Neckermann Autoverzekering

★★☆☆☆ 5.5/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar Neckermann

Betrouwbare, maar spotgoedkope schadeverzekeringen voor particulieren kunt u online bij Neckermann Verzekeringen afsluiten.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Verzekerd vanaf €8.74 per maand
  • Bij afsluiten vanaf 48% premiekorting, ook voor jongeren
  • Ontvang dezelfde premiekorting voor een 2e gezinsauto
  • Bonuskorting op premie tot maximaal 80%

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Neckermann Autoverzekering

Hallo mensen ik heb een mededeing over de autoverzekering die wij bij jullie hebben,wij zijn tevreden maar vorigjaar heb ik een nieuwe auto gekocht en het door gegeven aan julli geen probleem,maar tot de ontdekking zit bij mijn autoverzekering geen inzittendeverzekering bij en bij de eerste wel hij zou alleen maar overgeschreven worden en dat is gedaan alleen niet het ene jammer. maar de premie is wel vehoogt. mijn polis nr:898045. mijn vrouw heeft ook een verzekering bij jullie en die heeft het er wel bij op. Zij heeft er bij / ongevallen inzittende/bij overlijden/bij blijvend algehele invaliditeit. en dat voor een bedrag van;19.48,- haar polis nr;898021. en ik betaal 23,78,- graag herstellen als dat mogelijk is. met vriendelijk groet. J.Spreeuwers

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen