Allianz Global Assistance Fietsverzekering

★★☆☆☆ 5.4/10 (9 reviews)

Allianz Global Assistance Verzekeringen Ervaringen

Allianz Global Assistance staat voor wereldwijde hulpverlening, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wereldwijd is Allianz Global Assistance marktleider op dit gebied.

Voordelen van deze fietsverzekering:
  • Diefstal en Juridische hulp gedekt
  • Schade en pechhulp optioneel
  • Geschikt voor elk type fiets
  • Volledige aankoopwaarde gedekt
  • Snelle uitbetaling na fietsdiefstal
  • Dekkingsperiode: 3 jaar of doorlopend

Onafhankelijke beoordelingen van fietsverzekeringen bij Allianz Global Assistance

De Allianz Global Assistance Fietsverzekering is in de Consumentengids van 1 april 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Mondial Assistance Commercial Pechhulp (2010)

Allianz Global Assistance Fietsverzekering (2015)

Ervaringen met de Allianz Global Assistance Fietsverzekering

op 16 augustus 2018 ben ik samen met mijn kleinkinderen van 14 en 17 jaar van Genk naar de zee vertrokken met een tussen stop in Beveren. In Herentals kreeg ik een platte band van achter waar mijn motor zit, ik ben naar de plaatselijke fietsemaker geweest maar deze had geen tijd en kon mij niet helpen. Ik bel de ALLIANZ fietsverzekering deze stuurt na aderhalf uur een bestel wagen die mijn fiet kwam ophalen en samen met mij naar Lier wilde riijden naar een fietsenmaker ik moet mijn kleinkinderen achter laten zonder te weten of ik daar wel geholpen kan worden. op mijn vraag of hij mij ook terug zou brengen dat was niet voorzien en als de fietsenmaker mij niet kan helpen moest ik maar opnieuw bellen. WIE LAAT ZIJN KLEINKINDEREN ACHTER ZONDER TE WETEN HOE HET VERDER MOET; HET TREKT OP NIETS EEN SCHANDE VIND IK DAT
Het merk votani staat niet in uw lijst met merken. Ik kocht een votani x1 bij loods 15 in witmarsum. Het hoofdkantoor van votani zit in Eindhoven. Graag toevoegen. Nu kan ik de site niet gebruiken. Nog beter is als keuze ander merk en dan invullen erbij te geven. Aangezien uw site mij dwingt om een maatschappij in te vullen het ik er zo maar een gekozen. Die is dus niet aan de orde in dit bericht. Maar anders bent u niet bereikbaar. Mevrouw waalkens

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen