Kingpolis Fietsverzekering

★☆☆☆☆ 3.7/10 (23 reviews)

Kingpolis Verzekeringen Ervaringen

Kingpolis biedt onder andere fietsverzekeringen aan via organisaties en winkels zoals rijwielhandelaren. Ze werken samen met verschillende verzekeraars.

Voordelen van deze fietsverzekering:
  • Dekking bij schade aan uw fiets door van buitenkomende oorzaken, zoals bijvoorbeeld schade door een val of een ongeval
  • Slijtage van de fiets en onderdelen is niet verzekerd
  • Eigen risico van €25,- per cascoschade

Onafhankelijke beoordelingen van fietsverzekeringen bij Kingpolis

De Kingpolis Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,2.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Allianz Global Assistance Fietsverzekering (2015)

Ervaringen met de Kingpolis Fietsverzekering

Vorig jaar is mijn fiets gevallen en werkte mijn ondersteuning niet meer. Ik ben Fibromyalgie patiënt en het Chronisch Vermoeidheid Syndroom wat het fietsen met een elektrische fiets onmogelijk maakt. Toen ik Kingpolis belde kreeg ik te horen dat ze mij niet konden helpen omdat mijn fiets nog reed. Ook niet nadat ik het probleem met mijn gezondheid had uitgelegd. Ik moest 12 km fietsen was doodop toen ik thuiskwam voor mij dus geen kingpolis niet meer. Nu krijg ik een brief indien ik niet betaal zij 48.40€ extra gaan aanreken via een incassobureau wat voor mij helemaal niet kan. De slechtste verzekering ooit!
Vandaag van Haarlem naar Amsterdam gefietst. Op de terug weg in Amsterdam een lekke voorband. Ik kingpolis gebeld en ja hoor na 50 minuten een takelwagen. Chauffeur deelde mee dat hij geen band plakt maar de fiets naar een fietsenmaker in de omgeving van Amsterdam zou brengen. Chauffeur belde de fietsenmaker maar nam niet op. Chauffeur adviseert om naar deze fietsenmaker te wandelen met de fiets. Was ongeveer 25 minuten lopen. Ik ben daar niet mee accoord gegaan en na veel aandringen zou hij de fiets bij Stella in Haarlem afleveren. Maar helaas moest ik maar een taxi nemen op kosten van de verzekering. Deze heb ik eerst gebeld maar gingen niet accoord. Ze adviseerde om 40 minuten naar het centraal te lopen en daar de trein naar Haarlem te nemen. Wat een verschrikkelijk slechte verzekering en service. Verzekering inmiddels opgezegd en bij de ANWB een verzekering afgesloten die mij wel zal helpen bij eventuele fiets problemen
Ik heb nog nooit een schade ZO SNEL met een verzekeringsmaatschappij geregeld. Binnen 3 dagen was alles rond. Was maar een klein bedrag maar toch. Complimenten.
Ik heb uitstekende ervaringen met Kingpolis. Nadat mijn fiets gestolen was kon ik binnen no time een nieuwe fiets voor dezelfde prijs aanschaffen bij de winkel waar ik mijn fiets gekocht had!
heb schade aan fiets, velg is krom door vallen met fiets moet een nieuw voorwiel in 270,00 euro. Helaas mevr valt niet onder de verzekering werd gezegd .waarvoor dan zo,n dure verzekering. Staat toch schade door vallen.
Mijn electrische fiets was gestolen, aangiften gedaan en de volgende af heb ik alle papieren opgestuurd naar mijn verzekeraar Kingpolis. 2 dagen na opgestuurd kreeg ik een mail dat ik een nieuwe fiets mag uitzoeken voor de zelfde prijs van mijn gestolen fiets. Geweldig van Kingpolis super snel. Rien van der Hoek
Zeuren om een betaling van een verzekering die reeds half jaar geleden is opgezegd Dat noem ik stalking
Geen idee waarom iedereen zo negatief is. We hadden onze bakfiets verzekerd, welke helaas gestolen is. Maar door een zeer snelle afhandeling van Kingpolis hebben wij snel weer een nieuwe bakfiets kunnen bestellen. Na overleg werd het verzekerd bedrag ook geïndexeerd omdat de fiets in prijs was gestegen. Kortom voor ons een zeer prettige afhandeling! (en ja, uiteraard moet je wel beide sleutels e.d. hebben..)
WAAAAAARDELOOOOOS!!!!!!!!! Fiets gestolen!!! Dan denk je dat je deze goed verzekerd hebt. Helaas. het enige pluspuntje voor hun is de snelle afhandeling, die voor de klant een grootte MINPUNT is. Je kan voor het verzekerde bedrag een nieuwe fiets kopen en wel bij die fietsenwinkel waar je de verzekering hebt afgesloten. Deze heeft zelfs het verzekerd bedrag reeds ontvangen, terwijl jezelf de winkel nog niet op de hoogte hebt gebracht. VREEMD!!! Fietsenwinkel krijgt zonder problemen het geld en de verzekerde alleen in natura. Ik wil mijn nieuwe fiets elders kopen, maar het verzekerde bedrag geldt alleen maar voor die winkels die ook bij deze verzekering zijn aangesloten cq hun product verkopen/
Volgens Kingpolis hebben ze me een mail verstuurd of ik de verzekering wil verlengen , nooit iets gekregen!! Fiets dus niet verzekerd al enkele maanden, betreffende mail bestaat volgens hun ook niet meer. Ik bewaar altijd alles! Ga mijn fiets ergens anders verzekeren, waardeloos en voel me belazerd!
Keren niet uit bij diefstal ondanks dat je aan de voorwaarden voldoet. Hele slechte maatschappij. Beter een andere kiezen.
Via stella fietsen op hun advies een verzekering afgesloten bij Kingpolis. Wat een waardeloze verzekering wou dat ik er nooit aan begonnen was. Op hemelvaart dag van dit jaar sta ik voor de ingang van een winkel te praten met een medewerker aldaar, had mijn fiets voor de ingang staan in het zicht, maar die opslot. Onder mijn ogen wordt de fiets gestolen door een junk, in de achtervolging, gevallen en afgevoerd met de ambulance, politie ter plaatsen heeft het verhaal opgenomen en een pv opgemaakt. Nou zou je denken goed fiets is verzekerd staat niet on beheerd, vergoeden moet toch geen bezwaar zijn. Nou dan heb je het mis, Kingpolis blijft vol houden aan de twee sleuteltjes polici , ondanks getuigen. Ik moet als klant maar zorg dragen dat de camera beelden die in het bezit is van de politie, naar hun toekomen, uitgelegd dat niet kan volgens de wet AVG. Ook uitgelegd dat ze een verdachte hebben aangehouden, maar geen fiets gevonden bij hem, wel allemaal te zien op de camera wat er gebeurt. King polis blijft volhouden dat zij deze beelden niet kunnen opvragen en einde verhaal, geen uitkering van een fiets.
Heel erg slechte verzekering, ik heb bij Stella een e-bike gekocht van over de E 2000,- is gestolen, hij was nog geen half jaar oud. Helaas was ik 1 sleutel kwijt en daardoor kreeg ik helemaal niets vergoed ondanks politie aangifte en kopie papieren aankoop en polis verzekering. Ze proberen er helemaal onderuit te komen om iets terug te betalen. Dus waardeloos, je kunt je beter niet verzekeren bij King polis.
Niets geclaimed maar na 1 jaar van de 3 jaar opgezegd. Netjes telefonisch gedaan en rekeningnummer doorgegeven en ineens in allerlei bochten wringen om de restitutie te betalen ook al staat dat in de voorwaarden. En daarna lang wachten met betalen en gesteggel over rekeningnummer. Wrange nasmaak aan overgehouden. Mijn nieuwe fiets gaat dus echt niet via Kingpolis verzekerd worden.
Voor mijn electrische fiets heb ik voor 3 jaar een verzekering tegen schade, diefstal en pechhulp afgesloten. Toen deze 3 jaar voorbij waren werd ik per mail benaderd door Kingpolis of ik deze verzekering met 2 jaar wilde verlengen. Dat heb ik gedaan. Was in de veronderstelling dat een verlenging inhield dat ik voor hetzelfde verzekerd was en heb dus niet goed opgelet en geen kleine lettertjes gelezen. Nu is mijn accu kapot na een jaar en wil ik de schade verhalen. Helaas blijk ik nu ineens maar alleen voor diefstal verzekerd te zijn...... Lijkt mij een gevalletje van misleiding.
Het meest waardeloze bedrijf wat er bestaat. Ze doen er alles aan om maar niet tot een vergoeding te komen!! Ik adviseer iedereen om zeker niet deze verzekering te nemen pure oplichting!
Ik woon in Emmen,bel met pech om 20.30 vanuit groningen(band e-Bike kapot)fietsenmaker dus dicht ,Emmen te ver.ik meld logeeradres Groningen:ah,binnen 3 km vanwaar ik sta,te dichtbij dus geen hulp!wat een ....verzekering, snel opzeggen
Stonden op zondag met onze e_bike met een lekke band. Nummer wat op ons plaatje stond gebeld. Man van s.o.s. centrale zei dat hij onze gegevens .iet kon vinden. Herhaaldelijk kregen we te horen dat als onze verzekering niet klopt we zelf voor de kosten zullen opdraaien. Tenslotte maar met één fiets naar huis gereden (15km) om onze auto op te halen. Geen aanrader!!
Rijd al jaren, gelukkig met veel plezier, een e-bike. Nu een keer tijdens een meerdaagse fietstrip een lekke band gekregen op zondag. Tel.nr. gebeld wat er op het pasje staat en wat hoor ik tot mijn verbazing? Er is op zondag niemand bereikbaar. Daar sta je dan met je "pechhulp". Verzekering meteen opgezegd.
King POLIS alleen de voorwaarden tellen,BEZWAAR by afwijzing zinloos,geen discussie mogelijk ondanks aannemelijke gebeurtenissen van de diefstal.uit de TESTEN een van de beste maar zo star als een sluis deur.maar ja het bleiven verzekeringen.we lossen de schade zelf wel op.
Pas op met het afsluiten van een Kingpolisfietsverzekering.Kingpolis verplicht je om je nieuwe fiets af te nemen bij de rijwielhandelaar waar je jouw vorige fiets gekocht hebt. Zeer vervelend als je een geschil met deze rijwielhandelaar en de service slecht is. Bovendien is Kingpolis niet bereid mee te werken aan een klantvriendelijke oplossing. Kingpolis blijft volharden in hun polisvoorwaarden om op deze wijze haar dealers te beschermen. Deze voorwaarden worden door de rijwielhandelaar als zeer gunstig uitgelegd. Achteraf blijkt dat uit eigen belang te zijn. Bij een schadeclaim na diefstal zit jij met een probleem.
Komen hun afspraken niet na verzekering via Stella dit zou een ANWB verzekering zijn, dit klopt niet direct binnen 10 dagen opgezegd , dit was volgens Kingpolis geregeld maar wat blijkt ze gaan gewoon twee verzekeringen afschrijven gebeld en hun antwoord was simpel wij kunnen ook fouten maken. Dus even oppassen met deze verzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen