Polis Pakket Autoverzekering

De autoverzekering van Polis Pakket Verzekeringen (voorheen Happy Ouwer, Verzeker je auto en Zij Rijdt Beter Autoverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

Polis Pakket maakt verzekeren eenvoudig. Ze gebruiken heldere taal, staan voor je klaar en zorgen dat je de juiste hulp ontvangt bij problemen.

Voordelen van een Polis Pakket Autoverzekering

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Géén verplicht eigen risico
  • Gratis 24-uurs schade hulpservice
  • Je hebt 14 dagen bedenktijd
  • Je bent direct verzekerd
Voordelen van Polis Pakket:
  • Online, dus een lage premie
  • Geen poliskosten
  • Meerdere voertuigen? Dan korting
  • Telefonisch bereikbaar

Deze informatie wordt verstrekt door Polis Pakket en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze autoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Polis Pakket Autoverzekering met andere autoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Polis Pakket Autoverzekering Ervaringen United Insurance Autoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Vorig jaar deze verzekering tot volle tevredenheid afgesloten voor 53.68 per maand. Wat schetst mi... Het is zelfs voor een student als ik betaalbaar in deze tijd met 0 schadevrije jaren!
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de Polis Pakket Autoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(11 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de autoverzekering van Polis Pakket

uit Boxtel zegt op 15 April 2015:

zowel hagelschade en beschadiging door eigen toedoen via wegafscheiding perfect en snel afgehandeld. Prima telefonisch contact

uit Boxtel zegt op 27 August 2014:

Twee maal een schade gehad en beiden tot volle tevredenheid afgehandeld. Snel, correct en vriendelijk

zegt op 5 June 2013:

Goede en snelle afhandeling van schade. wordt ook erg goed geholpen aan de telefoon.

zegt op 5 June 2013:

Bij de aanschaf van mijn recente auto toch ook maar eens verzekeringspremies vergeleken. Wat bleek ik kon mijn auto die ik altijd onder WA mini casco had verzekerd nu voor slechts enkele euro's meer all risk verzekeren. Daarbij werden er geen poliskosten in rekening gebracht en had ik de polisbescheiden per omgaande via de mail in mijn bezit. Onlangs ontdekte ik bij het wassen van de auto een kleine beschadiging in mijn voorruit. Fijn om te weten dat de verzekeraar is aangesloten bij glasgarant. Ik had daarbij de keuze uit diverse bedrijven. Carglass had een actie in samenwerking met de ANWB waarbij leden voordelig nieuwe ruitenwissers mochten aanschaffen bij ruitreparatie. De ruit is gerepareerd en de ruitenwissers vervangen voor de aanstaande keuring. Als je je auto goed en voordelig verzekerd wilt hebben kan ik deze verzekeraar beslist aan raden. Zelf had ik gewild dat ik er al jaren eerder verzekerd was geweest.

zegt op 5 March 2013:

Ik ben via defender.nl terecht gekomen bij zij rijd beter. Ik heb daar mijn autoverzekering afgesloten.
Je kan bij hun je verzekering per maand betalen.ze zijn heel goedkoop en je bent ook nog eens heel goed verzekerd.er zit werkelijk alles bij. Zelf als je een cabrio heb betaal je niet meer dan als je een gewone auto heeft.ze hebben een hele goede service.je kan hun ook bellen als je met pech staat.ik raad het een ieder aan. Neem een verzekering bij; "ZIJ RIJD BETER". Als je deze verzekering niet neem dan ben je een dief van je eigen portomonee.

zegt op 23 July 2012:

Ik heb een paar weken geleden een nieuwe autopolis afgesloten. Via de verzekeringsite van Independer ben ik op het spoor van Zij rijdt beter.nl terecht gekomen. Ik moet zeggen dat ik eerlijk verbaasd was door de spotgoedkope premie die ze aanbieden waarbij de polisvoorwaarden niet tegenvallen. Iets wat je vaak ziet als een polis kwa premie er positief bovenuit steekt. Ook de afwikkeling van de polis gaat primia, gelijk een bevestiging via de mail en een digitale polis. Zeer overzichtelijk allemaal.

zegt op 14 August 2011:

Zij rijdt beter is speciaal een autoverzekering voor de dames die nu een maal goed en veilig rijden, meestal!! Alles wordt u gemakkelijk gemaakt want alles kan online geregeld worden en de premie valt hartstikke mee want of u nu alleen wa of wa plus of allrisk verzekerd wil worden zij zijn gewoon de goedkoopste en als je je vriendin aanmeld verdien je ook nog eens 50 euro, altijd leuk meegenomen.

zegt op 22 September 2010:

Ben helemaal tevreden over Zij Rijdt Beter. Ze zijn veel goedkoper dan mijn vorige verzekering, ongeveer 150 euro per jaar. Mijn vriend had de voorwaarden bekeken, omdat die in verzekeringen werkt en die waren gewoon goed.

Nee, ik zou een Polis Pakket Autoverzekering niet aanbevelen

zegt op 14 September 2017:

Vorig jaar deze verzekering tot volle tevredenheid afgesloten voor 53.68 per maand. Wat schetst mijn verbazing! In december ga ik voor dezelfde auto 106 euro betalen terwijl ik geen schade heb gereden! Waardeloos dit.

uit Dieteren zegt op 31 August 2013:

Parkeerschade gemeld, maar de afhandeling duurt lang. Op je mail wordt niet gereageerd, en na 8 dagen weet ik nog niet waar ik aan toe ben.

uit Amsterdam zegt op 31 August 2012:

Nee ze hebben nu al 2 keer een fout gemaakt waardoor mijn auto niet verzekerd stond.. 1ste keer erachter aan gegaan en zouden zij het artikel 34 WAM opsturen naar het RDW met een wijziging van de meldcode blijkbaar hebben ze daarin verzuimd want kreeg nu een aanmaning van het cjib van 590! Lekker geregeld... en de 2e keer een week mijn premie te laat betaald. Krijg niet eens een herinnering en is mijn auto weer niet verzekerd.. en nog een boete van 390. Ik ga zo snel mogelijk overstappen naar een andere ik zou dit niemand aanraden! Hiervoor zat ik bij allsecur en ga weer lekker terug. Daar heb ik nooit problemen gehad altijd alles netjes geregeld.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen