Polis Direct Inboedelverzekering

★★★☆☆ 6.3/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Polis Direct

Polis Direct, een dochter van Bovemij, bestaat sinds 1995 en heeft zich in deze periode ontwikkeld tot een specialist in het bemiddelen van verzekeringen.

Voordelen van Polis Direct:

  • Polis Direct is de 5de, onafhankelijke particuliere verzekeringsbemiddelaar van Nederland
  • Als dochter van Bovemij Verzekeringen heeft u met Polis Direct extra zekerheid
  • Geen standaardproducten, maar maatwerk in verzekeringsproducten

Onafhankelijke beoordelingen voor de Polis Direct Inboedelverzekering

De Polis Direct Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9.

De Polis Direct Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Polis Direct Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

De Polis Direct Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Polis Direct Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Polis Direct Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8 en is daarmee de Beste koop in de categoriën Allriskdekking in grote steden en Allriskdekking in middelgrote steden.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Polis Direct Inboedelverzekering

Na jarenlang klant te zijn is er nu bij verhuizing een goedkopere optie en wilde ik opzeggen bij Polis Direct. Polis Direct bied GEEN online diensten of mobiele app aan om je contract op te zeggen. (Op hun site bij opzeggen staat ook alleen ‘opzeggen autoverzekering’ terwijl ze ook andere verzekeringen aanbieden, maar daar is niets over te vinden) De enige keuze is bellen of een brief schrijven. Na 20 minuten aan de lijn te hangen en nog steeds hetzelfde aantal wachtenden voor mij heb ik gekozen voor de optie “toets 1 dan bellen we u binnen 20 minuten terug” 2 uur later nog altijd niet teruggebeld en na nog eens 30 minuten aan de lijn te hangen, met nog maar 1 wachtende voor me, gooien ze me er om stipt 17u uit. Probeer het later opnieuw. Vreselijke klantonvriendelijke ervaring! Opzeggen van een contract zou in 2022 gewoon online of via een app moeten kunnen, mits ze dat niet aanbieden zorg dan tenminste dat ze bereikbaar zijn of gewoon terug bellen!

Waarschuwing!!! Geen verzekering afsluiten bij Polis direct. Beleid is zodanig gemaakt dat je geen claim krijgt uitgekeerd. Daarnaast is het expertbureau die zij inschakelen behoorlijk schimmig en verdraaien zelfs de feiten en willen hier vervolgens niet op ingaan. Heb zelf 7 maanden een schade proberen te verhalen en uiteindelijk niet ingeslaagd. Alleen al het feit dat het zo lang duurt, geeft aan dat men een ontmoedigingsbeleid voert. Heb inmiddels de verzekering per omgaande opgezegd. Tevens had ik circa 1.5 jaar geleden mijn autoverzekering al opgezegd omdat ze de premie zomaar met 40 procent hadden verhoogd, terwijl ik al ruim 22 jaar schadevrij auto rij.

Helaas heb ik een slechte ervaring met deze verzekering. De bovenburen hadden een lekkage. Ik heb hierdoor schade geleden. Ze hebben mij heel veel informatie gevraagd en uiteindelijk slechts 7,50 euro van een mobiel die ik voor 50 euro had gekocht vergoed. Helaas heb ik nog veel meer schade geleden die hun zouden moeten vergoeden en die ik NIET heb gemeld. Maar OOK hiervan heb ik geen aankoopfactuur en dan kun je fluiten naar een vergoeding! Ik heb zelf veel moeite gedaan foto's te sturen van de schade, maar dit is verloren tijd geweest achteraf. Ik ben blij dat de schade niet in de duizenden euro's is opgelopen of dat het mijn leven heeft gekost door kortsluiting die het water kon veroorzaken. Ik ben gelukkig overgestapt naar een andere inboedelverzekering. En voor mij nooit meer PolisDirect en ik zal PolisDirect niemand aanraden!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen