Route Mobiel Autoverzekering

★★★☆☆ 7.8/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Route Mobiel

Sinds 2004 is Route Mobiel met meer dan 1.300 pechhulpverleners uitgegroeid tot 1 van de grootste pechhulpdiensten.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Je staat er nooit alleen voor
  • Perfect bij pechhulp
  • Hoge dekking, lage premie

Onafhankelijke beoordelingen voor de Route Mobiel Autoverzekering

De Route Mobiel Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De Route Mobiel Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Volledig Casco’.

De Route Mobiel Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Beperkt Casco’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Route Mobiel Autoverzekering

Pechhulp europa zeer slecht. Gisteren op autoroute in frankrijk lekke band maar anti diefstal bout kwijt. Ik neem contact met routemobiel en krijg een standaard bandje dat ik naar een praatpaal moet lopen (een praatpaal? We leven toch in 2014 en ik heb jullie nu toch aan de lijn!?) en zelf depannage moet regelen!! Ik blijf uiteraard gewoon aan de lijn en krijg eindelijk iemand te pakken die me doodleuk verteld dat ik bij het tankstation waar ik inmiddels stond moet regelen dat zij een lokale depannage bellen en daarna mag ik routemobiel weer bellen voor de afhandeling van factuur. Zij regelen dus eigenlijk niks. Je moet alles zelf regelen en zij zijn er alleen om een gedeelte van de kosten te dekken (sleepkosten). De rest mag je zelf betalen en regelen. Waardeloos dus. Heb meteen opgezegd.

Dit gaat om een Pech hulp verzekering Na indiening van een declaratie de toezegging gehad dat dit met drie weken afgehandeld zou worden . Uiteindelijk na 9 weken en vele telefoontjes met alle denkbare excuses en belofte uit Heerhugowaard het bedrag betaald gekregen . De @mails en brieven getekend van de afdeling Kwaliteit en Service kan daar beter List en Bedrog van maken

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen