Voogd & Voogd Autoverzekering

★☆☆☆☆ 3.4/10 (173 reviews)

Logo verzekeraar Voogd & Voogd

Voogd & Voogd is een gevolmachtigd assurantiebedrijf met als kernactiviteit autoverzekeringen en alles wat daar aan schadeverzekeringen bij hoort.

Voordelen van Voogd & Voogd:

  • Breed en concurrerend aanbod aan verzekeringsproducten
  • Snelle en efficiënte schadeafhandeling
  • Innovatieve verzekeringsproducten die de diversiteit en actualiteit van de verzekernigsproducten veiligstellen

Onafhankelijke beoordelingen voor de Voogd & Voogd Autoverzekering

De Voogd & Voogd Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

De Voogd & Voogd Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

De Voogd & Voogd Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Voogd & Voogd Autoverzekering

verschrikkelijk onbeschoft personeel sturen je van het kastje naar de muur en betalen de tegenpartij die mij dus aanreed een schade bedrag uit en mijn schade werd niets aangedaan ook dat regres waar men mee samenwerkt is onbeschoft ik was er jaren klant maar nu niet meer ik had daar mn huis zowel mijn auto verzekering kan het niemand ook aan bevelen precies het zelfde als wouda groep dat hele zootje werkt zgn samen maar is er niet voor jou de betalende klant dus nooit meer voogd en voogd wouda groep regres schade 1pot zooitje zonde van je dure verzekeringen

Slecht bereikbaar, klantenservice is totaal geen service mensen zijn ronduit onbeschoft weten niet wat klantvriendelijkheid inhoud. Facturen/ administratie is ronduit houtje touwtje geknutsel.

Mijn verzekering is vandaag per direct opgeschort. Blijkbaar heb ik één herinnering ontvangen dat mijn premie niet betaald was, wat ik gemist heb. Dat kan gebeuren. Maar om na één herinnering gelijk iemands verzekering te stoppen, vind ik te ver gaan. Op dit moment ben ik dus niet verzekerd. Hebben jullie nagedacht over de schade die jullie mensen kunnen aanrichten door dit zo af te handelen? Als ik nu een ongeluk krijg, zijn alle kosten voor mij. In de meeste gevallen van niet-betaling is er sprake van een misverstand, niet van onwil. Echt een schande. Ik zeg ook per direct mijn verzekering op.

Toen ik de beoordelingen las over Voogd en Voogd kon ik niet geloven dat zij zo slecht functioneren maar ik heb dezelfde ervaring. Ze zijn telefonisch niet of nauwelijks bereikbaar en als je ze na eindeloos wachten aan de lijn hebt wordt er van alles beloofd maar niets wordt nagekomen. Op e-mails wordt niet gereageerd. Of het management van dit bedrijf is volkomen incompetent of ze doen dit bewust. Een waardering met een is nog te veel, ik had liever een nul gegeven Ik adviseer zoek een andere verzekering maar ga niet naar Voogd en Voogd Ik heb [precies 6 maanden moeten wachten voordat ik de vergoeding ontving

Bijzonder verdien model houden deze cowboys erop na. Hebben ogenschijnlijk een business model ervan gemaakt om consumenten een oor aan te naaien door een (veel) te lage dagwaarde toe te wijzen aan auto’s en op deze manier een auto totaal onnodig economisch total loss te verklaren. Vervolgens kan deze wel ineens voor een hoge prijs doorverkocht worden aan 1 van hun handelaartjes. Voogd & Voogd blij, handelaartje blij. De verzekeringnemer echter die kan van Voogd & Voogd lekker ongezien de rambam krijgen. Die kan voor de geboden “dag”waarde nooit een soortgelijke auto halen in soortgelijke staat. De schade “expert” die ze in eerste instantie sturen is afkomstig van CED. Deze gasten zijn net zo onafhankelijk van de Voogd & Voogd als dat de Duitse economie van bruinkool is. Deze weigert je vervolgens inzage te geven in het rapport en past lichte dwang toe (Ga akkoord, anders draai je op voor de hoge kosten voor contra expertise) om je blind akkoord te laten gaan met het eerste (ongunstige) voorstel. Trap hier niet in! Contra expertise kosten zijn altijd voor de verzekering. Dit is bij wet geregeld. Voogd & Voogd hebben hier echter geen actieve herinnering aan, totdat je ze verwijst naar het daadwerkelijke wets artikel. Dan is het ineens een “foutje” van hun zijde. Vervolgens moet je een contra-expert kiezen die aangesloten is bij het NIVRE. Trap hier ook niet in! De schade experts op deze lijst zijn ook gewoon weer vrienden van de show. Gevalletje wij van WC eend adviseren WC eend. Hier is in 2022 uitspraak geweest door de hoge raad in dat een verzekering het niet verplicht kan stellen dat een schade expert is aangesloten bij het NIVRE, maar schijnbaar geldt deze uitspraak niet voor Voogd & Voogd. Hoe dan ook, linksom of rechtsom, ben je gewoon de pineut als verzekeringnemer. Als je afhankelijk bent van je auto ben je haast genoodzaakt gebruik te maken van hun eerste aanbod. En anders heb je een nieuwe dagtaak aan zaken regelen om te krijgen waar je recht op hebt. Enige voordeel dat wij hebben is dat wij niet afhankelijk zijn van onze auto, en dus alles in onze macht gaan doen om iedere euro marge die deze cowboys over houden aan het doorverkopen van onze auto te laten verdampen. Daarbij gaat het mij niet eens meer om dat we krijgen waar we recht op hebben (zou wel mooi zijn natuurlijk), maar een principe kwestie. Oog om oog, tand om tand.

Ik kom terug op mijn eerdere beoordeling: Voogd en Voogd hebben nu wel het dubbel betaalde bedrag terug gestort.

Zijn beesten zonder gevoelens 1x premie gemist gelijk afgemeld bij de rdw heyenas draad alleen om geld vuile klootzakken

Slechte service onvriendelijke klantenservice. Lange wachttijd voor contact en als je schade hebt door hun verzekeringsnemer nou dan kun je een maand zeker wachten voor de schade is afgehandeld en je geld gaat zien. Als ik 0 sterren of in de – kon geven dan hadden ze dat gekregen echt waardeloze verzekeringsmaatschappij dat Voogd en Voogd

Stop met verzekeren bij dit soort tussenpersonen, onnodig duur! Ik voel me belazerd! Jaren lang de betalingen door mijn vrouw laten doen, nu pas kom ik er achter dat ik absurd hoge premies heb betaald. Vervolgens alles stopgezet!

Echt een kloote verzekering maatschappij ,leugenaars,achterbakse, ik weet niet wat ik zeggen moet , ik raad niemand aan om bij hun iets te laten verzekeren.

Te slecht voor woorden. Jaren na dato nog problemen door de slechte afhandeling van deze firma

Werkelijk 1 groot drama ! Schade worden niet cq half afgewerkt en premies worden met een natte vinger bepaald. Ben blij dat ik er eindelijkvanaf ben. Slechtste ooit !

deze maatschappij is gebaat bij het benadelen van klanten. ik had 2 auto verzekeringen lopen bij hen. ik heb in 10 jaar 1 ongeluk gehad. na beindiging van mij verzekeringen. hebben ze mij op -2 schade vrije jaren in het roydata systeem gezet. terwijl ik 8 schade vrije jaren met de ene auto had opgebouwd. hun antwoord hier op was : ja bij ons gaan de negatieve schade vrije jaren voor op de positieve. dit heeft heel veel inbloed op toekomstige verzekeringen. waardoor premies dubbel worden. alle verzekeringsmaatschappijen nemen dit dan over. Voogd en Voogd zijn selectief. en kiezen wat hun bet best uitkomt en in hun voordeel is. ik was al 10 jaar klant. slecht 1 schade in al die jaren. en na beindiging van mijn verzekering. mij op -2 schadevrije jaren zetten. schandalig

Na een herinnering is mijn vezekering stopgezet. Uiteraard in beginsel mijn fout, maar nogal een rigoureuze stap om meteen een autoverzekering te schorsen.

Ik moest perse 1 ster aanvinken om verder te gaan, ook die ster zijn ze niet waard.Een stel zwakbegaafden die je eerst onverzekerd rond laten rijden wanneer je een email gemist hebt over een onbetaalde premie. Te moeilijk voor ze om een brief te sturen of te bellen. Daarna vraag je wat ze nog van je krijgen en dat je klaar met ze bent. Dat moeten ze dan eerst uitzoeken. Wordt teruggebeld met het te betalen bedrag. Direct betaald. Wordt weer teruggestort. Weer opnieuw overgemaakt , maar ondertussen komen ze ineens met het verhaal dat 3 premies niet betaald zouden zijn. Ik bespaar je het verhaal dat ik met iemand samen later met ze gehad hebt. Mijn ervaring: Verzekeren met Downies.

24 April is mijn auto uitgebrand en total los verklaard, ik begon me best zorgen te maken na het lezen van alle reviews op internet dus meerdere malen gebeld en telkens kreeg ik te horen expertise rapport is nog niet binnen. Vandaag 25-05 bericht dat volledige bedrag wordt uitgekeerd, dus al met al ruim 4 weken is het wel netjes afgewerkt dus mijn angst door de vele negatieve reviews was onterecht :-)

V&V is echt een ondeskundig verzekeringskantoor met grote minkukels, die schade denken af te handelen maar hun vak niet eens begrijpen, daar in Middelharnis en dan ook nog eens een volmacht… Iemand rijd mij expres aan terwijl hij aan de telefoon is en wat doen deze sukkels ? ze betalen de tegenpartij uit en verhogen mijn premie, geen discussie want ze reageren nergens op. Ongelofelijk dat Bastiaan sr. en zijn oplichters cornuiten uit de jaren 80 en 90 zover zijn gekomen. Niet eens een halve ster waard !!!

Wegens schijnbaar 1x premie niet betaald door onachtzaamheid onverzekerd rond laten rijden En onaangekondigt. geschorst terwijl laatste maanden alles netjes betaald is. 20 dagen nog premie Tegoed!! Wasrdeloos. niet aan beginnen!!

Wat een klote bedrijf, splinternieuwe auto gestolen en je dan verschuilen achter kleine lettertjes. Het type 5 alarm was (nog) niet ingebouwd. Gelukkig auto teruggevonden maar de braak schade en velgen ook niet vergoed. Mensen gebruik uw verstand en sluit NOOIT EN TE NIMMER en verzekering af bij deze oplichters

na een ongeval met totaal verlies vraag ik opnieuw verzekering aan voor nieuwe auto aan heb 37 schadevrije jaren is hun antwoord liever niet bedankt voogd en voogd tot nooit meer

Slecht Nooit meer een verzekering  te duur Mijn advies weg van deze

april 2019 auto verzekering afgesloten via diks bij voogd en voogd.per afgelopen december gaat de premie plots ruim 25 % omhoog.hierover gebeld en kreeg een heel onvolledig antwoord wat nergens over gaat. om verdere hogere kosten te voorkomen direct de verzekering opgezegd en op zoek gegaan naar een verzekering met een normale gangbare premie. deze handelswijze zegt eigenlijk wel genoeg over de 2 genoemde maatschappijen. niet mee in zee gaan dus!!

Geen schade gehad…toch premie verhoogd met bijna 100%., met de meededeling dat er meer schadegevallen zijn in Nederland. Even ge-Goolged en direct overgestapt. Nu zelfs goedkoper dan de öude' premie bij V

Ze volgen hun eigen voorwaarden niet Nemen geen startende ondernemers aan, vinden ze een te hoog risico Als je slechts dat ze dit dan maar ook in de voorwaarde moeten opnemen zijn ze het daar mondeling wel over eens maar gaan ze niet op papier zetten M.a.w Ze doen niet wat ze beloven en willen daar ook op papier geen verandering in brengen

Slecht bedrijf Nooit meer een verzekering af sluiten Als je de auto verzekering afgesloten Hebrew doen ze niets meer alleen incasso

Je bent alleen klant als je de premie moet betalen daarna geven ze niet thuis en kan je niet eens telefonisch contact opnemen

Nooit meer ! Hadden een autoverzekering met automatische incasso van dit bedrijf. 2 keer in 5 maanden tijd te laat afgeschreven (maar wel binnen de 30 dagen) en kregen na 3 maanden ineens 2 brieven van het cjib dat de auto niet verzekerd was dus een boete. Gebeld hoe dat kon en hoe ze dit gingen oplossen , was geen probleem en gingen dit zo oplossen en zouden voor de kosten opdragen als deze betaald moesten worden. Zouden ze nog vragen hebben of als er iets was zouden ze bellen (geen nieuws goed nieuws) NOU NIET DUS !!!! Nu zonder enig bericht van zowel voogd en voogd als cjib uit staat ineens na 2 jaar de politie voor de deur of 1 van ons mee wilt komen want moet de gevangenis in. Wij gelijk uitgelegd en mochten bellen met cjib wat er aan de hand is en kregen te horen dat een boete van maar liefst 7000 euro open staat omdat voogd en voogd niks geregeld heeft.

Mijn tegenpartij is bij deze oplichters verzekerd. Ik ben aangereden met een schade van 2.500 euro. Aanrijding en schade is erkend. Betaling bleek 0 euro omdat ik al een eerdere schade aan de zijde van de aanrijding had gehad en niet meer vast te stellen was welke schade door de verzekerde van Voogd en Voogd en welke door een eerdere aanrijding veroorzaakt was. Pure diefstal!

Zeer slechte verzekeraar. Naar aanleiding van iets wat in eerste instantie een aanrijding leek is een schadeformulier ingestuurd. Achteraf bleek alles, gelukkig, mee te vallen en bleek er geen schade te zijn. De tegenpartij had dan ook geen claim ingediend. Toch vond Voogd en Voogd dit reden de verzekering te royeren.

Maakt gebruik van dubieuze tussenpersoon Elaska / Christiaan Heining uit Amersfoort. Geeft advies aan de telefoon geeft premie af en verhoogd de premie binnen een maand met 200% doordat er een foutje in de aanvraag zou zitten. Autoverzekering is voor 2e hobby auto, er zou volgens afspraak gebruik gemaakt worden van no-claim van de 1ee auto. Hierop is de premie afgegeven (30 euro pm), vervolgens volgt er 4 weken een aanvullende nota van 50 euro pm. Tussenpersoon Elaska (www.elaska.nl) neemt geen enkele verantwoordelijkheid, zijn pure oplichters wees gewaarschuwd.

Echt een hele slechte ouderwetse verzekering! Automatische incasso zomaar stop gezet. Factuur nooit onder ogen gezien omdat deze via de mail verstuurd werd blijkbaar. Deze waarschijnlijk in mijn spam beland en nooit opgemerkt. Ik was in de veronderstelling dat ik gewoon verzekerd was totdat ik een incasso brief kreeg. Die kon dus wel gewoon via de post! Ik ben 2 maanden niet verzekerd geweest en heb een boete van de RDW gekregen 409 Euro! Plus 50 incasso kosten. Plus dat ik voor de tijd dat ik niet verzekerd geweest ben wel premie moest betalen. In totaal heeft dit geintje me ongeveer 550 Euro gekost! Ik ben er werkelijk ziek van. Wat een ongelooflijke rot maatschappij. En zo ontzettend onvriendelijk!

Hallo, voogd is echt klotevrzekering, ze beindigen voor het minste zonder rekening te houden met persoonlijke factor. Ga hier niet mee in zee, er zijn zoveel ander verzekeringen die sowieso veeel beter en menselijker zijn. ECHTE AFRADER!!! Mvg jan

Met twee autoverzekeringen ben ik overgestapt via de site Geld.nl. Bij de ene verzekering wordt mijn 75% no claim korting wel toegepast, bij de andere niet. Als ik tevoren was geïnformeerd over het gegeven dat deze verzekeraar geen coulance regeling had getroffen, dan was ik NIET ovvergestapt. Ben uiteindelijk nu duurder uit…..

Ik had mijn bus verzekerd bij Voogd en Voogd. Ik wilde mijn verzekering beëindigen en overstappen maar dat kan niet. Je zit er een jaar aan vast en de premie is schrikbarend hoog. Ik moest de bus eerst op een andere naam zetten om de verzekering te beëindigen. Daarbij betaal je bij beëindiging van je verzekering minimaal € 15.00 aan royementskosten.

NOOIT MET DEZE VERZEKERING IN ZEE GAAN! NA 1 JAAR VERDUBBELEN ZE DE PREMIE ZONDER BERICHT. IK BETAALDE 48 EURO EN IK KWAM ER PER TOEVAL ACHTER DAT HET PLOTS VERHOOGD IS NAAR 93 EURO! HELEMAAL GEK ZIJN ZE DAAR…

GROTE OPLICHTERS !!!!!! Nooit mee in zee gaan ,ZOEK EEN ANDERE MAATSCHAPPIJ

Wat een waardeloze verzekeraar, zeer slecht te bereiken. En proberen om onder een claim uit te komen die gedekt was. Gelukkig had ik de Kifid aan mijn zijde en heb ik gelijk gekregen. Stelletje boeven zijn het!

Je merkt wat je koopt zodra je een schade hebt. 2 keer een schade met schuld tegenpartij en 2 keer doet Voogd niets. Uiteindelijk via rechtsbijstandsverzekering binnen 1 week opgelost. Klantgerichtheid is ver te zoeken.

pas op voor deze autoverzekering grote OPLICHTERS zijn het

Het zijn boeven! ik heb gebeld om mijn adres door te geven. Krijg ik eenzijdig een nieuwe polis opgelegd die twee keer zo duur is. Ik heb er niet om gevraagd, maar zit er aan vast. NEEM NOOIT een verzekering bij Voog

Neem NOOIT een autoverzekering via voogd en voogd verzekeringen. Premie verhoging gekregen tot 2 maal toe zonder enige kennisgeving. Ik begrijp uiteraard dat hun een commercieel bedrijf zijn, echter zijn hun wel verplicht om mij op de hoogte te stellen van de premie verhoging. Helaas werd dit in 18 maanden tijd tot 2 keer verhoogd met totaal 42%. Nadat ik besloten had om mijn contract op te zeggen, kreeg ik nog een boete clausule. zie polisvoorwaarden. Helaas moet ik concluderen, blijf weg van hun!!

Voogd en voogd verzekeringen…….alsjeblieft mensen zoek een andere verzekeraar maar laat je niet met dit bedrijf in. ik ben 52 jaar oud en kan op een hand tellen hoe vaak ik iets gelaimd heb maar met een hoop pech in de afgelopen twee jaar drie keer voor een totaalbedrag van 1700 euro. vervolgens krijg ik deze week een brief van voogd en voogd toegestuurd met de mededeling dat als ik nu binnen 36 maanden !!!!!!!……..dus drie jaar lang !!!!!!!! Een schade ga declareren zij overwegen om mijn verzekering per direct te beeindigen of anders mijn eigen risico aan te passen en te verhogen. ik wordt behandeld en aangesproken als een klein kind of dat ik een klein kind ben. volgende maand ga ik met mijn gezin op vakantie maar ik ben als de dood dat er iets gebeurd als ik weg ben. ze vergeten echter dat ik totaal 7 verzekeringen bij ze heb lopen en dat ik die alle 7 per direkt op ga zeggen ……..ik heb nog nooit iets geclaimd op een andere polis dan mijn opstalverzekering. ik heb de opstalverzekering gebruikt om een stormschade vergoed te krijgen, afgelopen 5mei kreeg heel nederland code geel/oraje vanwege storm en slecht weer waarbij ik ook schade heb opgelopen in de vorm van een kapot raam en een beschadigd rolluik. ik heb fotos gemaakt en de beschadigde onderdelen bewaard om deze te laten beoordelen door een schade-expert die vervolgens nooit is gekomen het enige wat ik kreeg was een brief die mij kleineerde en mij met dreigende woorden toesprak om mijn claimgedrag aan te passen ! Ik ben mij al een hele lange tijd er van bewust dat de wereld echt helemaal op hol geslagen is en dat hij steeds slechter gaat functioneren en deze ervaring bevestigd dit. voogd en voogd……..nooit , nooit , nooit meer zullen wij een fatsoenlijke relatie kunnen hebben……we gaan afscheid van elkaar nemen….. jullie arrogante houding is werkelijk onbegrijpelijk , en waar is deze houding op gebaseerd ?……ik weet het niet en ik wil het ook niet meer weten. wat fantastisch dat je je tegenwoording op elke hoek van de straat kan verzekeren en dus niet aan zo'n bedrijf als jullie vast zit. p.s: deze brief mogen jullie ook voor je trainingsdoeleinden gebruiken hoor maar zover zal deze brief wel niet komen omdat ik het sterke vermoeden heb dat er heel veel mensen bij voogd en voogd werken die zich heel erg weinig in de klant verdiepen. Jammer , een gemiste kans , het zou jullie als verzekeraar sieren als je de moeite neemt om een klant op een andere manier te benaderen.

Veel van de slechte ervaringen liggen niet zozeer aan Voogd en Voogd maar aan de slechte behandeling van het intermediair dat zaken niet goed duidt en uitlegt; ook aan de onkunde van onwetende klagers die niet openstaan voor een beargumenteerde reactie. Goede communicatie doet wonderen en bespaard veel ergernissen.

Per 1-2-2015 autoverzekeringen opgezegd. Het is nu eind april en het is nog steeds niet geregeld. Premie wordt nog steeds afgeschreven en moet dus gestorneerd worden door ons. Schadevrije jaren worden niet doorgegeven aan nieuwe verzekeraar. We hebben inmiddels al onze verzekeringen daar opgezegd omdat het een administratieve chaos is. We vragen nu al twee maanden om een overzicht van premies omdat ze beweren dat we een achterstand hebben. Volgens onze eigen bankafschriften hebben we nog 237 tegoed van hen, vanwege teveel ingehouden premies. En als je ze belt krijgt je een grote mond en op mail wordt niet gereageerd. De slechtste verzekeraar ooit. Jammer dat ik deze website niet eerder had gezien.

Slechtste verzekeraar ooit, Voog en Voogd Ik wil graag mede consumenten behoeden voor de fout door met Voogd en Voogd in zee te gaan. Ze hebben me een autoverzekering verkocht, schadevrije jaren beloofd. Na een 4 maanden corresponderen had ik nog geen schadevrije jaren, hadden ze mijn polis op de naam van mijn bedrijf gezet en betaalde ik meer dan het dubbele van de normale premie. De afgesproken overeenkomst is niet geleverd dus dat was voor mij genoeg reden om de verzekering te beëindigen. Heb me netjes aan een maand opzeg termijn gehouden, en nog steeds krijg ik brieven van DAS dat ik voor het hele jaar moet betalen.

Deze mensen zijn kortweg DIEVEN, zij doen er alles aan om je ook maar geen cent te vergoeden. Nog nooit zo'n triest bedrijf meegemaakt!!!!!!!

inderdaad de lijst met klachten zegt genoeg, als je een achterstand hebt met betaling van je premie die in deze tij iedereen wel eens heeft wordt je direct afgemeld als verzekerd en kun je een boete verwachten van /- 400,- eurotjes. ben per direct vertrokken bij deze maatschappij het is gewoon boeventuig. vuile oplichers zijn het

Via mijn contactpersoon werd destijds voogd

Voogd en Voogd is een grote puinhoop ! Ben jaren verzekerd geweest bij V

De Autoverzekering die een cliënt doet afsluiteb bij ASR te Utrecht kan nooit de betaling doen voor Voogd

Oplichters! Mijn auto werd 2 maanden geleden in elkaar gereden door iemand die hier verzekerd was. Voogd en Voogd blijft volhouden dat de schade niet door hun client is gemeld en dat ze daarom geen actie ondernemen. Zeer onbeschofte kerel aan de telefoon laat weten dat ik maar heb af te wachten…..

Ik heb 2 autoverzekeringen lopen bij Voogd

In een jaar tijd continue problemen gehad.Enkele maanden na afsluiten van verzekering werd de premie fors omhoog geschroefd. Niemand die me kon vertellen waarom. Ik kreeg steeds een tussenpersoon aan de lijn van Valkenstaete. Hij praatte makkelijk en kwam eerst redelijk over, maar kwam geen enkele afspraak na. Na een paar maanden een aanrijding gehad buiten mijn schuld. De verzekeraar van tegenpartij maakte de schadevergoeding over naar voogd en voogd. Bij ons is het geld nog steeds niet. Ik krijg steeds diezelfde medewerker aan de lijn met zijn gladde praatjes. Hij beloofd het uit te zoeken en binnen enkele dagen contact op te nemen. Hij heeft blijkbaar een andere kalender dan ik, want die dagen van hem duren bij mij maanden. Ik ga morgen naar een advocaat om te zien wat ik verder moet doen. Ik weet wel dat ik opzeg zodra mijn geld binnen is. EN ALSTUBLIEFT ZOEK EEN ANDERE VERZEKERAAR. DE IETS LAGERE PREMIE IS DE STRESS NIET WAARD:

1 bericht Al meerdere malen een autoverzekering gehad bij voogd en voogd. Door verkoop auto's verzekeringen beëindigd. Nog nooit geld teruggekregen van reeds betaalde premie, altijd waren de administratiekosten toevallig net zo hoog als de premie die terug betaald moest worden. Bij de laatste keer was ik er zat van en ook de laatste verzekering beëindigd met inachtneming van 30 dagen opzegtermijn. Wat schetst mijn verbazing, ik kon nog meer aan administratiekosten betalen dan dat de verzekeringspremie was. Ze heffen zelfs administratiekosten over betaalde assurantiebelasting. Schandalig!!! Bij deze maatschappij verzeker ik nooit weer iets.

Slechte ervaringen met Voogd

daar dat ik altijd twee auto had waar er 1 een oldtijmer. was me anderen auto bij een anderen verzeker .toe ik een andere auto had gekocht heb ik een nieuwe verzekering genommen bij voogd

Eind november is mijn auto met geweld gestolen. Vreselijke ervaring en iets wat blijvend angstaanjagend is. Emotioneel niet te vergoeden maar financieel wel. De auto was all-risk verzekerd via Voogd en Voogd. Na dertig dagen zou de auto uitgekeerd worden. Dat werd uiteindelijk na 54 dagen gedaan. Waarom?? Deze verzekeraar werkt met pakketten die in delen worden ondergebracht bij verschillende verzekeringen zo ontdekte ik via anderen dat het diefstal risico was verzekerd bij ASR. Na een aantal keren bellen met het ongeïnteresseerde Voogd en Voogd tenslotte zelf contact opgenomen met ASR. Waar met alle vriendelijkheid geholpen werd en binnen veertig dagen de uitspraak kwam dat de auto zeker uitgekeerd mocht worden door Voogd en Voogd. Deze houden gewoon lang het geld vast!! Gelukkig uiteindelijk betaald na lange tijd. Intussen werd ik op de hoogte gehouden door het OM wat betreft de dief. Er is mij intussen gemeld dat de dader en handlanger zijn opgepakt en zij hebben bekend. De auto zijn zij op het spoor maar helaas mogen zij geen verdere informatie geven. Welnu tot mijn verbazing is mijn verzekering van onze tweede auto door Voogd en Voogd opgezegd i.v.m. laatste schade!!! Nu moet ik dus bij iedere andere verzekering vertellen dat ik ooit geweigerd ben door deze bende. Werkelijk onbeschoft en onterecht!!

Laat ik kort en duidelijk zijn, bij een schade niet door eigen schuld, koste het weken voor er een vervangauto klaar stond. Weinig tot geen begeleiding of advies. Veel zelf moeten regelen terwijl dit de tussenpersoon zou moeten doen. Vele miscommunicatie tussen autobedrijf, verzekeraar en tussenpersoon. Echt heel erg jammer. Let ook op want ze spelen met bonus/malus en schadevrije jaren………

Op 18-11-2013 heb ik bij Voogd een autoverzekering afgesloten. Hierbij bleek een verkeerde ingangsdatum op de voorlopige polis te staan. Ik dacht dit met één telefoontje te kunnen laten herstellen maar ik ben nu ruim 2 maanden verder en intussen is er van alles fout gegaan. Zo is 2x een verschillende premie per incasso afgeschreven; heeft mijn verzekering 4 verschillende polisnummers en heb ik op 18-01-2014 een aanmaning tot betalen ontvangen. Op mijn klachtenbrief wordt tot nu toe niet gereageerd. Ben benieuwd of ik eigenlijk nog wel verzekerd ben…

Voogd en Voogd heeft een nieuwe vorm van oplichting. U neem een autoverzekering Van Voogd enVoogd. Ingangsdatum: 01-10-2012 1ste betaling: 04-10-2012 €59.35 2de betaling: 05-11-2012 €49.75 3de betaling: 03-01-2013 €54.73 4de betaling: 06-02-2013 €54.73 5de betaling: 05-03-2013 €54.73 6de betaling: 03-04-2013 €54.73 7de betaling: 17-05-2013 €54.73 8de betaling: 04-06-2013 €54.73 9de betaling: 07-06-2013 €25.91 eindafrekening Auto verkocht: 17-05-2013 Auto was afgemeld bij rdw feb.2013/ 21-01-2013 incasso boete gekregen €1323.09 vanwegen onverzekerd rijden in febuari. Dus als je voor je werk naar frankrijk gaat voor 4 maanden van dec t/m maart ga je er van uit dat je verzekerd ben, maar achteraf blijkt dat dus van niet, na wat navragen blijkt dat de auto nooit is aangemeld dus stond als wam verzekerd, wam staat volgens mij hiervoor dat de auto wel verzekerd kan zijn maar dat de verzekering te laks is geweest met het doorgeven aan de rdw/cjib en dit zijn de gevolgen van Voogd en Voogd Middelharnis. Nu heb ik deze bevinden door gegeven aan vasn staat voor verzekeringen-advies-Service-nederland mijn tussenpersoon die deze autoverzekering aan mijn heeft gesleten, dus laten maar hopen op een goede afloop en kwijtschelding van boete die nu door en incasso word geregeld. vasn gebeld papieren op gestuurd gaan het voor mij uitzoeken(top) Voogd en Voogd gesproken kort gesprek met een norse kort snou dame, dus niet zo netjes maar wat ik al gelezen heb over Voogd en Voogd Was ik niet de eerste die zo behandeld is. Het komt dus in mijn geval zo over wel geld ontvangen maar geen diensten dus ook geen autoverzekering van Voogd en Voogd te Middelharnis Voor andere mensen let op. Helaas lees ik deze form ook pas als het te laat is. Mvg, WJ de Ruiter

Altijd op tijd betaald, nooit klachten of schade gehad. Is er één keer iets fout gegaan bij betaling, krijg ik gelijk een dreigbrief en €10,- extra administratiekosten. Walgelijk, klantonvriendelijk bedrijf. Ik heb gelijk andere autoverzekering genomen

Hebben in mei 2013 een andere auto gekocht en altijd netjes premie betaald via FINBOX ,nu krijg ik al maanden een brief dat we achterstand hebben en onze auto word afgemeld bij RDW. Heb kopien van mails van mederwerker van hun dat wij géén achterstand hebben . Afgelopen week nog telefonisch contact met medewerker van Voogd

een ontzettend slecht bedrijf! Ruim een jaar hier klant geweest, toen het conract afliep meteen overgestapt naar een ander. zou een ieder afraden bij hun een verzekering af te sluiten.

Lees al dat er meer mensen dezelfde probleem hebben met rdw boete, en niet makkelijk aan een verzekering kunnen komen. Wat een hufters. Premie's werden steeds terug geboekt,en maar toch boete van rdw dat ik onverzekerd rond reed. Als ik nu verhaal komt halen hebben ze geen zin om uitleg te geven wat een jaar geleden heeft gespeeld. Helaas heb ik niet eerder werk van kunnen maken door chemokuur maar boete wel moeten betalen met verhoging 1178,- zo te zien komen ze makkelijk weg die hufters. Iemand ooit geld terug gehad???

Een absolute oplichtersbende is dit. Probeer je auto maar eens uit de verzekering te krijgen. Heel veel succes. Teveel betaalde premie restitueren, U kunt wachten tot U een ons weegt. Aanvangspremie van de verzekeringen die ze aanbieden lijkt heel erg netjes, maar na een tijdje zult U merken dat de premie met forse schreden wordt verhoogd. Een aanrader? Nee, absoluut niet. Een starre, onpersoonlijke maatschappij met mensen in dienst die waarschijnlijk ook op deze kenmerken zijn geselecteerd. Zoek gerust verder, er zijn maatschappijen die stukken goedkoper, en zeker klantvriendelijker voor U zijn. Voogd en Voogd: Verzekeringshufters

Nog NOOIT zo'n klote maatschapij meegemaakt. het bleek dat mijn auto dubbel verzekerd was bij Voogd en Voogd. en zeer moeilijk verzekeringen op te zeggen bij deze "Hufters" zeer onvriendelijk volk zeg. ben met alle verzekeringen overgestapt NOOIT meer

Zo'n anderhalf jaar geleden via mijn tussenpersoon twee verzekeringen afgesloten bij Voogd

Deze verzekeringen is gewoon een kut verzekeringen en groot oplichters ik ben helemaal klaar met deze verzekeringen

Binnen een jaar een zeer forse verhoging van de polis. Ook bij opzegging krijg je achteraf nog eens 24.20EUR kosten doorberekend. Ook werd de automatisch insasso niet stopgezet na opzegging. Bij een collega verzekeraar ben ik maar liefst bijna 50% goedkoper uit!

Als je naar de premie kijkt lijkt het goedkoop maar als je binnen bent zal je merken dat de premie snel omhoog gaat. Ik heb mijn verzekering opgezegd en ze schrijven gewoon de premie af terwijl ik een brief heb gehad dat mijn verzekering per 29-08 stopt. Dus de incasso stoppen ze niet.

Heel kort te houden,het zijn de grootste oplichters die er bestaan!

Meer dan een jaar terug schade opgelopen, tot op heden nog steeds niet vergoed door V

Begin er nooit aan, elke verzekering is sowieso oplichterij want uiteindelijk betaal JIJ toch alles uit jou zak, verzekering is maar een papier dat je in de auto hebt dat je kunt tonen dat je verzekerd bent, anders mag je ook niet rijden. Maar Voogd en Voogd is helemaal op de hoofd gevallen het is gewoon geldklopperij, ze doen er alles aan om geld van je af te plukken. Dus als je een auto wilt verkeren, doe het vooral niet bij Voogd en Voogd!!!!!

Gewoon niet vij deze verzekeraar als je niet belazerd wilt zijn!!!!

teleurstellend…!!!!!!! ben dit jaar verhuisd naar het buitenland,en omdat ik niet mag autorijden met hollandse nummerplaten..heb ik hier een auto gekocht…het probleem is dat weer 100 procent moet betalen voor mijn autoverzekering in het buitenland..dat kon ik vermijden als ik een brief van julie had waarop staat dat ik jarenlang auto rijdt!!!!!!!!!! zonder schade etc…. maar julie doen niet mee aan zo een flauwe…kul..!!!!!! schande

Vorige maand kryg ik opeens een nieuwe polis met een premieaanpassing binnen ik zou in januari 2012 een ongeval hebben gehad en zijn doorgereden maar heb hier nooit iets van de politie over gehoord. Voogd en Voogd heeft ook nooit de moeite genomen om bij mij te informeren en dacht ff snel via incasso die premie binnen te halen maar ik heb dat meteen retour geboekt. Nu kreeg ik opeens een brief met binnen 14 dagen alsnog die premie te betalen of ik was niet meer verzekerd na tussenkomst van mijn tussenpersoon zullen ze alles terug gaan draaien maar vind het raar als ze nooit uitgekeerd hebben dat ze zomaar de premie kunnen verhogen. Dus heb geen vertrouwen meer in hun en wil zo snel mogelijk naar een andere verzekeringsmaatschappij

auto incasso niet gelukt kreeg brief binnen met de vraag binnen 2 weken te betalen ben die brief dus kwijt geraakt!! hun gelijk gebeld en uitgelegd zegt ze tegen me wacht t ff af u krijgt binnenkort een brief prima 2 dagen later lag de brief in de brievenbus dat was dus 20 okt dit jaar dat mn auto per 19 okt dit jaar is geschorst dus beetje laat!!! heb geen actie meer kunnen ondernemen en t hele weekend zonder verzekering gezeten omdat betalingen dan toch niet aankomen had dat geen zin…………….. maandag gebeld naar rdw dat ik geen kans had om te betalen en dat t allemaal niet uitgelegd was in de brief. Nu dus een bekeuring van 390,- gehad voor 3 dagen uit de verzekering BEDANKT HOOR VOOGD

Mijn autoverzekering die liep bij V

Ik zie dat ik niet de enige ben met deze ervaring! Kreeg vandaag een brief van de RDW, blijkbaar was ik 11 september niet verzekerd! Toen ik terug kwam van vakantie vond ik 2 brieven van Voogd en Voogd, 1 met de vermelding dat er niet geïncasseerd kon worden in Augustus en 1 gedateerd aangekomen 7 september dat ik geschorst was sinds 6 september en dit terwijl de rekening 4 september betaald was! Denkende dat ze dit wel recht getrokken zouden hebben heb ik ook nog 12 december voor september betaald. Blijkbaar is het niet zo dat de eerst volgende rekening die je betaald voor het uitstaande bedrag bedoeld is! Nee dat zou veel te logisch zijn! Je betaald eerst voor de maand waar je inzit September dus en wat je daarna betaald is voor augustus!??? Heel vreemd! Zeker omdat ze je er uit gegooid hebben!! Dus je bent niet verzekerd maar je pikken nog wel je geld van je rekening!. Dan krijg je vervolgens een boete van €390,- omdat ze je niet weer aangemeld hebben en wat zeggen zij? Kan er niets aan doen!!! Laaiend ben ik! en ik zoveel klagen dat ze niet alleen mij als klant zulen verliezen!!

10 augustus verzekering opgezegd na 2jaar achter elkaar verhoging van de premie zonder enige schade, tot op heden is de te veel geincasseerde premie van 232 euro nog niet teruggestort.

Zeer negatief, mijn nieuwe adres 3 maal doorgegeven maar ze blijven de rekeningen naar het verkeerde adres sturen. Ik betaal NIEt via automatisch incasso waardoor ik intussen al 2 maal onverzekerd heb rondgereden! Ik heb intussen de verzekering opgezegd en ergens anders(ohra) een nieuwe afgesloten. En weet je wat het mooiste is, de opzegging kwam wel binnen op het nieuwe adres. Er loopt nog een zaak via mijn advocaat om de gemaakte kosten(boetes niet verzekerd zijn) te verhalen op Voogd

Troep troep troep troep troep troep troep troep troep troep troep troep

Voogd en Voogd was de enige maatschappij die mijn BMW 740i wilde verzekeren. De auto is niet nieuw, maar wel met een forse cataloguswaarde van ca 126/m. Mijn vorige verzekeraar, waar ik van 1985 t/m 2009 klant ben geweest en al die jaren schadevrij heb gereden, heeft mij puur o.b.v. de cataloguswaarde buiten de deur gezet. Vorig jaar een zeer lichte aanrijding met alleen lakschade gehad. Iemand reed bij mij achterop, terwijl ik voor het rode verkeerslicht stond te wachten. De ander partij was dus aansprakelijk. Mijn auto is, om de premie door de hoge cataloguwaarde nog enigszins binnen de perken te houden, WA beperkt casco verzekerd. Ik heb Voogd en Voogd gebeld voor advies, maar o.b.v. de dekking hoefde ik nergens op te rekenen. Formeel hebben ze gelijk, maar met deze houding scoor je bij mij in ieder geval ook geen punten. Ik ben benieuwd hoe men te werk gaat bij een akkefietje die wel onder de dekking valt. Op voorhand heb ik daar nog geen blindelings vertrouwen in.

eerste schade in jaren veroorzaakt. Ik weet niet wat normaal de afhandelingsperiode is, maar ik vond er veel tijd tussen zitten. In elk geval is alles keurig afgehandeld

Klote bende en doffe ellende bij Voogd

Van het begin tot nu (helaas nog geen einde) één doffe ellende! Als ze de premie niet kunnen incasseren, melden ze je al af bij de RDW voordat je een rekening op schrift van ze hebt ontvangen. Helaas hebben wij 2 autoverzekeringen bij ze lopen en nu dus idd 2x 400,- boete voor onverzekerd rijden. met dank aan Voogd en Voogd! Een vreselijk, veel te duur en onpersoonlijk bedrijf met medewerkers die precies binnen dit profiel passen. Ver weg blijven bij dit wanbedrijf! Wij hebben onze auto;s bij een ander bedrijf onder gebracht terwijl we pas per 1 januari 2013 bij hun weg kunnen. Daar hebben we wel een half jaar dubbele premie voor over; zijn iig niet meer afhankelijk van ze. ' En nog een tip; ze zitten op Twitter :) Kielhalen die handel! Lang leve de social Media!

ik heb geen flauw idee ,want ik heb nog steetds niks gehoort of thuis gehad

Begin februari schade gereden aan mijn fiat. De auto is all risks verzekerd en de schade is tot op heden niet uitbetaald. Hier niet een verzekering afsluiten is mijn advies !!!!!!!

Voogd en voogd heeft hun administratie niet op orde, al geruime tijd probeer ik er achter te komen hoe hun bonus/malus stelsel is opgebouwd, maar dit lukt niet omdat zelf betaalde schades niet terug te vinden zijn in het systeem. De premie gaat alleen maar omhoog zonder dat het duidelijk is, waar dit op gebaseerd is. Mijn advies: sluit hier zeker je verzekering niet af!

contact via tussenpersoon vind ik zeer moeizaam en traag verlopen. heb in een aantal gevallen gemerkt, dat ze er behoorlijk langs elkaar werken. De enkele keer, dat ik met v en v zelf contact zocht, verliep het duidelijk beter en kwam de boodschap door.

Ik vind het teleurstellend dat ik op de dag van mn jaarlijkse verlenging geconfronteerd wordt met een "algemene verlaging van de no-claim" en met de stijging van de premie. Dat er dergelijke zaken moeten worden door gevoerd kan ik mee in komen, graag had ik als jaren lange klant (die nooit iets heeft hoeven claimen ) hier vooraf bericht over gehad met een uitgebreide verklaring, liefst nog onderbouwd met enkele cijfers. Ik ben me dan ook momenteel aan het orienteren in de markt van autoverzekeraars.

Premiehoogte is best wel ok. Maar ik heb me toch zeer verbaasd dat plotseling het no calim % is verlaagd terwijl er nog nooit iets geclaimd is……. Dan kun je beter de premie iets verhogen en bij schade de opgebouwde noclaim toekennen. Dit voelt een beetje als diefstal….

Heb een aanrijding met iemand gehad die hier verzekerd is(zijn schuld).Dat was op 2 december,de hele zaak is nog niet rond.Je fatsoenlijk te woord staan hebben ze ook nog nooit van gehoord.Tijd voor de kantonrechter en een briefje naar kassa

Zeer onvriendelijke, starre mensen. Zijn ook erg laat met terugbetalen van teveel betaalde premie, en als e-mails beantwoord worden is dat meestal na een week of twee/drie. Ook hebben ze bij mij op gegeven moment de premie met maar liefst 50(!) euro omhoog gedaan, niet na schade maar gewoon omdat ze ondergebracht waren bij een andere verzekeraar. Dit in combinatie met hun onvoorstelbare schofterigheid was voor mij dan ook de druppel. NOOIT DOEN.

We willen de verzekering stop zetten omdat diegene die hier verzekerd was is overleden maar als je probeert te bellen hang je bijna een half uur aan de tel. en wordt er nog niet opgenomen en op de email wordt niet gereageerd

hebt eerder wat neer gezet maar hij de beoordeling staat verkeerd moet met duim om laag zijn het is nog steeds weer een drama met ze ga niet in zee met deze mensen niet doen dus je krijgt spijt weer een rekening gehad als dat zoo door gaat betalen we 800 euro voor de auto en wij hebben 23schade vrijje jaaren

deze mensen zijn totaal niet menselijk wij worden behandeld als een stuk vuil oze tussen persoon heeft zomaar uit het niets de asr verzekeringen onder gebracht bij voogd en voogd je krijgt van hun geen gewoone rekening maar gelijk een brief betalen anders maatregelen is al twee keer gebeurt dit jaar wij betaalden bij asr gewoon met een acceptgiro met een overzicht dit is het dat ging goed maar deze mensen wie niet menselijk zijn wij gaan per direckt de verzekering weg halen dit zijn oplichters kunnen niets regelen

Niet alleen werd onze polis zonder waarschuwing vooraf een aantal keren negatief -meer eigen risico- aangepast. De verzekering is ook een stuk duurder dan andere verzekeraars. Bovendien moeten we nu, na het opzeggen van de verzekering, nog eens 20,- euro kosten assurantiebelasting achter extra betalen. Dat doet vrijwel geen enkele andere verzekeraar.

Slechte afhandeling schade, belabberde communicatie. Genoemde schadebedrag tegenpartij was eerst veel lager. Weigerde inzage te geven waarop de schade was gebaseerd en beriep zich op privacywet. Wat kul is.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen