ING Autoverzekering

★★★☆☆ 7.2/10 (40 reviews)

Logo verzekeraar ING

Bij ING kunt u zonder gedoe uw verzekeringen afsluiten. Zelf als het kan, maar met persoonlijk advies als u dat wilt. En altijd tegen scherpe tarieven.

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Tot 85% korting bij schadevrij rijden
  • Geen eigen risico met het ING-schadeherstelnetwerk
  • 2 jaar tegen nieuwwaarde verzekerd (WA Casco)
  • Voordeel bij meerdere auto’s op 1 polis
  • 10% korting op ING doorlopende schadeverzekeringen

Onafhankelijke beoordelingen voor de ING Autoverzekering

De ING Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De ING Autoverzekering is op 13 juni 2012 door hoyhoy.nl voorzien van het Keurmerk Heldere Polisvoorwaarden: 2 sterren.

De ING Autoverzekering is op 10 mei 2012 door hoyhoy.nl beloond met de Zilveren hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Autoverzekering 2012.

De ING Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2.

De ING Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,6.

De ING Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ING Autoverzekering

Zo een soort ervaring heb ik nooit eerder ervaren. Ik raad dit zeker iedereen aan. ING autoverzekering werk snel en efficiënt. Alles omtrent de betalingen gebeurt zeer vlot.

Perfecte verzekering die 24/24u bijstand biedt. Ik heb al verschillende soorten verzekeringen gehad als zaakvoerder, vooral veel autoverzekeringen en ik ben heel tevreden over de voordelen en klantgerichtheid die ING aanbied.

Wilde ook eens een "goedkope" omnium afsluiten. Heb sinds 1968 nooit geen schade gehad, maar heb sinds half 2016 geen polis op mijn naam gehad, wel schadevrij gereden. ING aanvaardt het attest van 2016 niet en ik zou bij hen de volle pot moeten betalen. Nee, geen ING voor mij.

24 maanden bij Fairzekering verzekert geweest en 24 maanden een groene score behaald en 35% premie teruggestort gekregen, toch wordt dit jaar (2017) de premie verhoogt. Tijd om op te stappen.

Behulpzaam en bij de keuze van aanvullende bieden ze een korting op andere verzekeringen b.v. Inboedel verzekzeringen, Hier wordt je blij en gewaardeerd en sowieso is goedkoper dan allemaal,

ik weet het niet wat moet ik hier schrijven want die eerste keer ik verzeker

Heel erg slecht klanten service, nooit antwoord krijgen op je vragen. Je hoeft niks van deze verzekering te verwachten zodra je iets vraagt of het ergens niet mee eens bent laten ze het afweten. ik zou hier zeker niet nog eens mijn auto verzekeren.

1 brok miserie. Heb, tot binnenkort, 4 autopolissen bij ING. Betaal contractueel met een creditkaart en krijg steeds betalingsrappels in een zeer onvriendelijke toon. Verschillende mails en telefoontjes naar hun : ze blijven doof langs alle kanten en beantwoorden zelfs niets meer. Elementaire beleefdheid is hun totaal vreemd. Goede raad : blijf er weg.

Bij de verzekerings alerts in het online Dashboard overzicht staan Onverklaarbare sabotage meldingen, de Chip in zou diverse keren afgekoppeld zijn geweest, waardoor er geen premie bonus word terugbetaald, ondanks een rijders score van 99 %. Verder krijg ik geen antwoord op online vragen van de Verzekering. Na het eerste (verplichte) jaar vlieg ik direct naar een andere aanbieder.

Na wat Googlen op autoverzekeringen kwam ik uiteindelijk terecht op Verzekeringen.com. Kon eenvoudig vergelijken op basis van mijn kenteken. Had daarna nog wat vragen over dekking en polisvoorwaarden, werd telefonisch vriendelijk geholpen. Autoverzekering was binnen paar minuten helemaal rond. Top!!

Wat aanloop vertragingen maar verder prima hulp aan de telefoon" snelheidscontrole niet altijd juist omdat de kaartgegevens waar ze gebruik van maken niet altijd overeen stemmen met de werkelijkheid. Wordt aan gewerkt en zijn dankbaar voor feedback in deze. Handhaven 30 km zones voor gebruiker bijna onmogelijk, gaat gauw te hard.

goedkoop dat is wel een feit,zolang je niets tegen komt in je recht,ideale goedkope verzekering,maar o wee als je moet geld krijgen,dan proberen ze u af te schepen met minimale vergoeding,op zich geen probleem als je rechtsbijstand genomen heeft,maar niet iedereen heeft zin en tijd om toch uw rechten te eisen.Ik ga in ieder geval kijken voor andere verzekering die weliswaar een paar euro meer gaat kosten,de service zien we wel als we iets tegenkomen

Slechte telefonische bereikbaarheid. Geen informatie kunnen ontvangen over additionele polisvoorwaarden.

weet het niet om dat ik het net heb afgesloten maar wat ik nu weet is het uitstekend.goede zaak.

Goed en duidelijk online aan gevraagd zo kan je maand premie zien.

Goed en duidelijk online aan gevraagd zo kan je maand premie zien.

Er is nu door mij 8 X naar ING gebeld voor het afsluiten van een verzekering
Tot op de dag van vandaag word ik niet gebeld door ING 
Wel krijg ik aanmaning van een polis waar ik niet om heb gevraagd 
Verder krijg ik bij elk gesprek te horen dat men het gaat oplossen maar nog steets niets
Dit duurt nu al van af 25/11/2013
Heb vandaag weer gebeld 30/12/2013 om 14 uur maar ben nog steets niet terug gebeld

Ik ben blij met de verzekering en tevens zit ik allang bij jullie met mijn bankrekening dus bedankt.
Persoonlijke dienstverlening was goed!
Mvg. Michel Horn

het is simpel en makkelijk te regelen en geen duistere regels

de verzekering is prima, de afhandeling is ver beneden peil. Alles wat fout kon gaan is fout gegaan en ik wacht nog steeds op 50 euro….

niet duur, makkelijk per maand betalen. Geen problemen nog gehad (maar ook gelukkig nog geen gebruik hoeven maken )

Bij nhet lenen was het redelijk simpel als je alle formulieren erbij had. Bij de autoverzekering kreeg ik geen antwoord waarom er geen nieuwwaarde voor 3 jaar was

Autoverzekering: Afsluitproces zonder hickups, 1 schade gehad, die professioneel en soepel is afgewikkeld. Hypotheek (via een tussenpersoon) afgesloten. Voor mij is dat soepel gegaan.

GJ zegt:Over welk respect heeft laidnb het? Vindt je het vreemd dat deze operatie vergoedt wordt? De gedupeerden zitten daar toch ook niet op te wachten. Moeten we de operaties van mensen die roken en een longziekte krijgen ook niet vergoeden? En als er mensen die ongezond eten last van hart en vaatziekten krijgen maar niet opereren? ik vind het een erg kortzichtige reaktie. Als de kosten door de leverancier verhaald kunnen worden is dat uiteraard beter en anders is het goed dat er in nederland een systeem is die er voor zorgt dat mensen beter gemaakt kunnen wordenonafhankelijk of ze rijk of arm zijn.

Geboren en getogen in Alveringem blijf ik via deze site ergnes op de hoogte wat er reilt en zeilt in mijn gemeente waar ik opgroeide en de mooiste tijd van mijn leven meemaakte. Proficiat aan de initiatiefnemer!

Zeer vriendelijk te woord gestaan door medewerkster, helaas had ze geen kennis van systeem, wist niet wat de betaal achterstand precies was, op welke periodes het betrekking had. 2 x in de wacht gezet….te lang aan de telefoon gehangen, maar geen antwoord op mijn vraag gekregen! Uiteindelijk doorverwijzen naar een e-mailadres van de financiele afdeling. Geen telefoonnr. beschikbaar van deze afdeling. Zou binnen een uur pas reactie krijgen op mijn mail. Waarom zolang wachten? Heb de moeite maar niet genomen; gewoon een bedrag overgemaakt, zonder te weten over welke periode het gaat. Maar….ze kunnen wel dreigen met een incassoburo? Nee hoor, ik kan niemand jullie verzekering aanbevelen.

Ik heb een goede ervaring met de ING Bank, omdat ik laatst met alle verzekeringen ben overgestapt naar de ING Bank. Ik heb voor een tijdje terug een kleine aanrijding met de auto gehad, en zoals gebruikelijk alle papieren ingevuld en opgestuurd naar de verzekering. In mijn geval dus de ING Bank. Nog geen week later had ik al bericht terug dat ik de auto naar de garage kon brengen en de schade kon laten herstellen. Ik hoefde alleen de rekening op te sturen en binnen 2 dagen stond het bedrag dat ik kwijt was weer op mijn rekening een goede service dus.

Alles gaat met het afsluiten perfect en de koffie staat dan ook letterlijk voor je klaar. Maar als je een keer schade rijd dan is het pas echt feest. Slecht te bereiken en uit keren gaat niet zomaar. Kortom veel beloftes maar weinig word er van na gekomen. Dat is een beetje jammer. Ze zijn niet goedkoop / ook niet de duurste.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen