Aon Direct Reisverzekering

★★★☆☆ 7.7/10 (10 reviews)

Logo verzekeraar Aon Direct

Aon Verzekeringen is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland. Aon heeft 11 vestigingen met 1.600 medewerkers in Nederland.

Voordelen van Aon Direct:

  • Vrije keuze uit het pakket verzekeringen
  • Online premie berekenen en direct afsluiten
  • Persoonlijke digitale polismap
  • Gratis opzegservice

Voordelen van deze reisverzekering:

  • Je bepaalt zelf wat je verzekert
  • Gratis wintersportdekking
  • Uitgebreide hulpverlening
  • Ook je iPhone en iPad goed gedekt
  • Ook voor bijzonder risicovolle sporten

Onafhankelijke beoordelingen voor de Aon Direct Reisverzekering

De Aon Direct Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 15 april 2019 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Kortlopend’.

De Aon Direct Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 16 april 2018 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Kortlopend’.

De Aon Direct Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 24 maart 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Aon Direct Reisverzekering is in de Special Item Reisverzekeringen van 18 maart 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

De Aon Direct Reisverzekering is in de Consumentengids van 1 februari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Aon Direct Reisverzekering

Allemaal mooie praatjes wat ze wel en niet verzekeren en dat je niet moet betalen voor hetgeen je toch niet afneemt. Mijn ervaring is zeer slecht. zoon is 3 maanden in Australie geweest, is koffer kwijt en zeggen nu dat hij maar max 60 dagen is verzekerd. Klote bedrijf. zou hier nooit een verzekering afsluiten.

Slechtste verzekering. Deze verzekering keert niks uit en de communicatie is erg slecht. Het is een kat in de zak.

Digitale polismap waarin je zelf digitaal wijzigingen kunt doorgeven alleen worden ze niet verwerkt. Je denkt dus dat je goed verzekerd bent maar bent dat niet omdat Aon de aanpassingen niet op tijd verwerkt vanwege achterstanden. Werelddekking gevraagd en 3 weken later kijk ik om de polis mee te nemen, staat deze nog gewoon ongewijzigd op Europa! Telefonisch contact vergt veel geduld, wachttijden van 12-15 minuten zijn gebruikelijk! Nu aanpassen lukt niet vanwege de drukte (hoeveel werk Usher om 1 vinkje te wijzigen??) maar de naam van diegene die ik gesproken heb, zou voldoende zijn om op terug te verwijzen, mocht er in de komende vakantie iets gebeuren. Ik hoop het maar maar verzekeringen kennende, heb ik er helaas weinig vertrouwen in. Afhandeling en uitbetaling bij kosten gaat dan weer wel netjes en snel.

Ivm gezondheidsklachten was ik genoodzaakt om onze reis te annuleren. Na 1 telefoontje was er een schadenummer aangemaakt. Vervolgens kreeg ik een mail met het verzoek om de reservering, de annulering van de reis alsmede een verklaring van een arts dat ik opgenomen ben geweest. Alles als bijlage in een mail aan Aon gestuurd. Inmiddels een mail ontvangen dat Aon 100 % vergoed. Klasse.

Zeer slechte communicatie, constant te hoge werkdruk. komen afspraken niet na. Gewoon geen goede verzekering AON, handen af houden

Was in eerste instantie enthousiast over de premie en het gemak van internet Digitale Polismap. Helaas afgelopen vakantie een schadegevalletje gehad en nu 5 weken nadien eigenlijk nog niets terug gehoord, behoudens het verzoek om nog een rekening na te sturen. Stelt nu ernstig teleur!

Online verzekeringen regelen doet veronderstellen dat alles snel wordt verwerkt. Een maand om een simpele aanvulling op een doorlopende reisverzekering door te voeren is veel te lang. Vooral als er 5 dagen wordt aangegeven en er geen bericht volgt over een langere verwerkingstijd.

Prima reisverzekering; mogelijkheid om zeer "basic" verzekerd op vakantie te gaan, tegen geringe kosten en altijd direct opzegbaar.

De gemelde schade diefstal van een kostbare akten tas is niet vergoed, omdat de reis niet aan artikel 2 voldeed. Ik vond dit erg jammer omdat, mij ervaring met Aon nu en ook eerder postief is. Voor mijn gevoel is mijn geval niet in de geest van de reisverzekering gehandeld, maar erg procedureel gereageerd en gehandeld. Hierdoor krijg ik de geleden schade niet vergoed. Deze uitleg houdt mij ervan om voorlopig meer verzekeringen bij AON af te sluiten. Mijn voornemen om een opstal verzeking af te sluiten in de ijskast gezet. Met vriendelijke groet, P.G. de Vries

verzekerde onderdelen niet erg makkelijk te vinden in de reis- en annuleringsverzekering. onduidelijke termijn waarin de veranderingen worden doorgevoerd. afhandeling schade daarentegen efficient en snel.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen