Polis Pakket Autoverzekering

★★★☆☆ 6.3/10 (11 reviews)

Logo verzekeraar Polis Pakket

Polis Pakket maakt verzekeren eenvoudig. Ze gebruiken heldere taal, staan voor je klaar en zorgen dat je de juiste hulp ontvangt bij problemen.

Voordelen van Polis Pakket:

  • Online, dus een lage premie
  • Geen poliskosten
  • Meerdere voertuigen? Dan korting
  • Telefonisch bereikbaar

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Géén verplicht eigen risico
  • Gratis 24-uurs schade hulpservice
  • Je hebt 14 dagen bedenktijd
  • Je bent direct verzekerd

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Polis Pakket Autoverzekering

Vorig jaar deze verzekering tot volle tevredenheid afgesloten voor 53.68 per maand. Wat schetst mijn verbazing! In december ga ik voor dezelfde auto 106 euro betalen terwijl ik geen schade heb gereden! Waardeloos dit.

zowel hagelschade en beschadiging door eigen toedoen via wegafscheiding perfect en snel afgehandeld. Prima telefonisch contact

Twee maal een schade gehad en beiden tot volle tevredenheid afgehandeld. Snel, correct en vriendelijk

Parkeerschade gemeld, maar de afhandeling duurt lang. Op je mail wordt niet gereageerd, en na 8 dagen weet ik nog niet waar ik aan toe ben.

Bij de aanschaf van mijn recente auto toch ook maar eens verzekeringspremies vergeleken. Wat bleek ik kon mijn auto die ik altijd onder WA mini casco had verzekerd nu voor slechts enkele euro's meer all risk verzekeren. Daarbij werden er geen poliskosten in rekening gebracht en had ik de polisbescheiden per omgaande via de mail in mijn bezit. Onlangs ontdekte ik bij het wassen van de auto een kleine beschadiging in mijn voorruit. Fijn om te weten dat de verzekeraar is aangesloten bij glasgarant. Ik had daarbij de keuze uit diverse bedrijven. Carglass had een actie in samenwerking met de ANWB waarbij leden voordelig nieuwe ruitenwissers mochten aanschaffen bij ruitreparatie. De ruit is gerepareerd en de ruitenwissers vervangen voor de aanstaande keuring. Als je je auto goed en voordelig verzekerd wilt hebben kan ik deze verzekeraar beslist aan raden. Zelf had ik gewild dat ik er al jaren eerder verzekerd was geweest.

Ik ben via defender.nl terecht gekomen bij zij rijd beter. Ik heb daar mijn autoverzekering afgesloten. Je kan bij hun je verzekering per maand betalen.ze zijn heel goedkoop en je bent ook nog eens heel goed verzekerd.er zit werkelijk alles bij. Zelf als je een cabrio heb betaal je niet meer dan als je een gewone auto heeft.ze hebben een hele goede service.je kan hun ook bellen als je met pech staat.ik raad het een ieder aan. Neem een verzekering bij; "ZIJ RIJD BETER". Als je deze verzekering niet neem dan ben je een dief van je eigen portomonee.

Ik heb een paar weken geleden een nieuwe autopolis afgesloten. Via de verzekeringsite van Independer ben ik op het spoor van Zij rijdt beter.nl terecht gekomen. Ik moet zeggen dat ik eerlijk verbaasd was door de spotgoedkope premie die ze aanbieden waarbij de polisvoorwaarden niet tegenvallen. Iets wat je vaak ziet als een polis kwa premie er positief bovenuit steekt. Ook de afwikkeling van de polis gaat primia, gelijk een bevestiging via de mail en een digitale polis. Zeer overzichtelijk allemaal.

Zij rijdt beter is speciaal een autoverzekering voor de dames die nu een maal goed en veilig rijden, meestal!! Alles wordt u gemakkelijk gemaakt want alles kan online geregeld worden en de premie valt hartstikke mee want of u nu alleen wa of wa plus of allrisk verzekerd wil worden zij zijn gewoon de goedkoopste en als je je vriendin aanmeld verdien je ook nog eens 50 euro, altijd leuk meegenomen.

Ben helemaal tevreden over Zij Rijdt Beter. Ze zijn veel goedkoper dan mijn vorige verzekering, ongeveer 150 euro per jaar. Mijn vriend had de voorwaarden bekeken, omdat die in verzekeringen werkt en die waren gewoon goed.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen