OHRA Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 7.3/10 (12 reviews)

Logo verzekeraar OHRA

Bij OHRA werken mensen zoals u en ik. Door deze ervaring hebben de mensen van OHRA producten en diensten ontwikkeld waar u écht iets aan heeft.

Voordelen van OHRA:

  • Weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijne
  • Bij OHRA heeft u, net als 550.000 andere verzerden, zelf de touwtjes in handen
  • De meeste verzekeringen zijn 24 uur per dag af te sluiten
  • Scherpe prijs in combinatie met een goede kwaliteit
  • Mogelijkheid om met collectief voordeel af te sluiten

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • U bepaalt zelf de hoogte van het verzekerd bedrag en de looptijd
  • Sterk verlaagde premie: vanaf €5,- per maand verzekerd voor €50.000,-
  • Premie blijft gelijk gedurende de gehele looptijd
  • Extra korting voor niet-rokers
  • Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid

Onafhankelijke beoordelingen voor de OHRA Overlijdensrisicoverzekering

De OHRA Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 27 november 2020 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De OHRA Overlijdensrisicoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 27 november 2020 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

TIP: Je zorgverzekering vergelijken 2021 kan je veel geld besparen

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de OHRA Overlijdensrisicoverzekering

Ik zat te twijfelen tussen OHRA en BNP Paribas Cardiff. De ORV's ontliepen elkaar nauwelijks. Alleen omdat OHRA Nederlands is, besloot ik daarvoor te kiezen. Tijdens het invullen van de aanvraag, echter, bleek dat een stukje Javascript code beter dacht te weten hoe ik mijn e-mail adres twee keer moest invullen dan ik dat zelf weet. Inderdaad: het het gebruik van cut-and-paste werd geblokkeerd. Als een maatschappij al ZO pedant is op het moment dat ze mijn gunst nog moeten winnen, hoe irritant zullen ze dan wel niet zijn als de verzekering is afgesloten? De Front End Developer die dit idiote idee heeft geopperd, heeft z'n baas net 12,000 euro gekost. Dag OHRA, hallo BNP Paribas Cardiff!

wel jammer dat het door de ohra niet goed doorgegeven was, aan Independer.

Op deze manier een verzekering afsluiten is veel gemakkelijker en sneller dan wanneer je dit fysiek met een tussenpersoon moet doen.

als je de pech hebt dat je een longembolie heb gehad waar je helemaal niets aan kan doen dan moet je een forse opslagpremie betalen.

Ondersteuning vanuit Independer via e-mail en telefonisch contact heeft het bovengenoemde zeker beinvloed

Bij deze maatschappij een goed gevoel, snelle service, duidelijke uitleg, ook bij telefonisch contact netjes te woord gestaan, diversiteit aan producten tegen een eerlijke en concurrerende prijs

Vragenlijst kan niet elektronisch ingevuld worden

Wij hebben de voors en tegens voor verlenging afgewogen. Hadden wij telefonisch ervoor kunnen kiezen de verzekering met een zelfde looptijd te verlengen dan hadden wij dat hoogstwaarschijnlijk gedaan.

We hebben een heleboel zaken via de Ohra lopen, altijd goede ervaringen mee gehad.

verzekering is een jaar geleden afgesloten, vreemd dat er nu pas vragen over zijn.

Had eerst een verzekering met oplopende premie per jaar (werd na verloop van tijd te duur en 1 keer per jaar betalen. (iedere keer slapeloze nachten en vakantiegeld kwijt).

Nu ik een gezin heb met twee kinderen van 4 en 6 en een prachtige vrouw moet ik er niet aan denken dat zij nadat ik er niet meer ben het financieel slecht krijgen en dat ze ons huis uit moeten omdat de rekeningen dan niet meer betaald kunnen worden. Dus heb ik een overlijdensrisico verzekering afgesloten bij de Ohra. Ik zocht op internet naar een overlijdensrisicoverzekering die een hoge uitkering uitkeert mocht er wat met mij gebeuren. De Ohra en nog een andere verzekeraar hadden in mijn ogen een hoge uitkering en vroegen een bijpassende maandelijkse premie. Het is uiteindelijk de Ohra geworden omdat ik meer verzekeringen bij deze verzekeraar heb lopen. Ik betaal nu zoals afgesproken de maandelijkse verzekeringspremie waardoor mijn gezin nu financieel gezien normaal kan verder leven, mede omdat de hypotheek volledig is afgelost als ik kom te overlijden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen