Aon Direct Autoverzekering

★★☆☆☆ 4.3/10 (56 reviews)

Logo verzekeraar Aon Direct

Aon Verzekeringen is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland. Aon heeft 11 vestigingen met 1.600 medewerkers in Nederland.

Voordelen van Aon Direct:

  • Vrije keuze uit het pakket verzekeringen
  • Online premie berekenen en direct afsluiten
  • Persoonlijke digitale polismap
  • Gratis opzegservice

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Wij helpen bij schade in binnen- en buitenland
  • Je profiteert van een laag eigen risico
  • Onze herstelservice neemt zorgen uit handen
  • Je kunt deze verzekering dagelijks opzeggen

Onafhankelijke beoordelingen voor de Aon Direct Autoverzekering

De Aon Direct Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De Aon Direct Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 augustus 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Aon Direct Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

De Aon Direct Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Aon Direct Autoverzekering

Destijds automatisch van Meeus overgezet naar AON. Ben altijd een tevreden klant geweest. Elk jaar geeft AON per verzekering een advies om de verzekering al dan niet te wijzigen (andere aanbieder). De prijs van de nieuwe verzekering is duidelijk. Het nakijken van de voorwaarden van de geadviseerde verzekering kost veel tijd/uitzoekwerk. Ik kan me voorstellen dat veel mensen dit advies (service) als positief ervaren. Ik ervaar het niet als positief en daarom heb ik mijn verzekeringen elders ondergebracht. Na vele jaren tevreden klant te zijn geweest ben ik teleurgesteld dat AON poliskosten voor het opheffen van deze schadeverzekering in rekening brengt : – ( Wettelijk is het toegestaan…..

Totaal geen communicatie, het bedrijf was niet bij machte om mijn schadevrije jaren op te vragen en wijzigde de polis en premie eenzijdig. Zelf navraag bij de Lease Maatschappijen moeten doen en alle gegevens gekregen over mijn schadevrije jaren en deze opgestuurd, met het verzoek om de gewijzigde polis en premie weer terug te zetten en het teveel betaalde a € 107,89 terug te storten. Alles is gegaan via “mijn AON”, AON geeft gewoon geen reactie en zelfs chatten met een adviseur lukt niet. Krijg ook geen bericht via email als er iets wijzigt, ontoelaatbaar. UPDATE: Op 28-8-2023-14:50 meer dan 1 uur op WhatsApp gezeten en verschillende malen naar Alex gevraagd, verder dan mijn naam, postcode, huisnummer en email adres geven kwam ik niet. Een zekere Wishaal melde zich op 15:19 dat ik wederom mijn email adres moest opgeven en dat hij/zij mijn gegevens erbij zou halen. 15:43 krijg ik de melding dat het bij Alex is neergelegd en dat hij op onbekende datum of tijd contact met me zal opnemen. Wordt vervolgd…… UPDATE 11-09-2023: wederom is de premie (duurder) verandert zonder enige vorm van communicatie. Met de chat zijn ze niet te bereiken, trouwens op geen enkele wijze zijn ze te bereiken. UPDATE 2-10-2023: zelfs het opzeggen van de auto verzekering lukt niet, heb zelfs de incasso van November moeten laten storneren, bedrijf reageert nergens op, schandalig hoe met klanten wordt omgegaan.

Zijn telefonisch niet bereikbaar, kan niet inloggen, chatten lukt niet, hoe moet ik de verzekering overschrijven op nieuwe auto.

Discriminerend, verdient niet eens 1 ster. Ik wilde een verzekering afsluiten bij Aon, specifiek een autoverzekering i.v.m. met korting omdat ik bij een bedrijf werk die aangesloten is bij Aon. Ging ik online een formulier invullen om de verzekering af te kunnen sluiten, maar telkens kwam ik er niet door, heb daarna gebeld en gechat met iemand om mij verder te helpen met het probleem. Het blijkt dat ik, als 21 jarige met een auto die volgens hun mening, een te hoog vermogen heeft voor mijn leeftijd, geen autoverzekering kon afsluiten omdat “dit een te groot risico is voor de verzekeraar” volgens de persoon waarmee ik contact had. Persoonlijk vind ik dit echt belachelijk en discriminerend. Heb dit ook duidelijk kenbaar gemaakt aan degene waarmee ik contact had met als reactie: “Helaas zijn dit onze acceptatierichtlijnen.” Als reactie op dit belachelijk antwoord reageerde ik met: “Wordt eens tijd dat die acceptatierichtlijnen worden aangepast en jonge volwassenen meer vertrouwen krijgen.” In wat voor auto verwacht u dat ik in ga rijden? Eentje die zeker max 45km per uur kan of op het fietspad mag rijden? Of een oud blik? Zo loopt uw firma alleen maar toekomstige klanten mis. Misschien moet u uw acceptatierichtlijnen aanpassen, heeft u nooit gehoord dat jonge mensen de toekomst zijn? Welnu uw manier van handelen en verzekeren heeft op deze manier zeker geen toekomst. In ieder geval, na de reviews te hebben gelezen van Aon, kan ik al voorspellen dat u uw huidige klanten waarschijnlijk zult kwijtraken met uw ouderwets en discriminerende bedrijfspolicy, en zeker geen toekomstige klanten krijgt op deze manier. Ben blij dat ik me uiteindelijk toch niet heb aangesloten bij zo’n ouderwets, laks en discriminerend verzekeraar.

Heb nu een andere verzekering die zeker 30 % goedkoper is met betere voorwaarden. Als natrap krijg is van AON ook nog opzegkosten van mijn "oude" verzekering. Sinds het niet meer IAK is alles veel duurder geworden

Mijn Klacht Op 7 Juli heb ik een auto gekocht en ik heb via online tool van AON mijn nieuwe auto laten verzekeren. Ik heb schade vrije jaren van mijn eerste auto opgegeven omdat ik wou dat mijn nieuwe auto als eerste auto wordt gekenmerkt (is een duurdere auto). Op 10 Juli heb ik een schade gekregen met mijn oude auto dus heb ik hetzelfde dag nog gebeld en toen werd mij ook verteld dat de nieuwe auto als tweede auto is gekenmerkt met minder schade vrije jaren. Ze hebben toen dit gelijk laten wijzigen. Nu paar maanden later krijg ik te horen dat mijn schade vrije jaren voor eerste auto naar beneden gaat omdat op de dag van schade nog oude auto als eerste auto in het systeem stond. Enige correcte manier is ook volgens de AON medewerker ook om auto telefonisch laten verzekeren. We leven nu in 2019 en niet in 1980 om alles telefonisch moeten regelen en als AON zijn systeem niet in orde heeft waardoor zulke fouten kunnen ontstaan dan moet AON zijn online tool niet beschikbaar stellen en niet de klant dupe laten worden van systeem fouten. Ik ben namelijk ook niet GEBELD van dat 8 schade vrije jaren wat ik had doorgegeven niet klopt omdat we de nieuwe auto als 2e auto verzekerd gaat worden. Gewenste Oplossing Ik wil dat mijn schade vrije jaren wordt gecorrigeerd. Dit gaat niet meer om een geld kwestie want het is maar een schade van paar honderd euro dus ik het ook afkopen maar om principe kwestie. Ik zit al jaren met al mijn verzekeringen bij AON (zowel privé als zakelijk) en als dit niet correct wordt afgehandeld dan ga ik alle andere verzekeringen (- €1000 per maand) bij een andere partij laten verzekeren. Zeer waarschijnlijk ben ik dan ook veel goedkoper uit omdat ik al jaren niet meer mijn verzekeringen heb vergeleken.

Zeer slechte organisatie. Mail wordt niet beantwoord / in behandeling genomen. Telefonisch onbereikbaar of je wordt in de wacht gezet en hoort vervolgens niets meer. Ongelooflijk dat een verzekeraar hiermee wegkomt. Er klopt iets niet aan deze verzekeraar

Begin dit jaar is IAK overgenomen door AON, Begin mei ben ik van achter aangereden. Ik moet werkelijk overal achteraanzitten, continu bellen met de helpdesk. Men schijnt een achterstand te hebben… 3 maanden later heb ik nog steeds niet al het geld terug en wacht nog op het stuk eigen risico dat ze van de tegenpartij moeten terug krijgen. Hoewel duidelijk dat ik geen schuld heb en de tegenpartij onder dezelfde verzekerings groep valt. Ben inmiddels overgestapt en denk erover om volgend jaar ook andere verzekeringen ( ziektekosten) hier weg te halen 1 ster is nog teveel

Ik heb mijn auto verzekering afgemeld 21-02-2019 en het is nu 04-03-2019 en nog steeds hebben ze het niet verwerkt ik sta nog steeds verzekerd bij hun in tussen tijd wilden ze voor de maart van mijn bankrekening afschrijven, de survers is slecht.

Ik ben overgestapt naar een andere maatschappij met precies dezelfde dekkingen maardan zonder service wat me 30 euro goedkoper is. Bij aon betaal je deze service wel, maar krijg je hem niet. Ze hebben niet eens vernomen dat ik de verzekering heb stopgezet, maar hebben vrolijk geld van mijn rekening afgeschreven nadat ik er niet meer verzekerd was, dit heb ik terug moeten boeken via mijn bank. Ik zou nog wel een gedeelte moeten betalen voor die laatste paar dagen van de maand dat ik wel verzekerd was. Vind ik prima, zo hoort het, maar dat bedrag wat ze noemen is aanzienlijk hoger dan dat gedeelte van de maand, en daardoor betaal ik voor enkele dagen teveel. Daar weigeren ze op te reageren als ik vriendelijk vraag om uitleg. Ze zijn onduidelijk, komen hun eigen contractvoorwaarden niet na, en zijn geheimzinnig over hun kosten, welke overigens veel te hoog zijn ten opzichte van anderen.

Erg slecht te bereiken. Komen afspraken niet na. Zal nooit meer zaken mee doen.

Op tijd verzekering opgezegd. Moet nu maandpremie betalen alszijnde kosten. NOOIT MEER AON

Slechte autoverzekering! Ik wacht al 3weken op een inschrijvingsbewijs die Ik na 5keer bellen nog steeds niet heb kunnen ontvangen. Ik hoor altijd dezelfde als Ik bel ofwel is het genoteerd ofwel is het al opgestuurd ofwel wordt het verwerkt dit kan gewoon niet! Schandalig!!

nieuwe auto gekocht en enkele weken later mijn oude auto verkocht, rekenen ze geen no-claim korting voor de oude auto en na opzeggen rekenen ze nog 1 maand extra premie. kost me gewoon 100 euro. absoluut niet klantvriendelijk.

Aan de telefoon doen ze een toezegging, maar als ik mail voor een schriftelijke bevestiging krijg ik geen reactie. Bijzonder vreemd en onprofessioneel. Ik vraag me af waarom het min van financiën met een dergelijke partij zaken wil doen.

Dit kreeg ik via de mail binnen: De verzekering kan worden beëindigd. Van dit recht maken wij gebruik. Uw verzekering zeggen wij op per direct. Dit is naar aanleiding dat ik mijn schadeformulier niet op tijd heb verstuurd. Wat wel het geval en alle informatie hebt verstrekt. Blijkbaar hebben ze verschillende vestigingen waardoor de post is zoek geraakt. Ik zou iedereen willen aanraden betaal iets meer dan heb je ook service.

Ik heb meer dan 30 schadevrije jaren, toch is mijn premie in mei 2017 verhoogd van 25,54 euro naar 37,05 euro. In verband hiermee heb ik gezocht naar een andere verzekering. Bij het vergelijkende onderzoek bleek dat AONdirect in 2017 niet alleen de premie had verhoogd maar dat ook de polisvoorwaarden in ongunstige zin waren veranderd. Ik heb nu een all risc verzekering bij de ABNAMRO afgesloten voor iets meer dan 25 euro. Bij het opzeggen van de autoverzekering van AONdirect was ik verrast dat ik 11 euro aan opzegkosten moet betalen.

Mijn autoverzekering was ineens verhoogd van 35 euro naar 50 euro, wegens veel geïncasseerde schademeldingen door de verzekerden bij AON. Ik heb zelf nooit schade geincaseerd dus echt een belachelijke verhoging en daarnaast moet ik nu ook nog eens 20 euro betalen voor het opzeggen van mijn verzekering?

Autoverzekering AON opgezegd met inachtneming van de opzegtermijn. Door AON schriftelijk bevestigd. Toch blijven ze premie incasseren. Belofte van restitutie wordt niet nagekomen. Toen zelf maar de onverschuldigde, maar toch geīncasseerde premie verrekend met de premie van de resterende verzekeringen. Nu word ik lastig gevallen met aanmaningen. Mailen en bellen helpt niet. Emails worden niet beantwoord en aan de telefoon krijg je slechts te horen 'sorry, onze administratie is een chaos geworden'.

Belachelijke prijsverhogingen bij AON! Van 40 euro opeens naar 65 euro! Zeker niet bij deze verzekeringsmaatschappij gaan. De enige manier waarop je gewaarschuwd wordt is een zielig briefje in de AON omgeving zelf.. Alsof ik daar op ga kijken.

Ik had schade door een bij AON verzekerde. Duurt 6 maanden voor ik mijn geld krijg (al die tijd een kapotte auto). Uiteindelijk blijkt dat mijn schadeformulier verkeerd is gelezen en na 1 telefoontje is het geregeld. Lijkt me dat dat telefoontje ook een paar maanden geleden had gekund… Late reacties op correspondentie, slecht te bereiken, heel jammer.

Dit is vermoedelijk de eerste keer in mijn leven dat ik een review/ervaring met een verzekeraar deel. AON was mijn keuze omdat de premie hier het laagst was. Medio 2017 krijg ik een brief dat mijn premie flink omhoog gaat (dit geldt voor alle verzekerden van AON). Deze verhoging, voor enkel een WA-verzekering, bedraagt ongeveer 50%!! Belachelijk natuurlijk. Na telefonisch contact om mijn kilometrage te wijzigen van onbeperkt naar max 20.000 per jaar, krijg ik telefonisch toegezegd dat de verhoging daarmee flink afneemt. Ik ga iets meer betalen dan hiervoor, maar slechts enkele euro's. Wanneer deze wijziging eindelijk (dit duurt dan ook nog enkele weken) is doorgevoerd, blijkt mijn premie NOG hoger te worden dan in de initiële brief aangegeven. Bij nieuw telefonisch contact heeft de medewerkster geen flauw idee waar het genoemde tarief van haar collega vandaan komt. Volgens haar zou dit niet mogelijk moeten zijn. Bottomline: de nieuwe premie is definitief. Ofwel: ik pak mijn biezen en ga weg bij deze ongeorganiseerde boevenbende. Communicatie verloopt k*t, medewerkers zijn niet competent en persoonlijk heb ik nog NOOIT met zó'n waardeloze partij zaken gedaan (zowel privé als in professionele omstandigheden)! Ik heb spijt als haren op mijn hoofd dat ik ooit met AON in zee ben gegaan. Tot dusver alleen maar gezeik met deze partij gehad.

wat een slechte verzekeraar. Auto welke verzekerd was bij AON heeft een gevel van mijn pand eruit gereden , bouwbedrijf heeft offerte gemaakt, AON schakelt een schadeexpert in , ( blijkt ook nog geen erkend schadeexpert ). Schade expert taxeert schade waar ik het niet eens mee ben ( veel lager dan offerte bouwbedrijf ) Ik laat een contra expertise uitvoeren , bedrag getaxeerd op bijna zelfde bedrag als offerte bouwbedrijf. AON gaat niet akkoord hiermee , en zegt dat er dan een 3e taxatie zal moeten plaatsvinden , een zg arbitrageexpertise. Kortom , getreiter en ze rekken en rekken maar , dat ze hopen dat ik akkoord ga met hun voorstel. Zaak loopt nu al 2,5 jaar Zeer slechte organisatie , ze laten je gewoon barsten , en moet mn gelijk dan maar zien te halen bij de rechter

Wat een bedrijf!!!! Klantenservice is zeer slecht. Zeer onkundig personeel achter de telefoon. Je beld om zondag een auto verzekering af te sluiten dit was niet mogelijk op zondag. Dan bel je een paar dagen later en dan was dit wel mogelijk maar dan online. Snap dit niet willen ze geen klanten ofzo. Uiteindelijk de auto naar de sloop gebracht dit wel 6 keer gezegd in een telefoongesprek met de beroerde klantenservice. Keer op keer word er gesproken over een verkochte auto zo kan je al zien dat zij niet luisteren. Doordat de klantenservice zichzelf steeds tegensprak was alles heel onduidelijk en dacht ik dat ik allemaal moeite moest doen om een simpele auto verzekering op te zeggen. Doordat er geen duidelijkheid kwam werd ik uiteindelijk boos en wat doet de klantenservice aroganter dan arogant. Volgens mij werd ik zelfs op luidspreker of iets gezet zodat een andere collega mee kon luisteren om vervolgens te worden uitgelachen. Deze verzekering maatschappij NIET DOEN!!! Beroerd systeem (verouderd) kwa opzeggen dan en klantenservice is om je dood te schamen arogant dom wijf.

Zeer slechte service. Reacties duren ook te lang. Medewekers denken niet mee en zijn zeer onvriendelijk.

Het is onmogelijk een spik splinter nieuwe auto te verzekeren. Omdat auto pas bij aflevering op naam komt te staan en dus bekend bij RDW kan hij niet verzekerd worden. Alleen auto's die bij aanmelden verzekering uit het RDW systeem komen worden geaccepteerd. Ondanks het hebben van kentekennummer merk type en meldcode. Belachelijk. Lijkt wel of ze geen nieuwe auto's durven te verzekeren

Slechte service en mijns inziens is deze verzekering een soort oplichter. Zij maken een fout en de klant moet hiervoor boeten. Ik zou iedereen willen adviseren om hier dan ook GEEN enkele verzekering af te gaan sluiten!

Na een ongeval, netjes samen met tegenpartij schadeformulier ingevuld en ondertekend. Mijn auto werd afgesleept naar schadebedrijf. Expert is geweest en verklaard de auto totalloss. Dagwaarde is naar zijn zeggen op 2000 euro geschat. Dat heb ik tot 2 maal toegezegd gekregen van AON. 3 weken ben ik aan het lijntje gehouden. Waarin een de montagebedrijf mijn auto innam voor 800 euro het resterende bedrag van 1200 zou AON uitkeren. 2 xperia gebeld wanneer het geld zou worden overgemaakt omdat ik na 2,5 week nog steeds niks heb ontvangen. In de derde week op maandag krijg ik een telefoontje dat ik niks krijg uitgekeerd. Omdat VOLGENS AON de schuld van ongeval bij mij ligt. Hoezo deze wijziging pas na 3 weken me aan het lijntje te houden? Stelletje oplichters bende en totale chaos op communicatie gebied bij hun onderling. Heb nu dus maar 800 euro gekregen voor iets van 2000 euro waarde. Flinke vermindering dus. Ga nooit met AON in zee.!!!!

Ik heb een AUTO VERZEKERING ALL RISK! Vervolgens heb ik TEGEN EEN DREMPEL gereden met de ONDERKANT van mijn auto. De auto gaf GEEN LAMPJE AAN DAT ER MOTOROLIE LEKTE. Daarna ben ik ONWETEND doorgereden. BEL IK NAAR AON HÉ ZOVAN HEB TE LAAT GEREAGEERD WE VERGOEDEN NIETS zie POLISVOORWAARDEN? Ik heb vervolgens het nieuwe motorblok voor 1700 euro erin laten zetten, waarvoor vermoedelijk AON meer als 8000 euro voor zou rekenen? AON REAGEERT LAAT/NIET, VERGOED NIETS, BESTE BIJ HUN IS ALLEEN WA! Geen allrisk/wa beperkt neem alleen wa, anders betaal je te veel en krijg je toch niets terug!

Redelijk goedkope verzekering voor mijn VW. 1 keer schade gehad, dat is netjes opgelost. Maar….. Voor een wijziging die je doorgeeft betaal je bijna 11 euro!! Let op een wijziging is ook het stoppen van je autoverzekering!!! Belachelijk. Dit wordt je van tevoren niet verteld!! 1 maal poliskosten bij opstarten verzekering ok, maar voor het opzeggen bij verkoop bijna 11 euro rekenen……. Kansloos

Gangsters! Als je nooit iets voorhebt doen, maar vanaf er iets is op eender welk niveau: informatief, administratief of materieel… FORGET IT… De klantenservice weet NOOIT van iets…. Ze zijn niet bevoegd om deze documenten in te zien maar ze zullen terugbellen… bla bla bla, steeds praatjes! Zelfs een verantwoordelijke aan de lijn gehad die telkens van niets weet. Je moet telkens de verantwoordelijke van de verantwoordelijke spreken voor je IETS van info krijgt… Echt incapabel! Zijn ook erg arrogant en Onprofessioneel aan de telefoon. Komen beloftes niet na, bellen nooit terug en als je geld van hen moet komen ze zeker niet snel over de brug! Wij waren lang klant… en dan deze service. TELEURSTELLEND!

5 weken terug had ik schade veroorzaakt aan een Golf 4 uit 2000 met een dagwaarde van 3500 euro. De schade bedroeg echter in mijn ogen maar maximaal 1500 euro. Echter kreeg ik vandaag een mailtje van mijn verzekeraar 'aon direct' dat de schade die toegekend is 5023 euro bedraagt. Dit is toch onmogelijk?? Dan had de auto totallos moeten zijn?? Stelletje oplichters! Echter ga ik een rechtzaak hierover beginnen!

Allereerst de mensen die de telefoon opnemen. Ongeïnspireerder en minder meewerkend/meedenkend ken ik ze niet. Verschuilen achter "dit is nou eenmaal de procedure" of "ik weet niet wat mijn collega gezegd heeft, maar het werkt zo" in plaats van enig medeleven. Uiteindelijk was ik in dit geval de benadeelde partij veroorzaakt door een client van AON. Door een kleine kras ben ik nu al enkele dagen mijn auto kwijt aan de garage. Eerst omdat er een schade expert naar moest komen kijken (die de schade uiteindelijk duurder heeft ingeschat dan de garage had gedaan). En natuurlijk kan die niet zeggen hoe laat die komt. Daarna duurt het dagen voordat het expertise rapport er is en pas dan kan de reparatie ingepland gaan worden omdat eerder niet kan worden gezegd of er uitbetaald zal gaan worden. En dat alles terwijl hun client tegen mijn geparkeerde auto is gereden…. Volgens mij geen schuldvraag.

Klantenservice zeer onvriendelijk tot arrogant als je telefonisch kontakt met ze hebt. Terugbellen zoals toegezegd komen ze ook niet na. Training in klantkontakt zou geen kwaad kunnen voor t gros van de medewerkers!

Omdat ik deze verzekering indertijd aanging via mijn werkgever en thans gepensioneerd ben

Vriendin is aangereden nadat ze een uit haar parkeervak is gedraaid en vervolgens al 200-300m had gereden. Iemand was achterop geknald. Ze zit bij een andere verzekering en is minimaal verzekerd. Schadeformulieren etc. ingevuld en getuigenverklaring gemaakt. Alles koek en ei zou je zeggen. Maar nu heeft de tegenpartij de situatieschets aangepast en zegt de verzekeraar dat het niet overeenkomt en willen ze niet met de 700 euro over de brug komen! Lekker, ben je aangereden, krijg je niet eens je geld waar je recht op hebt. Gaan nu in behandeling bij Kifit. Geen betrouwbare verzekering, zijn een stel boeven.

Aon (is dit een grap!?) 20 jaartjes jong en net mijn rijbewijs gehaald. Vluchtig naar de dichts bijzijnde dealer en een leuke (goedkope) auto gekocht. Althans dat dacht ik. Thuis direct op internet een verzekering afgesloten bij AON zodat ik direct verzekerd de weg op kon. Super geregeld!) De premie was redelijk laag en net toen ik eindelijk alles dacht te hebben kreeg ik een maand of 5 later een ongeluk dat eigenlijk niet mijn schuld was! In de praktijk was dit ook zo alleen in theorie niet. Goed, je bent jong dus ik nam het maar voor lief in onwetendheid. De schade bedroeg 900,- euro en AON vertelde mij dat ik de schade in één keer kon betalen anders zou ik een terugval krijgen. Ik was wat jonger en zat nog op school. IK HEB GEEN 900,- PATS BOEM OP UW BUREAU. Nu ben ik inmiddels 23, sta op -4 krijg nergens geen autoverzekering meer en als klap op de vuurpijl belde ik AON net op omdat ik nu die 900,- wel gewoon kan betalen. IS DIT NIET MEER MOGELIJK? Dus nu zit met een Deawoo Matiz uit 2000 gekocht voor 600,- en als ik daar een WA verzekering voor afsluit bedraagt die 167,- euro. Bedankt AON 167-40 die ik bij aon betaalde = 127,- 127,- x -4 schadevrijde jaren dus 4×12 voordat ik weer op 0 sta bedraagd = 6069 EURO. Kortom ben je jong of oud en wil je verzekerd rijden. Kies dan voor AON ;)

heel slechte bedrijf, klantenservice heel erg onvriendelijk, denken dat ze heel wat zijn, kijk uit voor deze oplichtersbende. betalen betalen en nog eens betalen

Ik heb een WA verzekering bij Aon Direct. In de polisvoorwaarden staat dat ik recht heb op hulpverlening in het buitenland (incl. Pechhulp & vervangend vervoer). Alleen de klantenservice weet hier niets van, hierdoor twijfel ik nu of dit klopt of niet.

Wij hebben ons hele verzekeringszaken bij Aon ondergebracht. Over alle afhandelingen zijn we zeer tevreden. Alleen de autoverzekering, die wij hebben overgezet naar on-line omdat de premie daarvoor lager was, is voor ons een stuk minder geworden.

Dit is zeker de meest onklantvriendelijk bedrijf die ik ken. Personeel behandeld je ook zeer slecht en behandeld je als een klein kind. De mensen zijn ook totaal niet getraind op klantcontact. 4 keer contact en ook 4 keer als slecht behandeld en nog steeds geen resultaat gezien van ze. Het lijkt alsof ze klanten genoeg hebben want zo gedragen ze zich wel op de klantenservice. Ze geven je het gevoel dat je niks voorsteld. Slecht bedrijf!

Als verbeterpunten zou ik de informatie toevoegen dat je een autoverzekering meteen kan afsluiten met voorlopige dekking, als je de autogegevens invult op de website. Ook krijg je een schadeformulier thuisgestuurd en kun je de schade ook online melden. Het is niet helemaal duidelijk waar je het schadeformulier naar moet opsturen mocht je schade hebben, of dat het invullen van de gegevens op website afdoende is om de schade af te handelen. Voor de rest wordt je telefonisch prima geholpen! Echt heel tevreden met deze autoverzekering.

Komen afspraken niet na, eerst zeggen ze de schadehersteller rechtstreeks te betalen, daarna krijg ik het bedrag op de rekening en moet dat zelf weer doorbetalen naar bedrijf. Hebben er ook gewoon de pest over in als je niet met hun schadehersteller in zee gaat, maar naar je eigen dealer wilt. Mails worden niet beantwoord, wel ontvangstbevestiging, maar daar heb je niets aan. Dus.. tzt maar opzeggen en naar een betere maatschappij, die ook nog goedkoper is, jammer na ruim 25 schadevrije jaren….

Ik heb een aanrijding gehad op 8 mei 2013. Heden 12 november is de schade nog steeds niet uitbetaald. AON komt met steeds andere smoezen om betaling te traineren. De schade die door een schadeherstelbedrijf op ca. € 850 is geschat komt volgens hun expert (die de schade niet eens heeft gezien) op ongeveer € 450. Waardeloze en ook (telefonisch) zeer klantonvriendelijke organisatie.

paar weken geleden heb ik gebeld om een wijziging door te geven ivm de aanschaf van een nieuwe auto, omdat het in het weekend was heb ik gevraag of ze mij willen terug bellen om te kijken of ik misschien een betere verkering kon afsluiten. tot op heden is dat nog niet gebeurt. verder ben ik tevreden over de verzekering

bij waardering staat matig, maar dit moet goed zijn. Alleen bij de laatste schade is het herstel bedrijf de velg vergeten te repareren. dit vindt ik erg zonde, de rrest was het zeer goed verholpen.

Het is niet duidelijk geworden binnen welke termijn de schade expert van Aon op bezoek zou komen bij de schadehersteller. Hierover heb ik een aantal keren met de schadehersteller gebeld. De auto heeft een paar dagen (onnodig) daar moeten staan wachten. Het directe telefonisch contact heb ik als correct, behulpzaam en vriendelijk ervaren.

Ik porobeer al 3 weken de autoverzekering op te zeggen omdat ik overstap naar een andere verzekeraar. Ik krijg geen reactie. mOp mail, brieven en opzegkaartje wordt niet gereageerd.

deze verzekering die komt niet op voor de belangen van de verzekerde als er iets gebeurt betalen ze ALTIJD! de tegenpartij. de rechtsbijstand deed niets alleen uit hun neus eten. ik moest zelf op eigen kosten een schadeadvocaat inhuren toen pas werd mij gelijk gegeven. DUS AON VERZEKERING NIETDOEN!!!!

Ben geheel niet tevreden, schade wordt slecht afgehandeld en je moet overal zel achteraan, geen reactie op mail etc

Sinds 2006 hebben wij een autoverzekering afgesloten bij Aon. Tot op heden hebben wij nog geen schade-afhandelingen gehad. De premie is erg laag. Eenmalig hebben wij contact gehad met Aon en dit contact verliep soepel. Wij zijn tevreden.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen