Univé Scooterverzekering

★★★☆☆ 6.8/10 (23 reviews)

Logo verzekeraar Univé

Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Voordelen van Univé:

  • Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie
  • Tot 15% premiekorting
  • Uitgebreide verzekeringen
  • Snelle schade-afhandeling

Voordelen van deze scooterverzekering:

  • Een gratis ongevallen opzittendenverzekering voor jou en je passagier
  • Opgebouwde schadevrije jaren kun je meenemen naar auto- en/of motorverzekering
  • Direct 50% no-claimkorting die kan oplopen tot 75%
  • Geen eigen risico voor schade aan anderen
  • Helm en kleding meeverzekerd (bij WA+ en All risk)

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Univé Scooterverzekering

4 jaar verzekerd geweest bij Univé voor een prima prijs. Tot dit jaar de nieuwe premie bekend werd. Bijna een verdubbeling. Contact opgenomen waar dat aan ligt. Wat krijg je als antwoord: er zijn veel schadegevallen geweest in uw gemeente het afgelopen jaar. Ja, dank je de koekoek. Zelf heb ik in die 4 jaar schadevrij gereden. En dan moet ik een verdubbeling gaan betalen? Univé? Daar plukt u de ZURE vruchten van. Nooit meer!

Ik heb een scooter verzekering afgesloten via internet. De rekening bij de poliswas 5 % hoger dan de offerte!! Vervolgens schrijft men 100 % premie af en beloofd men de no-claim in mijn geval 75% na verificatie van de roydata terug te storten. Na 2 maanden is het teveel betaalde bedrag nog steeds niet teruggestort. Ondanks vele malen bellen en beloftes. Ik heb inmiddels andere mensen gesproken met de zelfde ervaring. Ik raad iedereen aan trap er niet in en kies niet voor Unive.

Ik heb een scooter verzekering afgesloten via internet. Nadien was de rekening 5 % hoger dan de offerte!! Vervolgens schrijft men 100 % premie af en beloofd men de no-claim in mijn geval 75% na verificatie van de roydata terug te storten. Na 2 maanden is het teveel betaalde bedrag nog steeds niet teruggestort. Ondanks vele malen bellen en beloftes. Ik heb inmiddels andere mensen gesproken met de zelfde ervaring. Ik raad iedereen aan trap er niet in en kies niet voor Unive.

Goedekope maar degelijke verzekering, ik kan mijn schadevrije jaren meenemen naar de auto en wanneer er iets is wordt het ook goed afgehandeld. Ik heb zelf nog geen ongelukken gemaakt. Het advies van Univé is altijd goed: Wanneer ik binnenstap in Barneveld dan zitten ze altijd klaar om een vraag t ebeantwoorden. Vorige keer kwam ik onaangekondigd aan en had ik vragen over mijn verzekering. De meneer achter de balie wees mij toe aan een adviseur die vervolgens met mij de verzekering doornam en de vragen beantwoordde. Ik ben er zeer tevreden over.

Een half jaar geleden heb ik mijn Piaggio Vespa verzekert bij Univé. Nu 17 November heb ik een brief ontvangen van het RDW, geopend op 30 november ivm verblijf in London, dat ik of mijn verzekeraar een 'verklaring artikel 34 WAM ' door moet sturen ter bewijs verzekert te zijn geweest op 17 november 2014. Wanneer deze niet of niet voor 15 december is ontvangen incasseert men een boete van €330,- . Nu het lezen van de brief heb ik meteen gebeld en contact gehad met Unive. Bleek dat post met openstaande posten naar mijn oud adres is verstuurd. In de tijd dat ik de verzekering af sloot heb ik de sleutels van het nieuwe huis in ontvangst genomen. De heer * heeft mij verteld dat er nog een post open stond van € 152,25 waarvan ik niet op de hoogte was. Dit bedrag heb ik vandaag 1 december 2014 direct overgemaakt naar Univé. Nu is mijn vraag of door de adresverandering voortgekomen vertragingen en moeilijkheden Unive mij toch kan helpen en het RDW voorzien van de verklaring artikel 34 WAM voor 15 december 2014. Helaas vandaag 3 December 2014 reactie gekregen dat zij mij niet willen helpen. Ik vind dit absoluut geen service en voor mij reden genoeg om mijn verzekering elders onder te brengen. Ook ga ik kijken of er juridisch grond is het bedrag dat ik heb betaald over de maand waarvan zij de verklaring niet willen verstrekken terug te vorderen, zij zeggen hiermee dat ik niet verzekert was. Mocht iemand mij een betere verzekering aan willen raden, ik ben bereikbaar via s.hameetman@live.nl

nog niet nodig gehad. Ik heb in de 3 jaar dat ik scooter rijd nog geen schade gemaakt

Erg traag met schade afhandelingen. Ik wacht al sinds 9 januari!

goede betaalbare verzekering kan je telefonisch aanvragen maar ook via de computer zijn snel met je vragen en helpen je graag

Ik heb eenmaal een ongeluk gehad met mijn oude scooter. Een auto reed door het rood en ramde mij van opzij. Er waren geen getuigen en de automobilist weigerde schuld te bekennen. Univé bood mij rechtsbijstand om de zaak alsnog te winnen gezien ik me hier voor verzekerd had. Rechtsbijstand was uiteindelijk bereid verder te gaan dan dat ik zelf bereid was. Mijn kansen waren te klein en het zou een lange weg worden. Daarom besloot ik er vanaf te zien. Ik ben uiterst tevreden over de manier waarop Univé mij heeft geprobeerd te helpen en de klantvriendelijkheid die ze altijd bieden.

Geen ervaring met afhandelen schade. Ik heb er meer verzekeringen, dat bevalt prima.

Goedkoop, heb het verder nog niet nodig gehad gelukkig. Maar heb van meerdere mensen wel gehoord dat Univé niet moeilijk doet bij uitbetalen van schade. Ik ben WA verzekerd voor mijn aprilia SR (bromscooter).

Ik heb nog geen ongeluk gehad met mijn scooter maar wel goede ervaringen met univé. Vooral dat ze zich aan hun afspraken houden. Bijv als je een nieuwe verzekerings kaart nodig hebt en je belt, dan heb je het binnen 1 werk week binnen. En ik vind de verzekerings tarieven heel goed geprijst, vooral in vergelijking met de service die je krijgt.

Vorig jaar heb ik voor mijn nieuwe scooter een nieuwe verzekering afgesloten bij Unive. Na een half jaar ben ik in het water beland met mijn scooter omdat ik moest uitwijken voor een auto. Ik heb direct contact opgenomen met Unive die mij direct geholpen heeft en de schade volledig heeft vergoed. Je snapt dat ik dan ook erg blij ben met Unive als verzekeraar.

Het is gewoon duidelijk geregeld, nooit gezeur mee gehad met teveel of te weinig geld betalen. Nog geen ongeluk oid gehad dus over incasseren kan ik nog niks vertellen.

Eenvoudig aan te vragen via internet. De polis voorwaarden krijg je een paar dagen later via de post thuis. Je bent goed gedekt en dat voor een goede prijs! Ik ben tevreden

Ik heb laatst mijn zip snor ingeruild voor een brom versie. Ik had op dat zelfde dag een mailtje gestuurd om mn verzekering te laten omzetten, maar er bleek iets fout te zijn gegaan in het systeem. Daarom bleek ik een onverzekerd voertuig in het bezit te hebben en ik heb toen contact met Univé opgenomen aangezien ik een boete van 390 euro kon verwachten van het RDW. Univé heeft dit netjes opgelost en erkend dat de fout aan hun kant lag en ze hebben mijn scooter met terugwerkende kracht verzekerd. Het communiceren met Univé ging erg goed en ik ben aan de telefoon erg goed geholpen.

Ik heb nog geen ongelukken gehad o.i.d. waarbij ik hulp van mijn verzekering nodig had. Dus over die service kan ik weinig zeggen. Wel zijn ze vrij snel met het beantwoorden van een vraag, en wordt alles netjes en duidelijk geregeld. De voornaamste reden waarom ik een verzekering nam bij Univé, was dat zij duidelijk de goedkoopste waren voor een 17 jarige.

Gelukkig nog nooit schade gehad. maar de ervaring met unive is prima!

Met het overzetten van mijn verzekering van de éne scooter naar de andere, was dit geen probleem (UNIVÉ). Tevens ging mijn premie ook nog eens flink omlaag, omdat ik namelijk uit de risico catagorie ging van 16-18 jr.

Voor mijn brommer heb ik een verzekering afgesloten bij Univé. De service was prima, ik vroeg het aan en binnen enkele dagen kreeg ik hiervoor een bewijs. Ook de klantenservice bij vragen reageerden bijzonder hulpzaam en vriendelijk.

Zeker geen goede verzekering absoluut niet aan te raden Mocht je per ongeluk worden aangereden door een andere partij en blijkt deze minder schade te hebben is de kans groot dat u de verliezende partij word bij deze verzekeraar. Wij kunnen het weten, de zogenaamde bijstand verzekering is helemaal een giller die helpen je van de wal in de sloot. Absoluut niet aan te raden voor welke verzekering dan ook

Ik heb mijn bromfiets er verzekert op wetelijke aansprakelijk heid ik heb helaas nog geen kenneis mogen maken binnen de verzekering omdat ik nog geen schade heb hoeven te maken dus is het wel moeilijk om daar een prijs kaartje aan te hangen maar ik denk zeker dat het wel een goed bedrijf is je hoord er zoveel goede dingen over.

Nadat ik afgelopen maand 16 was geworden had ik meteen mijn certificaat voor scooterrijden gehaald. En na lang sparen en vele vakken te hebben gevuld heb ik een aprilla scooter gekocht!! Echt helemaal te gek maar ik moest hem wel eerst verzekeren van me moeder voor ik erop mocht rijde. Daarom ging ik op internet op zoek naar een brommer verzekering voor mijn aprilla. Toen kwam ik bij Unive terecht. Daar kon ik eenvoudig mijn gegevens invoeren en toe kreeg ik gratis een offerte. Unive deed mij een goed aanbod en de kosten per maand vielen mij zeer mee. Dus toen had ik meteen mijn verzekering online afgesloten en nu scheur ik rond op mijn mooie scootertje :D.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen