Polis Direct Rechtsbijstandverzekering

★★★☆☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar Polis Direct

Polis Direct, een dochter van Bovemij, bestaat sinds 1995 en heeft zich in deze periode ontwikkeld tot een specialist in het bemiddelen van verzekeringen.

Voordelen van Polis Direct:

  • Polis Direct is de 5de, onafhankelijke particuliere verzekeringsbemiddelaar van Nederland
  • Als dochter van Bovemij Verzekeringen heeft u met Polis Direct extra zekerheid
  • Geen standaardproducten, maar maatwerk in verzekeringsproducten

Onafhankelijke beoordelingen voor de Polis Direct Rechtsbijstandverzekering

De Polis Direct Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De Polis Direct Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De Polis Direct Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De Polis Direct Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Polis Direct Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Polis Direct Rechtsbijstandverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Polis Direct Rechtsbijstandverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen