Polis Direct Autoverzekering

★★★☆☆ 6.8/10 (11 reviews)

Logo verzekeraar Polis Direct

Polis Direct, een dochter van Bovemij, bestaat sinds 1995 en heeft zich in deze periode ontwikkeld tot een specialist in het bemiddelen van verzekeringen.

Voordelen van Polis Direct:

  • Polis Direct is de 5de, onafhankelijke particuliere verzekeringsbemiddelaar van Nederland
  • Als dochter van Bovemij Verzekeringen heeft u met Polis Direct extra zekerheid
  • Geen standaardproducten, maar maatwerk in verzekeringsproducten

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Specialist in autoverzekering
  • Uitstekende polisvoorwaarden
  • Vrije keus bij schadeherstel
  • Uitstekende dienstverlening (Independer 2009)
  • Direct online sluiten en digitale polis mogelijk
  • Eerste €500 aan accessoires gratis meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Polis Direct Autoverzekering

De Polis Direct Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Polis Direct Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Polis Direct Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor producten met een WA-dekking.

De Polis Direct Autoverzekering is op 3 mei 2010 door hoyhoy.nl beloond met de Bronzen hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Autoverzekering 2010.

De Polis Direct Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,9.

De Polis Direct Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

De Polis Direct Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,6.

De Polis Direct Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,5.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Polis Direct Autoverzekering

Kunnen niet luisteren, ga hier niet iets afsluiten ! Kunt uw geld beter in de zee gooien !

Zeer slechte verzekeraar, of je getuigen hebt bij schade of foto ze keren nooit uit. Geld moet in eigen zak blijven!

Op verhaal schade doet men erg weinig om voor de client, de schade te verhalen, ook gemaakte schade buiten schuld van verzekerde, wordt gekort op schade vrije jaren, en afhadeling.

Ik heb een tijdje. Geleden een schade gemaakt, na 12 jaar en dat is zo prima afgehandeld, na een week had ik het geld al op mijn rekening. Geen gedoe of wat dan ook.

Bij telefoonvragen word ik altijd vriendelijk en hulpvaardig geholpen. Er wordt altijd direct antwoord gegeven op mijn vragen. Bij afsluiten kon ik direct mijn polis online downloaden.

Ik ben sinds kort verzekerd bij Polis direct. Ik ben erg tevreden over Polis direct. Ze denken mee en je wordt goed te woord gestaan. Men neemt de tijd voor je en je weet waar je voor betaald. Aanrader! M. Yusuf Boss

Perfecte klantenservice, zij nemen de klanten serieus en lossen de problemen direct voor je op. Toppie

Slechte afhandeling schade: geen communicatie m.b.t. verlaging aantal schadevrije jaren en afwikkeling schade. Er wordt gevraagd naar getuigen terwijl de tegenpartij mij van achteren heeft aangereden en hierna is weggereden. Na de tegenpartij te hebben gevonden is de politie er bijgehaald. Hoe kan Polis Direct zo'n schadezaak verliezen. Heel slecht.

ben er ook verzekerd geweest nooit meer, waardeloos. je kan beter ergens anders verzekerd zijn en iets meer betalen dan bij polis direct verzekerd zijn

deze verzekering is volkomen onbertouwbaar,dit moet je niet doen dus,afz rene edelschaap 0613405060 neem beter een andere,echt

Ik heb mijn auto verzekerd bij PolisDirect. Lekker goedkoop en toch mijn auto goed verzekerd.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen