OHRA Autoverzekering

★★★☆☆ 7.8/10 (479 reviews)

Logo verzekeraar OHRA

Bij OHRA werken mensen zoals u en ik. Door deze ervaring hebben de mensen van OHRA producten en diensten ontwikkeld waar u écht iets aan heeft.

Voordelen van OHRA:

  • Weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijne
  • Bij OHRA heeft u, net als 550.000 andere verzerden, zelf de touwtjes in handen
  • De meeste verzekeringen zijn 24 uur per dag af te sluiten
  • Scherpe prijs in combinatie met een goede kwaliteit
  • Mogelijkheid om met collectief voordeel af te sluiten

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Vaste lage prijs: geen tijdelijke kortingen, maar een vaste lage prijs* Online gemak: je digitale polismap is 24/7 beschikbaar* Eenvoudig schade melden: bij OHRA kun je heel eenvoudig op verschillende manieren schade melden, zoals met de OHRA App* Geen extra kosten: voor de OHRA Autoverzekering betaal je geen poliskosten* Hoge no-claimkorting: je start met 60% no-claimkorting en je tweede auto/motor krijgt dezelfde no-claimkorting

Onafhankelijke beoordelingen voor de OHRA Autoverzekering

De OHRA Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 augustus 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden Beperkt Casco’.

De OHRA Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit Beperkt Casco’.

De OHRA Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit Volledig Casco’.

De OHRA Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit Beperkt Casco’.

De OHRA Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De OHRA Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De OHRA Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De OHRA Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De OHRA Autoverzekering is in de Research Special Autoverzekeringen van 6 mei 2010 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’ voor producten met een WA-dekking.

De OHRA Autoverzekering is in de KTO Autoverzekeringen van 26 april 2010 door hoyhoy.nl beoordeeld met een 7,7.

De OHRA Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,2.

De OHRA Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De OHRA Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de OHRA Autoverzekering

Nou mijn vrouw en kids hebben een aanrijding ervaren waar de tegen ligger door rood reed mijn vrouw vol in de remmen, toch de Audi Q8 achteras geraakt, op de opname die we hebben opgevraagd geeft duidelijk aan dat hij door rood is gereden. Naderhand heeft hij mijn vrouw en kinderen onder dwang laten tekenen hij stond met een paar man kracht in huis. Heeft mijn vrouw politie gebeld en verzekering wat er is gebeurd met beeld mariaal. En word gezegt had je niet moeten tekenen, en waar waren de kut agenten toen ze belde om hulp. Maar goed, omdat de tegenpartij een Audi Q8 had en mijn vrouw een aygo heeft Ohra de tegenpartij gelijk gegeven, niet kijkend wat voor schade het voor mijn kinderen heeft achtergelaten. Dus mijn conclusie is Ohra is bars slecht niet doen laat ze maar de afgrond in gaan. En de politie korps mag ook meer handelen.

Ik heb een autoverzekering bij OHRA. Communicatief en nakomen van afspraken is bij deze verzekeraar slecht tot bedroevend slecht. Wat men bij OHRA beweerd, zoals op de site, verstuurde digitale informatie of klantenservice, is niet waar. Ze komen hun afspraken niet na en men krijgt geen inhoudelijke bericht terug. Helemaal niks ondanks hun chatbotmails. Lekker dan als consument. Je moet zelf bellen,bellen en bellen anders gebeurt er niks. Fijne organisatie in de top ,het wordt eens tijd dat de mensen in het managementteam en directieleden eens vervangen worden. Zie ook reviews van andere consumenten. Wat is OHRA de afgelopen jaren naar beneden gedonderd wat service en klantvriendelijkheid. Bah!

We hadden schade met onze tweede auto. Direct naar een schadegarant bedrijf gegaan voor een taxatie van de schade. Deze stond op de achterkant van het schadeformulier (daar is een gereserveerd invul gedeelte voor) en het zou gaan 605,00 euro. Tevens is hier door het schadegarant bedrijf een stempel op gezet. Dit vervolgens doorgestuurd naar OHRA welke de schade met de veroorzaker af zou handelen. Telefonisch contact gehad en besproken dat wij zelf willen herstellen dus het bedrag willen ontvangen. Vervolgens krijgen we bericht dat er een gespecificeerde offerte moet komen met foto’s. Bij het zelfde bedrijf hebben we toen een offerte laten opmaken en zelf foto’s gemaakt. De offerte had het zelfde bedrag als de eerste taxatie. Alleen hadden wij nu nog een kostenpost erbij van 90,00 euro voor de gespecificeerde offerte. Nu blijkt dat de 90,00 euro niet vergoed wordt. Contact met OHRA gehad en deze geeft aan dat er in de voorwaarden staat dat dit vergoed wordt na de reparatie. En daar moet je dan zelf maar uithalen dat eigen reparatie daar niet onder valt. In de gehele voorwaarde vindt je niet eens de wettelijke optie tot gewoon uitbetalen van de schade zonder verplicht herstel. Telefonisch wordt dan gezegd dat dit hetzelfde is als bij een niet schadegarant bedrijf herstellen. En daar staat bij dat na de reparatie de offerte vergoed wordt omdat deze bij de totaal kosten opgeteld wordt. De kleine lettertjes dus. Heel vervelend. Waarom is de eerste taxatie wel voldoende als het bij het schadegarant bedrijf gerepareerd wordt en niet als je de schade zelf wilt herstellen. Ook raar dat dit bij het telefonisch contact niet eens ter sprake is gekomen. En voor alle duidelijkheid je bent niet eens verplicht om de schade te herstellen. Het advies wat ik krijg is zelf contact met de tegenpartij op te nemen om te proberen daar dit bedrag op te halen. Vreemd, wie weet gaat de tegenpartij zeggen dat zij die uitgesplitste offerte helemaal niet nodig vinden. Kortom we hadden het dus beter zelf direct met de tegenpartij kunnen regelen. Wanneer wordt men met hun voorwaarden duidelijk.

Sinds 2017 bij NowGo verzekerd en in 2021 werd het bedrijf door OHRA overgenomen en gelijk ging alles mis! Een keer niet gelukt met automatische incasso en ja hoor na 3 maand later gooien die mensen d’r uit en zetten de mensen op een lijst van wanbetalers. Super slecht !

Nou ik kan nog niet 100% oordelen omdat ik de kilometer verzekering net aangevraagd hebt, maar ik heb heel erg mijn twijfels bij de obd stekker die je krijgt of jou privacy dan wel gegarandeerd is?ik denk namelijk dat deze obd module werkt op 4G/5G met een imei nummer registratie en in theorie kunnen ze je daarmee volgen dmv triangular positioning maar je mag aannemen dat ze dit niet doen, maar dan nog is het voordeliger dan de gewone autoverzekering dus in mijn geval is het voordeel weegt dat meer op tegen het nadeel, voor alsnog ga ik ervan uit dat ze jou privacy respecteren?!Anders hebben ze wel echt een probleem!

Super slecht van Ohra. Geen tot weinig communicatie, verschillende medewerkers gesproken die allemaal wat anders vertellen en aanbevelen. Na een week contact te hebben gehad en mijn vragen nog steeds niet zijn beantwoord heb ik afstand genomen van deze verzekeraar. Ze zijn goedkoop maar goed niet….. no go

Na het afsluiten van een autoverzekering bij OHRA werd ik na 7 dagen gebeld door een medewerker van Ohra. Zij gaf aan dat als ik 5,- euro extra per maand zou betalen ik 'pas echt volledig verzekerd zou zijn' in het verkeer. Voordat ik kon reageren zei ze al: "ik klik het wel voor je aan". Bij navraag bleek het om een aanvullende rechtsbijstandsverzekering te gaan. Dit heeft dus niks te maken met 'volledig verzekerd' te zijn in het verkeer. Toen ik deze mevrouw van Ohra hier op aan sprak gaf ze toe dat dit klopt en dat het enkel juridische hulp betreft. Dit terwijl deze mevrouw liet voorkomen alsof mijn verzekering niet voldoende was en ik nog niet volledig verzekerd was. Ik vraag me af hoeveel niet oplettende mensen hierin trappen en maar ja zeggen omdat ze natuurlijk graag 'volledig verzekerd' zijn. Ik vind het een bijzonder slechte zaak dat OHRA ten eerste aan telemarketing doet en dat ze daarnaast ook nog eens op echt onethische wijze hun producten proberen te verkopen.

Ohra verzekeringen, stomste wat ik ooit had kunnen doen. Deze mensen hebben zoveel fouten gemaakt en het recht zetten kunnen ze niet!! En later wordt je er voor beboet, door de fouten die gemaakt hebben ben ik nu uit de verzekering gegooid. Jullie zullen denken dat is een vreemd verhaal, ik zou jullie zeggen ik vind het nog veel vreemder maar ja ik zit er mee. Ik zal jullie nooit ohra aanraden!!!!! Nooit nooit nooit jaren lang verzekerd geweest maar zonder pardon wij zijn klaar met u.

OHRA weigert schade van duizenden euro's uit te keren op basis van de kleine lettertjes, die blijkbaar het verschil kunnen maken tussen een navigatie-diefstal wel of niet uitkeren maar toch weer niet belangrijk genoeg om bij het afsluiten duidelijk te benoemen.

Nooit enig probleem gehad. Altijd behulpzaam. Reageren adequaat ook in het buitenland!

Klacht OHRA ALL-RISK Verzekering: Schade aan mijn auto ontstaan en de dader is doorgereden. Auto geparkeerd op de hoek van de straat bij vriendin in het bijzijn van vriendin zonder schade, de schade is waarschijnlijk ontstaan door een vrachtwagen/kraanwagen welke op dat moment in de straat bezig waren met ondergrondse containers plaatsen. Gezien de schade hoog op de achterklep 70-90cm hoog zit kan dit onmogelijk door een personenauto gebeurd zijn. Hierna vertrokken vanaf vriendin, later kwam ik achter de schade toen ik iets in de achterklep wilde leggen. Schade doorgegeven aan OHRA, foto’s, 2 getuigenverklaringen, proces verbaal, schadeformulier ingevuld en ondertekend etc. OHRA zou dit allemaal controleren of dit in aanmerking zou komen voor het Waarborgfonds. OHRA zou intern controleren of de schade door een motorvoertuig was veroorzaakt. OHRA heeft expert CED ingeschakeld of de schade door een motorvoertuig was gebeurd, in het rapport CED staat: Er zijn sporen aangetroffen die wijzen op een aanrijding met een ander motorvoertuig. Na goedkeuring heeft OHRA het dossier naar het Waarborgfonds gestuurd, na een aantal weken wachten en een aantal telefoontjes had OHRA eindelijk de reactie van het Waarborgfonds ontvangen op 10 september, dagtekening 14 september, alleen ik kreeg pas ruim 1 week later op 23 september de reactie van het Waarborgfonds van de OHRA doorgemaild. De uiteindelijke uitspraak van het Waarborgfonds is dat deze niet uitbetalen om de volgende redenen: -. De getuigen hebben wel gezien dat de auto is achtergelaten zonder schade, alleen de getuigen hebben de schade niet gezien op het moment toen ik ben weg gereden. -. Er ontbreekt een volledig ingevuld en ondertekend schadeformulier. Je zou toch zeggen dat OHRA mij had moeten informeren over de onvolledige getuigenis van de getuigen, aangezien ik niet de voorwaarden ken. Plus dat OHRA volgens zeggen door het Waarborgfonds het schadeformulier niet heeft doorgestuurd. Na telefonisch contact te hebben gehad met OHRA werd mij verteld dat hier niks meer aan gedaan kan worden en dat OHRA het schadeformulier wel heeft doorgestuurd. Op mijn opmerking dat OHRA het dossier beter had moeten controleren, kreeg ik het antwoord: gaat u nou de schuld bij OHRA neerleggen…. OHRA is in dit geval toch diegene die alles zou controleren en hier een aantal weken de tijd voor heeft gehad! Heb gezegd dat de enige oplossing dan het beëindigen van mijn autoverzekering is bij OHRA, hier kreeg ik het antwoord op: als u hierdoor uw autoverzekering wilt beëindigen dan moet u dat maar doen, klaarblijkelijk heeft OHRA genoeg klanten. Dus met andere woorden, roep er altijd iemand bij als je je auto parkeert om te controleren dat je auto zonder schade is geparkeerd, en roep er altijd iemand bij alvorens je vertrekt met je auto om te controleren of je auto nog wel heel is of in dit geval er schade aan is, dit met het oog op de belachelijke voorwaarden die het Waarborgfonds stelt zodat ze de schade niet hoeven uit te betalen. Als je allrisk verzekerd bent kun je niet zelf het waarborgfonds inschakelen dat doet de verzekering dan. Daar ben je dan ruim 6 jaar allrisk voor verzekerd en heb je een rechtsbijstandsverzekering verkeer voor afgesloten, OHRA bedankt voor niks!

Ik ben 13 jaar verzekerd bij OHRA, voor zowel de auto als woonhuisverzekeringen. Ik heb destijds de autoverzekering afgesloten met als toevoeging dat mijn man regelmatig bestuurder is. Wij rijden beide ongeveer even veel in de auto. Nu hebben we een nieuwe auto gekocht, die OHRA niet kan verzekeren (grijs kenteken evenals de huidige). Ik vraag om een bewijs van de schadevrije jaren, maar die kunnen ze pas geven als de verzekering is opgezegd. Aangezien we de auto pas kunnen verkopen op het moment dat de nieuwe is geleverd hebben we dus tijdelijk 2 auto's. Ze willen op geen enkele manier meewerken en geven aan dat mijn man, ook al is hij als regelmatig bestuurder geregistreerd dus in al die tijd geen no claim heeft opgebouwd. Ze hebben ons dus vals voorgelicht en bedrogen.

Schades worden perfect uitgevoerd en bij uitbetalingen wordt alles zeer snel in orde gemaakt

Bij een schade, ( na 24 schadevrij en 18 trede,meer wordt niet meer meegeteld bij OHRA)werd mij telefonisch mede medegedeeld dat mijn jaar premie met € 46,= zou worden verhoogt. Na ontvangst van de polis aanpassing werd de premie € 587,04 hij was € 508,17=€ 78.87Daarbij verlies ik ook nog 5% collectiviteit, 3% pakket korting en 5 trede. Er zit wel een assurantie verhoging van €13,68 in.

Hetzelfde als de onderstaande. Verzekering beëindigd. Om een reden die mij nog niet duidelijk is mislukte hun incassering al een maand of 2, OHRA gaf de bank de schuld en de bank gaf OHRA de schuld. Ik heb geen zin in een kastje-muur spel, dus ik heb mijn zaken bij een andere partij voortgezet. OHRA zou de opzegging verwerken en een nieuwe berekening maken van het bedrag dat nog verrekend moet worden. Echter ik blijf aanmaningen ontvangen, er wordt zelfs al gedreigd met incassobureau's danwel een deurwaarder. Er is een klein bedrag dat ik ze nog moet betalen, echter hun komen eerst maar met een kloppende factuur. Ik ga geen premie voor een volle maand betalen als ik maar een week klant was bij ze, dat spreekt voor zich. Maar OHRA ziet dat anders. Nee mensen, absoluut NOOIT zaken mee doen! OHRA is een ziekte die vermeden moet worden!

Ben nu bij Ohra verzekerd. Ontving mailtje via oude werkgever over verzekering bij Allianz. Vroeg offerte. Kreeg bericht terug dat Allianz niemand accepteert boven de 65 jaar.

Na jarenlang bij een andere verzekeraar te zijn geweest ben ik voor een tientje goedkoper overgestapt naar Ohra. Per 15 januari 2014 onze auto verkocht in verband met het krijgen van een leaseauto van het werk. Verzekering opgezegd en uiterst vriendelijk te woord gestaan. Alles zou geregeld worden en het teveel betaalde premie zou terug gestort worden. Op 2 februari is er weer een termijn geïncasseerd tegen verwachting en beloftes in. Dus gelijk achteraan gebeld; reden was dat de nota al klaar stond op 15 januari toen ik de verzekering opzegde. Per ommegaande zou het met terugwerkende kracht worden terugbetaald. Vandaag 3 maart is er weer geincasseerd door Ohra… Gelijk achteraan gebeld en een geergerd iemand van Ohra zei dat het nu echt wel geregeld zou worden. Wat ik vooral niet moest doen is storneren want dan zou ik, nadat ik het teveel betaalde tot nu toe, later weer terug moeten betalen. Reden waarom er weer een incasso plaats vond was omdat op 2 februari toen ik belde de nota van maart al klaar stond en niet meer veranderd kon worden. Heb natuurlijk wat ik storneren kon gestorneerd. Eerst maar eens zien dat ik wat terug ga krijgen en per wanneer… Inmiddels moet ik van Ohra al 75 euro terug krijgen…. Het lijkt leuk om niet te veel te betalen voor je verzekering, maar als je er nooit meer vanaf komt krijgt het een naar nasmaakje. Voor mij nooit meer Ohra.

Zo gaat u niet met klant om, welk een klacht indient! U denkt zich veel te kunnen veroorloven maar de klant, in dit geval ik Peter Koomen is nog altijd koning!

Misschien niet de allergoedkoopste, maar wel degelijk, betrouwbaar en goede service.

Ik heb op 2 januari een aanrijding gehad, waarbij de tegenpartij schuld heeft erkend. Echter heeft Ohra de claim afgewezen, reden van afwijzing is volledig onterecht. De zaak loopt nu ook via de rechtsbijstand en ook terug te lezen op kassa. Nooit meer wil ik wat via Ohra verzekeren!

Uitstekend geregeld. Met 1 telefoontje na verkoop van mijn auto was de verzekering stopgezet en hij blijft 1 jaar "in de wacht" en als ik een nieuwe auto heb kan ik hem zo weer activeren. Alles geregeld binnen 5 minuten.

ik heb mijn oude auto verzekering overgezet op een nieuwe auto. dit deed ik telefonisch. ben goed geholpen door de klantenservices, maar mijn rechtsbijstand kon niet geaccepteerd worden. door aanraken met justitie jaren geleden. maar heb altijd rechtbijstand kunnen aankruisen bij het verzekering van een auto. :(

Ik heb vorig jaar een auto verzekering afgesloten met pech hulp erbij. Je zou denken erg handig maar schijn bedriegt. Ik heb 4X pech hulp nodig gehad. Buiten mijn weten om hebben ze mijn bij het CIS geregistreerd. Ik heb ohra benaderd en de vraag waarom dit was. Ik kreeg het volgende: U heeft bij Ohra een autoverzekering gehad. Bij deze autoverzekering had u de module Pechhulp Nederland afgesloten. U heeft in 2012 vier keer gebruik gemaakt van deze module Pechhulp Nederland. Verzekeringsmaatschappijen zien dit als een schade bij een autoverzekering. En omdat schade wordt geregistreerd bij het CIS zijn ook deze zaken in dit systeem geregistreerd. Je kan een pech geval toch niet vergelijken met een ongeval? M.V.G Jeroen klunder

Na drie keer slachtoffer te zijn geweest van een auto inbraak (dit soort pech heb je toch een verzekering voor?) ben ik zonder pardon uit de verzekering gezet en op de zwarte lijst geplaatst (met dronkelappen en recidivisten schat ik zo), waar je vervolgens 10 jaar op blijft staan en bij geen enkele verzekeraar meer terecht kunt. Met uitzondering van Rialto, met een torenhoge premie uiteraard. Ik heb Ohra kunnen afkopen door aan te bieden de laatste schade zelf te betalen op voorwaarde dat ze mij van de zwarte lijst zouden verwijderen. Schandalig behandeld. Ik ga nooit meer terug. Ik zit inmiddels al 8 jaar bij Delta Lloyd. Schadevrij…

de autoverzekering premie is aan de lage kant. Daarnaast wordt van alles voor je geregeld bij hun. Ze staan klaar voor je wanneer je ze nodig hebt.

Goeie medewerkers, alles snel geregeld, overzichtelijk, duidelijk!

Ik ben over het algemeen tevreden, vooral over het contact. Maar niet altijd over de afhandeling.

Ik heb een tijd geleden een schadeclaim ingediend. Deze werd zeer vlot en goed afgehandeld.

Steeds meer online af te handelen, vriendelijke en behulpzame contact center medewerkers.

Mijn auto werd voor mijn deur total loss gereden. Ten eerste sjappoo voor de chauffeur die kwam melden wat er was gebeurd – dus ik kon de schade verhalen en kreeg alle medewerking, geweldig – en de afhandeling bij Ohra verliep vlekkeloos. Ik kon binnen een maand met het verzekeringsgeld een andere auto aanschaffen, zo snel was alles geregeld. Ik zeg: helemaal goed, ga zo door!

Ik vind dat Ohra erg vaardige medewerkers heeft. Ik heb vaak vragen en ze helpen mij goed. Ik vind de premie wel duur.

Heb buiten mijn schuld een schade gehad. Eigen risiko €150,- Deze werd pas door OHRA vergoed nadat dit door de tegenpartij betaald was. Ik ben van mening dat bij een allrisk verzekering + rechstbjstand de gehele kosten in een keer vergoed moeten worden. De eigen risico van €150,- mag bij een schade buiten mijn schuld om toch niet worden meegerekend?

Verzekering afgesloten met bijhorende premie. 2,5 maand later wordt onaangekondigd premie verhoogd daar Ohra de gegevens van Roydata (databank) niet kon vinden. Navraag bij oude verzekering: gegevens gewoon actueel zichtbaar! Ik als klant diende (volgens Ohra) bij vorige verzekeraar een verklaring van de actuele schadevrije jaren op te vragen. Verhoogde premie werd klakkeloos afgeboekt. Gewoon omgekeerde bewijslast. Verzekering per direct geannuleerd en gewoon terug naar oude verzekeraar. Als klap op vuurpijl werd premie door Deltaloyd geincasseerd wat verwarring alleen nog maar verhoogde. Schandalig! behandeld

prima verzekering met goede prijs/kwaliteit verhouding

overboekingen zijn alleen in het belang van de bank. ik denk nog steeds aan zakkenvullers die denken hoe het moet. ga naar een bank met de hoogste rente. waarom het verschil alleen maar zakken vullende zogenaamde allesweters

Volgens Independer was Ohra de goedkoopste voor mijn leeftijd, dus deze ook gekozen. Na het kopen van de auto heb ik ze direct gebeld en kon ik de verzekering meteen afsluiten, een vriendelijke mevrouw stond mij te woord en was erg behulpzaam. Ik bleek als Makro klant nog eens korting te krijgen. Uiteindelijk vrij snel gebeurd en de papieren snel binnen. Kortom: Snel en top geregeld!

Zeer correcte afhandeling Eigen Schade + schade WA

Goede ervaring, correcte behandeling bij vragen.

Ik heb 27 jaar schadevrij gereden, heb toen een stormschade gehad die OHRA niet vergoedde en een eigen schade veroorzaakt. € 750 schade. Zonder iets van advies heb ik mijn schade vergoed gekregen en een half jaar later . . . Terug naar een heel lage trede. OHRA gebeld om schade voor eigen rekening te nemen: dat kon al niet meer. Ik vind de schadeafhandeling triest slecht!

door de DAS slecht afgehandeld. wel schade vergoed maar niet schadevrije verzekering jaren

Deze is goed te noemen zeker als men vergelijkt bij de trede van het aantal schadevrij gereden jaren, dan is OHRA in mijn ogen gunstiger

Via de app gebeld. Prima en snel geholpen door een vriendelijke medewerker. Klein min-puntje: via de app bellen zou mij direct met de juiste persoon moeten doorverbinden en niet naar een algemeen nummer waarna je alsnog het menu door moet akkeren.

Het checken van de schadevrije jaren in Roydata is foutgevoelig. Als de vorige verzekeraar het aantal schadevrije jaren nog niet gemeld heeft in de database wordt gewoon uitgegaan van 0 schadevrije jaren en opeens dubbele premie afgeschreven ervan uitgaande dat de klant liegt. Afdeling klantenservice en facturering werken vervolgens langs elkaar heen, zodat na rectificatie bedragen onterecht toch worden afgeschreven alvorens ze na een maand weer bijgeschreven zullen worden. Deze gang van zake beschadigd het vertrouwen in een verzekeraar waar je op moet vertrouwen dat bij geval van schade afhandeling goed zal verlopen. Automatisering zonder menselijke maat.

Nog geen problemen gehad, polis snel en prettig afgesloten

Dit is correct afgehandeld met de tegenpartij en binnen de termijn zoals vermeld.

Klantvriendelijke medewerkers en een snelle oplossing

Orha heeft mij per email benaderd: "Uw auto is bij ons verzekerd. Wij vinden uw mening belangrijk, en zijn daarom benieuwd of u tevreden bent en wat u van uw OHRA Autoverzekering vindt. U als klant weet als geen ander wat de plus- en minpunten van ons product en onze dienstverlening zijn. Daarom nodigen we u uit om om mee te doen:" Mijn auto is alleen sinds eind 2011 niet meer verzekerd bij Ohra. Wel altijd tevreden klant, dit komt alleen beetje dom over.

Zeer klantvriendelijke en snelle behandeling bij schade. Dat gold ook voor de schade die de tegenpartij had door mijn toedoen.

goede kwaliteit/prijs verhouding tot nu toe geen ongeval gehad houden zo !

Ohra hielp mij met een leenauto meteen weer de weg op. Fijn!

Mijn beoordeling is over het algemeen goed,alleen snap ik 1 ding niet. Ik heb nu een leaseauto dus ben ik niet meer verzekerd bij jullie ik heb 20 jaar lang mijn no claim opgebouwd maar die vervalt na een jaar dus als ik nu een auto koop moet ik helemaal opnieuw beginnen dit vindt ik dus wel een beetje raar. en niet fair dan heb ik zoveel jaar schadevrij gereden en ben ik dus alles kwijt.

Ohra heeft een goede autoverzekering met eeen goede service tegen een redelijk prijs. Online gaat niet alles altijd even soepel. Je kunt echter altijd de klantenservice bellen die het dan allemaal rechtzet. Gelukkig heeft de OHRA geen 0900 telefoonnummer

Op 14 Maart heeft een ongeluk plaatsgevonden tussen mij en tegenpartij. De schuldige, is de tegenpartij. Hij is verzekerd bij Ohra. Na een telefoontje met Ohra over een afspraak die ik wil maken met de schade expert, kreeg ik te horen dat het anders werkt. Moest eerst naar een aangesloten garage en zij zouden foto's opsturen naar OHra. Uiteindelijk zou ohra akkoord of geen akkoord geven op grond daarvan. Nog 1 keer gevraagd of een schade expert komt, dan wilde ik er graag bij zijn. Nee, die komt niet altijd. Ok, dan ga ik ervan uit dat ik renova kan vertrouwen op de punten die zij ook aangeven dat door het ongeluk is gebeurd. Het moest een aangesloten autobedrijf zijn en er kwam niet altijd een schade expert. Eindstand, na 3 dagen te horen gekregen van renova na 3 dagen leenauto, auto is niet veel aan gedaan. Ik had een nieuwe nummer, daar konden de verzekering van hem en van mij me niet op bereiken. Renova had wel mijn nieuwe nummer, maar niet doorgegeven! Bumper, dashboard nog steeds los. Ohra ga ik op zijn plaats zetten, want die man gaat nu meer premie betalen voor niets!

Ik heb een spaarrekening en een autoverzekering bij de OHRA. De rente van de spaarrekening is niet echt hoog te noemen maar nog altijd hoger de bijvoorbeeld de Rabobank. Met de autoverzekering van OHRA heb ik goede ervaringen met het claimen van schade. De klantenservice was zeer behulpzaam en de schade netjes uitgekeerd.

Naar aanleidng van een aanrijding, heeft OHRA mijn schade en van de tegenpartij op een snelle en correcte wijze afgehandeld.Na het invullen va het schade formulier en deze te hebben ingezonden werd er een expert gestuurd naar de tegenpartij omtrent het openemn van de schade. Deze actie werd direct en snel ondernomen, zodat er niemand behoefde te zeuren en moest wachten.

Dankzij de duidelijke website van OHRA heb ik voor mijn zoon een goede betaalbare maar toch uitgebreide naar mijn wensen autoverzekering gevonden. Door zelf op de website de keuzes te kunnen invullen, en daarbij duidelijk de bedragen staan vermeld, hebben wij deze afgesloten bij Ohra verzekeringen.

Goede maatschappij, Maar is na 1 jaar ervaring met hun dat zij veels te duur zijn Dit vind ik erg jammer daar de geboden service wel goed is. Als de prijzen van hun producten zouden dalen dan zal ik zeker overwegen om weer met hun in zee te gaan,dus doe er wat aan.

zeer slecht bereikbaar. Probeer al een week mijn autoverzekering te beeindigen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wrm moet ik een poliskost betalen terwijl online de prijs was duidelijk 37 euro…En nu moet ik 39.20 betalen dat vind ik niet eerlijk.

Heb nog nooit contact gehad met de klantenservice, omdat er geen reden voor was.

nog geen schadeervaringen meegemaakt (gelukkig) Dus kan ook geen oordeel geven over de evt. afhandeling

Vergelijk eerst voordat je iets doet, scheelt veel euro's.

binnen een paar minuten een sms zodat als je mocht worden aangehouden tijden je reis naar huis met je (nieuwe) auto ook kan aantonen dat je bent verzekerd. heel mooi. gr.Hans Schenk

Duur t.o.v. de service en aandacht die je niet krijgt als je het nodig hebt, nl. als je een ongeluk krijgt.

bij het afsluiten van een autoverzekering na jaren geen klant meer te zijn geweest kregen wij een brief met een bedankje dat we weer klant werden. Kwam erg goed over

Zelfs in de nachtelijke uren netjes te woord gestaan en rustig uitgelegd wat ik kon verwachten en wat niet.

Goede prijs verhouding en echt aanbieden wat ik wilde

online afgesloten duidelijke overzichtelijk en snel geregeld.

Heb nog geen ervaring met maatschappij; heb lang lease gereden, dus weer eerste autoverzekering sinds lange tijd.

ik heb een auto verzekkering op mijn naam staan die is via internet afgesloten maar ik wist er niks van af tot dat ik rekkingen kreegt en ik vaak orha heb gebelt en hun niet wisten hoe dat kwam maar ik kon betallen na dat ik bij mijn avocaat ben geweest en die brief naar hun heb gestuurt toen hebben ze pas het verzekkering van me naam gehaalt en dat nog heb gebelt en gezegt dat maatregellen ging nemen

Independer zorgde voor de laagste prijs. Maar ik heb maar 1 mailtje gehad van ohra over dat ik verzekerd zou zijn. Er is niks afgeschreven op mn rekening e.d

Na anderhalve dag nog geen acceptatie of reactie dus zelf moeten bellen. Degene die mijn aanvraag in behandeling had zou mij nog gebeld moeten hebben met een vraag maar had dit niet gedaan. Collega had alles in tijd van tien minuten in orde.

De schriftelijke bevestiging van de contractverlenging was onduidelijk. De premie is verhoogd, dit bleek te komen doordat de korting van 15% vervalt na het eerste jaar. Voor mij was dit niet duidelijk. Ook kwam de brief over alsof het contract voor een jaar verlengd werd. In de praktijk is de verzekering dagelijks opzegbaar met een maand opzegtermijn. Door de verhoging van de premie heb ik de verzekering telefonisch opgezegd. Telefoongesprek verliep vlot en ik ben goed geholpen. Ik werd uiteindelijk vriendelijk bedankt, dat vond ik wel opmerkelijk, kwam over als "bedankt voor het opzeggen".

Vergeleken en deze bij ohra was de volledigste voor deze prijs

Mijn dochter haar auto was aangereden. Ze is AllRisk verzekerd, maar de tegenpartij had geen geldige verzekeringspapieren. Ik ben er zelf ook verzekerd en heb ook alleen goede ervaringen. Ondanks dat, kon ze haar auto direct bij een herstelbedrijf brengen en kreeg ze binnen twee weken een brief dat ze niet in haar NoClaim achteruit ging en dat ze haar eigen risico terugkreeg. Dat stond die dag ook al op haar rekening.

wat ik aan OHRA leuk vind is dat zij mij een brochure hebben verstuurd met alle belangrijk stappen in een verzekring maar ook met de info als iets met de auto geburd is ( schade, pech enz…)

Heb heel snel de voor mij perfecte verzekering af kunnen sluiten. Met daarbij ook nog eens korting van Independer !

De verzekering is afgesloten op 21.5.jl. maar tot nu (28.5.) hebben we geen verz. contract en GREENCARD ontvangen. Dus geplande reis naar buitenland met deze auto was niet mogelijk. Is dat administratief rompsloop? Groeten L.Poupa

alles is prima en professioneel verlopen. houden zo!

Prijs/kwaliteit verhouding is prima, duidelijk overzicht van de voorwaarden voor het afsluiten. Ik stap over van mijn huidige verzekering, met dezelfde auto. Ik had daarbij iets meer duidelijkheid gewenst mbt het opzeggen van de vorige verzekering; nu was pas zichtbaar wanneer ik mijn huidige verzekering kon opzeggen nádat ik de nieuwe had afgesloten. Nu heb ik een overlap omdat mijn huidige verzekering een maand opzegtermijn heeft wat ik vooraf niet wist (had ik kunnen lezen in de voorwaarden). Aangezien de site het met het opstellen van de opzegbrief schijnbaar wel wist, hadden ze best een hulpje kunnen inbouwen bij het bepalen van de startdatum van de nieuwe verzekering. Verder een vlotte afhandeling; binnen enkele minuten had ik de offerte in mijn e-mail, en binnen een uur (of iets in die richting) een mail dat mijn aanvraag was geaccepteerd door de verzekeraar.

Na het afsluiten van een OHRA autoverzekering bleek dat geen papieren polis wordt verstrekt. Ik ervaar dat als gemis. Wellicht had ik een andere verzekeraar gekozen als ik dit tevoren had geweten. Mijn verblijf bij OHRA duurt nu in elk geval korter dan als ik wel een papieren polis had gekregen.

Als je starter bent en nooit schade hebt gereden onafhankelijk hoe goed je kunt rijden betalen over het algemeen het volle pond. Ik heb nu tevreden zeker in vergelijken met andere offertes.

Klant wordt niet op de hoogte gesteld van voorwaarden.

na het afsluiten waren wat dingen onduidelijk voor mij. ik heb de klantenservice gebeld en ik werd snel en goed geholpen. als er iets veranderd nemen ze netjes contact met je op. Goede verzekeraar

wij hebben gelukkig nog geen ervaring wat schade betreft maar zijn tot nu toe tevreden wat betreft het afsluiten van deze vezekering daar voor dank.

Wij betalen nu veel minder terwijl we nu all risk hebben en hiervoor hadden we centraal beheer achmea, en daar konden wij onze auto niet allrisk in een pakket krijgen omdat hij van 2000 is.

helaas geen vergoeding. voor mij een grote kostenpost. jammer dat dat niet mee is verzekerd. ga dus ook verder kijken binnenkort naar een andere verzekering

In vergelijking met andere verzekeraars een lage prijs voor de autoverzekering. Nog geen schade gehad dus daarmee nog geen ervaring mee. Vriendelijke klantenservice.

Ik vind dit hele concept klantvriendelijk en ben er tevreden mee. Er wordt ook gewaarschuwd over prijsstijgingen in de toekomst.

Tot op heden met tevredenheid een autoverzekering bij ohra, dit komt met name omdat ik nagenoeg geen contact met Ohra gehad heb omdat ik al jaren schadevrij rijd. Het enige minpuntje is dat ik met de overgang naar het nieuwe jaar 2 verschillende polisbladen met verschillende prijzen opgestuurd kreeg.

Geen schade geen gedoe. Ik heb helemaal geen ervaring behalve dat de verzekering werd afgeschreven. automatisch…..

ben 8 maanden geleden verhuist,alles keurig doorgegeven. Omdat ikgeen acceptgiro etc had ontvangen,zelf contact opgenomen. Krijg eindelijk acceptgiro met een bedrag van 225,37,meteen betaald. Dan een paar keer moeten mailen voor polis etc.Eindelijk afgelopen week ontvangen,nu net een mail dat ik nog 37 euro moet betalen…pfffffff. veel gedoe,was niet nodig geweest als men de verhuizing verwerkt had.Telefonisch of per mail,een drama.Elke medewerker meld weer iets anders.Om gek van te worden.De prijsverschillen van acceptgiro e.d. vind ik bijzonder vreemd. Ook het feit dat zij de ingansdatum zelf gewijzigd hebben van maart naar April. Ik heb er totaal geen vertrouwen meer in. Zeer spijtig en teleurstellend.

snel en duidelijk dan is Independer een prima medium.

Ik had inbraakschade gemeld, en ze hebben mij alles netjes uitgelegd wat ik kon doen.

Overgestapt na slechte service CB. Problemen met No-Claim werd door Ohra perfect opgelost door klantenservice. Recente verhoging van de premie (20%) vond ik weer wat minder leuk.

Goede maatschappij. Duidelijke en snelle uitleg/service bij schade geval.

Verzekering alleen afsluiten via site! Telefonisch erg onvriendelijk , slecht tot geen advies en komen afspraken niet na……

beetje vreemd dat ik via Independer een autoverzekering afsloot bijOhra voor ongeveer 17 euro per maand en dat de feitelijke rekening ongeveer 22 euro per maand blijkt te zijn .

In eerste instantie werd de verzekeringsaanvraag (ten onrechte) afgewezen zonder duidelijke communicatie, maar het probleem was snel verholpen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen