ENRA Scooterverzekering

Is onderdeel van Bovemij Verzekeringsgroep Ervaringen

De scooterverzekering van ENRA Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

ENRA Verzekeringen is specialist in tweewielerverzekeringen. Naast voor fietsen, zijn ook voor bromfietsen en motoren verzekeringen ontwikkeld.

Voordelen van een ENRA Scooterverzekering

Voordelen van deze scooterverzekering:
  • Voordelige premie
  • Uitgebreide dekking
  • Gratis valhelmdekking tot €70,-
  • Gratis verhaalservice
  • Meteen 55% no-claim korting
  • Gratis hulpverlening bij ongevallen
Voordelen van ENRA:
  • De meest toonaangevende specialist in tweewielerverzekeringen
  • ENRA Verzekeringen is een 100% dochter van Bovemij Verzekeringen

Deze informatie wordt verstrekt door ENRA en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze scooterverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de ENRA Scooterverzekering met andere scooterverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
ENRA Scooterverzekering Ervaringen InShared Scooterverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: €200 eigen risico bij een allrisk verzekering maar alles wat niet door de fabrikant op je scoote... prima geen gezeur gewoon afsluiten en klaar en alles is eigen keus das ideaal.
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de ENRA Scooterverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(9 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de scooterverzekering van ENRA

uit Noordwijk zegt op 22 February 2017:

Ik heb mijn aprilia RS50 bij Enra verzekerd. In het afgelopen jaar heb ik een aanrijding gehad met een fietser en daarbij heb ik schade opgelopen en Enra heeft er echt alles aan gedaan om onze schade vergoed te krijgen. Dit was niet eenvoudig omdat de wet de zwakste weggebruiker bij voorbaat in bescherming neemt. Uiteindelijk hebben we een letselschade advocaat toegewezen gekregen en de schadevergoeding die we hebben ontvangen was ruim voldoende. Naast dit voorval hebben we ook een aantal keer met bromfietsproblemen langs de weg gestaan en dan haalt Enra de bromfiets gratis op en levert hem af bij de reparateur. Ik kan niet anders zeggen dat Enra de beste verzekering is die ik ooit heb gehad. Zeker een aanrader. Op een schaal van 1 tot 10 scoren ze een 11

uit Den haag zegt op 14 July 2015:

Perfect mijn scooter was gestolen terwijl ik hem net 7 uur had en ik voelde me zo klote!!

Maar dankzij enra heb ik nu weer een nieuwe echt een geweldige verzekeraar en wat je bieden dat menen ze nog ook!!

Een aanrader voor iedereen die goed verzekerd wil zijn betaalbare prijs en ontzettend goede hulp!!

Heel echt bedankt ENRA.


Jamie waanders

uit Apeldoorn zegt op 15 June 2015:

Snelle reactie op de ingediende schade en daarna een vlotte afhandeling van schade.

uit Utrecht zegt op 14 May 2014:

Mijn dochter heeft nu sinds 3 jaar haar scooter verzekering, ja best wel duur in het begin, maar ze rijdt al 3 jaar schadevrij krijgt ze een leuke korting. Ze heeft wel al een paar keer ongeluk gehad, nietvhaarvschul, en enra heeft het fantastisch in behandeling genomen, snel en zeer klant vriendelijk.

Nee, ik zou een ENRA Scooterverzekering niet aanbevelen

uit Moerdijk zegt op 21 May 2018:

Slordig en onplezierige, niet erg vriendelijke klant benadering.
Krijg de indruk dat je blij mag zijn dat ze je verzekeren

uit Amsterdam zegt op 6 November 2017:

pas op als je bij het beëdigen om u een royementsverklaring met schadevrije jaren vraagt krijg je die niet of eentje met verkeerde gegevens

uit Den haag zegt op 22 July 2017:

Altijd redelijke prijzen bij Enra, nu hebben ze de WA verzekering verdubbeld! Mij zijn ze in ieder geval kwijt als klant, Ik vind het een schande!

uit Tigertje@gmail.com zegt op 30 September 2015:

€200 eigen risico bij een allrisk verzekering maar alles wat niet door de fabrikant op je scooter is gezet of bevestigt is niet verzekerd.
Echter ben je wel verplicht om je scooter met een dure slot vast te zetten maar als ze je scooter dan stelen dan is die niet mee verzekerd.
Ook de voorwaarden kloppen voor geen millimeter zo staat er te lezen " Bij diefstal of totaal verlies krijgt u in het 1e verzekeringsjaar een nieuwe bromfiets op basis van de verzekerde som uitgekeerd. " dus je krijgt een scooter "uitgekeerd" ? hoe moet je dat zien vraag ik me dan af het lijkt me niet dat ze een scooter storten op je bank rekening , nee je moet een door hun aangewezen dealer benaderen om daar een scooter te kopen.
Maar wat nu als die dealer van hun duurder is dan wat je voor je scooter hebt betaalt? juist dat mag jij bij betalen en in de wet staat duidelijk dat een verzekeraar jou niet mag benadelen.
Maar ook blijken ze zelf niet zo goed thuis te zijn in het Nederlands dat blijkt uit een brief die je krijgt als je scooter gestolen is.
Hier in wordt gesproken van "aankoop van een voertuig" en wat nu als je een fiets wilt terug kopen in de plaats van een scooter? juist dat is volgens Enra dus geen voertuig... ???
Van Dalle :
Betekenis ' voertuig '
Je hebt gezocht op het woord: voertuig.

voer·tuig (het; o; meervoud: voertuigen)
1
vervoermiddel voor vervoer over land

uit Urmond zegt op 12 June 2014:

Mijn vader is 11 mei gestorven aan longkanker na 1 jaar vechten tegen deze afschuwelijke ziekte. hij heeft in 2013 reeds gebeld met ENRA dat hij de verzekering wilde stopzetten omdat hij niet meer kon rijden in zijn grote liefde zijn 45 km autootje. Dit was zijn hele vrijheid. Mijn vader is de dag erna opgenomen en niet meer thuisgekomen. Nu bij zijn overlijden heb ik dit meteen gemeld bij ENRA , maar ze konden niets doen zonder te vrijwaren, Goh is daar toch een week overheen gegaan eer ik het geregeld had, omdat ik wel even ook andere zaken te doen had misschien. Nu mogen we voor die paar daagjes nog € 57,21 overmaken en begrip hooooo maar. Daar moeten ze dus echt van leven !!!!!!!! bij ENRA, de een zijn dood is ENRA's brood. Kom op zeg heeft een verzekeringsmaatschappij ook nog een menselijke kant !!!!!!!!!!!!!!!!!


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen