OHRA Aansprakelijkheidsverzekering

★★★★☆ 8.2/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar OHRA

Bij OHRA werken mensen zoals u en ik. Door deze ervaring hebben de mensen van OHRA producten en diensten ontwikkeld waar u écht iets aan heeft.

Voordelen van OHRA:

  • Weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijne
  • Bij OHRA heeft u, net als 550.000 andere verzerden, zelf de touwtjes in handen
  • De meeste verzekeringen zijn 24 uur per dag af te sluiten
  • Scherpe prijs in combinatie met een goede kwaliteit
  • Mogelijkheid om met collectief voordeel af te sluiten

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Geen eigen risico
  • Wereldwijde dekking van maar liefst 1 miljoen euro per gebeurtenis
  • Huisdieren zijn meeverzekerd
  • Schade tijdens vrijwilligerswerk en stage is standaard gedekt
  • Brandschade aan een in het buitenland gehuurde vakantiewoning en inboedel is meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de OHRA Aansprakelijkheidsverzekering

De OHRA Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2019 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,6.

De OHRA Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 17 september 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De OHRA Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 17 september 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De OHRA Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 18 september 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De OHRA Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 18 september 2017 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Voorwaarden’.

De OHRA Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 19 september 2016 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De OHRA Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De OHRA Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De OHRA Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De OHRA Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De OHRA Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,8.

De OHRA Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de OHRA Aansprakelijkheidsverzekering

Jaren netjes premie betaald. Nooit iets geclaimd. Nu geef ik een schade op en houden zij mij al 8 weken aan het lijntje met steeds dezelfde vragen. Een zwaar ontmoedigingsbeleid. Telefonisten zijn onfatsoenlijk en proberen je vragen te ‘omzeilen’. Slot van het liedje krijgen wij de schade niet vergoed. Ratten zijn het!!!!!

je wordt letterlijk genaait waar je bij staat. geld ontvangen ja graag ! Geld uitbetalen doet ohra niet, deze bedenken altijd wel iets zodat zij niet hoeven uit te keren.

Na meer dan 20 jaar premie betaald te hebben zijn we verhuist en is er iets mis gegaan met de post. (is naar het oude adres gestuurd). Waardoor de premie niet op tijd binnen was. Toen er een mail kwam dat de verzekering was beëindigd. gebeld met verbazing. Dat er dus iets mis gegaan met de post. Dat we helemaal geen rekening hebben ontvangen. Bleef de mevrouw aan de andere kant van de lijn onvermurwbaar. "Helaas moeten we de verzekering beëindigen wegens wanbetaling". Het argument dat we reeds meer dan 20 jaar de premie netjes op tijd betalen en ook deze keer best wel willen betalen. Maar dat er dus iets mis is gegaan door de verhuizing, werd resoluut van tafel geveegd. Schandalig vind ik. Dat je zo makkelijk aan de kant kan worden gezet en er niets tegen kan doen.

prima, laatst een schade gemeld en deze is heel netjes afgewikkeld

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen