Aon Direct Autoverzekering

Is onderdeel van Aon Ervaringen

De autoverzekering van Aon Direct Verzekeringen (voorheen DSB Autoverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

Aon Verzekeringen is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland. Aon heeft 11 vestigingen met 1.600 medewerkers in Nederland.

Voordelen van een Aon Direct Autoverzekering

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Wij helpen bij schade in binnen- en buitenland
  • Je profiteert van een laag eigen risico
  • Onze herstelservice neemt zorgen uit handen
  • Je kunt deze verzekering dagelijks opzeggen
Voordelen van Aon Direct:
  • Vrije keuze uit het pakket verzekeringen
  • Online premie berekenen en direct afsluiten
  • Persoonlijke digitale polismap
  • Gratis opzegservice

Deze informatie wordt verstrekt door Aon Direct en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze autoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Aon Direct Autoverzekering met andere autoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Aon Direct Autoverzekering Ervaringen United Insurance Autoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: bij waardering staat matig, maar dit moet goed zijn. Alleen bij de laatste schade is het herstel b... Online afsluiten lukte niet. Zeer goed geholpen door med. helpdesk.
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij Aon Direct

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze autoverzekering:

MoneyView
De Aon Direct Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 August 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid'.
MoneyView
De Aon Direct Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 20 August 2013 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
Consumentenbond
De Aon Direct Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 November 2012 door beoordeeld met een 7,1.
Meer tonen...
Independer.nl
De Aon Direct Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 January 2010 door beoordeeld met een 6,4.
Minder tonen...

Ervaringen met de Aon Direct Autoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(52 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de autoverzekering van Aon Direct

zegt op 15 September 2014:

Omdat ik deze verzekering indertijd aanging via mijn werkgever en thans gepensioneerd ben

zegt op 23 July 2014:

Ik heb een WA verzekering bij Aon Direct. In de polisvoorwaarden staat dat ik recht heb op hulpverlening in het buitenland (incl. Pechhulp & vervangend vervoer). Alleen de klantenservice weet hier niets van, hierdoor twijfel ik nu of dit klopt of niet.

zegt op 6 May 2014:

Wij hebben ons hele verzekeringszaken bij Aon ondergebracht. Over alle afhandelingen zijn we zeer tevreden. Alleen de autoverzekering, die wij hebben overgezet naar on-line omdat de premie daarvoor lager was, is voor ons een stuk minder geworden.

zegt op 24 December 2013:

Als verbeterpunten zou ik de informatie toevoegen dat je een autoverzekering meteen kan afsluiten met voorlopige dekking, als je de autogegevens invult op de website. Ook krijg je een schadeformulier thuisgestuurd en kun je de schade ook online melden. Het is niet helemaal duidelijk waar je het schadeformulier naar moet opsturen mocht je schade hebben, of dat het invullen van de gegevens op website afdoende is om de schade af te handelen. Voor de rest wordt je telefonisch prima geholpen! Echt heel tevreden met deze autoverzekering.

zegt op 22 February 2013:

paar weken geleden heb ik gebeld om een wijziging door te geven ivm de aanschaf van een nieuwe auto, omdat het in het weekend was heb ik gevraag of ze mij willen terug bellen om te kijken of ik misschien een betere verkering kon afsluiten. tot op heden is dat nog niet gebeurt. verder ben ik tevreden over de verzekering

zegt op 23 January 2013:

Wel viel het bij me dat mijn groene kaart pas over 10 werkdagen in mijn bezit kwam. Voor de rest is het prima geregeld.

zegt op 12 December 2012:

Het is niet duidelijk geworden binnen welke termijn de schade expert van Aon op bezoek zou komen bij de schadehersteller. Hierover heb ik een aantal keren met de schadehersteller gebeld. De auto heeft een paar dagen (onnodig) daar moeten staan wachten. Het directe telefonisch contact heb ik als correct, behulpzaam en vriendelijk ervaren.

zegt op 6 August 2012:

Ik had een schade veroorzaakt door een ander. De tegenpartij wilde niet in gesprek gaan en het was aan Aon om actie te ondernemen, ik heb tenslotte een rechtsbijstand verzekering. Het duurde erg lang en kostte me veel telefoontjes voordat Aon de tegenpartij ging benaderen. Uiteindelijk is het wel gelukt maar ik denk dat ik wel naar een andere autoverzekering ga zoeken, iemand waarbij je het gevoel hebt dat ze achter je staan.

uit Amsterdam zegt op 7 November 2010:

Sinds 2006 hebben wij een autoverzekering afgesloten bij Aon. Tot op heden hebben wij nog geen schade-afhandelingen gehad. De premie is erg laag. Eenmalig hebben wij contact gehad met Aon en dit contact verliep soepel. Wij zijn tevreden.

Nee, ik zou een Aon Direct Autoverzekering niet aanbevelen

uit Eindhoven zegt op 20 January 2020:

Heb nu een andere verzekering die zeker 30 % goedkoper is met betere voorwaarden.

Als natrap krijg is van AON ook nog opzegkosten van mijn "oude" verzekering.

Sinds het niet meer IAK is alles veel duurder geworden

uit Veldhoven zegt op 21 November 2019:

Mijn Klacht
Op 7 Juli heb ik een auto gekocht en ik heb via online tool van AON mijn nieuwe auto laten verzekeren. Ik heb schade vrije jaren van mijn eerste auto opgegeven omdat ik wou dat mijn nieuwe auto als eerste auto wordt gekenmerkt (is een duurdere auto). Op 10 Juli heb ik een schade gekregen met mijn oude auto dus heb ik hetzelfde dag nog gebeld en toen werd mij ook verteld dat de nieuwe auto als tweede auto is gekenmerkt met minder schade vrije jaren. Ze hebben toen dit gelijk laten wijzigen. Nu paar maanden later krijg ik te horen dat mijn schade vrije jaren voor eerste auto naar beneden gaat omdat op de dag van schade nog oude auto als eerste auto in het systeem stond.
Enige correcte manier is ook volgens de AON medewerker ook om auto telefonisch laten verzekeren. We leven nu in 2019 en niet in 1980 om alles telefonisch moeten regelen en als AON zijn systeem niet in orde heeft waardoor zulke fouten kunnen ontstaan dan moet AON zijn online tool niet beschikbaar stellen en niet de klant dupe laten worden van systeem fouten. Ik ben namelijk ook niet GEBELD van dat 8 schade vrije jaren wat ik had doorgegeven niet klopt omdat we de nieuwe auto als 2e auto verzekerd gaat worden.

Gewenste Oplossing
Ik wil dat mijn schade vrije jaren wordt gecorrigeerd. Dit gaat niet meer om een geld kwestie want het is maar een schade van paar honderd euro dus ik het ook afkopen maar om principe kwestie. Ik zit al jaren met al mijn verzekeringen bij AON (zowel privé als zakelijk) en als dit niet correct wordt afgehandeld dan ga ik alle andere verzekeringen (- €1000 per maand) bij een andere partij laten verzekeren. Zeer waarschijnlijk ben ik dan ook veel goedkoper uit omdat ik al jaren niet meer mijn verzekeringen heb vergeleken.

uit Utrecht zegt op 24 October 2019:

Zeer slechte organisatie. Mail wordt niet beantwoord / in behandeling genomen. Telefonisch onbereikbaar of je wordt in de wacht gezet en hoort vervolgens niets meer. Ongelooflijk dat een verzekeraar hiermee wegkomt. Er klopt iets niet aan deze verzekeraar

uit Nijmegen zegt op 1 August 2019:

Begin dit jaar is IAK overgenomen door AON, Begin mei ben ik van achter aangereden. Ik moet werkelijk overal achteraanzitten, continu bellen met de helpdesk. Men schijnt een achterstand te hebben...
3 maanden later heb ik nog steeds niet al het geld terug en wacht nog op het stuk eigen risico dat ze van de tegenpartij moeten terug krijgen. Hoewel duidelijk dat ik geen schuld heb en de tegenpartij onder dezelfde verzekerings groep valt.

Ben inmiddels overgestapt en denk erover om volgend jaar ook andere verzekeringen ( ziektekosten) hier weg te halen

1 ster is nog teveel

uit Rotterdam zegt op 4 March 2019:

Ik heb mijn auto verzekering afgemeld
21-02-2019 en het is nu 04-03-2019 en nog steeds hebben ze het niet verwerkt ik sta nog steeds verzekerd bij hun in tussen tijd wilden ze voor de maart van mijn bankrekening afschrijven, de survers is slecht.

uit Groningen zegt op 28 January 2019:

Ik ben overgestapt naar een andere maatschappij met precies dezelfde dekkingen maardan zonder service wat me 30 euro goedkoper is.
Bij aon betaal je deze service wel, maar krijg je hem niet.
Ze hebben niet eens vernomen dat ik de verzekering heb stopgezet, maar hebben vrolijk geld van mijn rekening afgeschreven nadat ik er niet meer verzekerd was, dit heb ik terug moeten boeken via mijn bank.
Ik zou nog wel een gedeelte moeten betalen voor die laatste paar dagen van de maand dat ik wel verzekerd was.
Vind ik prima, zo hoort het, maar dat bedrag wat ze noemen is aanzienlijk hoger dan dat gedeelte van de maand, en daardoor betaal ik voor enkele dagen teveel.
Daar weigeren ze op te reageren als ik vriendelijk vraag om uitleg.
Ze zijn onduidelijk, komen hun eigen contractvoorwaarden niet na, en zijn geheimzinnig over hun kosten, welke overigens veel te hoog zijn ten opzichte van anderen.

uit Harderwijk zegt op 29 November 2018:

Erg slecht te bereiken. Komen afspraken niet na. Zal nooit meer zaken mee doen.

uit 's-heerenberg zegt op 27 July 2018:

Op tijd verzekering opgezegd.

Moet nu maandpremie betalen alszijnde kosten.

NOOIT MEER AON

uit Antwerpen zegt op 13 June 2018:

Slechte autoverzekering!

Ik wacht al 3weken op een inschrijvingsbewijs die Ik na 5keer bellen nog steeds niet heb kunnen ontvangen. Ik hoor altijd dezelfde als Ik bel ofwel is het genoteerd ofwel is het al opgestuurd ofwel wordt het verwerkt dit kan gewoon niet!
Schandalig!!

uit Hellevoetsluis zegt op 30 April 2018:

nieuwe auto gekocht en enkele weken later mijn oude auto verkocht, rekenen ze geen no-claim korting voor de oude auto en na opzeggen rekenen ze nog 1 maand extra premie. kost me gewoon 100 euro.
absoluut niet klantvriendelijk.

uit Nederland zegt op 21 March 2018:

Aan de telefoon doen ze een toezegging, maar als ik mail voor een schriftelijke bevestiging krijg ik geen reactie. Bijzonder vreemd en onprofessioneel. Ik vraag me af waarom het min van financiën met een dergelijke partij zaken wil doen.

uit Den haag zegt op 18 January 2018:

Dit kreeg ik via de mail binnen:

De verzekering kan worden beëindigd. Van dit recht maken
wij gebruik. Uw verzekering zeggen wij op per direct.

Dit is naar aanleiding dat ik mijn schadeformulier niet op tijd heb verstuurd. Wat wel het geval en alle informatie hebt verstrekt. Blijkbaar hebben ze verschillende vestigingen waardoor de post is zoek geraakt. Ik zou iedereen willen aanraden betaal iets meer dan heb je ook service.

uit Hoorn zegt op 11 January 2018:

Ik heb meer dan 30 schadevrije jaren, toch is mijn premie in mei 2017 verhoogd van 25,54 euro naar 37,05 euro. In verband hiermee heb ik gezocht naar een andere verzekering. Bij het vergelijkende onderzoek bleek dat AONdirect in 2017 niet alleen de premie had verhoogd maar dat ook de polisvoorwaarden in ongunstige zin waren veranderd. Ik heb nu een all risc verzekering bij de ABNAMRO afgesloten voor iets meer dan 25 euro.
Bij het opzeggen van de autoverzekering van AONdirect was ik verrast dat ik 11 euro aan opzegkosten moet betalen.

uit Groningen zegt op 29 October 2017:

Mijn autoverzekering was ineens verhoogd van 35 euro naar 50 euro, wegens veel geïncasseerde schademeldingen door de verzekerden bij AON. Ik heb zelf nooit schade geincaseerd dus echt een belachelijke verhoging en daarnaast moet ik nu ook nog eens 20 euro betalen voor het opzeggen van mijn verzekering?

uit Emmen zegt op 21 October 2017:

Autoverzekering AON opgezegd met inachtneming van de opzegtermijn. Door AON schriftelijk bevestigd. Toch blijven ze premie incasseren. Belofte van restitutie wordt niet nagekomen. Toen zelf maar de onverschuldigde, maar toch geīncasseerde premie verrekend met de premie van de resterende verzekeringen. Nu word ik lastig gevallen met aanmaningen. Mailen en bellen helpt niet. Emails worden niet beantwoord en aan de telefoon krijg je slechts te horen 'sorry, onze administratie is een chaos geworden'.

uit Amsterdam zegt op 9 October 2017:

Belachelijke prijsverhogingen bij AON! Van 40 euro opeens naar 65 euro! Zeker niet bij deze verzekeringsmaatschappij gaan. De enige manier waarop je gewaarschuwd wordt is een zielig briefje in de AON omgeving zelf.. Alsof ik daar op ga kijken.

uit Alkmaar zegt op 21 September 2017:

Ik had schade door een bij AON verzekerde. Duurt 6 maanden voor ik mijn geld krijg (al die tijd een kapotte auto). Uiteindelijk blijkt dat mijn schadeformulier verkeerd is gelezen en na 1 telefoontje is het geregeld. Lijkt me dat dat telefoontje ook een paar maanden geleden had gekund... Late reacties op correspondentie, slecht te bereiken, heel jammer.

uit Hengelo zegt op 18 July 2017:

Dit is vermoedelijk de eerste keer in mijn leven dat ik een review/ervaring met een verzekeraar deel. AON was mijn keuze omdat de premie hier het laagst was. Medio 2017 krijg ik een brief dat mijn premie flink omhoog gaat (dit geldt voor alle verzekerden van AON). Deze verhoging, voor enkel een WA-verzekering, bedraagt ongeveer 50%!! Belachelijk natuurlijk. Na telefonisch contact om mijn kilometrage te wijzigen van onbeperkt naar max 20.000 per jaar, krijg ik telefonisch toegezegd dat de verhoging daarmee flink afneemt. Ik ga iets meer betalen dan hiervoor, maar slechts enkele euro's. Wanneer deze wijziging eindelijk (dit duurt dan ook nog enkele weken) is doorgevoerd, blijkt mijn premie NOG hoger te worden dan in de initiële brief aangegeven.

Bij nieuw telefonisch contact heeft de medewerkster geen flauw idee waar het genoemde tarief van haar collega vandaan komt. Volgens haar zou dit niet mogelijk moeten zijn. Bottomline: de nieuwe premie is definitief.

Ofwel: ik pak mijn biezen en ga weg bij deze ongeorganiseerde boevenbende. Communicatie verloopt k*t, medewerkers zijn niet competent en persoonlijk heb ik nog NOOIT met zó'n waardeloze partij zaken gedaan (zowel privé als in professionele omstandigheden)! Ik heb spijt als haren op mijn hoofd dat ik ooit met AON in zee ben gegaan. Tot dusver alleen maar gezeik met deze partij gehad.

uit Leek zegt op 9 April 2017:

wat een slechte verzekeraar.

Auto welke verzekerd was bij AON heeft een gevel van mijn pand eruit gereden , bouwbedrijf heeft offerte gemaakt, AON schakelt een schadeexpert in , ( blijkt ook nog geen erkend schadeexpert ).
Schade expert taxeert schade waar ik het niet eens mee ben ( veel lager dan offerte bouwbedrijf )
Ik laat een contra expertise uitvoeren , bedrag getaxeerd op bijna zelfde bedrag als offerte bouwbedrijf.
AON gaat niet akkoord hiermee , en zegt dat er dan een 3e taxatie zal moeten plaatsvinden , een zg arbitrageexpertise.
Kortom , getreiter en ze rekken en rekken maar , dat ze hopen dat ik akkoord ga met hun voorstel.
Zaak loopt nu al 2,5 jaar

Zeer slechte organisatie , ze laten je gewoon barsten , en moet mn gelijk dan maar zien te halen bij de rechter

uit Hoorn nh zegt op 14 February 2017:

Wat een bedrijf!!!!
Klantenservice is zeer slecht. Zeer onkundig personeel achter de telefoon. Je beld om zondag een auto verzekering af te sluiten dit was niet mogelijk op zondag. Dan bel je een paar dagen later en dan was dit wel mogelijk maar dan online. Snap dit niet willen ze geen klanten ofzo. Uiteindelijk de auto naar de sloop gebracht dit wel 6 keer gezegd in een telefoongesprek met de beroerde klantenservice. Keer op keer word er gesproken over een verkochte auto zo kan je al zien dat zij niet luisteren. Doordat de klantenservice zichzelf steeds tegensprak was alles heel onduidelijk en dacht ik dat ik allemaal moeite moest doen om een simpele auto verzekering op te zeggen. Doordat er geen duidelijkheid kwam werd ik uiteindelijk boos en wat doet de klantenservice aroganter dan arogant. Volgens mij werd ik zelfs op luidspreker of iets gezet zodat een andere collega mee kon luisteren om vervolgens te worden uitgelachen. Deze verzekering maatschappij NIET DOEN!!! Beroerd systeem (verouderd) kwa opzeggen dan en klantenservice is om je dood te schamen arogant dom wijf.

zegt op 13 December 2016:

Zeer slechte service. Reacties duren ook te lang. Medewekers denken niet mee en zijn zeer onvriendelijk.

uit Capelle aan den ijssel zegt op 27 September 2016:

Het is onmogelijk een spik splinter nieuwe auto te verzekeren.
Omdat auto pas bij aflevering op naam komt te staan en dus bekend bij RDW kan hij niet verzekerd worden. Alleen auto's die bij aanmelden verzekering uit het RDW systeem komen worden geaccepteerd.
Ondanks het hebben van kentekennummer merk type en meldcode. Belachelijk. Lijkt wel of ze geen nieuwe auto's durven te verzekeren

uit Venlo zegt op 9 August 2016:

Slechte service en mijns inziens is deze verzekering een soort oplichter.

Zij maken een fout en de klant moet hiervoor boeten. Ik zou iedereen willen adviseren om hier dan ook GEEN enkele verzekering af te gaan sluiten!

uit Veldhoven zegt op 14 July 2016:

Na een ongeval, netjes samen met tegenpartij schadeformulier ingevuld en ondertekend. Mijn auto werd afgesleept naar schadebedrijf. Expert is geweest en verklaard de auto totalloss. Dagwaarde is naar zijn zeggen op 2000 euro geschat. Dat heb ik tot 2 maal toegezegd gekregen van AON. 3 weken ben ik aan het lijntje gehouden. Waarin een de montagebedrijf mijn auto innam voor 800 euro het resterende bedrag van 1200 zou AON uitkeren. 2 xperia gebeld wanneer het geld zou worden overgemaakt omdat ik na 2,5 week nog steeds niks heb ontvangen. In de derde week op maandag krijg ik een telefoontje dat ik niks krijg uitgekeerd. Omdat VOLGENS AON de schuld van ongeval bij mij ligt. Hoezo deze wijziging pas na 3 weken me aan het lijntje te houden? Stelletje oplichters bende en totale chaos op communicatie gebied bij hun onderling. Heb nu dus maar 800 euro gekregen voor iets van 2000 euro waarde. Flinke vermindering dus. Ga nooit met AON in zee.!!!!

uit Amersfoort zegt op 1 May 2016:

Ik heb een AUTO VERZEKERING ALL RISK! Vervolgens heb ik TEGEN EEN DREMPEL gereden met de ONDERKANT van mijn auto.

De auto gaf GEEN LAMPJE AAN DAT ER MOTOROLIE LEKTE. Daarna ben ik ONWETEND doorgereden.

BEL IK NAAR AON HÉ ZOVAN HEB TE LAAT GEREAGEERD WE VERGOEDEN NIETS zie POLISVOORWAARDEN?

Ik heb vervolgens het nieuwe motorblok voor 1700 euro erin laten zetten, waarvoor vermoedelijk AON meer als 8000 euro voor zou rekenen?

AON REAGEERT LAAT/NIET, VERGOED NIETS, BESTE BIJ HUN IS ALLEEN WA!
Geen allrisk/wa beperkt neem alleen wa, anders betaal je te veel en krijg je toch niets terug!

uit X zegt op 2 February 2016:

Redelijk goedkope verzekering voor mijn VW. 1 keer schade gehad, dat is netjes opgelost.

Maar..... Voor een wijziging die je doorgeeft betaal je bijna 11 euro!!

Let op een wijziging is ook het stoppen van je autoverzekering!!! Belachelijk.

Dit wordt je van tevoren niet verteld!!

1 maal poliskosten bij opstarten verzekering ok, maar voor het opzeggen bij verkoop bijna 11 euro rekenen....... Kansloos

zegt op 9 November 2015:

Zeer slechte service. Reacties duren ook jaren. En klant vriendelijkheid staat bij hun telefonisch ook niet hoog in het vaandel.

uit Zoersel zegt op 10 August 2015:

Gangsters!
Als je nooit iets voorhebt doen, maar vanaf er iets is op eender welk niveau: informatief, administratief of materieel... FORGET IT...
De klantenservice weet NOOIT van iets.... Ze zijn niet bevoegd om deze documenten in te zien maar ze zullen terugbellen... bla bla bla, steeds praatjes!
Zelfs een verantwoordelijke aan de lijn gehad die telkens van niets weet. Je moet telkens de verantwoordelijke van de verantwoordelijke spreken voor je IETS van info krijgt... Echt incapabel!
Zijn ook erg arrogant en Onprofessioneel aan de telefoon.
Komen beloftes niet na, bellen nooit terug en als je geld van hen moet komen ze zeker niet snel over de brug! Wij waren lang klant... en dan deze service. TELEURSTELLEND!

uit Tilburg zegt op 9 May 2015:

5 weken terug had ik schade veroorzaakt aan een Golf 4 uit 2000 met een dagwaarde van 3500 euro.
De schade bedroeg echter in mijn ogen maar maximaal 1500 euro.

Echter kreeg ik vandaag een mailtje van mijn verzekeraar 'aon direct' dat de schade die toegekend is 5023 euro bedraagt.

Dit is toch onmogelijk??
Dan had de auto totallos moeten zijn??

Stelletje oplichters!
Echter ga ik een rechtzaak hierover beginnen!

uit Utrecht zegt op 25 March 2015:

Allereerst de mensen die de telefoon opnemen. Ongeïnspireerder en minder meewerkend/meedenkend ken ik ze niet. Verschuilen achter "dit is nou eenmaal de procedure" of "ik weet niet wat mijn collega gezegd heeft, maar het werkt zo" in plaats van enig medeleven. Uiteindelijk was ik in dit geval de benadeelde partij veroorzaakt door een client van AON.

Door een kleine kras ben ik nu al enkele dagen mijn auto kwijt aan de garage. Eerst omdat er een schade expert naar moest komen kijken (die de schade uiteindelijk duurder heeft ingeschat dan de garage had gedaan). En natuurlijk kan die niet zeggen hoe laat die komt. Daarna duurt het dagen voordat het expertise rapport er is en pas dan kan de reparatie ingepland gaan worden omdat eerder niet kan worden gezegd of er uitbetaald zal gaan worden.

En dat alles terwijl hun client tegen mijn geparkeerde auto is gereden.... Volgens mij geen schuldvraag.

zegt op 28 December 2014:

Slechte communicatie. De schade is na maanden nog niet afgehandeld. Via de KNMV verzekerd. Blijkbaar bij AON ondregebracht. AON verwijst naar London Alarm service die niet reageert Alleen ontvangstbevestigingen emails ontvangen van KNMV en AON gekregen.

uit Rotterdam zegt op 24 October 2014:

Klantenservice zeer onvriendelijk tot arrogant als je telefonisch kontakt met ze hebt. Terugbellen zoals toegezegd komen ze ook niet na.
Training in klantkontakt zou geen kwaad kunnen voor t gros van de medewerkers!

uit Tilburg zegt op 6 September 2014:

Vriendin is aangereden nadat ze een uit haar parkeervak is gedraaid en vervolgens al 200-300m had gereden. Iemand was achterop geknald. Ze zit bij een andere verzekering en is minimaal verzekerd. Schadeformulieren etc. ingevuld en getuigenverklaring gemaakt. Alles koek en ei zou je zeggen. Maar nu heeft de tegenpartij de situatieschets aangepast en zegt de verzekeraar dat het niet overeenkomt en willen ze niet met de 700 euro over de brug komen! Lekker, ben je aangereden, krijg je niet eens je geld waar je recht op hebt. Gaan nu in behandeling bij Kifit.
Geen betrouwbare verzekering, zijn een stel boeven.

uit Rotterdam zegt op 15 August 2014:

Aon (is dit een grap!?)

20 jaartjes jong en net mijn rijbewijs gehaald.
Vluchtig naar de dichts bijzijnde dealer en een leuke (goedkope) auto gekocht.
Althans dat dacht ik.

Thuis direct op internet een verzekering afgesloten bij AON zodat ik direct verzekerd de weg op kon. Super geregeld!)

De premie was redelijk laag en net toen ik eindelijk alles dacht te hebben kreeg ik een maand of 5 later een ongeluk dat eigenlijk niet mijn schuld was!
In de praktijk was dit ook zo alleen in theorie niet.
Goed, je bent jong dus ik nam het maar voor lief in onwetendheid.
De schade bedroeg 900,- euro en AON vertelde mij dat ik de schade in één keer kon betalen anders zou ik een terugval krijgen.
Ik was wat jonger en zat nog op school. IK HEB GEEN 900,- PATS BOEM OP UW BUREAU.

Nu ben ik inmiddels 23, sta op -4 krijg nergens geen autoverzekering meer en als klap op de vuurpijl belde ik AON net op omdat ik nu die 900,- wel gewoon kan betalen. IS DIT NIET MEER MOGELIJK?

Dus nu zit met een Deawoo Matiz uit 2000 gekocht voor 600,- en als ik daar een WA verzekering voor afsluit bedraagt die 167,- euro. Bedankt AON

167-40 die ik bij aon betaalde = 127,-
127,- x -4 schadevrijde jaren dus 4x12 voordat ik weer op 0 sta bedraagd = 6069 EURO.

Kortom ben je jong of oud en wil je verzekerd rijden. Kies dan voor AON ;)

uit Rijswijk zegt op 23 July 2014:

heel slechte bedrijf, klantenservice heel erg onvriendelijk, denken dat ze heel wat zijn, kijk uit voor deze oplichtersbende. betalen betalen en nog eens betalen

uit Den haag zegt op 18 March 2014:

Dit is zeker de meest onklantvriendelijk bedrijf die ik ken. Personeel behandeld je ook zeer slecht en behandeld je als een klein kind. De mensen zijn ook totaal niet getraind op klantcontact. 4 keer contact en ook 4 keer als slecht behandeld en nog steeds geen resultaat gezien van ze.
Het lijkt alsof ze klanten genoeg hebben want zo gedragen ze zich wel op de klantenservice. Ze geven je het gevoel dat je niks voorsteld.
Slecht bedrijf!

uit Den haag zegt op 1 December 2013:

Komen afspraken niet na, eerst zeggen ze de schadehersteller rechtstreeks te betalen, daarna krijg ik het bedrag op de rekening en moet dat zelf weer doorbetalen naar bedrijf. Hebben er ook gewoon de pest over in als je niet met hun schadehersteller in zee gaat, maar naar je eigen dealer wilt.
Mails worden niet beantwoord, wel ontvangstbevestiging, maar daar heb je niets aan. Dus.. tzt maar opzeggen en naar een betere maatschappij, die ook nog goedkoper is, jammer na ruim 25 schadevrije jaren....

uit Almere zegt op 12 November 2013:

Ik heb een aanrijding gehad op 8 mei 2013.
Heden 12 november is de schade nog steeds niet uitbetaald.
AON komt met steeds andere smoezen om betaling te traineren.
De schade die door een schadeherstelbedrijf op ca. € 850 is geschat komt volgens hun expert (die de schade niet eens heeft gezien) op ongeveer € 450.
Waardeloze en ook (telefonisch) zeer klantonvriendelijke organisatie.

zegt op 20 February 2013:

bij waardering staat matig, maar dit moet goed zijn. Alleen bij de laatste schade is het herstel bedrijf de velg vergeten te repareren. dit vindt ik erg zonde, de rrest was het zeer goed verholpen.

zegt op 30 October 2012:

Communicatie zou onderling veel beter geregeld moeten worden. Als trouwe klant van meer dan 5 jaar zouden ze bij 1 schade veel soepeler moeten zijn, en niet ineens 5 treden moeten laten zakken.

uit Dinteloord zegt op 18 July 2012:

Ik porobeer al 3 weken de autoverzekering op te zeggen omdat ik overstap naar een andere verzekeraar. Ik krijg geen reactie. mOp mail, brieven en opzegkaartje wordt niet gereageerd.

uit Utrecht zegt op 14 February 2012:

deze verzekering die komt niet op voor de belangen van de verzekerde als er iets gebeurt betalen ze ALTIJD! de tegenpartij.
de rechtsbijstand deed niets alleen uit hun neus eten. ik moest zelf op eigen kosten een schadeadvocaat inhuren toen pas werd mij gelijk gegeven.
DUS AON VERZEKERING NIETDOEN!!!!

uit Helmond zegt op 8 November 2011:

Ben geheel niet tevreden, schade wordt slecht afgehandeld en je moet overal zel achteraan, geen reactie op mail etc


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen