Univé Scooterverzekering

De scooterverzekering van Univé Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Bij Univé Verzekeringen, de verzekeraar zonder winstoogmerk, kunt u terecht voor al uw schadeverzekeringen, zorgverzekeringen en levensverzekeringen.

Voordelen van een Univé Scooterverzekering

Voordelen van deze scooterverzekering:
  • Een gratis ongevallen opzittendenverzekering voor jou en je passagier
  • Opgebouwde schadevrije jaren kun je meenemen naar auto- en/of motorverzekering
  • Direct 50% no-claimkorting die kan oplopen tot 75%
  • Geen eigen risico voor schade aan anderen
  • Helm en kleding meeverzekerd (bij WA+ en All risk)
Voordelen van Univé:
  • Geen winstoogmerk en daardoor een lage premie
  • Tot 15% premiekorting
  • Uitgebreide verzekeringen
  • Snelle schade-afhandeling

Deze informatie wordt verstrekt door Univé en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze scooterverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Univé Scooterverzekering met andere scooterverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Univé Scooterverzekering Ervaringen InShared Scooterverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Goedekope maar degelijke verzekering, ik kan mijn schadevrije jaren meenemen naar de auto en wanne... Bij de optie "extra goed slot" is het misschien handig om te vermelden wanneer iemand ee...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van scooterverzekeringen bij Univé


Vermeldingen en recensies van Univé

Ontdek verdere meningen die er zijn over Univé:

Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 2 February 2012 door Dutch Customer Perfomance Index als 1ste geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
SAMR
Univé is op 27 September 2011 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke bedrijf van Nederland in de categorie Verzekeraar.
BearingPoint
Univé is in de Customer Centric DNA Awards van 24 May 2011 door BearingPoint als winnaar geëindigd in de categorie Verzekeraars.
Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 2 February 2011 door Dutch Customer Perfomance Index als 3de geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
Meer tonen...
SAMR
Univé is op 3 November 2010 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke Bedrijf van Nederland 2010 in de categorie Verzekeraars.
CCMA
De goede pers in het algemeen, de recent door Univé gewonnen prijzen en de goede resultaten uit externe onderzoeken liggen hieraan ten grondslag, evenals de klantfocus en de zorg voor medewerkers in het kader van medewerkertevredenheid.
CCMA op 18 February 2010 over de Univé Scooterverzekering en werd daarbij Winnaar van de 4de CCMA Pluim
Dutch Customer Perfomance Index
Univé is in de Customer Performance Awards van 20 January 2010 door Dutch Customer Perfomance Index als 1ste geëindigd in de categorie Financiële dienstverleners.
SAMR
Univé is op 22 September 2009 door SAMR uitgeroepen tot Klantvriendelijke Bedrijf van Nederland in de categorie Verzekeraar.
De Nederlandse Verzekeringsawards
Univé is op 11 June 2009 door De Nederlandse Verzekeringsawards beloond met een Gouden Schild voor MVO.
High Value
Univé is op 1 March 2009 door High Value als hoogste gewaardeerd bij de Financial Trust Index in de categorie Zorgverzekeraars.
Minder tonen...

Ervaringen met de Univé Scooterverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(23 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de scooterverzekering van Univé

uit Lunteren zegt op 26 February 2015: Geverifieerde klant

Goedekope maar degelijke verzekering, ik kan mijn schadevrije jaren meenemen naar de auto en wanneer er iets is wordt het ook goed afgehandeld. Ik heb zelf nog geen ongelukken gemaakt. Het advies van Univé is altijd goed: Wanneer ik binnenstap in Barneveld dan zitten ze altijd klaar om een vraag t ebeantwoorden.
Vorige keer kwam ik onaangekondigd aan en had ik vragen over mijn verzekering. De meneer achter de balie wees mij toe aan een adviseur die vervolgens met mij de verzekering doornam en de vragen beantwoordde. Ik ben er zeer tevreden over.

uit Heel zegt op 22 March 2014:

nog niet nodig gehad.
Ik heb in de 3 jaar dat ik scooter rijd nog geen schade gemaakt

uit Druten zegt op 2 February 2014:

Erg traag met schade afhandelingen. Ik wacht al sinds 9 januari!

uit Driel zegt op 8 January 2014:

goede betaalbare verzekering kan je telefonisch aanvragen maar ook via de computer zijn snel met je vragen en helpen je graag

uit Eindhoven zegt op 6 November 2013:

Ik heb eenmaal een ongeluk gehad met mijn oude scooter. Een auto reed door het rood en ramde mij van opzij. Er waren geen getuigen en de automobilist weigerde schuld te bekennen. Univé bood mij rechtsbijstand om de zaak alsnog te winnen gezien ik me hier voor verzekerd had. Rechtsbijstand was uiteindelijk bereid verder te gaan dan dat ik zelf bereid was. Mijn kansen waren te klein en het zou een lange weg worden. Daarom besloot ik er vanaf te zien. Ik ben uiterst tevreden over de manier waarop Univé mij heeft geprobeerd te helpen en de klantvriendelijkheid die ze altijd bieden.

uit Nijkerk zegt op 22 August 2013:

Geen ervaring met afhandelen schade. Ik heb er meer verzekeringen, dat bevalt prima.

uit Apeldoorn zegt op 9 July 2013:

Goedkoop, heb het verder nog niet nodig gehad gelukkig. Maar heb van meerdere mensen wel gehoord dat Univé niet moeilijk doet bij uitbetalen van schade.
Ik ben WA verzekerd voor mijn aprilia SR (bromscooter).

uit Breda zegt op 8 July 2013:

Ik heb nog geen ongeluk gehad met mijn scooter maar wel goede ervaringen met univé.
Vooral dat ze zich aan hun afspraken houden. Bijv als je een nieuwe verzekerings kaart nodig hebt en je belt, dan heb je het binnen 1 werk week binnen.
En ik vind de verzekerings tarieven heel goed geprijst, vooral in vergelijking met de service die je krijgt.

uit Vleuten zegt op 27 May 2013:

Het is gewoon duidelijk geregeld, nooit gezeur mee gehad met teveel of te weinig geld betalen. Nog geen ongeluk oid gehad dus over incasseren kan ik nog niks vertellen.

uit Almere zegt op 14 May 2013:

Eenvoudig aan te vragen via internet. De polis voorwaarden krijg je een paar dagen later via de post thuis.
Je bent goed gedekt en dat voor een goede prijs!

Ik ben tevreden

uit Amstelveen zegt op 13 May 2013:

Ik heb laatst mijn zip snor ingeruild voor een brom versie. Ik had op dat zelfde dag een mailtje gestuurd om mn verzekering te laten omzetten, maar er bleek iets fout te zijn gegaan in het systeem. Daarom bleek ik een onverzekerd voertuig in het bezit te hebben en ik heb toen contact met Univé opgenomen aangezien ik een boete van 390 euro kon verwachten van het RDW. Univé heeft dit netjes opgelost en erkend dat de fout aan hun kant lag en ze hebben mijn scooter met terugwerkende kracht verzekerd. Het communiceren met Univé ging erg goed en ik ben aan de telefoon erg goed geholpen.

uit Helmond zegt op 13 May 2013:

Ik heb nog geen ongelukken gehad o.i.d. waarbij ik hulp van mijn verzekering nodig had. Dus over die service kan ik weinig zeggen.
Wel zijn ze vrij snel met het beantwoorden van een vraag, en wordt alles netjes en duidelijk geregeld.
De voornaamste reden waarom ik een verzekering nam bij Univé, was dat zij duidelijk de goedkoopste waren voor een 17 jarige.

uit Bunschoten-spakenburg zegt op 13 May 2013:

Gelukkig nog nooit schade gehad.
maar de ervaring met unive is prima!

uit Blijham zegt op 13 May 2013:

Met het overzetten van mijn verzekering van de éne scooter naar de andere, was dit geen probleem (UNIVÉ). Tevens ging mijn premie ook nog eens flink omlaag, omdat ik namelijk uit de risico catagorie ging van 16-18 jr.

zegt op 8 February 2013:

Voor mijn brommer heb ik een verzekering afgesloten bij Univé. De service was prima, ik vroeg het aan en binnen enkele dagen kreeg ik hiervoor een bewijs. Ook de klantenservice bij vragen reageerden bijzonder hulpzaam en vriendelijk.

zegt op 13 September 2010:

Ik heb mijn bromfiets er verzekert op wetelijke aansprakelijk heid ik heb helaas nog geen kenneis mogen maken binnen de verzekering omdat ik nog geen schade heb hoeven te maken dus is het wel moeilijk om daar een prijs kaartje aan te hangen maar ik denk zeker dat het wel een goed bedrijf is je hoord er zoveel goede dingen over.

zegt op 19 June 2009:

Nadat ik afgelopen maand 16 was geworden had ik meteen mijn certificaat voor scooterrijden gehaald. En na lang sparen en vele vakken te hebben gevuld heb ik een aprilla scooter gekocht!! Echt helemaal te gek maar ik moest hem wel eerst verzekeren van me moeder voor ik erop mocht rijde. Daarom ging ik op internet op zoek naar een brommer verzekering voor mijn aprilla. Toen kwam ik bij Unive terecht. Daar kon ik eenvoudig mijn gegevens invoeren en toe kreeg ik gratis een offerte. Unive deed mij een goed aanbod en de kosten per maand vielen mij zeer mee. Dus toen had ik meteen mijn verzekering online afgesloten en nu scheur ik rond op mijn mooie scootertje :D.

Nee, ik zou een Univé Scooterverzekering niet aanbevelen

uit Nijmegen zegt op 19 May 2019:

4 jaar verzekerd geweest bij Univé voor een prima prijs. Tot dit jaar de nieuwe premie bekend werd. Bijna een verdubbeling. Contact opgenomen waar dat aan ligt. Wat krijg je als antwoord: er zijn veel schadegevallen geweest in uw gemeente het afgelopen jaar. Ja, dank je de koekoek. Zelf heb ik in die 4 jaar schadevrij gereden. En dan moet ik een verdubbeling gaan betalen? Univé? Daar plukt u de ZURE vruchten van. Nooit meer!

uit Zeist zegt op 23 June 2015: Geverifieerde klant

Ik heb een scooter verzekering afgesloten via internet.
De rekening bij de poliswas 5 % hoger dan de offerte!!
Vervolgens schrijft men 100 % premie af en beloofd men de no-claim in mijn geval 75% na verificatie van de roydata terug te storten.
Na 2 maanden is het teveel betaalde bedrag nog steeds niet teruggestort.
Ondanks vele malen bellen en beloftes.
Ik heb inmiddels andere mensen gesproken met de zelfde ervaring.
Ik raad iedereen aan trap er niet in en kies niet voor Unive.

zegt op 23 June 2015:

Ik heb een scooter verzekering afgesloten via internet.
Nadien was de rekening 5 % hoger dan de offerte!!
Vervolgens schrijft men 100 % premie af en beloofd men de no-claim in mijn geval 75% na verificatie van de roydata terug te storten.
Na 2 maanden is het teveel betaalde bedrag nog steeds niet teruggestort.
Ondanks vele malen bellen en beloftes.
Ik heb inmiddels andere mensen gesproken met de zelfde ervaring.
Ik raad iedereen aan trap er niet in en kies niet voor Unive.

uit Den haag zegt op 3 December 2014: Geverifieerde klant

Een half jaar geleden heb ik mijn Piaggio Vespa verzekert bij Univé.

Nu 17 November heb ik een brief ontvangen van het RDW, geopend op 30 november ivm verblijf in London, dat ik of mijn verzekeraar een 'verklaring artikel 34 WAM ' door moet sturen ter bewijs verzekert te zijn geweest op 17 november 2014. Wanneer deze niet of niet voor 15 december is ontvangen incasseert men een boete van €330,- .

Nu het lezen van de brief heb ik meteen gebeld en contact gehad met Unive. Bleek dat post met openstaande posten naar mijn oud adres is verstuurd. In de tijd dat ik de verzekering af sloot heb ik de sleutels van het nieuwe huis in ontvangst genomen.

De heer * heeft mij verteld dat er nog een post open stond van € 152,25 waarvan ik niet op de hoogte was. Dit bedrag heb ik vandaag 1 december 2014 direct overgemaakt naar Univé.

Nu is mijn vraag of door de adresverandering voortgekomen vertragingen en moeilijkheden Unive mij toch kan helpen en het RDW voorzien van de verklaring artikel 34 WAM voor 15 december 2014.

Helaas vandaag 3 December 2014 reactie gekregen dat zij mij niet willen helpen. Ik vind dit absoluut geen service en voor mij reden genoeg om mijn verzekering elders onder te brengen. Ook ga ik kijken of er juridisch grond is het bedrag dat ik heb betaald over de maand waarvan zij de verklaring niet willen verstrekken terug te vorderen, zij zeggen hiermee dat ik niet verzekert was.

Mocht iemand mij een betere verzekering aan willen raden, ik ben bereikbaar via s.hameetman@live.nl

zegt op 4 June 2013:

Vorig jaar heb ik voor mijn nieuwe scooter een nieuwe verzekering afgesloten bij Unive. Na een half jaar ben ik in het water beland met mijn scooter omdat ik moest uitwijken voor een auto. Ik heb direct contact opgenomen met Unive die mij direct geholpen heeft en de schade volledig heeft vergoed. Je snapt dat ik dan ook erg blij ben met Unive als verzekeraar.

uit Kampen zegt op 29 March 2012:

Zeker geen goede verzekering absoluut niet aan te raden
Mocht je per ongeluk worden aangereden door een andere partij en blijkt deze minder schade te hebben is de kans groot dat u de verliezende partij word bij deze verzekeraar.
Wij kunnen het weten, de zogenaamde bijstand verzekering is helemaal een giller die helpen je van de wal in de sloot.
Absoluut niet aan te raden voor welke verzekering dan ook


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen