverzekering (2018)

Ervaringen met de Avéro Achmea Reisverzekering

Slechte ervaring! Auto inbraak in Afrika op een afgesloten compound. Zijraam ingeslagen en toen zijn er spullen ontvreemd ter waarde van plusminus 400 euro. Politie rapport en andere documenten waaronder aankoop bewijzen ingescand en opgestuurd. De inbraak is ook opgenomen met een beveiligingscamera. Nadien nog diverse vragen beantwoord. Ik ben niet gebonden aan een vaste werkplek vanwege werkzaamheden on_line. Dit heb ik aangegeven en nu wordt alles afgewezen omdat ik op zakenreis ben! Ik ben nu op bezoek bij mijn vrouw De verzekering was afgesloten via independent en deze hebben inmiddels laten weten dat zij ook graag van Avero willen weten hoe hun tot deze conclusie komen. Ze zoeken mijn inziens naar een manier om maar niet te hoeven betalen,! Niet doen dus!
Ik wacht al sinds 20-08-2015 op een reactie. Eerst moest ik alle papieren opsturen naar Independer en zij hebben alles naar Avero Achmea beken en door gestuurd naar Achmea. Inmiddels is het 01-10-2015 maar ik heb tot op vandaag geen enkele reactie gekregen....een waardeloze en klantONvriendelijke maatschappij die ik niemand aanbeveel!!!
Prima verzekering, voordelig. Ik zou deze verzekeraar aanbevelen bij vrienden.
zeer slecht service, ik heb een claim ingediend in december 2012 tot nu toe geen reactie of brief of een telefoontje. de expert is bij mijn thuis 2x geweest , geen prettige gespreken, toch een e-mail van de expert gekregen dat alles goed was een geen aanleiding voor twijfelen dit was in februari 2013..en tot nu toe ik zit te wachten op een brief of iets,, ik bleef bellen naar avero een ze zeggen belt volgende week..bahh !!!! wat een slechte verzekering !!!!! echt nooit naar Avero achemea
Ik heb de verzekering makkelijk kunnen afsluiten en hij bleek meer dekking te bieden dan ik verwacht had (wel Egypte bijvoorbeeld bij Europadekking). Nog niks hoeven te melden gelukkig, dus over het gemak hiervan kan ik niks melden.
Bijzonder snelle en correcte afhandeling van mijn claim (verlies van bril).
Ik werd gebeld maar was te laat met opnemen. Zelf teruggebeld en het duurde erg lang voordat ik doorverbonden werd. Betreffende afdeling nam wel op maar die doorverbinding naar een persoon duurde een paar minuten. Toen heb ik opgehangen. Is niet m eer teruggebeld, kreeg week later post met de brief met de mededeling wat de schade was. Vond ik wel wat laag: 40% waardevermindering na 2 jaar (koffer). Heb nog geen geld gekregen.
Kan deze verzekering aan iedereen aanbevelen, duidelijk goedkoop en snelle afhandeling bij schade.
Er is nooit verteld dat wanneer ik voor mijn studiereis in het buitenland ook de zakenreis moest laten mee dekken. Dit had duidelijk aangegeven moet worden. Ik krijg dus niks verzekerd van mijn gestolen laptop. Ik hoop dat dit in de toekomst anders kan zodat mensen niet dezelfde fout begaan als ik. Mij zien jullie in ieder geval niet meer terug.
Eerst te weinig uitbetaald, vraag neergelegd, maar moest zelf nog achter het antwoord aan. Tot 2e toe. Daarna wel spoedige uitbetaling.
Medereizigers hebben andere verzekeringsmaatschappij en schade meteen uitgekeerd gekregen. Bij ons is een schade expert op bezoek geweest wat het proces vertraagde en in onze beleving geleid heeft in onnodige hoge extra kosten.
Het heeft langer dan een maand geduurd voordat het geld overgemaakt werd, en tot die tijd had ik niks gehoord, dus stond eigenlijk op het punt weer contact op te nemen.
Is de eerste keer voor een schade , maar zeer tevreden over de afwerking
Ik heb een doorlopende reisverzekering afgesloten, vlak voor mijn vakantie. Tijdens mijn vakantie heb ik mijn dure fotocamera laten vallen, waardoor het TFT scherm kapot ging. 200 euro schade. Deze is door Avero netjes en snel uitbetaald, dus ik ben tot dusver erg tevreden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen