ENRA Fietsverzekering

★★★★☆ 8.1/10 (127 reviews)

Logo verzekeraar ENRA

ENRA Verzekeringen is specialist in tweewielerverzekeringen. Naast voor fietsen, zijn ook voor bromfietsen en motoren verzekeringen ontwikkeld.

Voordelen van ENRA:

  • De meest toonaangevende specialist in tweewielerverzekeringen
  • ENRA Verzekeringen is een 100% dochter van Bovemij Verzekeringen

Voordelen van deze fietsverzekering:

  • Specialist in tweewielerverzekeringen
  • Diefstal en schade goed verzekerd
  • Snelle schadeafhandeling

Onafhankelijke beoordelingen voor de ENRA Fietsverzekering

De ENRA Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De ENRA Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,3 en is daarmee de Beste uit de test.

De ENRA Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,5.

De ENRA Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De ENRA Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,3.

De ENRA Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,4.

De ENRA Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 5,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ENRA Fietsverzekering

Fiets verdwenen bij station. Dacht dat deze wegens bouwwerkzaamheden was verplaatst. Niet dus. Na enige tijd aangifte gedaan, documenten ingevuld en sleutels opgestuurd. Afhandeling duurde even. Inmiddels nieuwe fiets gekocht. Vergoeding gewoon op eigen rekening gekregen. Direct ook weer diefstal bij Enra verzekerd. Prima!

Fiets gestolen, naar de fietsen handelaar/bemiddelaar waar de fiets werd gekocht gebeld. Deze meldde dat het spijtig was en reageerde met een prettige middag. Bij een andere fietsenhandelaar, ook Enra fietsverzekering bemiddelaar, vooruitlopend op de schade-uitkering een nieuwe fiets uitgezocht, passend en voor dezelfde prijs als de gestolen fiets. Voldaan aan de polisvoorwaarden, in natura en bij enra fietsverzekering bemiddelaar, zou je denken. Enra heeft besloten tot uitbetalen maar wil uitsluitend uitbetalen aan de bemiddelaar die op de polis staat. Maar die wenste mij een goede middag en deed niets. Dus daarom gevraagd om de uitbetaling te doen aan de fietsenhandel van levering van de vervangende fiets. In de polis/kleine letters op internet staat notabene dat enra een andere fietsenhandelaar kan aanwijzen. Probleem nog steeds niet opgelost. Wat is eigenlijk hier het probleem….

Heb een fietsverzekering met pechhulp. Sta met lekke band in de regen. Pechhulp neemt niet op. Ben de hele ochtend aan het bellen. Dat was bij de ANWB wel anders. Zo’n spijt dat ik op aanraden van de winkelier ben overgestapt.

In buitenland lekke band. Pechhulp Enra gebeld, er zou hulp komen en er zou ’n Sms gestuurd worden. Twee u. gewacht en nog geen hulp. Zelf hulp geregeld . Nooit ’n sms gekregen, niets meer gehoord. Mail gestuurd voor onkosten vergoeding, (taxi moeten bellen). Ben benieuwd?

In februari werd mijn e bike gestolen. Vergoeding was direct goed geregeld. Nu, een half jaar later is hij wèèr gestolen. Ditmaal dit Enra een steekproef ( wat ik me uitstekend voor kan stellen) maar weer was binnen een week alles geregeld.

In panne gevallen met lekke band van E bike 3 keren gebeld met telkens 15 minuten wachten Na 3 uren wachten in blakende zon geen hulp gekomen Heb het zelf maar anders opgelost

Elektrische bakfiets was gestolen. ENRA heeft snel het papierwerk/onderzoek afgerond en voor een nieuwe fiets gezorgd. Erg blij met de afhandeling.

2 Weken geleden schade gemeld, nu moet er een expert langs komen om dit te beoordelen. Prima, maar zijn besluit gaat drie weken duren. Tot die tijd mag de fiets niet gerepareerd worden. Dus 5 weken zonder fiets. Daar betalen we dan veel geld voor.. Daarnaast zijn ze alleen op werkdagen tussen 8:00 en 13:00 te ‘bereiken’. Je staat lang in de wacht en de verbinding wordt continue verbroken.

Met mijn nieuwe fiets gevallen tijdens vakantie..ruim 160 euro schade..heb een uitgebreide casco verzekering afgesloten ..fiets laten repareren en krijg gewoon niks vergoed…ongelofelijk wat een kutverzekering..zo snel mogelijk weg en nooit hier meer verzekeren zijn accecoires en arbeidsloon van de fietsenmaker ook niet vergoed ..die mijn fiets weer in goede staat heeft gebracht

Super slechte service. Bij pech helpen ze je heel slecht. Vorige keer kreeg ik te horen dat ik bij de pech hulp niet in het systeem sta en kreeg ik achteraf een rekening van 160€. Nu weer pech en ben ik al bijna twee en half uur aan het wachten op hulp! Eerst wilde de hulpcentrale mij niet helpen omdat ze mij weer niet konden vinden in het systeem en moest ik een half uur wachten tot Enra bereikbaar was. Daarna met veel moeite eindelijk pechhulp op weg gestuurd maar die gingen onderweg nog iemand anders helpen dus zit ik al ruim anderhalf uur op ze te wachten. Aan de telefoon heel onbeschoft behandeld. Sluit hier zeker niet je verzekering af.

Zeer a-sociaal bedrijf. Méér valt er niet over te schrijven.

In 2020 liep de ENRA e-bike verzekering van de Batavus E-Go af en toen de Diefstal Optimaal verzekering opnieuw voor 3 jaar afgesloten. Begin 2022 werd het bedieningsdeel van de motor gestolen. Altijd meegenomen, een keer vergeten en weg. Accessoires en onderdelen blijken in de 2019 voorwaarden vreemd genoeg niet bij Diefstal Optimaal verzekerd, ook niet een integraal onderdeel van de motor, die er af fabriek opzit. Niet zo Optimaal, dus. Er is geen normaal gesprek met ENRA mogelijk; men verwijst stelselmatig naar de 2019 voorwaarden en gaat niet op andere argumenten in, in overigens zeer onpersoonlijke en kille mailtjes. Ook niet voor deze klant, die inmiddels 4 verzekeringen bij ENRA heeft gehad. De Consumentenbond heeft in een test ook al op deze omissie in de ENRA voorwaarden gewezen. Kennelijk heeft ENRA dat ook ingezien, want in 2021 zijn de voorwaarden gewijzigd en zijn elementaire onderdelen als een accu wel meeverzekerd. Deze voorwaarden zijn echter niet van toepassing voor lopende verzekeringen. Klanten zijn ook niet geïnformeerd over wijziging van de voorwaarden. Een mogelijk argument dat de premie op de nieuwe dekking aangepast is, zou ook niet opgaan, aangezien de premies nu nog nagenoeg gelijk zijn aan die van 2020. Moraal van dit verhaal: kijk goed naar de voorwaarden VOOR afsluiten van een ENRA verzekering en hoop niet op enige clementie, ook niet als je al lang klant bij ENRA bent (en al de nodige premie naar ENRA hebt gebracht). Volgende verzekering gaat weer naar ANWB, die zijn wel voor rede vatbaar.

Fietsverzekering afgesloten bij Enra. Door een aanrijding nu schade aan de nieuwe fiets en die wil ik melden maar dat kan nergens bij Enra. Enra is totaal onbereikbaar. De website werkt niet, telefonisch niet te bereiken, via de app van Enra kun je niet met ze chatten. Zodra je op verzenden druk steeds dezelfde foutmelding (“Het is niet gelukt uw bericht te versturen”). Als je de afgesloten polis wilt toevoegen in de app (zodat je onderweg alle gegevens bij de hand hebt) kan dat ook niet. Ook weer een foutmelding “Polis opslaan mislukt”. Zeer klantonvriendelijke verzekeraar.

Onlangs is de accu was van mijn fiets gestolen. De ENRA polisvoorwaarden van oktober 2020 bleken dit, bij mijn verrassing, niet te dekken, maar de nieuwe voorwaarden van een paar maanden later wel. Maar, werd mij gezegd, de nieuwe verzekering zou een stuk duurder zijn. Na een simpele check bleken de “oude” en nieuwe polis gewoon even duur te zijn. Toen ik ENRA deze misleiding melde en om een reactie vroeg, heb ik niets meer van ENRA vernomen. Niet goed!

Nieuwe e-bike gekocht en ter plaatse via rijwielhandel verzekering aangevraagd voor deze fiets bij Enra. Na drie werkdagen een aangetekende brief van hen ontvangen dat in de database van het CIS een melding werd aangetroffen die op mij betrekking had. De verzekering werd gewoon daarom niet geaccepteerd! Schriftelijk officiële navraag gedaan bij het CIS en antwoord gekregen. Daar zijn enkele registraties van schade meldingen, waarvan 2 van 5 enkel een informatieverzoek was inzake schade, dus daadwerkelijk geen enkele uitbetaling. Op grond hiervan is het niet toegestaan om een verzekering te weigeren, volgens het verbond van verzekeraars. Gezien de negatieve reviews over Enra, ben ik achteraf blij ook dat ik mijn e-bike probleemloos bij een concurrent van hen heb afgesloten.

Na fietsongeluk, ambulance en SpoedEisendeHulp, stond fiets nog op plek des onheils. en sleutels door ambu-broeder in mn tas… ENRA was niet genegen eerst de sleutels en daarna de fiets op te halen…beide in 058….schandalig

Verzekeringsmij is onbereikbaar via internet. Je kunt niet chatten. App werkt voor geen meter. We zijn bezig dit te verbeteren . Wanneer dan? Kan je eigen polis niet inzien, je kunt je gegevens niet aanpassen. Communicatie dikke onvoldoende.

Fiets was omgevallen ging niet meer voor of achteruit. Enra gebeld gezegd dat batterij van mijn mobiel bijna leeg was. Deze mevrouw haalde heel snel gegevens boven water vulde snel in waar is stond en zei dat er hulp aan kwam tuusen 30 en 45 min. Klopte precies. Monteur kwam heeft fiets nagekeken en zei dat voor spatbord verbogen was. Heeft gelijk mijn standaard afgesteld. Zeer kundige vriendelijke man. Was bang dat mijn fiets niet gelijk gerepareerd kon worden. Maar dan zou fiets en ik thuis gebracht worden of fiets gelijk naar fietsen maker gebracht worden. Ik wil de mevrouw aan de telefoon bedanken voor snel handelen ivm bijna lege mobiel en de monteur Jack Verkade bedanken voor het reparen.

17 jaar na het overlijden van mijn vader krijgt mijn moeder een offerte om zijn e-bike verzekering te verlengen. Mijn vader heeft nooit een ebike gehad en kon de laatste jaren voor zijn dood niet meer fietsen vanwege zijn ziekte ALS. Geen enkele reactie gekregen op mijn schriftelijke vraag om het adres van mijn vader te verwijderen

Fiets van mijn vrouw is gestolen,ze fiets 10k per jaar. Verzekerd bij Enra in drie dagen bevestiging gekregen zodat zij een nieuwe fiets kan ophalen. Prima en vlot geregeld! Dank.

marginale verzekeringsinstelling. mails worden niet beantwoord, opzegtermijn wordt niet correct toegepast. Men rekent na de opzeg (8 maanden op voorhand) lekker nog een extra jaar aan. Enra kan enkel factureren niet communiceren.

170 km's vanuit België naar Duitsland. In pan gevallen in het weekend in Monschau op 100 meter van het hotel. Wij dachten platte batterij en hebben de batterij eruitgehaald en een nacht laten opladen. Volgende dag fietstocht gepland in de Eifel. Fiets deed niets meer. Gebeld naar ENRA voor bijstand. De enige uitleg die wij kregen was "trek uw plan, u bent in uw verblijfplaats, het is zoals u thuis bent." Wij hebben dan een Duitse Touring Wegenhulp moeten aanspreken en 600 euro betaald om terug naar België te geraken. Bedankt ENRA!!!!!!!

Amateuristisch geregelde organisatie: in communicatie laten ze steken vallen en bij contact absoluut niet klantgericht.

Super. Stonden vanmiddag op een zondag. in begie met een lekke band. 16 km van ons verblijf af. We bellen. En werkelijk waar 25 minuten latet stond er een truck, fiets erin en naar ons gastverblijf gebracht. Top, Dit is service???Dank je wel

Waarom werkt het onderdeel 'fietsverzekering prijsopgave' niet? Lastig als je op zoek bent naar een fietsverzekering en je wilt prijzen vergelijken.

Erna vindt alle mogelijke redenen om je verzekering niet uit te keren. Zelfs als je een politie bewijs hebt. Niet doen, zuivere oplichterij.

waar mijn verlening invullen onduidelijk via internet waardeloos

Iemand vond het nodig om mijn fiets mee te nemen. Deze heb ik nodig om naar mijn werk te gaan. Gelukkig was de afhandeling bij ENRA zo snel dat ik de dag erna een andere fiets kon halen bij mijn rijwielhandelaar.

Fiets op dinsdag gestolen. Gelijk aangifte bij de politie gedaan. Woensdag kreeg ik het bewijs van aangifte, naar de fietsenwinkel gebracht en die stuurde het gelijk naar de verzekering. Donderdag kregen we het akkoord van de verzekering en vandaag, vrijdag, een nieuwe fiets gekocht van het verzekeringsgeld. Perfecte en correcte afhandeling dus!

Snelle en vlotte afwikkeling. Zeer tevreden over deze verzekering.

Ik werd onaangenaam verrast toen ik constateerde dat mijn 2 jaar oude fiets en die net een beurt had gehad was gestolen bij het station De Vink. Hij stond dubbel op slot. Maar dat mocht helaas niet baten. Gelukkig kon ik de volgende dag met proces verbaal van de politie en de 2 fietssleutels bij de fietsenmaker gelijk een nieuwe fiets uitzoeken. Een geluk bij een ongeluk zal ik maar zeggen. Ben wel blij met de snelle afhandeling. Dat verzacht de boosheid wel. Toch blijft het jammer dat men niet met hun dievenklauwen van andermans spullen af kan blijven. Moest wel weer een nieuwe fietstas, slot en verzekering aanschaffen.

Supersnelle afhandeling gewoon bij de fietsenwinkel. Een dag na de diefstal reed mijn dochter op een nieuwe fiets weer naar school!

Helaas mijn 2e elektrische fiets opnieuw gestolen , notabene op een plek met zicht op woningen en druk op straat tijdens een helloween feest in een woonwijk. Met alle respect super geholpen door mijn rijwielhandelaar. Binnen een paar dagen alles perfect geregeld !

Super !! Diefstal van je fiets is al erg genoeg . De afhandeling door ENRA was echter een goede pleister op de wonde. Snel , adequaat , zonder allerlei overbodige rompslomp . Mijn volgende verzekering is zonder twijfel ook bij hun , hoewel ik het natuurlijk hoop niet nodig te hebben.

Kan er kort over zijn, alles perfect geregeld. Dus volgende fiets ook bij Enra verzekeren. Kan het iedereen aanbevelen.

Supersnelle en plezierige afhandeling Zonder rompslomp Hartelijk dank !

Prima afhandeling na de diefstal van mijn fiets na slechts 4 maanden! Keurig!

Alleen maar lof voor ENRA!! Heb na de ellende van een gestolen Ebike volledige medewerking en een vlotte afhandeling gekregen waardoor ik al heel snel weer op een nieuwe fiets rond kon rijden!! Super-bedankt ENRA!!

Zeer vlotte en soepele afhandeling van mijn melding van diefstal via de rijwielhandel. Ik kon meteen een nieuwe fiets uitzoeken. Top geregeld!

Nadat mijn fiets gestolen was en ik hier aangifte van heb gedaan, heeft niet alleen mijn fietshandelaar supersnel gehandeld (dezelfde dag nog) maar de volgende ochtend kreeg ik al bericht van ENRA dat ik een vervangende fiets kon ophalen. Super geregeld met vriendelijke service, ik kan meteen weer vooruit.

Zowel mijn fiets als mijn fietssleutel zijn gestolen, ENRA weigert terug te betalen omdat ik geen twee sleutels kan voorleggen. Ik voel mij dubbel bestolen, door de fietsendief en door de verzekeringen. De persoon die ik aan de lijn had, had geen greintje menselijkheid waardoor ik nu ook achterblijf met het gevoel dat alles mijn eigen schuld is. Nooit meer!

Afgelopen donderdag is mijn fiets gestolen, door een snelle afwikkeling van zowel de verzekering als de rijwielhandel, heb ik nu al een nieuwe fiets! Bedankt!

Snelle, correcte afhandeling van diefstal van mijn e-bike door samenwerking tussen fietsleverancier en ENRA. Ik hoefde alleen aangifte van diefstal en sleutels te overleggen; fietsenhandelaar regelde alles verder met ENRA. Binnen een week reed ik op een vergelijkbare andere fiets. Ben opnieuw heel tevreden en beveel ENRA van harte aan.

Enorm aan het balen nadat mijn prachtige CUBE e bike gisteren na een kort bezoek aan de supermarkt bleek te zijn gestolen. Dankzij de zeer goede bemoeienis van mijn rijwielzaak richting ENRA kan ik morgen al een nieuwe fiets gaan afhalen. Niks dan lof, alhoewel ik me afvraag waarom er in de huidige dure e bikes geen track en trace in het frame wordt ingebouwd. Dit zou diefstal een stuk onaantrekkelijker maken Hartelijke groet Franco de Rosa

Had de pech dat mijn fiets in het weekend werd gestolen. Heb echter na de mail die ik in het weekend stuurde direct de volgende maandag gebeld. Werd goed telefonisch geholpen en de gestelde vragen werden ook naar tevredenheid beantwoord. Kon met de digitale aangifte van de politie en de vereiste benodigdheden naar de fietshandel en had eigenlijk binnen 2 dagen een nieuwe fiets. Kon bijna niet sneller. Het kost mij altijd geld want ook de nieuwe fiets is verzekerd want safety first natuurlijk. Ben dus een tevreden mens en rijd alweer rond op mijn nieuwe fiets.

Heel graag wil ik mijn dank uitspreken aan ENRA-Fietsverzekering aangaande de zeer snelle en bijzonder goede manier van afhandeling nadat mijn fiets afgelopen vrijdagochtend gestolen bleek te zijn. Met de vakantie voor de deur en het vooruitzicht om op vakantie te moeten zonder fiets bij me beangstigde me al behoorlijk. Eigenlijk is het een behoorlijk ingrijpend gebeuren als ze je fiets van net een jaar oud stelen. Je denkt altijd dat het bij andere mensen gebeurd, en als het je dan overkomt sta je echt helemaal als aan de grond genageld te kijken, zo van wat overkomt me nou. Maar na de geruststellende woorden van uw medewerkster door de telefoon en de afhandeling daarna heb ik alleen nog maar lof voor de wijze waarop alles is afgehandeld waarvoor nogmaals mijn hartelijke dank.

zeer snelle en correcte afhandeling in samenwerking met de fietsenwinkel. 1 dag na melding diefstal kon ik de nieuwe fiets afhalen. Kortom verzekering doet wat het belooft.

zeer tevreden en accurate afhandeling aan te bevelen bij anderen

Door toedoen van mijn fietsverzekering heb ik in no-time een nieuwe fiets kunnen bestellen. Zeker in het licht van een 2e diefstal in minder dan 7 maanden, geeft dit in ieder geval een verzorgd gevoel. Een pleister op de wonden….

Goede verzekering!! Vlot afgehandeld en nieuwe fiets zonder bijbetaling ook al was mijn fiets 2 jaar oud!

ENRA doet echt wat zij beloofd. Ik ben echt tevreden over hun dienstverlening.

Zeer snelle en correcte afhandeling van een diefstal van een fiets

18-05-2016 is mijn fiets gestolen gelijk aangifte gedaan bij de politie. Tegelijk mijn fietsen handelaar gemeld van het stelen van mijn fiets. Hij heeft het direct gemeld bij de ENRA verzekering en 19-05-2016 al een acceptatie ,zodat ik een nieuwe fiets kon uitzoeken. Super!!!!!!

Op zich snel afgehandeld van de kant van ENRA en de fietsenhandelaar inclusief tijdelijke leenfiets, maar in totaal kost de diefstal je nog behoorlijk veel geld en tijd ondanks de verzekering, zeker omdat ENRA tussentijds de voorwaarden heeft aangepast. In totaal kost een fiets van krap 1000 euro wanneer hij verzekerd is en 1 keer gestolen 1600 euro inclusief 2 keer verzekeren en extra sloten om te kunnen fietsen. Lucratieve zaak voor fietsenhandelaar, fabrikant, verzekeraar en dief/criminele organisatie. Als fietser heb je het nakijken.

Nadat de fiets is weggehaald digitale aangifte gedaan bij de politie. Na enkele dagen de bevestiging ontvangen van de aangifte. Deze zaterdag 30 april ingeleverd bij de fietsenhandelaar. Maandag 2 mei, dus feitelijk de volgende dag, al de goedkeuring van de verzekering gekregen. SUPER !! De volgende fiets wordt ook weer op dezelfde manier verzekerd. Dank voor de snelle afwikkeling.

zeer snelle afhandeling, dezelfde dag al bij de fietsenmaker proefrijden op nieuwe fiets en leenfiets mee, Rijwielhandelaar handelt alles af. Heel Fijn! En dan nog restitutie krijgen van Enra op je premie!

Zeker goed gedekt, maar toch beperkingen die een vrije keus onmogelijk maken. Wat te denken aan: Geen fiets meer willen nemen omdat de leeftijd of mobiliteit dat onmogelijk maken. ONMOGELIJK. Het bedrag van de gestolen fiets is hoger dan de nieuwe fiets. Restitutie? VERGEET HET MAAR? De fietsenmaker is voor mij niet de leverancier die ik verder wens! JAMMER MAAR DAAR GA JE TOCH JE FIETS VAN AFNEMEN. Wat dan bij het laatste geval? Ja dan moet je met de fiets de boer op en zien dat je daar je garantie ziet te halen. De toch gebruikelijke korting, uit ervaring bij zelfde leverancier, is geheel niet ter sprake gekomen. GEEN CONCURRENTIE Deze vragen bij ENRA telefonisch voorgelegd maar op alle punten afgedaan dat het nu eenmaal zo loopt als het loopt. Ik wil dit graag delen met personen of organisaties die mijn grieven objectief kunnen beoordelen en kenbaar maken. Ter verduidelijking nog onderstreept dat ik een kundige leverancier heb.

Geweldig, snelle afhandeling na diefstal fiets en goede vergoeding voor nieuwe fiets.

Afgelopen weekend is mijn fiets gestolen en toen ik met mijn aangifte van de politie en de sleutels van de gestolen fiets bij Jos van Hees tweewielers kwam ( di 19/04/2016), kreeg ik al meteen te horen dat ik een nieuwe fiets mocht uitzoeken . Helemaal TOP

Een prima telefoongesprek op maandagavond na diefstal van mijn fiets. Zeer snelle afhandeling op Woensdag kreeg ik een mailtje dat de rijwielhandelaar over mocht gaan tot leveren van een nieuwe fiets. Super snelle afhandeling. Heel erg tevreden.

Blij met de snelle afhandeling van de schade melding. Zeer goede service!!!!!!! Vriendelijke groet, J. Labrie-Siemons

Woensdagochtend erachter komen dat je fiets uit de voortuin is gestolen, Vrijdag al een goedkeuring van Enra, dat ik nieuwe fiets bij rijhandel mag uitzoeken.! Dit vind ik enorm snel!! Heel erg blij mee!

Afhandeling super na de diefstal van de fiets . Zou iedereen aanraden om bij enra een verzekering af te sluiten

Helaas is mijn Koga fiets van net 10 weken oud gestolen. Dubbel op slot en binnen 10 minuten weg. Vond het heel erg dat dit gebeurd is. ik had al andere boodschappen gedaan en in de fietstas gelaten. Regenbroek in een vakje plus div..Gelukkig verzekerd bij ENRA Ik hoop nu langer van mijn Koga te genieten. Bedankt ENRA

Fantastisch geholpen aan de telefoon, en allemaal heel snel geregeld. Top!

Mijn fiets was gestolen bij een vriend voor de deur, na een lange wandeling en flink gebaald te hebben was het een gigantische opluchting hoe snel de verzekering de claim heeft afgehandeld. Binnen een half uur kreeg ik in de winkel al te horen dat ik een nieuwe fiets uit kon kiezen. Dit neemt dus heel wat zorg weg! Meteen weer een nieuwe verzekering afgesloten natuurlijk ;-)

een nieuwe fiets in 1 dag dankzij deze verzekering. Daar word je blij van

Mijn fiets was op vrijdagavond gestolen, zaterdagmiddag naar de fietsenwinkel gegaan om dit aan te geven. Sleutels ingeleverd, politierapport doorgemail en maandagochtend al een bevestiging van ENRA ontvangen dat de claim goedgekeurd is. Ontzettend dankbaar dat ik niet zo lang hierop heb moeten wachten. Mijn volgende fiets laat ik ook hier verzekeren.

Op vrijdag is mijn fiets gestolen na twee jaar rijplezier. Via de wijkagent verwezen naar digitale aangifte, zelfde dag gedaan. Met dit bewijs en twee sleutels naar de fietsenmaker. Ik kon hetzelfde type kiezen Gazelle, was niet op voorraad, maar wordt in drie dagen geleverd. Super! Dus altijd doen die ENRA verzekering.

De verzekering werkt goed, maar ik had me niet gerealiseerd dat je eerst helemaal door het politie systeem heen moet. Daarom moest ik een paar keer terug naar de fietsenwinkel, kon het politiebureau mij niet helpen, en kon ik alleen een nieuwe fiets meekrijgen als ik eerst cash de koopsom voorschoot. Al met al was ik uren zoet met de afhandeling, en krijg ik nu steeds mailtjes van de politie over statuswijzigingen die ik volgens diezelfde politie… gewoon moet negeren. Ik begrijp dat alles zorgvuldig moet gebeuren, maar ik word er wel een beetje humeurig van en doe het nu weer zonder verzekering .

Afgelopen dinsdag werd de fiets van onze dochter gestolen in Leiden. Mede met hulp van de fietsenwinkel heeft mijn dochter vanmiddag (binnen 48 uur) een nieuwe fiets op kunnen halen. Chapeau voor deze snelle actie. Tuurlijk kwamen er nog wat kosten bij, maar die waren dan ook niet meeverzekerd. Top.

Door het afsluiten van deze verzekering ben ik al een keer onderweg opgehaald met een lekke band. Nu is mijn fiets gestolen en moest ik dus aanspraak doen op de verzekering. Super snel geholpen. Helaas kost het stelen van een fiets altijd geld (nieuwe fietstassen, extra slot, regenjas, nieuwe verzekering etc.). Maar was natuurlijk heel blij dat ik een verzekering had afgesloten.

super service! kan het niet anders omschrijven, mijn fiets werd helaas gestolen en ik zat er erg mee in mijn maag. ik had verwacht dat ik een percentage terug zou krijgen en niet het complete aankoop bedrag. gelukkig heb ik bij enra een fiets verzekering afgesloten via de fietsenmaker bij aanschaf wand ik kreeg dus het volledige bedrag vergoed. sterker nog ik ging naar binnen met 2 fiets sleutels de aangifte van de diefstal en mijn verzekering polis en ik kon meteen een nieuwe uitzoeken. zo snel ging het! dankjewel enra zo fijn ben ik geholpen!

door diefstal moest ik aanspraak maken op verzekering. samen met rijwielhandelaar erg vlot afgehandeld en kon direct een nieuwe fiets uitzoeken.

Snelle afhandeling voor het aanvragen van de vergoeding na diefstal van mijn fiets.

Toen mijn fiets was gestolen, kon ik de volgende dag al een nieuwe uitzoeken en direct meenemen. Ontzettend fijn dat de verzekering zo snel is!

Mijn fiets is afgelopen vrijdag gestolen, zaterdag aangifte gedaan en dezelfde middag met sleutels en papieren naar mijn fietsenwinkel gegaan. Ik kon nog dezelfde middag een gelijkwaardig exemplaar uitzoeken. Wel even een extra slot bij gekocht.

Ik kreeg "s middags om 16:30 uur pech met mijn speciale fiets op Ameland. Daar is geen steunpunt van ENRA maar de medewerkster van ENRA nam contact op met een lokale fietsverhuurder/reparatie zaak. Ik werd keurig bij het hotel afgeleverd en de fiets werd de volgende ochtend gerepareerd bij het hotel bezorgd. De medewerkster van ENRA nam nog contact op om te informeren hoe e.e.a. was verlopen. Complimenten

Na 3,5 jaar is mijn elektrische fiets gestolen. De verzekering loopt 5 jaar. Zodoende kon ik een nieuwe fiets uitzoeken voor het aankoopbedrag plus iets extra. De afhandeling en verwerking van ENRA was in 1 woord geweldig. Voel me zelfs bezwaard om na deze periode zo maar een nieuwe fiets te krijgen terwijl de dagwaarde van de fiets behoorlijk lager is.

Super snelle service! Vrijdag laat in de middag was de fiets van mijn dochter gestolen maandag kon er met de juiste papieren al gelijk een nieuwe worden besteld! Als haar gewenste fiets op voorraad was geweest had het gelijk meegenomen kunnen worden nu nog eventjes wachten. Maar echt geweldig!

Bedankt voor de goede en snelle service echt top na diefstal van m'n koga e bike

Met 3 werkdagen een nieuwe fiets voor de deur geleverd! Dat zegt het toch gewoon helemaal? Top, zeer content.

prima service. Alles duidelijk en snel geregeld. Mijn gestolen fiets is snel geregeld omdat dit online kon gebeurden. Hierdoor had ik snel duidelijkheid en kon ik een vervelende ervaring, diefstal van mijn fiets, snel omzetten in een fijne ervaring: Uitzoeken van een nieuwe fiets!

Nadat ik alle juiste documenten en sleutels ingeleverd had kreeg ik binnen 2 dagen een bevestiging dat alles goedgekeurd was en een nieuwe fiets mocht uitzoeken. Had niet verwacht dat dit zo snel ging. Dus wij zijn heel tevreden

Snelle en prettige communicatie per e-mail. Mijn fiets was gestolen bij een inbraak in ons huis en moesten anderhalve week wachten op de definitieve aangifte van de politie (die kan lijsten gestolen goederen namelijk niet kopiëren en aanvullen, maar moet alles overtypen). Hoe prettig is het dan om twee dagen na het mailen van de definitieve aangifte al een brief van Enra te krijgen met de toekenning van het verzekerde bedrag voor een nieuwe fiets.

Ik ben de heer Jad Kimi een onderhandse lening geldschieter. we biedt leningen tegen een rente van 2% per jaar voor een bedrag van EUR 100,000,000,00. Die 500,000,000,00.in om welke valuta u de lening nodig hebben. Met 100% financiering van projecten gedekte en ongedekte leningen beschikbaar. we gegarandeerd tot financiële diensten te verlenen aan veel van onze klanten over de hele wereld. Met het pakket van zachte lening, kan een lening worden verwerkt en overgedragen middelen is aan de kredietnemer zo spoedig mogelijk. wij werken met de voorwaarden van een duidelijk en gemakkelijk te begrijpen en te bieden leningen aan een van onze klanten die Applied, bedrijven, corporaties en alle soorten zakelijke organisaties, particulieren en private Real Estate Investors. neem dan contact met ons op via onze e-mail: jadkimi@gmail.com voor meer informatie over hoe u uw lening ok te krijgen.

Mocht dezelfde dag nog een nieuwe fiets uitzoeken, zeer tevreden.

Mijn dank voor uw snelle en correcte afwerking. Dit schept vertrouwen om de nieuwe verzekering wederom bij u af te sluiten.

mijn fiets is gestolen en tja daar sta je dan wat nu ik naar de fietsenwinkel gevraagd wat te doen daar kreeg ik het antwoord aangiften en dan kom je terug met de aangiften en 2 sleutels zo gezegd zo gedaan. mijn aangiften kwam binnen ik terug naar de winkel 15 minuten later had ik mijn nieuwe fiets uit mogen zoeken super blij hiermee. het enige nadeel is je moet 2 sleutels inleveren dus als je er ooit 1 verliest bij laten maken maar wel even melden bij de verzekering

's Avonds was mijn fiets gestolen, gelijk aangifte via internet gedaan. De volgende dag kon ik al bij de fietswinkel al een nieuwe bestellen en gelijk de procedure voor de verzekering afhandelen. De diefstaluitkering wordt automatisch in mindering gebracht op de prijs voor de nieuwe fiets. Snel en makkelijk: top!

Ik ben niet zozeer een verzekerde, maar een gedupeerde van een verzekerde bij Enra. Ik schat dat er drie weken in totaal zat tussen de claim die ik aanhangig heb gemaakt en de volledige afhandeling. Ik werd uitermate correct behandeld door mede werkers van Enra. En na drie weken stond het bedrag van de schade op mijn rekening. Daarvoor aan de medewerkers van Enra een groot compliment!! Vr. Gr A. van Deventer

Hartelijk dank voor de snelle reactie. Ik ben erg blij dat ik zo snel een nieuwe fiets kan aanschaffen!

Ik wil u heel hartelijk danken voor de snelle en attente afhandeling !

Namens mijn moeder wil ik jullie bedanken voor de snelle afhandeling nadat haar fiets was gestolen. Perfecte service!

3 sept.2015 mijn Koga Roadspeed damesfiets gestolen terwijl ik maar 10 minuten in een tassenzaak was .Er stond maar een fiets voor de zaak.Eerst de omgeving afgezocht maar fiets was spoorloos. Na aangifte gedaan te hebben op politiebureau me gemeld bij Rijwielzaak waar fiets was gekocht in april dit jaar. De zaak regelde het dat er de volgende dag een nieuwe fiets klaar stond. Grote klasse. Het blijft evenwel zuur dat je zo van rijwiel wordt beroofd. En het vertrouwen in de medemens heeft weer een deuk opgelopen. Bovendien kostte het me weer 200 euro verzekeringskosten

Snelle en correcte afhandeling. Mijn nieuwe fiets ook meteen weer verzekerd bij Enra

Naar aanleiding van de afwikkeling van de schade in bovengenoemd certificaat nummer wil ik u namens mijn schoonmoeder hartelijk danken. Zij realiseert zich dat u uit coulance heeft gehandeld en is daarmee erg gelukkig. De diefstal van haar fiets heeft nogal wat impact gehad op haar. Nogmaals dank voor de begripvolle en snelle afhandeling.

Op 23-08-2015, een fijne toch gaan fietsen op de terugweg een flinke regenbui, bij aankomst thuis de fiets even in de voortuin gezet om mij even af te drogen en daarna de fiets achterom in de berging te zetten na 10.min: wilde ik de fiets pakken maar wat bleek hij was gestolen met kettingslot en al. na aangifte bij de politie, was het al vlug geregeld met de verzekering ( Enra ) en heb ik als vlug een nieuwe E-bike, via de fietsenzaak gekregen. mijn dank aan de verzekering en fietsenzaak voor de zeer snelle afhandeling, fiets opnieuw laten verzekeren bij Enra. ( een tevreden klant.) ps; mijn man heeft ook maar een elec: fiets aangeschaft en verzekerd bij Enra.

super snel geregeld echt heel fijn zo net voor mijn vakantie

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen