Turien & Co. Autoverzekering

★★☆☆☆ 5.7/10 (25 reviews)

Logo verzekeraar Turien & Co.

Turien & Co. is één van de grootste assuradeuren in Nederland en streeft ernaar de meest efficiënte en effectieve aanbieder voor het intermediair te zijn.

Voordelen van Turien & Co.:

  • Een van de grootste zelfstandige assuradeuren in Nederland
  • Op maat gemaakte producten en concepten
  • Verzekeringspaketten van hoge kwaliteit en scherpe prijsstelling
  • Snelle en goede administratieve afhandeling
  • Ruime keuzemogelijkheden

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Ruime nieuwwaarderegeling
  • Korting op tweede gezinsauto
  • Dekking naar keuze

Onafhankelijke beoordelingen voor de Turien & Co. Autoverzekering

De Turien & Co. Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 oktober 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,9 en is daarmee de Beste uit de test.

De Turien & Co. Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 7,4.

De Turien & Co. Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

De Turien & Co. Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,3.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Turien & Co. Autoverzekering

Zeer slechte verzekering. Weigeren aan de telefoon te komen, schuiven schuld naar andere maatschappijen en doen niets voor je. Mijn auto staat ? Waar gaat er met mijn auto gebeuren? Nergens antwoord op.

Schandalig hoe ze communiceren en klanten in de kou laten staan naar ene toezegging. Zou een verzekeraar van premium auto’s zijn. Maar bieden geen premium service. Tip: ga naar een gerenommeerd bedrijf en laat Turien links liggen.

Zeer slechte verzekering heb schade gemaakt met mijn bedrijfs auto en begrijp dat de premie iets om hoog zal gaan maar na een schade de premie verhogen met 110% met wat het was dan ben je voor mij toch een zeer grote oplichters verzekering. Wil nooit meer wat te maken hebben met deze oplichters

Zeer slecht. Wacht al 3 maanden op uitbetaling van een schade. Medewerkers zeer onvriendelijk.

Ze willen niet betalen komen ze met smoesjes weer zoals veel mensen en willen ze niet betalen We gaan naar de rechter MENSEN hier zelfde problemen hebben kom samen werken tegen deze leugenaars mail naar ons als je ook zelfde problemen hebben info@taxivip.nl

Erg onbetrouwbare verzekeraar, zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om schades niet uit te keren.

Very very bad, ~~ Poor service !!!! Never take them. i sent termination letter but they keep my polis over 2 month and say never received it. i complain on the phone, they keep saying "I don't know, you can send it again". even i ask "how can i trust you receive termination letter even i send it again" Service Lady said again " I don't know" Ha Ha …. why she is there then?

Wat een boeven bij Turien

ZEEER EN ZEEER SLECHTE AUTOVERZEKERINGSMAATSCHAPPIJ!!!!! IK HEB VORIG JAAR EEN SCHADE GEMELD, IK BEN ER NOOIT OVER GEINFORMEERD. RESULTAAT??? PREMIESTIJGING VAN 100 EURO PER DE MAAND. DAN VRAAG JE TRANSPARANTIE IN JOUW EIGEN DOSSIER. OOK DIT IS NIET MOGELIJK. EEN CORRUPTE BENDEEEEE BIJ TURIEN EN COOO!!!!

Zeer zeer slecht, Bestelbus verzekerd en is na 9 maanden gestolen icl spullen wat gebruikt worden voor Horecaonderneming en krijg niks vergoed. Heb na 30 dagen wat ze vermelden niks vernomen en duurde 2.5 maand voordat ik een bericht kreeg wat ze wilde uitkeren Zelfs moet ik 6600 bijbetalen aan lease maatschappij terwijl de bus full casco verzekerd was is gewoon te schandalig voor woorden en moest zelf een advocaat in handen nemen. mijn mening is neem aub nooit bij turien

Bijna vijf jaar verzekerd geweest bij Turien met een semi-klassiekerpolis. Uiteraard de premie altijd netjes betaald, en nooit schade gereden. De premie was zeker schappelijk te noemen. Echter, toen ik de auto verkocht en Turien verzocht de verzekering te beeindigen, duurde het bijna drie weken voordat Turien mij een royementsverklaring toezond. Op de tegelijkertijd gestelde vraag om mij een verklaring met mijn schadevrije jaren op te sturen, wacht ik nog steeds op een antwoord. Mogelijk een nette verzekeraar in de schadeafhandeling (niet persoonlijk kunnen ervaren), maar erg matig in de administratieve snelheid.

keurig en correct en snelle afwikkeling van schade

Zeer slechte ervaring, nooit nemen. Verzekering afgesloten op advies BMW dealer bij aankoop auto t.waarde van 61000 euro. auto is gestolen en ze willen niet betalen. Omdat er dealer een foutmelding gemaakt zou hebben volgens verzekeraar. Zo simpel.

schadevrije jaren van 25 naar 8 jaar veranderd zonder schade

Zeer slechte ervaringen met Turien. Verzekering afgesloten bij aankoop BMW op advies dealer. Door een foutieve registratie van schadevrije jaren jarenlang te veel betaald. Weigeren dat gewoon te corrigeren. Veel discussie gehad bij uitkeren schade. Sturen onduidelijke correspondentie. Hebben lange doorlooptijden. Bij stopzetten verzekering werd de verzekering gewoon gecontinueerd. Inclusief incasso's etc. Blijf svp weg bij deze firma.

Nooit nemen, als ze kans zien om niet uit te betalen grijpen ze hun kans. Ik ben genoodzaakt een rechtszaak tegen aan te spannen omdat ze de diefstal van mijn auto ter waarde van €66000,- niet willen betalen omdat er een fout in één van de sleutels zit.

Ik heb een Top Cover, maar als er schade is dan willen ze niet uit betalen. Je wordt in een incidenten register geplaatst (onterecht). Andere verzekeraars willen je dan niet meer hebben. Is dit een manier van klantenbinding?

Toen we eind vorig jaar een nieuwe auto kochten, bleek de verzekering een probleem. We hadden net langer dan 3 jaar ervoor onze vorige auto weggedaan. De schadevrije jaren waren vervallen, jammer joh! Turien was bereid om ons toch die jaren te geven en dat scheelt gigantisch in de premie.

altijd korrekt geholpen met een vraag. Duidelijk uitleg bij premie verhoging.

De schade is professional afgehandeld in samenwerking met de dealer.

Ik sta op het punt voor oversluiting van verzekering van auto. Vragen gesteld aan Turien of zij offerte willen uitbrengen en aantal schadevrije jaren. Geen reactie gehad. Daarna telefonisch contact gezocht.

verder geen contakt meer gehad met verz.mij

Brieven etc komen op tijd en zijn duidelijk.

Ze zijn niet altijd even goed bereikbaar en e.e.a. wil nog wel eens rommelig verlopen. Uiteindelijk is alles wel gewoon goed geregeld en doen niet moeilijk, zijn ze niet onredelijk.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen