OHRA Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 7.3/10 (12 reviews)

Logo verzekeraar OHRA

Bij OHRA werken mensen zoals u en ik. Door deze ervaring hebben de mensen van OHRA producten en diensten ontwikkeld waar u écht iets aan heeft.

Voordelen van OHRA:

  • Weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijne
  • Bij OHRA heeft u, net als 550.000 andere verzerden, zelf de touwtjes in handen
  • De meeste verzekeringen zijn 24 uur per dag af te sluiten
  • Scherpe prijs in combinatie met een goede kwaliteit
  • Mogelijkheid om met collectief voordeel af te sluiten

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • U bepaalt zelf de hoogte van het verzekerd bedrag en de looptijd
  • Sterk verlaagde premie: vanaf €5,- per maand verzekerd voor €50.000,-
  • Premie blijft gelijk gedurende de gehele looptijd
  • Extra korting voor niet-rokers
  • Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid

Onafhankelijke beoordelingen voor de OHRA Overlijdensrisicoverzekering

De OHRA Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 23 januari 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De OHRA Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de OHRA Overlijdensrisicoverzekering

Ik zat te twijfelen tussen OHRA en BNP Paribas Cardiff. De ORV's ontliepen elkaar nauwelijks. Alleen omdat OHRA Nederlands is, besloot ik daarvoor te kiezen. Tijdens het invullen van de aanvraag, echter, bleek dat een stukje Javascript code beter dacht te weten hoe ik mijn e-mail adres twee keer moest invullen dan ik dat zelf weet. Inderdaad: het het gebruik van cut-and-paste werd geblokkeerd. Als een maatschappij al ZO pedant is op het moment dat ze mijn gunst nog moeten winnen, hoe irritant zullen ze dan wel niet zijn als de verzekering is afgesloten? De Front End Developer die dit idiote idee heeft geopperd, heeft z'n baas net 12,000 euro gekost. Dag OHRA, hallo BNP Paribas Cardiff!

wel jammer dat het door de ohra niet goed doorgegeven was, aan Independer.

als je de pech hebt dat je een longembolie heb gehad waar je helemaal niets aan kan doen dan moet je een forse opslagpremie betalen.

Wij hebben de voors en tegens voor verlenging afgewogen. Hadden wij telefonisch ervoor kunnen kiezen de verzekering met een zelfde looptijd te verlengen dan hadden wij dat hoogstwaarschijnlijk gedaan.

We hebben een heleboel zaken via de Ohra lopen, altijd goede ervaringen mee gehad.

Had eerst een verzekering met oplopende premie per jaar (werd na verloop van tijd te duur en 1 keer per jaar betalen. (iedere keer slapeloze nachten en vakantiegeld kwijt).

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen