Kingpolis Fietsverzekering

De fietsverzekering van Kingpolis Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Kingpolis biedt onder andere fietsverzekeringen aan via organisaties en winkels zoals rijwielhandelaren. Ze werken samen met verschillende verzekeraars.

Voordelen van een Kingpolis Fietsverzekering

Voordelen van deze fietsverzekering:
  • Dekking bij schade aan uw fiets door van buitenkomende oorzaken, zoals bijvoorbeeld schade door een val of een ongeval
  • Slijtage van de fiets en onderdelen is niet verzekerd
  • Eigen risico van €25,- per cascoschade

Deze informatie wordt verstrekt door Kingpolis en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze fietsverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Kingpolis Fietsverzekering met andere fietsverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Kingpolis Fietsverzekering Ervaringen ENRA Fietsverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Geen idee waarom iedereen zo negatief is. We hadden onze bakfiets verzekerd, welke helaas gestolen... Waardeloze diefstalverzekering. Dekking blijkt niet geldig te zijn als niet je hele fiets wordt ge...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Voorwaarden Kingpolis Fietsverzekering

Producteigenschappen
Verzekeraar Europeesche Verzekering Maatschappij N.V.
Maximale ouderdom fiets Niet beperkt , je kunt elke fiets verzekeren
Looptijd verzekering 1 of 3 jaar
Dagelijks opzegbaar? Nee
Pechhulp? Ja, afhankelijk van de situatie kun je aanspraak maken op een kosteloze reparatie of gratis vervoer van je fiets bij pech
Uitkering bij diefstal in Natura, dus je krijgt een nieuwe fiets van hetzelfde merk en type
Uitkering bij diefstal op basis van Nieuwwaarde: het bedrag waar de fiets nu voor in de winkel staat
Maximale vergoede prijsstijging bij uitkering 4% per jaar
Eigen risico bij diefstal Geen eigen risico
Diefstaldekking
Diefstaldekking Ja, het is mogelijk je fiets tegen diefstal te verzekeren
Verhaalsrechtsbijstand Nee
Ongevallen opzittenden Nee
Diefstal- en beschadigingdekking
Diefstal- en beschadigingdekking Ja, het is mogelijk je fiets tegen diefstal en beschadiging te verzekeren
Verhaalsrechtsbijstand Ja, bij schade wordt je geholpen om de kosten op de tegenpartij te vorderen
Ongevallen opzittenden Ja, bij blijvend letsel of bij overlijden na een ongeval wordt een bedrag uitgekeerd

Deze algemene productinformatie is indicatief. Zeker.com is daarom niet verantwoordelijk voor de inhoud. Meer informatie…

Onafhankelijke beoordelingen van fietsverzekeringen bij Kingpolis

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze fietsverzekering:

Consumentenbond
De Kingpolis Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 April 2016 door beoordeeld met een 8,2.

Ervaringen met de Kingpolis Fietsverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(16 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de fietsverzekering van Kingpolis

uit Heemstede zegt op 6 September 2019:

Geen idee waarom iedereen zo negatief is. We hadden onze bakfiets verzekerd, welke helaas gestolen is. Maar door een zeer snelle afhandeling van Kingpolis hebben wij snel weer een nieuwe bakfiets kunnen bestellen. Na overleg werd het verzekerd bedrag ook geïndexeerd omdat de fiets in prijs was gestegen.

Kortom voor ons een zeer prettige afhandeling! (en ja, uiteraard moet je wel beide sleutels e.d. hebben..)

uit Brunssum zegt op 14 August 2019:

WAAAAAARDELOOOOOS!!!!!!!!!

Fiets gestolen!!! Dan denk je dat je deze goed verzekerd hebt. Helaas. het enige pluspuntje voor hun is de snelle afhandeling, die voor de klant een grootte MINPUNT is.
Je kan voor het verzekerde bedrag een nieuwe fiets kopen en wel bij die fietsenwinkel waar je de verzekering hebt afgesloten. Deze heeft zelfs het verzekerd bedrag reeds ontvangen, terwijl jezelf de winkel nog niet op de hoogte hebt gebracht. VREEMD!!!
Fietsenwinkel krijgt zonder problemen het geld en de verzekerde alleen in natura.
Ik wil mijn nieuwe fiets elders kopen, maar het verzekerde bedrag geldt alleen maar voor die winkels die ook bij deze verzekering zijn aangesloten cq hun product verkopen/

uit Den haag zegt op 3 June 2019:

Heel erg slechte verzekering, ik heb bij Stella een e-bike gekocht van over de E 2000,- is gestolen, hij was nog geen half jaar oud. Helaas was ik 1 sleutel kwijt en daardoor kreeg ik helemaal niets vergoed ondanks politie aangifte en kopie papieren aankoop en polis verzekering. Ze proberen er helemaal onderuit te komen om iets terug te betalen. Dus waardeloos, je kunt je beter niet verzekeren bij King polis.

Nee, ik zou een Kingpolis Fietsverzekering niet aanbevelen

uit De wilp zegt op 14 January 2020:

Zeuren om een betaling van een verzekering die reeds half jaar geleden is opgezegd
Dat noem ik stalking

uit Susteren zegt op 5 August 2019:

Volgens Kingpolis hebben ze me een mail verstuurd of ik de verzekering wil verlengen , nooit iets gekregen!! Fiets dus niet verzekerd al enkele maanden, betreffende mail bestaat volgens hun ook niet meer. Ik bewaar altijd alles! Ga mijn fiets ergens anders verzekeren, waardeloos en voel me belazerd!

uit Monster zegt op 30 July 2019:

Keren niet uit bij diefstal ondanks dat je aan de voorwaarden voldoet. Hele slechte maatschappij. Beter een andere kiezen.

uit Almere zegt op 13 June 2019:

Via stella fietsen op hun advies een verzekering afgesloten bij Kingpolis.
Wat een waardeloze verzekering wou dat ik er nooit aan begonnen was.
Op hemelvaart dag van dit jaar sta ik voor de ingang van een winkel te praten met een medewerker aldaar, had mijn fiets voor de ingang staan in het zicht, maar die opslot.
Onder mijn ogen wordt de fiets gestolen door een junk, in de achtervolging, gevallen en afgevoerd met de ambulance, politie ter plaatsen heeft het verhaal opgenomen en een pv opgemaakt.

Nou zou je denken goed fiets is verzekerd staat niet on beheerd, vergoeden moet toch geen bezwaar zijn.
Nou dan heb je het mis, Kingpolis blijft vol houden aan de twee sleuteltjes polici , ondanks getuigen. Ik moet als klant maar zorg dragen dat de camera beelden die in het bezit is van de politie, naar hun toekomen, uitgelegd dat niet kan volgens de wet AVG. Ook uitgelegd dat ze een verdachte hebben aangehouden, maar geen fiets gevonden bij hem, wel allemaal te zien op de camera wat er gebeurt. King polis blijft volhouden dat zij deze beelden niet kunnen opvragen en einde verhaal, geen uitkering van een fiets.

uit Elst zegt op 8 May 2019:

Niets geclaimed maar na 1 jaar van de 3 jaar opgezegd. Netjes telefonisch gedaan en rekeningnummer doorgegeven en ineens in allerlei bochten wringen om de restitutie te betalen ook al staat dat in de voorwaarden. En daarna lang wachten met betalen en gesteggel over rekeningnummer. Wrange nasmaak aan overgehouden. Mijn nieuwe fiets gaat dus echt niet via Kingpolis verzekerd worden.

uit Maastricht zegt op 17 December 2018:

Voor mijn electrische fiets heb ik voor 3 jaar een verzekering tegen schade, diefstal en pechhulp afgesloten. Toen deze 3 jaar voorbij waren werd ik per mail benaderd door Kingpolis of ik deze verzekering met 2 jaar wilde verlengen. Dat heb ik gedaan. Was in de veronderstelling dat een verlenging inhield dat ik voor hetzelfde verzekerd was en heb dus niet goed opgelet en geen kleine lettertjes gelezen. Nu is mijn accu kapot na een jaar en wil ik de schade verhalen. Helaas blijk ik nu ineens maar alleen voor diefstal verzekerd te zijn...... Lijkt mij een gevalletje van misleiding.

uit Utrecht zegt op 9 November 2018:

Het meest waardeloze bedrijf wat er bestaat. Ze doen er alles aan om maar niet tot een vergoeding te komen!! Ik adviseer iedereen om zeker niet deze verzekering te nemen pure oplichting!

uit Emmen zegt op 25 August 2018:

Ik woon in Emmen,bel met pech om 20.30 vanuit groningen(band e-Bike kapot)fietsenmaker dus dicht ,Emmen te ver.ik meld logeeradres Groningen:ah,binnen 3 km vanwaar ik sta,te dichtbij dus geen hulp!wat een ....verzekering, snel opzeggen

uit Ede zegt op 12 August 2018:

Stonden op zondag met onze e_bike met een lekke band. Nummer wat op ons plaatje stond gebeld. Man van s.o.s. centrale zei dat hij onze gegevens .iet kon vinden. Herhaaldelijk kregen we te horen dat als onze verzekering niet klopt we zelf voor de kosten zullen opdraaien. Tenslotte maar met één fiets naar huis gereden (15km) om onze auto op te halen. Geen aanrader!!

uit Veldhoven zegt op 17 July 2018:

Rijd al jaren, gelukkig met veel plezier, een e-bike. Nu een keer tijdens een meerdaagse fietstrip een lekke band gekregen op zondag.
Tel.nr. gebeld wat er op het pasje staat en wat hoor ik tot mijn verbazing? Er is op zondag niemand bereikbaar. Daar sta je dan met je "pechhulp". Verzekering meteen opgezegd.

uit Barendrecht zegt op 16 May 2018:

King POLIS alleen de voorwaarden tellen,BEZWAAR by afwijzing zinloos,geen discussie mogelijk ondanks aannemelijke gebeurtenissen van de diefstal.uit de TESTEN een van de beste maar zo star als een sluis deur.maar ja het bleiven verzekeringen.we lossen de schade zelf wel op.

uit Amsterdam zegt op 24 April 2018:

Pas op met het afsluiten van een Kingpolisfietsverzekering.Kingpolis verplicht je om je nieuwe fiets af te nemen bij de rijwielhandelaar waar je jouw vorige fiets gekocht hebt. Zeer vervelend als je een geschil met deze rijwielhandelaar en de service slecht is. Bovendien is Kingpolis niet bereid mee te werken aan een klantvriendelijke oplossing. Kingpolis blijft volharden in hun polisvoorwaarden om op deze wijze haar dealers te beschermen. Deze voorwaarden worden door de rijwielhandelaar als zeer gunstig uitgelegd. Achteraf blijkt dat uit eigen belang te zijn. Bij een schadeclaim na diefstal zit jij met een probleem.

uit Sassenheim zegt op 3 April 2018:

Komen hun afspraken niet na verzekering via Stella dit zou een ANWB verzekering zijn, dit klopt niet direct binnen 10 dagen opgezegd , dit was volgens Kingpolis geregeld maar wat blijkt ze gaan gewoon twee verzekeringen afschrijven gebeld en hun antwoord was simpel wij kunnen ook fouten maken.
Dus even oppassen met deze verzekering


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen