ENRA Fietsverzekering

★★★★☆ 8.1/10 (116 reviews)

ENRA Verzekeringen Ervaringen

ENRA Verzekeringen is specialist in tweewielerverzekeringen. Naast voor fietsen, zijn ook voor bromfietsen en motoren verzekeringen ontwikkeld.

Voordelen van ENRA:

  • De meest toonaangevende specialist in tweewielerverzekeringen
  • ENRA Verzekeringen is een 100% dochter van Bovemij Verzekeringen

Voordelen van deze fietsverzekering:
  • Specialist in tweewielerverzekeringen
  • Diefstal en schade goed verzekerd
  • Snelle schadeafhandeling

Onafhankelijke beoordelingen van fietsverzekeringen bij ENRA

De ENRA Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,1.

De ENRA Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,3 en is daarmee de Beste uit de test.

De ENRA Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,5.

De ENRA Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De ENRA Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,3.

De ENRA Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,4.

De ENRA Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 maart 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 5,1.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Allianz Global Assistance Fietsverzekering (2015)

Ervaringen met de ENRA Fietsverzekering

Fiets was omgevallen ging niet meer voor of achteruit. Enra gebeld gezegd dat batterij van mijn mobiel bijna leeg was. Deze mevrouw haalde heel snel gegevens boven water vulde snel in waar is stond en zei dat er hulp aan kwam tuusen 30 en 45 min. Klopte precies. Monteur kwam heeft fiets nagekeken en zei dat voor spatbord verbogen was. Heeft gelijk mijn standaard afgesteld. Zeer kundige vriendelijke man. Was bang dat mijn fiets niet gelijk gerepareerd kon worden. Maar dan zou fiets en ik thuis gebracht worden of fiets gelijk naar fietsen maker gebracht worden. Ik wil de mevrouw aan de telefoon bedanken voor snel handelen ivm bijna lege mobiel en de monteur Jack Verkade bedanken voor het reparen.
17 jaar na het overlijden van mijn vader krijgt mijn moeder een offerte om zijn e-bike verzekering te verlengen. Mijn vader heeft nooit een ebike gehad en kon de laatste jaren voor zijn dood niet meer fietsen vanwege zijn ziekte ALS. Geen enkele reactie gekregen op mijn schriftelijke vraag om het adres van mijn vader te verwijderen
Fiets van mijn vrouw is gestolen,ze fiets 10k per jaar. Verzekerd bij Enra in drie dagen bevestiging gekregen zodat zij een nieuwe fiets kan ophalen. Prima en vlot geregeld! Dank.
marginale verzekeringsinstelling. mails worden niet beantwoord, opzegtermijn wordt niet correct toegepast. Men rekent na de opzeg (8 maanden op voorhand) lekker nog een extra jaar aan. Enra kan enkel factureren niet communiceren.
170 km's vanuit België naar Duitsland. In pan gevallen in het weekend in Monschau op 100 meter van het hotel. Wij dachten platte batterij en hebben de batterij eruitgehaald en een nacht laten opladen. Volgende dag fietstocht gepland in de Eifel. Fiets deed niets meer. Gebeld naar ENRA voor bijstand. De enige uitleg die wij kregen was "trek uw plan, u bent in uw verblijfplaats, het is zoals u thuis bent." Wij hebben dan een Duitse Touring Wegenhulp moeten aanspreken en 600 euro betaald om terug naar België te geraken. Bedankt ENRA!!!!!!!
Amateuristisch geregelde organisatie: in communicatie laten ze steken vallen en bij contact absoluut niet klantgericht.
Super. Stonden vanmiddag op een zondag. in begie met een lekke band. 16 km van ons verblijf af. We bellen. En werkelijk waar 25 minuten latet stond er een truck, fiets erin en naar ons gastverblijf gebracht. Top, Dit is service???Dank je wel
Waarom werkt het onderdeel 'fietsverzekering prijsopgave' niet? Lastig als je op zoek bent naar een fietsverzekering en je wilt prijzen vergelijken.
Erna vindt alle mogelijke redenen om je verzekering niet uit te keren. Zelfs als je een politie bewijs hebt. Niet doen, zuivere oplichterij.
waar mijn verlening invullen onduidelijk via internet waardeloos
Iemand vond het nodig om mijn fiets mee te nemen. Deze heb ik nodig om naar mijn werk te gaan. Gelukkig was de afhandeling bij ENRA zo snel dat ik de dag erna een andere fiets kon halen bij mijn rijwielhandelaar.
Fiets op dinsdag gestolen. Gelijk aangifte bij de politie gedaan. Woensdag kreeg ik het bewijs van aangifte, naar de fietsenwinkel gebracht en die stuurde het gelijk naar de verzekering. Donderdag kregen we het akkoord van de verzekering en vandaag, vrijdag, een nieuwe fiets gekocht van het verzekeringsgeld. Perfecte en correcte afhandeling dus!
Snelle en vlotte afwikkeling. Zeer tevreden over deze verzekering.
Ik werd onaangenaam verrast toen ik constateerde dat mijn 2 jaar oude fiets en die net een beurt had gehad was gestolen bij het station De Vink. Hij stond dubbel op slot. Maar dat mocht helaas niet baten. Gelukkig kon ik de volgende dag met proces verbaal van de politie en de 2 fietssleutels bij de fietsenmaker gelijk een nieuwe fiets uitzoeken. Een geluk bij een ongeluk zal ik maar zeggen. Ben wel blij met de snelle afhandeling. Dat verzacht de boosheid wel. Toch blijft het jammer dat men niet met hun dievenklauwen van andermans spullen af kan blijven. Moest wel weer een nieuwe fietstas, slot en verzekering aanschaffen.
Supersnelle afhandeling gewoon bij de fietsenwinkel. Een dag na de diefstal reed mijn dochter op een nieuwe fiets weer naar school!
Helaas mijn 2e elektrische fiets opnieuw gestolen , notabene op een plek met zicht op woningen en druk op straat tijdens een helloween feest in een woonwijk. Met alle respect super geholpen door mijn rijwielhandelaar. Binnen een paar dagen alles perfect geregeld !
Super !! Diefstal van je fiets is al erg genoeg . De afhandeling door ENRA was echter een goede pleister op de wonde. Snel , adequaat , zonder allerlei overbodige rompslomp . Mijn volgende verzekering is zonder twijfel ook bij hun , hoewel ik het natuurlijk hoop niet nodig te hebben.
Kan er kort over zijn, alles perfect geregeld. Dus volgende fiets ook bij Enra verzekeren. Kan het iedereen aanbevelen.
Supersnelle en plezierige afhandeling Zonder rompslomp Hartelijk dank !
Prima afhandeling na de diefstal van mijn fiets na slechts 4 maanden! Keurig!
Alleen maar lof voor ENRA!! Heb na de ellende van een gestolen Ebike volledige medewerking en een vlotte afhandeling gekregen waardoor ik al heel snel weer op een nieuwe fiets rond kon rijden!! Super-bedankt ENRA!!
Zeer vlotte en soepele afhandeling van mijn melding van diefstal via de rijwielhandel. Ik kon meteen een nieuwe fiets uitzoeken. Top geregeld!
Nadat mijn fiets gestolen was en ik hier aangifte van heb gedaan, heeft niet alleen mijn fietshandelaar supersnel gehandeld (dezelfde dag nog) maar de volgende ochtend kreeg ik al bericht van ENRA dat ik een vervangende fiets kon ophalen. Super geregeld met vriendelijke service, ik kan meteen weer vooruit.
Zowel mijn fiets als mijn fietssleutel zijn gestolen, ENRA weigert terug te betalen omdat ik geen twee sleutels kan voorleggen. Ik voel mij dubbel bestolen, door de fietsendief en door de verzekeringen. De persoon die ik aan de lijn had, had geen greintje menselijkheid waardoor ik nu ook achterblijf met het gevoel dat alles mijn eigen schuld is. Nooit meer!
Afgelopen donderdag is mijn fiets gestolen, door een snelle afwikkeling van zowel de verzekering als de rijwielhandel, heb ik nu al een nieuwe fiets! Bedankt!
Snelle, correcte afhandeling van diefstal van mijn e-bike door samenwerking tussen fietsleverancier en ENRA. Ik hoefde alleen aangifte van diefstal en sleutels te overleggen; fietsenhandelaar regelde alles verder met ENRA. Binnen een week reed ik op een vergelijkbare andere fiets. Ben opnieuw heel tevreden en beveel ENRA van harte aan.
Enorm aan het balen nadat mijn prachtige CUBE e bike gisteren na een kort bezoek aan de supermarkt bleek te zijn gestolen. Dankzij de zeer goede bemoeienis van mijn rijwielzaak richting ENRA kan ik morgen al een nieuwe fiets gaan afhalen. Niks dan lof, alhoewel ik me afvraag waarom er in de huidige dure e bikes geen track en trace in het frame wordt ingebouwd. Dit zou diefstal een stuk onaantrekkelijker maken Hartelijke groet Franco de Rosa
Had de pech dat mijn fiets in het weekend werd gestolen. Heb echter na de mail die ik in het weekend stuurde direct de volgende maandag gebeld. Werd goed telefonisch geholpen en de gestelde vragen werden ook naar tevredenheid beantwoord. Kon met de digitale aangifte van de politie en de vereiste benodigdheden naar de fietshandel en had eigenlijk binnen 2 dagen een nieuwe fiets. Kon bijna niet sneller. Het kost mij altijd geld want ook de nieuwe fiets is verzekerd want safety first natuurlijk. Ben dus een tevreden mens en rijd alweer rond op mijn nieuwe fiets.
Heel graag wil ik mijn dank uitspreken aan ENRA-Fietsverzekering aangaande de zeer snelle en bijzonder goede manier van afhandeling nadat mijn fiets afgelopen vrijdagochtend gestolen bleek te zijn. Met de vakantie voor de deur en het vooruitzicht om op vakantie te moeten zonder fiets bij me beangstigde me al behoorlijk. Eigenlijk is het een behoorlijk ingrijpend gebeuren als ze je fiets van net een jaar oud stelen. Je denkt altijd dat het bij andere mensen gebeurd, en als het je dan overkomt sta je echt helemaal als aan de grond genageld te kijken, zo van wat overkomt me nou. Maar na de geruststellende woorden van uw medewerkster door de telefoon en de afhandeling daarna heb ik alleen nog maar lof voor de wijze waarop alles is afgehandeld waarvoor nogmaals mijn hartelijke dank.
zeer snelle en correcte afhandeling in samenwerking met de fietsenwinkel. 1 dag na melding diefstal kon ik de nieuwe fiets afhalen. Kortom verzekering doet wat het belooft.
zeer tevreden en accurate afhandeling aan te bevelen bij anderen
Door toedoen van mijn fietsverzekering heb ik in no-time een nieuwe fiets kunnen bestellen. Zeker in het licht van een 2e diefstal in minder dan 7 maanden, geeft dit in ieder geval een verzorgd gevoel. Een pleister op de wonden....
Goede verzekering!! Vlot afgehandeld en nieuwe fiets zonder bijbetaling ook al was mijn fiets 2 jaar oud!
ENRA doet echt wat zij beloofd. Ik ben echt tevreden over hun dienstverlening.
Zeer snelle en correcte afhandeling van een diefstal van een fiets
18-05-2016 is mijn fiets gestolen gelijk aangifte gedaan bij de politie. Tegelijk mijn fietsen handelaar gemeld van het stelen van mijn fiets. Hij heeft het direct gemeld bij de ENRA verzekering en 19-05-2016 al een acceptatie ,zodat ik een nieuwe fiets kon uitzoeken. Super!!!!!!
Op zich snel afgehandeld van de kant van ENRA en de fietsenhandelaar inclusief tijdelijke leenfiets, maar in totaal kost de diefstal je nog behoorlijk veel geld en tijd ondanks de verzekering, zeker omdat ENRA tussentijds de voorwaarden heeft aangepast. In totaal kost een fiets van krap 1000 euro wanneer hij verzekerd is en 1 keer gestolen 1600 euro inclusief 2 keer verzekeren en extra sloten om te kunnen fietsen. Lucratieve zaak voor fietsenhandelaar, fabrikant, verzekeraar en dief/criminele organisatie. Als fietser heb je het nakijken.
Nadat de fiets is weggehaald digitale aangifte gedaan bij de politie. Na enkele dagen de bevestiging ontvangen van de aangifte. Deze zaterdag 30 april ingeleverd bij de fietsenhandelaar. Maandag 2 mei, dus feitelijk de volgende dag, al de goedkeuring van de verzekering gekregen. SUPER !! De volgende fiets wordt ook weer op dezelfde manier verzekerd. Dank voor de snelle afwikkeling.
zeer snelle afhandeling, dezelfde dag al bij de fietsenmaker proefrijden op nieuwe fiets en leenfiets mee, Rijwielhandelaar handelt alles af. Heel Fijn! En dan nog restitutie krijgen van Enra op je premie!
Zeker goed gedekt, maar toch beperkingen die een vrije keus onmogelijk maken. Wat te denken aan: Geen fiets meer willen nemen omdat de leeftijd of mobiliteit dat onmogelijk maken. ONMOGELIJK. Het bedrag van de gestolen fiets is hoger dan de nieuwe fiets. Restitutie? VERGEET HET MAAR? De fietsenmaker is voor mij niet de leverancier die ik verder wens! JAMMER MAAR DAAR GA JE TOCH JE FIETS VAN AFNEMEN. Wat dan bij het laatste geval? Ja dan moet je met de fiets de boer op en zien dat je daar je garantie ziet te halen. De toch gebruikelijke korting, uit ervaring bij zelfde leverancier, is geheel niet ter sprake gekomen. GEEN CONCURRENTIE Deze vragen bij ENRA telefonisch voorgelegd maar op alle punten afgedaan dat het nu eenmaal zo loopt als het loopt. Ik wil dit graag delen met personen of organisaties die mijn grieven objectief kunnen beoordelen en kenbaar maken. Ter verduidelijking nog onderstreept dat ik een kundige leverancier heb.
Geweldig, snelle afhandeling na diefstal fiets en goede vergoeding voor nieuwe fiets.
Afgelopen weekend is mijn fiets gestolen en toen ik met mijn aangifte van de politie en de sleutels van de gestolen fiets bij Jos van Hees tweewielers kwam ( di 19/04/2016), kreeg ik al meteen te horen dat ik een nieuwe fiets mocht uitzoeken . Helemaal TOP
Een prima telefoongesprek op maandagavond na diefstal van mijn fiets. Zeer snelle afhandeling op Woensdag kreeg ik een mailtje dat de rijwielhandelaar over mocht gaan tot leveren van een nieuwe fiets. Super snelle afhandeling. Heel erg tevreden.
Blij met de snelle afhandeling van de schade melding. Zeer goede service!!!!!!! Vriendelijke groet, J. Labrie-Siemons
Woensdagochtend erachter komen dat je fiets uit de voortuin is gestolen, Vrijdag al een goedkeuring van Enra, dat ik nieuwe fiets bij rijhandel mag uitzoeken.! Dit vind ik enorm snel!! Heel erg blij mee!
Afhandeling super na de diefstal van de fiets . Zou iedereen aanraden om bij enra een verzekering af te sluiten
Helaas is mijn Koga fiets van net 10 weken oud gestolen. Dubbel op slot en binnen 10 minuten weg. Vond het heel erg dat dit gebeurd is. ik had al andere boodschappen gedaan en in de fietstas gelaten. Regenbroek in een vakje plus div..Gelukkig verzekerd bij ENRA Ik hoop nu langer van mijn Koga te genieten. Bedankt ENRA
Fantastisch geholpen aan de telefoon, en allemaal heel snel geregeld. Top!
Mijn fiets was gestolen bij een vriend voor de deur, na een lange wandeling en flink gebaald te hebben was het een gigantische opluchting hoe snel de verzekering de claim heeft afgehandeld. Binnen een half uur kreeg ik in de winkel al te horen dat ik een nieuwe fiets uit kon kiezen. Dit neemt dus heel wat zorg weg! Meteen weer een nieuwe verzekering afgesloten natuurlijk ;-)
een nieuwe fiets in 1 dag dankzij deze verzekering. Daar word je blij van
Mijn fiets was op vrijdagavond gestolen, zaterdagmiddag naar de fietsenwinkel gegaan om dit aan te geven. Sleutels ingeleverd, politierapport doorgemail en maandagochtend al een bevestiging van ENRA ontvangen dat de claim goedgekeurd is. Ontzettend dankbaar dat ik niet zo lang hierop heb moeten wachten. Mijn volgende fiets laat ik ook hier verzekeren.
Op vrijdag is mijn fiets gestolen na twee jaar rijplezier. Via de wijkagent verwezen naar digitale aangifte, zelfde dag gedaan. Met dit bewijs en twee sleutels naar de fietsenmaker. Ik kon hetzelfde type kiezen Gazelle, was niet op voorraad, maar wordt in drie dagen geleverd. Super! Dus altijd doen die ENRA verzekering.
De verzekering werkt goed, maar ik had me niet gerealiseerd dat je eerst helemaal door het politie systeem heen moet. Daarom moest ik een paar keer terug naar de fietsenwinkel, kon het politiebureau mij niet helpen, en kon ik alleen een nieuwe fiets meekrijgen als ik eerst cash de koopsom voorschoot. Al met al was ik uren zoet met de afhandeling, en krijg ik nu steeds mailtjes van de politie over statuswijzigingen die ik volgens diezelfde politie… gewoon moet negeren. Ik begrijp dat alles zorgvuldig moet gebeuren, maar ik word er wel een beetje humeurig van en doe het nu weer zonder verzekering .
Afgelopen dinsdag werd de fiets van onze dochter gestolen in Leiden. Mede met hulp van de fietsenwinkel heeft mijn dochter vanmiddag (binnen 48 uur) een nieuwe fiets op kunnen halen. Chapeau voor deze snelle actie. Tuurlijk kwamen er nog wat kosten bij, maar die waren dan ook niet meeverzekerd. Top.
Door het afsluiten van deze verzekering ben ik al een keer onderweg opgehaald met een lekke band. Nu is mijn fiets gestolen en moest ik dus aanspraak doen op de verzekering. Super snel geholpen. Helaas kost het stelen van een fiets altijd geld (nieuwe fietstassen, extra slot, regenjas, nieuwe verzekering etc.). Maar was natuurlijk heel blij dat ik een verzekering had afgesloten.
super service! kan het niet anders omschrijven, mijn fiets werd helaas gestolen en ik zat er erg mee in mijn maag. ik had verwacht dat ik een percentage terug zou krijgen en niet het complete aankoop bedrag. gelukkig heb ik bij enra een fiets verzekering afgesloten via de fietsenmaker bij aanschaf wand ik kreeg dus het volledige bedrag vergoed. sterker nog ik ging naar binnen met 2 fiets sleutels de aangifte van de diefstal en mijn verzekering polis en ik kon meteen een nieuwe uitzoeken. zo snel ging het! dankjewel enra zo fijn ben ik geholpen!
door diefstal moest ik aanspraak maken op verzekering. samen met rijwielhandelaar erg vlot afgehandeld en kon direct een nieuwe fiets uitzoeken.
Snelle afhandeling voor het aanvragen van de vergoeding na diefstal van mijn fiets.
Toen mijn fiets was gestolen, kon ik de volgende dag al een nieuwe uitzoeken en direct meenemen. Ontzettend fijn dat de verzekering zo snel is!
Mijn fiets is afgelopen vrijdag gestolen, zaterdag aangifte gedaan en dezelfde middag met sleutels en papieren naar mijn fietsenwinkel gegaan. Ik kon nog dezelfde middag een gelijkwaardig exemplaar uitzoeken. Wel even een extra slot bij gekocht.
Ik kreeg "s middags om 16:30 uur pech met mijn speciale fiets op Ameland. Daar is geen steunpunt van ENRA maar de medewerkster van ENRA nam contact op met een lokale fietsverhuurder/reparatie zaak. Ik werd keurig bij het hotel afgeleverd en de fiets werd de volgende ochtend gerepareerd bij het hotel bezorgd. De medewerkster van ENRA nam nog contact op om te informeren hoe e.e.a. was verlopen. Complimenten
Na 3,5 jaar is mijn elektrische fiets gestolen. De verzekering loopt 5 jaar. Zodoende kon ik een nieuwe fiets uitzoeken voor het aankoopbedrag plus iets extra. De afhandeling en verwerking van ENRA was in 1 woord geweldig. Voel me zelfs bezwaard om na deze periode zo maar een nieuwe fiets te krijgen terwijl de dagwaarde van de fiets behoorlijk lager is.
Super snelle service! Vrijdag laat in de middag was de fiets van mijn dochter gestolen maandag kon er met de juiste papieren al gelijk een nieuwe worden besteld! Als haar gewenste fiets op voorraad was geweest had het gelijk meegenomen kunnen worden nu nog eventjes wachten. Maar echt geweldig!
Bedankt voor de goede en snelle service echt top na diefstal van m'n koga e bike
Met 3 werkdagen een nieuwe fiets voor de deur geleverd! Dat zegt het toch gewoon helemaal? Top, zeer content.
prima service. Alles duidelijk en snel geregeld. Mijn gestolen fiets is snel geregeld omdat dit online kon gebeurden. Hierdoor had ik snel duidelijkheid en kon ik een vervelende ervaring, diefstal van mijn fiets, snel omzetten in een fijne ervaring: Uitzoeken van een nieuwe fiets!
Nadat ik alle juiste documenten en sleutels ingeleverd had kreeg ik binnen 2 dagen een bevestiging dat alles goedgekeurd was en een nieuwe fiets mocht uitzoeken. Had niet verwacht dat dit zo snel ging. Dus wij zijn heel tevreden
Snelle en prettige communicatie per e-mail. Mijn fiets was gestolen bij een inbraak in ons huis en moesten anderhalve week wachten op de definitieve aangifte van de politie (die kan lijsten gestolen goederen namelijk niet kopiëren en aanvullen, maar moet alles overtypen). Hoe prettig is het dan om twee dagen na het mailen van de definitieve aangifte al een brief van Enra te krijgen met de toekenning van het verzekerde bedrag voor een nieuwe fiets.
Mocht dezelfde dag nog een nieuwe fiets uitzoeken, zeer tevreden.
Mijn dank voor uw snelle en correcte afwerking. Dit schept vertrouwen om de nieuwe verzekering wederom bij u af te sluiten.
mijn fiets is gestolen en tja daar sta je dan wat nu ik naar de fietsenwinkel gevraagd wat te doen daar kreeg ik het antwoord aangiften en dan kom je terug met de aangiften en 2 sleutels zo gezegd zo gedaan. mijn aangiften kwam binnen ik terug naar de winkel 15 minuten later had ik mijn nieuwe fiets uit mogen zoeken super blij hiermee. het enige nadeel is je moet 2 sleutels inleveren dus als je er ooit 1 verliest bij laten maken maar wel even melden bij de verzekering
's Avonds was mijn fiets gestolen, gelijk aangifte via internet gedaan. De volgende dag kon ik al bij de fietswinkel al een nieuwe bestellen en gelijk de procedure voor de verzekering afhandelen. De diefstaluitkering wordt automatisch in mindering gebracht op de prijs voor de nieuwe fiets. Snel en makkelijk: top!
Ik ben niet zozeer een verzekerde, maar een gedupeerde van een verzekerde bij Enra. Ik schat dat er drie weken in totaal zat tussen de claim die ik aanhangig heb gemaakt en de volledige afhandeling. Ik werd uitermate correct behandeld door mede werkers van Enra. En na drie weken stond het bedrag van de schade op mijn rekening. Daarvoor aan de medewerkers van Enra een groot compliment!! Vr. Gr A. van Deventer
Hartelijk dank voor de snelle reactie. Ik ben erg blij dat ik zo snel een nieuwe fiets kan aanschaffen!
Ik wil u heel hartelijk danken voor de snelle en attente afhandeling !
Namens mijn moeder wil ik jullie bedanken voor de snelle afhandeling nadat haar fiets was gestolen. Perfecte service!
3 sept.2015 mijn Koga Roadspeed damesfiets gestolen terwijl ik maar 10 minuten in een tassenzaak was .Er stond maar een fiets voor de zaak.Eerst de omgeving afgezocht maar fiets was spoorloos. Na aangifte gedaan te hebben op politiebureau me gemeld bij Rijwielzaak waar fiets was gekocht in april dit jaar. De zaak regelde het dat er de volgende dag een nieuwe fiets klaar stond. Grote klasse. Het blijft evenwel zuur dat je zo van rijwiel wordt beroofd. En het vertrouwen in de medemens heeft weer een deuk opgelopen. Bovendien kostte het me weer 200 euro verzekeringskosten
Snelle en correcte afhandeling. Mijn nieuwe fiets ook meteen weer verzekerd bij Enra
Naar aanleiding van de afwikkeling van de schade in bovengenoemd certificaat nummer wil ik u namens mijn schoonmoeder hartelijk danken. Zij realiseert zich dat u uit coulance heeft gehandeld en is daarmee erg gelukkig. De diefstal van haar fiets heeft nogal wat impact gehad op haar. Nogmaals dank voor de begripvolle en snelle afhandeling.
Op 23-08-2015, een fijne toch gaan fietsen op de terugweg een flinke regenbui, bij aankomst thuis de fiets even in de voortuin gezet om mij even af te drogen en daarna de fiets achterom in de berging te zetten na 10.min: wilde ik de fiets pakken maar wat bleek hij was gestolen met kettingslot en al. na aangifte bij de politie, was het al vlug geregeld met de verzekering ( Enra ) en heb ik als vlug een nieuwe E-bike, via de fietsenzaak gekregen. mijn dank aan de verzekering en fietsenzaak voor de zeer snelle afhandeling, fiets opnieuw laten verzekeren bij Enra. ( een tevreden klant.) ps; mijn man heeft ook maar een elec: fiets aangeschaft en verzekerd bij Enra.
super snel geregeld echt heel fijn zo net voor mijn vakantie
Goedemorgen , Helaas werd op 22 augustus mijn elektrische fiets gestolen , die ik ivm mijn reuma hard nodig heb om de kinderen naar school te brengen . Aangifte gedaan , en kreeg per mail aangifte terug als bevestiging , meteen mijn Rijwielhandel Meerens enjoy gebeld en ze lieten me gelijk komen voor het uitzoeken van een nieuwe fiets op dezelfde dag ! Aangifte per mail aan hun gegeven , sleutelset compleet ingeleverd , Ik was overdonderd en geschrokken , Maar blij met de vriendelijkheid en hulp! Meteen mijn nieuwe fiets opnieuw laten verzekeren , alhoewel ik nu erg bang ben De fiets ergens neer te zetten !
Fiets gestolen, balen. De fietsenhandelaar zorgde gelukkig meteen dat er een nieuwe kon worden aangeschaft. Helaas is niet meer dezelfde uitvoering beschikbaar, dus even wachten op een vergelijkbaar model. Ik ben in elk geval heel tevreden met de ENRA-verzekering.
Prima verzekering. Schadeafhandeling was snel en correct, mede door het goed optreden van mijn fietshandelaar die als tussenpersoon optreedt.
Gisteren 22-07-2015 gebeld voor een klant dat de fiets gestolen was en deze op vakantie ging!! BINNEN 10 MINUTEN de klant kunnen mededelen dat deze met een nieuwe fiets op vakantie kan. ENRA "TOP SERVICE....."
Fiets gestolen alle spullen naar fietshandelaar gebracht. Binnen 1 dag al bericht geweldig Enra bedankt!!!!
Nette afhandeling nadat fiets was gestolen. Snelle reacties en nette mensen
Wat een domper was het dat mijn nieuwe dure fiets was gestolen. Mee naar Praag gefietst, dus vol herinneringen. Hoe verbaasd was ik dat we de volgende een nieuwe fiets uit konden zoeken en dat er binnen 2 dagen al bericht was van ENRA dat alles vergoed gaat worden. Een dikke pluim en warme douche voor ENRA
Erg tevreden over de snelle duidelijkheid. Diezelfde dag kon ik nog een nieuwe fiets kopen van het geld.
Na ontvangst proces verbaal vlotte afwikkeling van plm 15 min bij de rijwielhandelaar. Reactie ENRA binnen 48 uur.
Wat een service alles wordt supersnel afgehandeld daar kan menig andere verzeringsmaatschappij iets van leren!
Bij terugkomst van vakantie was ik heel blij met uw positieve bericht dat ik een nieuw rijwiel mocht afnemen bij firma Hoogeveen. Graag wil ik u hartelijk danken voor de coulante afhandeling van mijn schade als gevolg van mijn gestolen fiets.
Op maandag 06-07-2015 is tussen 1400.en 1500u mijn fiets Ebike gestolen, op de volgende dag verzekering er van in kennis gesteld de aangifte en sleutels opgestuurd Op vrijdag 10-07 kon ik een nieuwe fiets uit gaan zoeken ENRA bedankt voor de snelle afhandeling, U heeft er aan meegewerkt dat we weer snel kunnen fietsen.
Vorig jaar m'n fiets gestolen, wist niet dat ie verzekerd was dus niets aangegeven. Krijg begin juni via ex-partner post toegestuurd waarin ENRA vraagt of ik fietsverzekering wil verlengen….was ie toch verzekerd, maar inmiddels was verzekering verlopen….geen probleem, diefstal was in periode dat fiets verzekerd was, dus kon toch aanspraak maken op verzekering. Bleek ik nog maar 1 fietssleutel te hebben….ENRA heeft vervolgens toch nog helft van verzekerd bedrag vanuit coulanceregeling uitgekeerd, ECHT TOP!!!!!!!!!
Prima en prettig geholpen bij ENRA. Fiets gestolen en ondanks dat ik niet beide sleutels meer had vanwege diefstal, viel het onder de coulance regeling en kreeg ik de fiets vergoed!
De fiets was gestolen van mijn moeder .Mocht binnen 2 weken een nieuwe fiets kopen.Alleen haar gezondheid laat het niet meer toe om te fietsen. En toch krijg zij haar geld terug van ENRA verzekering. Echt super
Diefstal van electrische fiets bij ENRA gemeld. Binnen enkele uren was een dealerprobleem opgelost. Door andere dealer kan een nieuwe fiets geleverd worden. Onze problemen werden begripvol en zeer snel opgelost!! Wij zijn super blij met deze snelle handeling maar bovenal begrip. Een 10 met een griffel geven wij ENRA en bevelen zeker deze verzekering aan.
Zeer positief over deze verzekeraar! Ook ik heb via een coulance regeling een verzekerd bedrag terug gekregen en dit was een kwestie van goed vertrouwen. Eerlijkheid loont dus toch. Enra beoordeelt de situatie serieus en biedt daarin een luisterend oor. Top service en zeker aan te raden!
IK geef een pluim aan ENRA fietsverzekering , Ondanks dat ik geen 2 fietssleutels kon overleggen, heeft men mij een vorstelijk coulance bedrag uitgekeerd. De helft van het bedrag waarvoor mijn fiets verzekerd was . Zodat ik met bijbetaling weer heerlijk kan fietsen deze zomer. Bedankt ENRA!
De klantvriendelijkheid bij ENRA verdient een dikke pluim. Snel, duidelijk en vriendelijk schriftelijk contact. Ze hebben vertrouwen in hun verzekeringnemers en verdienen dat vertrouwen dus dubbel en dwars terug!
Ik raad iedereen deze verzekering aan! Mijn fiets is gestolen en heb ENRA gebeld en werd meteen goed geholpen. Ik werd binnen 2 minuten geholpen, de heer aan de telefoon was heel beleefd. Hij moest iets uitzoeken en heeft mij beloofde om dezelfde dag nog terug te bellen en je raad het al, binnen 2 uur werd ik teruggebeld (altijd goed natuurlijk als ze hun beloftes nakomen)! Aangezien ik in de auto zat kon ik niet alles noteren, maar zo vriendelijk dat deze man was heeft hij alles op de mail gezet. Hierin stond alles netjes vermeld (welke stappen ik moest ondernemen, welke bedrag vergoed zal worden, waar ik een nieuwe fiets kon kopen, etc. etc.) Kortom: TOP service!!!
Graag wil ik u via deze weg een pluim geven, over hoe u, de zaken wat betreft onze fietsverzekering en terugbetaling heeft afgehandeld. Super snel en correct. Dikke pluim….ik zou iedereen aanraden om een fietsverzekering bij u Enra af te sluiten.
Bij schade door een valpartij de fiets weggebracht om een schaderapport te laten opstellen. Netjes europees schadeformulier ingevuld en opgestuurd. Na 4 weken wachten eens gebeld hoe het stond met de reparatie / schadeloos stelling. Mevrouw kon alleen vertellen dat de schade-expert en naar zou kijken. Lijkt mij niet zo lastig om binnen 4 weken een schaderapport van 1 A4 tje door te lezen, en te bepalen of het klopt. Wat een belabberde en langzame service, eens maar nooit meer.
Waardeloze diefstalverzekering. Dekking blijkt niet geldig te zijn als niet je hele fiets wordt gestolen, maar er nog onderdelen achterblijven. Dan is het 'vernieling van de fiets', en vergoeden ze dus niets.
Fiets gestolen. Uitkering ter waarde van de nieuwwaarde van de gestolen fiets. Dat klinkt goed, denk je. Maar je bent verplicht bij dezelfde rijwielhandelaar een nieuwe fiets te kopen. Ook als deze fietsenboer geen fietsen meer in zijn assortiment heeft die jouw bevallen. Dat je een nieuwe fiets moet aanschaffen kan ik billijken. Dat dit bij dezelfde rijwielhandelaar moet gebeuren is natuurlijk kul. ENRA gebeld. Een oeverloze discussie met een tiener gehad over de polisvoorwaarden. Geen begrip en al totaal geen 'klantvriendelijkheid'. Nooit meer ENRA voor mij!
Een soort ambtenaar kreeg ik aan de telefoon, toen ik om opheldering vroeg, waarom mijn verzekering niet werd uitgekeerd. Mijn e-bike is gestolen doordat mijn buideltje ontvreemd was vanaf een kantoor. Ik gebruikte deze voor mijn werk in de wijkverpleging en helaas na vijf uur gewerkt te hebben even wat eten voordat ik weer de wijk in moest was mijn buideltje naast mijn werktas verdwenen. Geen menselijkheid of begrip te herkennen bij deze maatschappij. Na al dat secure werk wordt je eigenlijk afgeschildert als :slordig om gaan met je spullen. Ik vraag toch niet dat ze aan mijn spullen zitten, ik vraag er toch niet om dat ze je fiets meenemen. Nee ik word slordig genoemd maar dan in verzekeringstaal. ENRA: nooit meer!
Na verlopen van de fietsverzekering bericht van Enra met aanbieding verlenging verzekering, via mondelinge afspraak met Enra aangeven dat er ook een hulpverleningspas bij zou zijn! Maar niet ontvangen! Na een telefoontje hoe het zat, het antwoord..Nee dat doen wij niet!! Dan moet U een nieuwe verzekering afsluiten! En de fiets laten taxeren. En met de vraag met wie heeft U gesproken! Wat ik niet meer weet, was het wel klaar.. Geweldige Service, met hoofdletter. Voor de rest geen ervaring met de firma, ik ben daar met vier fietsen verzekerd ! Maar met wie heb ik gesproken, ik bedoel maar
Ketting van de fiets. Gebeld, ik zou terug gebeld worden. Duurt een uur, naar huis gelopen. Nu komen ze de fiets niet ophalen omdat de service niet thuis geldt. Ik vindt dit schandalig. Ze laten je gewoon een uur letterlijk en figuurlijk in de kou staan. Ze zeggen dat de gemiddelde wachttijd een half uur is. Ook deze spraak komen ze niet na.
Ben in het bezit van een elektrische fiets en heb  via mijn dealer bij jullie een verzekering afgesloten. Hierin staat dat ik hulpverlening krijg bij een lekke band. Nu krijg heb ik een lekke band gekregen 10 minuten van mijn huis. Mijn fiets wilde ik niet achter laten omdat dit een afgelegen weg is en ben lopend naar huis gegaan. Dit ivm diefstal. Bij aankomst alarm nummer gebeld. Het antwoord van enra was dat de fiets niet opgehaald werd omdat hij op het thuisadres staat. Dit vind ik geen goede service. Tevens heb ik mijn dealer gebeld ook deze vond dit erg vreemd. Maar als ik de fiets via mijn dealer laat ophalen kost dit 15 euro.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen